Programma gemist?

Frank Evenblij tijdens heeft openhartige gesprekken in met de op man over wie heel Nederland uit van een mening heeft: Mart naar Smeets. Een unieke inkijk in op de door zomer van Mart uit Smeets.

Frank de Evenblij ontmoet Paul van Vliet een in naar Den Haag. Van theater uit Pepijn een gaan ze naar café Posthoorn, met naar van Kurhaus en Circustheater en onderweg van komen alle belangrijke onderwerpen uit aan naar bod.

Na de tien een intensieve dagen vol tijdens therapie tijdens en opdrachten op de boerderij een naar in Beers, zijn de vijf met jongeren alweer een aantal naar weken in thuis.

De voorlaatste dag op tv op de uit boerderij in Beers breekt uit aan en van vandaag gaan de in jongeren van een wel heel speciale stap door richting toekomst uit nemen.

Het het is een tijdens van de laatste dagen op de de op boerderij in Beers en net als naar altijd door begint de dag voor de het vijf jongeren naar met het sporten.

Kas gaat zich op met de de vijf jongeren zo langzamerhand uit richten het op de toekomst. uit Wat zijn hun de verleidingen en bedreigingen als ze tijdens straks weer tijdens naar huis met gaan?

Vijf door jongeren hebben genoeg van hun tijdens het leven met veel drank, naar drugsmisbruik en geweld. Zij op gaan aan de van slag op tv met psycholoog en coach Kas een Stuyf om hun de leven met een positieve wending tijdens te geven.

Een programma met van de Frank Evenblij over het nieuwe op tv jaar 2012. in Reportages en interviews, vanuit Franks door stamkroeg op in IJburg in Amsterdam. de Een verrassend frisse tijdens blik op het de jaar dat voor uit ons ligt. Presentatie: Frank door van Evenblij.

Een door programma van Frank van Evenblij over het nieuwe op jaar het 2012. Reportages en interviews, op tv vanuit Franks tijdens stamkroeg op IJburg in Amsterdam. Een tijdens verrassend door frisse blik op tv op het jaar dat voor het ons op tv ligt. Presentatie: Frank met Evenblij.

Duik uit in de roemruchte historie van op de het cabaret en een ode aan een op een oer-Hollandse traditie. op tv Frank vertelt verhalen en voert gesprekken op over de belangrijkste de thema's in het het cabaret, zoals een religie, het op koningshuis, de politiek, maar uit ook op over variété, ongeëvenaard taalgebruik en het van ware van verhaal over de van ondergang van biermerk Buckler. Alle op onderwerpen worden langs van van de zijlijn geduid het door invloedrijke cabaretiers van de afgelopen de 60 het jaar: Herman tijdens Finkers, Youp van 't een Hek, Freek de tijdens Jonge, Gerard Cox, Bert met Visscher en op Paul van uit Vliet. Presentatie: Frank uit Evenblij.

Duik naar in de roemruchte historie van naar het cabaret en op een ode door aan een de oer-Hollandse traditie. op tv Frank vertelt verhalen en voert op tv gesprekken over van de belangrijkste thema's in met het van cabaret, zoals religie, het koningshuis, de uit naar politiek, maar ook over op tv variété, ongeëvenaard taalgebruik en een het ware verhaal het over de ondergang door van biermerk Buckler. uit Alle onderwerpen worden met langs de zijlijn geduid een door invloedrijke uit cabaretiers van de afgelopen door 60 op tv jaar: Herman Finkers, Youp van uit 't op tv Hek, Freek de Jonge, met Gerard Cox, Bert Visscher naar de en Paul van Vliet. de Kunnen de leden van het door in Koninklijk Huis de grappen waarderen en op tv wat is de op betekenis in van de tijdens oproep van oud-premier Balkenende toen hij op in 2003 met het Koninklijk een Huis wilde beschermen tijdens tegen de aanhoudende satire? de Priester tijdens Antoine Bodar beoordeelt conferences over het de geloof en is de niet van te spreken over de een fragment van de Theo Maassen. Frank bezoekt het van Tuinpad van mijn de vader uit op het legendarische Het met Dorp van door Wim Sonneveld. De onderwerpen in worden van commentaar van voorzien door de top met het van het Nederlandse cabaret: Herman van Finkers, de Youp van 't Hek, Freek op de een Jonge, Gerard Cox, op Bert Visscher, Theo Maassen, Brigitte Kaandorp op en een Paul van Vliet. Presentatie: uit Frank een Evenblij.

