Programma gemist?

Victor van stuurt iemands hallucinaties en tijdens hij stapt op tv aan boord van de privéjet door van DJ Fedde door le naar Grand.

Victor op tv laat iemand tijdens op klaarlichte dag door hallucineren en vraagt op Ben Saunders om een unieke tatoeage een te tijdens ontwerpen.

Victor in Mids houdt de dames door van het Nationaal met Ballet een op tv spiegel voor tijdens en neemt een naar leugendetectietest af bij Victor door Reinier.

Victor vertoont een uit unieke illusie met van het in Meisje met de Parel door en hij gaat van uit de kleren voor van topmodel een Kim Feenstra.

Victor de laat zien hoe met je het onderbewustzijn de kunt beïnvloeden en hij leest een de gedachten bij naar Spike van in DI-RECT.

Dit van keer leer door je hoe je leugens kunt uit detecteren naar en deelt Victor het bed met met Chantal een Janzen.

We in testen de verleiding de van dingen een die eigenlijk niet mogen en naar Victor heeft het een klassiek naar experiment in petto voor Maestro jurylid de Dominic de Seldis.

Dit keer tijdens leer je hoe op je iets kan in proeven zonder het het te eten en naar belandt Victor in de naar gevangenis op tv met politiewoordvoerster met Ellie Lust.

In deze uit aflevering leer op je slimme een verkooptrucs en waagt Victor zich uit in de ring de met Wereldkampioen Kickboksen op tv Rico uit Verhoeven.

Dit in keer leer je een slimme een truc een om je geheugen te verbeteren, van gaat Victor knutselen tijdens met uit Jill en kom je er in samen van met filmkenner René Mioch op tv achter wie zijn naar mysteryguest de is.

MINDF*CK met is terug. In op tv een nieuw seizoen maakt van Victor naar Mids het onmogelijke weer mogelijk. Het met met populaire programma staat ook dit naar keer door garant voor onverklaarbare het illusies, verbazing en ongeloof. De afleveringen met zijn een iedere zaterdag om 20:30 van uur door te zien op NPO 1. In op tv de eerste aflevering naar ondervindt André de van Duin door hoe Victor zijn tijdens hersenen en zintuigen voor de een gek het kan houden als de tijdens twee samen een op bijzondere taart bakken. Ook Rico de tijdens Verhoeven, Ellie Lust, op Dominic Seldis, René Mioch een en Chantal Janzen worden meegenomen op tv in zijn in wereld waar niets op tv is tijdens wat het lijkt. een In MINDF*CK brengt op Victor Mids op unieke wijze op illusie en door wetenschap samen. tijdens Aan bekende en op tv onbekende Nederlanders geeft de naar illusionist en arts aan uit de hand van tijdens illusies, psychologie, op tv geneeskunde en vingervlugheid een uniek in tijdens inkijkje in de werking van tijdens het uit brein.

In de in laatste aflevering van dit door seizoen leert Victor het een je hoe je geld verdient op een de op tv Miljonairs Fair, ook krijg je met een op koekje van eigen van deeg en wist hij het in geheugen naar van superster dj op Armin van Buuren. In tijdens MINDF*CK zie je een onverklaarbare illusies naar met inzicht in naar de achterliggende psychologische principes in als afleiding, uit non-verbale communicatie en beïnvloeding van door het met onderbewustzijn. Presentator Victor Mids tijdens is arts en illusionist, op tv hij combineert die kennis om van te laten tijdens zien op wat tijdens voor manieren je op tv hersenen door voor de gek zijn te het houden. Tijdens zijn studie de geneeskunde heeft Victor door veel in geleerd over de werking van met op de hersenen en zintuigen, waar hij naar in naar MINDF*CK veelvuldig gebruik van maakt. met het Psychologie, hypnose, illusies en een flinke het dosis de humor staan centraal op in MINDF*CK.

Deze in week leer op tv je hoe afleiding werkt van en voert Victor naar een magisch smaakexperiment uit in met een wijnkenner Ilja Gort.

mei 2021
25-08-2018 21:00

DJ Fedde le Grand

Mindf*ck - DJ Fedde le Grand

Victor stuurt iemands hallucinaties en hij stapt aan boord van de privéjet van DJ Fedde le Grand.

18-08-2018 21:05

Lauren Verster

Mindf*ck - Lauren Verster

Uitzending gemist van Mindf*ck? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Mindf*ck, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Mindf*ck gemist? Kijk deze dan hier terug!

11-08-2018 21:00

Ben Saunders

Mindf*ck - Ben Saunders

Victor laat iemand op klaarlichte dag hallucineren en vraagt Ben Saunders om een unieke tatoeage te ontwerpen.

04-08-2018 21:00

Gerard Ekdom

Mindf*ck - Gerard Ekdom

Uitzending gemist van Mindf*ck? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Mindf*ck, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Mindf*ck gemist? Kijk deze dan hier terug!

28-07-2018 21:00

Victor Reinier

Mindf*ck - Victor Reinier

Victor Mids houdt de dames van het Nationaal Ballet een spiegel voor en neemt een leugendetectietest af bij Victor Reinier.

21-07-2018 21:00

Kim Feenstra

Mindf*ck - Kim Feenstra

Victor vertoont een unieke illusie met het Meisje met de Parel en hij gaat uit de kleren voor topmodel Kim Feenstra.

14-07-2018 21:00

Spike

Mindf*ck - Spike

Victor laat zien hoe je het onderbewustzijn kunt beïnvloeden en hij leest de gedachten bij Spike van DI-RECT.

21-04-2018 20:30

MINDF*CK

Mindf*ck - MINDF*CK

Dit keer leer je hoe je leugens kunt detecteren en deelt Victor het bed met Chantal Janzen.

14-04-2018 20:30

MINDF*CK

Mindf*ck - MINDF*CK

We testen de verleiding van dingen die eigenlijk niet mogen en Victor heeft een klassiek experiment in petto voor Maestro jurylid Dominic Seldis.

07-04-2018 20:30

MINDF*CK

Mindf*ck - MINDF*CK

Dit keer leer je hoe je iets kan proeven zonder het te eten en belandt Victor in de gevangenis met politiewoordvoerster Ellie Lust.

31-03-2018 20:30

MINDF*CK

Mindf*ck - MINDF*CK

In deze aflevering leer je slimme verkooptrucs en waagt Victor zich in de ring met Wereldkampioen Kickboksen Rico Verhoeven.

24-03-2018 20:30

MINDF*CK

Mindf*ck - MINDF*CK

Dit keer leer je een slimme truc om je geheugen te verbeteren, gaat Victor knutselen met Jill en kom je er samen met filmkenner René Mioch achter wie zijn mysteryguest is.

17-03-2018 20:30

Terug: MINDF*CK

Mindf*ck - Terug: MINDF*CK

MINDF*CK is terug. In een nieuw seizoen maakt Victor Mids het onmogelijke weer mogelijk. Het populaire programma staat ook dit keer garant voor onverklaarbare illusies, verbazing en ongeloof. De afleveringen zijn iedere zaterdag om 20:30 uu...

06-05-2017 20:30

MINDF*CK

Mindf*ck - MINDF*CK

In de laatste aflevering van dit seizoen leert Victor je hoe je geld verdient op de Miljonairs Fair, ook krijg je een koekje van eigen deeg en wist hij het geheugen van superster dj Armin van Buuren. In MINDF*CK zie je onverklaarbare illus...

29-04-2017 20:25

MINDF*CK

Mindf*ck - MINDF*CK

Deze week leer je hoe afleiding werkt en voert Victor een magisch smaakexperiment uit met wijnkenner Ilja Gort.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mindf*ck gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mindf*ck de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mindf*ck bij Mindf*ck liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mindf*ck. Heb je een uitzending van Mindf*ck gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mindf*ck gemist

Uitzending gemist van Mindf*ck? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Mindf*ck, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Mindf*ck gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Mindf*ck? Hier kun je alle uitzendingen van Mindf*ck kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 01-01-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!