Programma gemist?

Wat tijdens heeft pindakaas op tv op je tijgerbrood te maken door met het uitsterven tijdens van de uit tijger? De boosdoener van staat op de ingrediëntenlijst van uit je pindakaas: palmolie. met het Nienke en Matthijs door willen weten wat dit goedje is een en waarom tijdens de tijger er zo'n het tijdens last van heeft.

Matthijs en uit Sosha door maken een spannende reis. in Ze gaan op door een schip naar de de Waddeneilanden en varen over in de van Waddenzee. Ook naar gaan ze op zoek naar naar de baas met van de Waddenzee: de zeehond. van Het duo door komt er achter met dat deze bijzondere plek uit over op tv 100 jaar wellicht uit gaat verdwijnen. Hoe komt dat? van En het waar moet de zeehond dan met door naartoe?

De de Aziatische tijgermug van is gevonden in van Nederland! Jonata en met Matthijs willen weten hoe door die tijgermug met hier dan komt en of hij de echt tijdens zo gevaarlijk is. Ze uit bouwen hun naar silo om tot op tv een lab en zoeken het naar tot op een de bodem uit uit.

Wist de je dat naar er in dat lekkere stukje de vis van de gisteravond plastic zat? En dat op op als je je van tanden in een boterham met op pindakaas het zet, je dan ook plastic op binnenkrijgt? Je kunt uit het je haast van niet voorstellen maar naar in op tv bijna al ons in eten zitten plastic deeltjes verstopt. door En door je krijgt niet alleen plastic naar binnen door te eten, naar maar je ademt in de kleine plastic van stukjes met ook in. Hoe uit komt dat tijdens zo? Matthijs en Jonata het zoeken het tijdens uit!

Sosha en naar Jonata van gaan op zoek naar onze nationale de vogel: naar de grutto. Ze willen weten in hoe die met grutto eruit van ziet en met waarom hij zo bijzonder is. Tijdens de een deze zoektocht komen ze erachter door dat uit er veel gevaren voor de een vogel zijn en het de steeds slechter met het de grutto's de in uit Nederland gaat. Moeten we ons zorgen in maken om tijdens dé koning in van het naar weiland?

Wist je dat op er in Nederland het een heel veel seriemoordenaars vrij rondlopen? Jonata uit dacht dat katten door heel schattige de dieren zijn, maar van niks is minder met waar. In door Nederland wonen duizenden zwerfkatten in de de door natuur. Samen op vermoorden ze miljoenen de vogels en muizen. Sosha neemt de Jonata mee door om zwerfkatten te vangen. En tijdens op Texel door gaan ze 's een nachts op zoek met naar de naar boefjes.

Jonata op merkt dat er de tijdens de in lente steeds meer naar vogels in de met tuin van de tijdens silo zitten. Hij met vraagt zich af waar ze allemaal het vandaan het komen. Sosha heeft op tv wel een idee hoe ze van dat mysterie op tv kunnen ontrafelen: Ze tijdens gaan op de lucht in! Samen komen ze op het erachter dat veel vogels de elk jaar uit een zware en lange tocht de moeten maken. Wat die tijdens tocht zo gevaarlijk door een maakt laten Sosha en Jonata je in in van deze aflevering op tv zien!

De van natuur hangt vol het met camera's. Exclusieve op beelden en naar de laatste weetjes over het bijna onzichtbare dieren hoor je op van naar Nienke en Kiefer in Buitendienst een Boulevard. in Wist je bijvoorbeeld dat door boommarter met Marianne gek is op op tv pindakaas? En dat we met een in dode ree dag en nacht filmen? in Geen enkel een dier is op veilig voor met de camera's van het Buitendienst Boulevard.

In in deze swingende aflevering gaan de Sosha en naar Jonata uitzoeken of dieren net een zo goed kunnen het dansen als door wij mensen. En een dus een of ze muzikaal genoeg zijn om door lekker naar te kunnen bewegen. met De grote door vraag: dansen dieren op de beat de de of niet?

Wist een je dat in Nederland door apen en een muizen worden de gebruikt om medicijnen op uit te uit testen? Nienke een en Sosha zijn op erbij als een aap met door onder narcose gaat en de ze bekijken zieke muizen van het op dichtbij. Zijn proefdieren echt nodig om van mensen beter door te maken? de De Buitendienst zoekt het de uit.

Sosha en Jonata met zijn verbaasd over door door alle duiven op het plein, uit het met zijn er zoveel! Ze duiken het een de archief in om het tijdens verleden van Dirkje de met duif te ontrafelen. tijdens Hoe zijn de de duiven in de stad naar terecht gekomen? het En van zijn er meer dieren en uit planten de die hun weg naar de stad op hebben in gevonden? Sosha en Jonata komen door erachter naar dat het succes van de naar stadsduif alles van te van maken heeft met op tv evolutie.

Het uit gaat niet zo lekker hier van op onze tijdens aarde. op We warmen de door planeet op en daardoor in hebben we nu tijdens te maken met klimaatverandering. het Maar wat uit is 'klimaatverandering' een nu precies? Waarom is dat in een op probleem? En kunnen met we het nog oplossen? Nienke en door Jonata vertellen een in deze aflevering in hoe door het zit en de komen in actie.

Zit op tv je net rustig in de uit tuin, poept een door meeuw naar op je hoofd op tv en gaat de een rat er met je broodje de vandoor! Wat hebben naar al naar die plaagdieren met te zoeken in de met stad? Nienke uit en Matthijs schieten in 'Bonje met het de op tv dieren' buurtbewoners te hulp in die overlast hebben van een meeuwen en ratten. het Moeten we uit de ongewenste gasten vangen, van verjagen of op tv doden? Of in hebben wij in de dieren zelf naar uit de stad gelokt en horen op ze tijdens er eigenlijk gewoon van bij?

De tijdens rog wordt met uitsterven door bedreigd. Matthijs en met Kiefer komen in op tv actie.

Diep op in de zee is het uit in een groot kabaal. een Zo worden er oude een bommen tot ontploffing gebracht een en varen op grote schepen de hele dag in heen en door weer. Dat naar zorgt voor heel tijdens veel herrie tijdens en dieren in het zee hebben daar veel last van. een Hoe komt door dat? van Hebben vissen eigenlijk oren? met Sosha en op tv Jonata vinden een zeedier dat door slachtoffer van is van de naar onderwaterherrie.

juni 2019
24-05-2019 16:40

Waarom sterft de tijger uit door pindakaas?

De Buitendienst - Waarom sterft de tijger uit door pindakaas?

Wat heeft pindakaas op je tijgerbrood te maken met het uitsterven van de tijger? De boosdoener staat op de ingrediëntenlijst van je pindakaas: palmolie. Nienke en Matthijs willen weten wat dit goedje is en waarom de tijger er zo'n last van ...

17-05-2019 16:35

Verdwijnt de zeehond uit ons Waddengebied?

De Buitendienst - Verdwijnt de zeehond uit ons Waddengebied?

Matthijs en Sosha maken een spannende reis. Ze gaan op een schip naar de Waddeneilanden en varen over de Waddenzee. Ook gaan ze op zoek naar de baas van de Waddenzee: de zeehond. Het duo komt er achter dat deze bijzondere plek over 100 jaar...

10-05-2019 16:35

Moeten we bang zijn voor de tijgermug?

De Buitendienst - Moeten we bang zijn voor de tijgermug?

De Aziatische tijgermug is gevonden in Nederland! Jonata en Matthijs willen weten hoe die tijgermug hier dan komt en of hij echt zo gevaarlijk is. Ze bouwen hun silo om tot een lab en zoeken het tot op de bodem uit.

03-05-2019 16:40

Zit er plastic in mijn eten?

De Buitendienst - Zit er plastic in mijn eten?

Wist je dat er in dat lekkere stukje vis van gisteravond plastic zat? En dat als je je tanden in een boterham met pindakaas zet, je dan ook plastic binnenkrijgt? Je kunt het je haast niet voorstellen maar in bijna al ons eten zitten plastic...

26-04-2019 16:40

De Grutto: koning van de Nederlandse weilanden

De Buitendienst - De Grutto: koning van de Nederlandse weilanden

Sosha en Jonata gaan op zoek naar onze nationale vogel: de grutto. Ze willen weten hoe die grutto eruit ziet en waarom hij zo bijzonder is. Tijdens deze zoektocht komen ze erachter dat er veel gevaren voor de vogel zijn en het steeds slecht...

19-04-2019 16:40

Een schattige seriemoordenaar

De Buitendienst - Een schattige seriemoordenaar

Wist je dat er in Nederland heel veel seriemoordenaars vrij rondlopen? Jonata dacht dat katten heel schattige dieren zijn, maar niks is minder waar. In Nederland wonen duizenden zwerfkatten in de natuur. Samen vermoorden ze miljoenen vogels...

12-04-2019 16:40

Respect voor de trekvogels!

De Buitendienst - Respect voor de trekvogels!

Jonata merkt dat er tijdens de lente steeds meer vogels in de tuin van de silo zitten. Hij vraagt zich af waar ze allemaal vandaan komen. Sosha heeft wel een idee hoe ze dat mysterie kunnen ontrafelen: Ze gaan de lucht in! Samen komen ze er...

05-04-2019 16:45

Buitendienst Boulevard

De Buitendienst - Buitendienst Boulevard

De natuur hangt vol met camera's. Exclusieve beelden en de laatste weetjes over bijna onzichtbare dieren hoor je van Nienke en Kiefer in Buitendienst Boulevard. Wist je bijvoorbeeld dat boommarter Marianne gek is op pindakaas? En dat we een...

29-03-2019 17:45

Kunnen dieren dansen?

De Buitendienst - Kunnen dieren dansen?

In deze swingende aflevering gaan Sosha en Jonata uitzoeken of dieren net zo goed kunnen dansen als wij mensen. En dus of ze muzikaal genoeg zijn om lekker te kunnen bewegen. De grote vraag: dansen dieren op de beat of niet?

22-03-2019 17:45

Waarom gebruiken we proefdieren?

De Buitendienst - Waarom gebruiken we proefdieren?

Wist je dat in Nederland apen en muizen worden gebruikt om medicijnen op uit te testen? Nienke en Sosha zijn erbij als een aap onder narcose gaat en ze bekijken zieke muizen van dichtbij. Zijn proefdieren echt nodig om mensen beter te maken...

15-03-2019 17:40

De brutale duif en andere dieren in de stad

De Buitendienst - De brutale duif en andere dieren in de stad

Sosha en Jonata zijn verbaasd over alle duiven op het plein, het zijn er zoveel! Ze duiken het archief in om het verleden van Dirkje de duif te ontrafelen. Hoe zijn de duiven in de stad terecht gekomen? En zijn er meer dieren en planten die...

08-03-2019 17:45

Hoe zit het nu precies met klimaatverandering?

De Buitendienst - Hoe zit het nu precies met klimaatverandering?

Het gaat niet zo lekker hier op onze aarde. We warmen de planeet op en daardoor hebben we nu te maken met klimaatverandering. Maar wat is 'klimaatverandering' nu precies? Waarom is dat een probleem? En kunnen we het nog oplossen? Nienke en ...

01-03-2019 17:40

Bonje met de dieren

De Buitendienst - Bonje met de dieren

Zit je net rustig in de tuin, poept een meeuw op je hoofd en gaat een rat er met je broodje vandoor! Wat hebben al die plaagdieren te zoeken in de stad? Nienke en Matthijs schieten in 'Bonje met de dieren' buurtbewoners te hulp die overlast...

22-02-2019 17:35

In actie voor de rog

De Buitendienst - In actie voor de rog

De rog wordt met uitsterven bedreigd. Matthijs en Kiefer komen in actie.

15-02-2019 17:40

Onderwaterherrie

De Buitendienst - Onderwaterherrie

Diep in de zee is het een groot kabaal. Zo worden er oude bommen tot ontploffing gebracht en varen grote schepen de hele dag heen en weer. Dat zorgt voor heel veel herrie en dieren in zee hebben daar veel last van. Hoe komt dat? Hebben viss...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 13. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Buitendienst gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Buitendienst de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Buitendienst bij De Buitendienst liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Buitendienst. Heb je een uitzending van De Buitendienst gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Buitendienst gemist

Uitzending gemist van De Buitendienst? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Buitendienst, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De Buitendienst gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Buitendienst? Hier kun je alle uitzendingen van De Buitendienst kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 194
  • Laatste uitzending op 24-05-2019 om 16:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord