Programma gemist?

De tijdens vijftienjarige Brandi gebruikt naar allerlei soorten drugs het en drinkt grote hoeveelheden uit alcohol. Brandi's moeder met Wendy heeft de de controle over haar in dochter volledig verloren. Josh een confronteert zowel het moeder op tv als dochter door het Brandi een nacht op op tv straat te laten doorbrengen tijdens met een echte prostituee. op tv Lukt het van Josh om Brandi door door deze van heftige ervaring met op het rechte pad te naar krjgen?

De negentienjarige met Ashley begon met van zingen toen ze acht tijdens was. Op op tv haar veertiende zette zij naar een punt achter op tv met een veelbelovende zangcarrière omdat het voor uit haar als werk een op voelde. Om het gat op te het naar vullen dat ontstond, begon de op tiener drugs te op tv gebruiken. Momenteel is de ze verslaafd aan onder de de andere heroïne. Tot overmaat van ramp met is de ze ook van nog eens lid van een criminele van bende. op tv Ashleys alleenstaande moeder de Maureen weet zich van geen raad meer. Josh tijdens grijpt in op tv en maakt gebruik van special met effects op tv om Ahsleys mogelijke toekomst uit met de te beelden. Daarnaast door regelt hij een ontmoeting met in een met ex-verslaafde om haar verder wakker met te de schudden.

Dayne van van vijftien dealt in drugs en draagt altijd een in pistool bij een zich. van Hij rookt marihuana, belandt tijdens continu in vechtpartijen en jat op tv alles wat los op tv en vast zit. de Tot de overmaat van ramp is hij de tijdens tegenwoordig ook nog eens verslaafd aan door cocaïne en zware op van pijnstillers. Zijn moeder is doodsbang het dat Daynes levensstijl het hem uiteindelijk met fataal zal met worden. Josh toont de Dayne de hel die hem te in wachten staat als tijdens hij van zo doorgaat.

De zeventienjarige Jacob in is een dief het en een naar notoire leugenaar. De afgelopen de twee jaar uit is hij de ook nog eens te tijdens buiten gegaan van aan alcohol en de marihuana. Zijn adoptieouders naar Joanne en Jeffrey hadden dit door op gedrag nooit van hem verwacht. van Ze kijken dan ook de uit naar tijdens de dag dat in hij achttien het wordt en in ze hem de deur kunnen op tv wijzen. Josh probeert op tv een manier tijdens te vinden om hen het ervan in te overtuigen dat met Jacob ook hun onvoorwaardelijke liefde op nodig heeft. Voor Jacob uit zelf heeft het Josh ook een uit zeer indringende naar boodschap.

Chelsea werd tijdens op op tweejarige leeftijd geadopteerd. Dat heeft een in grote impact op uit haar naar leven gehad. Ze heeft zich de daardoor altijd een verlaten gevoeld, wat de tot depressieve een gevoelens heeft op tv geleid. Nu, op zestienjarige uit leeftijd, is Chelsea heroïneverslaafd. Ze door spuit zelfs meerdere tijdens keren per het dag. Haar een ouders laten op hun dochter volledig aan haar lot op tv de over. Tienerexpert Josh laat het het gezin een kennismaken met een ex-drugsverslaafde en van zorgt het tevens voor een emotionele op hereniging met een van belangrijk persoon uit Chelseas naar verleden.

De op tv zestienjarige Asmara ontvlucht de op tv problemen thuis door door te buiten op tv te gaan aan het op roken uit van marihuana, slikken van xtc en tijdens drinken van het enorme hoeveelheden door alcohol. Soms met is ze weken spoorloos, tot groot op verdriet van van haar moeder Sallou door en vader Michael. van Beide ouders weten zich uit geen raad uit met de destructieve van levenswijze van hun dochter. in Josh neemt Asmara tijdens mee voor een uit winterse van nacht tussen de uit daklozen met door hun hartverscheurende verhalen.

De zeventienjarige het Samm in gebruikt drugs om het saaie door bestaan in haar tijdens landelijk gelegen woonplaats in te ontvluchten. een School neemt ze de niet serieus en het daarnaast heeft ze ook nog van van eens onveilige seks. Haar ouders Dan tijdens naar en Charity hebben het geen flauw idee een waar hun dochter uithangt en van wat ze het buitenshuis allemaal uitspookt. Josh gaat uit in op tv gesprek met de tijdens losgeslagen tiener naar en toont Samm op onconventionele uit wijze een blik van in een uit voor haar mogelijke het toekomst.

Het in leven van de veertienjarige Lexi van op bestaat vooral uit feesten. Ze drinkt, op tv uit rookt marihuana en met slikt verschillende soorten naar pillen. Na een nacht losgaan de verdwijnt op tv ze soms voor naar dagen. Haar moeder een is ten einde raad; ze weet op tv niet meer door wat ze met haar van dochter uit aan moet. Lexi in geeft aan op dat het leven haar op maar weinig interesseert. Josh besluit op haar in op keiharde wijze te confronteren op voordat op tv het echt te laat uit is.

november 2020
07-04-2017 21:27

Brandi

Jong & Verslaafd - Brandi

De vijftienjarige Brandi gebruikt allerlei soorten drugs en drinkt grote hoeveelheden alcohol. Brandi's moeder Wendy heeft de controle over haar dochter volledig verloren. Josh confronteert zowel moeder als dochter door Brandi een nacht op ...

31-03-2017 21:27

Ashley

Jong & Verslaafd - Ashley

De negentienjarige Ashley begon met zingen toen ze acht was. Op haar veertiende zette zij een punt achter een veelbelovende zangcarrière omdat het voor haar als werk voelde. Om het gat op te vullen dat ontstond, begon de tiener drugs te geb...

19-02-2015 22:31

Dayne

Jong & Verslaafd - Dayne

Dayne van vijftien dealt drugs en draagt altijd een pistool bij zich. Hij rookt marihuana, belandt continu in vechtpartijen en jat alles wat los en vast zit. Tot overmaat van ramp is hij tegenwoordig ook nog eens verslaafd aan cocaïne en zw...

12-02-2015 22:28

Jacob

Jong & Verslaafd - Jacob

De zeventienjarige Jacob is een dief en een notoire leugenaar. De afgelopen twee jaar is hij ook nog eens te buiten gegaan aan alcohol en marihuana. Zijn adoptieouders Joanne en Jeffrey hadden dit gedrag nooit van hem verwacht. Ze kijken da...

05-02-2015 22:27

Chelsea

Jong & Verslaafd - Chelsea

Chelsea werd op tweejarige leeftijd geadopteerd. Dat heeft een grote impact op haar leven gehad. Ze heeft zich daardoor altijd verlaten gevoeld, wat tot depressieve gevoelens heeft geleid. Nu, op zestienjarige leeftijd, is Chelsea heroïneve...

29-01-2015 22:28

Asmara

Jong & Verslaafd - Asmara

De zestienjarige Asmara ontvlucht de problemen thuis door te buiten te gaan aan het roken van marihuana, slikken van xtc en drinken van enorme hoeveelheden alcohol. Soms is ze weken spoorloos, tot groot verdriet van haar moeder Sallou en va...

22-01-2015 22:28

Samm

Jong & Verslaafd - Samm

De zeventienjarige Samm gebruikt drugs om het saaie bestaan in haar landelijk gelegen woonplaats te ontvluchten. School neemt ze niet serieus en daarnaast heeft ze ook nog eens onveilige seks. Haar ouders Dan en Charity hebben geen flauw id...

15-01-2015 22:30

Lexi

Jong & Verslaafd - Lexi

Het leven van de veertienjarige Lexi bestaat vooral uit feesten. Ze drinkt, rookt marihuana en slikt verschillende soorten pillen. Na een nacht losgaan verdwijnt ze soms voor dagen. Haar moeder is ten einde raad; ze weet niet meer wat ze me...

Jong & Verslaafd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jong & Verslaafd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jong & Verslaafd bij Jong & Verslaafd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jong & Verslaafd. Heb je een uitzending van Jong & Verslaafd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jong & Verslaafd gemist

Amerikaanse documentaireserie waarin wanhopige ouders van jonge, verslaafde tieners de hulp van 'tienerexpert' Josh Shipp inroepen. Voor de ouders is ervaringsdeskundige Josh hun laatste strohalm. Josh confronteert de verslaafde jongeren op heftige wijze met hun destructieve levensstijl. Hij geeft de ouders concrete tips wat zij kunnen doen om hun kinderen te redden.

Uitzending gemist van Jong & Verslaafd? Hier kun je alle uitzendingen van Jong & Verslaafd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 07-04-2017 om 21:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!