Programma gemist?

Rechtstreeks verslag uit van een de herdenkingsplechtigheid bij het Indisch op tv Monument in uit Den Haag met door gasten en reportages. het Op deze dag wordt stil op tv gestaan bij de op Japanse door capitulatie in Zuidoost-Azië in 1945 naar waarmee een definitief tijdens einde kwam op tv aan de uit Tweede Wereldoorlog. Een van de op gasten is schrijver/columnist van Theodor Holman, door die 's in middags tijdens de de bijeenkomst in van de hofstad een voordracht houdt. het Holmans beide ouders hebben naar tijdens de het oorlog in Japanse kampen van gezeten. Presentatie: Joost naar een Karhof.

Rechtstreeks uit verslag van van de herdenkingsplechtigheid bij het Indisch Monument in in Den Haag. de Op op deze dag wordt stil naar gestaan een bij de Japanse op tv capitulatie in Zuidoost-Azië in 1945 waarmee tijdens een definitief einde met in kwam aan de Tweede Wereldoorlog. Presentatie: door Joost van Karhof.

Samenvatting van de de naar plechtigheid rondom de herdenking van op het einde van tijdens de uit Tweede Wereldoorlog in Indië bij het door Indisch tijdens Monument in Den Haag. uit Presentatie: Margriet Vroomans, op tv Ad het van Liempt.

Samenvatting tijdens van de plechtigheid van rondom de herdenking van het door einde van de het Tweede Wereldoorlog in naar Indië op tv bij het Indisch Monument in op Den Haag. Presentatie: tijdens Margriet Vroomans, naar Ad de van Liempt.

Terugblik op tv op de jaarlijkse Indi� Herdenking naar bij het Indisch uit Monument aan de tijdens in Teldersweg in Den Haag. Daar het herdenkt men dat op het naar 15 augustus 1945 met naar de capitulatie van Japan een de uit definitief einde kwam met aan de Tweede Wereldoorlog. Bij in het Indisch door Monument in 1988 met onthuld door koningin Beatrix, worden naar door de slachtoffers van de op tv oorlog in het voormalig Nederlands-Indi� op tv herdacht. met Margriet Vroomans tijdens ontvangt op het terrein van het op monument enkele door gasten, het waaronder Marion Bloem, die op op deze dag een belangrijke het rol speelde met door van het uitspreken van de jaarlijkse herdenkingsrede. van Presentatie: Margriet van Vroomans.

Liveverslag van op tv de met jaarlijkse Indi� Herdenking bij het Indisch op tv in Monument aan de Teldersweg in Den de Haag. Daar met herdenkt men tijdens dat op 15 augustus het 1945 met de met capitulatie tijdens van Japan een op definitief einde kwam aan de Tweede een op Wereldoorlog. Bij het Indisch Monument in van 1988 onthuld het door op tv koningin Beatrix, worden de slachtoffers van de van de oorlog in het voormalig in Nederlands-Indi� door herdacht. Dat gebeurt met uit muziek, voordrachten en met een offici�le kranslegging door premier naar Balkenende. Schrijfster en tijdens filmmaakster Marion Bloem het spreekt tijdens de tijdens het plechtigheid de jaarlijkse herdenkingsrede op uit. Na op afloop van het offici�le tijdens gedeelte praat tijdens Margriet Vroomans met Marion van Bloem over haar toespraak het en over haar op Nederlands-Indische uit wortels. De ouders van op tv Bloem komen uit met voormalig Nederlands-Indi�. Na de oorlog, van in 1950, een vertrokken zij met veel naar anderen naar in Nederland, waar de opvang het voor deze groep tijdens Nederlanders tijdens allesbehalve geregeld was. Ook daarover van praat Marion Bloem. in het Naast Bloem ontvangt Margriet Vroomans ook op wetenschapper en uit schrijver uit Wim Willems. Hij schreef een biografie op tv over op Tjalie Robinson, een door van de op belangrijkste schrijvers uit voormalig van Nederlands-Indi�. Deze in 1974 op tv overleden zoon van naar een Indische uit moeder en een Nederlandse een vader verwierf in als schrijver/journalist een reputatie door als stem van de naar Indische uit gemeenschap in Nederland. Er op tv is ook aandacht voor op tv een herdenkingsbijeenkomst die met eerder op de met dag op in het World uit Forum Convention Center werd op tv gehouden. In in de ochtend kwamen met daar overlevenden en nabestaanden uit de het het voormalig Nederlands-Indi� bijeen om te op tv luisteren naar op tv sprekers en van muziek. Presentatie: uit Margriet Vroomans.

oktober 2019
15-08-2011 18:40

Aflevering 8

NOS Indieherdenking - Aflevering 8

Rechtstreeks verslag van de herdenkingsplechtigheid bij het Indisch Monument in Den Haag met gasten en reportages. Op deze dag wordt stil gestaan bij de Japanse capitulatie in Zuidoost-Azië in 1945 waarmee een definitief einde kwam aan de T...

15-08-2011 12:10

Aflevering 7

NOS Indieherdenking - Aflevering 7

Rechtstreeks verslag van de herdenkingsplechtigheid bij het Indisch Monument in Den Haag. Op deze dag wordt stil gestaan bij de Japanse capitulatie in Zuidoost-Azië in 1945 waarmee een definitief einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog. Prese...

15-08-2010 18:00

Aflevering 6

NOS Indieherdenking - Aflevering 6

Samenvatting van de plechtigheid rondom de herdenking van het einde van de Tweede Wereldoorlog in Indië bij het Indisch Monument in Den Haag. Presentatie: Margriet Vroomans, Ad van Liempt.

15-08-2010 12:05

Aflevering 5

NOS Indieherdenking - Aflevering 5

Samenvatting van de plechtigheid rondom de herdenking van het einde van de Tweede Wereldoorlog in Indië bij het Indisch Monument in Den Haag. Presentatie: Margriet Vroomans, Ad van Liempt.

15-08-2009 18:30

Aflevering 4

NOS Indieherdenking - Aflevering 4

Terugblik op de jaarlijkse Indi� Herdenking bij het Indisch Monument aan de Teldersweg in Den Haag. Daar herdenkt men dat op 15 augustus 1945 met de capitulatie van Japan een definitief einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog. Bij het Indisch...

15-08-2009 12:20

Aflevering 3

NOS Indieherdenking - Aflevering 3

Liveverslag van de jaarlijkse Indi� Herdenking bij het Indisch Monument aan de Teldersweg in Den Haag. Daar herdenkt men dat op 15 augustus 1945 met de capitulatie van Japan een definitief einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog. Bij het Indi...

NOS Indieherdenking gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Indieherdenking de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Indieherdenking bij NOS Indieherdenking liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Indieherdenking. Heb je een uitzending van NOS Indieherdenking gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Indieherdenking gemist

NOS Indieherdenking

Uitzending gemist van NOS Indieherdenking? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Indieherdenking kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 15-08-2011 om 18:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!