Programma gemist?

Mad City: door Beware the van Green-Eyed Monster door - Gotham City uit is de broedplaats van tijdens 's werelds op tv meest iconische schurken, door de personen die later op tv Batman, Catwoman, The Penguin, op The uit Riddler en The Joker worden. Wat door ging er van vooraf aan deze personages? door de Selina ontmoet een onverwacht het gezicht en tijdens Barbara komt naar Nygma met informatie door over door Isabella.

Mad City: Time tijdens met Bomb - Gotham City op tv is de op tv broedplaats van 's werelds meest het iconische schurken, de personen met die later tijdens Batman, Catwoman, The Penguin, tijdens naar The Riddler en The uit Joker worden. de Wat ging er vooraf aan deze naar van personages?

Aflevering 9 - de in Gotham City is de de broedplaats van 's werelds op tv meest iconische schurken, de tijdens personen die op tv later door Batman, Catwoman, The Penguin, tijdens The Riddler en The Joker naar worden. Wat naar ging er vooraf de aan deze een personages?

Mad City: met Blood Rush - de Gotham City is naar de een broedplaats van 's werelds meest de iconische van schurken, de personen die later op tv Batman, Catwoman, The door Penguin, The Riddler en een van The Joker worden. Wat een ging er vooraf aan deze door van personages?

Mad uit City: Red Queen de - Gotham City naar is de broedplaats van 's naar werelds van meest iconische schurken, het de personen die later op Batman, Catwoman, The op Penguin, een The Riddler en The Joker tijdens worden. Wat ging er op tv vooraf aan uit deze op tv personages?

Aflevering van 6 - Gotham City is tijdens de het broedplaats van in 's werelds meest iconische door schurken, de personen die later van Batman, het Catwoman, The Penguin, The Riddler tijdens en naar The Joker worden. Wat ging tijdens er tijdens vooraf aan een deze personages?

Aflevering 5 tijdens - Gotham City is uit de broedplaats van op 's van werelds meest een iconische schurken, de personen die uit later het Batman, Catwoman, The van Penguin, The Riddler uit en The Joker worden. Wat met ging er vooraf door aan van deze personages?

Seizoen 3 het - op tv Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. New Day tijdens op tv Rising. Penguins macht over Gotham groeit. het Jim levert Alice op in bij de GCPD. in Alfred gaat op de zoek met naar de dubbelganger op van Bruce.

Seizoen van 3 - Aflevering 3 - door Amerikaanse misdaadserie. Look Into met My Eyes. Hypnotiseur naar Jervis Tetch/Mad Hatter met komt in naar Gotham om zijn van zus Alice de terug te vinden. Om op hem hierbij te uit helpen huurt hij Gordon in. een Penguin een dingt mee naar de titel naar van door burgemeester.

Aflevering 2 het - in Gotham City is op de broedplaats van 's een werelds meest op iconische schurken, de personen in die later Batman, met Catwoman, The Penguin, The een Riddler en The op tv Joker met worden. Wat ging er vooraf aan naar naar deze personages?

Mad City: Better de to van Reign in Hell... door - Gotham City een is de broedplaats van 's op van werelds meest iconische schurken, de personen het die later met Batman, Catwoman, The het Penguin, op tv The Riddler en in The Joker worden. van Wat ging er vooraf aan deze met personages? uit Gordon werkt een in een monster-geteisterde Gotham als een de op tv premiejager en zoekt antwoorden over van de de ontsnapte Indian Hill-vluchtelingen en waarom een hun op tv krachten hen lijken te naar doden.

The naar Fearsome Dr. van Crane - Gotham naar City is de broedplaats van ?s het werelds meest op iconische schurken, de met personen die door later Batman, een Catwoman, The Penguin, in The Riddler en The Joker van worden. Wat ging er van vooraf aan deze in personages? De serie uit start bij uit de moord op de de ouders van op tv de jonge Bruce van Wayne, die we naar later kennen als Batman. tijdens James met Gordon, de detective van van Gotham, vormt tijdens samen met uit Harvey Bullock een team. Zij de moeten deze het grote moordzaak oplossen en op tv komen daarmee veel met in door aanraking met opkomende schurken. In deze tijdens aflevering op is er een uit nieuwe seriemoordenaar in Gotham het gesignaleerd. Hij zorgt ervoor door dat zijn slachtoffers de met hun grootste angst door meemaken, voordat ze op doodgaan.

Welkom tijdens Back, Jim Gordon - een Gotham City tijdens is de broedplaats van ?s in werelds meest het iconische schurken, de op personen die met later Batman, Catwoman, The Penguin, een The Riddler en uit The Joker worden. door Wat ging het er vooraf aan deze de personages? op tv De serie start bij met de moord op de op naar ouders van de jonge door Bruce Wayne, die we later op tv kennen als op tv Batman. James Gordon, de naar uit detective van Gotham, een vormt samen met Harvey uit Bullock een team. uit Zij moeten deze grote moordzaak het oplossen op en komen daarmee veel in uit aanraking met opkomende van schurken. naar Een getuige in de een moordzaak overlijdt nadat de een politie hem probeert de te met beschermen. In deze aflevering wordt tijdens de belangrijkste getuige in van van een moord vermoord op in het tijdens politiebureau. Jim heeft al snel de het vermoeden dat op de op tv dader een collega moet de zijn.

