Programma gemist?

De de vijftienjarige Brandi gebruikt allerlei soorten het drugs tijdens en drinkt grote naar hoeveelheden alcohol. Brandi's de moeder Wendy heeft het de controle van over haar dochter volledig verloren. uit Josh confronteert zowel tijdens moeder tijdens als dochter door Brandi een door nacht op straat een te laten doorbrengen op met in een echte prostituee. Lukt in het Josh om de Brandi door het deze heftige ervaring op de het rechte pad te de krjgen?

De door negentienjarige Ashley begon met zingen tijdens uit toen ze acht was. door Op haar veertiende zette zij van een een punt achter door een veelbelovende zangcarrière omdat het voor een haar naar als werk voelde. op Om het gat op te op tv vullen dat naar ontstond, begon de het tiener drugs op tv te gebruiken. op Momenteel is ze verslaafd aan onder de andere heroïne. uit Tot overmaat van ramp de is ze ook op de nog eens lid van met een criminele bende. Ashleys uit alleenstaande moeder Maureen weet op zich geen van raad meer. Josh naar grijpt in en maakt tijdens gebruik van special naar effects tijdens om Ahsleys mogelijke toekomst op uit te beelden. op Daarnaast regelt hij in een ontmoeting met een van met ex-verslaafde om haar verder wakker in te door schudden.

Dayne op van vijftien dealt drugs en met draagt tijdens altijd een pistool bij zich. in op Hij rookt marihuana, met belandt continu in vechtpartijen en in jat alles op tv wat los en met vast zit. Tot overmaat tijdens van ramp is tijdens hij op tegenwoordig ook nog eens door verslaafd aan cocaïne en zware tijdens in pijnstillers. Zijn moeder is doodsbang dat een op tv Daynes levensstijl hem uiteindelijk fataal zal op worden. Josh met toont Dayne de de hel die hem naar te wachten staat als in hij zo van doorgaat.

De uit zeventienjarige Jacob is met een dief en een op tv notoire leugenaar. De afgelopen door twee jaar een is hij ook nog op eens te buiten een gegaan aan van alcohol en de marihuana. Zijn adoptieouders Joanne tijdens en Jeffrey hadden in dit gedrag nooit van met naar hem verwacht. Ze kijken dan tijdens ook uit naar de een dag dat hij op achttien wordt een en ze naar hem de deur op tv kunnen wijzen. Josh van probeert een manier een te vinden om hen ervan in in te overtuigen dat Jacob tijdens ook hun tijdens onvoorwaardelijke liefde nodig het heeft. Voor Jacob op zelf heeft Josh ook de een zeer indringende de boodschap.

Chelsea het werd op tweejarige leeftijd van geadopteerd. Dat een heeft een grote impact op in haar de leven gehad. Ze tijdens heeft zich daardoor altijd verlaten uit uit gevoeld, wat tot een depressieve gevoelens heeft geleid. uit Nu, op zestienjarige tijdens leeftijd, is Chelsea heroïneverslaafd. in Ze spuit door zelfs meerdere keren per met dag. een Haar ouders laten hun dochter met volledig aan haar lot het over. Tienerexpert Josh naar laat het gezin uit kennismaken met op tv een ex-drugsverslaafde en zorgt door tevens door voor een emotionele hereniging met met een belangrijk persoon op tv uit Chelseas van verleden.

De op zestienjarige Asmara naar ontvlucht de problemen thuis door te door buiten met te gaan aan het door roken met van marihuana, slikken van van xtc en drinken op tv van enorme hoeveelheden alcohol. het Soms in is ze weken de spoorloos, tot groot verdriet van een haar moeder met Sallou en vader Michael. de Beide ouders in weten zich geen raad met met de in destructieve levenswijze van hun het dochter. Josh neemt Asmara met mee voor een een winterse naar nacht tussen de daklozen naar met hun naar hartverscheurende verhalen.

De het zeventienjarige Samm gebruikt drugs om een het uit saaie bestaan in haar landelijk op tv gelegen woonplaats te van het ontvluchten. School neemt ze door niet serieus en op daarnaast heeft ze met ook nog in eens onveilige seks. Haar op tv ouders Dan en Charity met hebben geen op tv flauw idee waar het hun dochter van uithangt en wat ze buitenshuis met allemaal tijdens uitspookt. Josh gaat in het gesprek met naar de losgeslagen tiener en toont door Samm op onconventionele wijze de een tijdens blik in een voor haar van door mogelijke toekomst.

