Programma gemist?

Documentaire over door 12 cartoonisten uit de met hele wereld, die tijdens met hun werk met de democratie verdedigen. door De film tijdens ging op tv in première op met het Cannes filmfestival de 2014. Regie: Stéphanie Valloatto, van Frankrijk 2014Meer naar Documentaire over 12 op tv cartoonisten uit de de hele wereld, die met een hun werk in de democratie verdedigen. De op film ging in op tv première op het in Cannes filmfestival 2014. de Regie: Stéphanie naar Valloatto, Frankrijk 2014 in Het het werk van een cartoonist is een in essentieel voor een democratie. En zoals een gisteren tijdens nogmaals is gebleken, is tijdens het een gevaarlijk op beroep om je op mee naar bezig te houden. door De documentaire van de Stéphanie Valloatto geeft een ontroerende van en soms geestige de kijk op de het tegendraadse beroep tijdens van op cartoonist. We zien de naar 's werelds grootste politieke cartoonisten tijdens aan het werk, in wat ze naar voor ons als burgers met doen en waarom. met We tijdens ontmoeten cartoonisten uit West-Afrika, op tv Zuid-Amerika en het de Palestiinse op tv gebieden. In elke politieke brandhaard zijn tijdens er getalenteerde het mensen, die de als meester de van de satire de gevestigde orde met tegen naar het licht houden. Maar de de waarheid spreken over naar machtige individuen en de van instituten levert zeer reële met gevaren op en van is niet de zonder risico. Wat op deze mensen motiveert om de steeds weer hun stem te een naar laten horen, is het op recht op uit het hebben van een naar afwijkende mening. in Dit recht is tijdens in deze tijd een belangrijke op tv discussie door geworden.Minder

oktober 2020
08-01-2015 21:03

Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie

Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie - Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie

Documentaire over 12 cartoonisten uit de hele wereld, die met hun werk de democratie verdedigen. De film ging in première op het Cannes filmfestival 2014. Regie: Stéphanie Valloatto, Frankrijk 2014Meer Documentaire over 12 cartoonisten uit...

Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie bij Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie. Heb je een uitzending van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie gemist

Uitzending gemist van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie? Hier kun je alle uitzendingen van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-01-2015 om 21:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!