Programma gemist?

Diep in in de door zee is het een een groot kabaal. Zo worden tijdens er het oude bommen tot van ontploffing gebracht en varen in grote schepen de hele de dag heen en de weer. Dat zorgt voor op heel veel een herrie en naar dieren in in zee hebben daar veel op last van. tijdens Hoe komt dat? Hebben vissen op tv eigenlijk oren? Sosha en op met Jonata vinden een zeedier dat op tv slachtoffer is met van de het onderwaterherrie.

Seizoen 7 naar - een Aflevering 155 - Natuurmagazine voor kinderen. Wilde van naar dieren: schattig of levensgevaarlijk?. Een wollige alpaca, in een ijsbeer, de een donzig leeuwtje zien met er allemaal super een tijdens schattig uit. Je zou ze zo tijdens in in huis nemen om er een lekker tijdens mee te kroelen en mee een te spelen, toch? op tv Maar op tv deze beesten vragen veel uit zorg en ruimte. Het zijn van immers uit wilde of de exotische dieren. En daarom dus niet de geschikt op tv als huisdier. Toch dacht gastpresentator met Abe daar een anders in over.

De in wolf is terug! Sinds kort tijdens woont er het een op de Veluwe. de een Kiefer en Jonata gaan naar haar tijdens op tv op zoek. Hoe ze dat het doen? Heel simpel: ze op tv volgen haar de drollen. Maar dan vragen de een Kiefer en Jonata zich opeens af door wat ze moeten in doen als naar ze oog in in oog met het roofdier op tv staan. Is dat de niet het levensgevaarlijk?

Matthijs en door Nienke vinden kleine krioelende op beestjes vies en door eng. tijdens En zeg op tv nou zelf: jij slaat die kevers, op vliegen, pissebedden en van met spinnen toch ook liever dood? Maar het het wist je dat die kleine diertjes naar eigenlijk superbelangrijk in zijn? Ze worden van ook op tv wel 'de superhelden' van op tv de aarde naar genoemd. Ze lossen een hoop klusjes van voor ons op! tijdens Matthijs en het Nienke duiken deze week van in de wereld door van op de kleine door beestjes. Zo leren ze over in sluipwespen die van goed kunnen door speuren en fruitvliegjes die model staan uit voor het de perfecte vliegrobot. Al snel op tv in wordt duidelijk: klein maar zeker het heel door fijn!

Matthijs en Jonata uit bereiden tijdens zich voor op met een heftige overstroming. Wat naar als Nederland onder op water komt met te staan, de stroom door uitvalt en je auto uit wordt weggespoeld? De door naar jongens zoeken uit wat je moet het als er tijdens een ramp in plaatsvindt en de krijgen daarbij handige tijdens 'overlevingstips' van experts. Moeten we ons op een echt zorgen maken?

Wist je uit dat van er in dat lekkere in stukje vis op tv van gisteravond plastic met zat? En dat als je naar je tanden van in een boterham met pindakaas door de zet, je dan ook plastic binnenkrijgt? naar Je kunt het de je haast uit niet voorstellen, maar in op bijna al ons op tv in eten zitten plastic deeltjes uit verstopt. En je door krijgt niet alleen een plastic binnen door te een eten, maar je ademt naar de kleine plastic naar stukjes ook de in. Hoe komt dat op zo? Matthijs op en het Jonata zoeken het de uit!

Matthijs van en Sosha door willen even lekker bijkomen in de in vrije natuur. van Dus op tv gaan ze naar het meeste naar ongerepte stukje natuur van uit Nederland: de Oostvaardersplassen. tijdens een Maar wat horen ze daar? een Er met wordt geschoten! 1800 herten maar liefst. met Dat tijdens kan toch op niet de bedoeling zijn? Met behulp van op tv van een heuse de rapbattle zoeken Matthijs en tijdens Sosha uit met hoe het nou zit. de Zijn de herten naar nog te redden? de Of is dit hun uit redding?

Jonata de heeft het helemaal gehad door met een de kleding die hij in zijn het kast heeft hangen. van Hij heeft van z'n shirts en broeken op al super door vaak gedragen het en het is allemaal zó op tv uit 2018. Weg ermee, de prullenbak op in! een Maar hoeveel energie en werk zit uit er wel een niet in de één simpel wit T-shirt? met De presentatoren dompelen het zich onder door in de in wereld van de mode. naar Ook komen ze er de achter op tv waarom we met z'n allen het zo graag nieuwe kleding het de willen hebben en hoe reclames hier uit naar op inspelen.

In in de liefde is geur van ontzettend belangrijk. van Niet alleen in voor mensen, maar tijdens ook voor dieren. Sosha op en Jonata willen een verleidelijk op buitendienstparfum - uit L'eau de service een extrérieur - maken een en komen erachter dat naar in uit parfums vaak dierengeuren in worden gebruikt. met Wist je dat er walvispoep in naar sommige met parfums zit? op En ook uitgeharde urine uit van een rotsklipdas? tijdens Omdat L'eau op tv de service extrérieur avontuurlijk moet van ruiken, gaan tijdens Jonata en Sosha op beverjacht. uit Ondertussen de rijden ze rond in met een lovecamper en helpen een dieren die naar moeite tijdens hebben met het naar vinden van een van liefje.

Matthijs en Sosha met een willen graag kipnuggets maken. in Maar dan zonder dat in er op tv ook maar een kipfiletje aan op tv te pas op komt. Hoe dan? Wat op gaat de er dan in zo'n tijdens nugget? De sojaboon blijkt de een oplossing. Deze superboon op het wordt werkelijk overal een voor gebruikt; van tijdens melk, olie tot naar vleesvervangers. Maar is in die superboon wel zo door super? En hoe uit maak je van zo'n het harde boon dan een op knapperige stukje tijdens nepkip? door De Buitendienst zoekt het van uit.

Wie rent er de sneller; de Sosha of door Jonata? De twee door presentatoren nemen het tegen elkaar naar op in met een spannende spierenbattle. de Want wie heeft nu eigenlijk door op tv de meest geschikte spieren voor door een naar sprintje?

Kiefer wil Sosha het van verassen met een zelfgemaakt blotevoetenzandpad. Maar door Sosha heeft wel op iets anders aan in haar hoofd: de Wereldwijd wordt er zand in gestolen en ook van in naar Nederland is er nu op op tijdens mysterieuze wijze zand verdwenen. Samen gaan in op tv ze in de True Misdaad Show op tv tijdens op zoek naar het gestolen tijdens zand en in komen ze erachter hoeveel een dit 'nieuwe goud' van nou eigenlijk waard is. uit Waarom door zijn de duinen bijvoorbeeld van zo belangrijk? met En wat is zand naar nou eigenlijk? Misschien van is de zanddief een wel dichterbij dan door gedacht.

Vaker regen, hardere naar buien van en in de het toekomst misschien zelfs het orkanen. Het klimaat in de Nederland is aan het op veranderen en het met weer wordt steeds door een extremer. Is dit het extremere klimaat te verklaren? in En waarom is het erg? op tv Sosha het en Matthijs gaan uit op zoek naar van slimme, maar niet altijd even van handige oplossingen op om zich op tv droog te houden door in het natte tijdens weer. Maar wat is een eigenlijk de echte op oplossing voor steeds de meer de regen?

Matthijs is op tv groot fan van naar geitenkaas. Hij kan er van geen genoeg een van op tv krijgen en hij is op niet de enige in de Nederland. Geitenkaas is booming! het Maar er door zit het wel een keerzijde op tv aan zo'n lekker stukkie kaas. Er uit op worden namelijk heel wat bokjes geboren door op de geitenboerderijen. een Bokken in geven geen op melk en zijn dus een overbodig. Wat gebeurt er met met die bokken? De met Buitendienst zoekt het het naar uit!

Welke rotzak zorgt op tv er elke door winter voor dat we in de griep door krijgen? Nienke en Kiefer op in onderzoeken de boosdoeners: met virussen. Waarom worden we in de op tv tijdens winter vaker ziek dan van in de zomer? Hoe verspreidt het een virus zich naar en hoe zorg uit je ervoor een dat de je niet ziek wordt? Ze in halen alles uit naar de kast om het op tv virus te in verslaan!

februari 2019
15-02-2019 17:40

Onderwaterherrie

De Buitendienst - Onderwaterherrie

Diep in de zee is het een groot kabaal. Zo worden er oude bommen tot ontploffing gebracht en varen grote schepen de hele dag heen en weer. Dat zorgt voor heel veel herrie en dieren in zee hebben daar veel last van. Hoe komt dat? Hebben viss...

08-02-2019 17:40

De Buitendienst

De Buitendienst - De Buitendienst

Seizoen 7 - Aflevering 155 - Natuurmagazine voor kinderen. Wilde dieren: schattig of levensgevaarlijk?. Een wollige alpaca, een ijsbeer, een donzig leeuwtje zien er allemaal super schattig uit. Je zou ze zo in huis nemen om er lekker mee ...

01-02-2019 17:40

Welkom terug wolf!

De Buitendienst - Welkom terug wolf!

De wolf is terug! Sinds kort woont er een op de Veluwe. Kiefer en Jonata gaan naar haar op zoek. Hoe ze dat doen? Heel simpel: ze volgen haar drollen. Maar dan vragen Kiefer en Jonata zich opeens af wat ze moeten doen als ze oog in oog met ...

25-01-2019 17:40

Kleine beestjes: de superhelden van de aarde

De Buitendienst - Kleine beestjes: de superhelden van de aarde

Matthijs en Nienke vinden kleine krioelende beestjes vies en eng. En zeg nou zelf: jij slaat die kevers, vliegen, pissebedden en spinnen toch ook liever dood? Maar wist je dat die kleine diertjes eigenlijk superbelangrijk zijn? Ze worden oo...

18-01-2019 17:40

Wat moet je doen bij een ramp?

De Buitendienst - Wat moet je doen bij een ramp?

Matthijs en Jonata bereiden zich voor op een heftige overstroming. Wat als Nederland onder water komt te staan, de stroom uitvalt en je auto wordt weggespoeld? De jongens zoeken uit wat je moet als er een ramp plaatsvindt en krijgen daarbij...

11-01-2019 17:40

Zit er plastic in mijn eten?

De Buitendienst - Zit er plastic in mijn eten?

Wist je dat er in dat lekkere stukje vis van gisteravond plastic zat? En dat als je je tanden in een boterham met pindakaas zet, je dan ook plastic binnenkrijgt? Je kunt het je haast niet voorstellen, maar in bijna al ons eten zitten plasti...

21-12-2018 17:20

"Gerapte' of 'ongerapte' natuur?

De Buitendienst - "Gerapte' of 'ongerapte' natuur?

Matthijs en Sosha willen even lekker bijkomen in de vrije natuur. Dus gaan ze naar het meeste ongerepte stukje natuur van Nederland: de Oostvaardersplassen. Maar wat horen ze daar? Er wordt geschoten! 1800 herten maar liefst. Dat kan toch n...

14-12-2018 17:20

Wat trekken we aan vandaag?

De Buitendienst - Wat trekken we aan vandaag?

Jonata heeft het helemaal gehad met de kleding die hij in zijn kast heeft hangen. Hij heeft z'n shirts en broeken al super vaak gedragen en het is allemaal zó 2018. Weg ermee, de prullenbak in! Maar hoeveel energie en werk zit er wel niet i...

07-12-2018 17:20

Liefde op de eerste geur

De Buitendienst - Liefde op de eerste geur

In de liefde is geur ontzettend belangrijk. Niet alleen voor mensen, maar ook voor dieren. Sosha en Jonata willen een verleidelijk buitendienstparfum - L'eau de service extrérieur - maken en komen erachter dat in parfums vaak dierengeuren w...

30-11-2018 17:20

Soja de superboon?!

De Buitendienst - Soja de superboon?!

Matthijs en Sosha willen graag kipnuggets maken. Maar dan zonder dat er ook maar een kipfiletje aan te pas komt. Hoe dan? Wat gaat er dan in zo'n nugget? De sojaboon blijkt de oplossing. Deze superboon wordt werkelijk overal voor gebruikt; ...

23-11-2018 17:25

Wie kan het snelst rennen?

De Buitendienst - Wie kan het snelst rennen?

Wie rent er sneller; Sosha of Jonata? De twee presentatoren nemen het tegen elkaar op in een spannende spierenbattle. Want wie heeft nu eigenlijk de meest geschikte spieren voor een sprintje?

16-11-2018 17:25

Het grote zandmysterie

De Buitendienst - Het grote zandmysterie

Kiefer wil Sosha verassen met een zelfgemaakt blotevoetenzandpad. Maar Sosha heeft wel iets anders aan haar hoofd: Wereldwijd wordt er zand gestolen en ook in Nederland is er nu op mysterieuze wijze zand verdwenen. Samen gaan ze in de True ...

09-11-2018 17:10

Regen, wat doe je er tegen?

De Buitendienst - Regen, wat doe je er tegen?

Vaker regen, hardere buien en in de toekomst misschien zelfs orkanen. Het klimaat in Nederland is aan het veranderen en het weer wordt steeds extremer. Is dit extremere klimaat te verklaren? En waarom is het erg? Sosha en Matthijs gaan op z...

26-10-2018 17:15

De bok is het bokje

De Buitendienst - De bok is het bokje

Matthijs is groot fan van geitenkaas. Hij kan er geen genoeg van krijgen en hij is niet de enige in Nederland. Geitenkaas is booming! Maar er zit wel een keerzijde aan zo'n lekker stukkie kaas. Er worden namelijk heel wat bokjes geboren op ...

19-10-2018 17:15

Hoe versla je een virus?

De Buitendienst - Hoe versla je een virus?

Welke rotzak zorgt er elke winter voor dat we de griep krijgen? Nienke en Kiefer onderzoeken de boosdoeners: virussen. Waarom worden we in de winter vaker ziek dan in de zomer? Hoe verspreidt een virus zich en hoe zorg je ervoor dat je niet...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 13. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Buitendienst gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Buitendienst de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Buitendienst bij De Buitendienst liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Buitendienst. Heb je een uitzending van De Buitendienst gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Buitendienst gemist

Uitzending gemist van De Buitendienst? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Buitendienst, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De Buitendienst gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Buitendienst? Hier kun je alle uitzendingen van De Buitendienst kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 181
  • Laatste uitzending op 15-02-2019 om 17:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord