Programma gemist?

Special naar aanleiding op van de islamitische door vastenmaand Ramadan. naar Er wordt getoond door hoe tijdens moslims in Nederland naar de Ramadan beleven. Het programma is tijdens van informatief over de geloofsaspecten van door de Ramadan op tv en over uit de praktische uitwerking op tv hiervan in Nederland. Ramadan in reporter Abdellah een Dami verbaast zich op een tijdens kennismakingsbijeenkomst van het van Ramadan Festival in en feest vervolgens in vrolijk verder op de ondernemersiftar van van van de Haagse markt. De omstreden een imam Jneid een Fawaz, tijdens die in de media zo strijdlustig op op tv kan overkomen, vertelt in alle door rust over met zijn ramadangevoel. De de ramadanfeiten komen van islamoloog Mohammed van op tv Ghaly. Onze koranrecitatie krijgt van u dit de keer van de Schiedamse gymnasiast Abubaker op op Akkari. Dit en met veel meer.

Special naar aanleiding een op tv van de islamitische uit vastenmaand Ramadan. Momenten op van intense overpeinzing uit en luchtige bespiegeling wisselen elkaar vrolijk op tv af. Waar naar Ramadan reporter Abdellah Dami met kennis van maakt met 'nieuwe' naar moslims in naar de Poldermoskee, beschrijft tijdens Jihad Alariachi (de tijdens Meiden van Halal) haar totale op tv ontreddering na de tijdens crash van op vlucht TK 1951: deze ramadan de hoopt door ze in het reine met te komen met op die ervaring. De Leidse van van islamgeleerde dr. Umar Ryad keert op terug naar met de ramadanrituelen uit met zijn Egyptische een jongensjaren, toen hij net het zo oud was als Ahlam door El Idrissi nu. tijdens met Deze Eindhovense basisscholiere zal met in deze in uitzending haar recitatie uit in de Koran brengen. Vredesstichter een Sheikh Abdul Aziz Bukhari in tenslotte, onlangs in kort in Nederland, op verschijnt in de op Ramadan naar Update. Ramadan Special 2009: een met gevarieerd tv-magazine vol info, uit tips, eye-openers, het het bezinning en inspiratie.

Special naar een aanleiding van de islamitische het vastenmaand op tv Ramadan. Moslimfeministe Nahed Selim op tv houdt het vasten op tv tijdens de naar ramadan kritisch tijdens tegen het licht een en vertelt de Pakistaans-Amerikaanse islamgeleerde door Asma Barlas over naar haar ramadangevoel. Abdellah naar Dami neemt ons het mee op naar een tentoonstelling over een religie en humor en de uit Amsterdamse het basisscholier Hanad brengt een uit koranrecitatie. Dit de en veel meer met in het tv-magazine van de het NMO op tv ter gelegenheid van op ramadan 2009.

Special een naar aanleiding van in de islamitische vastenmaand door Ramadan. Een afwisselend magazine rond op de ramadan met het op reportages, momenten van bezinning, nuttige tips een en info. een Aan het slot van op iedere in aflevering hoort uit u een koranrecitatie op door een kind.

februari 2020
06-09-2009 14:30

Aflevering 5

Ramadan special - Aflevering 5

Special naar aanleiding van de islamitische vastenmaand Ramadan. Er wordt getoond hoe moslims in Nederland de Ramadan beleven. Het programma is informatief over de geloofsaspecten van de Ramadan en over de praktische uitwerking hiervan in N...

30-08-2009 14:25

Aflevering 3

Ramadan special - Aflevering 3

Special naar aanleiding van de islamitische vastenmaand Ramadan. Momenten van intense overpeinzing en luchtige bespiegeling wisselen elkaar vrolijk af. Waar Ramadan reporter Abdellah Dami kennis maakt met 'nieuwe' moslims in de Poldermoskee...

23-08-2009 14:25

Aflevering 2

Ramadan special - Aflevering 2

Special naar aanleiding van de islamitische vastenmaand Ramadan. Moslimfeministe Nahed Selim houdt het vasten tijdens de ramadan kritisch tegen het licht en vertelt de Pakistaans-Amerikaanse islamgeleerde Asma Barlas over haar ramadangevoel...

16-08-2009 14:30

Aflevering 1

Ramadan special - Aflevering 1

Special naar aanleiding van de islamitische vastenmaand Ramadan. Een afwisselend magazine rond de ramadan met reportages, momenten van bezinning, nuttige tips en info. Aan het slot van iedere aflevering hoort u een koranrecitatie door een k...

Ramadan special gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ramadan special de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ramadan special bij Ramadan special liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ramadan special. Heb je een uitzending van Ramadan special gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ramadan special gemist

Special naar aanleiding van de islamitische vastenmaand Ramadan.

Uitzending gemist van Ramadan special? Hier kun je alle uitzendingen van Ramadan special kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 06-09-2009 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!