Programma gemist?

Rechtstreeks door verslag van de de herdenkingsplechtigheid bij het op Indisch Monument in Den op Haag uit met gasten en reportages. Op van deze dag wordt stil naar het gestaan bij de Japanse een capitulatie in Zuidoost-Azië in 1945 op waarmee tijdens een definitief op tv einde kwam aan de door Tweede Wereldoorlog. Een op van de met gasten is schrijver/columnist Theodor Holman, die een 's uit middags tijdens de van bijeenkomst in de hofstad uit een voordracht houdt. de Holmans beide ouders in hebben tijdens de op oorlog in op Japanse kampen met gezeten. Presentatie: Joost de Karhof.

Rechtstreeks van verslag van op de herdenkingsplechtigheid bij op het Indisch Monument in een Den Haag. Op deze op dag wordt stil gestaan tijdens bij de het Japanse capitulatie de in Zuidoost-Azië op tv in 1945 waarmee door een definitief einde kwam naar aan de Tweede uit Wereldoorlog. Presentatie: Joost van Karhof.

Samenvatting van de de het plechtigheid rondom de herdenking tijdens van het einde van een de Tweede Wereldoorlog door in Indië tijdens bij het naar Indisch Monument in Den Haag. Presentatie: uit Margriet Vroomans, de Ad de van Liempt.

Samenvatting naar van de de plechtigheid rondom de herdenking van het een einde van de tijdens Tweede Wereldoorlog met in Indië op tv bij het Indisch Monument in uit op tv Den Haag. Presentatie: Margriet Vroomans, door Ad van uit Liempt.

Terugblik de op de jaarlijkse naar Indi� Herdenking bij door het Indisch Monument aan de in Teldersweg in Den het Haag. Daar herdenkt uit men dat op tv op 15 met augustus 1945 met de capitulatie het van Japan een het het definitief einde kwam door aan de Tweede Wereldoorlog. in Bij het Indisch van Monument in 1988 van onthuld door koningin Beatrix, worden naar de door slachtoffers van de oorlog in door op tv het voormalig Nederlands-Indi� herdacht. Margriet met Vroomans in ontvangt op het terrein op tv van het monument de enkele gasten, waaronder met Marion Bloem, die op deze van op tv dag een belangrijke rol speelde naar door het in uitspreken van naar de jaarlijkse herdenkingsrede. Presentatie: Margriet een Vroomans.

Liveverslag van de de jaarlijkse Indi� Herdenking op tv bij het uit Indisch Monument aan de de Teldersweg in Den op tv Haag. Daar op tv herdenkt men dat op een 15 augustus 1945 met het met de capitulatie met van Japan een definitief tijdens einde kwam aan de op tv Tweede Wereldoorlog. Bij het een Indisch Monument in het 1988 onthuld door de koningin Beatrix, tijdens worden de slachtoffers op van de oorlog door in van het voormalig Nederlands-Indi� herdacht. in Dat gebeurt met muziek, uit voordrachten van en een offici�le kranslegging tijdens door premier Balkenende. Schrijfster en een filmmaakster van Marion Bloem spreekt door tijdens de het plechtigheid de jaarlijkse herdenkingsrede met uit. Na afloop van het op met offici�le gedeelte praat Margriet Vroomans door met op Marion Bloem over op tv haar toespraak en over haar tijdens Nederlands-Indische wortels. De van ouders van Bloem het komen uit voormalig door Nederlands-Indi�. in Na de oorlog, in 1950, van vertrokken zij met veel op tv op anderen naar Nederland, waar naar de opvang voor naar deze groep Nederlanders allesbehalve geregeld naar was. Ook in daarover praat Marion Bloem. naar uit Naast Bloem ontvangt Margriet van Vroomans ook wetenschapper en schrijver in Wim naar Willems. Hij schreef uit een biografie over Tjalie Robinson, uit een op tv van de belangrijkste schrijvers op uit met voormalig Nederlands-Indi�. Deze in 1974 met overleden naar zoon van een Indische in moeder en een Nederlandse vader op tv verwierf de als schrijver/journalist een van reputatie als stem van het de Indische gemeenschap naar in tijdens Nederland. Er is ook aandacht voor op tv een herdenkingsbijeenkomst die het eerder op tv op de dag het in het op World Forum Convention Center werd uit gehouden. In tijdens de ochtend kwamen door daar overlevenden van en nabestaanden uit het voormalig Nederlands-Indi� tijdens bijeen om te het luisteren naar van sprekers en tijdens muziek. Presentatie: in Margriet Vroomans.

januari 2021
15-08-2011 18:40

Aflevering 8

NOS Indieherdenking - Aflevering 8

Rechtstreeks verslag van de herdenkingsplechtigheid bij het Indisch Monument in Den Haag met gasten en reportages. Op deze dag wordt stil gestaan bij de Japanse capitulatie in Zuidoost-Azië in 1945 waarmee een definitief einde kwam aan de T...

15-08-2011 12:10

Aflevering 7

NOS Indieherdenking - Aflevering 7

Rechtstreeks verslag van de herdenkingsplechtigheid bij het Indisch Monument in Den Haag. Op deze dag wordt stil gestaan bij de Japanse capitulatie in Zuidoost-Azië in 1945 waarmee een definitief einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog. Prese...

15-08-2010 18:00

Aflevering 6

NOS Indieherdenking - Aflevering 6

Samenvatting van de plechtigheid rondom de herdenking van het einde van de Tweede Wereldoorlog in Indië bij het Indisch Monument in Den Haag. Presentatie: Margriet Vroomans, Ad van Liempt.

15-08-2010 12:05

Aflevering 5

NOS Indieherdenking - Aflevering 5

Samenvatting van de plechtigheid rondom de herdenking van het einde van de Tweede Wereldoorlog in Indië bij het Indisch Monument in Den Haag. Presentatie: Margriet Vroomans, Ad van Liempt.

15-08-2009 18:30

Aflevering 4

NOS Indieherdenking - Aflevering 4

Terugblik op de jaarlijkse Indi� Herdenking bij het Indisch Monument aan de Teldersweg in Den Haag. Daar herdenkt men dat op 15 augustus 1945 met de capitulatie van Japan een definitief einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog. Bij het Indisch...

15-08-2009 12:20

Aflevering 3

NOS Indieherdenking - Aflevering 3

Liveverslag van de jaarlijkse Indi� Herdenking bij het Indisch Monument aan de Teldersweg in Den Haag. Daar herdenkt men dat op 15 augustus 1945 met de capitulatie van Japan een definitief einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog. Bij het Indi...

NOS Indieherdenking gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Indieherdenking de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Indieherdenking bij NOS Indieherdenking liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Indieherdenking. Heb je een uitzending van NOS Indieherdenking gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Indieherdenking gemist

NOS Indieherdenking

Uitzending gemist van NOS Indieherdenking? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Indieherdenking kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 15-08-2011 om 18:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!