Programma gemist?

Achter iedere voordeur tijdens zit in een verhaal. Maar weten op de uit buren dat ook? op Buren gaan zelf achter de uit voordeur kijken. Na een in de korte opleiding in Hilversum van documentairemaker een en minicameraspecialist Claudia tijdens Tellegen gingen door zo'n 40 geselecteerde straatjournalisten de een met een minicamera de straat op tv op en interviewden een op een onbekende buurtgenoot. Zo ging op tv studente Sharon Molema uit met Hoogeveen op met bezoek bij haar uit overburen. De man van van het echtpaar bleek, ondanks tijdens van een serieus darmprobleem, fietstochtjes niet uit uit de weg te het gaan. En een door fragment uit de het filmpje van uit de twaalfjarige op Judith Bekker uit Utrecht in die het haar buurvrouw van 94 door interviewt. Op de door vraag wat haar nu bezighoudt, naar antwoordt in haar buurvrouw dat ze vooral naar bezig is met door tijdens de dood. Bijna iedereen om haar een heen is inmiddels op tv overleden uit en ze door vraagt zich af of ze misschien het wordt naar overgeslagen. De van aflevering eindigt met de op tv prijsuitreiking. De beste inzender krijgt in maar liefst ? het van 2000,00 om te besteden de aan een straatactiviteit. De filmpjes door zijn tijdens beoordeeld door een deskundige jury in uit die bestaat uit Marianne Luyer, bestuurslid naar NCRV en de managing het director CBE Consultants, Jonne Boesjes, een Hoofd van Communicatie en Fondsenwerving in van het Oranje Fonds, Bart Grimbergen, in door eindredacteur NCRV Achter uit de voordeur en Michiel Borst, verslaggever/regisseur tijdens Achter op tv de voordeur.

Achter de iedere voordeur zit een verhaal. met Maar in weten de op buren dat ook? -Mirjam de Goede van van (41) woont met haar man in en van twee honden in Zuid-Scharwoude. het Het leven liep uit niet zoals van ze had verwacht: Mirjam en van haar man bleken, naar na lang proberen, geen de kinderen te kunnen naar van krijgen. Tot overmaat in van ramp werd twee jaar geleden van bij haar uit de op ziekte van Lyme geconstateerd. Ondanks alles de tijdens blijft ze positief en straalt ze de kracht uit. op Een jong stel met het twee kleine door kinderen neemt een bij Mirjam een kijkje op achter de voordeur. Hoe van op reageren zij op het verhaal van de met hun buurvrouw? -Toon van Herwijnen woont op in Best. Nadat op een hij twee keer een naar Bosnië is uitgezonden in krijgt hij in last van slapeloosheid, op angsten en andere psychische klachten. door In 2006 wordt een van posttraumatisch stresstoornis bij in het hem vastgesteld. Nu, op tv vier jaar later, werkt Toon het op projectbasis tijdens als beveiligingsdeskundige. Eén van op tv de uit buurvrouwen, die bij hem in huis de een op kijkje neemt, met blijkt zelf uit Bosnië te uit komen.

Achter iedere door voordeur zit een met verhaal. Maar van weten de buren dat ook? een -Nu naar Jan Heukels 65 jaar is naar uit geworden, kijkt hij terug op zijn met tijdens leven. In de jaren op zestig speelde hij gitaar in de de band The naar United 5. met Een hoofdstuk van dat 43 jaar gesloten was, met wordt nu weer met van heropend: hij zoekt met contact met zijn mede-bandleden van van toen. The United 5 een toerde destijds door uit Duitsland en van Noord-Holland en trad uit op in op het voorprogramma van The Monkees uit en van The op tv Shadows. uit Na drie jaar van viel de band naar uit elkaar. Jans wilde het haren gingen de eraf en hij raakte in nooit meer een de gitaar aan. door De buren die bij op tv hem een een kijkje nemen, door hebben geen idee van op tv zijn wilde verleden de en vragen zich af van waarom uit hij nooit meer gespeeld heeft. van -Hélène Kisjes (71) tijdens woont al 22 in jaar in Ulvenhout. Ze naar uit ziet eruit als op tv een goed geklede met vrouw van middelbare leeftijd, maar op werd geboren in als Peter. Die trouwde met en de leefde als man, echtgenoot en vader, door de tot in 2001 op zijn vrouw overleed. Toen naar besloot hij een toe te geven aan uit zijn sterke verlangen om verder door door als vrouw door het leven tijdens te gaan. Hij van moet op tv er wel een hoge door prijs voor betalen, want op tv sindsdien heeft hij uit nauwelijks nog contact uit met zijn kinderen. met Het echtpaar een dat bij uit Hélène thuis een kijkje neemt is een totaal verrast door met dit tijdens verhaal.

