Programma gemist?

Victor stuurt iemands door hallucinaties en op tv hij stapt aan boord van van de in privéjet van DJ tijdens Fedde op le Grand.

Victor op tv laat iemand op klaarlichte op tv dag hallucineren tijdens en vraagt Ben uit Saunders om tijdens een unieke tatoeage te op tv ontwerpen.

Victor Mids de houdt de dames van door het Nationaal op tv Ballet een op spiegel voor door en neemt een de leugendetectietest af bij een Victor Reinier.

Victor in vertoont een unieke illusie een met het de Meisje met met de Parel en hij gaat uit van de door kleren voor topmodel Kim op tv Feenstra.

Victor door laat zien van hoe je het onderbewustzijn kunt het beïnvloeden en door hij leest in de gedachten bij Spike van tijdens DI-RECT.

Dit uit keer leer je hoe op je naar leugens kunt detecteren en deelt op Victor het bed de met Chantal op tv Janzen.

We testen de tijdens verleiding van dingen de die eigenlijk niet de mogen en op tv Victor heeft een klassiek naar experiment in in petto van voor Maestro jurylid Dominic naar Seldis.

Dit in keer leer je hoe je door door iets kan proeven zonder het te in eten en belandt het Victor in een de gevangenis met van politiewoordvoerster Ellie een Lust.

In de deze aflevering op tv leer je slimme verkooptrucs en waagt op tv Victor in zich in de ring op met Wereldkampioen op tv Kickboksen Rico op tv Verhoeven.

Dit het keer leer je een in slimme truc om je met geheugen met te verbeteren, een gaat Victor knutselen met Jill door en kom je met er samen met met filmkenner René tijdens Mioch achter wie naar zijn mysteryguest uit is.

MINDF*CK op tv is terug. In door een nieuw seizoen het maakt Victor Mids het onmogelijke de weer mogelijk. door Het populaire het programma staat op tv ook dit keer garant naar voor onverklaarbare illusies, verbazing en de ongeloof. De afleveringen op zijn met iedere zaterdag op tv om 20:30 uur een te zien op NPO 1. In in de eerste aflevering ondervindt tijdens André op van Duin hoe Victor zijn een hersenen en zintuigen de voor de gek tijdens kan van houden als de twee naar samen een bijzondere taart de bakken. naar Ook Rico Verhoeven, in Ellie Lust, Dominic met Seldis, René Mioch en Chantal in Janzen tijdens worden meegenomen in zijn wereld op waar niets naar is wat het lijkt. het In MINDF*CK brengt naar Victor tijdens Mids op unieke wijze van illusie en wetenschap met samen. Aan uit bekende en onbekende Nederlanders geeft naar de illusionist en in uit arts aan de met hand van illusies, psychologie, de geneeskunde en vingervlugheid een op tv uniek op tv inkijkje in de werking van naar het op tv brein.

In in de laatste aflevering op van dit seizoen leert uit Victor de je hoe je geld met verdient op van de Miljonairs Fair, ook op krijg je een koekje op tv van eigen het deeg en wist hij tijdens het geheugen tijdens van superster dj op tv Armin van Buuren. In van MINDF*CK zie door je onverklaarbare illusies met inzicht in in in de achterliggende psychologische principes als afleiding, naar de non-verbale communicatie en beïnvloeding van door het een onderbewustzijn. Presentator Victor Mids is arts op tv en tijdens illusionist, hij combineert met die kennis om te laten uit zien uit op wat voor het manieren je hersenen voor de op tv gek in zijn te houden. een Tijdens zijn studie het geneeskunde heeft Victor veel door geleerd over de de werking van de hersenen en op tv zintuigen, waar hij op in MINDF*CK veelvuldig uit gebruik van van maakt. Psychologie, hypnose, van illusies en van een flinke dosis humor staan een centraal in tijdens MINDF*CK.

Deze tijdens week leer je de hoe afleiding in werkt en voert de Victor een magisch met smaakexperiment uit met wijnkenner Ilja een Gort.

juni 2021
25-08-2018 21:00

DJ Fedde le Grand

Mindf*ck - DJ Fedde le Grand

Victor stuurt iemands hallucinaties en hij stapt aan boord van de privéjet van DJ Fedde le Grand.

18-08-2018 21:05

Lauren Verster

Mindf*ck - Lauren Verster

Uitzending gemist van Mindf*ck? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Mindf*ck, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Mindf*ck gemist? Kijk deze dan hier terug!

11-08-2018 21:00

Ben Saunders

Mindf*ck - Ben Saunders

Victor laat iemand op klaarlichte dag hallucineren en vraagt Ben Saunders om een unieke tatoeage te ontwerpen.

04-08-2018 21:00

Gerard Ekdom

Mindf*ck - Gerard Ekdom

Uitzending gemist van Mindf*ck? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Mindf*ck, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Mindf*ck gemist? Kijk deze dan hier terug!

28-07-2018 21:00

Victor Reinier

Mindf*ck - Victor Reinier

Victor Mids houdt de dames van het Nationaal Ballet een spiegel voor en neemt een leugendetectietest af bij Victor Reinier.

21-07-2018 21:00

Kim Feenstra

Mindf*ck - Kim Feenstra

Victor vertoont een unieke illusie met het Meisje met de Parel en hij gaat uit de kleren voor topmodel Kim Feenstra.

14-07-2018 21:00

Spike

Mindf*ck - Spike

Victor laat zien hoe je het onderbewustzijn kunt beïnvloeden en hij leest de gedachten bij Spike van DI-RECT.

21-04-2018 20:30

MINDF*CK

Mindf*ck - MINDF*CK

Dit keer leer je hoe je leugens kunt detecteren en deelt Victor het bed met Chantal Janzen.

14-04-2018 20:30

MINDF*CK

Mindf*ck - MINDF*CK

We testen de verleiding van dingen die eigenlijk niet mogen en Victor heeft een klassiek experiment in petto voor Maestro jurylid Dominic Seldis.

07-04-2018 20:30

MINDF*CK

Mindf*ck - MINDF*CK

Dit keer leer je hoe je iets kan proeven zonder het te eten en belandt Victor in de gevangenis met politiewoordvoerster Ellie Lust.

31-03-2018 20:30

MINDF*CK

Mindf*ck - MINDF*CK

In deze aflevering leer je slimme verkooptrucs en waagt Victor zich in de ring met Wereldkampioen Kickboksen Rico Verhoeven.

24-03-2018 20:30

MINDF*CK

Mindf*ck - MINDF*CK

Dit keer leer je een slimme truc om je geheugen te verbeteren, gaat Victor knutselen met Jill en kom je er samen met filmkenner René Mioch achter wie zijn mysteryguest is.

17-03-2018 20:30

Terug: MINDF*CK

Mindf*ck - Terug: MINDF*CK

MINDF*CK is terug. In een nieuw seizoen maakt Victor Mids het onmogelijke weer mogelijk. Het populaire programma staat ook dit keer garant voor onverklaarbare illusies, verbazing en ongeloof. De afleveringen zijn iedere zaterdag om 20:30 uu...

06-05-2017 20:30

MINDF*CK

Mindf*ck - MINDF*CK

In de laatste aflevering van dit seizoen leert Victor je hoe je geld verdient op de Miljonairs Fair, ook krijg je een koekje van eigen deeg en wist hij het geheugen van superster dj Armin van Buuren. In MINDF*CK zie je onverklaarbare illus...

29-04-2017 20:25

MINDF*CK

Mindf*ck - MINDF*CK

Deze week leer je hoe afleiding werkt en voert Victor een magisch smaakexperiment uit met wijnkenner Ilja Gort.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mindf*ck gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mindf*ck de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mindf*ck bij Mindf*ck liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mindf*ck. Heb je een uitzending van Mindf*ck gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mindf*ck gemist

Uitzending gemist van Mindf*ck? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Mindf*ck, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Mindf*ck gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Mindf*ck? Hier kun je alle uitzendingen van Mindf*ck kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 01-01-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!