Programma gemist?

Mad in City: Time Bomb - met Gotham van City is de broedplaats tijdens van 's werelds meest iconische naar schurken, de de personen door die later Batman, Catwoman, The op Penguin, The Riddler en op tv van The Joker worden. Wat ging tijdens er vooraf aan een deze in personages?

Aflevering 9 de - Gotham op tv City is een de broedplaats van 's een werelds meest tijdens iconische schurken, de personen de die later door Batman, Catwoman, The Penguin, The op Riddler en The de Joker uit worden. Wat ging er vooraf aan in op deze personages?

Mad City: naar Blood Rush - Gotham het City is de een broedplaats op van 's werelds tijdens meest iconische schurken, de de personen die later Batman, een Catwoman, The Penguin, met The uit Riddler en uit The Joker worden. Wat de ging er vooraf aan deze het in personages?

Mad een City: Red Queen - tijdens Gotham City is de op broedplaats van op tv 's werelds meest iconische uit schurken, van de personen die in later Batman, Catwoman, The Penguin, tijdens The Riddler naar en in The Joker worden. Wat ging er met vooraf aan van deze met personages?

Aflevering met 6 - van Gotham City is de tijdens broedplaats van 's werelds in meest op tv iconische schurken, de personen die de later Batman, Catwoman, uit The op Penguin, The Riddler en The Joker met worden. in Wat ging op tv er vooraf aan deze door personages?

Aflevering 5 - op tv van Gotham City is de broedplaats van in tijdens 's werelds meest iconische schurken, tijdens de personen uit die later met Batman, Catwoman, The tijdens Penguin, The Riddler en The Joker door worden. Wat ging van er het vooraf aan deze tijdens personages?

Seizoen door 3 - in Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. New Day de de Rising. Penguins macht over Gotham groeit. Jim een levert Alice met in bij de de GCPD. met Alfred gaat op op tv zoek naar de dubbelganger van de Bruce.

Seizoen 3 in - Aflevering 3 door - Amerikaanse in misdaadserie. Look Into My Eyes. Hypnotiseur door Jervis Tetch/Mad Hatter op komt naar de Gotham om naar zijn zus Alice terug tijdens te vinden. naar Om hem hierbij te helpen door huurt hij Gordon in. in Penguin dingt mee van naar de titel door van met burgemeester.

Aflevering door 2 - Gotham op tv City is de het broedplaats van 's werelds meest op tv iconische het schurken, de personen in die later Batman, Catwoman, The tijdens Penguin, The op tv Riddler en The Joker met worden. Wat uit ging in er vooraf aan deze het personages?

Mad City: Better door to Reign in met Hell... in - Gotham City is uit de uit broedplaats van 's door werelds meest iconische uit schurken, de personen die later op tv Batman, Catwoman, The een Penguin, The de Riddler en op tv The Joker worden. op tv Wat ging er vooraf uit aan deze personages? Gordon een werkt in een monster-geteisterde door Gotham als een het premiejager in en zoekt antwoorden over de van ontsnapte Indian Hill-vluchtelingen het en met waarom hun krachten hen lijken een te uit doden.

The met Fearsome Dr. naar Crane - Gotham City is in de met broedplaats van ?s werelds meest iconische het in schurken, de personen die later Batman, in Catwoman, uit The Penguin, door The Riddler en The Joker een worden. in Wat ging er vooraf op aan deze personages? De op tv serie start bij op de moord op de de ouders van van de jonge naar Bruce Wayne, die we naar later kennen als een Batman. James het Gordon, de tijdens detective van Gotham, vormt samen met het Harvey op tv Bullock een team. door Zij moeten deze naar grote moordzaak van oplossen en komen daarmee veel in van aanraking van met opkomende schurken. In op deze aflevering naar is er een in nieuwe seriemoordenaar het in Gotham gesignaleerd. Hij uit zorgt ervoor dat zijn uit slachtoffers met hun grootste angst meemaken, voordat ze het door doodgaan.

Welkom Back, Jim op tv in Gordon - Gotham naar City is de broedplaats het van ?s werelds meest naar iconische schurken, uit de personen die later Batman, op Catwoman, The Penguin, uit The Riddler tijdens en The Joker worden. met Wat ging er tijdens vooraf op aan deze personages? De door serie start bij uit de moord op van de met ouders van de jonge Bruce van Wayne, die tijdens we later kennen als Batman. de James Gordon, de naar detective op tv van Gotham, vormt naar samen met Harvey Bullock een naar team. de Zij moeten deze grote moordzaak naar oplossen en in komen daarmee veel in in aanraking met met opkomende schurken. Een van getuige in een moordzaak het overlijdt nadat de op tv politie hem naar probeert te beschermen. In in deze aflevering op tv wordt de uit belangrijkste getuige van een moord op het vermoord op het door politiebureau. Jim heeft al op tv snel het de vermoeden dat de dader een collega van moet op zijn.

What the van Little Bird Told Him op - Gotham het City door is de broedplaats van ?s op werelds meest iconische schurken, een de personen die in het later Batman, Catwoman, de The Penguin, The Riddler en met The Joker worden. Wat op ging het er vooraf op aan deze personages? De serie met start op bij de moord op de ouders een van de jonge van Bruce op Wayne, die het we later kennen als Batman. door James Gordon, de naar detective van op Gotham, vormt tijdens samen met Harvey Bullock een team. door Zij naar moeten deze grote moordzaak op oplossen en komen daarmee op tv veel op in aanraking met opkomende schurken. het in In deze aflevering in vraagt de GCPD Jim om hulp, van wanneer op tv de ?Electrocutioner? de verschijnt.

Rogues' met Gallery - Gotham City is in de broedplaats een van het ?s werelds meest iconische schurken, de op personen die later door van Batman, Catwoman, The Penguin, de The Riddler de en The Joker worden. Wat ging een er vooraf aan op deze personages? De in uit serie start bij de tijdens moord op de ouders van naar de jonge Bruce het op Wayne, die we later op tv kennen als Batman. het James Gordon, de detective van met op tv Gotham, vormt samen met Harvey Bullock van tijdens een team. Zij moeten een deze grote tijdens moordzaak oplossen en komen daarmee tijdens veel in aanraking uit met door opkomende schurken. In deze aflevering met ontdekt Jim dat de zijn opdracht interessanter tijdens is dan de dat hij had verwacht. met Een amateur voert elektroshocktherapie op uit van op patiënten. Oswald gaat van over zijn op grens zichzelf. in Heeft Barbara contact met uit Jim?

LoveCraft door - Gotham het City is de broedplaats van ?s een werelds op meest iconische schurken, de personen op van die later Batman, Catwoman, The Penguin, uit op The Riddler en The in Joker worden. van Wat ging er vooraf aan deze op tv personages? De serie uit start bij de de op moord op de ouders van de uit jonge Bruce het Wayne, die tijdens we later naar kennen als Batman. James Gordon, de de detective van Gotham, met vormt uit samen met Harvey Bullock van een in team. Zij moeten deze door grote moordzaak oplossen en komen op daarmee veel van in aanraking op met opkomende met schurken. In deze aflevering geeft op Selina een nieuwe vriend een door een tour door met de stad. Gordon moet aan de op door gevolgen van zijn misstap in toegeven.

februari 2020
14-02-2020 00:10

Gotham

Gotham - Gotham

Mad City: Time Bomb - Gotham City is de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages?

31-01-2020 00:55

Gotham

Gotham - Gotham

Aflevering 9 - Gotham City is de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages?

24-01-2020 00:05

Gotham

Gotham - Gotham

Mad City: Blood Rush - Gotham City is de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages?

17-01-2020 00:05

Gotham

Gotham - Gotham

Mad City: Red Queen - Gotham City is de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages?

10-01-2020 00:10

Gotham

Gotham - Gotham

Aflevering 6 - Gotham City is de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages?

03-01-2020 00:05

Gotham

Gotham - Gotham

Aflevering 5 - Gotham City is de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages?

19-12-2019 23:20

Gotham

Gotham - Gotham

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. New Day Rising. Penguins macht over Gotham groeit. Jim levert Alice in bij de GCPD. Alfred gaat op zoek naar de dubbelganger van Bruce.

12-12-2019 23:10

Gotham

Gotham - Gotham

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. Look Into My Eyes. Hypnotiseur Jervis Tetch/Mad Hatter komt naar Gotham om zijn zus Alice terug te vinden. Om hem hierbij te helpen huurt hij Gordon in. Penguin dingt mee naar de titel ...

05-12-2019 23:20

Gotham

Gotham - Gotham

Aflevering 2 - Gotham City is de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages?

28-11-2019 23:20

Gotham

Gotham - Gotham

Mad City: Better to Reign in Hell... - Gotham City is de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages? Gord...

23-11-2018 00:20

Gotham

Gotham - Gotham

The Fearsome Dr. Crane - Gotham City is de broedplaats van ?s werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages? De serie start bij...

16-11-2018 00:20

Gotham

Gotham - Gotham

Welkom Back, Jim Gordon - Gotham City is de broedplaats van ?s werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages? De serie start bi...

02-11-2018 00:20

Gotham

Gotham - Gotham

What the Little Bird Told Him - Gotham City is de broedplaats van ?s werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages? De serie st...

26-10-2018 00:15

Gotham

Gotham - Gotham

Rogues' Gallery - Gotham City is de broedplaats van ?s werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages? De serie start bij de moo...

12-10-2018 00:20

Gotham

Gotham - Gotham

LoveCraft - Gotham City is de broedplaats van ?s werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages? De serie start bij de moord op ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gotham gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gotham de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gotham bij Gotham liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gotham. Heb je een uitzending van Gotham gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gotham gemist

Leer Gotham, de broedplaats van 's werelds meest iconische schurken als The Joker, The Penguin en The Riddler, op geheel nieuwe wijze kennen...

Uitzending gemist van Gotham? Hier kun je alle uitzendingen van Gotham kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 14-02-2020 om 00:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!