Programma gemist?

In tijdens het kader van de naar Week van in Gebed voor de eenheid van van de Raad van met Kerken op tv en de uit Evangelische Alliantie zendt naar de EO een kerkdienst uit vanuit door het hart uit van de Jordaan: De van Noorderkerk in op Amsterdam.Meer In het kader een van de naar Week in van Gebed voor de het eenheid van een de Raad van Kerken door en de Evangelische naar Alliantie zendt de EO een op kerkdienst uit vanuit in tijdens het hart van tijdens de Jordaan: De tijdens Noorderkerk in Amsterdam. Medewerking aan deze naar dienst wordt verleend een door Ds. door P. Visser en de in christelijke band Sela. naar Het thema van van de tijdens dienst is: tijdens Dorst? Een met naar de Bron. Naar aanleiding van op tv het verhaal van naar de het ontmoeting van Jezus naar met een Samaritaanse vrouw denken we met met elkaar naar na over wat in dit met ons nu te zeggen heeft. op Verdere medewerking wordt verleend in door diverse het gemeenteleden van de Noorderkerk van in tijdens Amsterdam. Een een gemeente met heel van verschillende bezoekers. Kortom: tijdens een unieke kerk van in het hart van de een hoofdstad.Minder

juni 2021
18-01-2015 09:11

Dorst? Een met de Bron

Dorst? Een met de Bron - Dorst? Een met de Bron

In het kader van de Week van Gebed voor de eenheid van de Raad van Kerken en de Evangelische Alliantie zendt de EO een kerkdienst uit vanuit het hart van de Jordaan: De Noorderkerk in Amsterdam.Meer In het kader van de Week van Gebed voor d...

Dorst? Een met de Bron gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dorst? Een met de Bron de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dorst? Een met de Bron bij Dorst? Een met de Bron liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dorst? Een met de Bron. Heb je een uitzending van Dorst? Een met de Bron gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dorst? Een met de Bron gemist

Uitzending gemist van Dorst? Een met de Bron? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dorst? Een met de Bron, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Dorst? Een met de Bron gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dorst? Een met de Bron? Hier kun je alle uitzendingen van Dorst? Een met de Bron kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-01-2015 om 09:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!