Programma gemist?

In het met kader van de op tv Week van op Gebed voor de eenheid het van de naar Raad van Kerken en de naar Evangelische Alliantie op zendt de EO een van kerkdienst uit vanuit door het hart door van de Jordaan: een De Noorderkerk in van Amsterdam.Meer In op het kader van van de Week van Gebed uit voor tijdens de eenheid van de tijdens Raad van Kerken en een de in Evangelische Alliantie zendt de EO een de kerkdienst uit vanuit naar het hart van van de Jordaan: De in Noorderkerk in Amsterdam. een Medewerking aan tijdens deze van dienst wordt verleend de door Ds. P. door Visser en de christelijke band Sela. met tijdens Het thema van de dienst met is: Dorst? Een met de de de Bron. Naar aanleiding naar van het op tv verhaal van de ontmoeting tijdens van Jezus met een Samaritaanse naar vrouw de denken we met elkaar na op tv over wat dit uit ons nu te op zeggen heeft. op Verdere medewerking wordt verleend van een door diverse gemeenteleden naar van de Noorderkerk naar in Amsterdam. Een gemeente met heel op tv op verschillende bezoekers. Kortom: een unieke kerk tijdens in naar het hart van door de hoofdstad.Minder

mei 2020
18-01-2015 09:11

Dorst? Een met de Bron

Dorst? Een met de Bron - Dorst? Een met de Bron

In het kader van de Week van Gebed voor de eenheid van de Raad van Kerken en de Evangelische Alliantie zendt de EO een kerkdienst uit vanuit het hart van de Jordaan: De Noorderkerk in Amsterdam.Meer In het kader van de Week van Gebed voor d...

Dorst? Een met de Bron gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dorst? Een met de Bron de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dorst? Een met de Bron bij Dorst? Een met de Bron liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dorst? Een met de Bron. Heb je een uitzending van Dorst? Een met de Bron gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dorst? Een met de Bron gemist

Uitzending gemist van Dorst? Een met de Bron? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dorst? Een met de Bron, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Dorst? Een met de Bron gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dorst? Een met de Bron? Hier kun je alle uitzendingen van Dorst? Een met de Bron kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-01-2015 om 09:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!