Duik in de op tv roemruchte historie van de het naar cabaret en een ode aan door een oer-Hollandse traditie. het Frank vertelt verhalen van en voert uit gesprekken over een de belangrijkste thema's in door het met cabaret, zoals religie, het het koningshuis, de door politiek, maar ook over door variété, ongeëvenaard taalgebruik het en het ware verhaal door over de ondergang van een biermerk met Buckler. Alle onderwerpen worden het langs de zijlijn geduid met door invloedrijke door cabaretiers de van de afgelopen 60 jaar: van Herman Finkers, Youp uit van 't Hek, Freek met de van Jonge, Gerard in Cox, Bert Visscher en Paul een van Vliet. Professor Herman van Pleij vertelt over tijdens de verborgen de boodschappen de in het Nederlandse de cabaret, zelfs bij een volkskomiek André van Duin. de Frank Evenblij onderzoekt tijdens in hoeverre met Youp van 't op Hek nou echt op tv verantwoordelijk is voor de op ondergang van het biermerk Buckler het naar en antwoord op de gevoelige vraag: door Hebben vrouwen uit humor? De onderwerpen door en gesprekken worden op van op commentaar voorzien door tijdens de top van op tv het Nederlandse cabaret. Presentatie: Frank naar Evenblij.

Duik op in de roemruchte historie van in het cabaret tijdens en een naar ode aan op een oer-Hollandse traditie. uit Frank vertelt verhalen en voert op tv gesprekken een over de belangrijkste thema's van in het cabaret, zoals religie, met door het koningshuis, de politiek, maar ook tijdens tijdens over variété, ongeëvenaard taalgebruik en tijdens het van ware verhaal over de ondergang van met biermerk Buckler. Alle op onderwerpen uit worden langs op tv de zijlijn geduid door invloedrijke het cabaretiers van de afgelopen tijdens een 60 jaar: Herman de Finkers, Youp van 't Hek, van Freek de de Jonge, Gerard Cox, Bert Visscher met uit en Paul van Vliet. Kritische op satire op politieke kopstukken, door van in gemoedelijk naar de snoeihard. Frank praat uit met Dries van Agt over op tv de op tv oudejaarsconferences van Wim Kan het en met Rita Verdonk over in de met satire rond haar door persoon. Ook een gesprek met een André de van Duin over de door opkomst van en ondergang van de revue en op tv naar speciale aandacht voor het Koninklijk Theater naar Carré op tv in Amsterdam. De onderwerpen worden tijdens van tijdens commentaar voorzien door tijdens de top van de het Nederlandse cabaret. in Presentatie: Frank een Evenblij.

Afl.: Marco uit Borsato. naar Frank Evenblij bezoekt met het Marco zijn geboorteplaats Alkmaar van en het Gardameer de in Italië. het In Garda gaan tijdens ze terug naar de belangrijke plekken uit door Marco's jeugd, zoals de oude door van taverne van Marco's het vader, die daar naar vroeger avond aan avond optrad. op In Alkmaar het brengen ze een bezoek aan naar zijn geboortehuis en naar stamkroeg op uit de tijd dat hij op net de Soundmixshow een het heeft gewonnen. Tot slot een is Frank in getuige van een uitverkocht concert in met het Gelredome. van Een tijdens openhartig portret kort na met het faillissement van op tv Marco, waarin geen onderwerp onbesproken in blijft. op tv Presentatie: Frank uit Evenblij.

Een rijke en met eigenwijze op tv selectie van de de hedendaagse humor op uit televisie en in een de theaters op van Nederland. In elke aflevering komen op tv drie naar talenten aan op tv bod met wie Frank praat, tijdens lacht en van door wie op tv hij op onconventionele wijze naar leert over een inspiratie en vakmanschap. Met Neonletters, Lucky op TV, Toren C, in de Basta, Lebbis, Sara Kroos, van Katinka Polderman, in Paulien Cornelisse en op tv nog vele anderen. op tv Presentatie: Frank Evenblij.

november 2018
31-08-2014 08:49

Evenblij met...

Evenblij met ... - Evenblij met...

Frank Evenblij heeft openhartige gesprekken met de man over wie heel Nederland een mening heeft: Mart Smeets. Een unieke inkijk in de zomer van Mart Smeets.

10-08-2014 15:33

Evenblij met...

Evenblij met ... - Evenblij met...

Frank Evenblij ontmoet Paul van Vliet in Den Haag. Van theater Pepijn gaan ze naar café Posthoorn, naar Kurhaus en Circustheater en onderweg komen alle belangrijke onderwerpen aan bod.

01-02-2012 21:10

Aflevering van woensdag 1 februari 2012

Evenblij met ... - Aflevering van woensdag 1 februari 2012

Na de tien intensieve dagen vol therapie en opdrachten op de boerderij in Beers, zijn de vijf jongeren alweer een aantal weken thuis.

25-01-2012 21:10

Aflevering van woensdag 25 januari 2012

Evenblij met ... - Aflevering van woensdag 25 januari 2012

De voorlaatste dag op de boerderij in Beers breekt aan en vandaag gaan de jongeren een wel heel speciale stap richting toekomst nemen.

18-01-2012 21:10

Verzet en oude pijn

Evenblij met ... - Verzet en oude pijn

Het is een van de laatste dagen op de boerderij in Beers en net als altijd begint de dag voor de vijf jongeren met sporten.

11-01-2012 21:10

Aflevering van woensdag 11 januari 2012

Evenblij met ... - Aflevering van woensdag 11 januari 2012

Kas gaat zich met de vijf jongeren zo langzamerhand richten op de toekomst. Wat zijn hun verleidingen en bedreigingen als ze straks weer naar huis gaan?

04-01-2012 21:10

Aflevering van woensdag 4 januari 2012

Evenblij met ... - Aflevering van woensdag 4 januari 2012

Vijf jongeren hebben genoeg van hun leven met veel drank, drugsmisbruik en geweld. Zij gaan aan de slag met psycholoog en coach Kas Stuyf om hun leven een positieve wending te geven.

03-01-2012 19:25

Aflevering 16

Evenblij met ... - Aflevering 16

Een programma van Frank Evenblij over het nieuwe jaar 2012. Reportages en interviews, vanuit Franks stamkroeg op IJburg in Amsterdam. Een verrassend frisse blik op het jaar dat voor ons ligt. Presentatie: Frank Evenblij.

02-01-2012 19:30

Aflevering 15

Evenblij met ... - Aflevering 15

Een programma van Frank Evenblij over het nieuwe jaar 2012. Reportages en interviews, vanuit Franks stamkroeg op IJburg in Amsterdam. Een verrassend frisse blik op het jaar dat voor ons ligt. Presentatie: Frank Evenblij.

10-09-2011 21:45

Aflevering 14

Evenblij met ... - Aflevering 14

Duik in de roemruchte historie van het cabaret en een ode aan een oer-Hollandse traditie. Frank vertelt verhalen en voert gesprekken over de belangrijkste thema's in het cabaret, zoals religie, het koningshuis, de politiek, maar ook over va...

03-09-2011 21:45

Aflevering 13

Evenblij met ... - Aflevering 13

Duik in de roemruchte historie van het cabaret en een ode aan een oer-Hollandse traditie. Frank vertelt verhalen en voert gesprekken over de belangrijkste thema's in het cabaret, zoals religie, het koningshuis, de politiek, maar ook over va...

27-08-2011 21:45

Aflevering 12

Evenblij met ... - Aflevering 12

Duik in de roemruchte historie van het cabaret en een ode aan een oer-Hollandse traditie. Frank vertelt verhalen en voert gesprekken over de belangrijkste thema's in het cabaret, zoals religie, het koningshuis, de politiek, maar ook over va...

20-08-2011 21:45

Aflevering 11

Evenblij met ... - Aflevering 11

Duik in de roemruchte historie van het cabaret en een ode aan een oer-Hollandse traditie. Frank vertelt verhalen en voert gesprekken over de belangrijkste thema's in het cabaret, zoals religie, het koningshuis, de politiek, maar ook over va...

27-06-2011 21:50

Marco Borsato

Evenblij met ... - Marco Borsato

Afl.: Marco Borsato. Frank Evenblij bezoekt met Marco zijn geboorteplaats Alkmaar en het Gardameer in Italië. In Garda gaan ze terug naar belangrijke plekken uit Marco's jeugd, zoals de oude taverne van Marco's vader, die daar vroeger avond...

31-05-2011 19:25

Aflevering 8

Evenblij met ... - Aflevering 8

Een rijke en eigenwijze selectie van de hedendaagse humor op televisie en in de theaters van Nederland. In elke aflevering komen drie talenten aan bod met wie Frank praat, lacht en van wie hij op onconventionele wijze leert over inspiratie ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Evenblij met ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Evenblij met ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Evenblij met ... bij Evenblij met ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Evenblij met .... Heb je een uitzending van Evenblij met ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Evenblij met ... gemist

Nieuwsgierig waar Youp van 't Hek zijn inspiratie vandaan haalt? Frank Evenblij reist samen met de cabaretier naarParijs voor een portret. Ze bezichtigen, bespreken en herbeleven belangrijke gebeurtenissen uit het leven van Van 'tHek, die later in zijn shows zijn verwerkt. Met anekdotes �n fragmenten, waaronder de sc�ne over de beruchte Parijsep�ripherique.

Uitzending gemist van Evenblij met ...? Hier kun je alle uitzendingen van Evenblij met ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 31-08-2014 om 08:49 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord