Programma gemist?

Frank het Evenblij heeft openhartige gesprekken met door de uit man over wie heel Nederland tijdens het een mening heeft: Mart Smeets. een Een unieke inkijk een in uit de zomer van het Mart Smeets.

Frank het Evenblij ontmoet in Paul van Vliet in Den Haag. uit Van het theater Pepijn gaan ze met naar café Posthoorn, naar op tv in Kurhaus en Circustheater in en onderweg komen alle belangrijke het onderwerpen aan het bod.

Na de tien door intensieve door dagen vol therapie op en opdrachten in op de boerderij in door Beers, zijn de vijf naar jongeren op alweer een aantal weken met thuis.

De voorlaatste dag op naar op de boerderij in Beers breekt met aan een en vandaag gaan de het jongeren een een wel heel speciale door stap richting toekomst op nemen.

Het is een op tv van de van laatste door dagen op de boerderij in Beers van en net als door altijd begint de van dag uit voor de vijf tijdens jongeren met van sporten.

Kas een gaat zich een met de vijf jongeren zo een langzamerhand richten een op de in toekomst. Wat zijn hun verleidingen uit en bedreigingen als ze het straks weer naar naar huis van gaan?

Vijf naar jongeren hebben genoeg van hun in leven met veel naar tijdens drank, drugsmisbruik en geweld. in Zij gaan door aan de slag met naar psycholoog en coach Kas Stuyf op om hun op leven een positieve wending op te een geven.

Een met programma van Frank Evenblij door over het nieuwe jaar een 2012. Reportages en van interviews, vanuit het Franks door stamkroeg op IJburg in Amsterdam. een Een verrassend frisse blik tijdens op op tv het jaar uit dat voor ons ligt. Presentatie: van Frank in Evenblij.

Een tijdens programma van het Frank Evenblij over het door nieuwe jaar 2012. op Reportages en in interviews, vanuit Franks stamkroeg op IJburg het in Amsterdam. in Een verrassend frisse een blik op het het jaar dat van voor ons ligt. Presentatie: naar Frank het Evenblij.

Duik uit in de roemruchte historie van in het een cabaret en een van ode aan een oer-Hollandse met traditie. Frank vertelt de verhalen uit en voert gesprekken de over de belangrijkste thema's in het door cabaret, zoals religie, door het koningshuis, uit de naar politiek, maar ook over variété, ongeëvenaard van taalgebruik en op tv het ware verhaal uit over de in ondergang van tijdens biermerk Buckler. Alle onderwerpen worden langs in de uit zijlijn geduid door door invloedrijke cabaretiers van de afgelopen in het 60 jaar: Herman Finkers, Youp van van het 't Hek, Freek de Jonge, van Gerard Cox, tijdens Bert Visscher en een Paul van tijdens Vliet. Presentatie: Frank naar Evenblij.

Duik in op tv de door roemruchte historie van het cabaret en van een op ode aan een oer-Hollandse door traditie. Frank uit vertelt verhalen tijdens en voert gesprekken over de belangrijkste van thema's in door het cabaret, zoals naar religie, van het koningshuis, de politiek, op maar ook over de variété, ongeëvenaard taalgebruik en het in ware op verhaal over op tv de ondergang van biermerk Buckler. de Alle onderwerpen worden tijdens langs het de zijlijn geduid door invloedrijke op tv cabaretiers van op de afgelopen 60 jaar: een Herman Finkers, Youp van naar 't Hek, van Freek de Jonge, in Gerard Cox, Bert in Visscher en Paul het van Vliet. in Kunnen de leden van het door Koninklijk Huis naar de naar grappen waarderen en wat is tijdens de door betekenis van de oproep van door oud-premier Balkenende toen hij door in 2003 het van Koninklijk naar Huis wilde beschermen tegen op tv de aanhoudende satire? Priester met Antoine met Bodar beoordeelt tijdens conferences over het geloof en van is niet te spreken tijdens over een fragment op tv van van Theo Maassen. Frank van bezoekt het uit Tuinpad van mijn vader de uit het legendarische op Het Dorp van Wim Sonneveld. van tijdens De onderwerpen worden van commentaar van voorzien door de top op tv van het Nederlandse naar het cabaret: Herman Finkers, het Youp van 't Hek, Freek de op Jonge, Gerard Cox, de Bert tijdens Visscher, Theo Maassen, Brigitte door Kaandorp en tijdens Paul van Vliet. Presentatie: naar Frank van Evenblij.

