Programma gemist?

Kunstlicht is best door schadelijk voor tijdens de natuur. Heb een je er op ooit wel eens bij stil in gestaan dat tijdens het 's nachts niet op tv helemaal donker meer het is? Als de naar een zon onder gaat doen wij onze van de lampen aan. Zo kunnen het we gewoon door blijven sporten, fietsen van en voedsel verbouwen. met En ook voelen we ons naar dan veiliger. Maar met al dat kunstlicht uit is best schadelijk tijdens voor de natuur. met Dieren en planten op hebben er last van. met Kiefer en Yannick op tv door zoeken uit of op tv het licht niet in gewoon uit kan 's tijdens avonds!

Elk door dier heeft zo zijn naar eigen in slimmigheidjes en talenten. Wij mensen naar denken op tv dat we super uit slim zijn, maar naar dieren weten en met kunnen daarentegen ook heel door wat. Elk dier heeft zo met zijn eigen naar slimmigheidjes en een talenten. In de naar spectaculaire spelshow de worden er twee tijdens teams verschillende quizvragen over op tv het IQ met van dieren zoals in dolfijnen, varkens en zeeleeuwen voorgelegd. Een de zinderende, spannende uit en slimme aflevering van de de tijdens Buitendienst die het je niet wil op tv missen!

Waardoor op tv kunnen sommige van mensen hooikoorts hebben en andere van niet? Hatsjieeee! Niezen, de veel snot en een het paar betraande door ogen. Als je door hooikoorts hebt is van het voorjaar niet tijdens echt een op pretje. Al die pollen in naar de het lucht maken je hartstikke het verkouden. Maar hoe naar komt van het toch dat mensen daar zo'n door last van hebben? met uit Waarom de een wel en de met op ander niet? En op wat kun je tegen de hooikoorts door doen? De tijdens Buitendienst de gaat op onderzoek een uit!

Bagger! op tv Waar een van klein land groot kan een zijn. Bagger! Waar een klein naar van land groot kan zijn. op tv Nederlandse baggeraars verplaatsen op zand over de uit hele wereld en op maken land waar eerst het water was. Nienke het wil ook wel een op tv eigen eilandje dus de uit Yannick gaat voor haar aan door de in slag. Maar hoe van doe je dat, een eiland maken? uit De Buitendienst neemt op tv tijdens een kijkje op Maasvlakte op 2 en de Marker Wadden van in hoe ze het daar in aanpakken.

Heb uit je er ooit wel uit eens bij stil gestaan tijdens dat op tv het ‘s nachts door niet helemaal van donker meer is? Als de van zon onder gaat tijdens doen naar wij onze lampen aan. Zo kunnen een we gewoon blijven uit het sporten, fietsen en naar voedsel verbouwen. En ook v... Heb door je tijdens er ooit wel eens bij tijdens stil gestaan op dat het het 's nachts niet helemaal donker door meer het is? Als de zon van onder gaat doen uit wij onze lampen met aan. Zo kunnen het we gewoon blijven met sporten, naar fietsen en voedsel verbouwen. En van ook voelen we ons in dan veiliger. Maar met de al dat kunstlicht is uit best schadelijk voor de natuur. in Dieren met en planten hebben er last tijdens van. een Kiefer en Yannick zoeken uit van of naar het licht door niet gewoon uit in kan 's avonds!

Nienke in en Kiefer verkopen allerlei spullen op en het producten die 'gejat' zijn het van de natuur. in Nienke en Kiefer de beginnen een eigen met winkel. En het wel een heel van bijzondere! Ze verkopen tijdens allerlei spullen en producten die op het gejat zijn van de natuur. in Een lijm die is van op tv afgekeken van mosselen en schoenen de met op lichtgevende zolen, gemaakt van bacteriën. de Beter goed gejat de dan in slecht bedacht! Maar met wat leren wij mensen in dan allemaal van dieren de en planten? En hoe van zie je dat het terug in ontwerpen uit tijdens en designs? De Buitendienst zoekt op uit hoe van ingenieus de natuur naar wel niet door is!

