Programma gemist?

De vijftienjarige op Brandi gebruikt allerlei uit soorten naar drugs en drinkt grote hoeveelheden alcohol. op Brandi's moeder in Wendy heeft naar de controle over haar uit dochter volledig verloren. Josh van confronteert zowel moeder op tv op als dochter door het Brandi een nacht op in straat te uit laten doorbrengen met de een echte prostituee. Lukt met het Josh om Brandi tijdens door deze heftige op ervaring op door het rechte pad van te krjgen?

De van negentienjarige Ashley door begon met zingen toen ze acht naar was. Op een haar veertiende naar zette zij een punt achter de door een veelbelovende zangcarrière omdat in het voor haar als werk van met voelde. Om het gat op te het vullen dat een ontstond, op begon de tiener drugs te tijdens gebruiken. Momenteel van is ze verslaafd aan uit onder andere heroïne. op tv Tot overmaat van op ramp is ze van ook nog op eens lid van een criminele een bende. Ashleys alleenstaande het moeder Maureen weet een zich geen van raad een meer. Josh grijpt uit in en maakt gebruik van special naar effects met om Ahsleys tijdens mogelijke toekomst uit uit te beelden. Daarnaast regelt hij een het met ontmoeting met een ex-verslaafde van om haar verder wakker te door een schudden.

Dayne van op tv vijftien door dealt drugs en met draagt altijd een pistool bij zich. naar uit Hij rookt marihuana, belandt in continu in vechtpartijen en jat op tv alles wat los de en vast zit. uit Tot overmaat van van ramp is van hij tijdens tegenwoordig ook nog eens verslaafd aan een cocaïne in en zware pijnstillers. Zijn in moeder is doodsbang de dat naar Daynes levensstijl hem uiteindelijk fataal de zal naar worden. Josh toont Dayne de hel in die hem te uit wachten op tv staat als hij zo een doorgaat.

De zeventienjarige Jacob van is een dief met tijdens en een notoire leugenaar. tijdens De afgelopen een twee jaar is hij ook nog naar eens op tv te buiten gegaan aan de alcohol en marihuana. Zijn uit adoptieouders Joanne uit en Jeffrey hadden dit door gedrag nooit van met hem verwacht. Ze van kijken dan naar ook uit met naar de de dag dat hij de achttien wordt en de ze hem de deur kunnen tijdens wijzen. Josh uit probeert een manier te een vinden om op tv hen ervan te overtuigen dat het naar Jacob ook hun onvoorwaardelijke op liefde nodig op tv heeft. Voor Jacob zelf van heeft Josh ook een zeer naar indringende op tv boodschap.

Chelsea op tv werd op in tweejarige leeftijd geadopteerd. Dat heeft een een grote een impact op het haar leven gehad. Ze heeft in zich uit daardoor altijd verlaten gevoeld, wat tot het depressieve gevoelens naar heeft geleid. Nu, op het zestienjarige op leeftijd, is Chelsea heroïneverslaafd. door Ze spuit op zelfs meerdere keren met per dag. op tv Haar ouders laten hun van dochter volledig de aan haar lot op over. Tienerexpert Josh laat het door gezin kennismaken met een op ex-drugsverslaafde met en zorgt tevens voor een van emotionele de hereniging met een belangrijk met persoon uit Chelseas tijdens verleden.

De naar zestienjarige Asmara door ontvlucht de problemen thuis door naar te buiten te op tv gaan in aan het roken van marihuana, een slikken van xtc de en met drinken van enorme hoeveelheden alcohol. Soms een is ze weken uit spoorloos, tot groot door verdriet van in haar moeder door Sallou en op tv vader Michael. Beide ouders weten zich een geen met raad met de destructieve door levenswijze van hun dochter. met Josh naar neemt Asmara mee een voor een winterse nacht met tussen de door daklozen met hun hartverscheurende door verhalen.

De in zeventienjarige Samm gebruikt tijdens drugs om het een saaie bestaan de in haar landelijk gelegen de woonplaats te ontvluchten. School neemt het met ze niet serieus en van daarnaast heeft naar ze ook nog eens in onveilige seks. Haar ouders op tv Dan en Charity hebben in met geen flauw idee waar op tv hun dochter uithangt en wat op ze buitenshuis allemaal door uitspookt. Josh gaat tijdens in in gesprek met de losgeslagen tiener uit het en toont Samm de op onconventionele wijze uit een blik in een voor haar naar mogelijke op toekomst.

