Programma gemist?

Rechtstreeks op tv verslag van de herdenkingsplechtigheid van bij het een Indisch Monument het in Den Haag de met gasten en reportages. Op in deze door dag wordt stil gestaan bij de een Japanse capitulatie uit in de Zuidoost-Azië in 1945 waarmee een definitief een einde tijdens kwam aan de Tweede met Wereldoorlog. Een het van de door gasten is schrijver/columnist op tv Theodor Holman, die 's met middags tijdens de het bijeenkomst in de hofstad een uit voordracht houdt. Holmans op tv beide ouders door hebben tijdens de oorlog naar in Japanse kampen door gezeten. Presentatie: een Joost van Karhof.

Rechtstreeks verslag door van de herdenkingsplechtigheid de bij het Indisch Monument een in Den Haag. het in Op deze dag wordt stil gestaan een bij de met Japanse capitulatie in het Zuidoost-Azië uit in 1945 waarmee een definitief een einde kwam aan het de naar Tweede Wereldoorlog. Presentatie: Joost met Karhof.

Samenvatting van in de plechtigheid rondom met de door herdenking van het einde met van de Tweede Wereldoorlog van in Indië het bij het Indisch Monument in op naar Den Haag. Presentatie: Margriet Vroomans, Ad door van op Liempt.

Samenvatting van van de plechtigheid rondom een de herdenking van het de einde van de door van Tweede Wereldoorlog in de Indië bij het Indisch van Monument in Den Haag. Presentatie: met een Margriet Vroomans, Ad van op tv Liempt.

Terugblik van op de jaarlijkse Indi� uit Herdenking het bij het Indisch Monument aan de door van Teldersweg in Den Haag. Daar naar herdenkt de men dat op 15 augustus 1945 naar met de capitulatie de tijdens van Japan een definitief einde naar kwam aan het de Tweede van Wereldoorlog. Bij het met Indisch Monument in 1988 onthuld de door koningin Beatrix, op tv worden de slachtoffers uit van de oorlog in de een het voormalig Nederlands-Indi� herdacht. met Margriet Vroomans ontvangt op de het terrein van in het naar monument enkele gasten, waaronder met Marion Bloem, die op deze van dag naar een belangrijke rol speelde van door het uitspreken in van de jaarlijkse een herdenkingsrede. Presentatie: op tv Margriet Vroomans.

Liveverslag van de het jaarlijkse Indi� Herdenking een bij naar het Indisch Monument het aan de Teldersweg in met Den Haag. Daar naar herdenkt men uit dat op 15 augustus naar 1945 met tijdens de capitulatie een van Japan een definitief het einde kwam aan de van Tweede op Wereldoorlog. Bij het Indisch Monument in het 1988 onthuld in door koningin Beatrix, worden op een de slachtoffers van de oorlog in het het het voormalig Nederlands-Indi� herdacht. Dat gebeurt van met muziek, voordrachten door en een van offici�le kranslegging door een premier Balkenende. de Schrijfster en filmmaakster Marion Bloem een spreekt door tijdens de plechtigheid de jaarlijkse op herdenkingsrede naar uit. Na afloop het van het offici�le in gedeelte praat Margriet het Vroomans met Marion Bloem het over haar toespraak een en over haar van Nederlands-Indische wortels. op tv De ouders van Bloem komen op uit het voormalig Nederlands-Indi�. Na de oorlog, op in 1950, vertrokken op tv zij met van veel anderen naar het Nederland, waar de op opvang tijdens voor deze groep Nederlanders allesbehalve op tv geregeld was. op Ook daarover praat naar Marion Bloem. Naast van Bloem ontvangt Margriet door Vroomans ook wetenschapper en op tv schrijver Wim Willems. Hij met schreef een het biografie over Tjalie Robinson, uit een van de door belangrijkste schrijvers uit door voormalig tijdens Nederlands-Indi�. Deze in in 1974 overleden zoon van door een Indische het moeder en een Nederlandse vader in verwierf als in schrijver/journalist een de reputatie als naar stem van de Indische gemeenschap in met Nederland. Er op is een ook aandacht voor een herdenkingsbijeenkomst door die eerder op door de door dag in het World Forum door Convention Center werd gehouden. uit een In de ochtend kwamen daar overlevenden het en nabestaanden op tv uit het door voormalig Nederlands-Indi� bijeen om te naar tijdens luisteren naar sprekers en muziek. Presentatie: uit Margriet uit Vroomans.

augustus 2021
15-08-2011 18:40

Aflevering 8

NOS Indieherdenking - Aflevering 8

Rechtstreeks verslag van de herdenkingsplechtigheid bij het Indisch Monument in Den Haag met gasten en reportages. Op deze dag wordt stil gestaan bij de Japanse capitulatie in Zuidoost-Azië in 1945 waarmee een definitief einde kwam aan de T...

15-08-2011 12:10

Aflevering 7

NOS Indieherdenking - Aflevering 7

Rechtstreeks verslag van de herdenkingsplechtigheid bij het Indisch Monument in Den Haag. Op deze dag wordt stil gestaan bij de Japanse capitulatie in Zuidoost-Azië in 1945 waarmee een definitief einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog. Prese...

15-08-2010 18:00

Aflevering 6

NOS Indieherdenking - Aflevering 6

Samenvatting van de plechtigheid rondom de herdenking van het einde van de Tweede Wereldoorlog in Indië bij het Indisch Monument in Den Haag. Presentatie: Margriet Vroomans, Ad van Liempt.

15-08-2010 12:05

Aflevering 5

NOS Indieherdenking - Aflevering 5

Samenvatting van de plechtigheid rondom de herdenking van het einde van de Tweede Wereldoorlog in Indië bij het Indisch Monument in Den Haag. Presentatie: Margriet Vroomans, Ad van Liempt.

15-08-2009 18:30

Aflevering 4

NOS Indieherdenking - Aflevering 4

Terugblik op de jaarlijkse Indi� Herdenking bij het Indisch Monument aan de Teldersweg in Den Haag. Daar herdenkt men dat op 15 augustus 1945 met de capitulatie van Japan een definitief einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog. Bij het Indisch...

15-08-2009 12:20

Aflevering 3

NOS Indieherdenking - Aflevering 3

Liveverslag van de jaarlijkse Indi� Herdenking bij het Indisch Monument aan de Teldersweg in Den Haag. Daar herdenkt men dat op 15 augustus 1945 met de capitulatie van Japan een definitief einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog. Bij het Indi...

NOS Indieherdenking gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Indieherdenking de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Indieherdenking bij NOS Indieherdenking liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Indieherdenking. Heb je een uitzending van NOS Indieherdenking gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Indieherdenking gemist

NOS Indieherdenking

Uitzending gemist van NOS Indieherdenking? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Indieherdenking kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 15-08-2011 om 18:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!