Programma gemist?

God heeft met genoeg van de mensheid. op tv Ze zijn hem een een ontrouw en denken hem een niet meer nodig te op hebben. uit God besluit het contract tussen in hem tijdens en de mensheid te in verbreken en wil de Tien een Geboden in terug.Meer God op heeft genoeg van van de mensheid. Ze zijn hem een ontrouw en denken hem een niet in meer nodig te op hebben. God besluit het de contract tussen hem van en de mensheid op te verbreken. Om naar kracht bij het zijn besluit te zetten wil de hij de de Tien Geboden terug. Een een jonge tijdens engel krijgt de opdracht deze door in taak uit te een voeren. De engel mag niet met zelf naar tijdens de aarde afdalen op tv en de Tien Geboden ophalen. van Hij heeft de de hulp van een tijdens mens op nodig, die slim genoeg is het om de op verloren de gewaande Tien Geboden met te vinden en bereid is met ze naar de het Hemel op terug te brengen. De uit jonge engel aarzelt met niet om WO I een en II, de Cubaanse door crisis naar en de in oorlog in Vietnam naar zijn hand de tijdens te zetten, alleen maar opdat de op tv op tv juiste mensen elkaar ontmoeten, verliefd het op elkaar worden een en kinderen een krijgen, die met op hun beurt weer de van juiste op partner ontmoeten, enz. uit Alles met het het doel om uiteindelijk het 'uitverkoren kind' op tv te in produceren. Twee mannen met in Nederland, tijdens Onno en Max, ontmoeten elkaar. uit Ze denken dat hun op tv ontmoeting toeval is, op tv niet wetende tijdens dat het tijdens 'toeval' invloed van bovenaf is. tijdens Onno en het Max worden elkaars uit beste vriend, zijn onafscheidelijk van een en hebben geen geheimen voor elkaar, van totdat ze op een mooie jonge vrouw op tv uit ontmoeten: Ada. De ontdekking van de met hemel is een met van de grootste een filmproducties naar die ooit in Nederland het is op tv gemaakt. De film is in geproduceerd door tijdens Ate de Jong.Minder

september 2021
11-01-2015 00:14

Film op 2: De ontdekking van de hemel

Film op 2: De ontdekking van de hemel - Film op 2: De ontdekking van de hemel

God heeft genoeg van de mensheid. Ze zijn hem ontrouw en denken hem niet meer nodig te hebben. God besluit het contract tussen hem en de mensheid te verbreken en wil de Tien Geboden terug.Meer God heeft genoeg van de mensheid. Ze zijn hem o...

Film op 2: De ontdekking van de hemel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Film op 2: De ontdekking van de hemel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Film op 2: De ontdekking van de hemel bij Film op 2: De ontdekking van de hemel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Film op 2: De ontdekking van de hemel. Heb je een uitzending van Film op 2: De ontdekking van de hemel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Film op 2: De ontdekking van de hemel gemist

Uitzending gemist van Film op 2: De ontdekking van de hemel? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Film op 2: De ontdekking van de hemel, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Film op 2: De ontdekking van de hemel gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Film op 2: De ontdekking van de hemel? Hier kun je alle uitzendingen van Film op 2: De ontdekking van de hemel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-01-2015 om 00:14 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!