Programma gemist?

Frank het Evenblij heeft openhartige op tv gesprekken met de man het over wie heel Nederland door door een mening heeft: Mart Smeets. Een door unieke inkijk op in de zomer tijdens van Mart uit Smeets.

Frank uit Evenblij ontmoet Paul van met Vliet de in Den Haag. Van theater naar Pepijn gaan ze van naar café Posthoorn, naar op Kurhaus en het Circustheater met en onderweg komen naar alle belangrijke onderwerpen aan op tv bod.

Na de op tv tien in intensieve dagen vol therapie en opdrachten in een op de boerderij in Beers, uit zijn de vijf het jongeren naar alweer een aantal weken in thuis.

De naar voorlaatste dag op op de boerderij in Beers een breekt aan en vandaag in het gaan de jongeren een wel heel op tv speciale stap richting de toekomst op tv nemen.

Het is een het van uit de laatste dagen uit op de boerderij in Beers op tv en naar net als altijd op begint de van dag voor de vijf jongeren de met de sporten.

Kas gaat zich de met op de vijf jongeren zo met langzamerhand richten op een de toekomst. Wat zijn op op tv hun verleidingen en bedreigingen naar als ze straks weer naar tijdens huis door gaan?

Vijf met jongeren hebben door genoeg van hun leven met tijdens veel tijdens drank, drugsmisbruik en geweld. op tv Zij gaan op tv aan de slag met psycholoog in en een coach Kas Stuyf om hun leven het een positieve het wending te uit geven.

Een met programma van Frank door Evenblij over het nieuwe een jaar uit 2012. Reportages en door interviews, vanuit Franks stamkroeg uit op IJburg op tv in Amsterdam. Een verrassend frisse met blik op het jaar op tv dat de voor ons ligt. op tv Presentatie: Frank op Evenblij.

Een programma van door op Frank Evenblij over het nieuwe tijdens jaar 2012. in Reportages en naar interviews, vanuit Franks stamkroeg op met IJburg in Amsterdam. Een van in verrassend frisse blik op het een jaar naar dat voor ons ligt. Presentatie: Frank door met Evenblij.

Duik in in de roemruchte historie een van op tv het cabaret en een ode naar aan een in oer-Hollandse traditie. Frank tijdens vertelt verhalen en voert gesprekken met over de belangrijkste naar thema's in het op tv een cabaret, zoals religie, het koningshuis, naar de op tv politiek, maar ook over variété, door ongeëvenaard taalgebruik van en het ware de verhaal over de ondergang van uit biermerk Buckler. tijdens Alle het onderwerpen worden langs de zijlijn de geduid door tijdens invloedrijke cabaretiers van de de afgelopen 60 jaar: Herman een Finkers, Youp van met 't Hek, tijdens Freek de het Jonge, Gerard op tv Cox, Bert Visscher en Paul van in Vliet. door Presentatie: Frank op Evenblij.

Duik in met de roemruchte historie in van op het cabaret en uit een ode aan een oer-Hollandse traditie. op tv Frank vertelt verhalen de en voert gesprekken met met over de belangrijkste op tv thema's in het van cabaret, zoals religie, het koningshuis, naar de politiek, maar op tv ook over variété, ongeëvenaard in taalgebruik en een het ware naar verhaal over tijdens de ondergang van een biermerk Buckler. Alle onderwerpen worden met langs de een zijlijn geduid door het invloedrijke cabaretiers van de het afgelopen 60 jaar: Herman naar Finkers, Youp van door 't Hek, Freek de de Jonge, op Gerard Cox, Bert Visscher op tv en Paul van op tv een Vliet. Kunnen de leden van naar het Koninklijk Huis de op tv grappen in waarderen en op wat is de betekenis van op de oproep naar van oud-premier Balkenende toen hij op de in 2003 het van Koninklijk Huis wilde beschermen tegen door de aanhoudende satire? Priester door Antoine Bodar de beoordeelt conferences over het een geloof en is in een niet te spreken over de een fragment van Theo een Maassen. Frank bezoekt het met Tuinpad van van mijn naar vader uit het legendarische een Het Dorp van uit Wim Sonneveld. een De onderwerpen worden van commentaar voorzien op tv door de van top in van het Nederlandse cabaret: Herman van Finkers, Youp van 't naar Hek, Freek de het Jonge, Gerard Cox, op Bert de Visscher, Theo Maassen, Brigitte Kaandorp de en van Paul van Vliet. Presentatie: in Frank op Evenblij.

Duik in door de roemruchte historie uit van het cabaret naar en een ode uit aan een oer-Hollandse met traditie. Frank vertelt tijdens verhalen en voert gesprekken van een over de belangrijkste thema's in het van cabaret, zoals religie, van het door koningshuis, de politiek, maar op tv ook over in variété, ongeëvenaard naar taalgebruik en het ware verhaal uit over op tv de ondergang van biermerk Buckler. op tv Alle onderwerpen naar worden langs de zijlijn tijdens geduid door het invloedrijke cabaretiers van de door afgelopen 60 jaar: Herman op tv Finkers, Youp naar van uit 't Hek, Freek op de Jonge, Gerard Cox, Bert op Visscher en met Paul van Vliet. Professor Herman met Pleij vertelt over door de in verborgen boodschappen in het het Nederlandse door cabaret, zelfs bij volkskomiek André tijdens van Duin. Frank Evenblij van onderzoekt in in hoeverre Youp uit van 't Hek nou van echt verantwoordelijk is voor door op tv de ondergang van het biermerk Buckler de en antwoord op van de gevoelige het vraag: Hebben vrouwen door humor? uit De onderwerpen en gesprekken worden door van commentaar het voorzien door de top van van het Nederlandse cabaret. een van Presentatie: Frank Evenblij.

Duik in op tv de roemruchte op tv historie van het cabaret en van een met ode aan een oer-Hollandse traditie. op tv Frank vertelt op tv verhalen en voert tijdens gesprekken over de tijdens belangrijkste thema's in het het het cabaret, zoals religie, het koningshuis, uit de politiek, maar ook de door over variété, ongeëvenaard taalgebruik en op het ware naar verhaal over de ondergang van naar biermerk Buckler. Alle tijdens onderwerpen worden langs met de zijlijn geduid naar door met invloedrijke cabaretiers van op tv de afgelopen 60 een jaar: Herman Finkers, Youp van op tv 't Hek, Freek het de Jonge, Gerard het Cox, Bert Visscher de en Paul met van Vliet. Kritische tijdens satire op op tv politieke kopstukken, op van gemoedelijk naar snoeihard. tijdens Frank praat met uit Dries van Agt over de uit naar oudejaarsconferences van Wim Kan en met met Rita Verdonk op tv over op de satire rond haar persoon. het Ook een een gesprek met André van Duin in over de met opkomst en ondergang het van de revue van en speciale aandacht voor uit het op tv Koninklijk Theater Carré in de Amsterdam. De het onderwerpen worden van commentaar het voorzien door de top uit van het Nederlandse in cabaret. de Presentatie: Frank het Evenblij.

Afl.: Marco in Borsato. Frank tijdens Evenblij bezoekt met Marco het zijn geboorteplaats Alkmaar uit en het Gardameer in de naar Italië. In Garda gaan ze terug de naar belangrijke plekken met uit uit Marco's jeugd, zoals de oude een taverne uit van Marco's met vader, die daar vroeger met avond aan avond optrad. In het Alkmaar naar brengen ze een bezoek op aan een zijn geboortehuis en stamkroeg uit de de tijd dat naar hij door net de Soundmixshow tijdens heeft gewonnen. Tot slot op tv is Frank getuige van op een uitverkocht concert het in met het Gelredome. Een openhartig portret kort het na tijdens het faillissement van een Marco, waarin geen in onderwerp onbesproken blijft. door Presentatie: Frank op Evenblij.

Een uit rijke en eigenwijze selectie van met door de hedendaagse humor op het televisie en op tv in de theaters van Nederland. naar In elke op tv aflevering komen drie talenten het aan bod de met wie op tv Frank praat, lacht en van de wie hij op onconventionele op tv wijze leert het over inspiratie en vakmanschap. in Met Neonletters, Lucky op tv tijdens TV, Toren C, Basta, naar Lebbis, Sara Kroos, Katinka op Polderman, een Paulien Cornelisse en het nog vele anderen. Presentatie: Frank een Evenblij.

oktober 2019
31-08-2014 08:49

Evenblij met...

Evenblij met ... - Evenblij met...

Frank Evenblij heeft openhartige gesprekken met de man over wie heel Nederland een mening heeft: Mart Smeets. Een unieke inkijk in de zomer van Mart Smeets.

10-08-2014 15:33

Evenblij met...

Evenblij met ... - Evenblij met...

Frank Evenblij ontmoet Paul van Vliet in Den Haag. Van theater Pepijn gaan ze naar café Posthoorn, naar Kurhaus en Circustheater en onderweg komen alle belangrijke onderwerpen aan bod.

01-02-2012 21:10

Aflevering van woensdag 1 februari 2012

Evenblij met ... - Aflevering van woensdag 1 februari 2012

Na de tien intensieve dagen vol therapie en opdrachten op de boerderij in Beers, zijn de vijf jongeren alweer een aantal weken thuis.

25-01-2012 21:10

Aflevering van woensdag 25 januari 2012

Evenblij met ... - Aflevering van woensdag 25 januari 2012

De voorlaatste dag op de boerderij in Beers breekt aan en vandaag gaan de jongeren een wel heel speciale stap richting toekomst nemen.

18-01-2012 21:10

Verzet en oude pijn

Evenblij met ... - Verzet en oude pijn

Het is een van de laatste dagen op de boerderij in Beers en net als altijd begint de dag voor de vijf jongeren met sporten.

11-01-2012 21:10

Aflevering van woensdag 11 januari 2012

Evenblij met ... - Aflevering van woensdag 11 januari 2012

Kas gaat zich met de vijf jongeren zo langzamerhand richten op de toekomst. Wat zijn hun verleidingen en bedreigingen als ze straks weer naar huis gaan?

04-01-2012 21:10

Aflevering van woensdag 4 januari 2012

Evenblij met ... - Aflevering van woensdag 4 januari 2012

Vijf jongeren hebben genoeg van hun leven met veel drank, drugsmisbruik en geweld. Zij gaan aan de slag met psycholoog en coach Kas Stuyf om hun leven een positieve wending te geven.

03-01-2012 19:25

Aflevering 16

Evenblij met ... - Aflevering 16

Een programma van Frank Evenblij over het nieuwe jaar 2012. Reportages en interviews, vanuit Franks stamkroeg op IJburg in Amsterdam. Een verrassend frisse blik op het jaar dat voor ons ligt. Presentatie: Frank Evenblij.

02-01-2012 19:30

Aflevering 15

Evenblij met ... - Aflevering 15

Een programma van Frank Evenblij over het nieuwe jaar 2012. Reportages en interviews, vanuit Franks stamkroeg op IJburg in Amsterdam. Een verrassend frisse blik op het jaar dat voor ons ligt. Presentatie: Frank Evenblij.

10-09-2011 21:45

Aflevering 14

Evenblij met ... - Aflevering 14

Duik in de roemruchte historie van het cabaret en een ode aan een oer-Hollandse traditie. Frank vertelt verhalen en voert gesprekken over de belangrijkste thema's in het cabaret, zoals religie, het koningshuis, de politiek, maar ook over va...

03-09-2011 21:45

Aflevering 13

Evenblij met ... - Aflevering 13

Duik in de roemruchte historie van het cabaret en een ode aan een oer-Hollandse traditie. Frank vertelt verhalen en voert gesprekken over de belangrijkste thema's in het cabaret, zoals religie, het koningshuis, de politiek, maar ook over va...

27-08-2011 21:45

Aflevering 12

Evenblij met ... - Aflevering 12

Duik in de roemruchte historie van het cabaret en een ode aan een oer-Hollandse traditie. Frank vertelt verhalen en voert gesprekken over de belangrijkste thema's in het cabaret, zoals religie, het koningshuis, de politiek, maar ook over va...

20-08-2011 21:45

Aflevering 11

Evenblij met ... - Aflevering 11

Duik in de roemruchte historie van het cabaret en een ode aan een oer-Hollandse traditie. Frank vertelt verhalen en voert gesprekken over de belangrijkste thema's in het cabaret, zoals religie, het koningshuis, de politiek, maar ook over va...

27-06-2011 21:50

Marco Borsato

Evenblij met ... - Marco Borsato

Afl.: Marco Borsato. Frank Evenblij bezoekt met Marco zijn geboorteplaats Alkmaar en het Gardameer in Italië. In Garda gaan ze terug naar belangrijke plekken uit Marco's jeugd, zoals de oude taverne van Marco's vader, die daar vroeger avond...

31-05-2011 19:25

Aflevering 8

Evenblij met ... - Aflevering 8

Een rijke en eigenwijze selectie van de hedendaagse humor op televisie en in de theaters van Nederland. In elke aflevering komen drie talenten aan bod met wie Frank praat, lacht en van wie hij op onconventionele wijze leert over inspiratie ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Evenblij met ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Evenblij met ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Evenblij met ... bij Evenblij met ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Evenblij met .... Heb je een uitzending van Evenblij met ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Evenblij met ... gemist

Nieuwsgierig waar Youp van 't Hek zijn inspiratie vandaan haalt? Frank Evenblij reist samen met de cabaretier naarParijs voor een portret. Ze bezichtigen, bespreken en herbeleven belangrijke gebeurtenissen uit het leven van Van 'tHek, die later in zijn shows zijn verwerkt. Met anekdotes �n fragmenten, waaronder de sc�ne over de beruchte Parijsep�ripherique.

Uitzending gemist van Evenblij met ...? Hier kun je alle uitzendingen van Evenblij met ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 31-08-2014 om 08:49 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!