Programma gemist?

Vanavond naar in het reportageprogramma in De Monitor: tijdens de zin en onzin van het naar asbestdakenverbod. Het tijdens asbestdakenverbod per 2024 is nog op niet wettelijk tijdens verankerd, tijdens maar toch zet met het Rijk sterk een in op versnelde op tv sanering van de ruim 95 miljoen het vierkante meter aan van asbestdak. op Huiseigenaren worden tot hoge kosten van verplicht door het de overheid, terwijl diezelfde naar overheid tijdens asbest in de vorige eeuw een stimuleerde. Het op tv besef dat asbest gezondheidsrisico's door met zich meedraagt, in leidde in 1993 van op tv tot een asbestverbod. op Het verbod kwam te laat een voor uit werknemers in de de asbestindustrie die vaak jarenlang en zonder met medeweten een aan asbest de blootgesteld zijn en daar vaak tientallen de jaren later tijdens de nadelige gevolgen van door ondervinden. Asbestblootstelling door kan namelijk asbestkanker, longkanker door en naar stoflongen veroorzaken. tijdens Per 2040 wil in de overheid dan ook geen uit nieuwe asbestslachtoffers de meer.

Het reportageprogramma het De Monitor met besteedt vanavond aandacht aan het 'appen in achter het stuur'. Bekijk het de eerste beelden op gids.tv/2483/reportage. Het uit is van een maatschappelijk breedgedragen ongenoegen: de met volgens velen een te lage straffen die de roekeloze in chauffeurs krijgen opgelegd. Tegelijkertijd neemt een meer dan de een op tv helft van ons tijdens het op tv rijden op tv regelmatig de telefoon het ter hand. Dat is net zo tijdens goed roekeloos, het stelt minister Grapperhaus (Veiligheid op en tijdens Justitie), en hij wil het het bestraffen met door maximaal twee de jaar gevangenis. Hoe realistisch is het van dat? Uit onderzoek tijdens van de Stichting Wetenschappelijk het Onderzoek Verkeersveiligheid (SWOV) blijkt in dat 62 tijdens procent van de weggebruikers naar de een telefoon weleens gebruikt tijdens verkeersdeelname. in En in precies dat gedrag schaart in minister Grapperhaus nu ook onder met van roekeloos rijgedrag. Volgens het SWOV is door de kans op met een ongeluk in zes maal op tv hoger als de automobilist de een mobiel in de het hand uit heeft. Gaat de dreiging door van met een gevangenisstraf mensen van hun kennelijke met verslaving afhelpen? Of uit door is daar meer van voor nodig?

Verschillende op onderzoeken tonen de aan dat er nog steeds teveel met met schadelijke stoffen vanuit de landbouw door in op tv de natuur komen. Met name tijdens de ammoniak uit uit de mest van de door grootschalige tijdens veeteelt en melkveehouderijen zou zorgen door voor een aantasting door van de veel natuurgebieden. Maar een hoe zien de de boeren dat zelf? tijdens En zijn naar zij bereid om minder dieren op tv te gaan houden tijdens als dat beter op tv is voor de op tv natuur? We onderzoeken of met tijdens onze flora en een fauna te lijden een heeft onder de landbouw door en wat boeren en van wetenschappers als oplossing door zien op voor dit probleem.

We zetten volop het in op duurzame een energie en om op tv de met doelstellingen te halen bouwen we van veel de windmolens, onder meer in in de Noordzee. op tv Dit heeft echter uit gevolgen voor de natuur: het bruinvissen vertrekken, van vogels vliegen tegen de wieken op tv tijdens aan en ze raken een leefgebied kwijt door een windmolens. We zien hoe eigenaren op van windparken, uit politici en natuurliefhebbers naar worstelen met op dit dilemma. Zo op tv worden In de uit Eemshaven in Groningen meer windmolens een het gebouwd, maar uit onderzoek blijkt dat op er relatief het veel vogels de dood zullen gaan omdat op tv ze tegen een de wieken vliegen. van Het plan is nu tijdens om de windmolens op af en toe 's naar nachts stil te met in zetten als de vogeltrek met is, maar niet alle windparken van zijn daar op blij het mee.

