Programma gemist?

Frank van Evenblij heeft openhartige gesprekken van met de het man over tijdens wie heel Nederland een in mening heeft: Mart Smeets. met Een unieke inkijk in een de zomer op van het Mart Smeets.

Frank naar Evenblij ontmoet Paul van van Vliet in Den Haag. op uit Van theater Pepijn gaan ze de naar café Posthoorn, een naar Kurhaus in en Circustheater en onderweg komen op alle belangrijke een onderwerpen aan tijdens bod.

Na uit de tien intensieve dagen vol met therapie tijdens en opdrachten op door de boerderij in Beers, zijn het de vijf op jongeren alweer het een aantal van weken thuis.

De voorlaatste tijdens dag in op de boerderij een in Beers breekt aan van en vandaag gaan op de jongeren een door wel heel speciale stap richting de tijdens toekomst nemen.

Het een is een van de de laatste naar dagen op de boerderij in Beers het en het net als altijd een begint de dag voor in de op tv vijf jongeren met naar sporten.

Kas een gaat zich met de vijf uit jongeren zo op tv langzamerhand richten op naar de op tv toekomst. Wat zijn hun verleidingen en door bedreigingen als het ze straks weer tijdens naar huis met gaan?

Vijf jongeren van hebben genoeg van hun de leven naar met veel een drank, drugsmisbruik en geweld. Zij in gaan tijdens aan de slag naar met psycholoog en de coach Kas Stuyf om hun op leven van een positieve wending te uit geven.

Een met programma van in Frank Evenblij over door het nieuwe jaar 2012. Reportages met en van interviews, vanuit Franks stamkroeg op IJburg tijdens in Amsterdam. Een naar verrassend frisse de blik in op het jaar dat voor ons uit ligt. Presentatie: Frank het door Evenblij.

Een programma op van Frank op Evenblij over uit het nieuwe jaar 2012. tijdens Reportages en interviews, vanuit op tv Franks een stamkroeg op IJburg in Amsterdam. Een tijdens verrassend frisse uit blik op door het jaar dat voor met ons ligt. Presentatie: Frank het op Evenblij.

Duik in de een roemruchte door historie van naar het cabaret en een ode op aan met een oer-Hollandse traditie. Frank vertelt verhalen op en op voert gesprekken op over de belangrijkste thema's door in het door cabaret, zoals religie, het koningshuis, de het politiek, maar naar ook over variété, door ongeëvenaard taalgebruik op en het ware verhaal een over de uit ondergang van biermerk het Buckler. Alle onderwerpen worden met langs op de zijlijn geduid door invloedrijke cabaretiers in van met de afgelopen 60 het jaar: Herman Finkers, door Youp van 't Hek, Freek naar de Jonge, naar Gerard Cox, Bert Visscher het en Paul van in Vliet. Presentatie: op Frank in Evenblij.

Duik de in de roemruchte op tv historie van het op tv cabaret en het een ode aan een oer-Hollandse een traditie. Frank uit vertelt verhalen en naar voert gesprekken op tv over de belangrijkste met thema's in het cabaret, zoals van religie, op tv het koningshuis, de politiek, de maar ook over van variété, ongeëvenaard taalgebruik en het de ware verhaal een over met de ondergang van tijdens biermerk Buckler. Alle onderwerpen worden op tv langs de een zijlijn geduid door in invloedrijke cabaretiers uit van de afgelopen 60 jaar: Herman met uit Finkers, Youp van 't Hek, door Freek de Jonge, Gerard van de Cox, Bert Visscher en Paul van van Vliet. Kunnen op de leden van naar het Koninklijk Huis de op tv grappen uit waarderen en wat in is de betekenis van door de oproep van met oud-premier Balkenende toen op hij in 2003 de het Koninklijk Huis uit wilde beschermen door tegen de aanhoudende satire? uit Priester een Antoine Bodar beoordeelt met conferences over het geloof op en is op niet te spreken over met een fragment het van Theo Maassen. Frank bezoekt het uit Tuinpad van mijn naar vader met uit het legendarische Het tijdens Dorp van Wim Sonneveld. op met De onderwerpen worden van commentaar uit voorzien door de de top op tv van het Nederlandse een cabaret: Herman Finkers, Youp van 't met Hek, uit Freek de een Jonge, Gerard Cox, op tv Bert Visscher, Theo Maassen, Brigitte op Kaandorp en Paul in van Vliet. op tv Presentatie: Frank op Evenblij.

Duik in uit de roemruchte historie van met het cabaret een en een ode aan op een door oer-Hollandse traditie. Frank vertelt het verhalen een en voert gesprekken over de belangrijkste naar thema's in op tv het cabaret, zoals op religie, het koningshuis, uit de politiek, tijdens maar ook over een variété, ongeëvenaard tijdens taalgebruik en het ware verhaal een over de ondergang van door biermerk Buckler. door Alle onderwerpen worden langs door de zijlijn de geduid door invloedrijke cabaretiers van van van de afgelopen 60 een jaar: Herman Finkers, Youp met van 't Hek, Freek het de Jonge, van Gerard Cox, Bert Visscher uit en Paul met van Vliet. Professor door Herman Pleij vertelt tijdens over van de verborgen boodschappen in het Nederlandse het cabaret, zelfs bij op tv volkskomiek André van naar Duin. een Frank Evenblij op onderzoekt in hoeverre Youp van met 't Hek nou een echt verantwoordelijk is uit voor de tijdens ondergang van naar het biermerk Buckler in en antwoord op de de gevoelige vraag: Hebben vrouwen humor? door De onderwerpen en tijdens met gesprekken worden van commentaar voorzien door met de top van tijdens het Nederlandse cabaret. tijdens Presentatie: Frank uit Evenblij.

Duik in in de roemruchte historie met van het cabaret een en een ode van aan een op oer-Hollandse traditie. Frank vertelt verhalen op tv en voert op gesprekken in over de belangrijkste tijdens thema's in het cabaret, zoals religie, naar het koningshuis, van de politiek, tijdens maar ook over variété, de ongeëvenaard een taalgebruik en het ware verhaal over van met de ondergang van tijdens biermerk Buckler. Alle onderwerpen worden een langs een de zijlijn geduid door invloedrijke cabaretiers uit van de door afgelopen 60 jaar: tijdens Herman Finkers, Youp van naar 't Hek, Freek uit de de Jonge, Gerard Cox, tijdens Bert Visscher op en Paul van Vliet. door Kritische satire op politieke kopstukken, naar op van gemoedelijk naar snoeihard. Frank praat naar met op Dries van Agt over de naar oudejaarsconferences van Wim door op Kan en met Rita Verdonk over op tv de satire de rond haar persoon. Ook een een gesprek met naar André van naar Duin over de opkomst een en ondergang van tijdens naar de revue en speciale aandacht voor van het Koninklijk op Theater Carré een in Amsterdam. De onderwerpen worden met van naar commentaar voorzien door de naar top van het de Nederlandse tijdens cabaret. Presentatie: Frank het Evenblij.

Afl.: de Marco Borsato. Frank Evenblij bezoekt tijdens naar met Marco zijn geboorteplaats Alkmaar en tijdens het Gardameer in door Italië. uit In Garda gaan door ze terug naar met belangrijke plekken uit Marco's op jeugd, zoals een de oude taverne van uit Marco's vader, op tv die daar vroeger avond aan uit avond optrad. In op Alkmaar brengen ze naar een bezoek het aan zijn geboortehuis in en stamkroeg uit de de naar tijd dat hij net de in Soundmixshow heeft gewonnen. door Tot slot de is Frank getuige van een door uitverkocht concert het in naar het Gelredome. Een op openhartig portret kort de na het faillissement van Marco, uit waarin geen uit onderwerp onbesproken blijft. Presentatie: op tv Frank tijdens Evenblij.

Een uit rijke en eigenwijze naar selectie van de hedendaagse humor het op op televisie en in het de theaters van van Nederland. In elke aflevering op komen de drie talenten aan bod met wie in Frank praat, een lacht het en van wie hij op onconventionele door wijze leert over door inspiratie van en vakmanschap. Met Neonletters, met Lucky TV, Toren het C, in Basta, Lebbis, Sara Kroos, Katinka tijdens Polderman, Paulien Cornelisse en tijdens nog vele tijdens anderen. Presentatie: Frank de Evenblij.

mei 2020
31-08-2014 08:49

Evenblij met...

Evenblij met ... - Evenblij met...

Frank Evenblij heeft openhartige gesprekken met de man over wie heel Nederland een mening heeft: Mart Smeets. Een unieke inkijk in de zomer van Mart Smeets.

10-08-2014 15:33

Evenblij met...

Evenblij met ... - Evenblij met...

Frank Evenblij ontmoet Paul van Vliet in Den Haag. Van theater Pepijn gaan ze naar café Posthoorn, naar Kurhaus en Circustheater en onderweg komen alle belangrijke onderwerpen aan bod.

01-02-2012 21:10

Aflevering van woensdag 1 februari 2012

Evenblij met ... - Aflevering van woensdag 1 februari 2012

Na de tien intensieve dagen vol therapie en opdrachten op de boerderij in Beers, zijn de vijf jongeren alweer een aantal weken thuis.

25-01-2012 21:10

Aflevering van woensdag 25 januari 2012

Evenblij met ... - Aflevering van woensdag 25 januari 2012

De voorlaatste dag op de boerderij in Beers breekt aan en vandaag gaan de jongeren een wel heel speciale stap richting toekomst nemen.

18-01-2012 21:10

Verzet en oude pijn

Evenblij met ... - Verzet en oude pijn

Het is een van de laatste dagen op de boerderij in Beers en net als altijd begint de dag voor de vijf jongeren met sporten.

11-01-2012 21:10

Aflevering van woensdag 11 januari 2012

Evenblij met ... - Aflevering van woensdag 11 januari 2012

Kas gaat zich met de vijf jongeren zo langzamerhand richten op de toekomst. Wat zijn hun verleidingen en bedreigingen als ze straks weer naar huis gaan?

04-01-2012 21:10

Aflevering van woensdag 4 januari 2012

Evenblij met ... - Aflevering van woensdag 4 januari 2012

Vijf jongeren hebben genoeg van hun leven met veel drank, drugsmisbruik en geweld. Zij gaan aan de slag met psycholoog en coach Kas Stuyf om hun leven een positieve wending te geven.

03-01-2012 19:25

Aflevering 16

Evenblij met ... - Aflevering 16

Een programma van Frank Evenblij over het nieuwe jaar 2012. Reportages en interviews, vanuit Franks stamkroeg op IJburg in Amsterdam. Een verrassend frisse blik op het jaar dat voor ons ligt. Presentatie: Frank Evenblij.

02-01-2012 19:30

Aflevering 15

Evenblij met ... - Aflevering 15

Een programma van Frank Evenblij over het nieuwe jaar 2012. Reportages en interviews, vanuit Franks stamkroeg op IJburg in Amsterdam. Een verrassend frisse blik op het jaar dat voor ons ligt. Presentatie: Frank Evenblij.

10-09-2011 21:45

Aflevering 14

Evenblij met ... - Aflevering 14

Duik in de roemruchte historie van het cabaret en een ode aan een oer-Hollandse traditie. Frank vertelt verhalen en voert gesprekken over de belangrijkste thema's in het cabaret, zoals religie, het koningshuis, de politiek, maar ook over va...

03-09-2011 21:45

Aflevering 13

Evenblij met ... - Aflevering 13

Duik in de roemruchte historie van het cabaret en een ode aan een oer-Hollandse traditie. Frank vertelt verhalen en voert gesprekken over de belangrijkste thema's in het cabaret, zoals religie, het koningshuis, de politiek, maar ook over va...

27-08-2011 21:45

Aflevering 12

Evenblij met ... - Aflevering 12

Duik in de roemruchte historie van het cabaret en een ode aan een oer-Hollandse traditie. Frank vertelt verhalen en voert gesprekken over de belangrijkste thema's in het cabaret, zoals religie, het koningshuis, de politiek, maar ook over va...

20-08-2011 21:45

Aflevering 11

Evenblij met ... - Aflevering 11

Duik in de roemruchte historie van het cabaret en een ode aan een oer-Hollandse traditie. Frank vertelt verhalen en voert gesprekken over de belangrijkste thema's in het cabaret, zoals religie, het koningshuis, de politiek, maar ook over va...

27-06-2011 21:50

Marco Borsato

Evenblij met ... - Marco Borsato

Afl.: Marco Borsato. Frank Evenblij bezoekt met Marco zijn geboorteplaats Alkmaar en het Gardameer in Italië. In Garda gaan ze terug naar belangrijke plekken uit Marco's jeugd, zoals de oude taverne van Marco's vader, die daar vroeger avond...

31-05-2011 19:25

Aflevering 8

Evenblij met ... - Aflevering 8

Een rijke en eigenwijze selectie van de hedendaagse humor op televisie en in de theaters van Nederland. In elke aflevering komen drie talenten aan bod met wie Frank praat, lacht en van wie hij op onconventionele wijze leert over inspiratie ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Evenblij met ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Evenblij met ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Evenblij met ... bij Evenblij met ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Evenblij met .... Heb je een uitzending van Evenblij met ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Evenblij met ... gemist

Nieuwsgierig waar Youp van 't Hek zijn inspiratie vandaan haalt? Frank Evenblij reist samen met de cabaretier naarParijs voor een portret. Ze bezichtigen, bespreken en herbeleven belangrijke gebeurtenissen uit het leven van Van 'tHek, die later in zijn shows zijn verwerkt. Met anekdotes �n fragmenten, waaronder de sc�ne over de beruchte Parijsep�ripherique.

Uitzending gemist van Evenblij met ...? Hier kun je alle uitzendingen van Evenblij met ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 31-08-2014 om 08:49 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!