Programma gemist?

Wanneer naar dictator Pinochet oproept de tot een referendum over uit zijn op presidentschap, bedenken reclameman Rene Saavedra in en op tv zijn team een gedurfd plan door om de een regering van dictator Pinochet omver tijdens te door werpen.Meer Filmdrama. Wanneer de Chileense het militaire een dictator Augusto Pinochet, op tv onder internationale druk, oproept tot uit door een referendum over zijn presidentschap van een 1988, haalt de met een oppositie de jonge onbezonnen reclameman Rene van Saavedra over een om uit als speerpunt te dienen met voor hun campagne. Met een weinig middelen en een onder constante controle door van bewakers, bedenken Saavedra in en zijn tijdens team van een gedurfd plan om de naar verkiezingen te van winnen en hun het land te redden van de door de onderdrukking.Minder

mei 2020
23-01-2015 23:20

Film op 2: No

Film op 2: No - Film op 2: No

Wanneer dictator Pinochet oproept tot een referendum over zijn presidentschap, bedenken reclameman Rene Saavedra en zijn team een gedurfd plan om de regering van dictator Pinochet omver te werpen.Meer Filmdrama. Wanneer de Chileense militai...

Film op 2: No gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Film op 2: No de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Film op 2: No bij Film op 2: No liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Film op 2: No. Heb je een uitzending van Film op 2: No gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Film op 2: No gemist

Uitzending gemist van Film op 2: No? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Film op 2: No, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Film op 2: No gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Film op 2: No? Hier kun je alle uitzendingen van Film op 2: No kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-01-2015 om 23:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!