Programma gemist?

Rechtstreeks verslag van van een de herdenkingsplechtigheid bij het uit Indisch Monument in Den het Haag door met gasten en reportages. Op deze door dag wordt een stil door gestaan bij de Japanse capitulatie in in Zuidoost-Azië in 1945 naar waarmee een definitief een in einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog. met Een door van de gasten een is schrijver/columnist Theodor Holman, die op 's middags op tijdens de bijeenkomst in met een de hofstad een van voordracht houdt. Holmans beide ouders in hebben op tv tijdens de oorlog in Japanse kampen op gezeten. Presentatie: Joost van met Karhof.

Rechtstreeks naar verslag van de herdenkingsplechtigheid het bij met het Indisch Monument in tijdens Den Haag. Op deze in dag wordt stil in gestaan bij op tv de Japanse tijdens capitulatie in Zuidoost-Azië op tv in 1945 waarmee door een definitief einde de kwam aan de op Tweede Wereldoorlog. Presentatie: Joost op Karhof.

Samenvatting met van de plechtigheid rondom de met herdenking van het met einde van met de tijdens Tweede Wereldoorlog in Indië uit bij het op tv Indisch Monument in Den Haag. in Presentatie: door Margriet Vroomans, Ad van van Liempt.

Samenvatting van de naar de plechtigheid rondom de herdenking tijdens van het einde van in de Tweede Wereldoorlog uit in Indië in bij het Indisch Monument in een Den Haag. Presentatie: naar Margriet Vroomans, Ad het door van Liempt.

Terugblik op de het jaarlijkse tijdens Indi� Herdenking het bij het Indisch Monument uit aan de Teldersweg in het Den Haag. Daar herdenkt tijdens men dat het op 15 augustus 1945 het met de uit capitulatie op tv van Japan een definitief einde op kwam aan de op Tweede Wereldoorlog. Bij het de Indisch Monument op tv in op 1988 onthuld door koningin een Beatrix, worden de in slachtoffers van de oorlog in het het een voormalig Nederlands-Indi� herdacht. tijdens Margriet Vroomans ontvangt op door het terrein in van het monument enkele het gasten, waaronder uit Marion Bloem, die op deze een in dag een belangrijke met rol speelde door het uitspreken op tv van de jaarlijkse in herdenkingsrede. Presentatie: de Margriet Vroomans.

Liveverslag van op de jaarlijkse Indi� Herdenking met bij het een Indisch Monument aan met de Teldersweg in in Den van Haag. Daar herdenkt men dat op tv op 15 het augustus 1945 met de uit capitulatie van op Japan een definitief einde kwam de aan de Tweede naar Wereldoorlog. Bij in het Indisch op tv Monument in 1988 onthuld een door koningin Beatrix, worden van de slachtoffers van de van de oorlog in met het voormalig Nederlands-Indi� herdacht. Dat op tv gebeurt met muziek, voordrachten in van en een offici�le in kranslegging door premier Balkenende. door Schrijfster en met filmmaakster Marion Bloem spreekt in tijdens de plechtigheid de jaarlijkse met herdenkingsrede uit. Na naar afloop op tv van het offici�le gedeelte tijdens praat Margriet Vroomans met op de Marion Bloem over in haar toespraak en een over haar Nederlands-Indische wortels. op De ouders van Bloem naar komen uit het voormalig Nederlands-Indi�. Na de tijdens oorlog, van in 1950, vertrokken zij met veel de anderen naar Nederland, van waar van de opvang het voor deze groep Nederlanders op allesbehalve geregeld was. Ook daarover in praat Marion Bloem. uit Naast door Bloem ontvangt Margriet Vroomans ook het wetenschapper en in schrijver Wim Willems. Hij een schreef een tijdens biografie over Tjalie een Robinson, een van de van naar belangrijkste schrijvers uit met voormalig Nederlands-Indi�. Deze in een 1974 overleden zoon van een op tv Indische het moeder en een in Nederlandse vader verwierf als het schrijver/journalist een van reputatie als stem van de in door Indische gemeenschap in door Nederland. Er is ook de aandacht voor een door herdenkingsbijeenkomst die eerder op de door door dag in het World Forum met Convention Center werd naar gehouden. In de ochtend uit kwamen daar overlevenden van naar en nabestaanden uit het voormalig Nederlands-Indi� de bijeen met om te luisteren naar naar sprekers op en muziek. Presentatie: Margriet tijdens Vroomans.

september 2020
15-08-2011 18:40

Aflevering 8

NOS Indieherdenking - Aflevering 8

Rechtstreeks verslag van de herdenkingsplechtigheid bij het Indisch Monument in Den Haag met gasten en reportages. Op deze dag wordt stil gestaan bij de Japanse capitulatie in Zuidoost-Azië in 1945 waarmee een definitief einde kwam aan de T...

15-08-2011 12:10

Aflevering 7

NOS Indieherdenking - Aflevering 7

Rechtstreeks verslag van de herdenkingsplechtigheid bij het Indisch Monument in Den Haag. Op deze dag wordt stil gestaan bij de Japanse capitulatie in Zuidoost-Azië in 1945 waarmee een definitief einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog. Prese...

15-08-2010 18:00

Aflevering 6

NOS Indieherdenking - Aflevering 6

Samenvatting van de plechtigheid rondom de herdenking van het einde van de Tweede Wereldoorlog in Indië bij het Indisch Monument in Den Haag. Presentatie: Margriet Vroomans, Ad van Liempt.

15-08-2010 12:05

Aflevering 5

NOS Indieherdenking - Aflevering 5

Samenvatting van de plechtigheid rondom de herdenking van het einde van de Tweede Wereldoorlog in Indië bij het Indisch Monument in Den Haag. Presentatie: Margriet Vroomans, Ad van Liempt.

15-08-2009 18:30

Aflevering 4

NOS Indieherdenking - Aflevering 4

Terugblik op de jaarlijkse Indi� Herdenking bij het Indisch Monument aan de Teldersweg in Den Haag. Daar herdenkt men dat op 15 augustus 1945 met de capitulatie van Japan een definitief einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog. Bij het Indisch...

15-08-2009 12:20

Aflevering 3

NOS Indieherdenking - Aflevering 3

Liveverslag van de jaarlijkse Indi� Herdenking bij het Indisch Monument aan de Teldersweg in Den Haag. Daar herdenkt men dat op 15 augustus 1945 met de capitulatie van Japan een definitief einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog. Bij het Indi...

NOS Indieherdenking gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Indieherdenking de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Indieherdenking bij NOS Indieherdenking liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Indieherdenking. Heb je een uitzending van NOS Indieherdenking gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Indieherdenking gemist

NOS Indieherdenking

Uitzending gemist van NOS Indieherdenking? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Indieherdenking kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 15-08-2011 om 18:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!