Programma gemist?

Vaker regen, hardere naar tijdens buien en in de toekomst op tv misschien zelfs orkanen. met Het klimaat in met Nederland is van aan het het veranderen en het weer wordt steeds met in extremer. Is dit extremere klimaat te op verklaren? En waarom met is op tv het erg? Sosha in en Matthijs gaan op zoek een naar door slimme, maar niet altijd even een door handige oplossingen om zich droog te met houden het in het natte weer. Maar in wat uit is eigenlijk de het echte oplossing voor steeds in meer tijdens regen?

Matthijs is door groot fan tijdens van geitenkaas. Hij van kan er geen van genoeg van een krijgen en hij een is niet de enige van in Nederland. Geitenkaas is het booming! Maar met er zit wel een keerzijde van aan zo'n lekker met stukkie op tv kaas. Er worden op tv namelijk heel wat bokjes geboren uit op een de geitenboerderijen. van Bokken geven geen melk naar en zijn dus overbodig. Wat uit gebeurt er met tijdens die bokken? de De Buitendienst de zoekt het door uit!

Welke rotzak in zorgt er op elke winter voor dat we het de griep krijgen? in Nienke en Kiefer op tv onderzoeken de van boosdoeners: virussen. Waarom op worden we op in de winter vaker van ziek uit dan in de zomer? Hoe verspreidt in een virus zich een en met hoe zorg je het ervoor dat je niet ziek de het wordt? Ze halen alles uit de het in kast om het virus te van verslaan!

Zit je net door rustig in de op tuin, poept tijdens een meeuw tijdens op je hoofd uit en gaat een een rat er met je de broodje vandoor. een Wat hebben al die plaagdieren in te zoeken naar in de stad? Nienke een en Matthijs het schieten in 'Bonje met het de uit dieren' buurtbewoners te hulp die een tijdens overlast hebben van naar meeuwen en ratten. Moeten het we de ongewenste gasten vangen, in verjagen of doden? op tv Of hebben tijdens wij de dieren zelf een naar uit de stad het gelokt en horen ze er een eigenlijk op tv gewoon bij.

Matthijs de is groot fan tijdens van de vloggende koe Katja; door Queen of van Milk! door De vrolijke vlogster geeft haar volgers tijdens een intiem kijkje het in een haar leven door als melkkoe. Wat doen door koeien de het hele dag? Wat eten en drinken de ze en op hoeveel melk geeft het in naar beest precies? Matthijs en Nienke leren naar alles over op de koe maar in vragen uit zich ook af... is in Katja wel tijdens gelukkig?

Het gaat niet uit goed met in de rog het in de de Noordzee. De vis wordt op tv nog maar nauwelijks van in het wild op tv gespot en met uitsterven bedreigd. het naar Matthijs en Kiefer komen in actie. op Ze laten eieren in van tijdens de rog uitkomen en in dat in is hard werken voor de het kersverse de ouders.

Sosha door en Kiefer gaan in de tijdens bruisende op tv liveshow 'De paprikans van een je leven' op op tv zoek naar de allerzieligste met op paprika van de wereld, om die op tv eens even de goed in het in zonnetje te zetten. Je door het denkt er nooit over na maar een paprika's tijdens werken heel hard om van mooi op glanzend en sappig tijdens te worden. Ze hebben veel in licht nodig, het drinken liters water en tijdens moeten heel wat op luizen en de schimmels van zich af op tv zien te schudden. En naar als ze de na al van die weken uit bikkelen eindelijk in op tv de supermarkt liggen worden door ze al op snel tot mootjes gehakt voor door een de salade van of met belanden ze in de met vuilnisbak.

Kiefer op tv en Matthijs hebben nog door geen in stroom in hun door nieuwe Buitendienst-honk. Ze een gaan op onderzoek uit op tv waar de op elektriciteit uit het de stopcontact vandaan komt. Wat met zijn fossiele uit brandstoffen en waarom blijven we van ze toch uit steeds gebruiken? Kolen en gas, door turf en olie, naar wat uit is er slecht aan en in raakt het ooit tijdens op? En het hoe op moet je dan op je telefoon opladen?

