Programma gemist?

Wat heeft op pindakaas op op je tijgerbrood te maken met uit het in uitsterven van de tijger? De door met boosdoener staat op de ingrediëntenlijst tijdens van van je pindakaas: palmolie. op Nienke en Matthijs willen weten de wat dit goedje is in en op tv waarom de door tijger er zo'n last op van heeft.

Matthijs van en Sosha maken een spannende van met reis. Ze gaan op een schip naar naar op tv de Waddeneilanden en varen met over de Waddenzee. met Ook gaan op tv ze op zoek naar het de baas in van de Waddenzee: de zeehond. de Het duo komt van van er achter dat deze bijzondere plek het op over 100 jaar wellicht gaat verdwijnen. van een Hoe komt dat? En waar moet op de zeehond dan een met naartoe?

De een Aziatische tijgermug van is gevonden in Nederland! Jonata op en Matthijs de willen weten in hoe die tijgermug door hier dan komt en of hij naar echt zo gevaarlijk van is. in Ze bouwen hun silo om naar uit tot een lab en zoeken van het tot op op tv de bodem op tv uit.

Wist je door dat er van in dat lekkere tijdens stukje vis van tijdens gisteravond plastic zat? En dat de op tv als je je tanden naar in een naar boterham met pindakaas zet, door je dan ook plastic binnenkrijgt? de van Je kunt het je haast uit niet voorstellen maar in een bijna al in ons eten van zitten plastic deeltjes door verstopt. En je krijgt op tv niet alleen op plastic binnen door te van eten, maar naar je ademt de de kleine plastic stukjes op ook in. op Hoe komt dat zo? Matthijs en tijdens Jonata van zoeken het in uit!

Sosha de en Jonata gaan op zoek op tv van naar onze nationale vogel: de grutto. het Ze willen weten tijdens hoe naar die grutto eruit ziet in en waarom hij naar zo bijzonder is. Tijdens de deze uit zoektocht komen door ze erachter dat een er veel gevaren voor in de vogel zijn uit en het steeds slechter met op de grutto's van in Nederland gaat. Moeten in naar we ons zorgen maken om met dé koning op van het op tv weiland?

Wist uit je dat er in tijdens Nederland het heel veel seriemoordenaars vrij rondlopen? door Jonata dacht dat katten op heel schattige tijdens dieren zijn, maar niks van is minder waar. op het In Nederland wonen duizenden de zwerfkatten in de natuur. een Samen vermoorden ze door miljoenen vogels en muizen. uit Sosha naar neemt Jonata mee om zwerfkatten naar in te vangen. En op Texel gaan in naar ze 's nachts op zoek het naar de met boefjes.

Jonata merkt dat door er met tijdens de lente steeds meer de tijdens vogels in de tuin van de uit naar silo zitten. Hij vraagt met zich af waar ze naar allemaal op vandaan komen. Sosha heeft wel op tv een idee hoe ze door dat mysterie kunnen de op tv ontrafelen: Ze gaan de lucht in! op tv Samen komen ze door op erachter dat veel vogels elk van jaar een een zware en lange tocht moeten in maken. naar Wat die tocht zo gevaarlijk in het maakt laten Sosha en het Jonata je in deze aflevering naar in zien!

De uit natuur hangt uit vol met camera's. Exclusieve beelden van en de laatste weetjes door met over bijna onzichtbare dieren hoor door je van door Nienke en Kiefer op in Buitendienst Boulevard. van Wist je naar bijvoorbeeld dat boommarter Marianne in gek is op door pindakaas? En dat we met een dode het ree dag en nacht filmen? uit Geen enkel dier de is uit veilig voor de een camera's van de Buitendienst Boulevard.

In deze op swingende aflevering op gaan Sosha en Jonata in uitzoeken op tv of dieren net zo goed door kunnen dansen als wij een mensen. En dus naar of de ze muzikaal genoeg zijn de om uit lekker te kunnen bewegen. De door grote vraag: dansen de dieren met op de beat of tijdens niet?

Wist de je dat in uit Nederland apen en muizen door worden gebruikt om uit medicijnen op uit de te testen? door Nienke en Sosha door zijn erbij als een aap tijdens onder narcose gaat een en ze door bekijken zieke muizen van van de dichtbij. Zijn proefdieren echt nodig om een mensen naar beter te maken? door De Buitendienst zoekt het op tv uit.

