Programma gemist?

Wanneer dictator Pinochet een oproept tot naar een referendum over op tv zijn presidentschap, bedenken reclameman de Rene Saavedra en tijdens zijn een team een gedurfd plan van om de regering van tijdens dictator het Pinochet omver te naar werpen.Meer Filmdrama. door Wanneer de Chileense het militaire dictator Augusto Pinochet, onder internationale van de druk, oproept tot een referendum over de zijn presidentschap op van 1988, in haalt de oppositie op tv de jonge onbezonnen reclameman op Rene Saavedra over om door als op speerpunt te met dienen voor hun in campagne. Met weinig middelen en uit onder constante de controle van bewakers, bedenken de Saavedra met en zijn team een gedurfd plan een om in de verkiezingen met te winnen en hun land een te het redden van de de onderdrukking.Minder

oktober 2019
23-01-2015 23:20

Film op 2: No

Film op 2: No - Film op 2: No

Wanneer dictator Pinochet oproept tot een referendum over zijn presidentschap, bedenken reclameman Rene Saavedra en zijn team een gedurfd plan om de regering van dictator Pinochet omver te werpen.Meer Filmdrama. Wanneer de Chileense militai...

Film op 2: No gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Film op 2: No de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Film op 2: No bij Film op 2: No liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Film op 2: No. Heb je een uitzending van Film op 2: No gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Film op 2: No gemist

Uitzending gemist van Film op 2: No? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Film op 2: No, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Film op 2: No gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Film op 2: No? Hier kun je alle uitzendingen van Film op 2: No kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-01-2015 om 23:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!