Programma gemist?

Victor stuurt iemands van op hallucinaties en hij tijdens stapt aan boord naar van de privéjet van DJ Fedde met naar le Grand.

Victor laat op tv iemand op klaarlichte een dag op tv hallucineren en vraagt door Ben Saunders om een met unieke tatoeage door te ontwerpen.

Victor op tv Mids houdt de dames op van het Nationaal tijdens Ballet een met spiegel voor op en neemt een leugendetectietest af bij uit Victor een Reinier.

Victor op vertoont een unieke op illusie met het Meisje naar met op de Parel en hij gaat uit naar de van kleren voor topmodel Kim een Feenstra.

Victor van laat zien hoe je het met in onderbewustzijn kunt beïnvloeden en de hij leest de gedachten bij met door Spike van DI-RECT.

Dit keer leer door je op tv hoe je leugens tijdens kunt detecteren naar en deelt Victor het bed tijdens met Chantal het Janzen.

We testen de een verleiding naar van dingen met die eigenlijk niet mogen en op tv Victor heeft een klassiek in experiment in door petto voor op Maestro jurylid Dominic door Seldis.

Dit keer het leer je hoe met je iets kan proeven uit zonder het te de eten en belandt de de Victor in de gevangenis uit met politiewoordvoerster Ellie van Lust.

In deze aflevering het leer je slimme de verkooptrucs en waagt op tv uit Victor zich in de met ring met Wereldkampioen met Kickboksen Rico naar Verhoeven.

Dit keer leer de je een slimme door truc om het je op tv geheugen te verbeteren, gaat Victor tijdens knutselen met Jill en tijdens kom je op er samen met van filmkenner op René Mioch achter wie zijn van mysteryguest op is.

MINDF*CK van is terug. het In een nieuw seizoen tijdens maakt Victor door Mids het onmogelijke weer de mogelijk. Het een populaire programma staat een ook dit keer garant voor onverklaarbare van illusies, met verbazing en tijdens ongeloof. De afleveringen zijn iedere zaterdag van om 20:30 uur de te een zien op NPO met 1. In de eerste aflevering ondervindt op André met van Duin met hoe Victor zijn hersenen en zintuigen met door voor de gek kan door houden als door de twee samen een in bijzondere taart bakken. Ook Rico uit Verhoeven, Ellie tijdens Lust, Dominic Seldis, in René Mioch met en Chantal Janzen worden meegenomen op tv in zijn wereld in waar met niets is wat het lijkt. in In MINDF*CK brengt tijdens door Victor Mids op unieke wijze uit illusie en in wetenschap samen. van Aan bekende en onbekende Nederlanders naar geeft de de illusionist en van arts aan de het hand van illusies, psychologie, door geneeskunde en vingervlugheid een in uniek inkijkje in op de werking van het door op brein.

In de laatste uit aflevering van dit op tv seizoen leert Victor een je van hoe je geld met verdient op op tv de Miljonairs Fair, ook in krijg je een een koekje van eigen deeg en het wist hij het op tv geheugen van superster de dj Armin van op tv Buuren. In MINDF*CK zie op tv tijdens je onverklaarbare illusies met op tv inzicht in van de achterliggende psychologische principes als afleiding, de non-verbale de communicatie en beïnvloeding van het een onderbewustzijn. Presentator Victor tijdens Mids is arts en van illusionist, hij combineert naar die door kennis om door te laten zien op wat voor in manieren je de hersenen voor de gek de zijn te houden. de Tijdens van zijn studie geneeskunde heeft Victor door veel geleerd over in door de werking van het de hersenen en zintuigen, waar hij de in met MINDF*CK veelvuldig gebruik uit van maakt. naar Psychologie, hypnose, illusies en een flinke uit dosis op humor staan centraal uit in MINDF*CK.

Deze week tijdens leer je van hoe afleiding werkt op en voert Victor een uit magisch smaakexperiment uit naar met wijnkenner tijdens Ilja Gort.

september 2020
25-08-2018 21:00

DJ Fedde le Grand

Mindf*ck - DJ Fedde le Grand

Victor stuurt iemands hallucinaties en hij stapt aan boord van de privéjet van DJ Fedde le Grand.

18-08-2018 21:05

Lauren Verster

Mindf*ck - Lauren Verster

Uitzending gemist van Mindf*ck? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Mindf*ck, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Mindf*ck gemist? Kijk deze dan hier terug!

11-08-2018 21:00

Ben Saunders

Mindf*ck - Ben Saunders

Victor laat iemand op klaarlichte dag hallucineren en vraagt Ben Saunders om een unieke tatoeage te ontwerpen.

04-08-2018 21:00

Gerard Ekdom

Mindf*ck - Gerard Ekdom

Uitzending gemist van Mindf*ck? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Mindf*ck, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Mindf*ck gemist? Kijk deze dan hier terug!

28-07-2018 21:00

Victor Reinier

Mindf*ck - Victor Reinier

Victor Mids houdt de dames van het Nationaal Ballet een spiegel voor en neemt een leugendetectietest af bij Victor Reinier.

21-07-2018 21:00

Kim Feenstra

Mindf*ck - Kim Feenstra

Victor vertoont een unieke illusie met het Meisje met de Parel en hij gaat uit de kleren voor topmodel Kim Feenstra.

14-07-2018 21:00

Spike

Mindf*ck - Spike

Victor laat zien hoe je het onderbewustzijn kunt beïnvloeden en hij leest de gedachten bij Spike van DI-RECT.

21-04-2018 20:30

MINDF*CK

Mindf*ck - MINDF*CK

Dit keer leer je hoe je leugens kunt detecteren en deelt Victor het bed met Chantal Janzen.

14-04-2018 20:30

MINDF*CK

Mindf*ck - MINDF*CK

We testen de verleiding van dingen die eigenlijk niet mogen en Victor heeft een klassiek experiment in petto voor Maestro jurylid Dominic Seldis.

07-04-2018 20:30

MINDF*CK

Mindf*ck - MINDF*CK

Dit keer leer je hoe je iets kan proeven zonder het te eten en belandt Victor in de gevangenis met politiewoordvoerster Ellie Lust.

31-03-2018 20:30

MINDF*CK

Mindf*ck - MINDF*CK

In deze aflevering leer je slimme verkooptrucs en waagt Victor zich in de ring met Wereldkampioen Kickboksen Rico Verhoeven.

24-03-2018 20:30

MINDF*CK

Mindf*ck - MINDF*CK

Dit keer leer je een slimme truc om je geheugen te verbeteren, gaat Victor knutselen met Jill en kom je er samen met filmkenner René Mioch achter wie zijn mysteryguest is.

17-03-2018 20:30

Terug: MINDF*CK

Mindf*ck - Terug: MINDF*CK

MINDF*CK is terug. In een nieuw seizoen maakt Victor Mids het onmogelijke weer mogelijk. Het populaire programma staat ook dit keer garant voor onverklaarbare illusies, verbazing en ongeloof. De afleveringen zijn iedere zaterdag om 20:30 uu...

06-05-2017 20:30

MINDF*CK

Mindf*ck - MINDF*CK

In de laatste aflevering van dit seizoen leert Victor je hoe je geld verdient op de Miljonairs Fair, ook krijg je een koekje van eigen deeg en wist hij het geheugen van superster dj Armin van Buuren. In MINDF*CK zie je onverklaarbare illus...

29-04-2017 20:25

MINDF*CK

Mindf*ck - MINDF*CK

Deze week leer je hoe afleiding werkt en voert Victor een magisch smaakexperiment uit met wijnkenner Ilja Gort.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mindf*ck gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mindf*ck de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mindf*ck bij Mindf*ck liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mindf*ck. Heb je een uitzending van Mindf*ck gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mindf*ck gemist

Uitzending gemist van Mindf*ck? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Mindf*ck, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Mindf*ck gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Mindf*ck? Hier kun je alle uitzendingen van Mindf*ck kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 01-01-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!