Programma gemist?

Victor stuurt van iemands van hallucinaties en hij stapt aan het boord van op tv de privéjet van DJ uit Fedde le tijdens Grand.

Victor op laat iemand tijdens op klaarlichte dag naar hallucineren en vraagt Ben Saunders op om een uit unieke tatoeage te het ontwerpen.

Victor uit Mids houdt de de dames van het Nationaal op tv Ballet een spiegel voor op tv en neemt tijdens een leugendetectietest een af bij Victor een Reinier.

Victor door vertoont een door unieke illusie met tijdens het Meisje met de Parel met en hij van gaat uit naar de kleren voor topmodel Kim naar Feenstra.

Victor een laat zien hoe je uit het onderbewustzijn uit kunt beïnvloeden en hij leest op tv de gedachten van bij Spike van van DI-RECT.

Dit van keer leer je uit hoe je leugens kunt detecteren in en deelt Victor op tv de het bed met tijdens Chantal Janzen.

We op tv testen de verleiding op tv van dingen die de eigenlijk niet op mogen en Victor tijdens heeft een klassiek experiment in petto met voor in Maestro jurylid Dominic een Seldis.

Dit keer een leer je hoe je van iets kan met proeven zonder het te op eten en belandt op tv Victor in de de gevangenis met tijdens politiewoordvoerster Ellie het Lust.

In deze aflevering uit leer je een slimme de verkooptrucs en waagt Victor zich in uit de het ring met op tv Wereldkampioen Kickboksen Rico met Verhoeven.

Dit tijdens keer leer de je een slimme truc om de je geheugen te een verbeteren, gaat Victor een knutselen op met Jill en kom je op er samen in met filmkenner René Mioch achter de in wie zijn mysteryguest van is.

MINDF*CK is terug. tijdens In een nieuw door het seizoen maakt Victor Mids op het onmogelijke weer mogelijk. Het naar populaire programma tijdens staat ook dit keer de garant tijdens voor onverklaarbare illusies, verbazing met en ongeloof. De op afleveringen tijdens zijn iedere zaterdag om 20:30 uur met te zien op op in NPO 1. In de eerste aflevering op tv ondervindt het André van Duin hoe Victor de zijn hersenen en zintuigen op voor in de gek kan houden tijdens als op de twee samen een bijzondere taart van bakken. Ook Rico de Verhoeven, de Ellie Lust, Dominic Seldis, René van Mioch en Chantal met uit Janzen worden meegenomen de in zijn wereld een waar niets is wat het door lijkt. In MINDF*CK op brengt Victor Mids in op unieke wijze illusie een en wetenschap samen. op Aan bekende door en onbekende Nederlanders geeft de de illusionist en een arts naar aan de hand van illusies, naar psychologie, geneeskunde en de vingervlugheid uit een uniek inkijkje in door de van werking van het het brein.

In de in laatste aflevering van van dit seizoen leert tijdens Victor je naar hoe je geld een verdient op de Miljonairs Fair, op ook krijg op je een het koekje van eigen deeg en een wist hij het in geheugen van superster op door dj Armin van Buuren. In op tv MINDF*CK zie uit je onverklaarbare illusies met inzicht in op tv de achterliggende uit psychologische uit principes als afleiding, non-verbale communicatie een en beïnvloeding van het het onderbewustzijn. Presentator Victor Mids in is arts met en uit illusionist, hij combineert die het kennis om tijdens te laten zien op wat door voor manieren door je hersenen op voor de gek zijn te houden. een Tijdens zijn studie tijdens geneeskunde heeft Victor de veel het geleerd over de werking van van de hersenen een en van zintuigen, waar hij in MINDF*CK op veelvuldig gebruik van maakt. uit door Psychologie, hypnose, illusies en een naar flinke dosis humor een staan centraal met in MINDF*CK.

Deze het week leer je hoe van afleiding werkt en voert door Victor met een magisch smaakexperiment uit met van tijdens wijnkenner Ilja Gort.

mei 2020
25-08-2018 21:00

DJ Fedde le Grand

Mindf*ck - DJ Fedde le Grand

Victor stuurt iemands hallucinaties en hij stapt aan boord van de privéjet van DJ Fedde le Grand.

18-08-2018 21:05

Lauren Verster

Mindf*ck - Lauren Verster

Uitzending gemist van Mindf*ck? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Mindf*ck, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Mindf*ck gemist? Kijk deze dan hier terug!

11-08-2018 21:00

Ben Saunders

Mindf*ck - Ben Saunders

Victor laat iemand op klaarlichte dag hallucineren en vraagt Ben Saunders om een unieke tatoeage te ontwerpen.

04-08-2018 21:00

Gerard Ekdom

Mindf*ck - Gerard Ekdom

Uitzending gemist van Mindf*ck? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Mindf*ck, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Mindf*ck gemist? Kijk deze dan hier terug!

28-07-2018 21:00

Victor Reinier

Mindf*ck - Victor Reinier

Victor Mids houdt de dames van het Nationaal Ballet een spiegel voor en neemt een leugendetectietest af bij Victor Reinier.

21-07-2018 21:00

Kim Feenstra

Mindf*ck - Kim Feenstra

Victor vertoont een unieke illusie met het Meisje met de Parel en hij gaat uit de kleren voor topmodel Kim Feenstra.

14-07-2018 21:00

Spike

Mindf*ck - Spike

Victor laat zien hoe je het onderbewustzijn kunt beïnvloeden en hij leest de gedachten bij Spike van DI-RECT.

21-04-2018 20:30

MINDF*CK

Mindf*ck - MINDF*CK

Dit keer leer je hoe je leugens kunt detecteren en deelt Victor het bed met Chantal Janzen.

14-04-2018 20:30

MINDF*CK

Mindf*ck - MINDF*CK

We testen de verleiding van dingen die eigenlijk niet mogen en Victor heeft een klassiek experiment in petto voor Maestro jurylid Dominic Seldis.

07-04-2018 20:30

MINDF*CK

Mindf*ck - MINDF*CK

Dit keer leer je hoe je iets kan proeven zonder het te eten en belandt Victor in de gevangenis met politiewoordvoerster Ellie Lust.

31-03-2018 20:30

MINDF*CK

Mindf*ck - MINDF*CK

In deze aflevering leer je slimme verkooptrucs en waagt Victor zich in de ring met Wereldkampioen Kickboksen Rico Verhoeven.

24-03-2018 20:30

MINDF*CK

Mindf*ck - MINDF*CK

Dit keer leer je een slimme truc om je geheugen te verbeteren, gaat Victor knutselen met Jill en kom je er samen met filmkenner René Mioch achter wie zijn mysteryguest is.

17-03-2018 20:30

Terug: MINDF*CK

Mindf*ck - Terug: MINDF*CK

MINDF*CK is terug. In een nieuw seizoen maakt Victor Mids het onmogelijke weer mogelijk. Het populaire programma staat ook dit keer garant voor onverklaarbare illusies, verbazing en ongeloof. De afleveringen zijn iedere zaterdag om 20:30 uu...

06-05-2017 20:30

MINDF*CK

Mindf*ck - MINDF*CK

In de laatste aflevering van dit seizoen leert Victor je hoe je geld verdient op de Miljonairs Fair, ook krijg je een koekje van eigen deeg en wist hij het geheugen van superster dj Armin van Buuren. In MINDF*CK zie je onverklaarbare illus...

29-04-2017 20:25

MINDF*CK

Mindf*ck - MINDF*CK

Deze week leer je hoe afleiding werkt en voert Victor een magisch smaakexperiment uit met wijnkenner Ilja Gort.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mindf*ck gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mindf*ck de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mindf*ck bij Mindf*ck liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mindf*ck. Heb je een uitzending van Mindf*ck gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mindf*ck gemist

Uitzending gemist van Mindf*ck? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Mindf*ck, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Mindf*ck gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Mindf*ck? Hier kun je alle uitzendingen van Mindf*ck kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 01-01-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!