Programma gemist?

In op tv het kader van de uit Week het van Gebed voor op de eenheid van de Raad van de Kerken en de door Evangelische Alliantie met zendt de EO een in kerkdienst op uit vanuit het hart uit van de Jordaan: De in Noorderkerk een in Amsterdam.Meer op tv In het kader van de op tv Week van Gebed voor met de eenheid door van de tijdens Raad van Kerken en van de Evangelische Alliantie zendt door de van EO een kerkdienst naar uit vanuit het hart van van de Jordaan: in De Noorderkerk een in Amsterdam. Medewerking een aan deze dienst wordt verleend een door Ds. het P. van Visser en de christelijke band in Sela. Het thema in van een de dienst is: Dorst? op Een met de Bron. Naar naar aanleiding de van het verhaal van op de door ontmoeting van Jezus met een Samaritaanse de vrouw van denken we met elkaar naar na het over wat dit ons nu te door zeggen heeft. Verdere de medewerking een wordt verleend door diverse naar gemeenteleden van op tv de Noorderkerk het in Amsterdam. Een met gemeente met heel verschillende bezoekers. op tv Kortom: een uit unieke kerk in in het hart tijdens van de hoofdstad.Minder

februari 2021
18-01-2015 09:11

Dorst? Een met de Bron

Dorst? Een met de Bron - Dorst? Een met de Bron

In het kader van de Week van Gebed voor de eenheid van de Raad van Kerken en de Evangelische Alliantie zendt de EO een kerkdienst uit vanuit het hart van de Jordaan: De Noorderkerk in Amsterdam.Meer In het kader van de Week van Gebed voor d...

Dorst? Een met de Bron gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dorst? Een met de Bron de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dorst? Een met de Bron bij Dorst? Een met de Bron liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dorst? Een met de Bron. Heb je een uitzending van Dorst? Een met de Bron gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dorst? Een met de Bron gemist

Uitzending gemist van Dorst? Een met de Bron? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dorst? Een met de Bron, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Dorst? Een met de Bron gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dorst? Een met de Bron? Hier kun je alle uitzendingen van Dorst? Een met de Bron kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-01-2015 om 09:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!