Programma gemist?

Documentaire op tv over 12 cartoonisten uit op tv de hele wereld, die het een met hun werk tijdens de democratie verdedigen. De film een ging in door première op het Cannes filmfestival door 2014. op Regie: Stéphanie Valloatto, Frankrijk door 2014Meer het Documentaire over 12 cartoonisten uit op tv de de hele wereld, tijdens die met hun werk de de democratie verdedigen. een De film van ging in première op het Cannes tijdens filmfestival 2014. een Regie: Stéphanie Valloatto, het op tv Frankrijk 2014 op tv Het werk van naar een cartoonist is tijdens essentieel voor een democratie. En met zoals in gisteren nogmaals is gebleken, is een het een gevaarlijk beroep in om je mee op tv bezig te houden. naar De met documentaire naar van Stéphanie Valloatto geeft uit een ontroerende en soms geestige door uit kijk op het tegendraadse beroep de van cartoonist. We op tv zien de 's een werelds grootste politieke het cartoonisten aan een het werk, wat door ze voor ons met als burgers met doen en waarom. We ontmoeten van cartoonisten uit West-Afrika, van Zuid-Amerika en de van Palestiinse gebieden. In elke met van politieke brandhaard zijn er getalenteerde mensen, de door die als meester van de het satire de gevestigde met orde tegen het licht op houden. Maar door de met waarheid spreken over een machtige individuen en instituten levert een zeer de reële gevaren op en is naar niet de zonder risico. Wat naar deze mensen motiveert om het steeds weer hun stem te op uit laten horen, is het recht een op het hebben van op tijdens een afwijkende mening. van Dit recht is door in deze tijd een belangrijke discussie op op geworden.Minder

november 2020
08-01-2015 21:03

Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie

Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie - Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie

Documentaire over 12 cartoonisten uit de hele wereld, die met hun werk de democratie verdedigen. De film ging in première op het Cannes filmfestival 2014. Regie: Stéphanie Valloatto, Frankrijk 2014Meer Documentaire over 12 cartoonisten uit...

Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie bij Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie. Heb je een uitzending van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie gemist

Uitzending gemist van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie? Hier kun je alle uitzendingen van Cartoonisten - Verdedigers van de Democratie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-01-2015 om 21:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!