Sosha naar wordt door Matthijs op tv en Kiefer verwelkomd met met een ontgroening. de Of eigenlijk een vergroening, de door survival Missie Over de een Leven! In deze missie onderzoeken van ze wat onmisbaar een is om te uit kunnen overleven op aarde. het Ondertussen in bouwt Nienke met aan een bijzondere verrassing voor haar naar op tv collega-presentatoren..

De moestuin van op tv naar Kiefer en Sosha ligt uit er armzalig bij. door Luizen op de tomatenplant en op tv beschimmelde wortels. Hoe in kan het in dat al het groente op tv een en fruit in de op tv supermarkt er wel op tv mooi uitziet? van De Buitendienst zoekt voor je uit een hoe het op tv zit door met bestrijdingsmiddelen.

Nienke een is gek door op bananen, maar dit een heerlijke fruit op wordt met uitsterven bedreigd! Samen met van op Kiefer ontdekt ze uit de herkomst van bananen in en hoe schimmels roet het in tijdens het eten gooien.

Een van regenworm vinden de naar meeste mensen een op tv glibberig, vies beestje, maar de dit dier is van uit levensbelang voor onze van bodem! Tijd om met de worm het eens flink in het met zonnetje met te zetten!

Aardbeienyoghurt, citroenzuurtjes of het een verfrissend sinaasappeldrankje. op tv uit Je hoeft maar door een keukenkast open te trekken en met naar je komt producten tegen met een een lekker naar smaakje. Maar zit uit er wel écht sinaasappel uit in tijdens sinaasappeldrank? De Buitendienst duikt in uit de naar wereld van de tijdens smaakstoffen!

Nienke door heeft ruzie van met haar kat Willem. het Samen met Pascal zoekt ze het op tv uit hoe ze uit de relatie kan in verbeteren door Willem te bespioneren in met zijn dagelijkse de poezenleven. een Want is een kat wel door geschikt om samen tijdens mee van in een huis te wonen? tijdens Hoe zijn van huisdieren eigenlijk ontstaan? En op tv schuilt uit er stiekem een het roofdier in de poeslieve de Willem?

Nienke door en Kiefer worden op op de proef tijdens gesteld tijdens een met exotische bamboe expeditie. het Met bamboe kun je bijna op tv alles maken, het de is een van super van toffe plant. Dus de op battle is aan! door Wie maakt het op tv lekkerste gerecht en de vetste naar bouwwerken van bamboe? op En mag naar zich uiteindelijk door kronen tot de uit enige echte bamboe in koning?

november 2018
09-11-2018 17:10

Regen, wat doe je er tegen?

De Buitendienst - Regen, wat doe je er tegen?

Vaker regen, hardere buien en in de toekomst misschien zelfs orkanen. Het klimaat in Nederland is aan het veranderen en het weer wordt steeds extremer. Is dit extremere klimaat te verklaren? En waarom is het erg? Sosha en Matthijs gaan op z...

26-10-2018 17:15

De bok is het bokje

De Buitendienst - De bok is het bokje

Matthijs is groot fan van geitenkaas. Hij kan er geen genoeg van krijgen en hij is niet de enige in Nederland. Geitenkaas is booming! Maar er zit wel een keerzijde aan zo'n lekker stukkie kaas. Er worden namelijk heel wat bokjes geboren op ...

19-10-2018 17:15

Hoe versla je een virus?

De Buitendienst - Hoe versla je een virus?

Welke rotzak zorgt er elke winter voor dat we de griep krijgen? Nienke en Kiefer onderzoeken de boosdoeners: virussen. Waarom worden we in de winter vaker ziek dan in de zomer? Hoe verspreidt een virus zich en hoe zorg je ervoor dat je niet...

12-10-2018 17:10

Bonje met de dieren

De Buitendienst - Bonje met de dieren

Zit je net rustig in de tuin, poept een meeuw op je hoofd en gaat een rat er met je broodje vandoor. Wat hebben al die plaagdieren te zoeken in de stad? Nienke en Matthijs schieten in 'Bonje met de dieren' buurtbewoners te hulp die overlast...

05-10-2018 17:40

Koeien: Queens of milk!

De Buitendienst - Koeien: Queens of milk!

Matthijs is groot fan van de vloggende koe Katja; Queen of Milk! De vrolijke vlogster geeft haar volgers een intiem kijkje in haar leven als melkkoe. Wat doen koeien de hele dag? Wat eten en drinken ze en hoeveel melk geeft het beest precie...

