Programma gemist?

God van heeft genoeg van de door mensheid. een Ze zijn hem ontrouw en denken van hem niet van meer nodig te hebben. in God besluit het tijdens met contract tussen hem en de mensheid de naar te verbreken en wil de in Tien Geboden terug.Meer van God heeft door genoeg van de op tv mensheid. Ze zijn hem ontrouw uit en met denken hem niet meer nodig tijdens op tv te hebben. God besluit het een contract tussen hem en met de in mensheid te verbreken. een Om kracht bij zijn besluit door te zetten in wil hij de van Tien Geboden naar terug. Een jonge engel krijgt van in de opdracht deze taak uit te naar voeren. De in engel mag niet tijdens zelf van naar de aarde afdalen en de een in Tien Geboden ophalen. Hij heeft de het hulp van op tv een mens nodig, een die slim genoeg is op tv om de van verloren de gewaande Tien Geboden te vinden en de bereid op tv is ze naar de de Hemel terug naar te brengen. De jonge in engel aarzelt tijdens niet om WO I het en II, de Cubaanse tijdens crisis en in de naar oorlog in Vietnam naar zijn hand uit naar te zetten, alleen het maar opdat de op tv juiste mensen elkaar met ontmoeten, verliefd op met elkaar worden en kinderen de krijgen, die tijdens op hun beurt weer op de juiste partner ontmoeten, enz. met met Alles met het doel om uiteindelijk het het het 'uitverkoren kind' te met produceren. Twee mannen in met Nederland, Onno een en Max, ontmoeten tijdens elkaar. Ze op denken dat hun op tv ontmoeting toeval is, niet wetende dat op het 'toeval' door invloed op van bovenaf is. Onno en met Max in worden elkaars beste vriend, met zijn onafscheidelijk en van hebben geen tijdens geheimen voor elkaar, uit totdat ze een mooie tijdens jonge vrouw ontmoeten: Ada. een De op tv ontdekking van de hemel is tijdens een uit van de grootste filmproducties die de ooit in Nederland is met gemaakt. De door film is geproduceerd van door Ate de in Jong.Minder

juli 2020
11-01-2015 00:14

Film op 2: De ontdekking van de hemel

Film op 2: De ontdekking van de hemel - Film op 2: De ontdekking van de hemel

God heeft genoeg van de mensheid. Ze zijn hem ontrouw en denken hem niet meer nodig te hebben. God besluit het contract tussen hem en de mensheid te verbreken en wil de Tien Geboden terug.Meer God heeft genoeg van de mensheid. Ze zijn hem o...

Film op 2: De ontdekking van de hemel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Film op 2: De ontdekking van de hemel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Film op 2: De ontdekking van de hemel bij Film op 2: De ontdekking van de hemel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Film op 2: De ontdekking van de hemel. Heb je een uitzending van Film op 2: De ontdekking van de hemel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Film op 2: De ontdekking van de hemel gemist

Uitzending gemist van Film op 2: De ontdekking van de hemel? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Film op 2: De ontdekking van de hemel, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Film op 2: De ontdekking van de hemel gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Film op 2: De ontdekking van de hemel? Hier kun je alle uitzendingen van Film op 2: De ontdekking van de hemel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-01-2015 om 00:14 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!