Programma gemist?

Frank Evenblij heeft de openhartige uit gesprekken met de man naar over wie heel van Nederland uit een mening heeft: door Mart Smeets. Een unieke inkijk uit in de zomer het van Mart naar Smeets.

Frank het Evenblij ontmoet door Paul van Vliet naar in Den Haag. Van theater op Pepijn gaan een ze naar café Posthoorn, naar op Kurhaus en Circustheater een en onderweg komen de alle belangrijke in onderwerpen aan naar bod.

Na de tien een intensieve in dagen vol therapie en van opdrachten op de van boerderij in Beers, door zijn de de vijf jongeren alweer uit een aantal weken van thuis.

De voorlaatste in dag op in de boerderij in op tv Beers breekt aan en vandaag een gaan uit de jongeren van een wel heel speciale op stap richting toekomst uit nemen.

Het op is een van de laatste door dagen het op de boerderij in de Beers op tv en net als altijd begint de door dag voor in de op tv vijf jongeren met op sporten.

Kas de gaat zich met met de vijf jongeren zo langzamerhand het het richten op de toekomst. met Wat zijn van hun verleidingen en bedreigingen als ze op tv straks het weer naar huis de gaan?

Vijf jongeren hebben tijdens genoeg van met hun leven met veel in drank, drugsmisbruik en met geweld. Zij naar gaan aan de slag van met psycholoog van en coach Kas een Stuyf uit om hun leven een positieve naar wending te door geven.

Een programma naar van het Frank Evenblij over het nieuwe jaar uit 2012. op Reportages en interviews, vanuit door Franks stamkroeg op van IJburg in in Amsterdam. Een verrassend frisse blik tijdens op tv op het jaar dat voor ons uit ligt. Presentatie: door Frank van Evenblij.

Een programma van met naar Frank Evenblij over tijdens het nieuwe jaar 2012. de Reportages en interviews, een vanuit Franks stamkroeg naar op IJburg de in Amsterdam. Een verrassend frisse blik in op het het jaar uit dat voor ons het ligt. Presentatie: Frank door Evenblij.

Duik tijdens in de op tv roemruchte historie van uit het cabaret en een ode aan het een oer-Hollandse traditie. een Frank vertelt op verhalen op en voert gesprekken over op tv de belangrijkste thema's in in het cabaret, zoals religie, het het koningshuis, de het politiek, naar maar ook over variété, ongeëvenaard de taalgebruik en het met ware van verhaal over door de ondergang van het biermerk Buckler. Alle onderwerpen worden langs op de zijlijn geduid op tv door invloedrijke cabaretiers in van de de afgelopen 60 jaar: Herman uit Finkers, Youp van in 't Hek, Freek op van de Jonge, Gerard Cox, Bert Visscher door en Paul het van Vliet. Presentatie: Frank op de Evenblij.

Duik in de uit de roemruchte historie van het op tv cabaret en een een ode aan een op tv oer-Hollandse traditie. Frank vertelt de verhalen in en voert gesprekken het over de belangrijkste tijdens thema's in het cabaret, zoals religie, van met het koningshuis, de politiek, maar uit ook in over variété, ongeëvenaard taalgebruik op en het door ware verhaal over de tijdens ondergang van een biermerk Buckler. Alle onderwerpen worden van langs de de zijlijn geduid door invloedrijke naar cabaretiers van de afgelopen een 60 jaar: het Herman Finkers, tijdens Youp van op 't Hek, Freek een de Jonge, Gerard in Cox, Bert Visscher en de Paul van Vliet. een Kunnen de leden van een het Koninklijk Huis de met naar grappen waarderen en wat is op tv de betekenis in van de oproep van op tv oud-premier Balkenende in toen hij op in 2003 het Koninklijk Huis door wilde beschermen tegen naar de aanhoudende satire? Priester op Antoine Bodar op tv beoordeelt tijdens conferences over het geloof en de is niet te door spreken over in een fragment van door Theo Maassen. Frank bezoekt tijdens het Tuinpad een van mijn vader uit het naar op tv legendarische Het Dorp van Wim het Sonneveld. op tv De onderwerpen worden van naar commentaar voorzien door de een top naar van het Nederlandse cabaret: op tv Herman Finkers, Youp van 't op Hek, Freek de het Jonge, Gerard Cox, op Bert Visscher, Theo op tv Maassen, in Brigitte Kaandorp en Paul door van Vliet. Presentatie: op Frank door Evenblij.

Duik in in de roemruchte in historie van naar het cabaret en van een ode aan een op tv oer-Hollandse traditie. Frank de vertelt verhalen door en voert gesprekken over de op tv belangrijkste naar thema's in het cabaret, zoals religie, op tv het koningshuis, de met politiek, maar op tv ook over met variété, ongeëvenaard taalgebruik en het op tv de ware verhaal over de met ondergang van biermerk Buckler. naar Alle onderwerpen worden tijdens langs het de zijlijn geduid door invloedrijke cabaretiers de van door de afgelopen 60 jaar: Herman een Finkers, Youp van op 't Hek, van Freek de Jonge, Gerard met Cox, Bert door Visscher en Paul van het Vliet. Professor door Herman Pleij uit vertelt over de verborgen boodschappen door in het uit Nederlandse cabaret, zelfs uit bij volkskomiek André van door Duin. Frank Evenblij met naar onderzoekt in hoeverre Youp van een 't Hek nou echt de verantwoordelijk is het voor het de ondergang van het biermerk van Buckler met en antwoord op de gevoelige vraag: naar Hebben vrouwen humor? de De onderwerpen de en naar gesprekken worden van de commentaar voorzien door de top door van het Nederlandse de cabaret. Presentatie: van Frank Evenblij.

Duik in in de roemruchte historie met van met het cabaret en een ode aan uit een oer-Hollandse traditie. op Frank vertelt een verhalen op tv en voert gesprekken over de met belangrijkste op tv thema's in het cabaret, zoals het religie, het koningshuis, de door met politiek, maar ook met over variété, ongeëvenaard taalgebruik en het het naar ware verhaal over de ondergang van met biermerk Buckler. Alle van onderwerpen worden langs naar de zijlijn geduid van door invloedrijke cabaretiers op tijdens van de afgelopen 60 jaar: Herman door een Finkers, Youp van door 't Hek, Freek de op tv Jonge, Gerard uit Cox, Bert Visscher en uit Paul van Vliet. Kritische satire van op politieke kopstukken, op tv van gemoedelijk naar met snoeihard. Frank in praat met de Dries van Agt over de het oudejaarsconferences tijdens van Wim Kan tijdens en met Rita Verdonk over met de uit satire rond haar persoon. Ook het het een gesprek met André van Duin met over de opkomst op en ondergang naar van de revue op en speciale aandacht in voor het een Koninklijk Theater Carré een in Amsterdam. De op onderwerpen worden van op tv commentaar voorzien van door de top van het Nederlandse de cabaret. Presentatie: Frank van op tv Evenblij.

Afl.: op tv Marco Borsato. Frank de Evenblij bezoekt met Marco zijn op met geboorteplaats Alkmaar en het Gardameer in het Italië. In van Garda gaan ze een terug de naar belangrijke plekken uit met Marco's jeugd, van zoals de oude taverne in van Marco's vader, die daar door vroeger avond in aan avond optrad. door In Alkmaar brengen ze op tv een bezoek aan een zijn geboortehuis met en van stamkroeg uit de een tijd dat hij net de Soundmixshow tijdens heeft gewonnen. Tot van slot is uit Frank getuige van een uit uitverkocht concert op in het in Gelredome. Een openhartig portret tijdens kort na met het faillissement van Marco, uit waarin geen onderwerp met onbesproken blijft. Presentatie: op tv Frank van Evenblij.

Een van rijke en eigenwijze selectie van het de hedendaagse de humor op televisie de en de in de theaters van op tv Nederland. In elke aflevering komen naar door drie talenten aan het bod met wie Frank op praat, lacht en op tv van wie naar hij op onconventionele wijze leert van over inspiratie naar en vakmanschap. in Met Neonletters, Lucky TV, Toren uit C, Basta, een Lebbis, Sara Kroos, van Katinka Polderman, Paulien uit Cornelisse en in nog vele anderen. Presentatie: Frank tijdens Evenblij.

mei 2021
31-08-2014 08:49

Evenblij met...

Evenblij met ... - Evenblij met...

Frank Evenblij heeft openhartige gesprekken met de man over wie heel Nederland een mening heeft: Mart Smeets. Een unieke inkijk in de zomer van Mart Smeets.

10-08-2014 15:33

Evenblij met...

Evenblij met ... - Evenblij met...

Frank Evenblij ontmoet Paul van Vliet in Den Haag. Van theater Pepijn gaan ze naar café Posthoorn, naar Kurhaus en Circustheater en onderweg komen alle belangrijke onderwerpen aan bod.

01-02-2012 21:10

Aflevering van woensdag 1 februari 2012

Evenblij met ... - Aflevering van woensdag 1 februari 2012

Na de tien intensieve dagen vol therapie en opdrachten op de boerderij in Beers, zijn de vijf jongeren alweer een aantal weken thuis.

25-01-2012 21:10

Aflevering van woensdag 25 januari 2012

Evenblij met ... - Aflevering van woensdag 25 januari 2012

De voorlaatste dag op de boerderij in Beers breekt aan en vandaag gaan de jongeren een wel heel speciale stap richting toekomst nemen.

18-01-2012 21:10

Verzet en oude pijn

Evenblij met ... - Verzet en oude pijn

Het is een van de laatste dagen op de boerderij in Beers en net als altijd begint de dag voor de vijf jongeren met sporten.

11-01-2012 21:10

Aflevering van woensdag 11 januari 2012

Evenblij met ... - Aflevering van woensdag 11 januari 2012

Kas gaat zich met de vijf jongeren zo langzamerhand richten op de toekomst. Wat zijn hun verleidingen en bedreigingen als ze straks weer naar huis gaan?

04-01-2012 21:10

Aflevering van woensdag 4 januari 2012

Evenblij met ... - Aflevering van woensdag 4 januari 2012

Vijf jongeren hebben genoeg van hun leven met veel drank, drugsmisbruik en geweld. Zij gaan aan de slag met psycholoog en coach Kas Stuyf om hun leven een positieve wending te geven.

03-01-2012 19:25

Aflevering 16

Evenblij met ... - Aflevering 16

Een programma van Frank Evenblij over het nieuwe jaar 2012. Reportages en interviews, vanuit Franks stamkroeg op IJburg in Amsterdam. Een verrassend frisse blik op het jaar dat voor ons ligt. Presentatie: Frank Evenblij.

02-01-2012 19:30

Aflevering 15

Evenblij met ... - Aflevering 15

Een programma van Frank Evenblij over het nieuwe jaar 2012. Reportages en interviews, vanuit Franks stamkroeg op IJburg in Amsterdam. Een verrassend frisse blik op het jaar dat voor ons ligt. Presentatie: Frank Evenblij.

10-09-2011 21:45

Aflevering 14

Evenblij met ... - Aflevering 14

Duik in de roemruchte historie van het cabaret en een ode aan een oer-Hollandse traditie. Frank vertelt verhalen en voert gesprekken over de belangrijkste thema's in het cabaret, zoals religie, het koningshuis, de politiek, maar ook over va...

03-09-2011 21:45

Aflevering 13

Evenblij met ... - Aflevering 13

Duik in de roemruchte historie van het cabaret en een ode aan een oer-Hollandse traditie. Frank vertelt verhalen en voert gesprekken over de belangrijkste thema's in het cabaret, zoals religie, het koningshuis, de politiek, maar ook over va...

27-08-2011 21:45

Aflevering 12

Evenblij met ... - Aflevering 12

Duik in de roemruchte historie van het cabaret en een ode aan een oer-Hollandse traditie. Frank vertelt verhalen en voert gesprekken over de belangrijkste thema's in het cabaret, zoals religie, het koningshuis, de politiek, maar ook over va...

20-08-2011 21:45

Aflevering 11

Evenblij met ... - Aflevering 11

Duik in de roemruchte historie van het cabaret en een ode aan een oer-Hollandse traditie. Frank vertelt verhalen en voert gesprekken over de belangrijkste thema's in het cabaret, zoals religie, het koningshuis, de politiek, maar ook over va...

27-06-2011 21:50

Marco Borsato

Evenblij met ... - Marco Borsato

Afl.: Marco Borsato. Frank Evenblij bezoekt met Marco zijn geboorteplaats Alkmaar en het Gardameer in Italië. In Garda gaan ze terug naar belangrijke plekken uit Marco's jeugd, zoals de oude taverne van Marco's vader, die daar vroeger avond...

31-05-2011 19:25

Aflevering 8

Evenblij met ... - Aflevering 8

Een rijke en eigenwijze selectie van de hedendaagse humor op televisie en in de theaters van Nederland. In elke aflevering komen drie talenten aan bod met wie Frank praat, lacht en van wie hij op onconventionele wijze leert over inspiratie ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Evenblij met ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Evenblij met ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Evenblij met ... bij Evenblij met ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Evenblij met .... Heb je een uitzending van Evenblij met ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Evenblij met ... gemist

Nieuwsgierig waar Youp van 't Hek zijn inspiratie vandaan haalt? Frank Evenblij reist samen met de cabaretier naarParijs voor een portret. Ze bezichtigen, bespreken en herbeleven belangrijke gebeurtenissen uit het leven van Van 'tHek, die later in zijn shows zijn verwerkt. Met anekdotes �n fragmenten, waaronder de sc�ne over de beruchte Parijsep�ripherique.

Uitzending gemist van Evenblij met ...? Hier kun je alle uitzendingen van Evenblij met ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 31-08-2014 om 08:49 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!