Programma gemist?

Documentaire waarin het de tijdens fenomeen wurgseks aan naar de kaak wordt gesteld. op tv Psychologen, seksuologen uit en beoefenaars van deze extreme met vorm van seks geven een een van toelichting.

september 2021
13-01-2015 23:30

Afl. 1

Shock Doc: Levensgevaarlijke Seks - Afl. 1

Documentaire waarin het fenomeen wurgseks aan de kaak wordt gesteld. Psychologen, seksuologen en beoefenaars van deze extreme vorm van seks geven een toelichting.

Shock Doc: Levensgevaarlijke Seks gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Shock Doc: Levensgevaarlijke Seks de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Shock Doc: Levensgevaarlijke Seks bij Shock Doc: Levensgevaarlijke Seks liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Shock Doc: Levensgevaarlijke Seks. Heb je een uitzending van Shock Doc: Levensgevaarlijke Seks gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Shock Doc: Levensgevaarlijke Seks gemist

Documentaire waarin het fenomeen wurgseks aan de kaak wordt gesteld. Bij deze vorm van seks bedrijven, beperkt de beoefenaar de zuurstoftoevoer naar de hersenen. Dit resulteert in een enorme rush tijdens het orgasme. Er kleven echter enorme gevaren aan deze extreme vorm van seks. De methode vereist alertheid en omdat dit ook vaak solo wordt beoefend, kan het resulteren in de dood. Psychologen, seksuologen en beoefenaars van wurgseks geven een toelichting.

Uitzending gemist van Shock Doc: Levensgevaarlijke Seks? Hier kun je alle uitzendingen van Shock Doc: Levensgevaarlijke Seks kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-01-2015 om 23:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!