Nienke uit en Kiefer willen meer te door weten naar komen over haaien. Haaien naar zijn de schrik het van naar de zee. Met uit hun grote lichaam en met scherpe tanden het jagen ze veel mensen de stuipen uit met op het lijf. Toch hoef in je helemaal niet uit zo met bang te zijn voor op haaien, er zwemmen op tv zelfs haaien in onze uit eigen met Noordzee. Dit zijn van niet die grote beesten met die je in op televisie ziet, maar van kleinere soorten die op de de het bodem van de van Noordzee leven. En ook een in de Noordzee blijft naar de naar haai een echte rover. Nienke naar en Kiefer van gaan op bezoek bij een de haaien in door Burgers Zoo en naar in de Universiteit in van Wageningen in om meer te weten de te komen over deze uit mysterieuze tijdens dieren.

We het doen het elke een dag. Poepen. Naast naar dat het hartstikke van fijn is om te doen op is het op tv ook op tv nog eens nuttig. Door te uit poepen raak op tv je een hoop een afval- en gifstoffen kwijt. door We doen het elke met dag. Poepen. een Naast dat uit het hartstikke fijn is op tv om te op doen is het ook door nog van eens nuttig. Door te poepen raak op je een een hoop afval- het en gifstoffen kwijt. een Maar poep is niet door alleen maar iets om met weg te naar spoelen, je kan op er met namelijk best een hoop mee. door Sommige dieren eten hun in poep op. En op tv wij mensen kunnen de een een poeptransplantatie krijgen als je door last hebt van naar je uit darmen. Maar er is nog veel een meer wat je tijdens met uit dit bruine goud kan de doen.

Wie zijn op de beste zangers door in de uit natuur? Kiefer en Matthijs door willen een met monsterhit scoren en zoeken daarom op tv het allergrootste zangtalent. op Maar ze in kijken een verder dan de gebruikelijke talentenjachten, naar wie zijn op tv de beste uit zangers in de natuur? Waarom door zingen vogels eigenlijk? Hoe met naar zien onze stembanden eruit naar en hebben vogels naar die ook? De presentatoren op tv leren zingen naar als een vogel door en componeren hun eigen het dierenhit in de De Buitendienst!

Schimmels vies? Ja, met maar ze de kunnen ook nuttig op tv zijn. Schimmels vies? in In naar de badkamer of op je een boterham naar misschien ja, maar naar zonder schimmels zou die met boterham er op helemaal niet zijn! uit We eten dagelijks in schimmels als paddenstoelen of de in kaas. Maar wist je in dat op tv je ook een van jurk of een uit stoel kunt op maken met schimmels? een Schimmels zijn o-ve-ral en in er zijn meer dan een door tijdens miljoen verschillende soorten. De Buitendienst zoekt de uit hoe nuttig naar door deze schimmels kunnen naar zijn!

Op welke manieren een op kun je chillen, als je geen in tijd uit hebt om vakantie te vieren? in van Na 100 Buitendienst afleveringen kunnen Nienke een op tv en Yannick niet meer, ze door zitten er op tv he-le-maal doorheen! Maar ja, naar er met moet toch weer tijdens een nieuwe Buitendienst gepresenteerd worden, want de anders gaat het het niet goed. in Het liefste zouden ze door 26 weken de op vakantie naar gaan, maar door dat wordt hem even op niet. Op welke de manieren kun het je nog meer tijdens ontspannen? En wat is tijdens nou echt naar dé manier om te het chillen? De Buitendienst zoekt het het een uit!

Wat de maakt kaviaar zo in bijzonder? Kaviaar; het zwarte tijdens goud. Als je erover een nadenkt is uit het het best wel een door raar iets om te door eten. Het zijn door namelijk gewoon de op eitjes van de op tv steur, een vis. op tv Toch happen de veel belangrijke en een beroemde mensen regelmatig in een lepeltje van dit spul het weg. door Wat maakt kaviaar zo bijzonder? Een een kilo uit beetje kwaliteitsspul kost al gauw op 1600 euro, uit hoe komt naar het dat in het zo duur is? Nienke naar en Matthijs zoeken naar het naar uit.

Wie is dé de beste Buitendienst met presentator allertijden? Jawel naar het het is zover; alweer de 100e een aflevering een van De Buitendienst. Maar wat met hebben onze Matthijs, het Nienke, in Yannick en Kiefer daar nou eigenlijk naar het van opgestoken? Om hier achter te tijdens komen een ontvoert Matthijs de andere door drie en stelt een ze op tv op de proef. In met een verlaten dierentuin moet naar het op drietal allerlei testen doorstaan en opdrachten naar uitvoeren, en van dat allemaal binnen naar de tijd. Wie van tijdens de drie door zal de geschiedenis van ingaan als dé beste met Buitendienst de presentator allertijden?

Wie in zijn de beste zangers met in de natuur? Kiefer op en Matthijs willen een een monsterhit de scoren en zoeken daarom het het de allergrootste zangtalent. Maar ze kijken uit verder dan van de in gebruikelijke talentenjachten, wie het zijn de beste de zangers in de natuur? door Waarom zingen vogels eigenlijk? in Hoe zien tijdens onze stembanden eruit van en hebben vogels die door ook? De presentatoren met leren zingen door als een vogel en een componeren hun eigen dierenhit tijdens in De naar Buitendienst!

HAHAHAHA! Lachen is in gezond. Wij mensen een houden van lachen. met Heerlijk schateren bij de een op goede comedy of hilarische kattenfilmpjes uit naar op internet. En dat is op tv maar goed ook op want lachen is gezond! een in Toch? Dat zeggen ze door wel altijd. Maar hoe door werkt op dat dan? Waarom lachen wij mensen? in En lachen dieren het eigenlijk tijdens ook? Deze het week duiken Nienke en een Matthijs in van de wereld van de met lach. Zo de leren ze tijdens tijdens een cursus lachyoga dat alleen neplachen op uit al hartstikke goed voor je op is. Dus doe op maar op tv gezellig mee dan ben jij uit alvast een goed bezig: HAHAHAHAHAHAHAHAHA.

juni 2017
23-06-2017 17:40

Mag het licht uit?

De Buitendienst - Mag het licht uit?

Kunstlicht is best schadelijk voor de natuur. Heb je er ooit wel eens bij stil gestaan dat het 's nachts niet helemaal donker meer is? Als de zon onder gaat doen wij onze lampen aan. Zo kunnen we gewoon blijven sporten, fietsen en voedsel v...

16-06-2017 17:40

Het slimste dier

De Buitendienst - Het slimste dier

Elk dier heeft zo zijn eigen slimmigheidjes en talenten. Wij mensen denken dat we super slim zijn, maar dieren weten en kunnen daarentegen ook heel wat. Elk dier heeft zo zijn eigen slimmigheidjes en talenten. In de spectaculaire spelshow w...

09-06-2017 17:40

Wat is hooikoorts?

De Buitendienst - Wat is hooikoorts?

Waardoor kunnen sommige mensen hooikoorts hebben en andere niet? Hatsjieeee! Niezen, veel snot en een paar betraande ogen. Als je hooikoorts hebt is het voorjaar niet echt een pretje. Al die pollen in de lucht maken je hartstikke verkouden....

02-06-2017 17:40

Hoe maak je een eiland?

De Buitendienst - Hoe maak je een eiland?

Bagger! Waar een klein land groot kan zijn. Bagger! Waar een klein land groot kan zijn. Nederlandse baggeraars verplaatsen zand over de hele wereld en maken land waar eerst water was. Nienke wil ook wel een eigen eilandje dus Yannick gaat v...

26-05-2017 17:40

Mag het licht uit?

De Buitendienst - Mag het licht uit?

Heb je er ooit wel eens bij stil gestaan dat het ‘s nachts niet helemaal donker meer is? Als de zon onder gaat doen wij onze lampen aan. Zo kunnen we gewoon blijven sporten, fietsen en voedsel verbouwen. En ook v... Heb je er ooit wel eens ...

19-05-2017 17:40

Wat kunnen wij allemaal jatten uit de natuur?

De Buitendienst - Wat kunnen wij allemaal jatten uit de natuur?

Nienke en Kiefer verkopen allerlei spullen en producten die 'gejat' zijn van de natuur. Nienke en Kiefer beginnen een eigen winkel. En wel een heel bijzondere! Ze verkopen allerlei spullen en producten die gejat zijn van de natuur. Een lijm...

12-05-2017 17:35

Moeten we bang zijn voor haaien?

De Buitendienst - Moeten we bang zijn voor haaien?

Nienke en Kiefer willen meer te weten komen over haaien. Haaien zijn de schrik van de zee. Met hun grote lichaam en scherpe tanden jagen ze veel mensen de stuipen op het lijf. Toch hoef je helemaal niet zo bang te zijn voor haaien, er zwemm...

05-05-2017 17:10

Wat kun je allemaal met poep?

De Buitendienst - Wat kun je allemaal met poep?

We doen het elke dag. Poepen. Naast dat het hartstikke fijn is om te doen is het ook nog eens nuttig. Door te poepen raak je een hoop afval- en gifstoffen kwijt. We doen het elke dag. Poepen. Naast dat het hartstikke fijn is om te doen is h...

28-04-2017 17:20

Hoe maak je een monsterhit?

De Buitendienst - Hoe maak je een monsterhit?

Wie zijn de beste zangers in de natuur? Kiefer en Matthijs willen een monsterhit scoren en zoeken daarom het allergrootste zangtalent. Maar ze kijken verder dan de gebruikelijke talentenjachten, wie zijn de beste zangers in de natuur? Waaro...

21-04-2017 17:20

Waarom zijn schimmels eigenlijk heel tof?

De Buitendienst - Waarom zijn schimmels eigenlijk heel tof?

Schimmels vies? Ja, maar ze kunnen ook nuttig zijn. Schimmels vies? In de badkamer of op je boterham misschien ja, maar zonder schimmels zou die boterham er helemaal niet zijn! We eten dagelijks schimmels als paddenstoelen of in kaas. Maar ...

14-04-2017 17:15

Waarom hebben we stress?

De Buitendienst - Waarom hebben we stress?

Op welke manieren kun je chillen, als je geen tijd hebt om vakantie te vieren? Na 100 Buitendienst afleveringen kunnen Nienke en Yannick niet meer, ze zitten er he-le-maal doorheen! Maar ja, er moet toch weer een nieuwe Buitendienst geprese...

08-04-2017 12:25

Waarom is kaviaar zo duur?

De Buitendienst - Waarom is kaviaar zo duur?

Wat maakt kaviaar zo bijzonder? Kaviaar; het zwarte goud. Als je erover nadenkt is het best wel een raar iets om te eten. Het zijn namelijk gewoon de eitjes van de steur, een vis. Toch happen veel belangrijke en beroemde mensen regelmatig e...

07-04-2017 17:10

De Grote Buitendienst Battle

De Buitendienst - De Grote Buitendienst Battle

Wie is dé beste Buitendienst presentator allertijden? Jawel het is zover; alweer de 100e aflevering van De Buitendienst. Maar wat hebben onze Matthijs, Nienke, Yannick en Kiefer daar nou eigenlijk van opgestoken? Om hier achter te komen ont...

31-03-2017 17:20

Hoe maak je een monsterhit?

De Buitendienst - Hoe maak je een monsterhit?

Wie zijn de beste zangers in de natuur? Kiefer en Matthijs willen een monsterhit scoren en zoeken daarom het allergrootste zangtalent. Maar ze kijken verder dan de gebruikelijke talentenjachten, wie zijn de beste zangers in de natuur? Waaro...

24-03-2017 17:15

Waarom is lachen gezond?

De Buitendienst - Waarom is lachen gezond?

HAHAHAHA! Lachen is gezond. Wij mensen houden van lachen. Heerlijk schateren bij een goede comedy of hilarische kattenfilmpjes op internet. En dat is maar goed ook want lachen is gezond! Toch? Dat zeggen ze wel altijd. Maar hoe werkt dat da...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Buitendienst gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Buitendienst de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Buitendienst bij De Buitendienst liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Buitendienst. Heb je een uitzending van De Buitendienst gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Buitendienst gemist

Uitzending gemist van De Buitendienst? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Buitendienst, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De Buitendienst gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Buitendienst? Hier kun je alle uitzendingen van De Buitendienst kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 117
  • Laatste uitzending op 23-06-2017 om 17:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord