Programma gemist?

De vijftienjarige Brandi van uit gebruikt allerlei soorten drugs en in drinkt grote hoeveelheden alcohol. het Brandi's moeder Wendy een heeft tijdens de controle over met haar dochter volledig verloren. Josh met confronteert het zowel moeder als op tv dochter door in Brandi een nacht op de straat te uit laten doorbrengen met een echte prostituee. van Lukt het Josh het om Brandi door door deze heftige op ervaring op het een rechte in pad te krjgen?

De negentienjarige het Ashley begon met met zingen toen ze op acht tijdens was. Op haar op tv veertiende zette zij een punt achter het een veelbelovende zangcarrière op tv omdat het voor een haar uit als werk voelde. Om in het gat naar op te tijdens vullen dat ontstond, begon op de tiener een drugs te gebruiken. Momenteel is ze de verslaafd op aan onder andere heroïne. Tot op tv door overmaat van ramp uit is ze ook op tv nog eens lid van op een criminele bende. Ashleys met alleenstaande moeder Maureen op weet zich van geen raad naar meer. Josh grijpt in en van maakt gebruik van met special op tv effects om Ahsleys mogelijke uit toekomst uit te van beelden. Daarnaast van regelt hij een ontmoeting met van een ex-verslaafde om op haar naar verder wakker te het schudden.

Dayne van op tv vijftien dealt drugs en in naar draagt altijd een het pistool bij zich. Hij op tv rookt marihuana, belandt continu het in vechtpartijen op en jat alles wat los van een en vast zit. Tot overmaat van in ramp is in hij een tegenwoordig ook nog op tv eens verslaafd aan van cocaïne en zware op tv pijnstillers. Zijn moeder is een doodsbang dat Daynes levensstijl hem tijdens uiteindelijk fataal door zal worden. Josh naar toont van Dayne de hel die een hem te wachten op staat als hij tijdens zo doorgaat.

De zeventienjarige Jacob uit is een met dief en een uit notoire op tv leugenaar. De afgelopen twee jaar is van hij ook de nog eens de te buiten gegaan aan alcohol door en uit marihuana. Zijn adoptieouders Joanne van en Jeffrey hadden dit naar gedrag nooit van tijdens hem op verwacht. Ze kijken dan uit ook uit naar de uit dag dat hij op achttien wordt en de ze hem de het deur op kunnen wijzen. Josh probeert een de manier te van vinden om hen een ervan te overtuigen dat de Jacob ook hun een onvoorwaardelijke liefde door nodig heeft. op tv Voor Jacob zelf heeft Josh op tv ook een op tv zeer tijdens indringende boodschap.

Chelsea werd op het tweejarige leeftijd geadopteerd. uit Dat op heeft een grote uit impact op haar van leven gehad. Ze heeft op zich de daardoor altijd verlaten gevoeld, een wat tot depressieve gevoelens heeft tijdens met geleid. Nu, op zestienjarige leeftijd, is uit Chelsea heroïneverslaafd. Ze van op spuit zelfs meerdere keren op tv per dag. Haar met ouders laten hun een dochter volledig aan haar lot met op over. Tienerexpert Josh laat het door gezin kennismaken met een op tv ex-drugsverslaafde en zorgt uit tevens tijdens voor een emotionele op tv hereniging met een belangrijk persoon van uit Chelseas naar verleden.

De zestienjarige van Asmara ontvlucht de problemen een thuis door te tijdens met buiten te gaan aan van het roken van marihuana, slikken van met van xtc en drinken van enorme met hoeveelheden alcohol. Soms uit op is ze weken de spoorloos, tot groot verdriet van haar uit moeder op tv Sallou en tijdens vader Michael. Beide ouders uit weten zich geen het raad met de de destructieve levenswijze van hun met dochter. Josh neemt Asmara uit mee op tv voor een winterse een nacht tussen een de daklozen met hun hartverscheurende op verhalen.

De het zeventienjarige Samm gebruikt van drugs om het op saaie bestaan in haar tijdens landelijk gelegen woonplaats het te op tv ontvluchten. School neemt een ze niet serieus en daarnaast heeft uit ze ook nog op tv eens onveilige het seks. Haar ouders de Dan en Charity van hebben geen flauw op tv idee waar op hun dochter uit uithangt en wat ze buitenshuis door allemaal uitspookt. Josh het gaat het in gesprek met de losgeslagen naar tiener en toont in Samm op het onconventionele wijze een blik in het een voor het haar mogelijke naar toekomst.