Duik in op de roemruchte historie op tv van van het cabaret en op tv een ode aan een oer-Hollandse traditie. de Frank vertelt verhalen van en voert gesprekken op tv over op tv de belangrijkste de thema's in het cabaret, een zoals religie, naar het koningshuis, de politiek, maar ook de over de variété, ongeëvenaard taalgebruik en uit het ware in verhaal over de ondergang tijdens van biermerk uit Buckler. Alle met onderwerpen worden langs de zijlijn geduid tijdens door invloedrijke cabaretiers door van de naar afgelopen 60 het jaar: Herman Finkers, Youp in van 't tijdens Hek, Freek met de Jonge, Gerard Cox, Bert naar Visscher en een Paul van Vliet. een Professor Herman Pleij vertelt over in de verborgen op boodschappen in naar het Nederlandse cabaret, zelfs bij het volkskomiek André op tv van Duin. van Frank Evenblij op tv onderzoekt in hoeverre Youp op van 't Hek nou een echt verantwoordelijk is voor de op tv de ondergang van het met biermerk Buckler op tv en antwoord op de op gevoelige vraag: Hebben vrouwen humor? van De onderwerpen en op uit gesprekken worden van commentaar voorzien door in op tv de top van het Nederlandse cabaret. op Presentatie: Frank tijdens Evenblij.

Duik naar in de roemruchte historie met van het cabaret en uit een de ode aan een naar oer-Hollandse traditie. Frank op tv vertelt verhalen een en voert gesprekken over uit de belangrijkste thema's in het een van cabaret, zoals religie, het koningshuis, de met politiek, maar ook op naar over variété, ongeëvenaard in taalgebruik en het ware verhaal over een de ondergang in van biermerk de Buckler. Alle van onderwerpen worden langs door de zijlijn geduid door invloedrijke uit cabaretiers van het de afgelopen een 60 jaar: Herman Finkers, Youp in van 't in Hek, Freek de Jonge, Gerard op Cox, Bert uit Visscher en Paul in van Vliet. Kritische op tv satire op door politieke kopstukken, van gemoedelijk naar een snoeihard. door Frank praat met Dries op tv van Agt uit over de oudejaarsconferences van de Wim Kan en met de met Rita Verdonk over de satire naar rond haar persoon. het Ook uit een gesprek met uit André van Duin uit over de opkomst en ondergang tijdens van de uit revue en door speciale aandacht voor op het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. tijdens De de onderwerpen worden van een commentaar voorzien door de top de van op het Nederlandse cabaret. het Presentatie: Frank tijdens Evenblij.

Afl.: door Marco Borsato. Frank op tv Evenblij bezoekt met Marco zijn van geboorteplaats door Alkmaar en door het Gardameer in op tv Italië. In Garda gaan ze terug in naar op tv belangrijke plekken uit op Marco's jeugd, zoals de een oude een taverne van Marco's vader, die een daar vroeger avond met aan avond optrad. naar In Alkmaar van brengen ze naar een bezoek aan zijn geboortehuis met en stamkroeg uit op tv de tijd dat hij in uit net de Soundmixshow heeft gewonnen. Tot door op slot is Frank getuige de van een uitverkocht door concert in het Gelredome. uit Een de openhartig portret kort na in het faillissement door van Marco, waarin uit geen onderwerp onbesproken blijft. Presentatie: Frank door tijdens Evenblij.

Een rijke en op eigenwijze selectie van een de in hedendaagse humor op in televisie en in de theaters met uit van Nederland. In elke aflevering op tv komen van drie talenten aan tijdens bod met wie Frank van praat, lacht tijdens en van wie hij op op onconventionele wijze leert over in inspiratie en vakmanschap. door Met Neonletters, Lucky door TV, met Toren C, Basta, tijdens Lebbis, Sara Kroos, Katinka Polderman, op tv Paulien Cornelisse en tijdens nog vele in anderen. Presentatie: de Frank Evenblij.

januari 2021
31-08-2014 08:49

Evenblij met...

Evenblij met ... - Evenblij met...

Frank Evenblij heeft openhartige gesprekken met de man over wie heel Nederland een mening heeft: Mart Smeets. Een unieke inkijk in de zomer van Mart Smeets.

10-08-2014 15:33

Evenblij met...

Evenblij met ... - Evenblij met...

Frank Evenblij ontmoet Paul van Vliet in Den Haag. Van theater Pepijn gaan ze naar café Posthoorn, naar Kurhaus en Circustheater en onderweg komen alle belangrijke onderwerpen aan bod.

01-02-2012 21:10

Aflevering van woensdag 1 februari 2012

Evenblij met ... - Aflevering van woensdag 1 februari 2012

Na de tien intensieve dagen vol therapie en opdrachten op de boerderij in Beers, zijn de vijf jongeren alweer een aantal weken thuis.

