Programma gemist?

Wanneer uit dictator Pinochet oproept tot een de naar referendum over zijn presidentschap, op bedenken reclameman Rene een Saavedra en zijn team een op tv met gedurfd plan om met de regering van dictator Pinochet door omver te werpen.Meer Filmdrama. het Wanneer de het Chileense militaire in dictator Augusto Pinochet, onder met internationale druk, oproept tot op tv een referendum van over zijn presidentschap van de in 1988, haalt de oppositie de jonge op tv onbezonnen reclameman Rene een van Saavedra over om als tijdens speerpunt te dienen voor in hun campagne. de Met weinig middelen en van onder constante naar controle van bewakers, bedenken een Saavedra en naar zijn team een op tv gedurfd plan naar om de verkiezingen te door winnen en het hun land te redden tijdens van de de onderdrukking.Minder

september 2020
23-01-2015 23:20

Film op 2: No

Film op 2: No - Film op 2: No

Wanneer dictator Pinochet oproept tot een referendum over zijn presidentschap, bedenken reclameman Rene Saavedra en zijn team een gedurfd plan om de regering van dictator Pinochet omver te werpen.Meer Filmdrama. Wanneer de Chileense militai...

Film op 2: No gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Film op 2: No de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Film op 2: No bij Film op 2: No liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Film op 2: No. Heb je een uitzending van Film op 2: No gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Film op 2: No gemist

Uitzending gemist van Film op 2: No? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Film op 2: No, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Film op 2: No gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Film op 2: No? Hier kun je alle uitzendingen van Film op 2: No kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-01-2015 om 23:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!