Programma gemist?

God een heeft genoeg van de van mensheid. Ze zijn op hem ontrouw en denken op hem niet meer tijdens nodig te op hebben. God besluit van het contract tussen hem in en de mensheid van te verbreken en het wil de in Tien van Geboden terug.Meer God heeft genoeg op tv van de mensheid. tijdens Ze zijn hem door ontrouw en op tv denken hem niet meer in nodig in te hebben. God met besluit het contract naar tussen hem en door de mensheid te verbreken. van Om kracht bij van zijn besluit te zetten een wil op hij de Tien tijdens Geboden terug. Een jonge een engel krijgt de opdracht van deze taak met uit te door voeren. De engel mag niet zelf op naar de op aarde uit afdalen en de op tv Tien Geboden ophalen. Hij op heeft de op tv hulp van een van mens nodig, die slim genoeg door is de om de verloren gewaande Tien tijdens Geboden te vinden een en bereid is ze van op naar de Hemel in terug te brengen. tijdens De jonge engel in aarzelt niet om WO een I en II, de van Cubaanse crisis en de met een oorlog in Vietnam naar uit zijn hand in te zetten, alleen in maar opdat de juiste mensen door elkaar door ontmoeten, verliefd op elkaar worden van en kinderen naar krijgen, die van op hun beurt op tv weer de juiste partner het ontmoeten, enz. Alles met op het doel op tv om uiteindelijk het 'uitverkoren het kind' op tv te produceren. Twee mannen tijdens in Nederland, Onno en Max, door ontmoeten elkaar. naar Ze denken door dat hun ontmoeting toeval tijdens is, niet wetende het dat in het 'toeval' invloed van bovenaf het is. Onno en het Max worden naar elkaars beste uit vriend, zijn onafscheidelijk en hebben door geen geheimen voor elkaar, tijdens door totdat ze een mooie jonge in vrouw een ontmoeten: Ada. De ontdekking een van de hemel is een op van de grootste in filmproducties die ooit uit in door Nederland is gemaakt. uit De film is geproduceerd een door Ate de op Jong.Minder

mei 2020
11-01-2015 00:14

Film op 2: De ontdekking van de hemel

Film op 2: De ontdekking van de hemel - Film op 2: De ontdekking van de hemel

God heeft genoeg van de mensheid. Ze zijn hem ontrouw en denken hem niet meer nodig te hebben. God besluit het contract tussen hem en de mensheid te verbreken en wil de Tien Geboden terug.Meer God heeft genoeg van de mensheid. Ze zijn hem o...

Film op 2: De ontdekking van de hemel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Film op 2: De ontdekking van de hemel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Film op 2: De ontdekking van de hemel bij Film op 2: De ontdekking van de hemel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Film op 2: De ontdekking van de hemel. Heb je een uitzending van Film op 2: De ontdekking van de hemel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Film op 2: De ontdekking van de hemel gemist

Uitzending gemist van Film op 2: De ontdekking van de hemel? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Film op 2: De ontdekking van de hemel, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Film op 2: De ontdekking van de hemel gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Film op 2: De ontdekking van de hemel? Hier kun je alle uitzendingen van Film op 2: De ontdekking van de hemel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-01-2015 om 00:14 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!