Programma gemist?

In op tv het kader van de op Week in van Gebed voor in de eenheid van de Raad van tijdens Kerken van en de Evangelische in Alliantie zendt de het EO een het kerkdienst uit vanuit tijdens het hart van de Jordaan: De van Noorderkerk op tv in Amsterdam.Meer In het een kader van door de Week van Gebed voor het met de eenheid van de Raad op tv van van Kerken en de Evangelische Alliantie de zendt op tv de EO een kerkdienst een uit vanuit een het hart van de Jordaan: De met Noorderkerk op in Amsterdam. Medewerking aan de deze dienst naar wordt verleend door Ds. P. de Visser en de tijdens christelijke band het Sela. Het thema de van de dienst is: door Dorst? Een naar met de Bron. Naar met aanleiding op van het verhaal van de de ontmoeting van Jezus tijdens van met een Samaritaanse vrouw denken naar we op met elkaar na het over wat dit ons nu van te zeggen met heeft. Verdere medewerking wordt verleend uit de door diverse gemeenteleden naar van de Noorderkerk in een Amsterdam. Een gemeente met met heel verschillende uit bezoekers. Kortom: een unieke kerk het in op tv het hart van de tijdens hoofdstad.Minder

september 2021
18-01-2015 09:11

Dorst? Een met de Bron

Dorst? Een met de Bron - Dorst? Een met de Bron

In het kader van de Week van Gebed voor de eenheid van de Raad van Kerken en de Evangelische Alliantie zendt de EO een kerkdienst uit vanuit het hart van de Jordaan: De Noorderkerk in Amsterdam.Meer In het kader van de Week van Gebed voor d...

Dorst? Een met de Bron gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dorst? Een met de Bron de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dorst? Een met de Bron bij Dorst? Een met de Bron liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dorst? Een met de Bron. Heb je een uitzending van Dorst? Een met de Bron gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dorst? Een met de Bron gemist

Uitzending gemist van Dorst? Een met de Bron? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dorst? Een met de Bron, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Dorst? Een met de Bron gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dorst? Een met de Bron? Hier kun je alle uitzendingen van Dorst? Een met de Bron kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-01-2015 om 09:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!