Programma gemist?

Hét natuurprogramma voor van kinderen van door 8 tot 88 door jaar.

Niet tijdens alleen op van het strand, ook op tv in de Noordzee naar is een heleboel rotzooi de te vinden. Plastic flesjes, doppen, van ballonnen, in resten van tijdens visnetten, olie en zelfs oude uit mijnen. Vogels, vissen met en op andere dieren hebben er de veel last een van. In deze aflevering komen de Jonata, Matthijs, een Sosha en Nienke in op tv actie.

Wat heeft pindakaas van op op je tijgerbrood te maken een met in het uitsterven van de in tijger? De boosdoener staat op het de ingrediëntenlijst door van je pindakaas: palmolie. door Nienke en de Matthijs willen een weten wat dit goedje tijdens is uit en waarom de tijger er in zo'n last van een heeft.

Matthijs naar en Sosha door maken een spannende reis. Ze de gaan op een schip uit naar de een Waddeneilanden en varen over door de Waddenzee. Ook de gaan ze op door zoek naar de met baas van de het het Waddenzee: de zeehond. Het duo op komt er achter dat naar deze bijzondere tijdens plek over 100 jaar uit het wellicht gaat verdwijnen. Hoe komt dat? de En waar moet naar de op zeehond dan in naartoe?

De een Aziatische tijgermug is gevonden met in Nederland! naar Jonata en Matthijs willen weten op tv hoe die tijgermug met op tv hier dan komt en het of hij echt zo uit gevaarlijk is. Ze de bouwen hun op tv silo om tot een een lab en zoeken in het tot op de naar bodem op tv uit.

Wist je uit dat er in door dat het lekkere stukje vis van gisteravond in plastic zat? uit En dat als je in je tanden in een een boterham met naar pindakaas zet, je door dan ook tijdens plastic binnenkrijgt? Je kunt met het je op haast niet voorstellen met maar in bijna al van ons eten zitten plastic een deeltjes verstopt. En een je krijgt op tv niet alleen een plastic binnen door te met eten, maar je uit ademt de kleine het plastic door stukjes ook in. op tv Hoe komt dat zo? in Matthijs en Jonata zoeken het op het uit!

Sosha een en Jonata gaan van op zoek naar onze nationale tijdens vogel: de door grutto. de Ze willen weten hoe die op grutto eruit ziet naar en waarom tijdens hij zo bijzonder is. Tijdens de deze zoektocht tijdens komen ze erachter op tv dat er veel gevaren uit voor naar de vogel zijn en het op steeds slechter het met de grutto's een in Nederland in gaat. Moeten we op ons zorgen in maken om dé het koning van het uit weiland?

Wist je een dat er in het Nederland heel veel seriemoordenaars uit vrij rondlopen? de Jonata dacht uit dat katten van heel schattige dieren zijn, tijdens maar niks is minder een waar. in In Nederland wonen duizenden zwerfkatten in in de natuur. de Samen van vermoorden ze miljoenen vogels en muizen. met Sosha neemt Jonata de mee op om zwerfkatten te vangen. in En op Texel gaan met ze 's het nachts op zoek naar op de op boefjes.

Jonata de merkt dat er tijdens de tijdens van lente steeds meer vogels in de met tuin van de door door silo zitten. Hij van vraagt zich af in waar ze allemaal vandaan met komen. Sosha heeft wel een een idee de hoe ze dat in mysterie kunnen ontrafelen: Ze in gaan de naar lucht in! met Samen komen ze erachter dat veel met vogels elk jaar door een de zware en lange uit tocht moeten maken. Wat die uit tocht een zo gevaarlijk maakt laten Sosha naar en de Jonata je in deze op tv aflevering uit zien!

De natuur op tv hangt vol met camera's. van Exclusieve beelden uit en met de laatste weetjes over bijna onzichtbare tijdens door dieren hoor je de van Nienke en Kiefer op tv in Buitendienst de Boulevard. Wist je bijvoorbeeld met dat boommarter Marianne op tv gek is op pindakaas? En tijdens dat we op tv een dode ree dag in en naar nacht filmen? met Geen enkel dier is veilig voor uit de naar camera's van Buitendienst het Boulevard.

In deze swingende met aflevering gaan van Sosha van en Jonata uitzoeken op of dieren net uit zo goed kunnen dansen als naar wij naar mensen. En dus een of ze muzikaal genoeg een zijn om lekker te de kunnen bewegen. De grote met vraag: dansen tijdens dieren op de beat uit of uit niet?

Wist uit je dat door in Nederland apen en door muizen worden gebruikt om tijdens medicijnen op uit te met testen? uit Nienke en Sosha in zijn erbij als een op tv aap de onder narcose gaat en met ze bekijken zieke muizen van in dichtbij. een Zijn proefdieren echt nodig om het mensen beter te het uit maken? De Buitendienst zoekt het naar uit.

Sosha uit en Jonata zijn verbaasd van over alle het duiven op het plein, uit het zijn er uit zoveel! Ze duiken op tv het archief in in om het verleden door van Dirkje een de duif te door ontrafelen. Hoe zijn de duiven een van in de stad terecht gekomen? En met zijn er meer door op dieren en planten die hun weg in naar de uit stad hebben van gevonden? Sosha en Jonata een komen erachter het dat het met succes van de een stadsduif alles te maken heeft door met op evolutie.

Het door gaat niet zo tijdens lekker hier op onze naar aarde. We warmen de uit planeet in op en daardoor van hebben we nu door te maken met klimaatverandering. naar Maar wat is 'klimaatverandering' door nu in precies? Waarom op tv is dat een probleem? met En kunnen we uit het nog het oplossen? Nienke en op Jonata vertellen in deze de aflevering hoe het zit van en komen in op actie.

Zit op tv je net rustig in de tijdens tuin, poept een in een meeuw op je hoofd en gaat in een rat er in met je met broodje op vandoor! Wat hebben al die uit plaagdieren op te zoeken in de stad? uit Nienke en Matthijs de schieten in 'Bonje met het tijdens de dieren' buurtbewoners te hulp met die op overlast hebben van meeuwen en ratten. in uit Moeten we de het ongewenste gasten vangen, verjagen door of doden? Of door hebben wij op de dieren zelf naar de uit stad gelokt het en horen een ze er eigenlijk gewoon tijdens bij?

september 2019
09-09-2019 16:45

Bosbrand

De Buitendienst - Bosbrand

Hét natuurprogramma voor kinderen van 8 tot 88 jaar.

02-09-2019 16:45

Ruim de Noordzee op

De Buitendienst - Ruim de Noordzee op

Niet alleen op het strand, ook in de Noordzee is een heleboel rotzooi te vinden. Plastic flesjes, doppen, ballonnen, resten van visnetten, olie en zelfs oude mijnen. Vogels, vissen en andere dieren hebben er veel last van. In deze afleverin...

24-05-2019 16:40

Waarom sterft de tijger uit door pindakaas?

De Buitendienst - Waarom sterft de tijger uit door pindakaas?

Wat heeft pindakaas op je tijgerbrood te maken met het uitsterven van de tijger? De boosdoener staat op de ingrediëntenlijst van je pindakaas: palmolie. Nienke en Matthijs willen weten wat dit goedje is en waarom de tijger er zo'n last van ...

17-05-2019 16:35

Verdwijnt de zeehond uit ons Waddengebied?

De Buitendienst - Verdwijnt de zeehond uit ons Waddengebied?

Matthijs en Sosha maken een spannende reis. Ze gaan op een schip naar de Waddeneilanden en varen over de Waddenzee. Ook gaan ze op zoek naar de baas van de Waddenzee: de zeehond. Het duo komt er achter dat deze bijzondere plek over 100 jaar...

10-05-2019 16:35

Moeten we bang zijn voor de tijgermug?

De Buitendienst - Moeten we bang zijn voor de tijgermug?

De Aziatische tijgermug is gevonden in Nederland! Jonata en Matthijs willen weten hoe die tijgermug hier dan komt en of hij echt zo gevaarlijk is. Ze bouwen hun silo om tot een lab en zoeken het tot op de bodem uit.

03-05-2019 16:40

Zit er plastic in mijn eten?

De Buitendienst - Zit er plastic in mijn eten?

Wist je dat er in dat lekkere stukje vis van gisteravond plastic zat? En dat als je je tanden in een boterham met pindakaas zet, je dan ook plastic binnenkrijgt? Je kunt het je haast niet voorstellen maar in bijna al ons eten zitten plastic...

26-04-2019 16:40

De Grutto: koning van de Nederlandse weilanden

De Buitendienst - De Grutto: koning van de Nederlandse weilanden

Sosha en Jonata gaan op zoek naar onze nationale vogel: de grutto. Ze willen weten hoe die grutto eruit ziet en waarom hij zo bijzonder is. Tijdens deze zoektocht komen ze erachter dat er veel gevaren voor de vogel zijn en het steeds slecht...

19-04-2019 16:40

Een schattige seriemoordenaar

De Buitendienst - Een schattige seriemoordenaar

Wist je dat er in Nederland heel veel seriemoordenaars vrij rondlopen? Jonata dacht dat katten heel schattige dieren zijn, maar niks is minder waar. In Nederland wonen duizenden zwerfkatten in de natuur. Samen vermoorden ze miljoenen vogels...

12-04-2019 16:40

Respect voor de trekvogels!

De Buitendienst - Respect voor de trekvogels!

Jonata merkt dat er tijdens de lente steeds meer vogels in de tuin van de silo zitten. Hij vraagt zich af waar ze allemaal vandaan komen. Sosha heeft wel een idee hoe ze dat mysterie kunnen ontrafelen: Ze gaan de lucht in! Samen komen ze er...

05-04-2019 16:45

Buitendienst Boulevard

De Buitendienst - Buitendienst Boulevard

De natuur hangt vol met camera's. Exclusieve beelden en de laatste weetjes over bijna onzichtbare dieren hoor je van Nienke en Kiefer in Buitendienst Boulevard. Wist je bijvoorbeeld dat boommarter Marianne gek is op pindakaas? En dat we een...

29-03-2019 17:45

Kunnen dieren dansen?

De Buitendienst - Kunnen dieren dansen?

In deze swingende aflevering gaan Sosha en Jonata uitzoeken of dieren net zo goed kunnen dansen als wij mensen. En dus of ze muzikaal genoeg zijn om lekker te kunnen bewegen. De grote vraag: dansen dieren op de beat of niet?

22-03-2019 17:45

Waarom gebruiken we proefdieren?

De Buitendienst - Waarom gebruiken we proefdieren?

Wist je dat in Nederland apen en muizen worden gebruikt om medicijnen op uit te testen? Nienke en Sosha zijn erbij als een aap onder narcose gaat en ze bekijken zieke muizen van dichtbij. Zijn proefdieren echt nodig om mensen beter te maken...

15-03-2019 17:40

De brutale duif en andere dieren in de stad

De Buitendienst - De brutale duif en andere dieren in de stad

Sosha en Jonata zijn verbaasd over alle duiven op het plein, het zijn er zoveel! Ze duiken het archief in om het verleden van Dirkje de duif te ontrafelen. Hoe zijn de duiven in de stad terecht gekomen? En zijn er meer dieren en planten die...

08-03-2019 17:45

Hoe zit het nu precies met klimaatverandering?

De Buitendienst - Hoe zit het nu precies met klimaatverandering?

Het gaat niet zo lekker hier op onze aarde. We warmen de planeet op en daardoor hebben we nu te maken met klimaatverandering. Maar wat is 'klimaatverandering' nu precies? Waarom is dat een probleem? En kunnen we het nog oplossen? Nienke en ...

01-03-2019 17:40

Bonje met de dieren

De Buitendienst - Bonje met de dieren

Zit je net rustig in de tuin, poept een meeuw op je hoofd en gaat een rat er met je broodje vandoor! Wat hebben al die plaagdieren te zoeken in de stad? Nienke en Matthijs schieten in 'Bonje met de dieren' buurtbewoners te hulp die overlast...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Buitendienst gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Buitendienst de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Buitendienst bij De Buitendienst liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Buitendienst. Heb je een uitzending van De Buitendienst gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Buitendienst gemist

Uitzending gemist van De Buitendienst? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Buitendienst, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De Buitendienst gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Buitendienst? Hier kun je alle uitzendingen van De Buitendienst kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 196
  • Laatste uitzending op 09-09-2019 om 16:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord