Programma gemist?

God heeft uit genoeg van de mensheid. de Ze tijdens zijn hem ontrouw uit en denken op tv hem niet meer nodig uit te hebben. God besluit het op tv contract tussen met hem en de de mensheid te verbreken en op tv wil naar de Tien Geboden terug.Meer uit God heeft genoeg van van de mensheid. Ze naar zijn hem door ontrouw door en denken hem niet meer nodig tijdens een te hebben. God met besluit het contract tussen hem en uit de de mensheid te naar verbreken. Om kracht op bij zijn besluit te zetten uit wil op tv hij de Tien Geboden terug. Een de jonge engel krijgt op tv op de opdracht deze taak met uit te voeren. van De engel mag het niet zelf naar van de aarde op afdalen en de Tien Geboden in ophalen. Hij heeft de op tv hulp van het een mens nodig, naar die het slim genoeg is om de uit verloren gewaande Tien tijdens Geboden te vinden en naar bereid is ze met naar de uit Hemel terug te door brengen. naar De jonge engel aarzelt niet tijdens om WO I en tijdens II, de Cubaanse de crisis en de met met oorlog in Vietnam naar in zijn hand te zetten, alleen door maar opdat het de in juiste mensen elkaar met ontmoeten, verliefd op elkaar het worden en met kinderen krijgen, die op hun uit beurt van weer de juiste partner ontmoeten, de enz. Alles met door het doel om uiteindelijk de uit het 'uitverkoren kind' te produceren. een Twee mannen het in Nederland, op Onno en Max, ontmoeten op tv elkaar. Ze denken dat op tv hun ontmoeting toeval is, een niet wetende door dat het door 'toeval' invloed van bovenaf door is. Onno door en Max met worden elkaars beste vriend, van zijn onafscheidelijk in en hebben geen geheimen voor elkaar, in totdat tijdens ze een mooie op tv jonge vrouw ontmoeten: naar Ada. De ontdekking van de op tv hemel is een uit van de van grootste filmproducties die uit ooit uit in Nederland is gemaakt. van De film van is geproduceerd door Ate van de Jong.Minder

januari 2021
11-01-2015 00:14

Film op 2: De ontdekking van de hemel

Film op 2: De ontdekking van de hemel - Film op 2: De ontdekking van de hemel

God heeft genoeg van de mensheid. Ze zijn hem ontrouw en denken hem niet meer nodig te hebben. God besluit het contract tussen hem en de mensheid te verbreken en wil de Tien Geboden terug.Meer God heeft genoeg van de mensheid. Ze zijn hem o...

Film op 2: De ontdekking van de hemel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Film op 2: De ontdekking van de hemel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Film op 2: De ontdekking van de hemel bij Film op 2: De ontdekking van de hemel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Film op 2: De ontdekking van de hemel. Heb je een uitzending van Film op 2: De ontdekking van de hemel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Film op 2: De ontdekking van de hemel gemist

Uitzending gemist van Film op 2: De ontdekking van de hemel? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Film op 2: De ontdekking van de hemel, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Film op 2: De ontdekking van de hemel gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Film op 2: De ontdekking van de hemel? Hier kun je alle uitzendingen van Film op 2: De ontdekking van de hemel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-01-2015 om 00:14 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!