Programma gemist?

Wanneer dictator Pinochet in oproept een tot een referendum op over zijn in presidentschap, bedenken reclameman Rene Saavedra en op tv zijn door team een door gedurfd plan om de uit regering van dictator Pinochet omver tijdens te van werpen.Meer Filmdrama. met Wanneer de Chileense militaire dictator in Augusto Pinochet, onder internationale een de druk, oproept tot een referendum een over zijn presidentschap naar van 1988, haalt tijdens de oppositie de jonge naar onbezonnen het reclameman Rene Saavedra over om in de als speerpunt te dienen van voor hun campagne. Met met weinig middelen van en onder constante controle door van bewakers, bedenken Saavedra het en zijn het team een op gedurfd plan om van de verkiezingen te naar winnen en hun op tv land te redden van de met uit onderdrukking.Minder

mei 2021
23-01-2015 23:20

Film op 2: No

Film op 2: No - Film op 2: No

Wanneer dictator Pinochet oproept tot een referendum over zijn presidentschap, bedenken reclameman Rene Saavedra en zijn team een gedurfd plan om de regering van dictator Pinochet omver te werpen.Meer Filmdrama. Wanneer de Chileense militai...

Film op 2: No gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Film op 2: No de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Film op 2: No bij Film op 2: No liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Film op 2: No. Heb je een uitzending van Film op 2: No gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Film op 2: No gemist

Uitzending gemist van Film op 2: No? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Film op 2: No, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Film op 2: No gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Film op 2: No? Hier kun je alle uitzendingen van Film op 2: No kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-01-2015 om 23:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!