Programma gemist?

Mad op City: Beware the Green-Eyed Monster op op tv - Gotham City is het de broedplaats naar van 's werelds van meest iconische schurken, de personen door die op later Batman, Catwoman, The Penguin, uit The Riddler en The op Joker op tv worden. Wat op ging er vooraf aan het deze personages? Selina tijdens ontmoet een onverwacht gezicht in en Barbara komt naar de Nygma met op informatie over in Isabella.

Mad met City: Time Bomb met - Gotham in City is de broedplaats van 's het werelds meest iconische met schurken, de personen op tv die later door Batman, de Catwoman, The Penguin, het The Riddler en The van Joker worden. Wat ging uit er vooraf aan deze een de personages?

Aflevering tijdens 9 - tijdens Gotham City is in de broedplaats van het 's werelds meest door iconische schurken, de personen die later van door Batman, Catwoman, The naar Penguin, The Riddler en The Joker op tv worden. Wat ging de er vooraf van aan een deze personages?

Mad naar City: Blood Rush - Gotham op tv City is op de broedplaats het van 's werelds meest tijdens iconische naar schurken, de personen die later het Batman, Catwoman, The een Penguin, The Riddler op tv en The tijdens Joker worden. Wat het ging er vooraf aan op deze een personages?

Mad City: Red door Queen - Gotham door met City is de broedplaats in van 's werelds op tv meest iconische van schurken, de personen door die later Batman, Catwoman, The op tv Penguin, The op tv Riddler en The naar Joker worden. een Wat ging er met vooraf aan deze op tv personages?

Aflevering 6 het - van Gotham City is de broedplaats van van 's werelds op tv meest iconische door schurken, de uit personen die later Batman, tijdens Catwoman, The Penguin, The Riddler met op en The Joker worden. Wat naar ging er de vooraf aan deze in personages?

Aflevering van 5 - Gotham naar City is de van broedplaats van 's werelds meest tijdens iconische schurken, van de personen die later op tv Batman, de Catwoman, The Penguin, The Riddler een en van The Joker in worden. Wat ging er tijdens vooraf aan deze uit personages?

Seizoen in 3 - het Aflevering 4 - op tv Amerikaanse misdaadserie. New Day Rising. Penguins met macht over Gotham een groeit. Jim levert op Alice in bij naar de GCPD. Alfred naar gaat op zoek naar de door dubbelganger uit van Bruce.

Seizoen 3 - het Aflevering 3 - op Amerikaanse misdaadserie. Look van Into My Eyes. Hypnotiseur naar Jervis Tetch/Mad Hatter komt een naar Gotham om door zijn zus Alice op terug te vinden. door Om hem hierbij op te het helpen huurt door hij Gordon in. Penguin dingt mee uit naar de titel naar van door burgemeester.

Aflevering van 2 - Gotham tijdens City is tijdens de broedplaats van 's werelds op meest de iconische schurken, de personen die in later in Batman, Catwoman, The Penguin, The door Riddler en op tv The Joker worden. Wat door ging er vooraf een aan deze met personages?

Mad op City: Better het to Reign in Hell... - Gotham op van City is de broedplaats van het 's werelds meest door iconische schurken, het de personen die later tijdens Batman, in Catwoman, The Penguin, uit The Riddler en The Joker naar worden. Wat een ging er de vooraf aan deze personages? Gordon werkt tijdens in het een monster-geteisterde van Gotham als een premiejager en van zoekt antwoorden het over de uit ontsnapte Indian Hill-vluchtelingen en in waarom hun door krachten hen lijken te een doden.

The Fearsome in Dr. naar Crane - Gotham City op is de een broedplaats van ?s werelds in meest iconische schurken, de in personen die met later Batman, Catwoman, The van Penguin, tijdens The Riddler en het The Joker worden. van Wat ging er vooraf aan deze van personages? De serie uit het start bij de moord op de de ouders van naar de jonge Bruce Wayne, door die we later op tv kennen in als Batman. James Gordon, de een detective door van Gotham, vormt samen op met Harvey Bullock door een team. Zij moeten naar een deze grote moordzaak oplossen en uit komen daarmee in veel in aanraking met opkomende tijdens het schurken. In deze met aflevering is er een uit nieuwe seriemoordenaar in Gotham naar gesignaleerd. Hij zorgt ervoor naar dat zijn door slachtoffers hun grootste door angst meemaken, een voordat ze in doodgaan.

Welkom Back, Jim het Gordon - Gotham van City van is de broedplaats van uit ?s werelds met meest iconische schurken, de tijdens personen die later een Batman, Catwoman, The de Penguin, The Riddler en op tv op tv The Joker worden. Wat ging er op tv vooraf aan deze een personages? De uit serie start bij de het van moord op de ouders van de naar op tv jonge Bruce Wayne, die we later met kennen als naar Batman. James met Gordon, de detective van van Gotham, vormt samen met het op tv Harvey Bullock een in team. Zij moeten deze grote in moordzaak oplossen en komen op tv daarmee in veel in aanraking in met opkomende naar schurken. Een getuige in een moordzaak uit overlijdt nadat in de politie hem probeert met te beschermen. In het deze aflevering door wordt van de belangrijkste getuige het van een moord vermoord op het met politiebureau. met Jim heeft tijdens al snel het vermoeden op dat de dader een collega met moet het zijn.

What naar the Little Bird door Told Him - Gotham door City is de broedplaats op van op ?s werelds meest de iconische schurken, naar de personen die tijdens later Batman, Catwoman, een The Penguin, The het Riddler en The Joker worden. Wat de ging er vooraf van aan tijdens deze personages? De een serie start bij de moord op op de ouders met op tv van de jonge Bruce op Wayne, die door we later kennen op als Batman. James Gordon, naar de detective van met Gotham, vormt op samen met Harvey Bullock door een team. Zij moeten naar deze grote moordzaak oplossen het en komen daarmee door veel in aanraking het met opkomende in schurken. In deze aflevering op vraagt een de GCPD naar Jim om hulp, wanneer de ?Electrocutioner? tijdens een verschijnt.

Rogues' het Gallery - uit Gotham City is de broedplaats met van ?s werelds meest het iconische schurken, een de personen naar die later Batman, Catwoman, The naar Penguin, uit The Riddler en The van Joker worden. Wat ging tijdens er vooraf aan door uit deze personages? De op tv serie start bij de de moord op de ouders naar van de jonge van Bruce Wayne, die naar we later op tv kennen als op tv Batman. James Gordon, de detective door van Gotham, tijdens vormt samen met Harvey Bullock met de een team. Zij moeten deze door grote tijdens moordzaak oplossen en komen daarmee veel op tv door in aanraking met opkomende schurken. door In deze aflevering ontdekt op Jim dat zijn op opdracht interessanter met is dan dat met hij had verwacht. Een de amateur voert elektroshocktherapie een een uit op patiënten. Oswald naar gaat over zijn grens zichzelf. door een Heeft Barbara contact uit met Jim?

juni 2021
06-03-2020 00:10

Gotham

Gotham - Gotham

Mad City: Beware the Green-Eyed Monster - Gotham City is de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages? S...

14-02-2020 00:10

Gotham

Gotham - Gotham

Mad City: Time Bomb - Gotham City is de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages?

31-01-2020 00:55

Gotham

Gotham - Gotham

Aflevering 9 - Gotham City is de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages?

24-01-2020 00:05

Gotham

Gotham - Gotham

Mad City: Blood Rush - Gotham City is de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages?

17-01-2020 00:05

Gotham

Gotham - Gotham

Mad City: Red Queen - Gotham City is de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages?

10-01-2020 00:10

Gotham

Gotham - Gotham

Aflevering 6 - Gotham City is de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages?

03-01-2020 00:05

Gotham

Gotham - Gotham

Aflevering 5 - Gotham City is de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages?

19-12-2019 23:20

Gotham

Gotham - Gotham

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. New Day Rising. Penguins macht over Gotham groeit. Jim levert Alice in bij de GCPD. Alfred gaat op zoek naar de dubbelganger van Bruce.

12-12-2019 23:10

Gotham

Gotham - Gotham

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. Look Into My Eyes. Hypnotiseur Jervis Tetch/Mad Hatter komt naar Gotham om zijn zus Alice terug te vinden. Om hem hierbij te helpen huurt hij Gordon in. Penguin dingt mee naar de titel ...

05-12-2019 23:20

Gotham

Gotham - Gotham

Aflevering 2 - Gotham City is de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages?

28-11-2019 23:20

Gotham

Gotham - Gotham

Mad City: Better to Reign in Hell... - Gotham City is de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages? Gord...

23-11-2018 00:20

Gotham

Gotham - Gotham

The Fearsome Dr. Crane - Gotham City is de broedplaats van ?s werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages? De serie start bij...

16-11-2018 00:20

Gotham

Gotham - Gotham

Welkom Back, Jim Gordon - Gotham City is de broedplaats van ?s werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages? De serie start bi...

02-11-2018 00:20

Gotham

Gotham - Gotham

What the Little Bird Told Him - Gotham City is de broedplaats van ?s werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages? De serie st...

26-10-2018 00:15

Gotham

Gotham - Gotham

Rogues' Gallery - Gotham City is de broedplaats van ?s werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages? De serie start bij de moo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gotham gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gotham de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gotham bij Gotham liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gotham. Heb je een uitzending van Gotham gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gotham gemist

Leer Gotham, de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken als The Joker, The Penguin en The Riddler, op geheel nieuwe wijze kennen...

Uitzending gemist van Gotham? Hier kun je alle uitzendingen van Gotham kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 06-03-2020 om 00:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!