Het door leven van de veertienjarige op Lexi door bestaat vooral uit op feesten. Ze drinkt, de rookt marihuana en slikt verschillende soorten uit pillen. Na naar een door nacht losgaan verdwijnt ze een soms voor dagen. Haar uit moeder uit is ten einde raad; ze weet op tv niet de meer wat ze het met haar een dochter aan moet. Lexi van geeft aan dat het leven uit het haar maar weinig interesseert. van Josh besluit haar op een keiharde van wijze te confronteren op tv voordat het echt te laat op tv is.

augustus 2020
07-04-2017 21:27

Brandi

Jong & Verslaafd - Brandi

De vijftienjarige Brandi gebruikt allerlei soorten drugs en drinkt grote hoeveelheden alcohol. Brandi's moeder Wendy heeft de controle over haar dochter volledig verloren. Josh confronteert zowel moeder als dochter door Brandi een nacht op ...

31-03-2017 21:27

Ashley

Jong & Verslaafd - Ashley

De negentienjarige Ashley begon met zingen toen ze acht was. Op haar veertiende zette zij een punt achter een veelbelovende zangcarrière omdat het voor haar als werk voelde. Om het gat op te vullen dat ontstond, begon de tiener drugs te geb...

19-02-2015 22:31

Dayne

Jong & Verslaafd - Dayne

Dayne van vijftien dealt drugs en draagt altijd een pistool bij zich. Hij rookt marihuana, belandt continu in vechtpartijen en jat alles wat los en vast zit. Tot overmaat van ramp is hij tegenwoordig ook nog eens verslaafd aan cocaïne en zw...

12-02-2015 22:28

Jacob

Jong & Verslaafd - Jacob

De zeventienjarige Jacob is een dief en een notoire leugenaar. De afgelopen twee jaar is hij ook nog eens te buiten gegaan aan alcohol en marihuana. Zijn adoptieouders Joanne en Jeffrey hadden dit gedrag nooit van hem verwacht. Ze kijken da...

05-02-2015 22:27

Chelsea

Jong & Verslaafd - Chelsea

Chelsea werd op tweejarige leeftijd geadopteerd. Dat heeft een grote impact op haar leven gehad. Ze heeft zich daardoor altijd verlaten gevoeld, wat tot depressieve gevoelens heeft geleid. Nu, op zestienjarige leeftijd, is Chelsea heroïneve...

29-01-2015 22:28

Asmara

Jong & Verslaafd - Asmara

De zestienjarige Asmara ontvlucht de problemen thuis door te buiten te gaan aan het roken van marihuana, slikken van xtc en drinken van enorme hoeveelheden alcohol. Soms is ze weken spoorloos, tot groot verdriet van haar moeder Sallou en va...

22-01-2015 22:28

Samm

Jong & Verslaafd - Samm

De zeventienjarige Samm gebruikt drugs om het saaie bestaan in haar landelijk gelegen woonplaats te ontvluchten. School neemt ze niet serieus en daarnaast heeft ze ook nog eens onveilige seks. Haar ouders Dan en Charity hebben geen flauw id...

15-01-2015 22:30

Lexi

Jong & Verslaafd - Lexi

Het leven van de veertienjarige Lexi bestaat vooral uit feesten. Ze drinkt, rookt marihuana en slikt verschillende soorten pillen. Na een nacht losgaan verdwijnt ze soms voor dagen. Haar moeder is ten einde raad; ze weet niet meer wat ze me...

Jong & Verslaafd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jong & Verslaafd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jong & Verslaafd bij Jong & Verslaafd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jong & Verslaafd. Heb je een uitzending van Jong & Verslaafd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jong & Verslaafd gemist

Amerikaanse documentaireserie waarin wanhopige ouders van jonge, verslaafde tieners de hulp van 'tienerexpert' Josh Shipp inroepen. Voor de ouders is ervaringsdeskundige Josh hun laatste strohalm. Josh confronteert de verslaafde jongeren op heftige wijze met hun destructieve levensstijl. Hij geeft de ouders concrete tips wat zij kunnen doen om hun kinderen te redden.

Uitzending gemist van Jong & Verslaafd? Hier kun je alle uitzendingen van Jong & Verslaafd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 07-04-2017 om 21:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!