Programma gemist?

God heeft de genoeg van de mensheid. naar Ze de zijn hem ontrouw en op denken hem met niet meer nodig te hebben. van God besluit het op tv contract een tussen hem en de van mensheid de te verbreken en wil de uit Tien van Geboden terug.Meer God de heeft genoeg van de tijdens mensheid. Ze in zijn hem ontrouw in en denken hem niet meer nodig van te hebben. door God besluit het van contract tussen hem in en de mensheid in te verbreken. Om kracht op tv een bij zijn besluit te zetten door wil hij de Tien in Geboden in terug. Een jonge naar engel krijgt de een opdracht deze taak uit in te voeren. De engel door mag niet zelf naar naar de het aarde afdalen en een de Tien Geboden ophalen. van Hij heeft op tv de hulp van het een het mens nodig, die slim door genoeg is om de uit verloren gewaande Tien uit Geboden te het vinden en bereid het is ze naar de het Hemel terug uit te brengen. De jonge engel van op tv aarzelt niet om WO I op en II, tijdens de Cubaanse crisis en op de oorlog in op tv Vietnam met naar zijn hand te zetten, alleen in maar opdat in de juiste het mensen elkaar uit ontmoeten, verliefd op elkaar door worden en op kinderen krijgen, die op hun op beurt weer de juiste op tv partner ontmoeten, enz. tijdens Alles met met het doel om op uiteindelijk tijdens het 'uitverkoren kind' te in produceren. Twee mannen in tijdens Nederland, Onno en Max, door met ontmoeten elkaar. Ze denken met dat hun ontmoeting toeval is, op niet wetende met dat het op tv 'toeval' invloed van tijdens bovenaf is. Onno door en Max worden in elkaars beste vriend, zijn in onafscheidelijk en hebben geen tijdens een geheimen voor elkaar, totdat ze op tv een mooie de jonge vrouw ontmoeten: Ada. in De ontdekking op van de hemel is het een in van de grootste tijdens filmproducties die ooit in tijdens Nederland is gemaakt. De film een is geproduceerd door op tv Ate de door Jong.Minder

september 2020
11-01-2015 00:14

Film op 2: De ontdekking van de hemel

Film op 2: De ontdekking van de hemel - Film op 2: De ontdekking van de hemel

God heeft genoeg van de mensheid. Ze zijn hem ontrouw en denken hem niet meer nodig te hebben. God besluit het contract tussen hem en de mensheid te verbreken en wil de Tien Geboden terug.Meer God heeft genoeg van de mensheid. Ze zijn hem o...

Film op 2: De ontdekking van de hemel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Film op 2: De ontdekking van de hemel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Film op 2: De ontdekking van de hemel bij Film op 2: De ontdekking van de hemel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Film op 2: De ontdekking van de hemel. Heb je een uitzending van Film op 2: De ontdekking van de hemel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Film op 2: De ontdekking van de hemel gemist

Uitzending gemist van Film op 2: De ontdekking van de hemel? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Film op 2: De ontdekking van de hemel, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Film op 2: De ontdekking van de hemel gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Film op 2: De ontdekking van de hemel? Hier kun je alle uitzendingen van Film op 2: De ontdekking van de hemel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-01-2015 om 00:14 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!