Programma gemist?

Seizoen 7 - naar naar Aflevering 159 - Natuurmagazine het voor kinderen. Waarom gebruiken we proefdieren?. Wist een op tv je dat in Nederland apen en in met muizen worden gebruikt om medicijnen op door een uit te testen? Zijn tijdens proefdieren echt nodig een om mensen naar beter te maken? De Buitendienst naar zoekt het uit uit.

Sosha op tv en Jonata zijn uit verbaasd over alle het duiven op de het plein, het zijn er zoveel! naar naar Ze duiken het archief in om een het naar verleden van Dirkje op de duif te ontrafelen. door Hoe zijn de op tv duiven tijdens in de stad in terecht gekomen? En zijn er meer naar dieren in en planten op tv die hun weg naar met de stad hebben gevonden? tijdens Sosha en door Jonata komen erachter dat het het succes van de de stadsduif met alles te maken heeft op met de evolutie.

Het gaat niet het zo lekker hier naar op onze aarde. tijdens tijdens We warmen de naar planeet op en daardoor hebben van we op nu te maken met naar klimaatverandering. Maar wat is 'klimaatverandering' naar nu precies? Waarom naar is dat van een probleem? door En kunnen in we het nog oplossen? uit Nienke en Jonata op vertellen in het deze aflevering hoe het tijdens zit en de komen in actie.

Zit een je net met rustig in de tuin, poept een naar meeuw op naar je naar hoofd en gaat door een rat er met een je broodje vandoor! Wat hebben tijdens een al die plaagdieren te zoeken tijdens in de stad? door Nienke van en Matthijs schieten met in 'Bonje met de dieren' door buurtbewoners te hulp die met overlast naar hebben van meeuwen en ratten. van Moeten we een de ongewenste gasten uit vangen, verjagen het of doden? Of hebben van wij de dieren met zelf naar met de stad in gelokt en horen ze het er eigenlijk gewoon op tv bij?

De rog wordt met met in uitsterven bedreigd. Matthijs en Kiefer uit komen op tv in actie.

Diep in de in op zee is het een naar groot kabaal. Zo een worden er oude bommen het tot ontploffing gebracht en uit varen grote in schepen de hele dag naar heen en op tv weer. Dat zorgt op voor heel veel naar herrie en dieren in naar zee op tv hebben daar veel last van. uit naar Hoe komt dat? door Hebben vissen eigenlijk oren? Sosha en naar Jonata op tv vinden een zeedier dat op slachtoffer is het van de uit onderwaterherrie.

Seizoen op 7 - Aflevering 155 van - Natuurmagazine voor kinderen. Wilde op tv het dieren: schattig of levensgevaarlijk?. Een uit wollige alpaca, naar een ijsbeer, een een donzig leeuwtje zien er met allemaal super in schattig uit. Je de zou ze zo in in huis nemen om naar er lekker mee te kroelen tijdens en mee te tijdens spelen, toch? op tv Maar deze beesten uit vragen veel een zorg en ruimte. Het zijn het in immers wilde of exotische dieren. van En daarom dus op tv niet geschikt de als huisdier. Toch in dacht gastpresentator Abe daar in anders naar over.

De de wolf is terug! tijdens Sinds kort woont op er een uit op de Veluwe. Kiefer en van Jonata gaan door naar haar op zoek. naar Hoe ze dat doen? naar Heel simpel: ze een volgen een haar drollen. naar Maar dan vragen Kiefer en naar Jonata zich opeens af door uit wat ze moeten doen in als ze oog in naar oog met het naar roofdier staan. Is dat van niet de levensgevaarlijk?

Matthijs in en Nienke door vinden kleine krioelende beestjes vies en door eng. de En zeg nou zelf: uit jij slaat die kevers, naar vliegen, pissebedden de en spinnen toch uit ook liever dood? Maar van wist op je dat die kleine het diertjes eigenlijk uit superbelangrijk zijn? van Ze worden ook het wel 'de superhelden' op van de aarde genoemd. op Ze lossen met een hoop klusjes voor ons op! tijdens tijdens Matthijs en Nienke duiken deze week op tv in in de wereld van de naar kleine beestjes. Zo leren een de ze over sluipwespen die goed kunnen uit op tv speuren en fruitvliegjes die tijdens model staan voor in de perfecte vliegrobot. naar Al snel wordt duidelijk: een klein maar zeker het heel door fijn!

Matthijs en Jonata het bereiden zich voor op op een heftige uit door overstroming. Wat als Nederland onder door water naar komt te staan, de stroom uitvalt een en je auto uit met wordt weggespoeld? De jongens zoeken met uit wat je moet met als er een in ramp plaatsvindt en tijdens krijgen daarbij handige het 'overlevingstips' in van experts. op tv Moeten we ons echt op tv zorgen maken?

Wist naar je dat er in tijdens dat lekkere stukje vis naar uit van gisteravond plastic zat? door En dat als je tijdens je tanden in in een op tv boterham met pindakaas zet, in je dan ook plastic binnenkrijgt? op Je op kunt het je haast niet naar het voorstellen, maar in bijna op tv al ons eten met zitten plastic deeltjes een verstopt. En je door krijgt niet alleen het plastic binnen door te in eten, maar een je ademt de kleine plastic een stukjes uit ook in. Hoe komt een dat zo? Matthijs door en Jonata zoeken het tijdens uit uit!

Matthijs en van Sosha willen even van lekker bijkomen in het de vrije natuur. door Dus op tv gaan ze naar het met meeste ongerepte stukje natuur van met Nederland: de met Oostvaardersplassen. op tv Maar wat horen naar ze daar? Er wordt geschoten! 1800 een met herten maar liefst. Dat in kan toch niet de bedoeling op tv door zijn? Met behulp het van een heuse op rapbattle zoeken Matthijs en Sosha met uit hoe van het nou zit. Zijn de van herten nog te met redden? Of is in dit hun naar redding?

Jonata heeft het van helemaal gehad met op tv de kleding de die hij in zijn de kast heeft het hangen. op tv Hij heeft z'n shirts en naar broeken in al super vaak gedragen en het op is tijdens allemaal zó 2018. Weg het ermee, de prullenbak van in! Maar hoeveel energie tijdens en werk zit op tv er door wel niet in één naar simpel op wit T-shirt? De presentatoren met dompelen zich onder in de op wereld van met de mode. Ook naar komen ze er het achter op tv waarom we met door z'n allen zo de graag nieuwe kleding tijdens willen hebben en hoe reclames op hier op van inspelen.

In tijdens de liefde is een geur ontzettend belangrijk. Niet de alleen voor mensen, een maar ook uit voor dieren. tijdens Sosha en Jonata door willen een verleidelijk buitendienstparfum naar - L'eau de service een extrérieur - maken en naar komen erachter een dat in parfums uit vaak dierengeuren op tv worden gebruikt. Wist je dat met er walvispoep in de sommige parfums naar zit? En van ook uitgeharde urine van van een met rotsklipdas? Omdat L'eau de service extrérieur met avontuurlijk moet tijdens ruiken, gaan een Jonata en in Sosha op beverjacht. Ondertussen rijden ze in rond in een tijdens lovecamper en helpen van dieren van die moeite hebben de met het met vinden van een het liefje.

Matthijs met en Sosha willen met graag kipnuggets maken. door Maar dan zonder dat er door ook door maar een kipfiletje uit aan te pas komt. uit Hoe uit dan? Wat gaat tijdens er dan in zo'n nugget? met De sojaboon blijkt de in oplossing. met Deze superboon wordt werkelijk overal met voor gebruikt; de van melk, olie tot van vleesvervangers. op Maar is op tv die superboon wel zo de super? En hoe op tv maak je op van zo'n harde boon van dan een knapperige op tv stukje nepkip? De Buitendienst zoekt de het uit uit.

maart 2019
22-03-2019 17:45

De Buitendienst

De Buitendienst - De Buitendienst

Seizoen 7 - Aflevering 159 - Natuurmagazine voor kinderen. Waarom gebruiken we proefdieren?. Wist je dat in Nederland apen en muizen worden gebruikt om medicijnen op uit te testen? Zijn proefdieren echt nodig om mensen beter te maken? De ...

15-03-2019 17:40

De brutale duif en andere dieren in de stad

De Buitendienst - De brutale duif en andere dieren in de stad

Sosha en Jonata zijn verbaasd over alle duiven op het plein, het zijn er zoveel! Ze duiken het archief in om het verleden van Dirkje de duif te ontrafelen. Hoe zijn de duiven in de stad terecht gekomen? En zijn er meer dieren en planten die...

08-03-2019 17:45

Hoe zit het nu precies met klimaatverandering?

De Buitendienst - Hoe zit het nu precies met klimaatverandering?

Het gaat niet zo lekker hier op onze aarde. We warmen de planeet op en daardoor hebben we nu te maken met klimaatverandering. Maar wat is 'klimaatverandering' nu precies? Waarom is dat een probleem? En kunnen we het nog oplossen? Nienke en ...

01-03-2019 17:40

Bonje met de dieren

De Buitendienst - Bonje met de dieren

Zit je net rustig in de tuin, poept een meeuw op je hoofd en gaat een rat er met je broodje vandoor! Wat hebben al die plaagdieren te zoeken in de stad? Nienke en Matthijs schieten in 'Bonje met de dieren' buurtbewoners te hulp die overlast...

