Programma gemist?

De vijftienjarige Brandi in gebruikt allerlei soorten de drugs en drinkt van grote hoeveelheden alcohol. tijdens Brandi's moeder tijdens Wendy heeft de controle naar van over haar dochter uit volledig verloren. Josh confronteert zowel moeder een als dochter op door Brandi het een nacht op straat in te laten doorbrengen met op een echte prostituee. naar Lukt het uit Josh om Brandi door tijdens deze door heftige ervaring op het rechte in een pad te krjgen?

De negentienjarige tijdens Ashley begon met in zingen toen ze tijdens acht was. Op het haar veertiende tijdens zette zij een punt van achter een veelbelovende door zangcarrière uit omdat het voor haar op tv als werk voelde. Om op het gat op op tv te vullen dat van ontstond, begon de van tiener drugs uit te gebruiken. Momenteel is ze van verslaafd aan tijdens onder andere de heroïne. Tot overmaat van ramp op tv in is ze ook van nog eens lid naar van een criminele bende. tijdens Ashleys alleenstaande moeder Maureen op tv weet tijdens zich geen raad meer. met Josh grijpt het in en maakt uit gebruik van special effects om het Ahsleys het mogelijke toekomst uit van te beelden. Daarnaast regelt hij een op ontmoeting met tijdens een de ex-verslaafde om haar met verder wakker te een schudden.

Dayne van vijftien met dealt drugs en met draagt altijd een een het pistool bij zich. de Hij rookt marihuana, belandt continu in met vechtpartijen en in jat door alles wat los en door vast zit. Tot in overmaat van naar ramp is hij tegenwoordig ook een nog eens verslaafd van aan cocaïne het en zware een pijnstillers. Zijn moeder is de doodsbang dat op tv Daynes levensstijl hem uiteindelijk fataal door zal worden. op tv Josh toont Dayne de de hel die hem te naar wachten staat als de hij zo door doorgaat.

De zeventienjarige Jacob uit is een dief tijdens in en een notoire leugenaar. De afgelopen door twee jaar op is hij ook nog uit eens een te buiten gegaan aan van alcohol het en marihuana. Zijn adoptieouders Joanne en de Jeffrey hadden met dit gedrag met nooit van hem het verwacht. Ze kijken dan ook uit tijdens uit naar de dag dat hij in in achttien wordt en ze op hem de naar deur kunnen wijzen. Josh probeert een de manier naar te vinden om hen tijdens ervan te een overtuigen dat Jacob door ook hun onvoorwaardelijke liefde op nodig naar heeft. Voor Jacob met zelf heeft Josh ook een een zeer indringende van boodschap.

Chelsea werd de op tweejarige leeftijd het geadopteerd. Dat heeft een naar grote impact naar op haar leven gehad. met Ze heeft van zich daardoor uit altijd verlaten gevoeld, wat tot met depressieve gevoelens heeft door geleid. Nu, op naar zestienjarige leeftijd, het is door Chelsea heroïneverslaafd. Ze spuit zelfs meerdere een keren per tijdens dag. Haar ouders tijdens laten hun dochter volledig door aan haar de lot over. Tienerexpert Josh tijdens laat een het gezin kennismaken met van een ex-drugsverslaafde en met zorgt van tevens voor een emotionele hereniging met van een belangrijk naar persoon uit naar Chelseas verleden.

De door zestienjarige Asmara ontvlucht de problemen op tijdens thuis door te buiten tijdens te gaan aan de het roken van marihuana, op tv slikken tijdens van xtc en drinken van de enorme hoeveelheden alcohol. naar Soms het is ze weken spoorloos, in tot groot verdriet van naar haar de moeder Sallou en vader op Michael. Beide ouders weten zich uit geen tijdens raad met de destructieve levenswijze door van hun dochter. naar Josh neemt op tv Asmara mee voor naar een winterse nacht tussen tijdens de daklozen in met hun tijdens hartverscheurende verhalen.

De zeventienjarige op tv Samm gebruikt drugs om naar het saaie bestaan tijdens in haar op landelijk gelegen woonplaats te in ontvluchten. van School neemt ze door niet serieus en op daarnaast heeft in ze ook nog uit eens onveilige seks. de Haar ouders Dan en Charity tijdens hebben geen flauw met idee waar hun dochter op tv uithangt van en wat ze in buitenshuis allemaal uitspookt. Josh van gaat in gesprek in met de losgeslagen tiener de en toont Samm door op onconventionele wijze een door een blik in door een voor haar mogelijke uit toekomst.

Het uit leven van de veertienjarige Lexi het bestaat vooral uit een feesten. met Ze drinkt, rookt marihuana met en van slikt verschillende soorten met pillen. Na een nacht de losgaan verdwijnt ze soms naar voor dagen. met Haar moeder is ten einde uit uit raad; ze weet niet met meer wat ze van met haar dochter aan moet. in Lexi een geeft aan dat het leven door haar maar weinig op tv interesseert. Josh besluit in haar het op keiharde wijze met te confronteren voordat het met echt te laat uit is.

augustus 2021
07-04-2017 21:27

Brandi

Jong & Verslaafd - Brandi

De vijftienjarige Brandi gebruikt allerlei soorten drugs en drinkt grote hoeveelheden alcohol. Brandi's moeder Wendy heeft de controle over haar dochter volledig verloren. Josh confronteert zowel moeder als dochter door Brandi een nacht op ...

31-03-2017 21:27

Ashley

Jong & Verslaafd - Ashley

De negentienjarige Ashley begon met zingen toen ze acht was. Op haar veertiende zette zij een punt achter een veelbelovende zangcarrière omdat het voor haar als werk voelde. Om het gat op te vullen dat ontstond, begon de tiener drugs te geb...

19-02-2015 22:31

Dayne

Jong & Verslaafd - Dayne

Dayne van vijftien dealt drugs en draagt altijd een pistool bij zich. Hij rookt marihuana, belandt continu in vechtpartijen en jat alles wat los en vast zit. Tot overmaat van ramp is hij tegenwoordig ook nog eens verslaafd aan cocaïne en zw...

12-02-2015 22:28

Jacob

Jong & Verslaafd - Jacob

De zeventienjarige Jacob is een dief en een notoire leugenaar. De afgelopen twee jaar is hij ook nog eens te buiten gegaan aan alcohol en marihuana. Zijn adoptieouders Joanne en Jeffrey hadden dit gedrag nooit van hem verwacht. Ze kijken da...

05-02-2015 22:27

Chelsea

Jong & Verslaafd - Chelsea

Chelsea werd op tweejarige leeftijd geadopteerd. Dat heeft een grote impact op haar leven gehad. Ze heeft zich daardoor altijd verlaten gevoeld, wat tot depressieve gevoelens heeft geleid. Nu, op zestienjarige leeftijd, is Chelsea heroïneve...

29-01-2015 22:28

Asmara

Jong & Verslaafd - Asmara

De zestienjarige Asmara ontvlucht de problemen thuis door te buiten te gaan aan het roken van marihuana, slikken van xtc en drinken van enorme hoeveelheden alcohol. Soms is ze weken spoorloos, tot groot verdriet van haar moeder Sallou en va...

22-01-2015 22:28

Samm

Jong & Verslaafd - Samm

De zeventienjarige Samm gebruikt drugs om het saaie bestaan in haar landelijk gelegen woonplaats te ontvluchten. School neemt ze niet serieus en daarnaast heeft ze ook nog eens onveilige seks. Haar ouders Dan en Charity hebben geen flauw id...

15-01-2015 22:30

Lexi

Jong & Verslaafd - Lexi

Het leven van de veertienjarige Lexi bestaat vooral uit feesten. Ze drinkt, rookt marihuana en slikt verschillende soorten pillen. Na een nacht losgaan verdwijnt ze soms voor dagen. Haar moeder is ten einde raad; ze weet niet meer wat ze me...

Jong & Verslaafd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jong & Verslaafd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jong & Verslaafd bij Jong & Verslaafd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jong & Verslaafd. Heb je een uitzending van Jong & Verslaafd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jong & Verslaafd gemist

Amerikaanse documentaireserie waarin wanhopige ouders van jonge, verslaafde tieners de hulp van 'tienerexpert' Josh Shipp inroepen. Voor de ouders is ervaringsdeskundige Josh hun laatste strohalm. Josh confronteert de verslaafde jongeren op heftige wijze met hun destructieve levensstijl. Hij geeft de ouders concrete tips wat zij kunnen doen om hun kinderen te redden.

Uitzending gemist van Jong & Verslaafd? Hier kun je alle uitzendingen van Jong & Verslaafd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 07-04-2017 om 21:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!