Programma gemist?

God door heeft genoeg van de met mensheid. door Ze zijn hem op ontrouw en denken hem niet meer tijdens nodig uit te hebben. God besluit met het contract tussen een hem en het de mensheid te verbreken en het wil de een Tien Geboden terug.Meer God van heeft door genoeg van de uit mensheid. Ze zijn hem ontrouw het en tijdens denken hem op niet meer nodig te hebben. God een besluit het door contract tussen de hem en de mensheid het te verbreken. Om van kracht bij zijn besluit de te zetten met wil hij de Tien een Geboden een terug. Een een jonge engel krijgt de op opdracht deze taak uit te tijdens voeren. De van engel met mag niet zelf de naar de aarde afdalen en een de door Tien Geboden ophalen. Hij tijdens heeft de hulp van door een mens nodig, die door slim genoeg met is van om de verloren het gewaande Tien Geboden te in vinden en bereid is van ze naar de met Hemel van terug te brengen. De jonge engel een aarzelt op niet om WO I de en II, de de Cubaanse crisis en in de een oorlog in Vietnam naar zijn hand op tv tijdens te zetten, alleen maar opdat de van met juiste mensen elkaar ontmoeten, verliefd op van elkaar worden en van kinderen krijgen, die door op hun op beurt weer de juiste naar op tv partner ontmoeten, enz. Alles met naar het doel om uiteindelijk van het 'uitverkoren het kind' het te produceren. Twee mannen in tijdens Nederland, Onno op tv en Max, ontmoeten elkaar. Ze naar denken dat hun de op ontmoeting toeval is, niet wetende dat van het door 'toeval' invloed van bovenaf is. het in Onno en Max op tv worden elkaars beste vriend, zijn met onafscheidelijk en hebben een geen geheimen met voor elkaar, totdat ze in een mooie met jonge vrouw ontmoeten: Ada. uit De ontdekking van de op tv hemel is het een van de van grootste naar filmproducties die ooit in Nederland is naar een gemaakt. De film is geproduceerd het door het Ate de Jong.Minder

oktober 2019
11-01-2015 00:14

Film op 2: De ontdekking van de hemel

Film op 2: De ontdekking van de hemel - Film op 2: De ontdekking van de hemel

God heeft genoeg van de mensheid. Ze zijn hem ontrouw en denken hem niet meer nodig te hebben. God besluit het contract tussen hem en de mensheid te verbreken en wil de Tien Geboden terug.Meer God heeft genoeg van de mensheid. Ze zijn hem o...

Film op 2: De ontdekking van de hemel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Film op 2: De ontdekking van de hemel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Film op 2: De ontdekking van de hemel bij Film op 2: De ontdekking van de hemel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Film op 2: De ontdekking van de hemel. Heb je een uitzending van Film op 2: De ontdekking van de hemel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Film op 2: De ontdekking van de hemel gemist

Uitzending gemist van Film op 2: De ontdekking van de hemel? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Film op 2: De ontdekking van de hemel, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Film op 2: De ontdekking van de hemel gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Film op 2: De ontdekking van de hemel? Hier kun je alle uitzendingen van Film op 2: De ontdekking van de hemel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-01-2015 om 00:14 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!