Programma gemist?

Rechtstreeks op verslag van de naar herdenkingsplechtigheid bij de het Indisch Monument in Den op tv Haag de met gasten en reportages. Op deze op een dag wordt stil gestaan bij de naar Japanse capitulatie de in Zuidoost-Azië in 1945 op tv waarmee van een definitief einde kwam de aan de met Tweede Wereldoorlog. Een van uit de gasten tijdens is schrijver/columnist van Theodor Holman, die 's middags de tijdens de bijeenkomst door in de het hofstad een voordracht houdt. door Holmans naar beide ouders hebben tijdens de oorlog door op in Japanse kampen gezeten. uit Presentatie: Joost in Karhof.

Rechtstreeks verslag van het de herdenkingsplechtigheid bij het naar het Indisch Monument op tv in Den Haag. tijdens Op deze dag wordt stil met gestaan bij de op Japanse capitulatie in Zuidoost-Azië op in 1945 waarmee met een definitief door einde kwam aan op de Tweede Wereldoorlog. Presentatie: uit Joost met Karhof.

Samenvatting van van de in plechtigheid rondom de herdenking van met het einde op tv van de Tweede Wereldoorlog in het Indië bij door het Indisch een Monument in Den een Haag. Presentatie: Margriet op tv Vroomans, Ad de van Liempt.

Samenvatting de van de met plechtigheid rondom de herdenking met van het einde van de uit Tweede het Wereldoorlog in Indië in bij het Indisch Monument in uit Den Haag. op Presentatie: Margriet Vroomans, het Ad van door Liempt.

Terugblik op de op tv jaarlijkse Indi� Herdenking een bij het het Indisch tijdens Monument aan de in Teldersweg in Den Haag. Daar herdenkt van men dat op in de 15 augustus 1945 met de tijdens capitulatie tijdens van Japan een definitief einde naar kwam aan de Tweede naar Wereldoorlog. tijdens Bij het Indisch een Monument in met 1988 onthuld door koningin Beatrix, uit worden de slachtoffers van van de uit oorlog in het op voormalig Nederlands-Indi� herdacht. Margriet Vroomans naar ontvangt op van het terrein in van het monument tijdens enkele gasten, waaronder Marion tijdens Bloem, die een op deze dag een belangrijke met rol speelde door door uit het uitspreken van de jaarlijkse op herdenkingsrede. Presentatie: Margriet tijdens Vroomans.

Liveverslag in van de jaarlijkse Indi� Herdenking naar bij het Indisch het Monument aan tijdens de Teldersweg in Den van Haag. op Daar herdenkt met men dat op een 15 augustus 1945 met de capitulatie in van Japan een in definitief einde van kwam naar aan de Tweede het Wereldoorlog. Bij het Indisch Monument in tijdens 1988 onthuld door in koningin op Beatrix, worden door de slachtoffers van de oorlog in in het voormalig Nederlands-Indi� uit herdacht. Dat het gebeurt met op muziek, voordrachten en tijdens een offici�le kranslegging door met premier Balkenende. Schrijfster met en filmmaakster Marion van Bloem spreekt tijdens de uit plechtigheid de de jaarlijkse herdenkingsrede uit. het Na afloop van het op offici�le op tv gedeelte praat van Margriet Vroomans met Marion Bloem met over haar toespraak naar en de over haar Nederlands-Indische in wortels. De ouders van Bloem tijdens komen uit met voormalig Nederlands-Indi�. van Na de oorlog, in in 1950, vertrokken zij met op tv veel anderen door naar Nederland, op tv waar de opvang voor deze de groep uit Nederlanders allesbehalve geregeld door was. Ook daarover praat Marion Bloem. op tv Naast Bloem tijdens ontvangt Margriet de Vroomans ook wetenschapper en schrijver het op Wim Willems. Hij in schreef een biografie over met Tjalie Robinson, de een van de belangrijkste een schrijvers uit van voormalig Nederlands-Indi�. Deze naar in 1974 overleden zoon van met een Indische het moeder en een Nederlandse van vader verwierf als schrijver/journalist in een reputatie als uit stem van het de Indische gemeenschap in de Nederland. Er is met ook aandacht voor in op tv een herdenkingsbijeenkomst die eerder op een de dag in tijdens het World Forum een Convention Center werd in gehouden. met In de ochtend in kwamen daar overlevenden het en nabestaanden uit het voormalig in Nederlands-Indi� uit bijeen om te luisteren naar sprekers het en met muziek. Presentatie: in Margriet Vroomans.

november 2019
15-08-2011 18:40

Aflevering 8

NOS Indieherdenking - Aflevering 8

Rechtstreeks verslag van de herdenkingsplechtigheid bij het Indisch Monument in Den Haag met gasten en reportages. Op deze dag wordt stil gestaan bij de Japanse capitulatie in Zuidoost-Azië in 1945 waarmee een definitief einde kwam aan de T...

15-08-2011 12:10

Aflevering 7

NOS Indieherdenking - Aflevering 7

Rechtstreeks verslag van de herdenkingsplechtigheid bij het Indisch Monument in Den Haag. Op deze dag wordt stil gestaan bij de Japanse capitulatie in Zuidoost-Azië in 1945 waarmee een definitief einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog. Prese...

15-08-2010 18:00

Aflevering 6

NOS Indieherdenking - Aflevering 6

Samenvatting van de plechtigheid rondom de herdenking van het einde van de Tweede Wereldoorlog in Indië bij het Indisch Monument in Den Haag. Presentatie: Margriet Vroomans, Ad van Liempt.

15-08-2010 12:05

Aflevering 5

NOS Indieherdenking - Aflevering 5

Samenvatting van de plechtigheid rondom de herdenking van het einde van de Tweede Wereldoorlog in Indië bij het Indisch Monument in Den Haag. Presentatie: Margriet Vroomans, Ad van Liempt.

15-08-2009 18:30

Aflevering 4

NOS Indieherdenking - Aflevering 4

Terugblik op de jaarlijkse Indi� Herdenking bij het Indisch Monument aan de Teldersweg in Den Haag. Daar herdenkt men dat op 15 augustus 1945 met de capitulatie van Japan een definitief einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog. Bij het Indisch...

15-08-2009 12:20

Aflevering 3

NOS Indieherdenking - Aflevering 3

Liveverslag van de jaarlijkse Indi� Herdenking bij het Indisch Monument aan de Teldersweg in Den Haag. Daar herdenkt men dat op 15 augustus 1945 met de capitulatie van Japan een definitief einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog. Bij het Indi...

NOS Indieherdenking gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Indieherdenking de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Indieherdenking bij NOS Indieherdenking liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Indieherdenking. Heb je een uitzending van NOS Indieherdenking gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Indieherdenking gemist

NOS Indieherdenking

Uitzending gemist van NOS Indieherdenking? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Indieherdenking kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 15-08-2011 om 18:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!