Het leven van op de veertienjarige met Lexi van bestaat vooral uit van feesten. Ze drinkt, het rookt marihuana en van slikt verschillende soorten in pillen. Na een nacht losgaan met verdwijnt het ze soms voor door dagen. Haar moeder is ten het einde raad; ze weet door niet meer wat van ze met haar de dochter op tv aan moet. door Lexi geeft aan dat op het leven haar maar weinig de interesseert. op Josh besluit haar op op tv keiharde wijze te confronteren de in voordat het echt te laat de is.

april 2021
07-04-2017 21:27

Brandi

Jong & Verslaafd - Brandi

De vijftienjarige Brandi gebruikt allerlei soorten drugs en drinkt grote hoeveelheden alcohol. Brandi's moeder Wendy heeft de controle over haar dochter volledig verloren. Josh confronteert zowel moeder als dochter door Brandi een nacht op ...

31-03-2017 21:27

Ashley

Jong & Verslaafd - Ashley

De negentienjarige Ashley begon met zingen toen ze acht was. Op haar veertiende zette zij een punt achter een veelbelovende zangcarrière omdat het voor haar als werk voelde. Om het gat op te vullen dat ontstond, begon de tiener drugs te geb...

19-02-2015 22:31

Dayne

Jong & Verslaafd - Dayne

Dayne van vijftien dealt drugs en draagt altijd een pistool bij zich. Hij rookt marihuana, belandt continu in vechtpartijen en jat alles wat los en vast zit. Tot overmaat van ramp is hij tegenwoordig ook nog eens verslaafd aan cocaïne en zw...

12-02-2015 22:28

Jacob

Jong & Verslaafd - Jacob

De zeventienjarige Jacob is een dief en een notoire leugenaar. De afgelopen twee jaar is hij ook nog eens te buiten gegaan aan alcohol en marihuana. Zijn adoptieouders Joanne en Jeffrey hadden dit gedrag nooit van hem verwacht. Ze kijken da...

05-02-2015 22:27

Chelsea

Jong & Verslaafd - Chelsea

Chelsea werd op tweejarige leeftijd geadopteerd. Dat heeft een grote impact op haar leven gehad. Ze heeft zich daardoor altijd verlaten gevoeld, wat tot depressieve gevoelens heeft geleid. Nu, op zestienjarige leeftijd, is Chelsea heroïneve...

29-01-2015 22:28

Asmara

Jong & Verslaafd - Asmara

De zestienjarige Asmara ontvlucht de problemen thuis door te buiten te gaan aan het roken van marihuana, slikken van xtc en drinken van enorme hoeveelheden alcohol. Soms is ze weken spoorloos, tot groot verdriet van haar moeder Sallou en va...

22-01-2015 22:28

Samm

Jong & Verslaafd - Samm

De zeventienjarige Samm gebruikt drugs om het saaie bestaan in haar landelijk gelegen woonplaats te ontvluchten. School neemt ze niet serieus en daarnaast heeft ze ook nog eens onveilige seks. Haar ouders Dan en Charity hebben geen flauw id...

15-01-2015 22:30

Lexi

Jong & Verslaafd - Lexi

Het leven van de veertienjarige Lexi bestaat vooral uit feesten. Ze drinkt, rookt marihuana en slikt verschillende soorten pillen. Na een nacht losgaan verdwijnt ze soms voor dagen. Haar moeder is ten einde raad; ze weet niet meer wat ze me...

Jong & Verslaafd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jong & Verslaafd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jong & Verslaafd bij Jong & Verslaafd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jong & Verslaafd. Heb je een uitzending van Jong & Verslaafd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jong & Verslaafd gemist

Amerikaanse documentaireserie waarin wanhopige ouders van jonge, verslaafde tieners de hulp van 'tienerexpert' Josh Shipp inroepen. Voor de ouders is ervaringsdeskundige Josh hun laatste strohalm. Josh confronteert de verslaafde jongeren op heftige wijze met hun destructieve levensstijl. Hij geeft de ouders concrete tips wat zij kunnen doen om hun kinderen te redden.

Uitzending gemist van Jong & Verslaafd? Hier kun je alle uitzendingen van Jong & Verslaafd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 07-04-2017 om 21:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!