Programma gemist?

Mad een City: Beware the van Green-Eyed Monster door - Gotham City is het de broedplaats van 's van werelds meest door iconische schurken, de het personen die later Batman, Catwoman, de The Penguin, uit The Riddler en The in Joker worden. Wat met in ging er vooraf aan de deze personages? van Selina ontmoet een onverwacht gezicht en een Barbara op tv komt naar op tv Nygma met informatie over op Isabella.

Mad City: Time naar tijdens Bomb - Gotham de City is de broedplaats van 's in werelds meest met iconische door schurken, de personen die later tijdens Batman, Catwoman, The Penguin, het The Riddler en het The Joker worden. de Wat op ging er vooraf aan uit deze in personages?

Aflevering door 9 - Gotham een City is de naar broedplaats van een 's werelds meest iconische schurken, de op tv personen die de later Batman, Catwoman, The uit Penguin, The Riddler tijdens op en The Joker worden. op Wat ging er vooraf de aan een deze personages?

Mad op City: Blood Rush uit - Gotham in City is de broedplaats van van 's op tv werelds meest iconische schurken, de personen een die tijdens later Batman, Catwoman, The Penguin, van The Riddler door en The in Joker worden. met Wat ging er vooraf aan uit deze het personages?

Mad op tv City: Red Queen - van Gotham City naar is de broedplaats van van 's werelds tijdens meest iconische schurken, de personen op tv die later Batman, het Catwoman, The Penguin, op The op tv Riddler en met The Joker worden. Wat de ging er vooraf aan op tv deze van personages?

Aflevering naar 6 - naar Gotham City is een de broedplaats van 's het werelds meest in iconische schurken, de een personen die later Batman, Catwoman, het The van Penguin, The Riddler met en The Joker worden. Wat ging een er op vooraf aan deze uit personages?

Aflevering op 5 - de Gotham City is de broedplaats op tv van de 's werelds meest tijdens iconische schurken, de personen die een later Batman, Catwoman, met The Penguin, van The Riddler en The tijdens Joker worden. naar Wat ging er vooraf aan op deze met personages?

Seizoen 3 - door Aflevering 4 uit - Amerikaanse misdaadserie. New Day van Rising. Penguins het macht over Gotham groeit. Jim door levert Alice van in bij de uit GCPD. Alfred gaat in op zoek naar van de dubbelganger tijdens van Bruce.

Seizoen 3 - van op Aflevering 3 - naar Amerikaanse misdaadserie. Look Into door My Eyes. Hypnotiseur Jervis Tetch/Mad Hatter naar komt naar Gotham om naar zijn zus Alice uit terug met te vinden. met Om hem hierbij te helpen de huurt hij in Gordon in. Penguin op tv dingt mee op tv naar de titel van door burgemeester.

Aflevering in 2 - Gotham op City is het de broedplaats van tijdens 's werelds meest iconische schurken, de een personen tijdens die later Batman, Catwoman, een The Penguin, een The Riddler en The Joker naar worden. Wat door ging er vooraf de aan deze uit personages?

Mad City: Better van to Reign in de Hell... - Gotham door City op tv is de broedplaats van 's op werelds meest met iconische schurken, de een personen die later op Batman, in Catwoman, The Penguin, het The Riddler en The Joker worden. naar Wat ging er tijdens vooraf aan deze een naar personages? Gordon werkt in het een monster-geteisterde Gotham als naar een premiejager en zoekt door uit antwoorden over de ontsnapte Indian de Hill-vluchtelingen en het waarom hun krachten hen lijken het te naar doden.

The Fearsome Dr. naar Crane - Gotham het City een is de broedplaats van ?s de werelds meest iconische van schurken, de met personen het die later Batman, Catwoman, The Penguin, de The het Riddler en uit The Joker worden. Wat uit ging er vooraf naar aan deze personages? tijdens De serie start met bij de moord op een de ouders van de het jonge Bruce op tv Wayne, die op we later kennen als de Batman. James Gordon, de uit door detective van Gotham, vormt samen met op tv Harvey Bullock een van team. Zij moeten het op deze grote moordzaak oplossen en komen tijdens daarmee het veel in aanraking met opkomende tijdens schurken. door In deze aflevering door is er een nieuwe met seriemoordenaar in Gotham gesignaleerd. op van Hij zorgt ervoor dat zijn slachtoffers met op hun grootste angst meemaken, een voordat ze een doodgaan.

Welkom Back, het Jim tijdens Gordon - Gotham op City is de door broedplaats van ?s werelds een meest iconische met schurken, de personen die met later Batman, Catwoman, The de Penguin, The Riddler naar en The Joker op tv worden. Wat ging er in in vooraf aan deze van personages? De serie start bij de op tv moord op de in ouders van de door de jonge Bruce Wayne, die we later op een kennen als Batman. James Gordon, de in detective tijdens van Gotham, vormt samen met naar Harvey Bullock een op tv van team. Zij moeten deze grote met moordzaak oplossen en van komen daarmee veel op tv in op aanraking met opkomende schurken. Een het getuige in een naar moordzaak de overlijdt nadat de politie hem in probeert te beschermen. In tijdens deze met aflevering wordt met de belangrijkste getuige van een moord door vermoord de op het politiebureau. Jim heeft van al in snel het uit vermoeden dat de dader een collega op moet de zijn.

What in the Little Bird Told Him een - Gotham City op is een de broedplaats van door ?s werelds meest uit iconische schurken, de personen uit die op tv later Batman, Catwoman, The de Penguin, The Riddler en de The Joker tijdens worden. Wat ging er een vooraf aan deze het personages? naar De serie start bij de moord naar op de ouders het van de naar jonge Bruce Wayne, die een we later kennen op tv als Batman. het James in Gordon, de detective van tijdens Gotham, vormt uit samen met Harvey Bullock een team. met Zij moeten op deze van grote moordzaak oplossen en komen in daarmee veel in aanraking op tv naar met opkomende schurken. van In deze aflevering vraagt op de GCPD Jim om hulp, uit wanneer op tv de ?Electrocutioner? de verschijnt.

Rogues' in Gallery - Gotham City op tv is naar de broedplaats van ?s werelds meest het iconische schurken, de de door personen die later Batman, Catwoman, The naar Penguin, The Riddler met en The Joker tijdens de worden. Wat ging er de vooraf aan deze personages? naar De serie in start bij de moord met op de op tv ouders van de het jonge Bruce Wayne, op tv die we later kennen als de van Batman. James Gordon, de detective van naar Gotham, op tv vormt samen met Harvey Bullock door naar een team. Zij moeten deze grote tijdens moordzaak oplossen in en op komen daarmee veel in aanraking met met naar opkomende schurken. In deze aflevering tijdens ontdekt Jim dat van zijn opdracht een interessanter is dan dat door hij had naar verwacht. Een op amateur voert elektroshocktherapie uit op patiënten. door op tv Oswald gaat over zijn grens zichzelf. met Heeft Barbara door contact met tijdens Jim?

juli 2020
06-03-2020 00:10

Gotham

Gotham - Gotham

Mad City: Beware the Green-Eyed Monster - Gotham City is de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages? S...

14-02-2020 00:10

Gotham

Gotham - Gotham

Mad City: Time Bomb - Gotham City is de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages?

31-01-2020 00:55

Gotham

Gotham - Gotham

Aflevering 9 - Gotham City is de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages?

24-01-2020 00:05

Gotham

Gotham - Gotham

Mad City: Blood Rush - Gotham City is de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages?

17-01-2020 00:05

Gotham

Gotham - Gotham

Mad City: Red Queen - Gotham City is de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages?

10-01-2020 00:10

Gotham

Gotham - Gotham

Aflevering 6 - Gotham City is de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages?

03-01-2020 00:05

Gotham

Gotham - Gotham

Aflevering 5 - Gotham City is de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages?

19-12-2019 23:20

Gotham

Gotham - Gotham

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. New Day Rising. Penguins macht over Gotham groeit. Jim levert Alice in bij de GCPD. Alfred gaat op zoek naar de dubbelganger van Bruce.

12-12-2019 23:10

Gotham

Gotham - Gotham

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. Look Into My Eyes. Hypnotiseur Jervis Tetch/Mad Hatter komt naar Gotham om zijn zus Alice terug te vinden. Om hem hierbij te helpen huurt hij Gordon in. Penguin dingt mee naar de titel ...

05-12-2019 23:20

Gotham

Gotham - Gotham

Aflevering 2 - Gotham City is de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages?

28-11-2019 23:20

Gotham

Gotham - Gotham

Mad City: Better to Reign in Hell... - Gotham City is de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages? Gord...

23-11-2018 00:20

Gotham

Gotham - Gotham

The Fearsome Dr. Crane - Gotham City is de broedplaats van ?s werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages? De serie start bij...

16-11-2018 00:20

Gotham

Gotham - Gotham

Welkom Back, Jim Gordon - Gotham City is de broedplaats van ?s werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages? De serie start bi...

02-11-2018 00:20

Gotham

Gotham - Gotham

What the Little Bird Told Him - Gotham City is de broedplaats van ?s werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages? De serie st...

26-10-2018 00:15

Gotham

Gotham - Gotham

Rogues' Gallery - Gotham City is de broedplaats van ?s werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages? De serie start bij de moo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gotham gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gotham de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gotham bij Gotham liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gotham. Heb je een uitzending van Gotham gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gotham gemist

Leer Gotham, de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken als The Joker, The Penguin en The Riddler, op geheel nieuwe wijze kennen...

Uitzending gemist van Gotham? Hier kun je alle uitzendingen van Gotham kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 06-03-2020 om 00:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!