Programma gemist?

Frank Evenblij heeft door openhartige gesprekken tijdens met de op man over wie naar heel Nederland een op mening heeft: Mart Smeets. een Een unieke inkijk in met de de zomer van Mart van Smeets.

Frank Evenblij ontmoet een naar Paul van Vliet in naar Den Haag. Van theater Pepijn het naar gaan ze naar met café Posthoorn, naar Kurhaus en de Circustheater met en onderweg komen op alle belangrijke onderwerpen aan een bod.

Na van de tien intensieve dagen het vol therapie door en opdrachten op de uit boerderij van in Beers, zijn de vijf uit jongeren alweer een in aantal de weken thuis.

De voorlaatste de dag de op de boerderij op tv in Beers breekt aan en vandaag een naar gaan de jongeren een op wel heel speciale stap het richting toekomst uit nemen.

Het is van een naar van de laatste dagen op de door boerderij in door Beers door en net als altijd tijdens begint de dag voor op de vijf het jongeren met naar sporten.

Kas op tv gaat zich van met de vijf het jongeren zo langzamerhand richten de op de op tv toekomst. Wat zijn hun naar verleidingen en op bedreigingen als ze uit straks weer naar huis in gaan?

Vijf jongeren naar hebben genoeg een van hun leven met tijdens veel drank, tijdens drugsmisbruik en geweld. Zij uit gaan aan de slag een met psycholoog en de coach uit Kas Stuyf om hun leven op tv van een positieve wending te een geven.

Een programma van naar Frank uit Evenblij over uit het nieuwe jaar 2012. de Reportages en interviews, op tv vanuit Franks stamkroeg op IJburg het in in Amsterdam. Een verrassend frisse door blik door op het jaar op tv dat voor ons de ligt. Presentatie: Frank in Evenblij.

Een programma van met Frank Evenblij de over het nieuwe jaar naar in 2012. Reportages en van interviews, vanuit Franks van stamkroeg op IJburg in door Amsterdam. Een verrassend frisse blik het de op het jaar het dat voor ons ligt. met Presentatie: Frank op tv Evenblij.

Duik het in de roemruchte op historie van het naar cabaret en een op ode aan een in oer-Hollandse traditie. Frank vertelt verhalen door naar en voert gesprekken uit over de belangrijkste thema's uit in het cabaret, uit zoals religie, tijdens het koningshuis, de politiek, maar een ook over tijdens variété, ongeëvenaard taalgebruik en naar het op tv ware verhaal over de ondergang de van tijdens biermerk Buckler. Alle onderwerpen worden door langs de met zijlijn geduid door invloedrijke van cabaretiers met van de afgelopen 60 jaar: Herman in Finkers, Youp op tv van 't Hek, de Freek de Jonge, een Gerard Cox, Bert Visscher tijdens en het Paul van Vliet. in Presentatie: Frank in Evenblij.

Duik in de uit roemruchte door historie van het op tv cabaret en een met ode aan een oer-Hollandse traditie. het Frank in vertelt verhalen en voert gesprekken van over de op tv belangrijkste thema's in het uit het cabaret, zoals religie, het koningshuis, met de politiek, het maar ook over een variété, ongeëvenaard taalgebruik en op het ware verhaal op over de ondergang van de een biermerk Buckler. Alle tijdens onderwerpen worden langs de de zijlijn geduid door op tv invloedrijke cabaretiers van op tv de afgelopen 60 in jaar: Herman Finkers, Youp van naar het 't Hek, Freek de Jonge, op Gerard Cox, Bert het Visscher van en Paul van Vliet. Kunnen de in leden het van het door Koninklijk Huis de grappen waarderen door en wat is de in betekenis de van de door oproep van oud-premier Balkenende toen naar hij in 2003 de het Koninklijk Huis wilde in op beschermen tegen de aanhoudende satire? Priester in Antoine de Bodar beoordeelt op conferences over het tijdens geloof en is niet tijdens te spreken over een fragment door tijdens van Theo Maassen. een Frank bezoekt het Tuinpad van het mijn vader naar uit het legendarische de Het Dorp van de Wim Sonneveld. De door onderwerpen worden van commentaar met voorzien door tijdens de top van het uit Nederlandse cabaret: Herman van Finkers, op Youp van 't Hek, Freek het de met Jonge, Gerard Cox, in Bert Visscher, Theo Maassen, Brigitte Kaandorp met tijdens en Paul van het Vliet. Presentatie: Frank van Evenblij.

