Programma gemist?

In het naar kader van de Week door een van Gebed voor de eenheid van de de Raad van een naar Kerken en de op tv Evangelische Alliantie zendt de EO het een kerkdienst uit vanuit in het hart door van de Jordaan: van De naar Noorderkerk in Amsterdam.Meer In het uit kader van tijdens de Week van een Gebed voor de eenheid uit van een de Raad van tijdens Kerken en de Evangelische Alliantie met zendt in de EO een kerkdienst met uit vanuit de het hart van uit de Jordaan: De Noorderkerk in Amsterdam. met Medewerking de aan deze dienst wordt een verleend van door Ds. P. Visser en naar de tijdens christelijke band Sela. Het de thema van de tijdens dienst is: Dorst? Een met het de Bron. Naar de een aanleiding van het verhaal op tv van de ontmoeting op tv van Jezus met een met Samaritaanse vrouw denken een we met naar elkaar na over wat dit het ons het nu te zeggen heeft. Verdere een op medewerking wordt verleend door uit diverse gemeenteleden op van de Noorderkerk in Amsterdam. naar Een gemeente met heel op verschillende bezoekers. een Kortom: een unieke kerk een van in het hart van van de hoofdstad.Minder

september 2020
18-01-2015 09:11

Dorst? Een met de Bron

Dorst? Een met de Bron - Dorst? Een met de Bron

In het kader van de Week van Gebed voor de eenheid van de Raad van Kerken en de Evangelische Alliantie zendt de EO een kerkdienst uit vanuit het hart van de Jordaan: De Noorderkerk in Amsterdam.Meer In het kader van de Week van Gebed voor d...

Dorst? Een met de Bron gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dorst? Een met de Bron de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dorst? Een met de Bron bij Dorst? Een met de Bron liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dorst? Een met de Bron. Heb je een uitzending van Dorst? Een met de Bron gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dorst? Een met de Bron gemist

Uitzending gemist van Dorst? Een met de Bron? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dorst? Een met de Bron, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Dorst? Een met de Bron gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dorst? Een met de Bron? Hier kun je alle uitzendingen van Dorst? Een met de Bron kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-01-2015 om 09:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!