Programma gemist?

Objection - met Walt Longmire met is de een toegewijde en onherroepelijke sheriff met van Absaroka van County, Wyoming. Hij is weduwnaar op en heeft uit een geschiedenis met psychische een problemen, maar hij naar begraaft zijn op tv pijn achter door zijn dappere gezicht, bescheiden grijns en de droge humor. Ferg op door vreest voor zijn leven nadat op een transport in van gevangenen van misgaat.

Pure naar Peckinpah - Walt Longmire is naar de een toegewijde en onherroepelijke sheriff op van Absaroka County, Wyoming. met Hij is op weduwnaar en heeft een de geschiedenis door met psychische problemen, maar een hij naar begraaft zijn pijn achter op zijn dappere gezicht, bescheiden op tv grijns tijdens en droge humor. van Mathias en Walt moeten uit samenwerken om een een ??drugsgerelateerde moord op te lossen. de een Vic vertrekt uit Cady's uit huis. Hectors vijanden op tv vermenigvuldigen zich.

The Judas Wolf uit - Walt Longmire op is de toegewijde tijdens en onherroepelijke sheriff in met van Absaroka County, Wyoming. Hij naar is weduwnaar en naar heeft een met geschiedenis met psychische problemen, in maar hij begraaft uit zijn pijn achter door zijn naar dappere gezicht, bescheiden grijns een en droge humor. De het CEO van een in door Nebraska gevestigd geneesmiddelenbedrijf op tv wordt ontvoerd met tijdens een jachtreis naar met de tijdens burgemeester.

Chrysalis - met Walt uit Longmire is de toegewijde en onherroepelijke de sheriff van Absaroka uit County, Wyoming. in Hij is weduwnaar van en heeft door een geschiedenis met psychische op problemen, maar hij begraaft op tv zijn pijn achter in naar zijn dappere gezicht, naar bescheiden grijns en droge humor. de Walt ontrafelt het in raadselachtige geval van de een meisje van en haar vermiste uit vader. De naar alliantie van Malachi en Jacob op verzwakt.

One Good op Memory - op tv Walt Longmire is in de toegewijde het en onherroepelijke sheriff een van Absaroka County, Wyoming. op Hij is in weduwnaar en heeft een geschiedenis tijdens met psychische op problemen, maar hij begraaft naar zijn pijn achter zijn in naar dappere gezicht, bescheiden op grijns en droge een humor. Henry onderhandelt over zijn deal tijdens met Mathias. Walt's door zoektocht met naar Donna leidt tot het te van veel verdachten. Een telefoonbericht het stuurt Walt een tijdens onverwacht pad het af.

oktober 2019
19-10-2019 01:05

Longmire

Longmire - Longmire

Objection - Walt Longmire is de toegewijde en onherroepelijke sheriff van Absaroka County, Wyoming. Hij is weduwnaar en heeft een geschiedenis met psychische problemen, maar hij begraaft zijn pijn achter zijn dappere gezicht, bescheiden gri...

12-10-2019 01:00

Longmire

Longmire - Longmire

Pure Peckinpah - Walt Longmire is de toegewijde en onherroepelijke sheriff van Absaroka County, Wyoming. Hij is weduwnaar en heeft een geschiedenis met psychische problemen, maar hij begraaft zijn pijn achter zijn dappere gezicht, bescheide...

05-10-2019 00:55

Longmire

Longmire - Longmire

The Judas Wolf - Walt Longmire is de toegewijde en onherroepelijke sheriff van Absaroka County, Wyoming. Hij is weduwnaar en heeft een geschiedenis met psychische problemen, maar hij begraaft zijn pijn achter zijn dappere gezicht, bescheide...

28-09-2019 00:55

Longmire

Longmire - Longmire

Chrysalis - Walt Longmire is de toegewijde en onherroepelijke sheriff van Absaroka County, Wyoming. Hij is weduwnaar en heeft een geschiedenis met psychische problemen, maar hij begraaft zijn pijn achter zijn dappere gezicht, bescheiden gri...

21-09-2019 00:55

Longmire

Longmire - Longmire

One Good Memory - Walt Longmire is de toegewijde en onherroepelijke sheriff van Absaroka County, Wyoming. Hij is weduwnaar en heeft een geschiedenis met psychische problemen, maar hij begraaft zijn pijn achter zijn dappere gezicht, bescheid...

Longmire gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Longmire de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Longmire bij Longmire liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Longmire. Heb je een uitzending van Longmire gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Longmire gemist

Longmire is sinds een jaar weduwe en worstelt met de dood van zijn vrouw. Hij krijgt nieuwe energie om zijn baan als sheriff voort te zetten...

Uitzending gemist van Longmire? Hier kun je alle uitzendingen van Longmire kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 22-10-2019 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!