Programma gemist?

Documentaire over 12 door cartoonisten uit de op hele het wereld, die door met hun werk op tv de democratie verdedigen. De een film ging het in première op het Cannes filmfestival met 2014. uit Regie: Stéphanie door Valloatto, Frankrijk 2014Meer op Documentaire over 12 cartoonisten van uit naar de hele wereld, die met op tv hun werk de de democratie verdedigen. De op film ging in première op de op het Cannes filmfestival op 2014. Regie: Stéphanie Valloatto, uit Frankrijk 2014 tijdens Het werk het van een cartoonist op tv is essentieel tijdens voor een democratie. van En zoals gisteren tijdens nogmaals is gebleken, van is het een uit gevaarlijk beroep om je van mee bezig te de houden. op tv De documentaire van van Stéphanie Valloatto geeft het een ontroerende en soms geestige een kijk op het op tegendraadse in beroep van cartoonist. op tv We zien de door 's werelds grootste politieke cartoonisten een aan het werk, naar wat ze voor de ons als met burgers doen en een waarom. op We ontmoeten cartoonisten uit West-Afrika, Zuid-Amerika op van en de Palestiinse gebieden. In elke een door politieke brandhaard zijn uit er getalenteerde mensen, die als meester op tv van naar de satire in de gevestigde orde door tegen het licht houden. een Maar de de waarheid spreken over machtige in individuen en tijdens instituten levert zeer tijdens reële gevaren op op en is niet zonder risico. op Wat deze mensen motiveert met om steeds met weer hun het stem te laten uit horen, is het het recht op het naar hebben van een afwijkende mening. een een Dit recht is met in deze tijd een belangrijke discussie uit uit geworden.Minder

juli 2020
08-01-2015 21:03

Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie

Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie - Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie

Documentaire over 12 cartoonisten uit de hele wereld, die met hun werk de democratie verdedigen. De film ging in première op het Cannes filmfestival 2014. Regie: Stéphanie Valloatto, Frankrijk 2014Meer Documentaire over 12 cartoonisten uit...

Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie bij Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie. Heb je een uitzending van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie gemist

Uitzending gemist van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie? Hier kun je alle uitzendingen van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-01-2015 om 21:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!