Programma gemist?

Mad City: Time de Bomb - Gotham uit City is de naar naar broedplaats van 's werelds meest iconische uit schurken, door de personen die later Batman, op tv Catwoman, The een Penguin, The tijdens Riddler en The in Joker worden. uit Wat ging er vooraf een aan deze uit personages?

Aflevering 9 - met Gotham uit City is het de broedplaats van 's werelds meest het op tv iconische schurken, de het personen die later Batman, Catwoman, een The Penguin, The Riddler een op tv en The Joker worden. naar Wat ging met er vooraf aan de deze personages?

Mad City: met Blood Rush door - Gotham City is de het broedplaats van 's naar werelds een meest iconische schurken, de door personen van die later Batman, door Catwoman, The Penguin, The Riddler en de The Joker op worden. uit Wat ging er vooraf aan deze naar op tv personages?

Mad City: Red op tv Queen in - Gotham City is door de naar broedplaats van 's werelds meest met iconische schurken, de op personen die op later Batman, Catwoman, in The Penguin, The Riddler en de The Joker worden. naar Wat ging er op door vooraf aan deze een personages?

Aflevering op tv 6 - Gotham op City is de broedplaats uit van in 's werelds meest iconische schurken, de het uit personen die later Batman, Catwoman, tijdens The door Penguin, The Riddler en een The Joker worden. met Wat ging een er vooraf aan deze de personages?

Aflevering 5 het - Gotham City een is de in broedplaats van uit 's werelds meest uit iconische schurken, de de personen die later Batman, Catwoman, The door Penguin, op tv The Riddler op tv en The Joker met worden. Wat ging in er vooraf aan deze door personages?

Seizoen tijdens 3 - met Aflevering 4 - Amerikaanse het misdaadserie. New Day Rising. Penguins tijdens macht over Gotham groeit. het Jim van levert Alice in bij het de GCPD. naar Alfred gaat op zoek naar een de van dubbelganger van Bruce.

Seizoen 3 door - Aflevering 3 - met Amerikaanse misdaadserie. Look met Into My naar Eyes. Hypnotiseur Jervis Tetch/Mad Hatter de komt op naar Gotham om zijn uit zus Alice terug van te vinden. op Om hem hierbij te helpen huurt door hij tijdens Gordon in. Penguin dingt mee het naar de titel met de van burgemeester.

Aflevering 2 - op tv Gotham City is de de de broedplaats van van 's werelds meest iconische in schurken, de personen die een later Batman, Catwoman, The de Penguin, The in Riddler en van The Joker naar worden. Wat ging er vooraf aan in op deze personages?

Mad City: Better de to Reign op tv in Hell... - uit Gotham City de is de broedplaats van op 's werelds meest tijdens iconische schurken, door de personen die later een Batman, op Catwoman, The Penguin, het The Riddler en The Joker worden. uit Wat tijdens ging er vooraf tijdens aan deze personages? tijdens Gordon werkt in uit een monster-geteisterde Gotham als in een in premiejager en zoekt antwoorden over op tv de ontsnapte Indian Hill-vluchtelingen de en waarom een hun krachten met hen lijken te de doden.

The Fearsome Dr. tijdens een Crane - Gotham City is de in broedplaats van een ?s werelds meest het iconische schurken, in de personen die later Batman, een Catwoman, van The Penguin, de The Riddler en The Joker worden. van Wat in ging er vooraf aan de deze personages? De serie het start bij uit de naar moord op de ouders van het de jonge Bruce het Wayne, die tijdens we later van kennen als Batman. James op tv Gordon, de detective van Gotham, uit vormt samen met van Harvey van Bullock een team. Zij van moeten op deze grote moordzaak oplossen en het komen daarmee op veel in het aanraking met opkomende met schurken. In deze aflevering is naar er een door nieuwe seriemoordenaar op in Gotham gesignaleerd. Hij zorgt ervoor naar dat zijn slachtoffers tijdens hun grootste van angst meemaken, voordat met ze op doodgaan.

Welkom door Back, Jim op tv Gordon - Gotham City is van de broedplaats van op ?s werelds meest iconische door schurken, een de personen die later Batman, door Catwoman, The Penguin, van een The Riddler en The het Joker worden. naar Wat ging er vooraf aan deze de het personages? De serie start bij de de moord op tv op de ouders van de een jonge Bruce Wayne, uit die we later naar kennen als op Batman. James Gordon, de het detective van door Gotham, vormt samen van met Harvey Bullock op een team. Zij moeten op tv deze grote moordzaak de op tv oplossen en komen daarmee veel in naar aanraking tijdens met opkomende schurken. Een op getuige in uit een moordzaak overlijdt een nadat de politie de hem probeert te beschermen. de In naar deze aflevering wordt de een belangrijkste getuige met van een moord vermoord op het door politiebureau. Jim heeft een tijdens al snel het vermoeden dat naar de dader met een collega moet in zijn.

What de the Little Bird Told in Him - Gotham de City is de broedplaats het een van ?s werelds meest in iconische schurken, de tijdens personen die later Batman, het Catwoman, The Penguin, uit The Riddler uit en The Joker worden. Wat tijdens ging er het vooraf aan deze met personages? De serie naar start naar bij de moord op van de ouders de van de jonge Bruce Wayne, tijdens die we later kennen op als naar Batman. James Gordon, een de detective van Gotham, vormt in tijdens samen met Harvey Bullock een het team. Zij met moeten deze grote moordzaak oplossen op tijdens en komen daarmee veel in aanraking op met opkomende naar schurken. In deze aflevering een vraagt in de GCPD Jim om hulp, de wanneer de ?Electrocutioner? op het verschijnt.

Rogues' Gallery - een Gotham City op is de met broedplaats van uit ?s werelds meest iconische schurken, de tijdens personen die later met Batman, Catwoman, The in Penguin, The op Riddler en The door Joker worden. Wat ging op er vooraf aan tijdens een deze personages? De serie de start bij de tijdens moord op de ouders tijdens van op de jonge Bruce Wayne, die we met tijdens later kennen als Batman. James het Gordon, naar de detective van Gotham, vormt samen door met Harvey in Bullock een met team. Zij uit moeten deze grote moordzaak het oplossen en komen met daarmee veel tijdens in aanraking met in opkomende schurken. In deze aflevering ontdekt in Jim dat met zijn opdracht het interessanter is dan dat van hij de had verwacht. Een naar amateur voert elektroshocktherapie uit op patiënten. de Oswald gaat de over zijn grens zichzelf. naar Heeft Barbara contact op tv met de Jim?

LoveCraft - Gotham op tv het City is de broedplaats door van ?s werelds meest op iconische schurken, naar de personen die later met Batman, Catwoman, met The Penguin, The op tv Riddler en het The Joker worden. Wat ging in er uit vooraf aan deze naar personages? De serie start een bij de het moord op de ouders tijdens van de jonge Bruce de Wayne, die we later tijdens kennen als Batman. naar James van Gordon, de detective van Gotham, uit vormt samen op met Harvey Bullock een een team. Zij het moeten deze grote moordzaak in oplossen en de komen daarmee veel naar in aanraking met in opkomende van schurken. In deze tijdens aflevering geeft Selina uit een nieuwe vriend een tour de door de stad. Gordon de moet aan de de gevolgen van zijn tijdens op misstap toegeven.

februari 2020
14-02-2020 00:10

Gotham

Gotham - Gotham

Mad City: Time Bomb - Gotham City is de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages?

31-01-2020 00:55

Gotham

Gotham - Gotham

Aflevering 9 - Gotham City is de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages?

24-01-2020 00:05

Gotham

Gotham - Gotham

Mad City: Blood Rush - Gotham City is de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages?

17-01-2020 00:05

Gotham

Gotham - Gotham

Mad City: Red Queen - Gotham City is de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages?

10-01-2020 00:10

Gotham

Gotham - Gotham

Aflevering 6 - Gotham City is de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages?

03-01-2020 00:05

Gotham

Gotham - Gotham

Aflevering 5 - Gotham City is de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages?

19-12-2019 23:20

Gotham

Gotham - Gotham

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. New Day Rising. Penguins macht over Gotham groeit. Jim levert Alice in bij de GCPD. Alfred gaat op zoek naar de dubbelganger van Bruce.

12-12-2019 23:10

Gotham

Gotham - Gotham

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. Look Into My Eyes. Hypnotiseur Jervis Tetch/Mad Hatter komt naar Gotham om zijn zus Alice terug te vinden. Om hem hierbij te helpen huurt hij Gordon in. Penguin dingt mee naar de titel ...

05-12-2019 23:20

Gotham

Gotham - Gotham

Aflevering 2 - Gotham City is de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages?

28-11-2019 23:20

Gotham

Gotham - Gotham

Mad City: Better to Reign in Hell... - Gotham City is de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages? Gord...

23-11-2018 00:20

Gotham

Gotham - Gotham

The Fearsome Dr. Crane - Gotham City is de broedplaats van ?s werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages? De serie start bij...

16-11-2018 00:20

Gotham

Gotham - Gotham

Welkom Back, Jim Gordon - Gotham City is de broedplaats van ?s werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages? De serie start bi...

02-11-2018 00:20

Gotham

Gotham - Gotham

What the Little Bird Told Him - Gotham City is de broedplaats van ?s werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages? De serie st...

26-10-2018 00:15

Gotham

Gotham - Gotham

Rogues' Gallery - Gotham City is de broedplaats van ?s werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages? De serie start bij de moo...

12-10-2018 00:20

Gotham

Gotham - Gotham

LoveCraft - Gotham City is de broedplaats van ?s werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages? De serie start bij de moord op ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gotham gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gotham de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gotham bij Gotham liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gotham. Heb je een uitzending van Gotham gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gotham gemist

Leer Gotham, de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken als The Joker, The Penguin en The Riddler, op geheel nieuwe wijze kennen...

Uitzending gemist van Gotham? Hier kun je alle uitzendingen van Gotham kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 14-02-2020 om 00:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!