Programma gemist?

Mad op tv City: Beware the Green-Eyed tijdens Monster - Gotham op City is de uit broedplaats de van 's werelds meest iconische schurken, het de in personen die uit later Batman, Catwoman, een The Penguin, The tijdens Riddler en The uit Joker worden. Wat ging het er vooraf aan deze personages? tijdens Selina door ontmoet een in onverwacht gezicht en Barbara komt naar met Nygma met informatie door over naar Isabella.

Mad met City: Time Bomb naar - Gotham uit City is de broedplaats van naar 's met werelds meest iconische van schurken, de personen die later Batman, het Catwoman, The Penguin, het The Riddler op tv en de The Joker worden. Wat de ging er vooraf aan deze een op personages?

Aflevering met 9 - Gotham City het is de broedplaats in van op 's werelds meest iconische schurken, met de de personen die later Batman, in Catwoman, The Penguin, de The Riddler en The Joker op tv tijdens worden. Wat ging er vooraf aan in deze naar personages?

Mad de City: Blood een Rush - Gotham City met is de broedplaats van 's tijdens werelds meest uit iconische in schurken, de personen die later Batman, op Catwoman, The een Penguin, The tijdens Riddler en The Joker worden. uit Wat van ging er vooraf aan door deze een personages?

Mad in City: Red Queen - op tv Gotham City is met de broedplaats van 's in tijdens werelds meest iconische schurken, op de personen die door later Batman, Catwoman, The tijdens Penguin, The Riddler de en tijdens The Joker worden. tijdens Wat ging er vooraf aan deze uit het personages?

Aflevering van 6 - Gotham City naar is de het broedplaats van 's werelds meest met iconische schurken, op tv de personen in die later Batman, Catwoman, door The Penguin, The Riddler van naar en The Joker worden. Wat het ging van er vooraf aan deze tijdens personages?

Aflevering 5 - tijdens Gotham de City is de broedplaats het van naar 's werelds meest op tv iconische schurken, de tijdens personen die later Batman, Catwoman, The naar Penguin, het The Riddler en The Joker in worden. Wat van ging er vooraf uit aan op deze personages?

Seizoen 3 - in naar Aflevering 4 - het Amerikaanse misdaadserie. New Day Rising. Penguins macht over door Gotham groeit. het Jim levert van Alice in het bij de GCPD. van Alfred gaat op zoek de naar de dubbelganger van door Bruce.

Seizoen 3 - het Aflevering tijdens 3 - Amerikaanse naar misdaadserie. Look Into naar My Eyes. Hypnotiseur Jervis Tetch/Mad in Hatter komt naar Gotham op tv om zijn zus Alice de terug te vinden. op tv Om uit hem hierbij te helpen uit huurt hij tijdens Gordon in. Penguin dingt mee op tv naar een de titel een van burgemeester.

Aflevering 2 - de Gotham City is door de broedplaats van met op tv 's werelds meest iconische in schurken, de naar personen die later Batman, Catwoman, The de Penguin, The tijdens Riddler op en The Joker worden. het Wat ging er vooraf aan uit deze de personages?

Mad City: Better het to het Reign in Hell... - een Gotham City is het de broedplaats van 's door werelds meest op iconische schurken, van de personen die later Batman, uit een Catwoman, The Penguin, The Riddler van en The in Joker worden. Wat ging er door vooraf aan deze een personages? in Gordon werkt de in een monster-geteisterde Gotham het als een premiejager en zoekt op tv antwoorden over de het ontsnapte Indian op Hill-vluchtelingen en het waarom hun krachten hen lijken naar op tv te doden.

The een Fearsome Dr. uit Crane - Gotham City is naar de broedplaats van het ?s door werelds meest iconische schurken, de personen van die de later Batman, Catwoman, The Penguin, op The met Riddler en The Joker worden. met Wat ging er de vooraf door aan deze personages? De van serie start op bij de moord een op de ouders van op tv de jonge een Bruce Wayne, die we op tv later kennen als van Batman. van James Gordon, de detective met van Gotham, vormt samen door met Harvey Bullock op een het team. Zij moeten in deze grote moordzaak oplossen en komen een daarmee veel in door aanraking met tijdens opkomende schurken. op tv In deze van aflevering is er een nieuwe op tv seriemoordenaar in Gotham uit gesignaleerd. Hij zorgt ervoor tijdens dat zijn slachtoffers een hun grootste angst met meemaken, uit voordat ze met doodgaan.

Welkom Back, Jim een Gordon - Gotham naar City is tijdens de broedplaats van ?s in de werelds meest iconische naar schurken, de personen die later Batman, op Catwoman, The op Penguin, uit The Riddler en The van Joker worden. Wat ging een er vooraf aan tijdens deze personages? De op tv serie op tv start bij de moord op in de ouders van de tijdens jonge een Bruce Wayne, die we later het kennen als Batman. in naar James Gordon, de detective van naar Gotham, naar vormt samen met de Harvey Bullock een team. Zij met moeten deze grote uit moordzaak oplossen op tv en komen daarmee naar veel in aanraking met op opkomende schurken. Een getuige in in een de moordzaak door overlijdt nadat de op politie hem probeert te een beschermen. In in deze aflevering wordt de belangrijkste het getuige van op een moord vermoord uit op het politiebureau. Jim heeft de met al snel het vermoeden van dat de uit dader een collega moet de zijn.

What the met Little Bird een Told Him - het Gotham City de is de broedplaats van naar ?s werelds meest iconische schurken, de in de personen die later Batman, naar Catwoman, The tijdens Penguin, The Riddler in en The naar Joker worden. Wat de ging er vooraf met aan deze personages? tijdens De serie start bij de uit moord naar op de ouders van de tijdens jonge Bruce Wayne, die van we later kennen een met als Batman. James naar Gordon, de detective van Gotham, met vormt samen een met Harvey Bullock op een team. Zij moeten naar deze grote met moordzaak oplossen op tv en komen daarmee tijdens veel in aanraking met opkomende schurken. op In een deze aflevering het vraagt de GCPD Jim om tijdens hulp, wanneer van de ?Electrocutioner? op tv verschijnt.

Rogues' Gallery - op tv Gotham City is de de broedplaats op tv van ?s in werelds meest iconische schurken, uit de personen in die later tijdens Batman, Catwoman, The door Penguin, The Riddler en The de Joker worden. met Wat ging er vooraf aan tijdens deze personages? op tv De serie start bij een de moord op op tijdens de ouders van op de jonge Bruce Wayne, die tijdens we tijdens later kennen als Batman. James Gordon, door het de detective van tijdens Gotham, vormt samen met Harvey Bullock naar de een team. Zij moeten deze het grote moordzaak op tv oplossen en door komen daarmee veel van in aanraking met door opkomende schurken. In deze aflevering ontdekt naar Jim dat in zijn opdracht interessanter op is dan dat uit hij had verwacht. Een in op tv amateur voert elektroshocktherapie uit door op patiƫnten. Oswald gaat een over van zijn grens zichzelf. Heeft van Barbara contact met met Jim?

maart 2021
06-03-2020 00:10

Gotham

Gotham - Gotham

Mad City: Beware the Green-Eyed Monster - Gotham City is de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages? S...

14-02-2020 00:10

Gotham

Gotham - Gotham

Mad City: Time Bomb - Gotham City is de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages?

31-01-2020 00:55

Gotham

Gotham - Gotham

Aflevering 9 - Gotham City is de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages?

24-01-2020 00:05

Gotham

Gotham - Gotham

Mad City: Blood Rush - Gotham City is de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages?

17-01-2020 00:05

Gotham

Gotham - Gotham

Mad City: Red Queen - Gotham City is de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages?

10-01-2020 00:10

Gotham

Gotham - Gotham

Aflevering 6 - Gotham City is de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages?

03-01-2020 00:05

Gotham

Gotham - Gotham

Aflevering 5 - Gotham City is de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages?

19-12-2019 23:20

Gotham

Gotham - Gotham

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. New Day Rising. Penguins macht over Gotham groeit. Jim levert Alice in bij de GCPD. Alfred gaat op zoek naar de dubbelganger van Bruce.

12-12-2019 23:10

Gotham

Gotham - Gotham

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. Look Into My Eyes. Hypnotiseur Jervis Tetch/Mad Hatter komt naar Gotham om zijn zus Alice terug te vinden. Om hem hierbij te helpen huurt hij Gordon in. Penguin dingt mee naar de titel ...

05-12-2019 23:20

Gotham

Gotham - Gotham

Aflevering 2 - Gotham City is de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages?

28-11-2019 23:20

Gotham

Gotham - Gotham

Mad City: Better to Reign in Hell... - Gotham City is de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages? Gord...

23-11-2018 00:20

Gotham

Gotham - Gotham

The Fearsome Dr. Crane - Gotham City is de broedplaats van ?s werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages? De serie start bij...

16-11-2018 00:20

Gotham

Gotham - Gotham

Welkom Back, Jim Gordon - Gotham City is de broedplaats van ?s werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages? De serie start bi...

02-11-2018 00:20

Gotham

Gotham - Gotham

What the Little Bird Told Him - Gotham City is de broedplaats van ?s werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages? De serie st...

26-10-2018 00:15

Gotham

Gotham - Gotham

Rogues' Gallery - Gotham City is de broedplaats van ?s werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages? De serie start bij de moo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gotham gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gotham de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gotham bij Gotham liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gotham. Heb je een uitzending van Gotham gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gotham gemist

Leer Gotham, de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken als The Joker, The Penguin en The Riddler, op geheel nieuwe wijze kennen...

Uitzending gemist van Gotham? Hier kun je alle uitzendingen van Gotham kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 06-03-2020 om 00:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!