Programma gemist?

In het het kader de van de Week uit van Gebed voor de eenheid door van de naar Raad van Kerken uit en de Evangelische Alliantie zendt naar van de EO een kerkdienst de uit vanuit het het hart van de Jordaan: De de van Noorderkerk in Amsterdam.Meer het In het kader van tijdens de Week uit van Gebed voor de op tv eenheid van de van Raad van op Kerken en de Evangelische tijdens Alliantie zendt de EO een het een kerkdienst uit vanuit het naar hart van de Jordaan: uit De Noorderkerk in Amsterdam. met op tv Medewerking aan deze dienst naar wordt verleend het door Ds. P. een Visser en de christelijke het band Sela. Het thema van in de dienst naar is: Dorst? het Een met de in Bron. Naar aanleiding op tv van het verhaal van de de ontmoeting van uit Jezus met door een Samaritaanse het vrouw denken we met elkaar het na over wat van dit ons nu naar te zeggen heeft. de Verdere medewerking het wordt verleend de door diverse gemeenteleden van de Noorderkerk uit in Amsterdam. het Een gemeente met heel de verschillende bezoekers. met Kortom: een naar unieke kerk in het met hart door van de hoofdstad.Minder

januari 2021
18-01-2015 09:11

Dorst? Een met de Bron

Dorst? Een met de Bron - Dorst? Een met de Bron

In het kader van de Week van Gebed voor de eenheid van de Raad van Kerken en de Evangelische Alliantie zendt de EO een kerkdienst uit vanuit het hart van de Jordaan: De Noorderkerk in Amsterdam.Meer In het kader van de Week van Gebed voor d...

Dorst? Een met de Bron gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dorst? Een met de Bron de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dorst? Een met de Bron bij Dorst? Een met de Bron liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dorst? Een met de Bron. Heb je een uitzending van Dorst? Een met de Bron gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dorst? Een met de Bron gemist

Uitzending gemist van Dorst? Een met de Bron? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dorst? Een met de Bron, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Dorst? Een met de Bron gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dorst? Een met de Bron? Hier kun je alle uitzendingen van Dorst? Een met de Bron kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-01-2015 om 09:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!