Programma gemist?

Documentaire over het 12 cartoonisten uit op de hele wereld, een die met de hun werk naar de democratie verdedigen. uit De film ging in met première op het Cannes filmfestival het 2014. in Regie: Stéphanie het Valloatto, Frankrijk 2014Meer Documentaire op tv over 12 cartoonisten op tv uit de door hele wereld, die naar met hun uit werk de democratie verdedigen. De film naar ging in première uit op het op Cannes door filmfestival 2014. Regie: Stéphanie uit Valloatto, naar Frankrijk 2014 Het door werk van een op tv cartoonist is essentieel het voor een democratie. En een zoals gisteren op tv nogmaals is gebleken, de is het een een gevaarlijk beroep om op tv je mee bezig naar te houden. op De documentaire van door Stéphanie Valloatto op geeft een ontroerende en naar soms geestige kijk op een het tegendraadse tijdens beroep van cartoonist. We zien het de 's werelds naar het grootste politieke cartoonisten het aan het werk, wat ze voor de ons naar als burgers met doen en waarom. uit We ontmoeten cartoonisten door uit West-Afrika, Zuid-Amerika en de Palestiinse een gebieden. uit In elke politieke brandhaard met zijn op tv er getalenteerde mensen, naar die als meester van de door satire het de gevestigde orde een tegen het licht houden. Maar naar de waarheid spreken de over machtige individuen uit en instituten levert zeer tijdens reële in gevaren op en is niet door zonder risico. Wat de door deze mensen motiveert om op steeds weer hun stem te tijdens laten horen, op is het recht tijdens op het hebben van uit een afwijkende mening. in Dit tijdens recht is op in deze tijd een belangrijke op discussie het geworden.Minder

december 2021
08-01-2015 21:03

Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie

Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie - Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie

Documentaire over 12 cartoonisten uit de hele wereld, die met hun werk de democratie verdedigen. De film ging in première op het Cannes filmfestival 2014. Regie: Stéphanie Valloatto, Frankrijk 2014Meer Documentaire over 12 cartoonisten uit...

Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie bij Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie. Heb je een uitzending van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie gemist

Uitzending gemist van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie? Hier kun je alle uitzendingen van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-01-2015 om 21:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!