Programma gemist?

Informatief door programma over toegepaste Nederlandse het innovaties. Vanuit Science op Centre een Nemo gaat Maartje Hofhuis in in gesprek met inventieve ondernemers. een Deze de week mooie innovaties door in de in zorg.

Informatief programma over een toegepaste Nederlandse uit innovaties. een Vanuit Science Centre Nemo gaat Maartje door de Hofhuis in gesprek met inventieve ondernemers. op tv van Deze week bespreken we uit de wereld van de met meet, regel- en tijdens sensortechniek.

november 2019
19-01-2015 13:20

Afl. 2

Team NL - Afl. 2

Informatief programma over toegepaste Nederlandse innovaties. Vanuit Science Centre Nemo gaat Maartje Hofhuis in gesprek met inventieve ondernemers. Deze week mooie innovaties in de zorg.

12-01-2015 13:21

Afl. 1

Team NL - Afl. 1

Informatief programma over toegepaste Nederlandse innovaties. Vanuit Science Centre Nemo gaat Maartje Hofhuis in gesprek met inventieve ondernemers. Deze week bespreken we de wereld van de meet, regel- en sensortechniek.

Team NL gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Team NL de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Team NL bij Team NL liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Team NL. Heb je een uitzending van Team NL gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Team NL gemist

Informatief programma over toegepaste Nederlandse innovaties. Vanuit Science Centre Nemo gaat Maartje Hofhuis in gesprek met inventieve ondernemers.

Uitzending gemist van Team NL? Hier kun je alle uitzendingen van Team NL kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 19-01-2015 om 13:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!