Sosha en van Jonata zijn verbaasd op tv over alle duiven op in door het plein, het zijn er uit zoveel! Ze met duiken het met archief in om door het verleden van uit Dirkje de duif te ontrafelen. door Hoe zijn de duiven door in de tijdens stad terecht naar gekomen? En op zijn er meer dieren een en planten die hun op tv weg naar de stad op hebben van gevonden? Sosha het en Jonata komen erachter dat uit het succes van in de stadsduif naar alles te maken van heeft met tijdens evolutie.

Het van gaat niet uit zo lekker hier op onze aarde. van We warmen een de in planeet op en daardoor hebben het we uit nu te maken op met klimaatverandering. Maar wat is 'klimaatverandering' van op nu precies? Waarom is dat een op probleem? door En kunnen we het nog het oplossen? naar Nienke en Jonata de vertellen in deze aflevering een hoe in het zit en op tv komen in actie.

Zit je net een rustig in het de op tuin, poept een meeuw op je tijdens hoofd en een gaat een rat er de met je het broodje vandoor! een Wat hebben in al die plaagdieren te door zoeken in de in stad? Nienke en Matthijs schieten naar in 'Bonje een met de tijdens dieren' buurtbewoners te op tv hulp die tijdens overlast hebben van meeuwen en ratten. op tv een Moeten we de van ongewenste gasten vangen, met verjagen of doden? naar Of hebben wij door de dieren zelf naar de in stad gelokt en horen uit ze met er eigenlijk gewoon een bij?

De rog naar wordt met uitsterven bedreigd. door een Matthijs en Kiefer komen in door actie.

Diep door in de zee is het de een door groot kabaal. Zo op worden er oude bommen tot door de ontploffing gebracht en varen op tv grote schepen de hele dag met heen en in weer. Dat zorgt in voor heel van veel herrie in en dieren in zee op tv hebben daar veel last van. uit Hoe komt een dat? Hebben op vissen eigenlijk oren? door Sosha en Jonata vinden een het zeedier dat slachtoffer op tv is tijdens van de met onderwaterherrie.

juli 2019
24-05-2019 16:40

Waarom sterft de tijger uit door pindakaas?

De Buitendienst - Waarom sterft de tijger uit door pindakaas?

Wat heeft pindakaas op je tijgerbrood te maken met het uitsterven van de tijger? De boosdoener staat op de ingrediëntenlijst van je pindakaas: palmolie. Nienke en Matthijs willen weten wat dit goedje is en waarom de tijger er zo'n last van ...

17-05-2019 16:35

Verdwijnt de zeehond uit ons Waddengebied?

De Buitendienst - Verdwijnt de zeehond uit ons Waddengebied?

Matthijs en Sosha maken een spannende reis. Ze gaan op een schip naar de Waddeneilanden en varen over de Waddenzee. Ook gaan ze op zoek naar de baas van de Waddenzee: de zeehond. Het duo komt er achter dat deze bijzondere plek over 100 jaar...

10-05-2019 16:35

Moeten we bang zijn voor de tijgermug?

De Buitendienst - Moeten we bang zijn voor de tijgermug?

De Aziatische tijgermug is gevonden in Nederland! Jonata en Matthijs willen weten hoe die tijgermug hier dan komt en of hij echt zo gevaarlijk is. Ze bouwen hun silo om tot een lab en zoeken het tot op de bodem uit.

03-05-2019 16:40

Zit er plastic in mijn eten?

De Buitendienst - Zit er plastic in mijn eten?

Wist je dat er in dat lekkere stukje vis van gisteravond plastic zat? En dat als je je tanden in een boterham met pindakaas zet, je dan ook plastic binnenkrijgt? Je kunt het je haast niet voorstellen maar in bijna al ons eten zitten plastic...

26-04-2019 16:40

De Grutto: koning van de Nederlandse weilanden

De Buitendienst - De Grutto: koning van de Nederlandse weilanden

Sosha en Jonata gaan op zoek naar onze nationale vogel: de grutto. Ze willen weten hoe die grutto eruit ziet en waarom hij zo bijzonder is. Tijdens deze zoektocht komen ze erachter dat er veel gevaren voor de vogel zijn en het steeds slecht...

19-04-2019 16:40

Een schattige seriemoordenaar

De Buitendienst - Een schattige seriemoordenaar

Wist je dat er in Nederland heel veel seriemoordenaars vrij rondlopen? Jonata dacht dat katten heel schattige dieren zijn, maar niks is minder waar. In Nederland wonen duizenden zwerfkatten in de natuur. Samen vermoorden ze miljoenen vogels...

12-04-2019 16:40

Respect voor de trekvogels!

De Buitendienst - Respect voor de trekvogels!

Jonata merkt dat er tijdens de lente steeds meer vogels in de tuin van de silo zitten. Hij vraagt zich af waar ze allemaal vandaan komen. Sosha heeft wel een idee hoe ze dat mysterie kunnen ontrafelen: Ze gaan de lucht in! Samen komen ze er...

05-04-2019 16:45

Buitendienst Boulevard

De Buitendienst - Buitendienst Boulevard

De natuur hangt vol met camera's. Exclusieve beelden en de laatste weetjes over bijna onzichtbare dieren hoor je van Nienke en Kiefer in Buitendienst Boulevard. Wist je bijvoorbeeld dat boommarter Marianne gek is op pindakaas? En dat we een...

29-03-2019 17:45

Kunnen dieren dansen?

De Buitendienst - Kunnen dieren dansen?

In deze swingende aflevering gaan Sosha en Jonata uitzoeken of dieren net zo goed kunnen dansen als wij mensen. En dus of ze muzikaal genoeg zijn om lekker te kunnen bewegen. De grote vraag: dansen dieren op de beat of niet?

22-03-2019 17:45

Waarom gebruiken we proefdieren?

De Buitendienst - Waarom gebruiken we proefdieren?

Wist je dat in Nederland apen en muizen worden gebruikt om medicijnen op uit te testen? Nienke en Sosha zijn erbij als een aap onder narcose gaat en ze bekijken zieke muizen van dichtbij. Zijn proefdieren echt nodig om mensen beter te maken...

15-03-2019 17:40

De brutale duif en andere dieren in de stad

De Buitendienst - De brutale duif en andere dieren in de stad

Sosha en Jonata zijn verbaasd over alle duiven op het plein, het zijn er zoveel! Ze duiken het archief in om het verleden van Dirkje de duif te ontrafelen. Hoe zijn de duiven in de stad terecht gekomen? En zijn er meer dieren en planten die...

08-03-2019 17:45

Hoe zit het nu precies met klimaatverandering?

De Buitendienst - Hoe zit het nu precies met klimaatverandering?

Het gaat niet zo lekker hier op onze aarde. We warmen de planeet op en daardoor hebben we nu te maken met klimaatverandering. Maar wat is 'klimaatverandering' nu precies? Waarom is dat een probleem? En kunnen we het nog oplossen? Nienke en ...

01-03-2019 17:40

Bonje met de dieren

De Buitendienst - Bonje met de dieren

Zit je net rustig in de tuin, poept een meeuw op je hoofd en gaat een rat er met je broodje vandoor! Wat hebben al die plaagdieren te zoeken in de stad? Nienke en Matthijs schieten in 'Bonje met de dieren' buurtbewoners te hulp die overlast...

22-02-2019 17:35

In actie voor de rog

De Buitendienst - In actie voor de rog

De rog wordt met uitsterven bedreigd. Matthijs en Kiefer komen in actie.

15-02-2019 17:40

Onderwaterherrie

De Buitendienst - Onderwaterherrie

Diep in de zee is het een groot kabaal. Zo worden er oude bommen tot ontploffing gebracht en varen grote schepen de hele dag heen en weer. Dat zorgt voor heel veel herrie en dieren in zee hebben daar veel last van. Hoe komt dat? Hebben viss...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 13. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Buitendienst gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Buitendienst de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Buitendienst bij De Buitendienst liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Buitendienst. Heb je een uitzending van De Buitendienst gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Buitendienst gemist

Uitzending gemist van De Buitendienst? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Buitendienst, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De Buitendienst gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Buitendienst? Hier kun je alle uitzendingen van De Buitendienst kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 194
  • Laatste uitzending op 24-05-2019 om 16:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord