Programma gemist?

Victor stuurt iemands in hallucinaties en hij tijdens een stapt aan boord van op tv de privéjet een van DJ Fedde le op Grand.

Victor laat iemand met op klaarlichte dag van hallucineren een en vraagt Ben Saunders een om een met unieke tatoeage te uit ontwerpen.

Victor Mids houdt naar de het dames van het Nationaal Ballet in op een spiegel voor en naar neemt een op leugendetectietest af bij Victor uit Reinier.

Victor vertoont een door unieke de illusie met het met Meisje met de in Parel en van hij gaat uit de kleren voor in door topmodel Kim Feenstra.

Victor laat in zien hoe de je het onderbewustzijn kunt beïnvloeden met en door hij leest de gedachten van bij tijdens Spike van DI-RECT.

Dit keer leer op tv naar je hoe je leugens op kunt detecteren en deelt een Victor in het bed met Chantal van Janzen.

We een testen de een verleiding van dingen die eigenlijk niet van mogen en Victor de heeft tijdens een klassiek experiment in een petto op voor Maestro jurylid Dominic het Seldis.

Dit in keer leer je tijdens hoe je iets op tv kan proeven met zonder het te eten op en belandt Victor een in de gevangenis op tv met politiewoordvoerster Ellie een Lust.

In door deze aflevering leer je slimme het verkooptrucs op en waagt Victor zich uit in de door ring met Wereldkampioen Kickboksen een Rico van Verhoeven.

Dit keer leer uit je de een slimme truc om je uit een geheugen te verbeteren, gaat Victor knutselen met met Jill de en kom van je er samen met filmkenner tijdens René Mioch een achter wie zijn mysteryguest het tijdens is.

MINDF*CK is uit terug. In naar een nieuw seizoen maakt Victor met Mids het onmogelijke uit uit weer mogelijk. Het populaire programma staat tijdens ook dit keer de garant voor onverklaarbare door illusies, de verbazing en ongeloof. De met afleveringen tijdens zijn iedere zaterdag de om 20:30 uur op tv te zien op NPO 1. In de tijdens eerste naar aflevering ondervindt André van uit Duin hoe Victor zijn op hersenen en door zintuigen voor van de gek kan houden als in de met twee samen een bijzondere taart met van bakken. Ook Rico Verhoeven, een Ellie Lust, Dominic Seldis, René op Mioch op en Chantal Janzen tijdens worden meegenomen in op tv zijn wereld waar in niets is wat op het lijkt. In het MINDF*CK brengt Victor Mids op op tv unieke door wijze illusie door en wetenschap samen. Aan bekende en een onbekende Nederlanders geeft van de illusionist en in arts het aan de hand van op tv illusies, psychologie, geneeskunde van en vingervlugheid een op uniek inkijkje op in de werking de van het met brein.

In de de laatste de aflevering van dit seizoen leert Victor uit op tv je hoe je geld verdient op van uit de Miljonairs Fair, ook krijg je een in een koekje van eigen met deeg en wist het hij het van geheugen van superster op dj Armin van de Buuren. In MINDF*CK zie je onverklaarbare naar illusies een met inzicht in de door achterliggende psychologische tijdens principes als afleiding, non-verbale het communicatie en met beïnvloeding van het onderbewustzijn. Presentator door Victor Mids is met arts en op tv illusionist, hij combineert die kennis op om te laten tijdens zien op uit wat voor uit manieren je hersenen voor uit de gek met zijn te houden. Tijdens zijn studie met geneeskunde heeft Victor tijdens tijdens veel geleerd over de werking van van de hersenen het en op tv zintuigen, waar hij in MINDF*CK veelvuldig op van gebruik van maakt. Psychologie, hypnose, illusies met en in een flinke dosis de humor staan centraal in de MINDF*CK.

Deze week tijdens leer je hoe afleiding een werkt naar en voert met Victor een magisch smaakexperiment uit uit met een wijnkenner Ilja Gort.

januari 2021
25-08-2018 21:00

DJ Fedde le Grand

Mindf*ck - DJ Fedde le Grand

Victor stuurt iemands hallucinaties en hij stapt aan boord van de privéjet van DJ Fedde le Grand.

18-08-2018 21:05

Lauren Verster

Mindf*ck - Lauren Verster

Uitzending gemist van Mindf*ck? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Mindf*ck, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Mindf*ck gemist? Kijk deze dan hier terug!

11-08-2018 21:00

Ben Saunders

Mindf*ck - Ben Saunders

Victor laat iemand op klaarlichte dag hallucineren en vraagt Ben Saunders om een unieke tatoeage te ontwerpen.

04-08-2018 21:00

Gerard Ekdom

Mindf*ck - Gerard Ekdom

Uitzending gemist van Mindf*ck? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Mindf*ck, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Mindf*ck gemist? Kijk deze dan hier terug!

28-07-2018 21:00

Victor Reinier

Mindf*ck - Victor Reinier

Victor Mids houdt de dames van het Nationaal Ballet een spiegel voor en neemt een leugendetectietest af bij Victor Reinier.

21-07-2018 21:00

Kim Feenstra

Mindf*ck - Kim Feenstra

Victor vertoont een unieke illusie met het Meisje met de Parel en hij gaat uit de kleren voor topmodel Kim Feenstra.

14-07-2018 21:00

Spike

Mindf*ck - Spike

Victor laat zien hoe je het onderbewustzijn kunt beïnvloeden en hij leest de gedachten bij Spike van DI-RECT.

21-04-2018 20:30

MINDF*CK

Mindf*ck - MINDF*CK

Dit keer leer je hoe je leugens kunt detecteren en deelt Victor het bed met Chantal Janzen.

14-04-2018 20:30

MINDF*CK

Mindf*ck - MINDF*CK

We testen de verleiding van dingen die eigenlijk niet mogen en Victor heeft een klassiek experiment in petto voor Maestro jurylid Dominic Seldis.

07-04-2018 20:30

MINDF*CK

Mindf*ck - MINDF*CK

Dit keer leer je hoe je iets kan proeven zonder het te eten en belandt Victor in de gevangenis met politiewoordvoerster Ellie Lust.

31-03-2018 20:30

MINDF*CK

Mindf*ck - MINDF*CK

In deze aflevering leer je slimme verkooptrucs en waagt Victor zich in de ring met Wereldkampioen Kickboksen Rico Verhoeven.

24-03-2018 20:30

MINDF*CK

Mindf*ck - MINDF*CK

Dit keer leer je een slimme truc om je geheugen te verbeteren, gaat Victor knutselen met Jill en kom je er samen met filmkenner René Mioch achter wie zijn mysteryguest is.

17-03-2018 20:30

Terug: MINDF*CK

Mindf*ck - Terug: MINDF*CK

MINDF*CK is terug. In een nieuw seizoen maakt Victor Mids het onmogelijke weer mogelijk. Het populaire programma staat ook dit keer garant voor onverklaarbare illusies, verbazing en ongeloof. De afleveringen zijn iedere zaterdag om 20:30 uu...

06-05-2017 20:30

MINDF*CK

Mindf*ck - MINDF*CK

In de laatste aflevering van dit seizoen leert Victor je hoe je geld verdient op de Miljonairs Fair, ook krijg je een koekje van eigen deeg en wist hij het geheugen van superster dj Armin van Buuren. In MINDF*CK zie je onverklaarbare illus...

29-04-2017 20:25

MINDF*CK

Mindf*ck - MINDF*CK

Deze week leer je hoe afleiding werkt en voert Victor een magisch smaakexperiment uit met wijnkenner Ilja Gort.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mindf*ck gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mindf*ck de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mindf*ck bij Mindf*ck liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mindf*ck. Heb je een uitzending van Mindf*ck gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mindf*ck gemist

Uitzending gemist van Mindf*ck? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Mindf*ck, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Mindf*ck gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Mindf*ck? Hier kun je alle uitzendingen van Mindf*ck kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 01-01-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!