Programma gemist?

Rechtstreeks de verslag van de herdenkingsplechtigheid bij van het Indisch een Monument in van Den Haag met met gasten en reportages. Op in deze dag met wordt stil tijdens gestaan bij de een Japanse capitulatie in Zuidoost-Azië in 1945 van de waarmee een definitief einde kwam aan op tv de op Tweede Wereldoorlog. Een van uit de van gasten is schrijver/columnist Theodor tijdens Holman, die door 's middags tijdens op de bijeenkomst in tijdens de hofstad een voordracht houdt. tijdens Holmans beide ouders door hebben van tijdens de oorlog op in Japanse kampen uit gezeten. Presentatie: Joost met Karhof.

Rechtstreeks verslag van de de herdenkingsplechtigheid bij tijdens het op tv Indisch Monument in naar Den Haag. met Op deze dag wordt stil gestaan in bij de naar Japanse op capitulatie in Zuidoost-Azië in door 1945 waarmee tijdens een definitief einde kwam aan de een Tweede Wereldoorlog. op tv Presentatie: het Joost Karhof.

Samenvatting op tv van de plechtigheid rondom de met herdenking van tijdens het einde van de het op Tweede Wereldoorlog in Indië op tv bij het tijdens Indisch Monument in een Den Haag. Presentatie: Margriet Vroomans, op tv Ad van door Liempt.

Samenvatting de van de uit plechtigheid rondom de herdenking het van het einde van de op tv Tweede Wereldoorlog de in Indië tijdens bij het Indisch naar Monument in Den Haag. naar Presentatie: Margriet Vroomans, Ad van van in Liempt.

Terugblik op het de jaarlijkse Indi� Herdenking het bij het de Indisch Monument aan op de op tv Teldersweg in Den Haag. Daar met herdenkt men dat van op 15 de augustus 1945 met de de capitulatie van een Japan een definitief einde op tv kwam aan de de Tweede Wereldoorlog. op tv Bij het Indisch Monument tijdens in 1988 onthuld door uit koningin met Beatrix, worden de met slachtoffers van de oorlog in op het van voormalig Nederlands-Indi� het herdacht. Margriet Vroomans ontvangt op het door terrein van het het monument enkele gasten, met waaronder de Marion Bloem, op tv die op deze dag naar een belangrijke rol door speelde door op tv het uitspreken van op tv de jaarlijkse herdenkingsrede. Presentatie: uit Margriet Vroomans.

Liveverslag door van de jaarlijkse Indi� Herdenking in bij het het Indisch op tv Monument aan de Teldersweg in uit Den Haag. Daar herdenkt op men in dat op door 15 augustus 1945 met de capitulatie op van Japan met een de definitief einde kwam het aan de Tweede in Wereldoorlog. Bij het Indisch van Monument in van 1988 onthuld door koningin op Beatrix, worden tijdens de slachtoffers van de oorlog door in in het voormalig Nederlands-Indi� herdacht. uit Dat gebeurt door met muziek, voordrachten en het een offici�le kranslegging door naar premier Balkenende. Schrijfster en door filmmaakster Marion in Bloem spreekt tijdens tijdens de plechtigheid de in jaarlijkse herdenkingsrede een uit. Na in afloop van het offici�le gedeelte een praat Margriet Vroomans met een een Marion Bloem over haar op toespraak en door over haar Nederlands-Indische wortels. tijdens De ouders van Bloem komen van uit voormalig Nederlands-Indi�. door een Na de oorlog, in door 1950, vertrokken zij van met veel anderen naar Nederland, de waar de opvang door van voor deze groep Nederlanders allesbehalve met geregeld was. Ook daarover een praat tijdens Marion Bloem. Naast in Bloem ontvangt de Margriet Vroomans ook de wetenschapper en schrijver Wim Willems. met Hij een schreef een biografie over Tjalie door Robinson, een van de op belangrijkste schrijvers op tv uit voormalig Nederlands-Indi�. Deze met in 1974 overleden de zoon de van een Indische tijdens moeder en een Nederlandse op vader verwierf als met schrijver/journalist een reputatie naar als op stem van de tijdens Indische gemeenschap in de Nederland. Er is op tv ook aandacht voor door een herdenkingsbijeenkomst die eerder op tijdens de dag naar in het World Forum tijdens Convention Center door werd gehouden. In de ochtend op tv kwamen van daar overlevenden en op nabestaanden uit het voormalig in Nederlands-Indi� bijeen om te het met luisteren naar sprekers en muziek. het Presentatie: Margriet op Vroomans.

mei 2020
15-08-2011 18:40

Aflevering 8

NOS Indieherdenking - Aflevering 8

Rechtstreeks verslag van de herdenkingsplechtigheid bij het Indisch Monument in Den Haag met gasten en reportages. Op deze dag wordt stil gestaan bij de Japanse capitulatie in Zuidoost-Azië in 1945 waarmee een definitief einde kwam aan de T...

15-08-2011 12:10

Aflevering 7

NOS Indieherdenking - Aflevering 7

Rechtstreeks verslag van de herdenkingsplechtigheid bij het Indisch Monument in Den Haag. Op deze dag wordt stil gestaan bij de Japanse capitulatie in Zuidoost-Azië in 1945 waarmee een definitief einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog. Prese...

15-08-2010 18:00

Aflevering 6

NOS Indieherdenking - Aflevering 6

Samenvatting van de plechtigheid rondom de herdenking van het einde van de Tweede Wereldoorlog in Indië bij het Indisch Monument in Den Haag. Presentatie: Margriet Vroomans, Ad van Liempt.

15-08-2010 12:05

Aflevering 5

NOS Indieherdenking - Aflevering 5

Samenvatting van de plechtigheid rondom de herdenking van het einde van de Tweede Wereldoorlog in Indië bij het Indisch Monument in Den Haag. Presentatie: Margriet Vroomans, Ad van Liempt.

15-08-2009 18:30

Aflevering 4

NOS Indieherdenking - Aflevering 4

Terugblik op de jaarlijkse Indi� Herdenking bij het Indisch Monument aan de Teldersweg in Den Haag. Daar herdenkt men dat op 15 augustus 1945 met de capitulatie van Japan een definitief einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog. Bij het Indisch...

15-08-2009 12:20

Aflevering 3

NOS Indieherdenking - Aflevering 3

Liveverslag van de jaarlijkse Indi� Herdenking bij het Indisch Monument aan de Teldersweg in Den Haag. Daar herdenkt men dat op 15 augustus 1945 met de capitulatie van Japan een definitief einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog. Bij het Indi...

NOS Indieherdenking gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Indieherdenking de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Indieherdenking bij NOS Indieherdenking liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Indieherdenking. Heb je een uitzending van NOS Indieherdenking gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Indieherdenking gemist

NOS Indieherdenking

Uitzending gemist van NOS Indieherdenking? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Indieherdenking kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 15-08-2011 om 18:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!