Programma gemist?

Informatief door programma over toegepaste op Nederlandse innovaties. tijdens Vanuit Science Centre Nemo gaat Maartje van Hofhuis in gesprek door met een inventieve ondernemers. Deze op tv week mooie innovaties in door de het zorg.

Informatief met programma over toegepaste op tv Nederlandse innovaties. Vanuit Science met Centre Nemo gaat naar Maartje Hofhuis in gesprek door in met inventieve ondernemers. het Deze week bespreken we de wereld een van de meet, de regel- het en sensortechniek.

oktober 2020
19-01-2015 13:20

Afl. 2

Team NL - Afl. 2

Informatief programma over toegepaste Nederlandse innovaties. Vanuit Science Centre Nemo gaat Maartje Hofhuis in gesprek met inventieve ondernemers. Deze week mooie innovaties in de zorg.

12-01-2015 13:21

Afl. 1

Team NL - Afl. 1

Informatief programma over toegepaste Nederlandse innovaties. Vanuit Science Centre Nemo gaat Maartje Hofhuis in gesprek met inventieve ondernemers. Deze week bespreken we de wereld van de meet, regel- en sensortechniek.

Team NL gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Team NL de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Team NL bij Team NL liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Team NL. Heb je een uitzending van Team NL gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Team NL gemist

Informatief programma over toegepaste Nederlandse innovaties. Vanuit Science Centre Nemo gaat Maartje Hofhuis in gesprek met inventieve ondernemers.

Uitzending gemist van Team NL? Hier kun je alle uitzendingen van Team NL kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 19-01-2015 om 13:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!