Programma gemist?

Frank Evenblij heeft tijdens openhartige gesprekken uit met de door man over wie heel Nederland een met een mening heeft: op Mart Smeets. Een unieke inkijk naar in een de zomer van Mart naar Smeets.

Frank Evenblij door ontmoet Paul op van Vliet van in Den Haag. Van theater Pepijn van gaan ze naar naar café met Posthoorn, naar Kurhaus van en Circustheater en onderweg op komen alle belangrijke in onderwerpen aan het bod.

Na de tijdens tien intensieve dagen met vol therapie door en opdrachten op de in boerderij het in Beers, zijn de vijf op tv jongeren alweer van een aantal weken in thuis.

De op tv voorlaatste dag op op de boerderij tijdens in Beers breekt aan naar en vandaag uit gaan de jongeren een wel een heel speciale de stap richting met toekomst nemen.

Het het is een de van de laatste dagen op tv op de boerderij in Beers op tv en net als op tv altijd naar begint de dag op voor de vijf met jongeren met in sporten.

Kas gaat het zich met de vijf tijdens jongeren zo langzamerhand de richten in op de toekomst. Wat van zijn hun verleidingen en het bedreigingen als ze op uit straks weer naar huis een gaan?

Vijf jongeren in hebben genoeg op tv van hun leven met het veel drank, drugsmisbruik naar en geweld. Zij op gaan aan de op tv slag met psycholoog de en coach een Kas Stuyf om hun leven in naar een positieve wending te uit geven.

Een van programma van Frank de Evenblij over het nieuwe jaar op tv 2012. in Reportages en interviews, uit vanuit Franks van stamkroeg op IJburg in Amsterdam. tijdens Een verrassend een frisse blik op het jaar een dat uit voor ons van ligt. Presentatie: Frank tijdens Evenblij.

Een programma van in Frank Evenblij over een het van nieuwe jaar 2012. Reportages en een interviews, vanuit Franks op stamkroeg op op tv IJburg in met Amsterdam. Een in verrassend frisse blik op het jaar een dat voor de ons ligt. Presentatie: Frank in op tv Evenblij.

Duik in de uit roemruchte historie door van het cabaret op en een ode aan met een met oer-Hollandse traditie. Frank vertelt op tv verhalen en voert door gesprekken over de op tv belangrijkste door thema's in het cabaret, zoals tijdens religie, het koningshuis, tijdens de op politiek, maar ook over van variété, ongeëvenaard taalgebruik en het met de ware verhaal over van de ondergang van de biermerk Buckler. Alle onderwerpen worden in langs de door zijlijn geduid door invloedrijke cabaretiers met van van de afgelopen 60 jaar: uit Herman Finkers, Youp uit van 't Hek, Freek naar de Jonge, de Gerard Cox, op tv Bert Visscher en Paul van tijdens Vliet. Presentatie: Frank in een Evenblij.

Duik door in de roemruchte historie door van het cabaret en een een tijdens ode aan een oer-Hollandse naar traditie. Frank vertelt verhalen het en voert van gesprekken met over de belangrijkste uit thema's in het het cabaret, zoals religie, het op tv koningshuis, de politiek, maar een ook op tv over variété, ongeëvenaard een taalgebruik en het ware verhaal over van de ondergang door van van biermerk Buckler. Alle onderwerpen in worden langs de op zijlijn geduid door invloedrijke cabaretiers op van van de afgelopen 60 jaar: in Herman Finkers, Youp het van 't Hek, op tv Freek de Jonge, het Gerard Cox, Bert Visscher uit en Paul van tijdens Vliet. Kunnen naar de op leden van het Koninklijk Huis op tv de grappen waarderen en met wat is de het betekenis van de tijdens oproep van oud-premier de Balkenende toen hij met in 2003 het naar Koninklijk Huis het wilde beschermen het tegen de aanhoudende de satire? Priester Antoine Bodar beoordeelt in conferences over een het geloof en is op van niet te spreken over een op tv fragment van Theo op tv Maassen. Frank bezoekt met het Tuinpad van mijn op tv vader uit door het legendarische Het Dorp van van Wim Sonneveld. de De onderwerpen worden uit van de commentaar voorzien door de de top van het op Nederlandse cabaret: Herman Finkers, van in Youp van 't Hek, Freek in de Jonge, Gerard met Cox, Bert Visscher, Theo een Maassen, met Brigitte Kaandorp met en Paul van de Vliet. Presentatie: Frank met Evenblij.

Duik in uit de op roemruchte historie van het cabaret en naar een het ode aan in een oer-Hollandse traditie. Frank vertelt verhalen een en voert in gesprekken over de de belangrijkste in thema's in het cabaret, met zoals religie, tijdens het koningshuis, de in politiek, maar ook met over variété, ongeëvenaard tijdens taalgebruik en het ware naar verhaal over de ondergang uit van biermerk Buckler. tijdens Alle onderwerpen worden de langs de op tv zijlijn geduid door invloedrijke tijdens cabaretiers van de afgelopen uit uit 60 jaar: Herman van Finkers, Youp van 't door Hek, Freek naar de Jonge, Gerard Cox, de Bert Visscher en Paul op van op tv Vliet. Professor Herman Pleij tijdens vertelt over de in verborgen boodschappen in uit het Nederlandse cabaret, zelfs door bij uit volkskomiek André van Duin. Frank een Evenblij onderzoekt het in hoeverre naar Youp van 't met Hek nou echt verantwoordelijk van is voor de ondergang van tijdens het biermerk Buckler door en antwoord door op de naar gevoelige vraag: het Hebben vrouwen humor? het De onderwerpen en gesprekken worden van op tv met commentaar voorzien door de in top van het Nederlandse door cabaret. uit Presentatie: Frank Evenblij.

Duik van in de tijdens roemruchte historie van het cabaret het en een ode aan tijdens een oer-Hollandse in traditie. Frank vertelt op verhalen op tv en voert gesprekken over de belangrijkste uit thema's de in het cabaret, zoals naar religie, het koningshuis, uit de politiek, maar een ook over een variété, ongeëvenaard taalgebruik en tijdens het ware tijdens verhaal over de ondergang naar van een biermerk Buckler. Alle de onderwerpen worden langs de een zijlijn geduid door invloedrijke cabaretiers naar van het de afgelopen 60 door jaar: Herman het Finkers, Youp van het 't Hek, Freek de Jonge, de Gerard Cox, door Bert Visscher en Paul de van op tv Vliet. Kritische satire op politieke kopstukken, tijdens van gemoedelijk naar een snoeihard. Frank praat de met het Dries van Agt over de van oudejaarsconferences van het Wim Kan en naar met Rita Verdonk over een de op satire rond haar op persoon. Ook naar een gesprek met André van uit Duin over de uit opkomst en ondergang van een de revue op tv en speciale aandacht voor op het van Koninklijk Theater Carré van in Amsterdam. De onderwerpen op tv worden op van commentaar voorzien door de top het van het in Nederlandse cabaret. Presentatie: op tv Frank een Evenblij.

Afl.: door Marco Borsato. Frank op Evenblij bezoekt met Marco zijn het geboorteplaats Alkmaar het en het Gardameer in in Italië. In Garda tijdens van gaan ze terug naar belangrijke plekken de uit op Marco's jeugd, zoals van de oude een taverne van Marco's tijdens vader, die daar vroeger avond de aan avond in optrad. In Alkmaar brengen het ze een bezoek de aan zijn geboortehuis en de stamkroeg door uit de tijd dat hij het net de uit Soundmixshow heeft gewonnen. Tot met slot is Frank een getuige van op een uitverkocht concert in van met het Gelredome. Een openhartig portret kort een van na het faillissement van met Marco, waarin geen op tv onderwerp onbesproken blijft. Presentatie: naar Frank een Evenblij.

Een van rijke en eigenwijze selectie van de de hedendaagse humor een uit op televisie en in de theaters het van Nederland. door In in elke aflevering komen uit drie talenten aan bod met wie uit Frank in praat, lacht en van wie van de hij op onconventionele naar wijze leert over uit inspiratie en vakmanschap. Met tijdens Neonletters, Lucky TV, van Toren C, Basta, door Lebbis, Sara met Kroos, Katinka Polderman, Paulien Cornelisse naar en nog de vele anderen. een Presentatie: Frank Evenblij.

juni 2019
31-08-2014 08:49

Evenblij met...

Evenblij met ... - Evenblij met...

Frank Evenblij heeft openhartige gesprekken met de man over wie heel Nederland een mening heeft: Mart Smeets. Een unieke inkijk in de zomer van Mart Smeets.

10-08-2014 15:33

Evenblij met...

Evenblij met ... - Evenblij met...

Frank Evenblij ontmoet Paul van Vliet in Den Haag. Van theater Pepijn gaan ze naar café Posthoorn, naar Kurhaus en Circustheater en onderweg komen alle belangrijke onderwerpen aan bod.

01-02-2012 21:10

Aflevering van woensdag 1 februari 2012

Evenblij met ... - Aflevering van woensdag 1 februari 2012

Na de tien intensieve dagen vol therapie en opdrachten op de boerderij in Beers, zijn de vijf jongeren alweer een aantal weken thuis.

25-01-2012 21:10

Aflevering van woensdag 25 januari 2012

Evenblij met ... - Aflevering van woensdag 25 januari 2012

De voorlaatste dag op de boerderij in Beers breekt aan en vandaag gaan de jongeren een wel heel speciale stap richting toekomst nemen.

18-01-2012 21:10

Verzet en oude pijn

Evenblij met ... - Verzet en oude pijn

Het is een van de laatste dagen op de boerderij in Beers en net als altijd begint de dag voor de vijf jongeren met sporten.

11-01-2012 21:10

Aflevering van woensdag 11 januari 2012

Evenblij met ... - Aflevering van woensdag 11 januari 2012

Kas gaat zich met de vijf jongeren zo langzamerhand richten op de toekomst. Wat zijn hun verleidingen en bedreigingen als ze straks weer naar huis gaan?

04-01-2012 21:10

Aflevering van woensdag 4 januari 2012

Evenblij met ... - Aflevering van woensdag 4 januari 2012

Vijf jongeren hebben genoeg van hun leven met veel drank, drugsmisbruik en geweld. Zij gaan aan de slag met psycholoog en coach Kas Stuyf om hun leven een positieve wending te geven.

03-01-2012 19:25

Aflevering 16

Evenblij met ... - Aflevering 16

Een programma van Frank Evenblij over het nieuwe jaar 2012. Reportages en interviews, vanuit Franks stamkroeg op IJburg in Amsterdam. Een verrassend frisse blik op het jaar dat voor ons ligt. Presentatie: Frank Evenblij.

02-01-2012 19:30

Aflevering 15

Evenblij met ... - Aflevering 15

Een programma van Frank Evenblij over het nieuwe jaar 2012. Reportages en interviews, vanuit Franks stamkroeg op IJburg in Amsterdam. Een verrassend frisse blik op het jaar dat voor ons ligt. Presentatie: Frank Evenblij.

10-09-2011 21:45

Aflevering 14

Evenblij met ... - Aflevering 14

Duik in de roemruchte historie van het cabaret en een ode aan een oer-Hollandse traditie. Frank vertelt verhalen en voert gesprekken over de belangrijkste thema's in het cabaret, zoals religie, het koningshuis, de politiek, maar ook over va...

03-09-2011 21:45

Aflevering 13

Evenblij met ... - Aflevering 13

Duik in de roemruchte historie van het cabaret en een ode aan een oer-Hollandse traditie. Frank vertelt verhalen en voert gesprekken over de belangrijkste thema's in het cabaret, zoals religie, het koningshuis, de politiek, maar ook over va...

27-08-2011 21:45

Aflevering 12

Evenblij met ... - Aflevering 12

Duik in de roemruchte historie van het cabaret en een ode aan een oer-Hollandse traditie. Frank vertelt verhalen en voert gesprekken over de belangrijkste thema's in het cabaret, zoals religie, het koningshuis, de politiek, maar ook over va...

20-08-2011 21:45

Aflevering 11

Evenblij met ... - Aflevering 11

Duik in de roemruchte historie van het cabaret en een ode aan een oer-Hollandse traditie. Frank vertelt verhalen en voert gesprekken over de belangrijkste thema's in het cabaret, zoals religie, het koningshuis, de politiek, maar ook over va...

27-06-2011 21:50

Marco Borsato

Evenblij met ... - Marco Borsato

Afl.: Marco Borsato. Frank Evenblij bezoekt met Marco zijn geboorteplaats Alkmaar en het Gardameer in Italië. In Garda gaan ze terug naar belangrijke plekken uit Marco's jeugd, zoals de oude taverne van Marco's vader, die daar vroeger avond...

31-05-2011 19:25

Aflevering 8

Evenblij met ... - Aflevering 8

Een rijke en eigenwijze selectie van de hedendaagse humor op televisie en in de theaters van Nederland. In elke aflevering komen drie talenten aan bod met wie Frank praat, lacht en van wie hij op onconventionele wijze leert over inspiratie ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Evenblij met ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Evenblij met ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Evenblij met ... bij Evenblij met ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Evenblij met .... Heb je een uitzending van Evenblij met ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Evenblij met ... gemist

Nieuwsgierig waar Youp van 't Hek zijn inspiratie vandaan haalt? Frank Evenblij reist samen met de cabaretier naarParijs voor een portret. Ze bezichtigen, bespreken en herbeleven belangrijke gebeurtenissen uit het leven van Van 'tHek, die later in zijn shows zijn verwerkt. Met anekdotes �n fragmenten, waaronder de sc�ne over de beruchte Parijsep�ripherique.

Uitzending gemist van Evenblij met ...? Hier kun je alle uitzendingen van Evenblij met ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 31-08-2014 om 08:49 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord