Programma gemist?

Deze het week laat Victor een wiskundestudent op geloven dat op hij elf een vingers heeft en ontmoet het hij met Miss Montreal voor een naar muzikaal gedachtenexperiment.

Deze week verdwijnt uit de gouden plak in van Olympisch kampioen op Churandy uit Martina en heeft Victor naar een online naar illusie voor van internetfenomeen Enzo Knol. In MINDF*CK de combineert illusionist naar en arts Victor Mids zijn van fascinatie de voor wetenschap met illusies om te van met laten zien op wat een voor manieren van je hersenen voor de gek uit te in houden zijn. Presentator Victor Mids is van arts en illusionist, met hij uit combineert die kennis om te met laten zien op wat van voor manieren van je hersenen voor de de gek door zijn te houden. uit Tijdens zijn studie uit geneeskunde heeft Victor veel op geleerd over de werking het van de van hersenen en zintuigen, op waar hij de in MINDF*CK veelvuldig op gebruik van maakt. het Psychologie, hypnose, illusies en een met flinke dosis op humor staan centraal met in naar MINDF*CK.

Deze het week laat een Victor je thuis hallucinaties ervaren en in een beïnvloedt hij de keuzes van Mark het Rutte: 'Ik naar word hé-le-maal gek!'. Illusionist door en arts Victor in Mids combineert van zijn fascinatie op voor wetenschap met illusies door om te de laten zien op wat voor de manieren je hersenen met voor de gek een te houden zijn. een Tijdens zijn studie tijdens geneeskunde heeft het Victor veel geleerd over de tijdens werking de van de hersenen en zintuigen, een waar hij tijdens in MINDF*CK veelvuldig door gebruik van maakt. Psychologie, op hypnose, illusies en van een op flinke dosis humor op staan centraal het in MINDF*CK.

In door het derde seizoen door van het MINDF*CK, de dat vanavond van start gaat het op de NPO 1, zijn de weer tal tijdens van bekende Nederlanders te zien. met Premier met Mark Rutte heeft zich de aan zijn een woord gehouden, nadat hij het vorig jaar live op uit televisie uit toezegde om ‘gemindfuckt’ te worden. met Mids: “Ik overviel tijdens Rutte destijds met mijn met uitnodiging van in een uitzending met van Humberto Tan. tijdens Super dat een hij het ook echt aandurft!” een Andere gasten in met het nieuwe een seizoen zijn onder anderen Wendy de van tijdens Dijk, Enzo Knol, met Miss Montreal en een Armin van Buuren. Ook van dit seizoen krijgen de een kijkers van door MINDF*CK weer nieuwe wetenschappelijke experimenten een op en onverklaarbare illusies voorgeschoteld, maar in ook op tv inzicht in de achterliggende psychologische principes. In het de eerste in aflevering is te zien op tv hoe op tv Wendy van Dijk een verborgen tijdens boodschap in haar op tv eigen tijdschrift de ontdekt.

juni 2021
22-04-2017 20:25

MINDF*CK

Mindf*ck - MINDF*CK

Deze week laat Victor een wiskundestudent geloven dat hij elf vingers heeft en ontmoet hij Miss Montreal voor een muzikaal gedachtenexperiment.

15-04-2017 20:25

MINDF*CK: Churandy Martina en Enzo Knol

Mindf*ck - MINDF*CK

Deze week verdwijnt de gouden plak van Olympisch kampioen Churandy Martina en heeft Victor een online illusie voor internetfenomeen Enzo Knol. In MINDF*CK combineert illusionist en arts Victor Mids zijn fascinatie voor wetenschap met illus...

08-04-2017 20:25

MINDF*CK

Mindf*ck - MINDF*CK

Deze week laat Victor je thuis hallucinaties ervaren en beïnvloedt hij de keuzes van Mark Rutte: 'Ik word hé-le-maal gek!'. Illusionist en arts Victor Mids combineert zijn fascinatie voor wetenschap met illusies om te laten zien op wat voo...

01-04-2017 20:25

MINDF*CK

Mindf*ck - MINDF*CK

In het derde seizoen van het MINDF*CK, dat vanavond van start gaat op NPO 1, zijn weer tal van bekende Nederlanders te zien. Premier Mark Rutte heeft zich aan zijn woord gehouden, nadat hij vorig jaar live op televisie toezegde om ‘gemindfu...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mindf*ck gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mindf*ck de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mindf*ck bij Mindf*ck liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mindf*ck. Heb je een uitzending van Mindf*ck gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mindf*ck gemist

Uitzending gemist van Mindf*ck? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Mindf*ck, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Mindf*ck gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Mindf*ck? Hier kun je alle uitzendingen van Mindf*ck kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 01-01-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!