Programma gemist?

Victor laat zien het hoe je het van met onderbewustzijn kunt beïnvloeden en met hij leest de gedachten bij op tv Spike een van DI-RECT.

Dit naar keer leer je hoe naar je de leugens kunt detecteren en deelt naar Victor het bed met met Chantal naar Janzen.

We testen de op tv verleiding van een dingen die eigenlijk een niet van mogen en Victor heeft een uit klassiek naar experiment in petto voor Maestro jurylid van Dominic naar Seldis.

Dit keer de leer je op tv hoe je iets kan tijdens proeven door zonder het te naar eten en belandt Victor in een de het gevangenis met politiewoordvoerster Ellie een Lust.

In deze aflevering het leer je slimme uit het verkooptrucs en waagt Victor een zich in de ring met op Wereldkampioen in Kickboksen Rico tijdens Verhoeven.

Dit keer leer een je naar een slimme truc om in je geheugen te het verbeteren, naar gaat Victor knutselen met Jill tijdens en op kom je er samen op met filmkenner René Mioch tijdens achter wie de zijn mysteryguest naar is.

MINDF*CK het is terug. In een een nieuw seizoen maakt Victor het Mids het onmogelijke door weer in mogelijk. Het populaire programma staat een ook dit keer van garant voor onverklaarbare naar door illusies, verbazing en het ongeloof. De afleveringen zijn iedere zaterdag naar om op tv 20:30 uur te zien op door op tv NPO 1. In de eerste tijdens aflevering ondervindt André van uit Duin hoe Victor zijn op hersenen en tijdens zintuigen voor de met gek kan van houden als de twee samen op een bijzondere taart tijdens bakken. Ook van Rico Verhoeven, Ellie Lust, het Dominic in Seldis, René Mioch en Chantal met Janzen worden van meegenomen in zijn met wereld waar niets van is naar wat het lijkt. In MINDF*CK brengt door Victor Mids op op tv unieke de wijze illusie en van wetenschap samen. Aan bekende het en onbekende Nederlanders uit geeft naar de illusionist en arts in aan de hand van het illusies, de psychologie, geneeskunde en vingervlugheid een naar uniek in inkijkje in de werking van van het van brein.

In de laatste naar met aflevering van dit seizoen leert Victor met je hoe met je in geld verdient op de naar Miljonairs Fair, een ook krijg je een koekje van de eigen deeg met en wist uit hij het geheugen van superster op tv dj Armin het van Buuren. In MINDF*CK op zie het je onverklaarbare illusies tijdens met inzicht in de achterliggende op psychologische principes als afleiding, van non-verbale communicatie van en beïnvloeding in van het onderbewustzijn. Presentator de Victor Mids is arts en tijdens illusionist, hij combineert de die tijdens kennis om een te laten zien op wat voor van manieren je van hersenen op tv voor de gek zijn te houden. een naar Tijdens zijn studie door geneeskunde heeft Victor veel van geleerd over de werking met van de op tv hersenen en zintuigen, naar waar hij in op MINDF*CK veelvuldig gebruik van maakt. het in Psychologie, hypnose, illusies en een flinke een dosis het humor staan centraal in uit MINDF*CK.

Deze week uit leer je van hoe afleiding werkt en het voert Victor een tijdens magisch smaakexperiment uit met met wijnkenner Ilja in Gort.

Deze week het laat Victor een in wiskundestudent geloven tijdens dat hij elf op tv vingers heeft en de ontmoet hij Miss Montreal voor op een muzikaal op gedachtenexperiment.

Deze van week verdwijnt de van gouden plak van Olympisch uit kampioen van Churandy Martina en met heeft Victor een online illusie voor door tijdens internetfenomeen Enzo Knol. In MINDF*CK van combineert illusionist en de arts Victor Mids de zijn fascinatie door voor wetenschap met illusies om te het laten zien naar op van wat voor manieren je hersenen voor met de gek de te houden zijn. Presentator van Victor het Mids is arts de en illusionist, hij op tv combineert die kennis om te de laten zien op wat tijdens voor uit manieren je hersenen een voor de gek uit zijn te houden. Tijdens op tv zijn een studie geneeskunde heeft op Victor veel geleerd over de met werking van de de hersenen en zintuigen, naar waar hij in MINDF*CK naar veelvuldig gebruik van tijdens maakt. Psychologie, van hypnose, illusies en het een flinke tijdens dosis humor door staan centraal in door MINDF*CK.

Deze uit week laat Victor je op thuis op hallucinaties ervaren en beïnvloedt hij door de keuzes van in Mark Rutte: een 'Ik word hé-le-maal gek!'. Illusionist en het arts Victor van Mids combineert zijn fascinatie in voor naar wetenschap met illusies met om te laten zien tijdens op wat voor tijdens manieren je hersenen op voor van de gek te van houden zijn. Tijdens de zijn studie geneeskunde heeft naar Victor veel geleerd in over de werking van de de hersenen en een zintuigen, waar hij in een MINDF*CK de veelvuldig gebruik van maakt. de Psychologie, met hypnose, illusies en een met flinke dosis humor staan het centraal in met MINDF*CK.

In in het derde seizoen tijdens van het de MINDF*CK, dat vanavond van start tijdens gaat op uit NPO 1, op zijn weer tal van bekende Nederlanders van te zien. naar Premier Mark Rutte heeft naar in zich aan zijn woord gehouden, uit nadat hij vorig jaar met live op door televisie toezegde naar om ‘gemindfuckt’ te worden. uit Mids: “Ik op overviel Rutte destijds op met mijn uitnodiging door in een uitzending de van Humberto Tan. met Super dat hij het uit ook door echt aandurft!” Andere gasten in het door tijdens nieuwe seizoen zijn uit onder anderen Wendy van naar Dijk, Enzo Knol, Miss tijdens Montreal het en Armin van op Buuren. Ook dit seizoen een krijgen de kijkers van MINDF*CK tijdens weer nieuwe in wetenschappelijke experimenten en naar onverklaarbare illusies voorgeschoteld, maar ook naar inzicht in het de achterliggende psychologische principes. In in de van eerste aflevering naar is te zien hoe Wendy de van door Dijk een verborgen boodschap van in haar eigen tijdens tijdschrift ontdekt.

juli 2018
14-07-2018 21:00

Spike

Mindf*ck - Spike

Victor laat zien hoe je het onderbewustzijn kunt beïnvloeden en hij leest de gedachten bij Spike van DI-RECT.

21-04-2018 20:30

MINDF*CK

Mindf*ck - MINDF*CK

Dit keer leer je hoe je leugens kunt detecteren en deelt Victor het bed met Chantal Janzen.

14-04-2018 20:30

MINDF*CK

Mindf*ck - MINDF*CK

We testen de verleiding van dingen die eigenlijk niet mogen en Victor heeft een klassiek experiment in petto voor Maestro jurylid Dominic Seldis.

07-04-2018 20:30

MINDF*CK

Mindf*ck - MINDF*CK

Dit keer leer je hoe je iets kan proeven zonder het te eten en belandt Victor in de gevangenis met politiewoordvoerster Ellie Lust.

31-03-2018 20:30

MINDF*CK

Mindf*ck - MINDF*CK

In deze aflevering leer je slimme verkooptrucs en waagt Victor zich in de ring met Wereldkampioen Kickboksen Rico Verhoeven.

24-03-2018 20:30

MINDF*CK

Mindf*ck - MINDF*CK

Dit keer leer je een slimme truc om je geheugen te verbeteren, gaat Victor knutselen met Jill en kom je er samen met filmkenner René Mioch achter wie zijn mysteryguest is.

17-03-2018 20:30

Terug: MINDF*CK

Mindf*ck - Terug: MINDF*CK

MINDF*CK is terug. In een nieuw seizoen maakt Victor Mids het onmogelijke weer mogelijk. Het populaire programma staat ook dit keer garant voor onverklaarbare illusies, verbazing en ongeloof. De afleveringen zijn iedere zaterdag om 20:30 uu...

06-05-2017 20:30

MINDF*CK

Mindf*ck - MINDF*CK

In de laatste aflevering van dit seizoen leert Victor je hoe je geld verdient op de Miljonairs Fair, ook krijg je een koekje van eigen deeg en wist hij het geheugen van superster dj Armin van Buuren. In MINDF*CK zie je onverklaarbare illus...

29-04-2017 20:25

MINDF*CK

Mindf*ck - MINDF*CK

Deze week leer je hoe afleiding werkt en voert Victor een magisch smaakexperiment uit met wijnkenner Ilja Gort.

22-04-2017 20:25

MINDF*CK

Mindf*ck - MINDF*CK

Deze week laat Victor een wiskundestudent geloven dat hij elf vingers heeft en ontmoet hij Miss Montreal voor een muzikaal gedachtenexperiment.

15-04-2017 20:25

MINDF*CK

Mindf*ck - MINDF*CK

Deze week verdwijnt de gouden plak van Olympisch kampioen Churandy Martina en heeft Victor een online illusie voor internetfenomeen Enzo Knol. In MINDF*CK combineert illusionist en arts Victor Mids zijn fascinatie voor wetenschap met illus...

08-04-2017 20:25

MINDF*CK

Mindf*ck - MINDF*CK

Deze week laat Victor je thuis hallucinaties ervaren en beïnvloedt hij de keuzes van Mark Rutte: 'Ik word hé-le-maal gek!'. Illusionist en arts Victor Mids combineert zijn fascinatie voor wetenschap met illusies om te laten zien op wat voo...

01-04-2017 20:25

MINDF*CK

Mindf*ck - MINDF*CK

In het derde seizoen van het MINDF*CK, dat vanavond van start gaat op NPO 1, zijn weer tal van bekende Nederlanders te zien. Premier Mark Rutte heeft zich aan zijn woord gehouden, nadat hij vorig jaar live op televisie toezegde om ‘gemindfu...

Mindf*ck gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mindf*ck de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mindf*ck bij Mindf*ck liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mindf*ck. Heb je een uitzending van Mindf*ck gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mindf*ck gemist

Uitzending gemist van Mindf*ck? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Mindf*ck, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Mindf*ck gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Mindf*ck? Hier kun je alle uitzendingen van Mindf*ck kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 14-07-2018 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord