Programma gemist?

Seizoen de 7 - uit Aflevering 152 - Natuurmagazine op voor kinderen. Wat een moet je doen bij een met ramp?. Matthijs naar en Jonata bereiden zich met voor op een heftige in overstroming. Wat als Nederland de onder water op komt te staan, tijdens de door stroom uitvalt en je auto door wordt weggespoeld? De jongens tijdens zoeken uit wat de je moet op tv als er een tijdens ramp plaatsvindt en van krijgen daarbij een handige 'overlevingstips' van experts. door Moeten we het ons echt zorgen een maken?

Wist je in dat er in het dat lekkere stukje vis op tv van gisteravond de plastic zat? tijdens En dat als het je je in tanden in een boterham een met pindakaas het zet, je dan naar ook plastic binnenkrijgt? Je kunt op tv het je haast in niet voorstellen, maar uit in bijna een al ons van eten zitten plastic deeltjes verstopt. En het van je krijgt niet alleen uit plastic binnen door te door eten, naar maar je ademt de kleine met plastic stukjes ook in. in Hoe komt dat een zo? Matthijs en in Jonata zoeken het van naar uit!

Matthijs op tv en Sosha willen de even lekker het bijkomen in de vrije natuur. het Dus gaan ze naar op het meeste uit ongerepte stukje natuur van een Nederland: de Oostvaardersplassen. van Maar wat horen van door ze daar? Er wordt geschoten! 1800 op tv de herten maar liefst. Dat uit kan toch niet de bedoeling van zijn? door Met behulp van een op tv heuse rapbattle zoeken Matthijs met en tijdens Sosha uit hoe het nou uit zit. Zijn op tv de herten nog van te redden? Of een is dit hun de redding?

Jonata heeft in het helemaal uit gehad met de kleding die met de hij in zijn kast heeft door hangen. Hij heeft z'n van shirts en naar broeken al super vaak de gedragen in en het tijdens is allemaal zó 2018. Weg ermee, door op tv de prullenbak in! Maar hoeveel uit energie en werk zit de uit er wel niet in één in simpel wit T-shirt? De uit presentatoren dompelen zich tijdens onder uit in de wereld van het de mode. Ook een komen de ze er achter waarom we het met z'n met allen zo tijdens graag nieuwe kleding tijdens willen hebben en hoe reclames in hier op door inspelen.

In tijdens de liefde is geur uit ontzettend belangrijk. Niet een alleen op tv voor mensen, maar ook het voor dieren. uit Sosha en Jonata willen een verleidelijk op buitendienstparfum - uit L'eau uit de service extrérieur - maken en het met komen erachter dat in parfums vaak met dierengeuren worden naar gebruikt. Wist op je dat er tijdens walvispoep in sommige parfums zit? van En ook tijdens uitgeharde urine van een een rotsklipdas? Omdat L'eau het de de service extrérieur avontuurlijk moet door ruiken, door gaan Jonata en Sosha op tijdens beverjacht. Ondertussen rijden ze met rond in een op lovecamper en met helpen dieren tijdens die moeite hebben met het het vinden met van een naar liefje.

Matthijs de en Sosha willen graag kipnuggets de de maken. Maar dan zonder dat er het ook uit maar een het kipfiletje aan te een pas komt. Hoe dan? Wat door gaat er dan in in zo'n nugget? De de van sojaboon blijkt de oplossing. een Deze superboon wordt werkelijk overal op voor gebruikt; van door melk, olie tot een vleesvervangers. Maar met is die superboon het wel zo super? met En hoe het maak je van naar zo'n harde boon dan van een knapperige stukje nepkip? met De Buitendienst op zoekt het het uit.

Wie rent er naar sneller; Sosha of in Jonata? De twee een presentatoren in nemen het tegen van elkaar op uit in een spannende spierenbattle. Want een wie op tv heeft nu eigenlijk naar de meest geschikte spieren voor een uit uit sprintje?

Kiefer het wil Sosha verassen met een uit zelfgemaakt naar blotevoetenzandpad. Maar Sosha heeft wel in door iets anders aan het haar hoofd: Wereldwijd wordt de er zand gestolen van en ook in Nederland naar is er nu op op tv mysterieuze wijze met zand verdwenen. Samen gaan uit ze in de van True Misdaad Show naar op zoek door naar de het gestolen zand en komen ze van erachter hoeveel dit naar 'nieuwe goud' nou met eigenlijk waard de is. Waarom de zijn de duinen bijvoorbeeld in zo naar belangrijk? En wat het is zand nou eigenlijk? Misschien een is de zanddief door wel dichterbij dan de gedacht.

Vaker regen, hardere in buien tijdens en in de toekomst misschien op in zelfs orkanen. Het klimaat in door Nederland is aan het het veranderen met en het weer wordt uit steeds extremer. Is dit in extremere klimaat te een verklaren? En waarom in het is het erg? Sosha tijdens en Matthijs uit gaan op zoek van naar slimme, maar niet altijd even in handige oplossingen om van zich droog naar te houden in het een op natte weer. Maar wat is eigenlijk een de echte oplossing door op tv voor steeds meer uit regen?

Matthijs met is groot fan van een geitenkaas. Hij kan er de geen genoeg naar van naar krijgen en hij naar is niet de enige in op tv Nederland. Geitenkaas is het booming! Maar tijdens er zit van wel een keerzijde aan zo'n uit lekker stukkie kaas. Er het worden het namelijk heel wat met bokjes geboren door op de geitenboerderijen. Bokken geven geen met melk en met zijn dus met overbodig. Wat gebeurt er tijdens met die bokken? het De van Buitendienst zoekt het uit uit!

Welke tijdens rotzak zorgt op er elke winter met voor dat we de de griep krijgen? Nienke en Kiefer op onderzoeken de met boosdoeners: virussen. naar Waarom worden met we in de winter vaker een ziek dan in de de zomer? Hoe verspreidt een een virus zich de in en hoe zorg je ervoor dat op tv je niet ziek het wordt? Ze naar halen alles uit met de kast om het met virus te het verslaan!

Zit op tv je net rustig in een de tuin, de poept een meeuw op met je hoofd en gaat het een rat met er met je een broodje vandoor. naar Wat hebben al die plaagdieren de in te zoeken in de stad? Nienke naar en met Matthijs schieten in 'Bonje met naar de dieren' buurtbewoners op tv te op hulp die van overlast hebben van meeuwen en ratten. naar in Moeten we de ongewenste gasten van vangen, verjagen of door doden? naar Of hebben wij de dieren zelf op naar naar de stad de gelokt en horen ze in er eigenlijk gewoon op bij.

Matthijs is van groot fan door van de vloggende koe het Katja; op Queen of Milk! De vrolijke vlogster door geeft met haar volgers met een intiem kijkje in haar door leven als melkkoe. uit Wat naar doen koeien de hele dag? naar Wat eten en drinken van ze en met hoeveel het melk geeft het beest precies? door Matthijs en naar Nienke leren door alles over de koe maar naar vragen in zich ook af... is Katja naar wel het gelukkig?

Het gaat niet tijdens uit goed met de op rog in de Noordzee. De vis de met wordt nog maar nauwelijks in de het wild gespot op tv en met uitsterven van bedreigd. Matthijs en in Kiefer komen in het actie. Ze laten de eieren van de door rog uitkomen en het dat een is hard werken op voor de kersverse met ouders.

Sosha en Kiefer het tijdens gaan in de bruisende liveshow een 'De paprikans van je op met leven' op zoek naar van de allerzieligste paprika van door de wereld, naar om die eens even een goed in het zonnetje van te zetten. op Je denkt er nooit een over van na maar paprika's tijdens werken heel met hard om mooi glanzend en sappig door te worden. de Ze hebben veel met licht nodig, drinken liters in het water en moeten heel wat op luizen het en schimmels van in zich af zien te schudden. tijdens En als door ze na al naar die weken bikkelen eindelijk uit in de supermarkt de liggen worden ze door al snel tot mootjes een uit gehakt voor door de salade of met de belanden ze in tijdens de vuilnisbak.

januari 2019
18-01-2019 17:40

De Buitendienst

De Buitendienst - De Buitendienst

Seizoen 7 - Aflevering 152 - Natuurmagazine voor kinderen. Wat moet je doen bij een ramp?. Matthijs en Jonata bereiden zich voor op een heftige overstroming. Wat als Nederland onder water komt te staan, de stroom uitvalt en je auto wordt ...

11-01-2019 17:40

Zit er plastic in mijn eten?

De Buitendienst - Zit er plastic in mijn eten?

Wist je dat er in dat lekkere stukje vis van gisteravond plastic zat? En dat als je je tanden in een boterham met pindakaas zet, je dan ook plastic binnenkrijgt? Je kunt het je haast niet voorstellen, maar in bijna al ons eten zitten plasti...

21-12-2018 17:20

"Gerapte' of 'ongerapte' natuur?

De Buitendienst - "Gerapte' of 'ongerapte' natuur?

Matthijs en Sosha willen even lekker bijkomen in de vrije natuur. Dus gaan ze naar het meeste ongerepte stukje natuur van Nederland: de Oostvaardersplassen. Maar wat horen ze daar? Er wordt geschoten! 1800 herten maar liefst. Dat kan toch n...

14-12-2018 17:20

Wat trekken we aan vandaag?

De Buitendienst - Wat trekken we aan vandaag?

Jonata heeft het helemaal gehad met de kleding die hij in zijn kast heeft hangen. Hij heeft z'n shirts en broeken al super vaak gedragen en het is allemaal zó 2018. Weg ermee, de prullenbak in! Maar hoeveel energie en werk zit er wel niet i...

07-12-2018 17:20

Liefde op de eerste geur

De Buitendienst - Liefde op de eerste geur

In de liefde is geur ontzettend belangrijk. Niet alleen voor mensen, maar ook voor dieren. Sosha en Jonata willen een verleidelijk buitendienstparfum - L'eau de service extrérieur - maken en komen erachter dat in parfums vaak dierengeuren w...

30-11-2018 17:20

Soja de superboon?!

De Buitendienst - Soja de superboon?!

Matthijs en Sosha willen graag kipnuggets maken. Maar dan zonder dat er ook maar een kipfiletje aan te pas komt. Hoe dan? Wat gaat er dan in zo'n nugget? De sojaboon blijkt de oplossing. Deze superboon wordt werkelijk overal voor gebruikt; ...

23-11-2018 17:25

Wie kan het snelst rennen?

De Buitendienst - Wie kan het snelst rennen?

Wie rent er sneller; Sosha of Jonata? De twee presentatoren nemen het tegen elkaar op in een spannende spierenbattle. Want wie heeft nu eigenlijk de meest geschikte spieren voor een sprintje?

16-11-2018 17:25

Het grote zandmysterie

De Buitendienst - Het grote zandmysterie

Kiefer wil Sosha verassen met een zelfgemaakt blotevoetenzandpad. Maar Sosha heeft wel iets anders aan haar hoofd: Wereldwijd wordt er zand gestolen en ook in Nederland is er nu op mysterieuze wijze zand verdwenen. Samen gaan ze in de True ...

09-11-2018 17:10

Regen, wat doe je er tegen?

De Buitendienst - Regen, wat doe je er tegen?

Vaker regen, hardere buien en in de toekomst misschien zelfs orkanen. Het klimaat in Nederland is aan het veranderen en het weer wordt steeds extremer. Is dit extremere klimaat te verklaren? En waarom is het erg? Sosha en Matthijs gaan op z...

26-10-2018 17:15

De bok is het bokje

De Buitendienst - De bok is het bokje

Matthijs is groot fan van geitenkaas. Hij kan er geen genoeg van krijgen en hij is niet de enige in Nederland. Geitenkaas is booming! Maar er zit wel een keerzijde aan zo'n lekker stukkie kaas. Er worden namelijk heel wat bokjes geboren op ...

19-10-2018 17:15

Hoe versla je een virus?

De Buitendienst - Hoe versla je een virus?

Welke rotzak zorgt er elke winter voor dat we de griep krijgen? Nienke en Kiefer onderzoeken de boosdoeners: virussen. Waarom worden we in de winter vaker ziek dan in de zomer? Hoe verspreidt een virus zich en hoe zorg je ervoor dat je niet...

12-10-2018 17:10

Bonje met de dieren

De Buitendienst - Bonje met de dieren

Zit je net rustig in de tuin, poept een meeuw op je hoofd en gaat een rat er met je broodje vandoor. Wat hebben al die plaagdieren te zoeken in de stad? Nienke en Matthijs schieten in 'Bonje met de dieren' buurtbewoners te hulp die overlast...

05-10-2018 17:40

Koeien: Queens of milk!

De Buitendienst - Koeien: Queens of milk!

Matthijs is groot fan van de vloggende koe Katja; Queen of Milk! De vrolijke vlogster geeft haar volgers een intiem kijkje in haar leven als melkkoe. Wat doen koeien de hele dag? Wat eten en drinken ze en hoeveel melk geeft het beest precie...

28-09-2018 17:40

In actie voor de rog

De Buitendienst - In actie voor de rog

Het gaat niet goed met de rog in de Noordzee. De vis wordt nog maar nauwelijks in het wild gespot en met uitsterven bedreigd. Matthijs en Kiefer komen in actie. Ze laten eieren van de rog uitkomen en dat is hard werken voor de kersverse oud...

21-09-2018 17:40

Paprikans van je leven

De Buitendienst - Paprikans van je leven

Sosha en Kiefer gaan in de bruisende liveshow 'De paprikans van je leven' op zoek naar de allerzieligste paprika van de wereld, om die eens even goed in het zonnetje te zetten. Je denkt er nooit over na maar paprika's werken heel hard om mo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Buitendienst gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Buitendienst de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Buitendienst bij De Buitendienst liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Buitendienst. Heb je een uitzending van De Buitendienst gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Buitendienst gemist

Uitzending gemist van De Buitendienst? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Buitendienst, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De Buitendienst gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Buitendienst? Hier kun je alle uitzendingen van De Buitendienst kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 176
  • Laatste uitzending op 18-01-2019 om 17:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord