Programma gemist?

Documentaire over op 12 cartoonisten uit de met de hele wereld, die met met hun werk de democratie verdedigen. met De film ging naar in een première op naar het Cannes filmfestival 2014. het Regie: Stéphanie Valloatto, in Frankrijk in 2014Meer Documentaire over 12 cartoonisten uit uit de de hele wereld, die met uit hun werk de democratie door verdedigen. De een film ging in in première op het Cannes door filmfestival 2014. in Regie: een Stéphanie Valloatto, de Frankrijk 2014 het Het werk van een cartoonist is op essentieel voor op tv een democratie. En zoals naar naar gisteren nogmaals is gebleken, het is het een gevaarlijk tijdens beroep om je door mee op tv bezig te houden. De documentaire de van door Stéphanie Valloatto geeft een de ontroerende en soms geestige op tijdens kijk op het tegendraadse beroep van met cartoonist. in We zien de de 's werelds naar grootste politieke cartoonisten aan de het werk, naar wat ze voor ons als in burgers doen op en waarom. We ontmoeten cartoonisten met met uit West-Afrika, Zuid-Amerika en de uit Palestiinse gebieden. In tijdens elke een politieke brandhaard zijn het er getalenteerde mensen, die als een meester van op de satire met de gevestigde orde tegen het licht de houden. Maar de de waarheid het spreken over machtige individuen en in instituten levert de zeer uit reële gevaren op en een is niet een zonder risico. Wat deze mensen motiveert met om steeds weer de hun stem van te een laten horen, is het recht op de het hebben op van een afwijkende tijdens mening. op tv Dit recht is van in deze tijd een naar belangrijke discussie van geworden.Minder

oktober 2021
08-01-2015 21:03

Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie

Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie - Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie

Documentaire over 12 cartoonisten uit de hele wereld, die met hun werk de democratie verdedigen. De film ging in première op het Cannes filmfestival 2014. Regie: Stéphanie Valloatto, Frankrijk 2014Meer Documentaire over 12 cartoonisten uit...

Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie bij Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie. Heb je een uitzending van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie gemist

Uitzending gemist van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie? Hier kun je alle uitzendingen van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-01-2015 om 21:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!