Programma gemist?

Documentaire door over 12 cartoonisten uit tijdens de hele uit wereld, die door met hun werk de democratie de verdedigen. De de film ging in première een op het Cannes het filmfestival 2014. een Regie: Stéphanie Valloatto, de Frankrijk in 2014Meer Documentaire over 12 de cartoonisten uit de hele wereld, op tv die tijdens met hun werk de democratie naar verdedigen. De naar film ging in de première het op het Cannes filmfestival 2014. op Regie: van Stéphanie Valloatto, op Frankrijk 2014 Het werk van van een uit cartoonist is essentieel voor in een democratie. En zoals naar het gisteren nogmaals is gebleken, is het uit een gevaarlijk de beroep om je mee in bezig met te houden. De documentaire in van naar Stéphanie Valloatto van geeft een ontroerende en op tv soms geestige kijk op naar het tegendraadse het beroep van op cartoonist. We zien de 's werelds uit grootste politieke cartoonisten op aan het het werk, wat van ze voor ons als het burgers doen en met waarom. We ontmoeten cartoonisten van uit in West-Afrika, Zuid-Amerika tijdens en de Palestiinse gebieden. op tv In elke politieke op brandhaard zijn door er getalenteerde mensen, die als meester op van de satire de de gevestigde orde een tijdens tegen het licht houden. de Maar de in waarheid spreken over machtige individuen op en instituten levert zeer op tv reële op gevaren op de en is niet zonder door risico. Wat deze mensen een motiveert naar om steeds weer hun stem door te laten tijdens horen, is het naar recht op het hebben van tijdens een afwijkende op tv mening. Dit recht is in in deze tijd in het een belangrijke discussie op tv geworden.Minder

februari 2021
08-01-2015 21:03

Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie

Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie - Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie

Documentaire over 12 cartoonisten uit de hele wereld, die met hun werk de democratie verdedigen. De film ging in première op het Cannes filmfestival 2014. Regie: Stéphanie Valloatto, Frankrijk 2014Meer Documentaire over 12 cartoonisten uit...

Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie bij Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie. Heb je een uitzending van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie gemist

Uitzending gemist van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie? Hier kun je alle uitzendingen van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-01-2015 om 21:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!