Programma gemist?

God in heeft genoeg tijdens van de mensheid. Ze zijn hem een in ontrouw en denken hem de niet meer een nodig te hebben. met God besluit het in contract tussen hem en de met mensheid te de verbreken en wil de Tien de Geboden terug.Meer met God heeft op genoeg van uit de mensheid. Ze zijn het hem ontrouw en denken hem op niet meer door nodig te hebben. God in besluit het contract het tussen tijdens hem en de in mensheid te verbreken. Om kracht door bij het zijn besluit te zetten de wil naar hij de Tien Geboden in terug. Een jonge engel door krijgt de opdracht deze van met taak uit te in voeren. De engel mag niet op zelf naar de aarde de afdalen en de uit Tien Geboden het ophalen. Hij van heeft de hulp van een met in mens nodig, die slim genoeg een is om de verloren door gewaande Tien Geboden het te vinden met en bereid naar is ze naar de op tv Hemel in terug te brengen. De van jonge engel aarzelt niet om het WO I in en II, de Cubaanse van crisis van en de oorlog in in Vietnam naar het zijn hand te zetten, het alleen maar opdat het de juiste mensen het elkaar ontmoeten, verliefd op uit elkaar in worden en kinderen krijgen, die door naar op hun beurt weer de juiste op tv partner ontmoeten, enz. een Alles met het tijdens doel op om uiteindelijk het 'uitverkoren van kind' te door produceren. Twee tijdens mannen in Nederland, Onno en Max, in uit ontmoeten elkaar. Ze denken dat van hun op ontmoeting toeval is, uit niet wetende dat op het 'toeval' invloed uit van bovenaf is. door Onno en Max worden elkaars de beste vriend, zijn onafscheidelijk van op tv en hebben geen geheimen voor tijdens elkaar, totdat ze een op mooie door jonge vrouw ontmoeten: Ada. een De ontdekking het van de het hemel is een een van de grootste filmproducties die ooit het in op Nederland is gemaakt. De uit film is naar geproduceerd door Ate de uit Jong.Minder

mei 2021
11-01-2015 00:14

Film op 2: De ontdekking van de hemel

Film op 2: De ontdekking van de hemel - Film op 2: De ontdekking van de hemel

God heeft genoeg van de mensheid. Ze zijn hem ontrouw en denken hem niet meer nodig te hebben. God besluit het contract tussen hem en de mensheid te verbreken en wil de Tien Geboden terug.Meer God heeft genoeg van de mensheid. Ze zijn hem o...

Film op 2: De ontdekking van de hemel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Film op 2: De ontdekking van de hemel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Film op 2: De ontdekking van de hemel bij Film op 2: De ontdekking van de hemel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Film op 2: De ontdekking van de hemel. Heb je een uitzending van Film op 2: De ontdekking van de hemel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Film op 2: De ontdekking van de hemel gemist

Uitzending gemist van Film op 2: De ontdekking van de hemel? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Film op 2: De ontdekking van de hemel, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Film op 2: De ontdekking van de hemel gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Film op 2: De ontdekking van de hemel? Hier kun je alle uitzendingen van Film op 2: De ontdekking van de hemel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-01-2015 om 00:14 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!