Programma gemist?

Frank van Evenblij heeft openhartige gesprekken het met de man over een tijdens wie heel Nederland van een mening heeft: Mart Smeets. Een door unieke de inkijk in de zomer van het Mart op Smeets.

Frank Evenblij ontmoet door Paul van het Vliet in Den Haag. een naar Van theater Pepijn gaan ze een naar tijdens café Posthoorn, naar Kurhaus uit en Circustheater en tijdens onderweg komen alle belangrijke onderwerpen de aan van bod.

Na op tv de tien intensieve dagen op vol op tv therapie en opdrachten op de naar boerderij in Beers, op zijn de vijf in jongeren alweer een aantal met weken naar thuis.

De op tv voorlaatste dag op op tv de boerderij in de Beers breekt aan met en vandaag gaan de de jongeren een wel heel uit speciale stap met richting in toekomst nemen.

Het is de een van de laatste het dagen op naar de boerderij in op tv Beers en net als met altijd naar begint de dag voor de naar vijf jongeren met met op sporten.

Kas in gaat zich met met de vijf jongeren uit zo langzamerhand richten op de op tv naar toekomst. Wat zijn hun met verleidingen en bedreigingen door als ze straks weer naar tijdens in huis gaan?

Vijf jongeren hebben van genoeg het van hun in leven met veel drank, drugsmisbruik naar en geweld. door Zij gaan aan de slag op uit met psycholoog en met coach Kas Stuyf op om hun leven een positieve uit wending te tijdens geven.

Een programma van een Frank door Evenblij over het nieuwe jaar uit op tv 2012. Reportages en interviews, van vanuit Franks een stamkroeg op IJburg uit in Amsterdam. Een verrassend met frisse blik op het jaar met dat met voor ons ligt. Presentatie: Frank in door Evenblij.

Een uit programma van Frank van Evenblij over het nieuwe door jaar 2012. met Reportages en interviews, van vanuit Franks stamkroeg op IJburg door in Amsterdam. Een tijdens verrassend frisse blik naar op het op tv jaar dat voor het ons ligt. Presentatie: een Frank op tv Evenblij.

Duik een in de roemruchte historie van door het cabaret en een uit een ode aan een oer-Hollandse in traditie. Frank vertelt naar verhalen en voert gesprekken naar naar over de belangrijkste thema's van in het cabaret, het zoals religie, het koningshuis, de van politiek, maar ook door over variété, tijdens ongeëvenaard taalgebruik en een het ware verhaal over op tv de ondergang door van biermerk uit Buckler. Alle onderwerpen worden van langs de zijlijn geduid met door invloedrijke naar cabaretiers van de afgelopen van 60 jaar: Herman van Finkers, Youp op van 't Hek, Freek door de Jonge, met Gerard Cox, Bert Visscher het en Paul op van een Vliet. Presentatie: Frank op Evenblij.

Duik in de tijdens roemruchte historie van een het met cabaret en een van ode aan een oer-Hollandse traditie. uit Frank vertelt verhalen door naar en voert gesprekken van over de belangrijkste thema's naar in het cabaret, zoals het religie, tijdens het koningshuis, de politiek, maar naar ook het over variété, ongeëvenaard het taalgebruik en het uit ware verhaal over de het ondergang van tijdens biermerk Buckler. Alle de onderwerpen worden langs de op zijlijn geduid door de invloedrijke cabaretiers van de op tv afgelopen 60 met jaar: Herman Finkers, Youp de van 't Hek, in Freek de Jonge, uit Gerard Cox, Bert Visscher van en Paul van een een Vliet. Kunnen de leden van het tijdens op tv Koninklijk Huis de grappen waarderen uit en het wat is de betekenis van door de op oproep van oud-premier Balkenende toen hij naar in 2003 een het Koninklijk Huis in wilde beschermen tegen de in aanhoudende tijdens satire? Priester tijdens Antoine Bodar beoordeelt conferences de over het geloof en door is niet te op tv spreken over een in fragment van Theo Maassen. het uit Frank bezoekt het Tuinpad tijdens van mijn vader uit door het legendarische Het Dorp een het van Wim Sonneveld. De onderwerpen met worden van uit commentaar voorzien door de top tijdens van naar het Nederlandse de cabaret: Herman Finkers, Youp van het 't Hek, Freek de in Jonge, Gerard Cox, in Bert uit Visscher, Theo Maassen, door Brigitte Kaandorp en met Paul van Vliet. Presentatie: op tv Frank met Evenblij.

Duik in de van roemruchte historie door van het de cabaret en een van ode aan een oer-Hollandse traditie. een Frank vertelt verhalen op en voert gesprekken het over de tijdens belangrijkste thema's in in het cabaret, met zoals religie, uit het koningshuis, de politiek, maar het ook over variété, ongeëvenaard de het taalgebruik en het tijdens ware verhaal over de ondergang van op naar biermerk Buckler. Alle onderwerpen worden langs op tv op de zijlijn geduid tijdens door invloedrijke cabaretiers van de de afgelopen 60 jaar: Herman door Finkers, Youp van met met 't Hek, Freek de Jonge, naar Gerard in Cox, Bert Visscher en Paul tijdens van Vliet. naar Professor Herman op Pleij vertelt over de verborgen op boodschappen in het Nederlandse van cabaret, het zelfs bij volkskomiek van André van Duin. tijdens Frank Evenblij onderzoekt in hoeverre het Youp in van 't Hek de nou echt verantwoordelijk door is voor een de ondergang van het uit biermerk Buckler en het antwoord op de gevoelige tijdens vraag: in Hebben vrouwen humor? De onderwerpen en het gesprekken worden met van commentaar uit voorzien door de top op tv van het Nederlandse het cabaret. Presentatie: Frank van Evenblij.

Duik op tv in de roemruchte het historie van het cabaret en door de een ode aan een oer-Hollandse het traditie. Frank de vertelt verhalen en in voert gesprekken over de belangrijkste op tv thema's in door het cabaret, zoals religie, de uit het koningshuis, de het politiek, maar ook over uit variété, ongeëvenaard taalgebruik een en het ware verhaal over tijdens van de ondergang van biermerk naar Buckler. Alle van onderwerpen worden langs de zijlijn door geduid door invloedrijke de cabaretiers een van de afgelopen 60 jaar: Herman op Finkers, Youp uit van 't met Hek, Freek de Jonge, Gerard naar Cox, van Bert Visscher en Paul door van het Vliet. Kritische satire naar op politieke kopstukken, van op tv gemoedelijk naar een snoeihard. Frank praat met Dries van van het Agt over de oudejaarsconferences de van Wim van Kan en met Rita een Verdonk over de satire het rond haar persoon. tijdens Ook een naar gesprek met André van Duin uit over de een opkomst en naar ondergang van de revue het en speciale aandacht in voor het Koninklijk met Theater Carré in Amsterdam. tijdens het De onderwerpen worden van het commentaar voorzien door de het top door van het Nederlandse cabaret. Presentatie: van Frank op Evenblij.

Afl.: Marco Borsato. door de Frank Evenblij bezoekt met Marco zijn tijdens tijdens geboorteplaats Alkmaar en het Gardameer naar in Italië. In door Garda gaan ze in terug naar belangrijke plekken in op tv uit Marco's jeugd, zoals de oude naar taverne van met Marco's door vader, die daar vroeger het avond aan avond optrad. de In Alkmaar brengen ze op tv een bezoek aan van zijn geboortehuis in en stamkroeg uit de door tijd dat op tv hij net op de Soundmixshow heeft gewonnen. van Tot tijdens slot is Frank getuige van een een uitverkocht concert in met het Gelredome. in Een openhartig naar portret kort door na het faillissement van Marco, waarin in geen van onderwerp onbesproken blijft. Presentatie: door Frank het Evenblij.

Een rijke met en eigenwijze van selectie van door de hedendaagse humor op televisie door en in de op theaters van Nederland. In de elke aflevering de komen de drie talenten aan bod met wie van tijdens Frank praat, lacht en van wie de hij op naar onconventionele wijze leert over op inspiratie en van vakmanschap. Met Neonletters, Lucky naar TV, Toren C, naar Basta, tijdens Lebbis, Sara Kroos, Katinka Polderman, op tv Paulien Cornelisse en van op tv nog vele anderen. Presentatie: naar Frank Evenblij.

september 2021
31-08-2014 08:49

Evenblij met...

Evenblij met ... - Evenblij met...

Frank Evenblij heeft openhartige gesprekken met de man over wie heel Nederland een mening heeft: Mart Smeets. Een unieke inkijk in de zomer van Mart Smeets.

10-08-2014 15:33

Evenblij met...

Evenblij met ... - Evenblij met...

Frank Evenblij ontmoet Paul van Vliet in Den Haag. Van theater Pepijn gaan ze naar café Posthoorn, naar Kurhaus en Circustheater en onderweg komen alle belangrijke onderwerpen aan bod.

01-02-2012 21:10

Aflevering van woensdag 1 februari 2012

Evenblij met ... - Aflevering van woensdag 1 februari 2012

Na de tien intensieve dagen vol therapie en opdrachten op de boerderij in Beers, zijn de vijf jongeren alweer een aantal weken thuis.

25-01-2012 21:10

Aflevering van woensdag 25 januari 2012

Evenblij met ... - Aflevering van woensdag 25 januari 2012

De voorlaatste dag op de boerderij in Beers breekt aan en vandaag gaan de jongeren een wel heel speciale stap richting toekomst nemen.

18-01-2012 21:10

Verzet en oude pijn

Evenblij met ... - Verzet en oude pijn

Het is een van de laatste dagen op de boerderij in Beers en net als altijd begint de dag voor de vijf jongeren met sporten.

11-01-2012 21:10

Aflevering van woensdag 11 januari 2012

Evenblij met ... - Aflevering van woensdag 11 januari 2012

Kas gaat zich met de vijf jongeren zo langzamerhand richten op de toekomst. Wat zijn hun verleidingen en bedreigingen als ze straks weer naar huis gaan?

04-01-2012 21:10

Aflevering van woensdag 4 januari 2012

Evenblij met ... - Aflevering van woensdag 4 januari 2012

Vijf jongeren hebben genoeg van hun leven met veel drank, drugsmisbruik en geweld. Zij gaan aan de slag met psycholoog en coach Kas Stuyf om hun leven een positieve wending te geven.

03-01-2012 19:25

Aflevering 16

Evenblij met ... - Aflevering 16

Een programma van Frank Evenblij over het nieuwe jaar 2012. Reportages en interviews, vanuit Franks stamkroeg op IJburg in Amsterdam. Een verrassend frisse blik op het jaar dat voor ons ligt. Presentatie: Frank Evenblij.

02-01-2012 19:30

Aflevering 15

Evenblij met ... - Aflevering 15

Een programma van Frank Evenblij over het nieuwe jaar 2012. Reportages en interviews, vanuit Franks stamkroeg op IJburg in Amsterdam. Een verrassend frisse blik op het jaar dat voor ons ligt. Presentatie: Frank Evenblij.

10-09-2011 21:45

Aflevering 14

Evenblij met ... - Aflevering 14

Duik in de roemruchte historie van het cabaret en een ode aan een oer-Hollandse traditie. Frank vertelt verhalen en voert gesprekken over de belangrijkste thema's in het cabaret, zoals religie, het koningshuis, de politiek, maar ook over va...

03-09-2011 21:45

Aflevering 13

Evenblij met ... - Aflevering 13

Duik in de roemruchte historie van het cabaret en een ode aan een oer-Hollandse traditie. Frank vertelt verhalen en voert gesprekken over de belangrijkste thema's in het cabaret, zoals religie, het koningshuis, de politiek, maar ook over va...

27-08-2011 21:45

Aflevering 12

Evenblij met ... - Aflevering 12

Duik in de roemruchte historie van het cabaret en een ode aan een oer-Hollandse traditie. Frank vertelt verhalen en voert gesprekken over de belangrijkste thema's in het cabaret, zoals religie, het koningshuis, de politiek, maar ook over va...

20-08-2011 21:45

Aflevering 11

Evenblij met ... - Aflevering 11

Duik in de roemruchte historie van het cabaret en een ode aan een oer-Hollandse traditie. Frank vertelt verhalen en voert gesprekken over de belangrijkste thema's in het cabaret, zoals religie, het koningshuis, de politiek, maar ook over va...

27-06-2011 21:50

Marco Borsato

Evenblij met ... - Marco Borsato

Afl.: Marco Borsato. Frank Evenblij bezoekt met Marco zijn geboorteplaats Alkmaar en het Gardameer in Italië. In Garda gaan ze terug naar belangrijke plekken uit Marco's jeugd, zoals de oude taverne van Marco's vader, die daar vroeger avond...

31-05-2011 19:25

Aflevering 8

Evenblij met ... - Aflevering 8

Een rijke en eigenwijze selectie van de hedendaagse humor op televisie en in de theaters van Nederland. In elke aflevering komen drie talenten aan bod met wie Frank praat, lacht en van wie hij op onconventionele wijze leert over inspiratie ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Evenblij met ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Evenblij met ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Evenblij met ... bij Evenblij met ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Evenblij met .... Heb je een uitzending van Evenblij met ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Evenblij met ... gemist

Nieuwsgierig waar Youp van 't Hek zijn inspiratie vandaan haalt? Frank Evenblij reist samen met de cabaretier naarParijs voor een portret. Ze bezichtigen, bespreken en herbeleven belangrijke gebeurtenissen uit het leven van Van 'tHek, die later in zijn shows zijn verwerkt. Met anekdotes �n fragmenten, waaronder de sc�ne over de beruchte Parijsep�ripherique.

Uitzending gemist van Evenblij met ...? Hier kun je alle uitzendingen van Evenblij met ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 31-08-2014 om 08:49 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!