Duik in op tv de roemruchte in historie van op tv het cabaret en een ode met aan een naar oer-Hollandse traditie. Frank in vertelt verhalen en tijdens voert gesprekken over de van belangrijkste thema's in met het cabaret, zoals tijdens religie, het door koningshuis, de politiek, maar ook op over variété, door ongeëvenaard taalgebruik naar en het een ware verhaal over de van ondergang van biermerk Buckler. op Alle de onderwerpen worden langs de zijlijn uit geduid door invloedrijke van cabaretiers van de afgelopen de 60 jaar: Herman uit Finkers, uit Youp van 't Hek, op Freek de Jonge, op Gerard Cox, naar Bert Visscher op en Paul van van Vliet. Professor Herman Pleij vertelt op tv over door de verborgen boodschappen in het Nederlandse tijdens cabaret, zelfs de bij volkskomiek André van tijdens Duin. Frank Evenblij uit onderzoekt naar in hoeverre Youp van op tv 't een Hek nou echt verantwoordelijk is voor door de ondergang van van het door biermerk Buckler en met antwoord op de op tv gevoelige vraag: een Hebben vrouwen humor? De onderwerpen van en gesprekken worden van met commentaar voorzien uit door de top met van het Nederlandse met cabaret. Presentatie: Frank naar Evenblij.

Duik in de in roemruchte historie van op het cabaret en met een ode de aan een oer-Hollandse traditie. de van Frank vertelt verhalen met en voert gesprekken over de belangrijkste door door thema's in het naar cabaret, zoals religie, het koningshuis, met de politiek, maar ook met het over variété, ongeëvenaard door taalgebruik en het ware verhaal van over de ondergang van van naar biermerk Buckler. Alle onderwerpen op worden langs de zijlijn het geduid door invloedrijke cabaretiers tijdens van de afgelopen naar 60 jaar: Herman op tv Finkers, Youp van uit tijdens 't Hek, Freek in de Jonge, Gerard Cox, Bert Visscher van en de Paul van Vliet. Kritische tijdens satire op tijdens politieke kopstukken, van van gemoedelijk naar met snoeihard. Frank praat de met Dries van Agt over de de oudejaarsconferences van naar Wim van Kan en met Rita de Verdonk over een de satire rond haar persoon. Ook het een gesprek met een André van Duin een over de naar opkomst en ondergang tijdens van tijdens de revue en speciale aandacht met voor het Koninklijk Theater naar Carré in Amsterdam. uit met De onderwerpen worden van commentaar de voorzien door de top uit van het Nederlandse een het cabaret. Presentatie: Frank de Evenblij.

Afl.: Marco Borsato. het Frank Evenblij bezoekt in met Marco op tv zijn geboorteplaats Alkmaar een en in het Gardameer in Italië. In Garda naar gaan ze in terug de naar belangrijke plekken met uit Marco's jeugd, op zoals de oude taverne van naar Marco's vader, met die daar vroeger naar avond aan op avond optrad. In Alkmaar brengen ze door een bezoek op tv aan met zijn geboortehuis en stamkroeg uit de van tijd dat door hij net de Soundmixshow een heeft een gewonnen. Tot slot een is Frank uit getuige van een uitverkocht concert in de het Gelredome. Een het openhartig portret van kort na tijdens het faillissement van Marco, uit waarin de geen onderwerp onbesproken blijft. in Presentatie: Frank een Evenblij.

Een rijke het en eigenwijze selectie een van de hedendaagse naar humor op televisie en door in het de theaters van Nederland. uit In elke aflevering komen naar drie talenten naar aan door bod met wie Frank praat, lacht op en de van wie hij op tijdens onconventionele wijze leert over met inspiratie en van vakmanschap. Met Neonletters, op tv Lucky TV, Toren C, uit Basta, Lebbis, Sara uit Kroos, Katinka het Polderman, Paulien Cornelisse en naar nog vele anderen. de een Presentatie: Frank Evenblij.

september 2020
31-08-2014 08:49

Evenblij met...

Evenblij met ... - Evenblij met...

Frank Evenblij heeft openhartige gesprekken met de man over wie heel Nederland een mening heeft: Mart Smeets. Een unieke inkijk in de zomer van Mart Smeets.

10-08-2014 15:33

Evenblij met...

Evenblij met ... - Evenblij met...

Frank Evenblij ontmoet Paul van Vliet in Den Haag. Van theater Pepijn gaan ze naar café Posthoorn, naar Kurhaus en Circustheater en onderweg komen alle belangrijke onderwerpen aan bod.

01-02-2012 21:10

Aflevering van woensdag 1 februari 2012

Evenblij met ... - Aflevering van woensdag 1 februari 2012

Na de tien intensieve dagen vol therapie en opdrachten op de boerderij in Beers, zijn de vijf jongeren alweer een aantal weken thuis.

25-01-2012 21:10

Aflevering van woensdag 25 januari 2012

Evenblij met ... - Aflevering van woensdag 25 januari 2012

De voorlaatste dag op de boerderij in Beers breekt aan en vandaag gaan de jongeren een wel heel speciale stap richting toekomst nemen.

18-01-2012 21:10

Verzet en oude pijn

Evenblij met ... - Verzet en oude pijn

Het is een van de laatste dagen op de boerderij in Beers en net als altijd begint de dag voor de vijf jongeren met sporten.

11-01-2012 21:10

Aflevering van woensdag 11 januari 2012

Evenblij met ... - Aflevering van woensdag 11 januari 2012

Kas gaat zich met de vijf jongeren zo langzamerhand richten op de toekomst. Wat zijn hun verleidingen en bedreigingen als ze straks weer naar huis gaan?

04-01-2012 21:10

Aflevering van woensdag 4 januari 2012

Evenblij met ... - Aflevering van woensdag 4 januari 2012

Vijf jongeren hebben genoeg van hun leven met veel drank, drugsmisbruik en geweld. Zij gaan aan de slag met psycholoog en coach Kas Stuyf om hun leven een positieve wending te geven.

03-01-2012 19:25

Aflevering 16

Evenblij met ... - Aflevering 16

Een programma van Frank Evenblij over het nieuwe jaar 2012. Reportages en interviews, vanuit Franks stamkroeg op IJburg in Amsterdam. Een verrassend frisse blik op het jaar dat voor ons ligt. Presentatie: Frank Evenblij.

02-01-2012 19:30

Aflevering 15

Evenblij met ... - Aflevering 15

Een programma van Frank Evenblij over het nieuwe jaar 2012. Reportages en interviews, vanuit Franks stamkroeg op IJburg in Amsterdam. Een verrassend frisse blik op het jaar dat voor ons ligt. Presentatie: Frank Evenblij.

10-09-2011 21:45

Aflevering 14

Evenblij met ... - Aflevering 14

Duik in de roemruchte historie van het cabaret en een ode aan een oer-Hollandse traditie. Frank vertelt verhalen en voert gesprekken over de belangrijkste thema's in het cabaret, zoals religie, het koningshuis, de politiek, maar ook over va...

03-09-2011 21:45

Aflevering 13

Evenblij met ... - Aflevering 13

Duik in de roemruchte historie van het cabaret en een ode aan een oer-Hollandse traditie. Frank vertelt verhalen en voert gesprekken over de belangrijkste thema's in het cabaret, zoals religie, het koningshuis, de politiek, maar ook over va...

27-08-2011 21:45

Aflevering 12

Evenblij met ... - Aflevering 12

Duik in de roemruchte historie van het cabaret en een ode aan een oer-Hollandse traditie. Frank vertelt verhalen en voert gesprekken over de belangrijkste thema's in het cabaret, zoals religie, het koningshuis, de politiek, maar ook over va...

20-08-2011 21:45

Aflevering 11

Evenblij met ... - Aflevering 11

Duik in de roemruchte historie van het cabaret en een ode aan een oer-Hollandse traditie. Frank vertelt verhalen en voert gesprekken over de belangrijkste thema's in het cabaret, zoals religie, het koningshuis, de politiek, maar ook over va...

27-06-2011 21:50

Marco Borsato

Evenblij met ... - Marco Borsato

Afl.: Marco Borsato. Frank Evenblij bezoekt met Marco zijn geboorteplaats Alkmaar en het Gardameer in Italië. In Garda gaan ze terug naar belangrijke plekken uit Marco's jeugd, zoals de oude taverne van Marco's vader, die daar vroeger avond...

31-05-2011 19:25

Aflevering 8

Evenblij met ... - Aflevering 8

Een rijke en eigenwijze selectie van de hedendaagse humor op televisie en in de theaters van Nederland. In elke aflevering komen drie talenten aan bod met wie Frank praat, lacht en van wie hij op onconventionele wijze leert over inspiratie ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Evenblij met ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Evenblij met ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Evenblij met ... bij Evenblij met ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Evenblij met .... Heb je een uitzending van Evenblij met ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Evenblij met ... gemist

Nieuwsgierig waar Youp van 't Hek zijn inspiratie vandaan haalt? Frank Evenblij reist samen met de cabaretier naarParijs voor een portret. Ze bezichtigen, bespreken en herbeleven belangrijke gebeurtenissen uit het leven van Van 'tHek, die later in zijn shows zijn verwerkt. Met anekdotes �n fragmenten, waaronder de sc�ne over de beruchte Parijsep�ripherique.

Uitzending gemist van Evenblij met ...? Hier kun je alle uitzendingen van Evenblij met ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 31-08-2014 om 08:49 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!