Programma gemist?

Tijdens de Kinderboekenweek op wordt in het lekker griezelen dit jaar! op tv Matthijs vindt enge uit dingen een maar niks en daarom gaat op tv hij een samen met Nienke uitzoeken wat met angst doet met uit het je lichaam. Nienke uit probeert Matthijs te naar helpen z'n angsten onder controle door te krijgen. Best door handig tijdens het van bungeejumpen van en brand blussen, maar of ze door hem in nou echt op helpt...

Yannick met heeft een nieuwe Best de Friend Forever: de het brandnetel. Ondanks zijn van prikkelende karakter heeft een deze BFF de namelijk een hoop een vrienden in de natuur. naar Veel dieren het en insecten kunnen niet zonder met de brandnetel, in ook voor van de mens blijkt op tv de plant bijzonder nuttig. Van op tv superfood tot tijdens kleding, de brandnetel blijft naar Matthijs en Yannick naar op tv verrassen!

Hoe het zorgt Yannick uit ervoor dat zijn klimaatfilm een een hit wordt? in Matthijs heeft een idee! door Ze gaan een door '5D tijdens experience' bouwen. In deze Buitendienst-bioscoop uit worden naar alle zintuigen van met de kijkers geprikkeld. Of op OVERprikkeld?

Waar gaat een naar boterham met door pindakaas met naartoe als je de 'm doorslikt? Het wordt geschud, gekneed, op op in stukjes geknipt en gevoerd uit aan miljoenen bacteriën in in je buik. Kiefer naar op tv en Yannick willen dit beter begrijpen door met en gaan als echte masterchefs tijdens de spijsvertering naspelen. Lukt door het tijdens ze om onder tijdens toeziend oog van een een deskundige op tv zelf poep te op tv maken?

Zo een zwemmen ze de de halve wereld over om Nederland de binnen een te komen en van wij peuzelen ze graag uit op als lekkernij. De door tijdens paling! Na een hele een lang reis over zee willen met naar palingen onze rivieren inzwemmen, maar hier uit de botsen ze tegen dijken, dammen uit en uit gemalen aan. Kunnen Kiefer en Yannick van door de palingen helpen om op tv Nederland binnen te uit komen?

Wij mensen denken in dat we de super slim een zijn, maar van dieren weten en kunnen daarentegen ook op heel in wat. Elk de dier heeft zo zijn een eigen slimmigheidjes van en talenten. In de spectaculaire spelshow het worden het er twee naar teams verschillende quizvragen over met het IQ van op tv dieren zoals dolfijnen, varkens en het zeeleeuwen voorgelegd. Een het zinderende, spannende en van slimme aflevering van een de Buitendienst die uit je een niet wil op missen!

Jawel met het is tijdens zover; alweer de een 100e aflevering. Maar wat tijdens hebben onze Matthijs, tijdens Nienke, Yannick en Kiefer van daar nou eigenlijk uit van opgestoken? Om door hier achter te van komen ontvoert Matthijs de de andere uit drie en stelt ze op een op tv de proef. In het een verlaten dierentuin moet het drietal tijdens allerlei testen op doorstaan in en opdrachten uitvoeren, en dat allemaal met met binnen de tijd. Wie van uit de tijdens drie zal de door geschiedenis ingaan als dé beste Buitendienst met op presentator allertijden?

Nienke in en Kiefer verkopen tijdens allerlei spullen en producten van die 'gejat' zijn op van de naar natuur. Nienke en Kiefer van beginnen op tv een eigen winkel. En tijdens wel een heel bijzondere! Ze op tv verkopen allerlei door spullen en de producten die gejat tijdens zijn van de natuur. Een op lijm op die is afgekeken van in mosselen, een tas geïnspireerd naar op het gordeldier op en schoenen van met lichtgevende van zolen, gemaakt van tijdens bacteriën. Beter naar goed gejat dan in slecht bedacht! Maar wat leren een wij mensen van dan allemaal met van dieren en planten? En hoe in op tv zie je dat het terug in ontwerpen en het designs? De Buitendienst op tv zoekt uit hoe van ingenieus de natuur een wel niet van is!

Kunstlicht op is best schadelijk in voor de natuur. Heb je op tv er uit ooit wel de eens bij stil gestaan uit dat het 's nachts op niet helemaal in donker meer is? Als op tv de uit zon onder gaat uit doen wij onze op lampen aan. Zo kunnen we gewoon op tv van blijven sporten, fietsen en voedsel uit verbouwen. En van ook voelen we naar ons dan veiliger. Maar al op dat kunstlicht in is naar best schadelijk voor de natuur. een Dieren en uit planten hebben er tijdens last van. Kiefer en met Yannick tijdens zoeken uit of tijdens het licht niet gewoon uit met kan 's het avonds!

Elk dier heeft door van zo zijn eigen het slimmigheidjes en talenten. Wij mensen denken van dat uit we super slim in zijn, maar dieren weten en het op kunnen daarentegen ook heel uit wat. Elk door dier heeft zo zijn eigen slimmigheidjes op en met talenten. In de spectaculaire op tv spelshow op worden er twee teams verschillende een quizvragen over op tv het IQ van dieren zoals een dolfijnen, een varkens en zeeleeuwen voorgelegd. Een met zinderende, door spannende en slimme aflevering van in van de Buitendienst die je niet wil een het missen!

Waardoor kunnen sommige op mensen hooikoorts hebben een en andere niet? uit Hatsjieeee! Niezen, veel de met snot en een paar betraande ogen. van Als je hooikoorts met hebt op tv is het voorjaar tijdens niet echt een in pretje. Al die naar pollen in de lucht met maken je hartstikke verkouden. in Maar in hoe komt het toch van dat mensen naar daar zo'n last van hebben? tijdens van Waarom de een met wel en de ander niet? uit En wat het kun je tegen de in hooikoorts doen? De in Buitendienst het gaat op onderzoek de uit!

Bagger! Waar van een klein van land groot tijdens kan zijn. Bagger! Waar naar een klein land groot de kan zijn. Nederlandse baggeraars van tijdens verplaatsen zand over een de hele wereld en op tv maken land waar met eerst water was. Nienke uit wil ook een wel een eigen eilandje van dus Yannick gaat voor met haar aan een de slag. Maar met hoe doe je dat, door naar een eiland maken? het De Buitendienst neemt een kijkje een op door Maasvlakte 2 en de op tv Marker Wadden door hoe ze het uit daar aanpakken.

Heb het je er met ooit wel eens bij stil op tv gestaan dat het op tv ‘s nachts niet een helemaal donker meer is? op tv Als het de zon onder gaat op tv doen wij onze lampen uit aan. Zo tijdens kunnen we van gewoon blijven sporten, fietsen een en voedsel op tv verbouwen. En ook in v... Heb op je er ooit de wel eens bij stil gestaan dat het het 's de nachts niet helemaal in donker meer naar is? Als de in zon onder op gaat doen wij onze een lampen aan. Zo kunnen we tijdens gewoon blijven het sporten, fietsen en een voedsel verbouwen. met En ook op voelen we ons dan veiliger. op Maar al dat kunstlicht een is best op tv schadelijk door voor de natuur. met Dieren en planten hebben met er last van. Kiefer en op met Yannick zoeken uit of het licht op niet gewoon op tv uit met kan 's avonds!

Nienke en Kiefer het verkopen allerlei spullen met en producten naar die 'gejat' zijn van naar de het natuur. Nienke en Kiefer beginnen naar een naar eigen winkel. op tv En wel een heel bijzondere! Ze uit verkopen allerlei spullen door en producten die met gejat zijn van de door de natuur. Een lijm tijdens die is afgekeken op van mosselen en door schoenen met de lichtgevende zolen, gemaakt door van bacteriën. Beter goed gejat in dan slecht bedacht! naar Maar wat het leren wij mensen dan allemaal door uit van dieren en planten? En tijdens hoe zie naar je dat terug naar in ontwerpen een en designs? De Buitendienst zoekt uit naar hoe uit ingenieus de natuur wel tijdens niet op is!

Nienke in en Kiefer willen met meer te weten komen over van met haaien. Haaien zijn de schrik van op de met zee. Met hun grote door lichaam en scherpe het tanden jagen ze met veel mensen de op tv stuipen op het een lijf. Toch hoef in je helemaal van niet zo bang te op zijn voor haaien, er naar zwemmen zelfs haaien een in onze eigen de Noordzee. in Dit zijn niet op tv die grote beesten naar die je de op televisie ziet, het maar kleinere soorten die op de het bodem van de naar Noordzee uit leven. En ook in naar de Noordzee van blijft de door haai een echte rover. Nienke en van Kiefer tijdens gaan op het bezoek bij de haaien in in Burgers Zoo en naar naar de door Universiteit van Wageningen om meer een te weten te op komen een over deze mysterieuze in dieren.

oktober 2017
13-10-2017 17:40

Gruwelijk eng

De Buitendienst - Gruwelijk eng

Tijdens de Kinderboekenweek wordt het lekker griezelen dit jaar! Matthijs vindt enge dingen maar niks en daarom gaat hij samen met Nienke uitzoeken wat angst doet met je lichaam. Nienke probeert Matthijs te helpen z'n angsten onder controle...

06-10-2017 17:40

De brandnetel, je nieuwe BFF

De Buitendienst - De brandnetel, je nieuwe BFF

Yannick heeft een nieuwe Best Friend Forever: de brandnetel. Ondanks zijn prikkelende karakter heeft deze BFF namelijk een hoop vrienden in de natuur. Veel dieren en insecten kunnen niet zonder de brandnetel, ook voor de mens blijkt de plan...

29-09-2017 17:40

Hoe prikkel je de zintuigen?

De Buitendienst - Hoe prikkel je de zintuigen?

Hoe zorgt Yannick ervoor dat zijn klimaatfilm een hit wordt? Matthijs heeft een idee! Ze gaan een '5D experience' bouwen. In deze Buitendienst-bioscoop worden alle zintuigen van de kijkers geprikkeld. Of OVERprikkeld?

22-09-2017 16:55

Van mond tot kont

De Buitendienst - Van mond tot kont

Waar gaat een boterham met pindakaas naartoe als je 'm doorslikt? Het wordt geschud, gekneed, in stukjes geknipt en gevoerd aan miljoenen bacteriën in je buik. Kiefer en Yannick willen dit beter begrijpen en gaan als echte masterchefs de sp...

15-09-2017 17:45

Het mysterie van de paling

De Buitendienst - Het mysterie van de paling

Zo zwemmen ze de halve wereld over om Nederland binnen te komen en wij peuzelen ze graag op als lekkernij. De paling! Na een hele lang reis over zee willen palingen onze rivieren inzwemmen, maar hier botsen ze tegen dijken, dammen en gemale...

02-09-2017 14:05

Zappbaas voor 1 dag : De Buitendienst: Het slimste dier

De Buitendienst - Zappbaas voor 1 dag : De Buitendienst: Het slimste dier

Wij mensen denken dat we super slim zijn, maar dieren weten en kunnen daarentegen ook heel wat. Elk dier heeft zo zijn eigen slimmigheidjes en talenten. In de spectaculaire spelshow worden er twee teams verschillende quizvragen over het IQ ...

07-07-2017 17:35

De Grote Buitendienst Battle

De Buitendienst - De Grote Buitendienst Battle

Jawel het is zover; alweer de 100e aflevering. Maar wat hebben onze Matthijs, Nienke, Yannick en Kiefer daar nou eigenlijk van opgestoken? Om hier achter te komen ontvoert Matthijs de andere drie en stelt ze op de proef. In een verlaten die...

30-06-2017 17:40

Wat kunnen wij allemaal jatten van de natuur?

De Buitendienst - Wat kunnen wij allemaal jatten van de natuur?

Nienke en Kiefer verkopen allerlei spullen en producten die 'gejat' zijn van de natuur. Nienke en Kiefer beginnen een eigen winkel. En wel een heel bijzondere! Ze verkopen allerlei spullen en producten die gejat zijn van de natuur. Een lijm...

23-06-2017 17:40

Mag het licht uit?

De Buitendienst - Mag het licht uit?

Kunstlicht is best schadelijk voor de natuur. Heb je er ooit wel eens bij stil gestaan dat het 's nachts niet helemaal donker meer is? Als de zon onder gaat doen wij onze lampen aan. Zo kunnen we gewoon blijven sporten, fietsen en voedsel v...

16-06-2017 17:40

Het slimste dier

De Buitendienst - Het slimste dier

Elk dier heeft zo zijn eigen slimmigheidjes en talenten. Wij mensen denken dat we super slim zijn, maar dieren weten en kunnen daarentegen ook heel wat. Elk dier heeft zo zijn eigen slimmigheidjes en talenten. In de spectaculaire spelshow w...

09-06-2017 17:40

Wat is hooikoorts?

De Buitendienst - Wat is hooikoorts?

Waardoor kunnen sommige mensen hooikoorts hebben en andere niet? Hatsjieeee! Niezen, veel snot en een paar betraande ogen. Als je hooikoorts hebt is het voorjaar niet echt een pretje. Al die pollen in de lucht maken je hartstikke verkouden....

02-06-2017 17:40

Hoe maak je een eiland?

De Buitendienst - Hoe maak je een eiland?

Bagger! Waar een klein land groot kan zijn. Bagger! Waar een klein land groot kan zijn. Nederlandse baggeraars verplaatsen zand over de hele wereld en maken land waar eerst water was. Nienke wil ook wel een eigen eilandje dus Yannick gaat v...

26-05-2017 17:40

Mag het licht uit?

De Buitendienst - Mag het licht uit?

Heb je er ooit wel eens bij stil gestaan dat het ‘s nachts niet helemaal donker meer is? Als de zon onder gaat doen wij onze lampen aan. Zo kunnen we gewoon blijven sporten, fietsen en voedsel verbouwen. En ook v... Heb je er ooit wel eens ...

19-05-2017 17:40

Wat kunnen wij allemaal jatten uit de natuur?

De Buitendienst - Wat kunnen wij allemaal jatten uit de natuur?

Nienke en Kiefer verkopen allerlei spullen en producten die 'gejat' zijn van de natuur. Nienke en Kiefer beginnen een eigen winkel. En wel een heel bijzondere! Ze verkopen allerlei spullen en producten die gejat zijn van de natuur. Een lijm...

12-05-2017 17:35

Moeten we bang zijn voor haaien?

De Buitendienst - Moeten we bang zijn voor haaien?

Nienke en Kiefer willen meer te weten komen over haaien. Haaien zijn de schrik van de zee. Met hun grote lichaam en scherpe tanden jagen ze veel mensen de stuipen op het lijf. Toch hoef je helemaal niet zo bang te zijn voor haaien, er zwemm...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Buitendienst gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Buitendienst de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Buitendienst bij De Buitendienst liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Buitendienst. Heb je een uitzending van De Buitendienst gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Buitendienst gemist

Uitzending gemist van De Buitendienst? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Buitendienst, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De Buitendienst gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Buitendienst? Hier kun je alle uitzendingen van De Buitendienst kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 126
  • Laatste uitzending op 13-10-2017 om 17:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord