Programma gemist?

Frank de Evenblij heeft openhartige gesprekken met op de met man over wie heel Nederland op een mening heeft: door Mart tijdens Smeets. Een unieke inkijk het in in de zomer van op tv Mart Smeets.

Frank door Evenblij ontmoet in Paul van Vliet in tijdens Den Haag. Van theater Pepijn met gaan op tv ze naar café Posthoorn, in naar Kurhaus en met Circustheater en de onderweg komen door alle belangrijke onderwerpen op aan bod.

Na op de tien intensieve dagen vol naar therapie en naar opdrachten naar op de boerderij in met Beers, zijn de vijf tijdens jongeren alweer van een aantal weken van thuis.

De door voorlaatste dag op op de boerderij in tijdens Beers breekt aan en op vandaag gaan tijdens de jongeren een wel heel door speciale stap een richting toekomst uit nemen.

Het is een de van de van laatste dagen naar op de boerderij in de Beers en net met als altijd op begint de dag het voor de vijf jongeren met naar de sporten.

Kas in gaat zich met de vijf van jongeren op tv zo langzamerhand richten op in de in toekomst. Wat zijn hun verleidingen en van bedreigingen als ze een straks weer naar uit huis een gaan?

Vijf met jongeren hebben genoeg op van hun leven met veel uit op tv drank, drugsmisbruik en geweld. Zij gaan op een aan de slag met naar psycholoog en coach met Kas Stuyf om uit hun leven een positieve naar wending te op geven.

Een tijdens programma van Frank Evenblij over van het nieuwe van jaar 2012. Reportages de en interviews, vanuit Franks tijdens stamkroeg op IJburg tijdens een in Amsterdam. Een verrassend frisse in blik op het tijdens jaar dat voor naar ons ligt. Presentatie: van Frank het Evenblij.

Een programma in van in Frank Evenblij over het van nieuwe jaar 2012. in Reportages en interviews, in vanuit Franks tijdens stamkroeg op IJburg in Amsterdam. Een van verrassend op frisse blik op het jaar het dat voor de ons ligt. Presentatie: de Frank in Evenblij.

Duik van in de roemruchte naar historie van het cabaret in en een ode een aan een naar oer-Hollandse traditie. Frank vertelt verhalen van een en voert gesprekken over de door belangrijkste naar thema's in het door cabaret, zoals religie, het koningshuis, van de politiek, tijdens maar ook over variété, op ongeëvenaard op taalgebruik en het ware uit verhaal over de ondergang op van biermerk Buckler. van Alle onderwerpen worden langs de het de zijlijn geduid door invloedrijke cabaretiers uit van de door afgelopen 60 jaar: Herman uit Finkers, met Youp van 't Hek, Freek tijdens de naar Jonge, Gerard Cox, met Bert Visscher en op tv Paul van Vliet. uit Presentatie: Frank tijdens Evenblij.

Duik door in de roemruchte door historie van het cabaret en tijdens een ode aan op tv een oer-Hollandse traditie. in uit Frank vertelt verhalen en uit voert gesprekken over de door belangrijkste thema's in het op tv tijdens cabaret, zoals religie, het het koningshuis, de politiek, maar ook in over variété, ongeëvenaard tijdens taalgebruik en tijdens het ware verhaal over van de naar ondergang van biermerk op tv Buckler. Alle onderwerpen worden langs met uit de zijlijn geduid van door invloedrijke cabaretiers van de de afgelopen 60 met jaar: Herman Finkers, naar Youp van 't Hek, van Freek de Jonge, door Gerard naar Cox, Bert Visscher en Paul uit van Vliet. in Kunnen de leden van het het Koninklijk Huis op de grappen waarderen door en wat is met de betekenis van de door oproep van oud-premier van een Balkenende toen hij in een 2003 het uit Koninklijk Huis wilde beschermen tegen de uit aanhoudende satire? Priester door Antoine Bodar op beoordeelt conferences over van het door geloof en is niet te een spreken over een fragment het van uit Theo Maassen. de Frank bezoekt het Tuinpad van mijn een in vader uit het door legendarische Het Dorp van Wim Sonneveld. een De door onderwerpen worden naar van commentaar voorzien met door de top van het het Nederlandse cabaret: tijdens Herman Finkers, Youp van op tv 't Hek, naar Freek de tijdens Jonge, Gerard Cox, Bert op Visscher, Theo Maassen, Brigitte Kaandorp uit en uit Paul van Vliet. Presentatie: Frank op tv de Evenblij.

Duik in in de roemruchte historie op tv van het cabaret tijdens en een ode aan tijdens tijdens een oer-Hollandse traditie. Frank vertelt verhalen een en de voert gesprekken over uit de belangrijkste thema's in het de cabaret, in zoals religie, het op koningshuis, de politiek, maar naar ook het over variété, ongeëvenaard taalgebruik met en het ware verhaal in over van de ondergang van biermerk uit Buckler. Alle onderwerpen worden langs in de zijlijn geduid op door invloedrijke tijdens cabaretiers van de afgelopen uit 60 jaar: Herman op tv Finkers, een Youp van 't Hek, in Freek de een Jonge, Gerard Cox, Bert Visscher van de en Paul van Vliet. op Professor Herman een Pleij vertelt over de verborgen boodschappen van in het Nederlandse met cabaret, van zelfs bij volkskomiek André van in Duin. de Frank Evenblij onderzoekt in hoeverre tijdens met Youp van 't Hek nou op echt verantwoordelijk is voor het de door ondergang van het op tv biermerk Buckler en de antwoord op uit de gevoelige vraag: Hebben vrouwen humor? tijdens De naar onderwerpen en gesprekken worden van naar de commentaar voorzien door de van top van het Nederlandse cabaret. door op tv Presentatie: Frank Evenblij.

Duik in door de door roemruchte historie van het cabaret en een in een ode aan een oer-Hollandse het traditie. Frank vertelt het verhalen en voert in gesprekken over de in belangrijkste thema's de in het cabaret, zoals op tv religie, het van koningshuis, de politiek, maar naar ook over variété, ongeëvenaard naar taalgebruik en het tijdens het ware verhaal over de met ondergang van biermerk met Buckler. Alle de onderwerpen worden langs uit de zijlijn geduid in door invloedrijke cabaretiers van op de afgelopen 60 jaar: Herman in een Finkers, Youp van met 't Hek, Freek de Jonge, Gerard het Cox, op Bert Visscher en Paul van uit Vliet. Kritische satire op op politieke kopstukken, de van door gemoedelijk naar snoeihard. Frank de praat met Dries door van Agt over op tv de oudejaarsconferences van Wim uit naar Kan en met van Rita Verdonk over de de satire rond met haar persoon. Ook van een gesprek met André van Duin de over de de opkomst op en ondergang van de van revue en speciale aandacht voor een door het Koninklijk Theater op Carré in Amsterdam. De onderwerpen op worden van commentaar tijdens voorzien door de naar top van het Nederlandse door uit cabaret. Presentatie: Frank een Evenblij.

Afl.: Marco met Borsato. Frank Evenblij bezoekt uit van met Marco zijn op geboorteplaats Alkmaar en het Gardameer het in Italië. In Garda op op gaan ze terug naar uit belangrijke plekken een uit Marco's jeugd, zoals naar de oude taverne het van Marco's op tv vader, die daar vroeger avond aan de avond optrad. In de Alkmaar een brengen ze een bezoek van aan zijn op tv geboortehuis en van stamkroeg uit de tijd dat hij op net de uit Soundmixshow op heeft gewonnen. Tot slot is op Frank getuige door van een uitverkocht de concert in tijdens het Gelredome. Een van openhartig portret kort door na het faillissement van Marco, uit waarin op geen onderwerp onbesproken blijft. Presentatie: met Frank tijdens Evenblij.

Een rijke en met eigenwijze het selectie van de hedendaagse op tv humor op televisie en door met in de theaters van Nederland. door In elke aflevering komen door drie talenten aan een bod met uit wie Frank een praat, lacht en uit van wie in hij op onconventionele wijze leert met over inspiratie en op tv vakmanschap. Met Neonletters, op Lucky TV, Toren in C, Basta, op Lebbis, Sara Kroos, in Katinka Polderman, Paulien Cornelisse en in het nog vele anderen. Presentatie: het Frank Evenblij.

januari 2019
31-08-2014 08:49

Evenblij met...

Evenblij met ... - Evenblij met...

Frank Evenblij heeft openhartige gesprekken met de man over wie heel Nederland een mening heeft: Mart Smeets. Een unieke inkijk in de zomer van Mart Smeets.

10-08-2014 15:33

Evenblij met...

Evenblij met ... - Evenblij met...

Frank Evenblij ontmoet Paul van Vliet in Den Haag. Van theater Pepijn gaan ze naar café Posthoorn, naar Kurhaus en Circustheater en onderweg komen alle belangrijke onderwerpen aan bod.

01-02-2012 21:10

Aflevering van woensdag 1 februari 2012

Evenblij met ... - Aflevering van woensdag 1 februari 2012

Na de tien intensieve dagen vol therapie en opdrachten op de boerderij in Beers, zijn de vijf jongeren alweer een aantal weken thuis.

25-01-2012 21:10

Aflevering van woensdag 25 januari 2012

Evenblij met ... - Aflevering van woensdag 25 januari 2012

De voorlaatste dag op de boerderij in Beers breekt aan en vandaag gaan de jongeren een wel heel speciale stap richting toekomst nemen.

18-01-2012 21:10

Verzet en oude pijn

Evenblij met ... - Verzet en oude pijn

Het is een van de laatste dagen op de boerderij in Beers en net als altijd begint de dag voor de vijf jongeren met sporten.

11-01-2012 21:10

Aflevering van woensdag 11 januari 2012

Evenblij met ... - Aflevering van woensdag 11 januari 2012

Kas gaat zich met de vijf jongeren zo langzamerhand richten op de toekomst. Wat zijn hun verleidingen en bedreigingen als ze straks weer naar huis gaan?

04-01-2012 21:10

Aflevering van woensdag 4 januari 2012

Evenblij met ... - Aflevering van woensdag 4 januari 2012

Vijf jongeren hebben genoeg van hun leven met veel drank, drugsmisbruik en geweld. Zij gaan aan de slag met psycholoog en coach Kas Stuyf om hun leven een positieve wending te geven.

03-01-2012 19:25

Aflevering 16

Evenblij met ... - Aflevering 16

Een programma van Frank Evenblij over het nieuwe jaar 2012. Reportages en interviews, vanuit Franks stamkroeg op IJburg in Amsterdam. Een verrassend frisse blik op het jaar dat voor ons ligt. Presentatie: Frank Evenblij.

02-01-2012 19:30

Aflevering 15

Evenblij met ... - Aflevering 15

Een programma van Frank Evenblij over het nieuwe jaar 2012. Reportages en interviews, vanuit Franks stamkroeg op IJburg in Amsterdam. Een verrassend frisse blik op het jaar dat voor ons ligt. Presentatie: Frank Evenblij.

10-09-2011 21:45

Aflevering 14

Evenblij met ... - Aflevering 14

Duik in de roemruchte historie van het cabaret en een ode aan een oer-Hollandse traditie. Frank vertelt verhalen en voert gesprekken over de belangrijkste thema's in het cabaret, zoals religie, het koningshuis, de politiek, maar ook over va...

03-09-2011 21:45

Aflevering 13

Evenblij met ... - Aflevering 13

Duik in de roemruchte historie van het cabaret en een ode aan een oer-Hollandse traditie. Frank vertelt verhalen en voert gesprekken over de belangrijkste thema's in het cabaret, zoals religie, het koningshuis, de politiek, maar ook over va...

27-08-2011 21:45

Aflevering 12

Evenblij met ... - Aflevering 12

Duik in de roemruchte historie van het cabaret en een ode aan een oer-Hollandse traditie. Frank vertelt verhalen en voert gesprekken over de belangrijkste thema's in het cabaret, zoals religie, het koningshuis, de politiek, maar ook over va...

20-08-2011 21:45

Aflevering 11

Evenblij met ... - Aflevering 11

Duik in de roemruchte historie van het cabaret en een ode aan een oer-Hollandse traditie. Frank vertelt verhalen en voert gesprekken over de belangrijkste thema's in het cabaret, zoals religie, het koningshuis, de politiek, maar ook over va...

27-06-2011 21:50

Marco Borsato

Evenblij met ... - Marco Borsato

Afl.: Marco Borsato. Frank Evenblij bezoekt met Marco zijn geboorteplaats Alkmaar en het Gardameer in Italië. In Garda gaan ze terug naar belangrijke plekken uit Marco's jeugd, zoals de oude taverne van Marco's vader, die daar vroeger avond...

31-05-2011 19:25

Aflevering 8

Evenblij met ... - Aflevering 8

Een rijke en eigenwijze selectie van de hedendaagse humor op televisie en in de theaters van Nederland. In elke aflevering komen drie talenten aan bod met wie Frank praat, lacht en van wie hij op onconventionele wijze leert over inspiratie ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Evenblij met ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Evenblij met ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Evenblij met ... bij Evenblij met ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Evenblij met .... Heb je een uitzending van Evenblij met ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Evenblij met ... gemist

Nieuwsgierig waar Youp van 't Hek zijn inspiratie vandaan haalt? Frank Evenblij reist samen met de cabaretier naarParijs voor een portret. Ze bezichtigen, bespreken en herbeleven belangrijke gebeurtenissen uit het leven van Van 'tHek, die later in zijn shows zijn verwerkt. Met anekdotes �n fragmenten, waaronder de sc�ne over de beruchte Parijsep�ripherique.

Uitzending gemist van Evenblij met ...? Hier kun je alle uitzendingen van Evenblij met ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 31-08-2014 om 08:49 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord