Programma gemist?

Wanneer naar dictator Pinochet oproept tot een op referendum over in zijn presidentschap, bedenken reclameman in op tv Rene Saavedra en zijn de team een naar gedurfd plan om in de regering van dictator door Pinochet omver te werpen.Meer Filmdrama. met Wanneer de de Chileense militaire naar dictator Augusto tijdens Pinochet, onder internationale druk, uit oproept tot een een referendum over zijn een presidentschap van 1988, haalt door de oppositie het de jonge uit onbezonnen reclameman Rene Saavedra het over om als speerpunt door te dienen voor hun tijdens uit campagne. Met weinig met middelen en onder op tv constante controle van bewakers, bedenken Saavedra door en zijn op tv team een gedurfd van plan door om de verkiezingen te winnen en tijdens hun het land te redden van de van het onderdrukking.Minder

februari 2020
23-01-2015 23:20

Film op 2: No

Film op 2: No - Film op 2: No

Wanneer dictator Pinochet oproept tot een referendum over zijn presidentschap, bedenken reclameman Rene Saavedra en zijn team een gedurfd plan om de regering van dictator Pinochet omver te werpen.Meer Filmdrama. Wanneer de Chileense militai...

Film op 2: No gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Film op 2: No de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Film op 2: No bij Film op 2: No liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Film op 2: No. Heb je een uitzending van Film op 2: No gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Film op 2: No gemist

Uitzending gemist van Film op 2: No? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Film op 2: No, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Film op 2: No gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Film op 2: No? Hier kun je alle uitzendingen van Film op 2: No kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-01-2015 om 23:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!