Programma gemist?

Rechtstreeks in verslag van de herdenkingsplechtigheid bij het het het Indisch Monument in Den door Haag met gasten door en reportages. op Op deze dag op wordt stil gestaan naar bij de in Japanse capitulatie in Zuidoost-Azië op tv in 1945 waarmee een op tv definitief einde tijdens kwam aan de Tweede Wereldoorlog. op op tv Een van de gasten is met schrijver/columnist een Theodor Holman, die 's middags in tijdens door de bijeenkomst in op de hofstad een tijdens voordracht houdt. Holmans naar beide ouders hebben op tijdens de oorlog in Japanse op kampen gezeten. met Presentatie: Joost in Karhof.

Rechtstreeks uit verslag van de de herdenkingsplechtigheid bij het een Indisch Monument met in Den Haag. Op in deze dag wordt stil gestaan van door bij de Japanse capitulatie in Zuidoost-Azië de in 1945 uit waarmee een definitief in einde kwam aan de de Tweede Wereldoorlog. Presentatie: tijdens uit Joost Karhof.

Samenvatting in van de plechtigheid tijdens rondom de de herdenking van het einde door van de Tweede met Wereldoorlog in op tv Indië bij het Indisch op Monument in van Den Haag. Presentatie: Margriet uit Vroomans, Ad van een Liempt.

Samenvatting van tijdens de plechtigheid rondom de van herdenking op van het einde van uit de Tweede Wereldoorlog in van Indië met bij het Indisch de Monument in Den Haag. Presentatie: naar Margriet Vroomans, op tv Ad van op tv Liempt.

Terugblik op met de jaarlijkse Indi� de Herdenking bij met het Indisch op Monument aan de Teldersweg in Den naar Haag. het Daar herdenkt men op dat op op tv 15 augustus 1945 met het de capitulatie het van Japan een definitief einde kwam op naar aan de Tweede Wereldoorlog. Bij het het Indisch Monument het in 1988 onthuld door tijdens koningin Beatrix, worden op tv de slachtoffers van het het de oorlog in het een voormalig Nederlands-Indi� met herdacht. Margriet Vroomans een ontvangt op het terrein uit van het monument enkele gasten, naar waaronder Marion Bloem, op tv die uit op deze in dag een belangrijke rol speelde door uit het uitspreken van in de met jaarlijkse herdenkingsrede. Presentatie: Margriet naar Vroomans.

Liveverslag uit van de jaarlijkse naar Indi� Herdenking bij het door Indisch uit Monument aan de Teldersweg naar in Den naar Haag. Daar herdenkt men dat uit op 15 naar augustus 1945 van met de capitulatie van van Japan een definitief in einde kwam door aan de Tweede op Wereldoorlog. Bij het Indisch Monument in van 1988 onthuld de door koningin Beatrix, de worden de de slachtoffers van de oorlog in een uit het voormalig Nederlands-Indi� herdacht. Dat gebeurt een door met muziek, voordrachten en een door offici�le kranslegging door premier de de Balkenende. Schrijfster en filmmaakster door Marion Bloem spreekt van tijdens de plechtigheid de jaarlijkse de herdenkingsrede met uit. Na afloop van het van op tv offici�le gedeelte praat Margriet tijdens Vroomans met Marion uit Bloem over haar toespraak en op van over haar Nederlands-Indische wortels. De een ouders door van Bloem komen uit voormalig Nederlands-Indi�. op Na de uit oorlog, in 1950, vertrokken van zij met veel een anderen naar Nederland, met in waar de opvang voor deze de groep Nederlanders de allesbehalve geregeld uit was. Ook daarover van praat Marion Bloem. een Naast Bloem ontvangt Margriet Vroomans ook op in wetenschapper en schrijver tijdens Wim Willems. Hij schreef een in biografie over Tjalie Robinson, op een van de op tv belangrijkste in schrijvers uit uit voormalig Nederlands-Indi�. Deze in in 1974 overleden zoon door van een Indische moeder tijdens en een Nederlandse vader tijdens verwierf van als schrijver/journalist een reputatie een als stem op van de op tv Indische gemeenschap in Nederland. Er op tv is naar ook aandacht voor een herdenkingsbijeenkomst die een eerder op de tijdens dag in het uit World door Forum Convention Center het werd gehouden. op tv In de ochtend kwamen met daar overlevenden en door nabestaanden uit het op tv voormalig Nederlands-Indi� bijeen om de te van luisteren naar sprekers en muziek. de Presentatie: Margriet op Vroomans.

september 2020
15-08-2011 18:40

Aflevering 8

NOS Indieherdenking - Aflevering 8

Rechtstreeks verslag van de herdenkingsplechtigheid bij het Indisch Monument in Den Haag met gasten en reportages. Op deze dag wordt stil gestaan bij de Japanse capitulatie in Zuidoost-Azië in 1945 waarmee een definitief einde kwam aan de T...

15-08-2011 12:10

Aflevering 7

NOS Indieherdenking - Aflevering 7

Rechtstreeks verslag van de herdenkingsplechtigheid bij het Indisch Monument in Den Haag. Op deze dag wordt stil gestaan bij de Japanse capitulatie in Zuidoost-Azië in 1945 waarmee een definitief einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog. Prese...

15-08-2010 18:00

Aflevering 6

NOS Indieherdenking - Aflevering 6

Samenvatting van de plechtigheid rondom de herdenking van het einde van de Tweede Wereldoorlog in Indië bij het Indisch Monument in Den Haag. Presentatie: Margriet Vroomans, Ad van Liempt.

15-08-2010 12:05

Aflevering 5

NOS Indieherdenking - Aflevering 5

Samenvatting van de plechtigheid rondom de herdenking van het einde van de Tweede Wereldoorlog in Indië bij het Indisch Monument in Den Haag. Presentatie: Margriet Vroomans, Ad van Liempt.

15-08-2009 18:30

Aflevering 4

NOS Indieherdenking - Aflevering 4

Terugblik op de jaarlijkse Indi� Herdenking bij het Indisch Monument aan de Teldersweg in Den Haag. Daar herdenkt men dat op 15 augustus 1945 met de capitulatie van Japan een definitief einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog. Bij het Indisch...

15-08-2009 12:20

Aflevering 3

NOS Indieherdenking - Aflevering 3

Liveverslag van de jaarlijkse Indi� Herdenking bij het Indisch Monument aan de Teldersweg in Den Haag. Daar herdenkt men dat op 15 augustus 1945 met de capitulatie van Japan een definitief einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog. Bij het Indi...

NOS Indieherdenking gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Indieherdenking de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Indieherdenking bij NOS Indieherdenking liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Indieherdenking. Heb je een uitzending van NOS Indieherdenking gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Indieherdenking gemist

NOS Indieherdenking

Uitzending gemist van NOS Indieherdenking? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Indieherdenking kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 15-08-2011 om 18:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!