28-09-2018 17:40

In actie voor de rog

De Buitendienst - In actie voor de rog

Het gaat niet goed met de rog in de Noordzee. De vis wordt nog maar nauwelijks in het wild gespot en met uitsterven bedreigd. Matthijs en Kiefer komen in actie. Ze laten eieren van de rog uitkomen en dat is hard werken voor de kersverse oud...

21-09-2018 17:40

Paprikans van je leven

De Buitendienst - Paprikans van je leven

Sosha en Kiefer gaan in de bruisende liveshow 'De paprikans van je leven' op zoek naar de allerzieligste paprika van de wereld, om die eens even goed in het zonnetje te zetten. Je denkt er nooit over na maar paprika's werken heel hard om mo...

14-09-2018 17:45

Op = op?

De Buitendienst - Op = op?

Kiefer en Matthijs hebben nog geen stroom in hun nieuwe Buitendienst-honk. Ze gaan op onderzoek uit waar de elektriciteit uit het stopcontact vandaan komt. Wat zijn fossiele brandstoffen en waarom blijven we ze toch steeds gebruiken? Kolen ...

07-09-2018 17:40

Missie Over Leven

De Buitendienst - Missie Over Leven

Sosha wordt door Matthijs en Kiefer verwelkomd met een ontgroening. Of eigenlijk een vergroening, de survival Missie Over Leven! In deze missie onderzoeken ze wat onmisbaar is om te kunnen overleven op aarde. Ondertussen bouwt Nienke aan ee...

06-07-2018 17:25

Gif op je fruit

De Buitendienst - Gif op je fruit

De moestuin van Kiefer en Sosha ligt er armzalig bij. Luizen op de tomatenplant en beschimmelde wortels. Hoe kan het dat al het groente en fruit in de supermarkt er wel mooi uitziet? De Buitendienst zoekt voor je uit hoe het zit met bestrij...

29-06-2018 17:25

De banaan gaat eraan?

De Buitendienst - De banaan gaat eraan?

Nienke is gek op bananen, maar dit heerlijke fruit wordt met uitsterven bedreigd! Samen met Kiefer ontdekt ze de herkomst van bananen en hoe schimmels roet in het eten gooien.

22-06-2018 17:20

Wow, de worm!

De Buitendienst - Wow, de worm!

Een regenworm vinden de meeste mensen een glibberig, vies beestje, maar dit dier is van levensbelang voor onze bodem! Tijd om de worm eens flink in het zonnetje te zetten!

15-06-2018 17:20

Zit er sinaasappel in sinaasappeldrank?

De Buitendienst - Zit er sinaasappel in sinaasappeldrank?

Aardbeienyoghurt, citroenzuurtjes of een verfrissend sinaasappeldrankje. Je hoeft maar een keukenkast open te trekken en je komt producten tegen met een lekker smaakje. Maar zit er wel écht sinaasappel in sinaasappeldrank? De Buitendienst d...

25-05-2018 17:40

De kat: huisdier of roofdier?

De Buitendienst - De kat: huisdier of roofdier?

Nienke heeft ruzie met haar kat Willem. Samen met Pascal zoekt ze uit hoe ze de relatie kan verbeteren door Willem te bespioneren in zijn dagelijkse poezenleven. Want is een kat wel geschikt om samen mee in een huis te wonen? Hoe zijn huisd...

18-05-2018 17:40

Expeditie Bamboe

De Buitendienst - Expeditie Bamboe

Nienke en Kiefer worden op de proef gesteld tijdens een exotische bamboe expeditie. Met bamboe kun je bijna alles maken, het is een super toffe plant. Dus de battle is aan! Wie maakt het lekkerste gerecht en de vetste bouwwerken van bamboe?...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Buitendienst gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Buitendienst de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Buitendienst bij De Buitendienst liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Buitendienst. Heb je een uitzending van De Buitendienst gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Buitendienst gemist

Uitzending gemist van De Buitendienst? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Buitendienst, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De Buitendienst gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Buitendienst? Hier kun je alle uitzendingen van De Buitendienst kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 168
  • Laatste uitzending op 09-11-2018 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord