Programma gemist?

Mad City: Beware in the Green-Eyed Monster het - Gotham City van in is de broedplaats van 's op tv werelds in meest iconische schurken, in de personen die naar later Batman, Catwoman, The Penguin, het The Riddler tijdens en The door Joker worden. Wat de ging er vooraf tijdens aan deze personages? naar Selina ontmoet een uit onverwacht gezicht en Barbara door komt naar Nygma met van informatie over door Isabella.

Mad City: Time op tv Bomb - Gotham de naar City is de broedplaats van 's naar werelds meest iconische uit uit schurken, de personen die later met Batman, Catwoman, The het Penguin, The Riddler op en de The Joker worden. Wat ging tijdens er vooraf aan het deze in personages?

Aflevering de 9 - Gotham het City is de van broedplaats van door 's werelds meest iconische schurken, door de personen op die later Batman, Catwoman, The uit uit Penguin, The Riddler en de The Joker worden. in Wat ging er vooraf aan een in deze personages?

Mad City: Blood het Rush in - Gotham City tijdens is de in broedplaats van 's in werelds meest iconische uit schurken, de personen die later in Batman, Catwoman, The Penguin, het The Riddler en een The in Joker worden. Wat ging tijdens er vooraf uit aan deze op tv personages?

Mad uit City: Red Queen - Gotham in City is van de broedplaats van 's door werelds meest met iconische schurken, de personen met die van later Batman, Catwoman, uit The Penguin, een The Riddler en The Joker uit worden. Wat de ging er vooraf uit aan deze met personages?

Aflevering de 6 - Gotham City is het het de broedplaats van naar 's werelds meest iconische door schurken, de personen die later met door Batman, Catwoman, The Penguin, The uit Riddler en The door Joker tijdens worden. Wat ging er vooraf in aan deze uit personages?

Aflevering van 5 - Gotham een City is de in broedplaats van 's tijdens werelds meest door iconische schurken, de de personen die later Batman, Catwoman, een The Penguin, The met Riddler en The Joker de met worden. Wat ging er vooraf een aan van deze personages?

Seizoen met 3 - uit Aflevering 4 - Amerikaanse uit misdaadserie. New Day Rising. Penguins macht op over Gotham groeit. van Jim levert Alice in met door bij de GCPD. Alfred gaat op naar zoek naar de een dubbelganger van het Bruce.

Seizoen een 3 - Aflevering 3 - op tv Amerikaanse misdaadserie. Look Into de My met Eyes. Hypnotiseur Jervis Tetch/Mad een Hatter komt naar van Gotham om in zijn zus Alice terug op tv te vinden. op tv Om hem hierbij met te helpen huurt hij Gordon tijdens in. Penguin met dingt mee naar de titel met van met burgemeester.

Aflevering 2 in - met Gotham City is de met broedplaats van 's werelds meest in iconische schurken, uit de personen die het later Batman, Catwoman, in The Penguin, The Riddler naar en The met Joker worden. Wat tijdens ging in er vooraf aan deze door personages?

Mad City: door Better de to Reign in Hell... het - Gotham door City is de broedplaats van van 's werelds uit meest iconische schurken, naar de personen die later op tv Batman, Catwoman, The door Penguin, op The Riddler en uit The Joker worden. Wat ging tijdens er vooraf aan deze op uit personages? Gordon werkt in een monster-geteisterde met de Gotham als een premiejager in en zoekt antwoorden over door de op ontsnapte Indian Hill-vluchtelingen en tijdens waarom hun krachten van hen lijken te de doden.

The op Fearsome Dr. Crane - op Gotham City is in de broedplaats van op ?s werelds meest het iconische schurken, de het personen die met later Batman, Catwoman, The Penguin, met van The Riddler en The Joker worden. een Wat door ging er vooraf aan in deze personages? De serie de start bij de van moord op de uit ouders van de in jonge Bruce een Wayne, die we naar later kennen op als Batman. James Gordon, de een detective uit van Gotham, vormt samen met naar Harvey uit Bullock een op tv team. Zij moeten deze grote moordzaak het oplossen en een komen daarmee veel tijdens in aanraking met opkomende door schurken. In van deze tijdens aflevering is er een nieuwe met seriemoordenaar naar in Gotham gesignaleerd. Hij met zorgt ervoor dat zijn de slachtoffers hun grootste angst op meemaken, de voordat ze het doodgaan.

Welkom Back, Jim een op tv Gordon - Gotham met City is de broedplaats van in ?s werelds meest iconische uit schurken, naar de personen die later Batman, een Catwoman, The Penguin, tijdens tijdens The Riddler en The Joker naar worden. Wat ging door er vooraf aan deze het personages? De serie de op tv start bij de tijdens moord op de ouders van met de naar jonge Bruce Wayne, die op tv we later kennen als naar Batman. James op tv Gordon, de detective van het Gotham, vormt in samen met van Harvey Bullock een team. in Zij moeten deze grote met moordzaak naar oplossen en komen het daarmee veel in aanraking met opkomende met schurken. Een door getuige van in een moordzaak het overlijdt nadat de politie hem tijdens probeert naar te beschermen. In deze aflevering het wordt de belangrijkste getuige tijdens van een moord door vermoord op in het op tv politiebureau. Jim heeft al snel het naar vermoeden door dat de dader in een collega moet met zijn.

What the door Little Bird Told met Him - Gotham op tv City is de de broedplaats van ?s tijdens werelds meest iconische schurken, een een de personen die later Batman, met Catwoman, uit The Penguin, The Riddler op en The Joker met worden. Wat ging er de vooraf aan door deze personages? De serie start een bij de met moord op de met ouders van de het jonge Bruce Wayne, door die we later het kennen als Batman. James van Gordon, de detective een van Gotham, vormt uit samen met op Harvey tijdens Bullock een team. Zij moeten de deze grote moordzaak tijdens oplossen en komen door daarmee veel in in aanraking met opkomende schurken. de door In deze aflevering vraagt met de GCPD Jim om hulp, in wanneer de ?Electrocutioner? op op verschijnt.

Rogues' Gallery naar - Gotham City is van de broedplaats op tv van ?s werelds meest met tijdens iconische schurken, de personen die op tv later Batman, van Catwoman, The Penguin, naar The Riddler en The op tv Joker worden. Wat ging de er vooraf van aan naar deze personages? De serie start bij in de de moord op de ouders op van de jonge op tv Bruce Wayne, op die we later kennen als naar Batman. James Gordon, op tv de detective uit van Gotham, met vormt samen naar met Harvey Bullock van een team. Zij in moeten deze grote moordzaak tijdens oplossen en naar komen daarmee veel in aanraking met naar opkomende schurken. In naar deze naar aflevering ontdekt Jim dat de zijn opdracht interessanter tijdens is dan uit dat hij had verwacht. Een op amateur voert het elektroshocktherapie uit op patiƫnten. naar een Oswald gaat over zijn grens uit zichzelf. Heeft Barbara van contact met door Jim?

november 2021
06-03-2020 00:10

Gotham

Gotham - Gotham

Mad City: Beware the Green-Eyed Monster - Gotham City is de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages? S...

14-02-2020 00:10

Gotham

Gotham - Gotham

Mad City: Time Bomb - Gotham City is de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages?

31-01-2020 00:55

Gotham

Gotham - Gotham

Aflevering 9 - Gotham City is de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages?

24-01-2020 00:05

Gotham

Gotham - Gotham

Mad City: Blood Rush - Gotham City is de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages?

17-01-2020 00:05

Gotham

Gotham - Gotham

Mad City: Red Queen - Gotham City is de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages?

10-01-2020 00:10

Gotham

Gotham - Gotham

Aflevering 6 - Gotham City is de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages?

03-01-2020 00:05

Gotham

Gotham - Gotham

Aflevering 5 - Gotham City is de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages?

19-12-2019 23:20

Gotham

Gotham - Gotham

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. New Day Rising. Penguins macht over Gotham groeit. Jim levert Alice in bij de GCPD. Alfred gaat op zoek naar de dubbelganger van Bruce.

12-12-2019 23:10

Gotham

Gotham - Gotham

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. Look Into My Eyes. Hypnotiseur Jervis Tetch/Mad Hatter komt naar Gotham om zijn zus Alice terug te vinden. Om hem hierbij te helpen huurt hij Gordon in. Penguin dingt mee naar de titel ...

05-12-2019 23:20

Gotham

Gotham - Gotham

Aflevering 2 - Gotham City is de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages?

28-11-2019 23:20

Gotham

Gotham - Gotham

Mad City: Better to Reign in Hell... - Gotham City is de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages? Gord...

23-11-2018 00:20

Gotham

Gotham - Gotham

The Fearsome Dr. Crane - Gotham City is de broedplaats van ?s werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages? De serie start bij...

16-11-2018 00:20

Gotham

Gotham - Gotham

Welkom Back, Jim Gordon - Gotham City is de broedplaats van ?s werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages? De serie start bi...

02-11-2018 00:20

Gotham

Gotham - Gotham

What the Little Bird Told Him - Gotham City is de broedplaats van ?s werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages? De serie st...

26-10-2018 00:15

Gotham

Gotham - Gotham

Rogues' Gallery - Gotham City is de broedplaats van ?s werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages? De serie start bij de moo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gotham gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gotham de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gotham bij Gotham liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gotham. Heb je een uitzending van Gotham gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gotham gemist

Leer Gotham, de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken als The Joker, The Penguin en The Riddler, op geheel nieuwe wijze kennen...

Uitzending gemist van Gotham? Hier kun je alle uitzendingen van Gotham kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 06-03-2020 om 00:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!