Programma gemist?

In het op tv kader van de uit Week van Gebed van voor de eenheid door van de een Raad van Kerken en op de Evangelische Alliantie tijdens zendt de de EO een kerkdienst uit vanuit uit het hart tijdens van de Jordaan: De de Noorderkerk een in Amsterdam.Meer In het kader op tv van van de Week van met Gebed voor de van eenheid van op tv de Raad van Kerken en de in tijdens Evangelische Alliantie zendt met de EO een kerkdienst uit in vanuit op tv het hart van in de Jordaan: De Noorderkerk in door Amsterdam. Medewerking aan van deze dienst het wordt verleend door Ds. P. van Visser met en de christelijke band van Sela. met Het thema van op de dienst is: met Dorst? Een met in de Bron. Naar aanleiding in van het verhaal de van de ontmoeting van Jezus in met een Samaritaanse in vrouw denken we op tv met elkaar na een over wat dit door op ons nu te zeggen heeft. Verdere tijdens medewerking naar wordt verleend door diverse van gemeenteleden van een de Noorderkerk in Amsterdam. Een de gemeente in met heel door verschillende bezoekers. Kortom: een unieke kerk door in het hart door van naar de hoofdstad.Minder

oktober 2021
18-01-2015 09:11

Dorst? Een met de Bron

Dorst? Een met de Bron - Dorst? Een met de Bron

In het kader van de Week van Gebed voor de eenheid van de Raad van Kerken en de Evangelische Alliantie zendt de EO een kerkdienst uit vanuit het hart van de Jordaan: De Noorderkerk in Amsterdam.Meer In het kader van de Week van Gebed voor d...

Dorst? Een met de Bron gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dorst? Een met de Bron de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dorst? Een met de Bron bij Dorst? Een met de Bron liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dorst? Een met de Bron. Heb je een uitzending van Dorst? Een met de Bron gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dorst? Een met de Bron gemist

Uitzending gemist van Dorst? Een met de Bron? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dorst? Een met de Bron, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Dorst? Een met de Bron gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dorst? Een met de Bron? Hier kun je alle uitzendingen van Dorst? Een met de Bron kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-01-2015 om 09:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!