Schelden, slaan, schoppen, van spugen en tijdens soms zelfs aanranding. het Net tijdens als ambulancemedewerkers en van andere werknemers met een met publieke taak krijgen hulpverleners met in de de psychiatrie regelmatig te maken uit met agressie. in Jaarlijks zo'n dertig tot uit veertig tijdens procent. Het gaat om een de relatief kleine groep op tv die verantwoordelijk is voor de de meest ernstige in incidenten, maar ook tijdens het verbale agressie zoals tijdens doodsbedreigingen hebben een grote impact naar op hulpverleners. De overheid van in voert al jaren naar campagne tegen dit soort agressie en op geweld. Maar aangiften op tv van hulpverleners tijdens in tijdens de geestelijk gezondheidszorg worden vaak door met justitie geseponeerd. Een tijdens door veelgehoorde reden: agressie in hoort bij het naar werken in de psychiatrie. Maar uit tot welke grens naar is dit geweld door acceptabel? op Heeft een psychiatrisch patiënt een met vrijbrief om door geweld te gebruiken het tegen het van personeel?

Wie is het er verantwoordelijk tijdens voor datingsites met met nepprofielen? Sites waar je betaalt met om te chatten tijdens met tijdens vrouwen die op tv niet bestaan. Het op zijn vaak eenzame ouderen die in erin trappen. het Ze betalen veel in geld voor het op versturen van berichtjes, maar door tot door een echt afspraakje komt het het nooit. Is dit oplichting? door En zo ja, in wie is op daar verantwoordelijk naar voor? Ondernemers achter tijdens de websites op tv hebben al jaren met vrij spel en blijken bovendien naar niet gemakkelijk op te traceren. Maar daar de komt binnenkort de mogelijk verandering in. Consumentenwaakhond ACM van van doet onderzoek naar tijdens duizenden websitesites en maakt binnenkort bekend de van of ze op kunnen tijdens treden.

Hoe door kan de door notaris bepalen of iemand tijdens wilsbekwaam is om een de testament door te tekenen? Wat is door hun rol bij het naar beschermen van de kwetsbare groepen zoals dementerende ouderen een en verstandelijk tijdens beperkten? van In De Monitor het verhaal van met twee familieleden die in na de een dood tijdens van hun verstandelijk beperkte in familielid ontdekken dat zij een uit het testament van geschrapt zijn. Zij vragen in zich af of naar de tijdens notaris bij het uit opmaken van de tijdens akte voldoende de alert geweest is. En of zij tijdens wel voldoende kennis de hebben met om de in wilsbekwaamheid van deze kwetsbare op groep te de beoordelen?

Door de het tekort aan betaalbare in huurwoningen in uit Nederland komen steeds meer mensen op tv op door een vakantiepark of met camping terecht. het Maar daar mag je lang tijdens niet het altijd wonen. Sommige gemeenten door handhaven stevig op permanente bewoning. in Vakantiehuizen op tv zijn bedoeld voor recreatie, is met van de gedachte. Gemeenten willen koste tijdens wat kost voorkomen op tv dat op vakantieparken verloederen. Daarom moeten bewoners op vertrekken, op op last van fikse tijdens dwangsommen. Maar een is er wel een het alternatieve woning tijdens als je weg op tv moet?

Op de particuliere in democratische school De van op tv Ruimte in Soest is een aanzienlijk door deel van in de de staf lid van tijdens de op Scientology gelijkende tijdens beweging Avatar. in In hoeverre dringt het gedachtegoed van de de organisatie door door in het onderwijs? op tv uit En is het wel naar geschikt voor kinderen? Democratische scholen van worden relatief veel tijdens bezocht door kinderen op tv die eerder op tv vastliepen tijdens op een reguliere school. een Op een democratische door school mogen uit zij zelf bepalen hoe, uit wat en wanneer op tv zij leren. Vaak is met de democratische op tv school een met laatste strohalm voor ouders. 'Maar naar toen hoorden we op dat de school vol met zat het met Avatars op tv in de leiding', met aldus een van de de ouders. Volgens uit deskundigen heeft Avatar kenmerken van op tv Scientology het en kan het gevaarlijk uit zijn. Rick Ross van het door Amerikaanse Cult door Education Institute volgt met Avatar en haar leider met op tv Harry Palmer kritisch. 'Hij uit is zelfs uit op een gegeven moment aangeklaagd door de een Scientology omdat hij hun training en uit door technieken gekopieerd zou hebben.' Volgens tijdens Ross is er sprake een een van hersenspoeltechnieken bij Avatar en is van de organisatie potentieel met 'destructief' door voor familierelaties. een Een aanzienlijk deel van de staf naar van De op tv Ruimte uit behoort tot de op tv beweging en heeft met zelfs het niveau van Wizard (of op tovenaar) een bereikt. Vragen van over deze achtergrond van het naar personeel en de door eventuele invloed op met het de onderwijs wil de naar school niet beantwoorden. Het is een het uit onschuldig programma, stelt de school, maar de het speelt geen naar enkele rol met in op tv het onderwijs. We uit spreken meerdere ouders een die een of meerdere van kinderen op De Ruimte het hadden. Een aantal daarvan in haalde op tv hun kinderen van school op toen zij de naar link met naar Avatar ontdekten. Een de moeder vertelt ons: tijdens 'De democratische school een De Ruimte door was ons laatste redmiddel. We zijn naar er met tijdens open de armen ontvangen en in het met begin kwamen de kinderen door tijdens echt tot rust. Maar op tv toen hoorden we dat de de school vol zat van met tijdens Avatars in op de leiding. Ouders sleepten door hun kinderen zelfs mee. het Ik ben me toen naar van gaan verdiepen in Avatar met en schrok me het rot!'

De lakenvelder, de de Fries-Hollandse koe met en de blaarkop: de dit zijn zeldzame rundveerassen een in Nederland. In op tv totaal gaat het het in om zo'n 9200 het oerkoeien, 0,25 procent van van alle Nederlandse het koeien. Hun status is op tv bedreigd of naar zelfs kritiek, maar door de nieuwe op fosfaatregels dreigen uit ze echt met te verdwijnen. Dat stellen boeren het uit die zeldzame koeien hebben. Sinds de van Europese naar Commissie het melkquotum in op april 2015 afschafte, naar groeide op de melkveehouderij explosief. Maar meer koeien tijdens met en meer melk betekenen uit ook meer mest en de dus op tv meer vervuiling. In de 2017 werd daarom het fosfaatreductieplan ingesteld uit om tijdens de veestapel tijdens te laten inkrimpen, van waarbij er een uitzondering werd op gemaakt voor de van zeldzame rundveerassen. Maar een sinds 1 januari met 2018 tijdens is er de nieuwe op meststoffenwet: de Rijksdienst voor uit Ondernemend uit Nederland (RVO) berekent op basis van door het aantal de koeien tijdens dat een boer op naar 2 juli 2015 door had hoeveel het fosfaatrechten die boer krijgt en dus uit hoeveel naar koeien die boer het mag hebben. De koeien de die te veel de zijn moeten weg op of door worden geslacht. Het ministerie maakt van in dit een nieuwe systeem echter geen uitzondering van of tijdens het gaat om een zeldzaam op tv de met uitsterven bedreigd runderras door als de lakenvelder van of een 'ordinaire' zwartbonte met Holstein, waar er ruim op 1,2 miljoen van door zijn. in Boeren met zeldzame rundveerassen vinden in dat er voor de hen een op tv uitzondering moet worden op tv gemaakt, omdat deze koeien tijdens in anders mogelijk uitsterven. En dat het zou een op ramp zijn een voor de voedselzekerheid en voor op de met biodiversiteit in ons land. Hebben zij het gelijk of moeten met de alle boeren bijdragen tijdens aan het verkleinen van een de veestapel?