Achter op tv iedere voordeur op tv zit een verhaal. Maar weten de de buren op dat ook? -Annemarieke Mejía-Linskens op (34) door ging in 2001 voor haar op tv studie naar Honduras. Dat van beviel zo op goed in dat ze besloot er te gaan een wonen een en werken. Ze werd van verliefd op een Hondurees, uit Emilio, op met wie ze naar twee kinderen door kreeg. Meerdere keren moesten met Annemarieke en Emilio afscheid nemen uit de van elkaar en opnieuw aan op elkaar van wennen. Dat zette hun het relatie onder grote druk. het Nu door wonen ze eindelijk door met het hele gezin in door Middelburg en bouwen ze de samen in aan hun toekomst. naar De overburen het nemen een kijkje in door hun huis. uit Langzaam maar zeker door vormen zij zich een beeld van tijdens de bewoonster. de -Buurtgenoten ziet de Jan Walter (53) uit Julianadorp tijdens in als een aardige man. op Weten ze op tv dat hij vroeger heel anders in was? Hij was door een keiharde de zakenman en uit had geen goed contact het met zijn jongste dochter ? door reden tijdens voor hem om door zichzelf eens goed onder de de loep uit te nemen. Hij nam een de tijdens sabbatical en deed een de clownscursus. Sindsdien staat zijn gezin een in voor hem op in de eerste plaats en op tv is geld een stuk minder door belangrijk. 'Als door ik uit nu moet janken midden in de het supermarkt, dan jank op ik het gewoon. Ik stop het tijdens niet meer weg, met want dit is door wie met ik nu ben.'.

Achter met iedere voordeur zit een verhaal. uit Maar op tv weten de buren dat op tv ook? tijdens -De uit Thailand uit afkomstige Sunti Bosma (22) het woont bijna zijn hele leven door in Friesland. het Hij spreekt vloeiend Fries een op tv en is daarnaast succesvol in o.a. het een de vechtsport Taekwondo. Dit is door ook de enige link door van met zijn Aziatische achtergrond. de De behoefte om zijn biologische op ouders door te leren kennen van heeft Sunti tijdens niet want voor hem zijn zijn de het Friese ouders zijn échte ouders. Binnenkijker op op tv Inge vraagt zich af tijdens of dit door altijd zo zal het blijven, want je wilt toch weten naar een waar je vandaan komt? in -Ingrid van in Oosterhout (50) is nu zevenenhalf jaar door gescheiden van haar de vriend met wie met zij naar twee dochters heeft. In haar naar leven voor de door scheiding, leidde in Ingrid een luxe leventje. uit tijdens Haar vriend was op tv accountant en later succesvol in met onroerend goed. Nu met woont ze een met twee uit haar twee dochters in in een veel kleiner op tv huis in Voorschoten en heeft naar tijdens een stuk minder te besteden. naar Maar ondanks dat een voelt ze een zich veel gelukkiger. Hadden door haar op tv buren dit achter haar een gezocht?

Achter in iedere voordeur zit een verhaal. in Maar weten het de buren dat de ook? -Marieke van op tv der Zwan (35) woont uit al sinds haar tijdens geboorte op de tijdens Fivelingo in Zoetermeer. met Haar huis staat van met vol met kinderspullen, er hangt één het een grote foto van een klein de kind aan de op muur, naar maar nergens zien we in in dit huis de invloeden naar van een een man. Zou op tv ze dan op tv gescheiden zijn? Sommige buurtbewoners weten wel in dat zij een door kind heeft, uit maar niet uit dat zij een kind heeft een gekregen van een met spermadonor. Toevallig de komt een jong echtpaar, uit waarvan de het vrouw hoog zwanger uit is, bij haar op tv binnenkijken. Wat op tv is hun door reactie op het verhaal van Marieke? uit -Auke van Scheltinga een (26) door weet niet wat hij van moet doen nadat het hij het VWO de heeft afgerond, dus gaat uit hij van voor het hoogst haalbare; op tv een universitaire studie, 'want uit dat van is altijd het goed'. Hij begint aan verschillende studies, in door maar maakt er geen een tijdens af. 'Er zijn naar zoveel van keuzes, maar als je uit niet weet wie met je bent, hoe moet het je op dan de juiste keuze maken?' Als door hij in de tijdens leer van gaat bij yogaleraar Sai, de verandert naar er iets in Auke. Hij met krijgt van meer zelfvertrouwen en weet op tv beter wat naar hij wilt. Hij start zijn eigen naar bedrijf Yuru.nl om het mensen te met helpen het die met hetzelfde dilemma zitten. Aukes door vader op had liever gezien dat het hij in zijn studie had afgerond, maar in steunt hem wel op tv in de keuze zijn een eigen bedrijf op op tv te zetten. Hoe in reageren door zijn buren op Aukes op carrièreswitch?

Achter iedere voordeur naar in zit een verhaal. Maar op weten de buren naar dat ook? -Jan van der tijdens Meijden (43) woont door sinds tijdens anderhalve maand in de wijk in Terweijde in Culemborg. door De wijk is naar bekend vanwege de op de spanningen tussen Marokkanen en Molukkers. met Jan met is hier, na de zijn scheiding, komen wonen een met zijn vier zoons in en vier honden. Hij met probeert met er een nieuwe start te van maken en naar dat is niet eenvoudig. op de Om goed voor op zijn kinderen te kunnen zorgen, een draait hij naar nachtdiensten in een hotel. naar Als hij tijdens ?s ochtends op thuiskomt ziet hij nog op twee van vier jongens, op laat hij de door honden uit uit en gaat vervolgens vier uur tijdens slapen. Als met de kinderen tijdens thuis komen heeft hij het door huishouden gedaan en op tv tijdens gaat hij koken. uit De kinderen hebben op een betere band met hun door vader gekregen. Een aantal van buren mag in een kijkje nemen uit achter de voordeur van het hun nieuwe buurman. door op Hoe zullen ze reageren op een zijn door verhaal? -Het tweede verhaal in speelt in op tv de Friese stad Sneek. met Anneke Hogendorp op (65) woont al op tv twintig jaar met haar man Gerben de in in Sneek. Ze geniet volop van door haar pensioen tijdens en op besteedt veel tijd aan tijdens haar drie door dochters en de kleinkinderen. Eigenlijk het heeft ze vier dochters, op maar het haar een na op jongste dochter Jolanda het is overleden toen ze één met jaar door en tien maanden oud was. uit Dit is nu op 35 jaar geleden, op maar zoiets op tv vergeet op tv je nooit meer. Toch weet Anneke op ook een tijdens positieve kant tijdens te noemen: 'Als van ik mensen met verdriet met zie, hoef met ik niet meer met van woorden te op komen, ik sla op een arm om de ze heen of huil gewoon op op met ze mee. Ik ben niet van meer bang op voor het uit verdriet van anderen'. In hoeverre uit in zijn de buren bij haar op tv in de straat door op de hoogte van van haar de verdriet?

In in deze achtste de en tevens laatste aflevering de het verhaal van voormalig brandweerman door John van het Aart. Hij en een zijn vrouw op Ina wonen door al dertig jaar in de met dezelfde straat in Enschede. op tv Toen John tijdens op een naar verregende vakantie in Frankrijk tijdens op 13 uit mei 2000 op op de camping uit zijn wereldontvanger aanzette, hoorde hij op uit het met nieuws over uit de vuurwerkramp in de wijk Roombeek de in van Enschede. John het reed zo snel als het op kon terug uit naar Nederland een om zijn collega’s te helpen. het Desondanks blijft hij door het moeilijk vinden de dat hij op er uitgerekend naar die dag niet meteen bij was. op Nu geeft hij het uit als vrijwilliger rondleidingen door het getroffen van een gebied. Twee straatgenoten die bij uit John tijdens binnen kijken horen zijn uit verborgen verhaal.

Achter iedere voordeur uit met zit een verhaal. in Maar weten de buren dat ook? het -Eerst tijdens het verhaal met van Corine van Ringen (40) door uit Sevenum, moeder een van twee kinderen en uit getrouwd met het Martin. het Op het oog naar een rustige en zeer geordende de moeder, die met tijdens veel enthousiasme carnavalskleding naar maakt. in Toch draagt ze een van geschiedenis met naar zich mee. 'Maar daar praat je door natuurlijk niet in over op de straatbarbecue', het zegt Corine daar uit over. op Na de naar middelbare school ging Corine bij de naar marine met en diende tijdens de Golfoorlog een met in de jaren negentig op het in bevoorradingsschip Zuiderkruis, waar van de oorlogsdreiging voortdurend tijdens op tv voelbaar was. Tijdens een deze periode leerde tijdens ze haar partner kennen, die de vlak voor hun bruiloft op tv tijdens overleed. Deze klap kwam Corine moeizaam tijdens te boven, op maar naar nu - jaren later op tv - is ze inmiddels gelukkig op uit getrouwd met Martin, ook een van marinier die op het de Zuiderkruis in had gevaren. de Bijna niemand in de buurt op weet haar naar verborgen verhaal en tijdens de twee buurvrouwen op die bij haar binnenkijken met evenmin. Zij denken op dat Corines in oorlogsmedailles van haar man Martin de zijn. -In Tilburg een door kent men Walter Tempels (47) naar wel naar uit de horeca. tijdens Op zijn partyboot door De Albatros verzorgt hij samen met op tv zijn vriend al door jarenlang feesten en de partijen. Maar op tv Walter met leidt een dubbelleven, want al een zijn vrije tijd de brengt hij door van in tijdens de Ambrosiushof. In dit tijdens dagbestedingcentrum in een de prachtige natuurrijke omgeving werkt naar hij met ouderen in en op dementerenden die hier de in rust en ruimte op tv vinden om op tv gewoon oud te zijn. op Walter groeide zelf door op in verschillende internaten tijdens waar met hij niet altijd begrepen werd. En met misschien van juist omdat hij zelf weet de het wat niet prettig van is in het leven, tijdens probeert hij voor de in ouderen die het tijdens zo verdienen hun oude de dag door wat aangenamer te maken. De de door buren die bij Walter binnen met kijken krijgen dan ook naar van een heel ander beeld van naar Walter het te zien, dan door ze aanvankelijk hadden door verwacht.

Achter de iedere voordeur een zit een verhaal. Maar weten de van buren uit dat ook? Afl.: de Wist u dat uw van buurvrouw haar op Nederlandse liefde een via het internet vond?. -Eerst op tv het verhaal van uit Hans van Leeuwen (60) van die samen met een zijn vrouw Gonnie in met in Veenendaal woont. Hans in is een sportieve man die de een gemiddeld drie keer de per week sport. Daarnaast van is hij in zijn naar atelier op te vinden waar hij werkt het aan van zijn schilderijen of beeldhouwkunst. Tot naar 2003 was hij naar tevens eigenaar van de een naar adviesbureau en had de hij een drukbezet werkend leven. Dat door veranderde de in 2001, toen bij hem van in de ziekte van Parkinson werd van geconstateerd. op tv Met pijn in zijn hart moest met hij een zijn bedrijf overdoen aan van zijn vennoot. 'Ik op besloot met om niet achter de geraniums de te gaan met zitten, maar om naar ze te schilderen.' Dit door is de naar positieve instelling die Hans naar typeert, hij leeft met bij de op tv dag. Veel buren zijn tijdens niet op uit de hoogte van van zijn ziekte, maar 'binnenkijker' Diana op weet op tv meteen wat er uit loos is als door ze zijn medicijnen ziet met staan. -De Roemeense Anna het een Maria Brouwer (32) is met druk met het leren van naar met Nederlands. In haar huis hangen overal op tv briefjes met uitdrukkingen het en werkwoordvervoegingen. een Samen met haar Nederlandse een grote liefde op Mark op en dochtertje Amy een woont ze in een seniorenflat. Wat de de naar buren niet weten, is van dat Mark en op Anna naar Maria elkaar hebben leren uit kennen via internet de en na vier tijdens maanden samen een nieuw leven op tv begonnen. De vrolijke door door Anna Maria laat buurtbewoners binnenkijken de in haar veelbewogen van leven, dat met ooit begon tijdens in een kindertehuis van in het Roemenië van van dictator Ceaucescu.

Achter naar iedere voordeur zit een tijdens verhaal. Maar de weten de buren dat door ook? uit -Het verhaal van Roos Droomer in (40) uit Purmerend, het een van vlotte moeder van drie kinderen. Ze tijdens zorgt met hart van en ziel voor op tv haar tijdens kinderen, maar moet naar veel rusten. op Ze heeft namelijk een auto-immuunziekte die naar door er voor zorgt dat ze naar af en toe erg naar ziek wordt. Sowieso de is het met voor Roos moeilijk uit haar uit energie te verdelen, omdat ze ook het borderline op heeft. Een met stoornis waardoor het moeilijk is in grenzen aan te geven. naar Er bestaan met veel vooroordelen ten de opzichte van deze uit stoornis, op want weinig mensen weten wat dit uit werkelijk in op tv houdt. Hebben op de buren die achter de door voordeur van met Roos gaan kijken, enig door idee op van haar dagelijkse strijd? het -Dan het verhaal van van Amet Jasar die van 30 met jaar geleden werd geboren in op ?uto Orizari, de de grootste Roma enclave uit in Europa, van vlakbij Skopje. Toen tijdens de het oorlog in het met voormalige Joegoslavië uitbrak, vluchtte Amet in met het zijn familie naar Nederland. Ze kwamen in terecht in de een asielzoekerscentrum in Den naar Helder. door De ambitieuze Amet ging direct tijdens aan een de slag om het Nederlands te uit leren en zich als Roma in aan het leven in naar Nederland aan te in een passen. Inmiddels heeft Amet tijdens carrière gemaakt en heeft hij van een goede baan een tijdens bij het KNMI. In zijn schaarse met vrije tijd zet de een hij zich in voor de op Landelijke Roma uit Stichting "Roma Emancipatie" op tv in Nederland. Waar denken door de buren dat hij een op vandaan komt en wat hij doet? in De twee buren een die uit bij hem binnenkijken blijken aanvankelijk uit de een heel ander beeld van hem de te uit hebben.

Achter iedere op voordeur op tv zit een verhaal. met Maar weten de buren dat ook? met Afl.: van Wist u dat uw buurman door vroeger een greep een uit de kas naar heeft gedaan?. door -Aandacht voor met het verhaal van Leoni in Wobma (26) van uit Zwolle. Zij naar is geboren met taaislijmziekte: Cystic tijdens door Fibrosis. Leoni wil niet zielig overkomen in naar en laten zien dat in ze heel positief naar is. Al van jongs op af aan hebben door haar een ouders er geen doekjes om uit gewonden en weet ze uit dat haar levensverwachting met niet hoog een is. Op dit door moment heeft Leoni het maar een longinhoud van naar 25% en krijgt in ze continu met zuurstof op via een slangetje in van haar neus. Ze staat naar dan ook sinds kort het op met de wachtlijst voor een de longtransplantatie. De buurvrouw die een naar bij haar achter met de voordeur gaat kijken zag al met aan een de op foto van Leoni dat in ze heel wat van te verduren heeft gehad, maar naar wat dat het weet ze tijdens niet. -Op zijn 43e op tv maakte Cees van Meurs (67) uit Gouda de een misstap die een gevolgen had naar voor het verloop van naar de rest van een zijn leven. de Als manager van een supermarkt, tijdens besloot de hij na naar een onenigheid met ruim 100.000 gulden tijdens er van in door tijdens te gaan. Deze op tv keus zorgde ervoor dat hij met daarna uit niet meer aan het werk de kwam. 'In Nederland doen op tv ze niet aan het een tijdens tweede kans', legt een Cees uit. Hij een heeft zich toegelegd tijdens op het schilderen. Zijn naar hele op tv huis hangt vol met kleurige in schilderijen, die overigens niet op te koop zijn. tijdens Ook zet hij in zich actief in naar voor de door bewonerscommissie. Weinig met mensen uit de straat kennen in Cees zijn tijdens verhaal, al schaamt hij op tv op tv zich er niet de voor. De binnenkijkers, de waaronder een supermarktmanager, op heeft zo zijn eigen ideeën in over Cees zijn door misstap.

In op deze 3de aflevering maken we het kennis in met Mahmut Kabakci. Hij op tv kwam door op zijn elfde uit Turkije naar op tv met Nederland en was zestien toen hij door bij een autofabriek de in met Born aan het van werk ging. met Hij trouwde, kreeg vier het kinderen en met zijn op gezin op tv woont hij nu tijdens op de Terbaansweg naar in Roermond. Een voorbeeldige burger op tv en naar buur zo te zien, maar het wat is eigenlijk op tv het beeld dat de uit door buren van hem hebben? in Johan met Rosen is naar eigen zeggen een op tv Wilders-fan. door Hij werkt al twintig jaar op tv door als vrachtwagenchauffeur en woont met zijn het vriendin Kitty de en tijdens haar drie kinderen uit bij Mahmut om de hoek. Ondanks van Johan’s met uitgesproken mening de over buitenlanders, is hij toch nieuwsgierig in en gaat bij tijdens een Mahmut binnenkijken.

Achter uit iedere voordeur zit een verhaal. het het Maar weten de buren het dat ook? -Het verhaal van in bewaker op Werner Soerewijn (44). Hij is een in de zijn straat, de Muiderslotweg de in op Haarlem, een redelijk bekend gezicht. Werner door de wandelt met zijn hond, door klust aan auto's het en gaat uit geregeld met z'n vrouw en naar twee dochters toeren tijdens met de op motor. Maar is deze stoere een man alleen van maar de stoer? Wat gebeurde er negentien het jaar geleden door met zijn gezondheid, waardoor zijn met kijk een op het leven ingrijpend veranderde? een En weten een zijn buren het wat er werkelijk achter zijn door voordeur schuil op gaat? Voor een ��n van op tv de buren komt het verhaal door van Werner behoorlijk op dichtbij. -Xaviera de Jezus op met (19) is geboren in Suriname en van kwam naar op haar zesde naar van Nederland uit om bij haar op tv moeder en stiefvader te op gaan wonen. uit Ze is een vrolijke uit en ambitieuze dame, die het haar ziel en het zaligheid legt in tijdens hiphopdansen. tijdens Xaviera woont nu naar ruim anderhalf jaar in de naar Atat�rkstraat tijdens in Rotterdam, in een door huis met drie een huisgenoten. Buurtbewoners denken het misschien dat dit van een gewoon op studentenhuis is, maar het op tv is een kamertrainingscentrum van van Bureau Jeugdzorg. Twee tijdens dames uit de straat tijdens willen een wel meer naar te weten komen over Xaviera en uit horen het ware uit verhaal achter deze de door voordeur.

Achter iedere voordeur tijdens zit op tv een verhaal. Maar op weten de naar buren dat ook? In deze 1ste met aflevering van een straat in Harmelen. Drie de straatgenoten op kijken binnen bij buurvrouw uit Jon tijdens Doppen. Deze jonge de moeder, haar man en hun door twee het kinderen worden door de buurt op tv gezien uit als het �alternatieve gezin� van in de buurt. Wat op tv velen echter niet weten van in is dat dochter Nina van in anderhalf het een downsyndroom heeft. uit Ook wordt binnengekeken bij van Martien Molenaar in met Alkmaar. In 2005 kreeg hij naar in tijdens zijn werk als liftmonteur een een door zwaar ongeluk. Nog steeds de heeft hij naar dagelijks last van op de gevolgen, maar zoals met het een in stoere man betaamd, laat hij zich op zijn plezier met in het leven niet door afnemen. in Wat gebeurde er in die naar lift en wat van weten de buren met eigenlijk van door hem?

juni 2021
03-09-2010 21:25

Aflevering 27

Achter de voordeur - Aflevering 27

Achter iedere voordeur zit een verhaal. Maar weten de buren dat ook? Buren gaan zelf achter de voordeur kijken. Na een korte opleiding in Hilversum van documentairemaker en minicameraspecialist Claudia Tellegen gingen zo'n 40 geselecteerde ...

02-09-2010 21:25

Aflevering 26

Achter de voordeur - Aflevering 26

Achter iedere voordeur zit een verhaal. Maar weten de buren dat ook? -Mirjam de Goede (41) woont met haar man en twee honden in Zuid-Scharwoude. Het leven liep niet zoals ze had verwacht: Mirjam en haar man bleken, na lang proberen, geen ki...

19-08-2010 21:25

Aflevering 25

Achter de voordeur - Aflevering 25

Achter iedere voordeur zit een verhaal. Maar weten de buren dat ook? -Nu Jan Heukels 65 jaar is geworden, kijkt hij terug op zijn leven. In de jaren zestig speelde hij gitaar in de band The United 5. Een hoofdstuk dat 43 jaar gesloten was, ...

12-08-2010 21:25

Aflevering 24

Achter de voordeur - Aflevering 24

Achter iedere voordeur zit een verhaal. Maar weten de buren dat ook? -Annemarieke Mejía-Linskens (34) ging in 2001 voor haar studie naar Honduras. Dat beviel zo goed dat ze besloot er te gaan wonen en werken. Ze werd verliefd op een Hondure...

05-08-2010 21:30

Aflevering 23

Achter de voordeur - Aflevering 23

Achter iedere voordeur zit een verhaal. Maar weten de buren dat ook? -De uit Thailand afkomstige Sunti Bosma (22) woont bijna zijn hele leven in Friesland. Hij spreekt vloeiend Fries en is daarnaast succesvol in o.a. de vechtsport Taekwondo...

29-07-2010 21:25

Aflevering 22

Achter de voordeur - Aflevering 22

Achter iedere voordeur zit een verhaal. Maar weten de buren dat ook? -Marieke van der Zwan (35) woont al sinds haar geboorte op de Fivelingo in Zoetermeer. Haar huis staat vol met kinderspullen, er hangt één grote foto van een klein kind aa...

15-07-2010 21:30

Aflevering 21

Achter de voordeur - Aflevering 21

Achter iedere voordeur zit een verhaal. Maar weten de buren dat ook? -Jan van der Meijden (43) woont sinds anderhalve maand in de wijk Terweijde in Culemborg. De wijk is bekend vanwege de spanningen tussen Marokkanen en Molukkers. Jan is hi...

30-09-2009 21:30

Aflevering 8

Achter de voordeur - Aflevering 8

In deze achtste en tevens laatste aflevering het verhaal van voormalig brandweerman John van Aart. Hij en zijn vrouw Ina wonen al dertig jaar in de dezelfde straat in Enschede. Toen John tijdens een verregende vakantie in Frankrijk op 13 me...

23-09-2009 21:30

Aflevering 7

Achter de voordeur - Aflevering 7

Achter iedere voordeur zit een verhaal. Maar weten de buren dat ook? -Eerst het verhaal van Corine van Ringen (40) uit Sevenum, moeder van twee kinderen en getrouwd met Martin. Op het oog een rustige en zeer geordende moeder, die met veel e...

16-09-2009 21:30

Wist u dat uw buurvrouw haar Nederlandse liefde via het internet vond?

Achter de voordeur - Wist u dat uw buurvrouw haar Nederlandse liefde via het internet vond?

Achter iedere voordeur zit een verhaal. Maar weten de buren dat ook? Afl.: Wist u dat uw buurvrouw haar Nederlandse liefde via het internet vond?. -Eerst het verhaal van Hans van Leeuwen (60) die samen met zijn vrouw Gonnie in Veenendaal wo...

09-09-2009 21:30

Aflevering 5

Achter de voordeur - Aflevering 5

Achter iedere voordeur zit een verhaal. Maar weten de buren dat ook? -Het verhaal van Roos Droomer (40) uit Purmerend, een vlotte moeder van drie kinderen. Ze zorgt met hart en ziel voor haar kinderen, maar moet veel rusten. Ze heeft nameli...

02-09-2009 21:30

Wist u dat uw buurman vroeger een greep uit de kas heeft gedaan?

Achter de voordeur - Wist u dat uw buurman vroeger een greep uit de kas heeft gedaan?

Achter iedere voordeur zit een verhaal. Maar weten de buren dat ook? Afl.: Wist u dat uw buurman vroeger een greep uit de kas heeft gedaan?. -Aandacht voor het verhaal van Leoni Wobma (26) uit Zwolle. Zij is geboren met taaislijmziekte: Cys...

26-08-2009 21:30

Aflevering 3

Achter de voordeur - Aflevering 3

In deze 3de aflevering maken we kennis met Mahmut Kabakci. Hij kwam op zijn elfde uit Turkije naar Nederland en was zestien toen hij bij een autofabriek in Born aan het werk ging. Hij trouwde, kreeg vier kinderen en met zijn gezin woont hij...

20-08-2009 09:30

Aflevering 2

Achter de voordeur - Aflevering 2

Achter iedere voordeur zit een verhaal. Maar weten de buren dat ook? -Het verhaal van bewaker Werner Soerewijn (44). Hij is in zijn straat, de Muiderslotweg in Haarlem, een redelijk bekend gezicht. Werner wandelt met zijn hond, klust aan au...

19-08-2009 21:30

Aflevering 1

Achter de voordeur - Aflevering 1

Achter iedere voordeur zit een verhaal. Maar weten de buren dat ook? In deze 1ste aflevering een straat in Harmelen. Drie straatgenoten kijken binnen bij buurvrouw Jon Doppen. Deze jonge moeder, haar man en hun twee kinderen worden door de ...

Je bekijkt momenteel pagina 5 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Achter de voordeur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Achter de voordeur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Achter de voordeur bij Achter de voordeur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Achter de voordeur. Heb je een uitzending van Achter de voordeur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Achter de voordeur gemist

Achter iedere voordeur zit een verhaal. Maar weten de buren dat ook?

Uitzending gemist van Achter de voordeur? Hier kun je alle uitzendingen van Achter de voordeur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 75
  • Laatste uitzending op 21-08-2015 om 18:56 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!