22-02-2019 17:35

In actie voor de rog

De Buitendienst - In actie voor de rog

De rog wordt met uitsterven bedreigd. Matthijs en Kiefer komen in actie.

15-02-2019 17:40

Onderwaterherrie

De Buitendienst - Onderwaterherrie

Diep in de zee is het een groot kabaal. Zo worden er oude bommen tot ontploffing gebracht en varen grote schepen de hele dag heen en weer. Dat zorgt voor heel veel herrie en dieren in zee hebben daar veel last van. Hoe komt dat? Hebben viss...

08-02-2019 17:40

De Buitendienst

De Buitendienst - De Buitendienst

Seizoen 7 - Aflevering 155 - Natuurmagazine voor kinderen. Wilde dieren: schattig of levensgevaarlijk?. Een wollige alpaca, een ijsbeer, een donzig leeuwtje zien er allemaal super schattig uit. Je zou ze zo in huis nemen om er lekker mee ...

01-02-2019 17:40

Welkom terug wolf!

De Buitendienst - Welkom terug wolf!

De wolf is terug! Sinds kort woont er een op de Veluwe. Kiefer en Jonata gaan naar haar op zoek. Hoe ze dat doen? Heel simpel: ze volgen haar drollen. Maar dan vragen Kiefer en Jonata zich opeens af wat ze moeten doen als ze oog in oog met ...

25-01-2019 17:40

Kleine beestjes: de superhelden van de aarde

De Buitendienst - Kleine beestjes: de superhelden van de aarde

Matthijs en Nienke vinden kleine krioelende beestjes vies en eng. En zeg nou zelf: jij slaat die kevers, vliegen, pissebedden en spinnen toch ook liever dood? Maar wist je dat die kleine diertjes eigenlijk superbelangrijk zijn? Ze worden oo...

18-01-2019 17:40

Wat moet je doen bij een ramp?

De Buitendienst - Wat moet je doen bij een ramp?

Matthijs en Jonata bereiden zich voor op een heftige overstroming. Wat als Nederland onder water komt te staan, de stroom uitvalt en je auto wordt weggespoeld? De jongens zoeken uit wat je moet als er een ramp plaatsvindt en krijgen daarbij...

11-01-2019 17:40

Zit er plastic in mijn eten?

De Buitendienst - Zit er plastic in mijn eten?

Wist je dat er in dat lekkere stukje vis van gisteravond plastic zat? En dat als je je tanden in een boterham met pindakaas zet, je dan ook plastic binnenkrijgt? Je kunt het je haast niet voorstellen, maar in bijna al ons eten zitten plasti...

21-12-2018 17:20

"Gerapte' of 'ongerapte' natuur?

De Buitendienst - "Gerapte' of 'ongerapte' natuur?

Matthijs en Sosha willen even lekker bijkomen in de vrije natuur. Dus gaan ze naar het meeste ongerepte stukje natuur van Nederland: de Oostvaardersplassen. Maar wat horen ze daar? Er wordt geschoten! 1800 herten maar liefst. Dat kan toch n...

14-12-2018 17:20

Wat trekken we aan vandaag?

De Buitendienst - Wat trekken we aan vandaag?

Jonata heeft het helemaal gehad met de kleding die hij in zijn kast heeft hangen. Hij heeft z'n shirts en broeken al super vaak gedragen en het is allemaal zó 2018. Weg ermee, de prullenbak in! Maar hoeveel energie en werk zit er wel niet i...

07-12-2018 17:20

Liefde op de eerste geur

De Buitendienst - Liefde op de eerste geur

In de liefde is geur ontzettend belangrijk. Niet alleen voor mensen, maar ook voor dieren. Sosha en Jonata willen een verleidelijk buitendienstparfum - L'eau de service extrérieur - maken en komen erachter dat in parfums vaak dierengeuren w...

30-11-2018 17:20

Soja de superboon?!

De Buitendienst - Soja de superboon?!

Matthijs en Sosha willen graag kipnuggets maken. Maar dan zonder dat er ook maar een kipfiletje aan te pas komt. Hoe dan? Wat gaat er dan in zo'n nugget? De sojaboon blijkt de oplossing. Deze superboon wordt werkelijk overal voor gebruikt; ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 13. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Buitendienst gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Buitendienst de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Buitendienst bij De Buitendienst liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Buitendienst. Heb je een uitzending van De Buitendienst gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Buitendienst gemist

Uitzending gemist van De Buitendienst? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Buitendienst, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De Buitendienst gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Buitendienst? Hier kun je alle uitzendingen van De Buitendienst kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 185
  • Laatste uitzending op 22-03-2019 om 17:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord