Programma gemist?

Documentaire naar over 12 cartoonisten uit het de hele wereld, die naar met uit hun werk de democratie verdedigen. met De film tijdens ging in première van op uit het Cannes filmfestival 2014. Regie: een Stéphanie Valloatto, Frankrijk de 2014Meer Documentaire over een 12 op cartoonisten uit door de hele wereld, die met hun het werk de op tv democratie verdedigen. De naar film ging in première met op het Cannes op tv filmfestival 2014. uit Regie: Stéphanie Valloatto, naar Frankrijk 2014 op Het werk van in een cartoonist is uit essentieel voor op tv een democratie. En tijdens zoals gisteren nogmaals de is gebleken, het is het een gevaarlijk beroep van om je van mee bezig uit te houden. De uit documentaire van naar Stéphanie Valloatto geeft een met ontroerende en het soms geestige op kijk op het tegendraadse beroep van op tv een cartoonist. We zien de de 's werelds door grootste politieke cartoonisten aan in het werk, wat ze uit voor ons als burgers het doen met en waarom. We ontmoeten het cartoonisten uit West-Afrika, op Zuid-Amerika en naar de Palestiinse gebieden. In elke naar in politieke brandhaard zijn er getalenteerde naar mensen, die als naar meester met van de satire de gevestigde door orde tegen het licht met houden. Maar de het waarheid spreken het over een machtige individuen en instituten levert naar zeer reële gevaren in op en het is niet zonder het risico. Wat deze het mensen motiveert het om steeds weer hun in stem te laten horen, de is het recht op van het uit hebben van uit een afwijkende mening. Dit recht op tv is in tijdens deze tijd een van belangrijke discussie van geworden.Minder

januari 2020
08-01-2015 21:03

Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie

Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie - Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie

Documentaire over 12 cartoonisten uit de hele wereld, die met hun werk de democratie verdedigen. De film ging in première op het Cannes filmfestival 2014. Regie: Stéphanie Valloatto, Frankrijk 2014Meer Documentaire over 12 cartoonisten uit...

Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie bij Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie. Heb je een uitzending van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie gemist

Uitzending gemist van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie? Hier kun je alle uitzendingen van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-01-2015 om 21:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!