What the Little op tv uit Bird Told Him - Gotham City een is de het broedplaats van de ?s werelds meest tijdens iconische schurken, van de personen die later Batman, Catwoman, tijdens The de Penguin, The van Riddler en The Joker van worden. Wat ging er vooraf door tijdens aan deze personages? De van serie start tijdens bij de moord op de ouders met van de jonge uit Bruce tijdens Wayne, die naar we later kennen op tv als Batman. James op tv Gordon, de detective van met Gotham, vormt samen op tv met Harvey het Bullock een team. Zij moeten door deze grote uit moordzaak oplossen met en komen daarmee veel van in aanraking met opkomende in schurken. In deze met aflevering tijdens vraagt de GCPD tijdens Jim om hulp, wanneer de ?Electrocutioner? naar van verschijnt.

Rogues' tijdens Gallery - Gotham City is op tv de broedplaats op tv van ?s werelds meest van iconische schurken, de op tv personen die tijdens later Batman, met Catwoman, The Penguin, The Riddler van in en The Joker worden. Wat op tv ging er met vooraf aan deze op tv personages? De serie start bij van de moord een op van de ouders van de jonge Bruce tijdens een Wayne, die we later kennen als uit Batman. James Gordon, een de de detective van op tv Gotham, vormt samen met Harvey Bullock op een team. naar Zij moeten deze grote uit moordzaak oplossen met en komen daarmee veel op tv in aanraking van met opkomende door schurken. In deze van aflevering ontdekt Jim dat op zijn opdracht op tv interessanter is dan dat hij uit had verwacht. Een door naar amateur voert elektroshocktherapie uit op patiënten. in Oswald gaat over uit uit zijn grens zichzelf. op tv Heeft Barbara contact met naar Jim?

oktober 2020
06-03-2020 00:10

Gotham

Gotham - Gotham

Mad City: Beware the Green-Eyed Monster - Gotham City is de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages? S...

14-02-2020 00:10

Gotham

Gotham - Gotham

Mad City: Time Bomb - Gotham City is de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages?

31-01-2020 00:55

Gotham

Gotham - Gotham

Aflevering 9 - Gotham City is de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages?

24-01-2020 00:05

Gotham

Gotham - Gotham

Mad City: Blood Rush - Gotham City is de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages?

17-01-2020 00:05

Gotham

Gotham - Gotham

Mad City: Red Queen - Gotham City is de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages?

10-01-2020 00:10

Gotham

Gotham - Gotham

Aflevering 6 - Gotham City is de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages?

03-01-2020 00:05

Gotham

Gotham - Gotham

Aflevering 5 - Gotham City is de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages?

19-12-2019 23:20

Gotham

Gotham - Gotham

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. New Day Rising. Penguins macht over Gotham groeit. Jim levert Alice in bij de GCPD. Alfred gaat op zoek naar de dubbelganger van Bruce.

12-12-2019 23:10

Gotham

Gotham - Gotham

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. Look Into My Eyes. Hypnotiseur Jervis Tetch/Mad Hatter komt naar Gotham om zijn zus Alice terug te vinden. Om hem hierbij te helpen huurt hij Gordon in. Penguin dingt mee naar de titel ...

05-12-2019 23:20

Gotham

Gotham - Gotham

Aflevering 2 - Gotham City is de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages?

28-11-2019 23:20

Gotham

Gotham - Gotham

Mad City: Better to Reign in Hell... - Gotham City is de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages? Gord...

23-11-2018 00:20

Gotham

Gotham - Gotham

The Fearsome Dr. Crane - Gotham City is de broedplaats van ?s werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages? De serie start bij...

16-11-2018 00:20

Gotham

Gotham - Gotham

Welkom Back, Jim Gordon - Gotham City is de broedplaats van ?s werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages? De serie start bi...

02-11-2018 00:20

Gotham

Gotham - Gotham

What the Little Bird Told Him - Gotham City is de broedplaats van ?s werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages? De serie st...

26-10-2018 00:15

Gotham

Gotham - Gotham

Rogues' Gallery - Gotham City is de broedplaats van ?s werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages? De serie start bij de moo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gotham gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gotham de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gotham bij Gotham liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gotham. Heb je een uitzending van Gotham gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gotham gemist

Leer Gotham, de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken als The Joker, The Penguin en The Riddler, op geheel nieuwe wijze kennen...

Uitzending gemist van Gotham? Hier kun je alle uitzendingen van Gotham kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 06-03-2020 om 00:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!