Programma gemist?

Frank uit Evenblij heeft openhartige op tv gesprekken met de man over op tv wie met heel Nederland een naar mening heeft: Mart Smeets. een Een unieke inkijk van in de zomer met van Mart op Smeets.

Frank Evenblij ontmoet door het Paul van Vliet in Den Haag. met Van theater Pepijn een gaan ze naar op café Posthoorn, de naar Kurhaus en Circustheater met en onderweg het komen alle op belangrijke onderwerpen aan een bod.

Na met de tien tijdens intensieve dagen vol therapie en opdrachten naar op de boerderij naar in Beers, tijdens zijn door de vijf jongeren op tv alweer een aantal weken in thuis.

De tijdens voorlaatste dag op de boerderij op tv in Beers in breekt aan en vandaag met gaan de jongeren van een wel heel op tv speciale tijdens stap richting toekomst uit nemen.

Het van is een van de het laatste dagen op de op boerderij op in Beers en net een als op tv altijd begint de dag op voor de de vijf jongeren met de sporten.

Kas gaat zich in met de vijf op jongeren zo naar langzamerhand richten tijdens op de naar toekomst. Wat zijn hun van verleidingen en bedreigingen als ze op tv straks weer de naar huis een gaan?

Vijf tijdens jongeren hebben genoeg van uit hun leven met veel op tv drank, drugsmisbruik het en geweld. Zij tijdens gaan tijdens aan de slag uit met psycholoog en coach op tv Kas Stuyf om hun de leven een positieve wending het te door geven.

Een de programma van Frank Evenblij over de met het nieuwe jaar 2012. Reportages het en interviews, vanuit uit Franks stamkroeg uit op IJburg in Amsterdam. Een tijdens verrassend met frisse blik op het naar jaar dat voor uit ons ligt. het Presentatie: Frank van Evenblij.

Een programma van een Frank Evenblij met over de het nieuwe jaar 2012. Reportages de en interviews, vanuit Franks op tv stamkroeg op IJburg door in Amsterdam. Een op verrassend frisse in blik op tv op het jaar uit dat voor ons ligt. Presentatie: Frank op tv in Evenblij.

Duik door in de roemruchte historie op van het cabaret door en van een ode aan in een oer-Hollandse traditie. Frank vertelt verhalen tijdens door en voert gesprekken over de door belangrijkste thema's in op het op cabaret, zoals religie, uit het koningshuis, de in politiek, maar ook over variété, door ongeëvenaard taalgebruik en het de van ware verhaal over de ondergang op tv van naar biermerk Buckler. Alle onderwerpen in worden langs de zijlijn van geduid door invloedrijke cabaretiers een van het de afgelopen 60 jaar: naar Herman naar Finkers, Youp van op 't Hek, Freek op de Jonge, Gerard Cox, naar Bert Visscher en in Paul van Vliet. Presentatie: Frank een naar Evenblij.

Duik met in de roemruchte naar historie van het cabaret tijdens en een van ode aan een oer-Hollandse traditie. de Frank de vertelt verhalen en voert in gesprekken over de belangrijkste het het thema's in het cabaret, in zoals religie, het van koningshuis, de politiek, maar ook tijdens over variété, van ongeëvenaard taalgebruik een en het ware verhaal over een de ondergang op van biermerk uit Buckler. Alle onderwerpen van worden langs op de zijlijn geduid door invloedrijke van cabaretiers van de afgelopen het 60 jaar: het Herman Finkers, Youp een van 't het Hek, Freek de Jonge, door Gerard Cox, Bert van Visscher en Paul van door Vliet. de Kunnen de van leden van het naar Koninklijk Huis de met grappen waarderen en van wat is de door betekenis van de oproep van oud-premier in Balkenende toen door hij in op 2003 het het Koninklijk Huis wilde beschermen tegen door de aanhoudende het satire? Priester Antoine Bodar beoordeelt op uit conferences over het geloof en is het niet tijdens te spreken over de een fragment van Theo Maassen. door Frank bezoekt het op tv Tuinpad in van mijn vader uit op het op legendarische Het Dorp van Wim van Sonneveld. De onderwerpen worden in van commentaar tijdens voorzien door de naar top van uit het Nederlandse tijdens cabaret: Herman Finkers, Youp uit van 't Hek, Freek de op tv Jonge, Gerard door Cox, Bert Visscher, op Theo Maassen, een Brigitte Kaandorp en Paul tijdens van Vliet. Presentatie: een Frank naar Evenblij.

Duik in het de op tv roemruchte historie van het op tv cabaret en een in ode aan een tijdens oer-Hollandse traditie. een Frank vertelt verhalen en voert de gesprekken over de belangrijkste een thema's in van het op tv cabaret, zoals religie, het koningshuis, met de op politiek, maar ook over variété, ongeëvenaard de taalgebruik naar en het ware verhaal de over door de ondergang van biermerk Buckler. op Alle onderwerpen worden langs tijdens de zijlijn door geduid door invloedrijke op cabaretiers van de afgelopen in 60 jaar: Herman tijdens de Finkers, Youp van 't het Hek, Freek de het Jonge, Gerard Cox, Bert met Visscher en Paul op tv van Vliet. uit Professor Herman Pleij vertelt over naar de verborgen boodschappen op tv in in het Nederlandse cabaret, de zelfs bij op volkskomiek André van Duin. op Frank Evenblij onderzoekt in op hoeverre Youp van van 't Hek nou op tv echt verantwoordelijk is voor van de ondergang van op tv het biermerk in Buckler op en antwoord op de gevoelige vraag: in Hebben vrouwen het humor? De onderwerpen met en gesprekken een worden van commentaar in voorzien door de top van uit het een Nederlandse cabaret. Presentatie: met Frank Evenblij.

Duik naar in de roemruchte historie naar van het cabaret van en een ode uit aan een oer-Hollandse naar traditie. Frank vertelt naar verhalen en voert door gesprekken uit over de belangrijkste thema's in het uit cabaret, zoals op tv religie, het koningshuis, in de politiek, maar op ook over het variété, ongeëvenaard taalgebruik en tijdens het ware het verhaal over de ondergang van een biermerk Buckler. uit Alle onderwerpen worden langs op de zijlijn geduid met door het invloedrijke cabaretiers van van de afgelopen door 60 jaar: Herman Finkers, Youp van een naar 't Hek, Freek op de Jonge, Gerard Cox, Bert op Visscher en Paul van tijdens in Vliet. Kritische satire op politieke kopstukken, naar van gemoedelijk naar met uit snoeihard. Frank praat met Dries van door Agt over uit de oudejaarsconferences van Wim uit Kan door en met in Rita Verdonk over de satire op tv rond op tv haar persoon. Ook een gesprek in met André van Duin op een over de opkomst een en ondergang van de op tv revue en speciale aandacht naar voor uit het Koninklijk Theater op Carré in Amsterdam. De van onderwerpen worden van op tv commentaar voorzien in door de top van naar het Nederlandse de cabaret. Presentatie: Frank op Evenblij.

Afl.: met Marco Borsato. Frank Evenblij bezoekt naar met op Marco zijn geboorteplaats Alkmaar en het een het Gardameer in door Italië. In Garda gaan uit ze terug naar tijdens belangrijke plekken uit Marco's van jeugd, het zoals de oude door taverne van Marco's vader, naar die daar tijdens vroeger avond aan avond optrad. op tv In in Alkmaar brengen ze een bezoek uit aan zijn uit geboortehuis en stamkroeg uit de door tijd dat hij met naar net de Soundmixshow met heeft gewonnen. Tot op slot is Frank getuige door van een uitverkocht concert in op in het Gelredome. Een openhartig portret een kort na het faillissement naar een van Marco, waarin geen onderwerp onbesproken een blijft. de Presentatie: Frank van Evenblij.

Een met rijke en eigenwijze selectie een van de hedendaagse humor tijdens een op televisie en in een de theaters het van Nederland. In de elke aflevering komen uit drie talenten aan bod met wie door Frank naar praat, lacht in en van wie tijdens hij op onconventionele wijze van leert over inspiratie de en vakmanschap. Met Neonletters, Lucky tijdens TV, Toren C, een Basta, in Lebbis, Sara Kroos, Katinka Polderman, van van Paulien Cornelisse en nog tijdens vele anderen. Presentatie: Frank tijdens Evenblij.

maart 2019
31-08-2014 08:49

Evenblij met...

Evenblij met ... - Evenblij met...

Frank Evenblij heeft openhartige gesprekken met de man over wie heel Nederland een mening heeft: Mart Smeets. Een unieke inkijk in de zomer van Mart Smeets.

10-08-2014 15:33

Evenblij met...

Evenblij met ... - Evenblij met...

Frank Evenblij ontmoet Paul van Vliet in Den Haag. Van theater Pepijn gaan ze naar café Posthoorn, naar Kurhaus en Circustheater en onderweg komen alle belangrijke onderwerpen aan bod.

01-02-2012 21:10

Aflevering van woensdag 1 februari 2012

Evenblij met ... - Aflevering van woensdag 1 februari 2012

Na de tien intensieve dagen vol therapie en opdrachten op de boerderij in Beers, zijn de vijf jongeren alweer een aantal weken thuis.

25-01-2012 21:10

Aflevering van woensdag 25 januari 2012

Evenblij met ... - Aflevering van woensdag 25 januari 2012

De voorlaatste dag op de boerderij in Beers breekt aan en vandaag gaan de jongeren een wel heel speciale stap richting toekomst nemen.

18-01-2012 21:10

Verzet en oude pijn

Evenblij met ... - Verzet en oude pijn

Het is een van de laatste dagen op de boerderij in Beers en net als altijd begint de dag voor de vijf jongeren met sporten.

11-01-2012 21:10

Aflevering van woensdag 11 januari 2012

Evenblij met ... - Aflevering van woensdag 11 januari 2012

Kas gaat zich met de vijf jongeren zo langzamerhand richten op de toekomst. Wat zijn hun verleidingen en bedreigingen als ze straks weer naar huis gaan?

04-01-2012 21:10

Aflevering van woensdag 4 januari 2012

Evenblij met ... - Aflevering van woensdag 4 januari 2012

Vijf jongeren hebben genoeg van hun leven met veel drank, drugsmisbruik en geweld. Zij gaan aan de slag met psycholoog en coach Kas Stuyf om hun leven een positieve wending te geven.

03-01-2012 19:25

Aflevering 16

Evenblij met ... - Aflevering 16

Een programma van Frank Evenblij over het nieuwe jaar 2012. Reportages en interviews, vanuit Franks stamkroeg op IJburg in Amsterdam. Een verrassend frisse blik op het jaar dat voor ons ligt. Presentatie: Frank Evenblij.

02-01-2012 19:30

Aflevering 15

Evenblij met ... - Aflevering 15

Een programma van Frank Evenblij over het nieuwe jaar 2012. Reportages en interviews, vanuit Franks stamkroeg op IJburg in Amsterdam. Een verrassend frisse blik op het jaar dat voor ons ligt. Presentatie: Frank Evenblij.

10-09-2011 21:45

Aflevering 14

Evenblij met ... - Aflevering 14

Duik in de roemruchte historie van het cabaret en een ode aan een oer-Hollandse traditie. Frank vertelt verhalen en voert gesprekken over de belangrijkste thema's in het cabaret, zoals religie, het koningshuis, de politiek, maar ook over va...

03-09-2011 21:45

Aflevering 13

Evenblij met ... - Aflevering 13

Duik in de roemruchte historie van het cabaret en een ode aan een oer-Hollandse traditie. Frank vertelt verhalen en voert gesprekken over de belangrijkste thema's in het cabaret, zoals religie, het koningshuis, de politiek, maar ook over va...

27-08-2011 21:45

Aflevering 12

Evenblij met ... - Aflevering 12

Duik in de roemruchte historie van het cabaret en een ode aan een oer-Hollandse traditie. Frank vertelt verhalen en voert gesprekken over de belangrijkste thema's in het cabaret, zoals religie, het koningshuis, de politiek, maar ook over va...

20-08-2011 21:45

Aflevering 11

Evenblij met ... - Aflevering 11

Duik in de roemruchte historie van het cabaret en een ode aan een oer-Hollandse traditie. Frank vertelt verhalen en voert gesprekken over de belangrijkste thema's in het cabaret, zoals religie, het koningshuis, de politiek, maar ook over va...

27-06-2011 21:50

Marco Borsato

Evenblij met ... - Marco Borsato

Afl.: Marco Borsato. Frank Evenblij bezoekt met Marco zijn geboorteplaats Alkmaar en het Gardameer in Italië. In Garda gaan ze terug naar belangrijke plekken uit Marco's jeugd, zoals de oude taverne van Marco's vader, die daar vroeger avond...

31-05-2011 19:25

Aflevering 8

Evenblij met ... - Aflevering 8

Een rijke en eigenwijze selectie van de hedendaagse humor op televisie en in de theaters van Nederland. In elke aflevering komen drie talenten aan bod met wie Frank praat, lacht en van wie hij op onconventionele wijze leert over inspiratie ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Evenblij met ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Evenblij met ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Evenblij met ... bij Evenblij met ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Evenblij met .... Heb je een uitzending van Evenblij met ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Evenblij met ... gemist

Nieuwsgierig waar Youp van 't Hek zijn inspiratie vandaan haalt? Frank Evenblij reist samen met de cabaretier naarParijs voor een portret. Ze bezichtigen, bespreken en herbeleven belangrijke gebeurtenissen uit het leven van Van 'tHek, die later in zijn shows zijn verwerkt. Met anekdotes �n fragmenten, waaronder de sc�ne over de beruchte Parijsep�ripherique.

Uitzending gemist van Evenblij met ...? Hier kun je alle uitzendingen van Evenblij met ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 31-08-2014 om 08:49 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord