Programma gemist?

In het naar kader van door de Week van Gebed in voor de eenheid van uit de Raad de van Kerken de en de Evangelische op Alliantie zendt de door EO een door kerkdienst uit vanuit in het hart van met de Jordaan: De Noorderkerk in Amsterdam.Meer van In het kader op van de op Week van tijdens Gebed voor de eenheid van het de in Raad van Kerken en de met Evangelische de Alliantie zendt van de EO een kerkdienst naar uit vanuit het het hart van de Jordaan: uit De de Noorderkerk in Amsterdam. Medewerking door aan deze tijdens dienst wordt verleend in door Ds. P. uit Visser en de de christelijke band Sela. van Het thema van de dienst is: van van Dorst? Een met de Bron. Naar op aanleiding van het de verhaal door van de ontmoeting van op Jezus met een een Samaritaanse vrouw denken we van naar met elkaar na over wat dit door ons nu te door de zeggen heeft. Verdere medewerking wordt door verleend door de diverse gemeenteleden van de uit Noorderkerk in op Amsterdam. Een gemeente met heel op tv verschillende door bezoekers. Kortom: een unieke kerk tijdens in het hart door uit van de hoofdstad.Minder

mei 2021
18-01-2015 09:11

Dorst? Een met de Bron

Dorst? Een met de Bron - Dorst? Een met de Bron

In het kader van de Week van Gebed voor de eenheid van de Raad van Kerken en de Evangelische Alliantie zendt de EO een kerkdienst uit vanuit het hart van de Jordaan: De Noorderkerk in Amsterdam.Meer In het kader van de Week van Gebed voor d...

Dorst? Een met de Bron gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dorst? Een met de Bron de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dorst? Een met de Bron bij Dorst? Een met de Bron liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dorst? Een met de Bron. Heb je een uitzending van Dorst? Een met de Bron gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dorst? Een met de Bron gemist

Uitzending gemist van Dorst? Een met de Bron? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dorst? Een met de Bron, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Dorst? Een met de Bron gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dorst? Een met de Bron? Hier kun je alle uitzendingen van Dorst? Een met de Bron kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-01-2015 om 09:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!