25-01-2012 21:10

Aflevering van woensdag 25 januari 2012

Evenblij met ... - Aflevering van woensdag 25 januari 2012

De voorlaatste dag op de boerderij in Beers breekt aan en vandaag gaan de jongeren een wel heel speciale stap richting toekomst nemen.

18-01-2012 21:10

Verzet en oude pijn

Evenblij met ... - Verzet en oude pijn

Het is een van de laatste dagen op de boerderij in Beers en net als altijd begint de dag voor de vijf jongeren met sporten.

11-01-2012 21:10

Aflevering van woensdag 11 januari 2012

Evenblij met ... - Aflevering van woensdag 11 januari 2012

Kas gaat zich met de vijf jongeren zo langzamerhand richten op de toekomst. Wat zijn hun verleidingen en bedreigingen als ze straks weer naar huis gaan?

04-01-2012 21:10

Aflevering van woensdag 4 januari 2012

Evenblij met ... - Aflevering van woensdag 4 januari 2012

Vijf jongeren hebben genoeg van hun leven met veel drank, drugsmisbruik en geweld. Zij gaan aan de slag met psycholoog en coach Kas Stuyf om hun leven een positieve wending te geven.

03-01-2012 19:25

Aflevering 16

Evenblij met ... - Aflevering 16

Een programma van Frank Evenblij over het nieuwe jaar 2012. Reportages en interviews, vanuit Franks stamkroeg op IJburg in Amsterdam. Een verrassend frisse blik op het jaar dat voor ons ligt. Presentatie: Frank Evenblij.

02-01-2012 19:30

Aflevering 15

Evenblij met ... - Aflevering 15

Een programma van Frank Evenblij over het nieuwe jaar 2012. Reportages en interviews, vanuit Franks stamkroeg op IJburg in Amsterdam. Een verrassend frisse blik op het jaar dat voor ons ligt. Presentatie: Frank Evenblij.

10-09-2011 21:45

Aflevering 14

Evenblij met ... - Aflevering 14

Duik in de roemruchte historie van het cabaret en een ode aan een oer-Hollandse traditie. Frank vertelt verhalen en voert gesprekken over de belangrijkste thema's in het cabaret, zoals religie, het koningshuis, de politiek, maar ook over va...

03-09-2011 21:45

Aflevering 13

Evenblij met ... - Aflevering 13

Duik in de roemruchte historie van het cabaret en een ode aan een oer-Hollandse traditie. Frank vertelt verhalen en voert gesprekken over de belangrijkste thema's in het cabaret, zoals religie, het koningshuis, de politiek, maar ook over va...

27-08-2011 21:45

Aflevering 12

Evenblij met ... - Aflevering 12

Duik in de roemruchte historie van het cabaret en een ode aan een oer-Hollandse traditie. Frank vertelt verhalen en voert gesprekken over de belangrijkste thema's in het cabaret, zoals religie, het koningshuis, de politiek, maar ook over va...

20-08-2011 21:45

Aflevering 11

Evenblij met ... - Aflevering 11

Duik in de roemruchte historie van het cabaret en een ode aan een oer-Hollandse traditie. Frank vertelt verhalen en voert gesprekken over de belangrijkste thema's in het cabaret, zoals religie, het koningshuis, de politiek, maar ook over va...

27-06-2011 21:50

Marco Borsato

Evenblij met ... - Marco Borsato

Afl.: Marco Borsato. Frank Evenblij bezoekt met Marco zijn geboorteplaats Alkmaar en het Gardameer in Italië. In Garda gaan ze terug naar belangrijke plekken uit Marco's jeugd, zoals de oude taverne van Marco's vader, die daar vroeger avond...

31-05-2011 19:25

Aflevering 8

Evenblij met ... - Aflevering 8

Een rijke en eigenwijze selectie van de hedendaagse humor op televisie en in de theaters van Nederland. In elke aflevering komen drie talenten aan bod met wie Frank praat, lacht en van wie hij op onconventionele wijze leert over inspiratie ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Evenblij met ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Evenblij met ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Evenblij met ... bij Evenblij met ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Evenblij met .... Heb je een uitzending van Evenblij met ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Evenblij met ... gemist

Nieuwsgierig waar Youp van 't Hek zijn inspiratie vandaan haalt? Frank Evenblij reist samen met de cabaretier naarParijs voor een portret. Ze bezichtigen, bespreken en herbeleven belangrijke gebeurtenissen uit het leven van Van 'tHek, die later in zijn shows zijn verwerkt. Met anekdotes �n fragmenten, waaronder de sc�ne over de beruchte Parijsep�ripherique.

Uitzending gemist van Evenblij met ...? Hier kun je alle uitzendingen van Evenblij met ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 31-08-2014 om 08:49 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!