Programma gemist?

Objection - Walt door Longmire is de in op toegewijde en onherroepelijke met sheriff van Absaroka naar County, Wyoming. Hij is weduwnaar en uit heeft op tv een geschiedenis met psychische naar problemen, in maar hij begraaft zijn op pijn achter zijn de dappere gezicht, bescheiden grijns naar en droge humor. Ferg naar door vreest voor zijn door leven nadat een transport uit van gevangenen naar misgaat.

Pure de Peckinpah - Walt op Longmire is door de toegewijde en onherroepelijke sheriff met van Absaroka County, een Wyoming. Hij is weduwnaar tijdens en heeft met een geschiedenis met naar psychische problemen, maar hij de begraaft zijn op tv pijn achter op zijn dappere gezicht, uit bescheiden grijns en op droge humor. Mathias en Walt op moeten een samenwerken om een een ??drugsgerelateerde moord op te lossen. een Vic met vertrekt uit Cady's huis. Hectors door vijanden vermenigvuldigen met zich.

The Judas Wolf door naar - Walt Longmire is de toegewijde door op en onherroepelijke sheriff van Absaroka tijdens County, de Wyoming. Hij is weduwnaar uit en heeft een geschiedenis uit met in psychische problemen, maar hij in begraaft zijn pijn achter zijn uit dappere gezicht, bescheiden op tv grijns en droge tijdens van humor. De CEO van het een in Nebraska gevestigd uit geneesmiddelenbedrijf wordt ontvoerd door tijdens een jachtreis uit met door de burgemeester.

Chrysalis - van Walt tijdens Longmire is de toegewijde en onherroepelijke door sheriff van op Absaroka County, in Wyoming. Hij is door weduwnaar en heeft een geschiedenis tijdens met naar psychische problemen, maar hij begraaft in zijn van pijn achter zijn dappere op gezicht, bescheiden uit grijns en naar droge humor. Walt tijdens ontrafelt het raadselachtige geval met van een meisje en tijdens haar van vermiste vader. De alliantie van Malachi naar en Jacob tijdens verzwakt.

One Good het Memory - Walt Longmire met is de een toegewijde op tv en onherroepelijke sheriff van naar Absaroka County, Wyoming. in Hij is weduwnaar en in heeft een geschiedenis met door psychische uit problemen, maar hij met begraaft zijn pijn achter met zijn dappere gezicht, bescheiden op door grijns en droge op tv humor. Henry onderhandelt over op tv zijn deal met Mathias. de Walt's zoektocht van naar Donna leidt van tot te veel verdachten. Een van telefoonbericht stuurt Walt op een onverwacht pad door tijdens af.

oktober 2019
19-10-2019 01:05

Longmire

Longmire - Longmire

Objection - Walt Longmire is de toegewijde en onherroepelijke sheriff van Absaroka County, Wyoming. Hij is weduwnaar en heeft een geschiedenis met psychische problemen, maar hij begraaft zijn pijn achter zijn dappere gezicht, bescheiden gri...

12-10-2019 01:00

Longmire

Longmire - Longmire

Pure Peckinpah - Walt Longmire is de toegewijde en onherroepelijke sheriff van Absaroka County, Wyoming. Hij is weduwnaar en heeft een geschiedenis met psychische problemen, maar hij begraaft zijn pijn achter zijn dappere gezicht, bescheide...

05-10-2019 00:55

Longmire

Longmire - Longmire

The Judas Wolf - Walt Longmire is de toegewijde en onherroepelijke sheriff van Absaroka County, Wyoming. Hij is weduwnaar en heeft een geschiedenis met psychische problemen, maar hij begraaft zijn pijn achter zijn dappere gezicht, bescheide...

28-09-2019 00:55

Longmire

Longmire - Longmire

Chrysalis - Walt Longmire is de toegewijde en onherroepelijke sheriff van Absaroka County, Wyoming. Hij is weduwnaar en heeft een geschiedenis met psychische problemen, maar hij begraaft zijn pijn achter zijn dappere gezicht, bescheiden gri...

21-09-2019 00:55

Longmire

Longmire - Longmire

One Good Memory - Walt Longmire is de toegewijde en onherroepelijke sheriff van Absaroka County, Wyoming. Hij is weduwnaar en heeft een geschiedenis met psychische problemen, maar hij begraaft zijn pijn achter zijn dappere gezicht, bescheid...

Longmire gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Longmire de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Longmire bij Longmire liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Longmire. Heb je een uitzending van Longmire gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Longmire gemist

Longmire is sinds een jaar weduwe en worstelt met de dood van zijn vrouw. Hij krijgt nieuwe energie om zijn baan als sheriff voort te zetten...

Uitzending gemist van Longmire? Hier kun je alle uitzendingen van Longmire kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 22-10-2019 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!