Programma gemist?

Documentaire in over 12 cartoonisten uit de naar hele wereld, op tv die met hun werk op tv naar de democratie verdedigen. De film ging het tijdens in première op het Cannes filmfestival met 2014. Regie: de Stéphanie van Valloatto, Frankrijk tijdens 2014Meer Documentaire over in 12 cartoonisten uit de hele tijdens wereld, die met uit hun werk de democratie de verdedigen. een De film op tv ging in première de op het Cannes de filmfestival 2014. tijdens Regie: Stéphanie Valloatto, Frankrijk uit 2014 Het werk door van een cartoonist is in essentieel voor tijdens een democratie. van En zoals gisteren nogmaals tijdens is gebleken, is het naar door een gevaarlijk beroep om je door mee bezig te tijdens houden. De uit documentaire van Stéphanie Valloatto tijdens geeft een een ontroerende en soms geestige uit kijk met op het tegendraadse een beroep van op cartoonist. We zien een de 's werelds grootste op tv politieke cartoonisten aan het werk, met wat het ze voor ons als uit burgers doen op en waarom. We in ontmoeten cartoonisten uit West-Afrika, van Zuid-Amerika en de op tv Palestiinse op gebieden. In elke op politieke brandhaard zijn er getalenteerde mensen, op tv naar die als meester van de een satire de gevestigde een orde tegen van het licht houden. Maar tijdens de waarheid spreken de over naar machtige individuen en instituten levert zeer een reële gevaren van op en tijdens is niet zonder risico. de Wat deze mensen motiveert in door om steeds weer hun op stem te met laten horen, is het recht op in het naar hebben van een afwijkende naar mening. Dit recht is in in op deze tijd een een belangrijke discussie met geworden.Minder

juni 2021
08-01-2015 21:03

Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie

Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie - Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie

Documentaire over 12 cartoonisten uit de hele wereld, die met hun werk de democratie verdedigen. De film ging in première op het Cannes filmfestival 2014. Regie: Stéphanie Valloatto, Frankrijk 2014Meer Documentaire over 12 cartoonisten uit...

Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie bij Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie. Heb je een uitzending van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie gemist

Uitzending gemist van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie? Hier kun je alle uitzendingen van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-01-2015 om 21:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!