Programma gemist?

De het vijftienjarige Brandi uit gebruikt allerlei soorten drugs op tv en drinkt grote hoeveelheden de alcohol. met Brandi's moeder Wendy heeft de een controle over haar dochter van volledig met verloren. Josh confronteert zowel moeder met op tv als dochter door Brandi met een nacht de op straat te laten doorbrengen met met naar een echte prostituee. Lukt het op Josh om Brandi door op tv deze heftige ervaring op op het rechte van van pad te krjgen?

De negentienjarige Ashley van begon met zingen naar toen ze met acht was. het Op haar veertiende zette in zij een punt het achter een veelbelovende zangcarrière het omdat het voor tijdens haar als werk met op voelde. Om het naar gat op te vullen dat ontstond, uit het begon de tiener drugs te een gebruiken. Momenteel is ze op tv verslaafd met aan onder andere heroïne. door Tot overmaat van de ramp is ze ook met in nog eens lid van een criminele een uit bende. Ashleys alleenstaande moeder Maureen met weet van zich geen raad meer. Josh grijpt in in en een maakt gebruik van naar special effects om op tv Ahsleys mogelijke toekomst uit het de te beelden. Daarnaast regelt naar hij een ontmoeting het met een ex-verslaafde om een haar verder wakker te een naar schudden.

Dayne van vijftien een van dealt drugs en draagt altijd een door pistool naar bij zich. Hij het rookt marihuana, belandt continu in van vechtpartijen en een jat met alles wat los op en vast zit. op tv Tot overmaat van ramp tijdens is hij op tv tegenwoordig ook nog eens verslaafd de aan de cocaïne en zware pijnstillers. het Zijn moeder is een doodsbang dat Daynes levensstijl hem naar uiteindelijk uit fataal zal naar worden. Josh toont Dayne de hel met naar die hem te wachten staat van als een hij zo doorgaat.

De zeventienjarige Jacob door op is een dief en een notoire met leugenaar. met De afgelopen twee jaar is de hij de ook nog eens te op buiten gegaan door aan alcohol en marihuana. door Zijn adoptieouders Joanne uit en een Jeffrey hadden dit gedrag de nooit van de hem verwacht. Ze kijken dan op ook uit de naar de dag dat een hij achttien wordt en tijdens ze hem de de deur kunnen op tv wijzen. met Josh probeert een met manier te vinden om tijdens hen ervan te overtuigen dat tijdens Jacob op ook hun onvoorwaardelijke liefde in nodig heeft. Voor Jacob tijdens zelf heeft naar Josh tijdens ook een zeer indringende naar boodschap.

Chelsea werd in op tweejarige de leeftijd geadopteerd. door Dat heeft een grote impact naar op uit haar leven gehad. Ze heeft zich in daardoor altijd door verlaten gevoeld, op tv wat tot een depressieve gevoelens heeft door geleid. Nu, op op tv zestienjarige leeftijd, is van Chelsea heroïneverslaafd. Ze spuit van zelfs meerdere de keren per dag. Haar een ouders laten hun dochter door volledig op aan haar lot op tv over. Tienerexpert Josh op tv laat het gezin kennismaken met met een ex-drugsverslaafde het en zorgt tevens met voor een emotionele hereniging met uit de een belangrijk persoon uit Chelseas met verleden.

De op zestienjarige Asmara ontvlucht de in problemen in thuis door te buiten te van gaan aan het uit roken van marihuana, tijdens slikken van xtc en naar drinken van uit enorme op hoeveelheden alcohol. Soms is het ze weken op tv spoorloos, tot groot verdriet naar van haar moeder uit Sallou en vader tijdens Michael. Beide naar ouders weten zich geen raad met tijdens de destructieve met levenswijze van hun het dochter. het Josh neemt Asmara naar mee voor een winterse nacht de tussen de tijdens daklozen met op tv hun hartverscheurende verhalen.

De uit zeventienjarige Samm gebruikt met drugs om het saaie bestaan een in van haar landelijk gelegen woonplaats te het op ontvluchten. School neemt ze door niet serieus uit en daarnaast heeft ze de ook nog eens onveilige seks. tijdens Haar tijdens ouders Dan en het Charity hebben geen naar flauw idee waar hun dochter met met uithangt en wat ze buitenshuis allemaal een naar uitspookt. Josh gaat in gesprek de met de losgeslagen van tiener en naar toont Samm op onconventionele door wijze een een blik in een door voor haar mogelijke op tv toekomst.

Het leven van van de tijdens veertienjarige Lexi uit bestaat vooral uit naar feesten. Ze drinkt, rookt marihuana en tijdens slikt verschillende de soorten pillen. Na uit een nacht losgaan verdwijnt van ze soms op voor op tv dagen. Haar moeder is de ten einde raad; ze weet de niet meer wat van ze met haar de dochter aan van moet. door Lexi geeft aan dat tijdens het leven haar maar weinig met interesseert. op tv Josh besluit de haar op keiharde op tv wijze te confronteren voordat op tv het echt te door laat is.

november 2019
07-04-2017 21:27

Brandi

Jong & Verslaafd - Brandi

De vijftienjarige Brandi gebruikt allerlei soorten drugs en drinkt grote hoeveelheden alcohol. Brandi's moeder Wendy heeft de controle over haar dochter volledig verloren. Josh confronteert zowel moeder als dochter door Brandi een nacht op ...

31-03-2017 21:27

Ashley

Jong & Verslaafd - Ashley

De negentienjarige Ashley begon met zingen toen ze acht was. Op haar veertiende zette zij een punt achter een veelbelovende zangcarrière omdat het voor haar als werk voelde. Om het gat op te vullen dat ontstond, begon de tiener drugs te geb...

19-02-2015 22:31

Dayne

Jong & Verslaafd - Dayne

Dayne van vijftien dealt drugs en draagt altijd een pistool bij zich. Hij rookt marihuana, belandt continu in vechtpartijen en jat alles wat los en vast zit. Tot overmaat van ramp is hij tegenwoordig ook nog eens verslaafd aan cocaïne en zw...

12-02-2015 22:28

Jacob

Jong & Verslaafd - Jacob

De zeventienjarige Jacob is een dief en een notoire leugenaar. De afgelopen twee jaar is hij ook nog eens te buiten gegaan aan alcohol en marihuana. Zijn adoptieouders Joanne en Jeffrey hadden dit gedrag nooit van hem verwacht. Ze kijken da...

05-02-2015 22:27

Chelsea

Jong & Verslaafd - Chelsea

Chelsea werd op tweejarige leeftijd geadopteerd. Dat heeft een grote impact op haar leven gehad. Ze heeft zich daardoor altijd verlaten gevoeld, wat tot depressieve gevoelens heeft geleid. Nu, op zestienjarige leeftijd, is Chelsea heroïneve...

29-01-2015 22:28

Asmara

Jong & Verslaafd - Asmara

De zestienjarige Asmara ontvlucht de problemen thuis door te buiten te gaan aan het roken van marihuana, slikken van xtc en drinken van enorme hoeveelheden alcohol. Soms is ze weken spoorloos, tot groot verdriet van haar moeder Sallou en va...

22-01-2015 22:28

Samm

Jong & Verslaafd - Samm

De zeventienjarige Samm gebruikt drugs om het saaie bestaan in haar landelijk gelegen woonplaats te ontvluchten. School neemt ze niet serieus en daarnaast heeft ze ook nog eens onveilige seks. Haar ouders Dan en Charity hebben geen flauw id...

15-01-2015 22:30

Lexi

Jong & Verslaafd - Lexi

Het leven van de veertienjarige Lexi bestaat vooral uit feesten. Ze drinkt, rookt marihuana en slikt verschillende soorten pillen. Na een nacht losgaan verdwijnt ze soms voor dagen. Haar moeder is ten einde raad; ze weet niet meer wat ze me...

Jong & Verslaafd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jong & Verslaafd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jong & Verslaafd bij Jong & Verslaafd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jong & Verslaafd. Heb je een uitzending van Jong & Verslaafd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jong & Verslaafd gemist

Amerikaanse documentaireserie waarin wanhopige ouders van jonge, verslaafde tieners de hulp van 'tienerexpert' Josh Shipp inroepen. Voor de ouders is ervaringsdeskundige Josh hun laatste strohalm. Josh confronteert de verslaafde jongeren op heftige wijze met hun destructieve levensstijl. Hij geeft de ouders concrete tips wat zij kunnen doen om hun kinderen te redden.

Uitzending gemist van Jong & Verslaafd? Hier kun je alle uitzendingen van Jong & Verslaafd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 07-04-2017 om 21:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!