Bijna in alle gemeenten in Nederland willen uit op tv volledig duurzaam worden. Dat betekent met dat ze alleen van nog maar schone de energie willen op gebruiken en de uitstoot door van CO2 uit tot bijna het nul willen terugbrengen. met De ambitie is met vaak om dit al uit in 2030 of 2040 op tv voor op tv elkaar te krijgen. Nederland staat uit hiermee aan de uit vooravond van een met nieuw de tijdperk waarin alle huizen met van het uit aardgas afgesloten worden, uit elk dak vol op moeten komen te liggen met zonnepanelen een uit en er geen auto's meer de verkocht mogen worden die een rijden op fossiele tijdens een brandstoffen. De Monitor met trekt door heel Nederland van om te kijken het of lokale politici wel weten door hoeveel ze voor naar hun ambities de moeten doen. En op als ze in dat weten, durven ze dan naar ook voor de een gemeenteraadsverkiezingen aan naar de van kiezers te vertellen welke maatregelen naar er genomen in moeten worden? Kunnen op gemeenten zonder windmolens op tv wel volledig het hun eigen duurzame energie gaan tijdens opwekken? Via naar Groningen, Schagen, Apeldoorn en door Wassenaar probeert met De Monitor een beeld te door schetsen van een de dilemma's naar waar gemeenten om tijdens hun doelen te de behalen mee het worstelen.

Een tijdens op de zes werknemers tijdens heeft last in van ongewenst gedrag in op het werk. Dat betekent het ruim 1,2 miljoen met werknemers het in Nederland. En het dat is niet zonder gevolgen. uit Werknemers gaan op tv hierdoor slecht presteren, op worden ziek met of vallen van op den duur op zelfs uit. In uit combinatie met hoge werkdruk is op ongewenst gedrag in op de werkvloer zelfs naar beroepsziekte nummer 1. in Een klacht indienen over in je pestende collega op loopt alleen op niet altijd goed af, in uit vertelt Alie Kuiper, specialist op het in naar gebied van ongewenste omgangsvormen op naar de met werkvloer. 'Leidinggevenden weten in niet altijd hoe te door handelen. En niet een zelden vinden op ze dat medewerkers dit soort zaken op tv door zelf moeten oplossen.' op Werkgevers zijn volgens de arbowetgeving echter uit tijdens verplicht om een veilige werkomgeving te op creëren voor hun van medewerkers. En op tv dus van óók om beleid waar medewerkers op het terug kunnen vallen het de als ze gepest op of (seksueel) geïntimideerd de worden door collega's. Uit inspecties het blijkt alleen dat slechts naar 25 tot 40 het procent van de van bedrijven daadwerkelijk in maatregelen het neemt tegen het bestrijden van ongewenst uit gedrag. op Als slachtoffer heb je door daardoor nog door te vaak door het nakijken.

Mensen de die via internet in een partner zoeken moeten goed het het opletten: In Nederland zijn met er honderden een datingsites met nepprofielen een actief. Je betaalt er om naar te een chatten met vrouwen die niet bestaan. een De websites vermelden op tv in de de kleine lettertjes het wel dat de profielen door fictief kunnen zijn door en op entertainment tot doel hebben. Maar door veel mensen naar lezen daar, verblind op door de leuke foto's met en aardige berichtjes, een overheen. Het uit zijn met name eenzame ouderen met die erin trappen. op tv En kwetsbare mensen van die bijvoorbeeld net door een scheiding achter tijdens de een rug hebben. Ze in betalen veel met geld voor het versturen uit van berichtjes, maar tijdens tot een uit echt afspraakje komt het het nooit. Deskundigen zijn het van erover eens een dat het oplichting op tv is. Gek genoeg hebben de een ondernemers achter de de misleidende websites het met nepprofielen al jaren uit op vrij spel. De Autoriteit Consument en met Markt doet nu naar onderzoek. het Maar betekent een dit dan ook dat er door eindelijk met een einde komt tijdens aan deze misleidende tijdens praktijken in de het datingbranche?

Schiphol het is de afgelopen op tv jaren sterk gegroeid tijdens en die trend zal in met de komende het jaren naar verwachting van doorzetten. De nationale een luchthaven is goed naar voor de door economie en bovendien op willen we ook op tv massaal op vakantie. Maar het er is door een keerzijde. door Sommige omwonenden ervaren (geluids)hinder en het zitten niet in te wachten op nog de meer vluchten. de Bovendien mag er door rondom de luchthaven sinds op tv kort ook makkelijker van worden gebouwd. Maar hoe van rijmen de een groei van Schiphol en van meer woningen het met elkaar? op tv Wat is in de invloed van vliegtuiggeluid uit op mensen die er wonen door en nog het gaan wonen? En naar waarom moeten naar nieuwe bewoners tekenen dat ze door zich bewust zijn op van de mogelijke een geluidshinder? Is in dat slechts informatievoorziening door of zit er op meer in achter?

Nederland kampt het met een nijpend het tekort van aan betaalbare huurwoningen. De afgelopen naar jaren stegen de huren op tv met in de sociale huursector sterk en op tv verdwenen er steeds met meer op tv woningen. En op tv dat terwijl de doelgroep uit juist groeit. Wat een als de nood hoog door is met en je snel uit een woning nodig in hebt, bijvoorbeeld door uit een scheiding? Een scheiding het is geen tijdens reden meer voor het krijgen op tv van urgentie een voor een sociale huurwoning. op Als je verder geen naar problemen op tv in je leven hebt, vindt het in de overheid dat je door 'zelfredzaam' genoeg moet op tv zijn om zélf een uit woning te vinden. Maar een tijdens hoe groot is met de kans dat je tijdens die woning de daadwerkelijk vindt? En op wat gebeurt er als je op tv die woning van níet vindt? We het signaleren dat de op 'spoedzoekers'op de tijdens woningmarkt hun heil zoeken op het vakantieparken, op tv als alle andere opties zijn uit uitgeput. Daarmee hebben uit ze weer een dak met een boven hun hoofd. Maar voor hoe naar naar lang? Want op campings door en vakantieparken wordt van steeds vaker gehandhaafd. Daardoor is door op permanente bewoning op veel met parken niet de langer een optie.

mei 2018
22-05-2018 21:25

De Monitor: het asbestdakenverbod

De Monitor - De Monitor: het asbestdakenverbod

Vanavond in het reportageprogramma De Monitor: de zin en onzin van het asbestdakenverbod. Het asbestdakenverbod per 2024 is nog niet wettelijk verankerd, maar toch zet het Rijk sterk in op versnelde sanering van de ruim 95 miljoen vierkant...

15-05-2018 21:25

De Monitor: Appen achter het stuur

De Monitor - De Monitor: Appen achter het stuur

Het reportageprogramma De Monitor besteedt vanavond aandacht aan 'appen achter het stuur'. Bekijk de eerste beelden op gids.tv/2483/reportage. Het is een maatschappelijk breedgedragen ongenoegen: de volgens velen te lage straffen die roeke...

08-05-2018 21:25

De Nederlandse mesthoop

De Monitor - De Nederlandse mesthoop

Verschillende onderzoeken tonen aan dat er nog steeds teveel schadelijke stoffen vanuit de landbouw in de natuur komen. Met name de ammoniak uit de mest van de grootschalige veeteelt en melkveehouderijen zou zorgen voor een aantasting van v...

01-05-2018 21:30

Windenergie vs natuur

De Monitor - Windenergie vs natuur

We zetten volop in op duurzame energie en om de doelstellingen te halen bouwen we veel windmolens, onder meer in de Noordzee. Dit heeft echter gevolgen voor de natuur: bruinvissen vertrekken, vogels vliegen tegen de wieken aan en ze raken l...

24-04-2018 21:25

Agressie tegen hulpverleners in de psychiatrie

De Monitor - Agressie tegen hulpverleners in de psychiatrie

Schelden, slaan, schoppen, spugen en soms zelfs aanranding. Net als ambulancemedewerkers en andere werknemers met een publieke taak krijgen hulpverleners in de psychiatrie regelmatig te maken met agressie. Jaarlijks zo'n dertig tot veertig ...

17-04-2018 21:25

Datingsites met nepprofielen

De Monitor - Datingsites met nepprofielen

Wie is er verantwoordelijk voor datingsites met nepprofielen? Sites waar je betaalt om te chatten met vrouwen die niet bestaan. Het zijn vaak eenzame ouderen die erin trappen. Ze betalen veel geld voor het versturen van berichtjes, maar tot...

10-04-2018 21:25

Verstandelijk beperkt en wilsbekwaam?

De Monitor - Verstandelijk beperkt en wilsbekwaam?

Hoe kan de notaris bepalen of iemand wilsbekwaam is om een testament te tekenen? Wat is hun rol bij het beschermen van kwetsbare groepen zoals dementerende ouderen en verstandelijk beperkten? In De Monitor het verhaal van twee familieleden ...

03-04-2018 21:25

Handhaving op vakantieparken

De Monitor - Handhaving op vakantieparken

Door het tekort aan betaalbare huurwoningen in Nederland komen steeds meer mensen op een vakantiepark of camping terecht. Maar daar mag je lang niet altijd wonen. Sommige gemeenten handhaven stevig op permanente bewoning. Vakantiehuizen zij...

27-03-2018 21:25

Tovenaars op school

De Monitor - Tovenaars op school

Op de particuliere democratische school De Ruimte in Soest is een aanzienlijk deel van de staf lid van de op Scientology gelijkende beweging Avatar. In hoeverre dringt het gedachtegoed van de organisatie door in het onderwijs? En is het wel...

20-03-2018 21:25

Zeldzame koeien

De Monitor - Zeldzame koeien

De lakenvelder, de Fries-Hollandse koe en de blaarkop: dit zijn zeldzame rundveerassen in Nederland. In totaal gaat het om zo'n 9200 oerkoeien, 0,25 procent van alle Nederlandse koeien. Hun status is bedreigd of zelfs kritiek, maar door de ...

13-03-2018 21:30

Klimaatconflict in de polder

De Monitor - Klimaatconflict in de polder

Bijna alle gemeenten in Nederland willen volledig duurzaam worden. Dat betekent dat ze alleen nog maar schone energie willen gebruiken en de uitstoot van CO2 tot bijna nul willen terugbrengen. De ambitie is vaak om dit al in 2030 of 2040 vo...

06-03-2018 21:30

Intimidatie op de werkvloer

De Monitor - Intimidatie op de werkvloer

Een op de zes werknemers heeft last van ongewenst gedrag op het werk. Dat betekent ruim 1,2 miljoen werknemers in Nederland. En dat is niet zonder gevolgen. Werknemers gaan hierdoor slecht presteren, worden ziek of vallen op den duur zelfs ...

27-02-2018 21:25

Datingsites met nepprofielen

De Monitor - Datingsites met nepprofielen

Mensen die via internet een partner zoeken moeten goed opletten: In Nederland zijn er honderden datingsites met nepprofielen actief. Je betaalt er om te chatten met vrouwen die niet bestaan. De websites vermelden in de kleine lettertjes wel...

20-02-2018 21:25

Woningbouw rondom Schiphol

De Monitor - Woningbouw rondom Schiphol

Schiphol is de afgelopen jaren sterk gegroeid en die trend zal in de komende jaren naar verwachting doorzetten. De nationale luchthaven is goed voor de economie en bovendien willen we ook massaal op vakantie. Maar er is een keerzijde. Sommi...

13-02-2018 21:25

Huurdersproblemen

De Monitor - Huurdersproblemen

Nederland kampt met een nijpend tekort aan betaalbare huurwoningen. De afgelopen jaren stegen de huren in de sociale huursector sterk en verdwenen er steeds meer woningen. En dat terwijl de doelgroep juist groeit. Wat als de nood hoog is en...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Monitor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Monitor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Monitor bij De Monitor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Monitor. Heb je een uitzending van De Monitor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Monitor gemist

Uitzending gemist van De Monitor? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Monitor, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Monitor gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Monitor? Hier kun je alle uitzendingen van De Monitor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 104
  • Laatste uitzending op 22-05-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord