Programma gemist?

Frank in Evenblij heeft het openhartige gesprekken met de man over uit wie heel naar Nederland een mening heeft: het Mart Smeets. door Een unieke inkijk uit in op de zomer van Mart een Smeets.

Frank Evenblij ontmoet op door Paul van Vliet in op Den Haag. met Van theater Pepijn gaan van ze naar café op Posthoorn, naar Kurhaus door en Circustheater op en onderweg komen alle een belangrijke onderwerpen aan uit bod.

Na in de tien van intensieve dagen vol therapie naar en opdrachten uit op de boerderij in uit Beers, zijn de de vijf jongeren op tv alweer een aantal op tv weken thuis.

De voorlaatste dag in op de boerderij door in op Beers breekt aan naar en vandaag gaan de in jongeren een een wel heel het speciale stap richting toekomst uit nemen.

Het is een van van op de laatste dagen op de op boerderij in tijdens Beers en uit net als altijd het begint de met dag voor de vijf een jongeren met het sporten.

Kas gaat tijdens zich met de vijf op tv op tv jongeren zo langzamerhand richten op de met toekomst. Wat op zijn hun verleidingen en het bedreigingen als van ze straks weer naar een uit huis gaan?

Vijf jongeren hebben door genoeg de van hun leven met veel op tv drank, drugsmisbruik en het uit geweld. Zij gaan aan tijdens de slag tijdens met psycholoog en coach van Kas Stuyf om hun een leven een tijdens positieve wending te door geven.

Een naar programma van Frank Evenblij met over het de nieuwe jaar 2012. Reportages door en interviews, naar vanuit Franks stamkroeg op IJburg een in van Amsterdam. Een verrassend frisse op blik op op het jaar dat de voor ons ligt. Presentatie: Frank naar naar Evenblij.

Een een programma van Frank het Evenblij over het een nieuwe jaar van 2012. Reportages en interviews, vanuit Franks van stamkroeg een op IJburg in in Amsterdam. Een verrassend de frisse blik op tijdens het jaar dat voor van ons ligt. Presentatie: door Frank naar Evenblij.

Duik in de de roemruchte historie op van het cabaret en uit een ode met aan naar een oer-Hollandse traditie. Frank vertelt verhalen in en voert de gesprekken over de belangrijkste met het thema's in het cabaret, zoals op religie, het koningshuis, van de de politiek, maar ook over variété, op tv ongeëvenaard taalgebruik en het de ware verhaal het over op tv de ondergang van biermerk op Buckler. Alle onderwerpen worden de langs de de zijlijn geduid op tv door invloedrijke cabaretiers van de in afgelopen 60 jaar: Herman in Finkers, Youp de van naar 't Hek, Freek de Jonge, Gerard tijdens Cox, Bert Visscher door en Paul van met door Vliet. Presentatie: Frank door Evenblij.

Duik op tv in de roemruchte historie een van het een cabaret en een ode tijdens aan een oer-Hollandse traditie. de Frank vertelt verhalen uit en voert gesprekken naar over het de belangrijkste in thema's in het cabaret, het zoals religie, op het koningshuis, de politiek, maar op ook naar over variété, ongeëvenaard door taalgebruik en het uit ware verhaal over de uit ondergang van biermerk Buckler. van Alle met onderwerpen worden langs de met zijlijn geduid door invloedrijke door cabaretiers van de afgelopen door 60 jaar: Herman met Finkers, Youp in van 't met Hek, Freek de naar Jonge, Gerard een Cox, Bert Visscher van en Paul van Vliet. Kunnen van de leden van naar het Koninklijk tijdens Huis de in grappen waarderen en wat is in de naar betekenis van de oproep van op tv oud-premier Balkenende een toen hij door in 2003 het Koninklijk uit Huis wilde beschermen een tegen de de aanhoudende satire? Priester Antoine Bodar tijdens beoordeelt conferences over het de geloof en de is met niet te spreken over een het fragment van Theo een Maassen. op tv Frank bezoekt het Tuinpad van met mijn op tv vader uit het legendarische Het Dorp tijdens van Wim in Sonneveld. De onderwerpen uit worden van met commentaar voorzien door uit de top van op tv het Nederlandse cabaret: Herman van Finkers, Youp van 't uit Hek, Freek door de op Jonge, Gerard Cox, door Bert Visscher, Theo Maassen, op Brigitte Kaandorp van en Paul van met Vliet. Presentatie: Frank het Evenblij.

Duik in in de roemruchte historie met van het uit cabaret en een ode op tv aan met een oer-Hollandse traditie. Frank vertelt naar verhalen naar en voert gesprekken over de op tv belangrijkste het thema's in het cabaret, zoals het religie, uit het koningshuis, de politiek, maar ook de op over variété, ongeëvenaard het taalgebruik en het ware op verhaal over op tv de ondergang van biermerk Buckler. naar Alle onderwerpen worden een langs de in zijlijn geduid door invloedrijke tijdens cabaretiers van de afgelopen op 60 jaar: Herman het in Finkers, Youp van 't Hek, het Freek het de Jonge, Gerard Cox, Bert een Visscher door en Paul van met Vliet. Professor Herman Pleij uit vertelt over de uit verborgen boodschappen in de het Nederlandse cabaret, zelfs bij tijdens volkskomiek naar André van een Duin. Frank Evenblij onderzoekt het in hoeverre tijdens Youp van 't Hek nou echt in verantwoordelijk is op voor de ondergang van een het op tv biermerk Buckler en antwoord op het de gevoelige vraag: in Hebben op tv vrouwen humor? De naar onderwerpen en gesprekken worden tijdens van commentaar voorzien met door de top van door het het Nederlandse cabaret. Presentatie: Frank op tv Evenblij.

Duik op tv in de uit roemruchte historie van door het cabaret en een ode aan tijdens een oer-Hollandse traditie. op Frank vertelt met verhalen en voert gesprekken door over de naar belangrijkste thema's in tijdens het cabaret, zoals religie, een het koningshuis, tijdens de door politiek, maar ook over variété, ongeëvenaard een taalgebruik en een het het ware verhaal over de ondergang op tv van in biermerk Buckler. Alle onderwerpen een worden langs de uit zijlijn geduid door invloedrijke cabaretiers van van de het afgelopen door 60 jaar: Herman Finkers, door Youp van 't Hek, Freek door de Jonge, het Gerard Cox, Bert Visscher door en de Paul van een Vliet. Kritische satire tijdens op politieke kopstukken, van gemoedelijk in naar snoeihard. Frank praat door met Dries op van Agt over van de oudejaarsconferences van met Wim de Kan en met Rita Verdonk van over de van satire rond haar het persoon. Ook door een gesprek met André een van Duin over het de opkomst en ondergang de van het de revue en speciale aandacht voor met het Koninklijk Theater met Carré in op tv Amsterdam. De onderwerpen op worden van commentaar voorzien op door de tijdens top van het door Nederlandse cabaret. tijdens Presentatie: Frank het Evenblij.

Afl.: tijdens Marco Borsato. Frank Evenblij uit bezoekt met tijdens Marco zijn geboorteplaats door Alkmaar en het van Gardameer in in Italië. In Garda met gaan ze terug naar van belangrijke plekken uit in Marco's jeugd, zoals met de oude op taverne van Marco's uit vader, die daar vroeger avond aan de avond optrad. In met Alkmaar brengen ze naar een op bezoek aan zijn geboortehuis uit en stamkroeg uit de de tijd dat hij met net in de Soundmixshow heeft gewonnen. naar Tot slot op is Frank getuige van een van uitverkocht concert tijdens in het Gelredome. naar Een openhartig naar portret kort door na het faillissement van Marco, uit waarin geen onderwerp van onbesproken blijft. Presentatie: Frank het uit Evenblij.

Een rijke in en uit eigenwijze selectie van de hedendaagse humor op tv op televisie het en in de tijdens theaters naar van Nederland. In door elke aflevering komen met drie talenten aan bod met wie in Frank praat, met lacht op en van wie hij op onconventionele de wijze leert over op tv inspiratie de en vakmanschap. het Met Neonletters, Lucky TV, op tv Toren C, uit Basta, Lebbis, Sara Kroos, in Katinka Polderman, Paulien Cornelisse en een nog vele op tv anderen. Presentatie: Frank op Evenblij.

september 2017
31-08-2014 08:49

Evenblij met...

Evenblij met ... - Evenblij met...

Frank Evenblij heeft openhartige gesprekken met de man over wie heel Nederland een mening heeft: Mart Smeets. Een unieke inkijk in de zomer van Mart Smeets.

10-08-2014 15:33

Evenblij met...

Evenblij met ... - Evenblij met...

Frank Evenblij ontmoet Paul van Vliet in Den Haag. Van theater Pepijn gaan ze naar café Posthoorn, naar Kurhaus en Circustheater en onderweg komen alle belangrijke onderwerpen aan bod.

01-02-2012 21:10

Aflevering van woensdag 1 februari 2012

Evenblij met ... - Aflevering van woensdag 1 februari 2012

Na de tien intensieve dagen vol therapie en opdrachten op de boerderij in Beers, zijn de vijf jongeren alweer een aantal weken thuis.

25-01-2012 21:10

Aflevering van woensdag 25 januari 2012

Evenblij met ... - Aflevering van woensdag 25 januari 2012

De voorlaatste dag op de boerderij in Beers breekt aan en vandaag gaan de jongeren een wel heel speciale stap richting toekomst nemen.

18-01-2012 21:10

Verzet en oude pijn

Evenblij met ... - Verzet en oude pijn

Het is een van de laatste dagen op de boerderij in Beers en net als altijd begint de dag voor de vijf jongeren met sporten.

11-01-2012 21:10

Aflevering van woensdag 11 januari 2012

Evenblij met ... - Aflevering van woensdag 11 januari 2012

Kas gaat zich met de vijf jongeren zo langzamerhand richten op de toekomst. Wat zijn hun verleidingen en bedreigingen als ze straks weer naar huis gaan?

04-01-2012 21:10

Aflevering van woensdag 4 januari 2012

Evenblij met ... - Aflevering van woensdag 4 januari 2012

Vijf jongeren hebben genoeg van hun leven met veel drank, drugsmisbruik en geweld. Zij gaan aan de slag met psycholoog en coach Kas Stuyf om hun leven een positieve wending te geven.

03-01-2012 19:25

Aflevering 16

Evenblij met ... - Aflevering 16

Een programma van Frank Evenblij over het nieuwe jaar 2012. Reportages en interviews, vanuit Franks stamkroeg op IJburg in Amsterdam. Een verrassend frisse blik op het jaar dat voor ons ligt. Presentatie: Frank Evenblij.

02-01-2012 19:30

Aflevering 15

Evenblij met ... - Aflevering 15

Een programma van Frank Evenblij over het nieuwe jaar 2012. Reportages en interviews, vanuit Franks stamkroeg op IJburg in Amsterdam. Een verrassend frisse blik op het jaar dat voor ons ligt. Presentatie: Frank Evenblij.

10-09-2011 21:45

Aflevering 14

Evenblij met ... - Aflevering 14

Duik in de roemruchte historie van het cabaret en een ode aan een oer-Hollandse traditie. Frank vertelt verhalen en voert gesprekken over de belangrijkste thema's in het cabaret, zoals religie, het koningshuis, de politiek, maar ook over va...

03-09-2011 21:45

Aflevering 13

Evenblij met ... - Aflevering 13

Duik in de roemruchte historie van het cabaret en een ode aan een oer-Hollandse traditie. Frank vertelt verhalen en voert gesprekken over de belangrijkste thema's in het cabaret, zoals religie, het koningshuis, de politiek, maar ook over va...

27-08-2011 21:45

Aflevering 12

Evenblij met ... - Aflevering 12

Duik in de roemruchte historie van het cabaret en een ode aan een oer-Hollandse traditie. Frank vertelt verhalen en voert gesprekken over de belangrijkste thema's in het cabaret, zoals religie, het koningshuis, de politiek, maar ook over va...

20-08-2011 21:45

Aflevering 11

Evenblij met ... - Aflevering 11

Duik in de roemruchte historie van het cabaret en een ode aan een oer-Hollandse traditie. Frank vertelt verhalen en voert gesprekken over de belangrijkste thema's in het cabaret, zoals religie, het koningshuis, de politiek, maar ook over va...

27-06-2011 21:50

Marco Borsato

Evenblij met ... - Marco Borsato

Afl.: Marco Borsato. Frank Evenblij bezoekt met Marco zijn geboorteplaats Alkmaar en het Gardameer in Italië. In Garda gaan ze terug naar belangrijke plekken uit Marco's jeugd, zoals de oude taverne van Marco's vader, die daar vroeger avond...

31-05-2011 19:25

Aflevering 8

Evenblij met ... - Aflevering 8

Een rijke en eigenwijze selectie van de hedendaagse humor op televisie en in de theaters van Nederland. In elke aflevering komen drie talenten aan bod met wie Frank praat, lacht en van wie hij op onconventionele wijze leert over inspiratie ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Evenblij met ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Evenblij met ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Evenblij met ... bij Evenblij met ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Evenblij met .... Heb je een uitzending van Evenblij met ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Evenblij met ... gemist

Nieuwsgierig waar Youp van 't Hek zijn inspiratie vandaan haalt? Frank Evenblij reist samen met de cabaretier naarParijs voor een portret. Ze bezichtigen, bespreken en herbeleven belangrijke gebeurtenissen uit het leven van Van 'tHek, die later in zijn shows zijn verwerkt. Met anekdotes �n fragmenten, waaronder de sc�ne over de beruchte Parijsep�ripherique.

Uitzending gemist van Evenblij met ...? Hier kun je alle uitzendingen van Evenblij met ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 31-08-2014 om 08:49 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord