Programma gemist?

Wanneer dictator Pinochet tijdens oproept een tot een referendum over de zijn presidentschap, bedenken reclameman met de Rene Saavedra en zijn met team een gedurfd plan op om de regering van tijdens dictator Pinochet omver op tv een te werpen.Meer Filmdrama. door Wanneer de Chileense militaire dictator op Augusto Pinochet, onder uit internationale tijdens druk, oproept tot een het referendum over zijn naar presidentschap van 1988, op haalt de oppositie in de jonge onbezonnen het reclameman Rene Saavedra over om van als de speerpunt te dienen op voor hun het campagne. Met weinig naar middelen en onder constante controle op van bewakers, bedenken op Saavedra en het zijn team een gedurfd op tv plan om van de verkiezingen te winnen op en hun in land te redden van van de het onderdrukking.Minder

september 2021
23-01-2015 23:20

Film op 2: No

Film op 2: No - Film op 2: No

Wanneer dictator Pinochet oproept tot een referendum over zijn presidentschap, bedenken reclameman Rene Saavedra en zijn team een gedurfd plan om de regering van dictator Pinochet omver te werpen.Meer Filmdrama. Wanneer de Chileense militai...

Film op 2: No gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Film op 2: No de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Film op 2: No bij Film op 2: No liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Film op 2: No. Heb je een uitzending van Film op 2: No gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Film op 2: No gemist

Uitzending gemist van Film op 2: No? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Film op 2: No, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Film op 2: No gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Film op 2: No? Hier kun je alle uitzendingen van Film op 2: No kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-01-2015 om 23:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!