Programma gemist?

Rechtstreeks verslag van op de herdenkingsplechtigheid de bij het Indisch uit Monument in Den Haag in met gasten en uit reportages. Op deze in met dag wordt stil gestaan bij de de van Japanse capitulatie in Zuidoost-Azië in 1945 met op waarmee een definitief einde uit kwam aan de tijdens Tweede Wereldoorlog. Een op tv van de met gasten is schrijver/columnist op tv Theodor Holman, die 's middags uit tijdens de naar bijeenkomst in de hofstad een het tijdens voordracht houdt. Holmans beide van ouders hebben tijdens de door oorlog in Japanse kampen van het gezeten. Presentatie: Joost in Karhof.

Rechtstreeks de verslag van tijdens de herdenkingsplechtigheid bij op tv het Indisch Monument in Den met Haag. met Op deze dag wordt stil uit gestaan de bij de Japanse capitulatie in in Zuidoost-Azië in met 1945 waarmee op een definitief einde kwam aan op de Tweede op tv Wereldoorlog. Presentatie: Joost een Karhof.

Samenvatting van door de plechtigheid rondom de de herdenking de van het einde van in de de Tweede Wereldoorlog in Indië naar bij het Indisch tijdens Monument in Den uit Haag. Presentatie: Margriet Vroomans, Ad met van de Liempt.

Samenvatting van de tijdens plechtigheid met rondom de door herdenking van het naar einde van de Tweede Wereldoorlog in op tv in Indië bij het Indisch tijdens Monument in Den Haag. naar Presentatie: Margriet van Vroomans, Ad van tijdens Liempt.

Terugblik op van de jaarlijkse naar Indi� Herdenking bij het van Indisch Monument in aan de tijdens Teldersweg in Den in Haag. Daar herdenkt een men dat op uit 15 augustus 1945 met de tijdens capitulatie in van Japan een door definitief einde kwam aan de Tweede de Wereldoorlog. Bij in het Indisch Monument tijdens in van 1988 onthuld door koningin Beatrix, worden in de slachtoffers met van van de oorlog in het voormalig een Nederlands-Indi� herdacht. Margriet Vroomans tijdens door ontvangt op het terrein van een het monument in enkele gasten, waaronder Marion Bloem, uit die op uit deze dag met een belangrijke het rol speelde door het in uitspreken van op de jaarlijkse herdenkingsrede. Presentatie: Margriet een Vroomans.

Liveverslag door van de jaarlijkse Indi� Herdenking door bij op het Indisch Monument aan op tv de in Teldersweg in Den Haag. het Daar herdenkt men dat op met 15 augustus uit 1945 met uit de capitulatie van Japan een met tijdens definitief einde kwam met aan de Tweede naar Wereldoorlog. Bij het op Indisch Monument in 1988 een onthuld door van koningin Beatrix, worden in de slachtoffers van de oorlog in in het op tv voormalig Nederlands-Indi� de herdacht. Dat gebeurt uit met muziek, voordrachten en een door offici�le kranslegging met door premier naar Balkenende. Schrijfster en filmmaakster het Marion Bloem spreekt tijdens de uit plechtigheid de het jaarlijkse herdenkingsrede uit. Na tijdens afloop uit van het offici�le gedeelte praat met Margriet Vroomans uit met Marion Bloem een over haar toespraak uit en over haar een Nederlands-Indische het wortels. De ouders van het Bloem komen door uit voormalig Nederlands-Indi�. Na op de oorlog, in 1950, in vertrokken zij met tijdens veel anderen naar Nederland, de waar de door opvang voor van deze groep Nederlanders allesbehalve geregeld uit was. Ook op daarover praat Marion de Bloem. op tv Naast Bloem ontvangt Margriet Vroomans de ook wetenschapper en naar schrijver Wim Willems. Hij tijdens in schreef een biografie over Tjalie Robinson, op in een van de belangrijkste schrijvers uit met voormalig Nederlands-Indi�. een Deze in in 1974 overleden door zoon van een Indische moeder op en een Nederlandse vader uit verwierf als schrijver/journalist het een tijdens reputatie als tijdens stem van de Indische gemeenschap uit in Nederland. Er is in ook aandacht voor op een herdenkingsbijeenkomst naar die met eerder op de dag in het met World Forum Convention het met Center werd gehouden. door In de ochtend kwamen daar overlevenden met en nabestaanden uit met het voormalig het Nederlands-Indi� bijeen om van te luisteren naar het sprekers en muziek. Presentatie: met Margriet uit Vroomans.

april 2021
15-08-2011 18:40

Aflevering 8

NOS Indieherdenking - Aflevering 8

Rechtstreeks verslag van de herdenkingsplechtigheid bij het Indisch Monument in Den Haag met gasten en reportages. Op deze dag wordt stil gestaan bij de Japanse capitulatie in Zuidoost-Azië in 1945 waarmee een definitief einde kwam aan de T...

15-08-2011 12:10

Aflevering 7

NOS Indieherdenking - Aflevering 7

Rechtstreeks verslag van de herdenkingsplechtigheid bij het Indisch Monument in Den Haag. Op deze dag wordt stil gestaan bij de Japanse capitulatie in Zuidoost-Azië in 1945 waarmee een definitief einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog. Prese...

15-08-2010 18:00

Aflevering 6

NOS Indieherdenking - Aflevering 6

Samenvatting van de plechtigheid rondom de herdenking van het einde van de Tweede Wereldoorlog in Indië bij het Indisch Monument in Den Haag. Presentatie: Margriet Vroomans, Ad van Liempt.

15-08-2010 12:05

Aflevering 5

NOS Indieherdenking - Aflevering 5

Samenvatting van de plechtigheid rondom de herdenking van het einde van de Tweede Wereldoorlog in Indië bij het Indisch Monument in Den Haag. Presentatie: Margriet Vroomans, Ad van Liempt.

15-08-2009 18:30

Aflevering 4

NOS Indieherdenking - Aflevering 4

Terugblik op de jaarlijkse Indi� Herdenking bij het Indisch Monument aan de Teldersweg in Den Haag. Daar herdenkt men dat op 15 augustus 1945 met de capitulatie van Japan een definitief einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog. Bij het Indisch...

15-08-2009 12:20

Aflevering 3

NOS Indieherdenking - Aflevering 3

Liveverslag van de jaarlijkse Indi� Herdenking bij het Indisch Monument aan de Teldersweg in Den Haag. Daar herdenkt men dat op 15 augustus 1945 met de capitulatie van Japan een definitief einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog. Bij het Indi...

NOS Indieherdenking gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Indieherdenking de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Indieherdenking bij NOS Indieherdenking liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Indieherdenking. Heb je een uitzending van NOS Indieherdenking gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Indieherdenking gemist

NOS Indieherdenking

Uitzending gemist van NOS Indieherdenking? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Indieherdenking kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 15-08-2011 om 18:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!