Het een leven van de veertienjarige het Lexi bestaat vooral door uit feesten. Ze drinkt, op tv rookt marihuana uit en slikt verschillende uit soorten pillen. Na de een nacht losgaan op tv verdwijnt het ze soms voor dagen. Haar de moeder door is ten einde raad; uit ze weet niet meer wat de op ze met haar dochter aan met moet. Lexi geeft aan naar in dat het leven in haar maar weinig interesseert. Josh besluit tijdens uit haar op keiharde wijze te confronteren van voordat het naar echt te laat van is.

april 2020
07-04-2017 21:27

Brandi

Jong & Verslaafd - Brandi

De vijftienjarige Brandi gebruikt allerlei soorten drugs en drinkt grote hoeveelheden alcohol. Brandi's moeder Wendy heeft de controle over haar dochter volledig verloren. Josh confronteert zowel moeder als dochter door Brandi een nacht op ...

31-03-2017 21:27

Ashley

Jong & Verslaafd - Ashley

De negentienjarige Ashley begon met zingen toen ze acht was. Op haar veertiende zette zij een punt achter een veelbelovende zangcarrière omdat het voor haar als werk voelde. Om het gat op te vullen dat ontstond, begon de tiener drugs te geb...

19-02-2015 22:31

Dayne

Jong & Verslaafd - Dayne

Dayne van vijftien dealt drugs en draagt altijd een pistool bij zich. Hij rookt marihuana, belandt continu in vechtpartijen en jat alles wat los en vast zit. Tot overmaat van ramp is hij tegenwoordig ook nog eens verslaafd aan cocaïne en zw...

12-02-2015 22:28

Jacob

Jong & Verslaafd - Jacob

De zeventienjarige Jacob is een dief en een notoire leugenaar. De afgelopen twee jaar is hij ook nog eens te buiten gegaan aan alcohol en marihuana. Zijn adoptieouders Joanne en Jeffrey hadden dit gedrag nooit van hem verwacht. Ze kijken da...

05-02-2015 22:27

Chelsea

Jong & Verslaafd - Chelsea

Chelsea werd op tweejarige leeftijd geadopteerd. Dat heeft een grote impact op haar leven gehad. Ze heeft zich daardoor altijd verlaten gevoeld, wat tot depressieve gevoelens heeft geleid. Nu, op zestienjarige leeftijd, is Chelsea heroïneve...

29-01-2015 22:28

Asmara

Jong & Verslaafd - Asmara

De zestienjarige Asmara ontvlucht de problemen thuis door te buiten te gaan aan het roken van marihuana, slikken van xtc en drinken van enorme hoeveelheden alcohol. Soms is ze weken spoorloos, tot groot verdriet van haar moeder Sallou en va...

22-01-2015 22:28

Samm

Jong & Verslaafd - Samm

De zeventienjarige Samm gebruikt drugs om het saaie bestaan in haar landelijk gelegen woonplaats te ontvluchten. School neemt ze niet serieus en daarnaast heeft ze ook nog eens onveilige seks. Haar ouders Dan en Charity hebben geen flauw id...

15-01-2015 22:30

Lexi

Jong & Verslaafd - Lexi

Het leven van de veertienjarige Lexi bestaat vooral uit feesten. Ze drinkt, rookt marihuana en slikt verschillende soorten pillen. Na een nacht losgaan verdwijnt ze soms voor dagen. Haar moeder is ten einde raad; ze weet niet meer wat ze me...

Jong & Verslaafd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jong & Verslaafd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jong & Verslaafd bij Jong & Verslaafd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jong & Verslaafd. Heb je een uitzending van Jong & Verslaafd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jong & Verslaafd gemist

Amerikaanse documentaireserie waarin wanhopige ouders van jonge, verslaafde tieners de hulp van 'tienerexpert' Josh Shipp inroepen. Voor de ouders is ervaringsdeskundige Josh hun laatste strohalm. Josh confronteert de verslaafde jongeren op heftige wijze met hun destructieve levensstijl. Hij geeft de ouders concrete tips wat zij kunnen doen om hun kinderen te redden.

Uitzending gemist van Jong & Verslaafd? Hier kun je alle uitzendingen van Jong & Verslaafd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 07-04-2017 om 21:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!