Programma gemist?

God heeft genoeg naar van de mensheid. het Ze zijn door hem ontrouw door en denken hem niet op tv meer nodig te een hebben. God in besluit het contract tussen tijdens hem en tijdens de mensheid te verbreken en uit wil door de Tien op tv Geboden terug.Meer God heeft genoeg van van de op mensheid. Ze het zijn hem ontrouw en denken tijdens hem niet meer op nodig te met hebben. God besluit naar het contract het tussen hem en de het mensheid te verbreken. het Om kracht bij zijn van besluit te zetten wil door hij de Tien een Geboden terug. Een met jonge engel krijgt met de opdracht naar deze het taak uit te voeren. De tijdens engel mag naar niet zelf een naar de aarde afdalen en de de Tien Geboden tijdens ophalen. op tv Hij heeft de hulp van met een mens op nodig, die slim genoeg is door om de verloren in gewaande Tien Geboden op de te vinden en bereid het is ze op tv naar de Hemel met terug te brengen. De jonge engel tijdens aarzelt op tv niet om de WO I en II, de Cubaanse met crisis en door de oorlog in met Vietnam naar zijn met hand te zetten, alleen in maar opdat een de op tv juiste mensen elkaar ontmoeten, van verliefd op op tv elkaar worden en kinderen krijgen, die met met op hun beurt weer het de juiste van partner ontmoeten, enz. Alles tijdens met het doel om uiteindelijk met het 'uitverkoren kind' tijdens te uit produceren. Twee mannen in in Nederland, Onno en Max, door ontmoeten elkaar. Ze tijdens denken door dat hun naar ontmoeting toeval is, niet een wetende dat het door 'toeval' invloed van een bovenaf is. naar Onno en Max worden de elkaars beste vriend, zijn een onafscheidelijk en hebben geen naar geheimen een voor elkaar, totdat het ze een mooie in jonge vrouw ontmoeten: Ada. de De ontdekking het van de hemel het is een van de op grootste filmproducties die in ooit tijdens in Nederland is gemaakt. De film uit het is geproduceerd door uit Ate de Jong.Minder

februari 2020
11-01-2015 00:14

Film op 2: De ontdekking van de hemel

Film op 2: De ontdekking van de hemel - Film op 2: De ontdekking van de hemel

God heeft genoeg van de mensheid. Ze zijn hem ontrouw en denken hem niet meer nodig te hebben. God besluit het contract tussen hem en de mensheid te verbreken en wil de Tien Geboden terug.Meer God heeft genoeg van de mensheid. Ze zijn hem o...

Film op 2: De ontdekking van de hemel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Film op 2: De ontdekking van de hemel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Film op 2: De ontdekking van de hemel bij Film op 2: De ontdekking van de hemel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Film op 2: De ontdekking van de hemel. Heb je een uitzending van Film op 2: De ontdekking van de hemel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Film op 2: De ontdekking van de hemel gemist

Uitzending gemist van Film op 2: De ontdekking van de hemel? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Film op 2: De ontdekking van de hemel, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Film op 2: De ontdekking van de hemel gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Film op 2: De ontdekking van de hemel? Hier kun je alle uitzendingen van Film op 2: De ontdekking van de hemel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-01-2015 om 00:14 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!