Programma gemist?

In een special een van Arena staat op het asielbeleid in centraal. op Naar aanleiding van op het tv-programma Rot op naar je door in eigen land gaat in de discussie over: moet tijdens Nederland zijn grenzen met sluiten voor vluchtelingen?Meer In een uit speciale op aflevering van met Arena staat het asielbeleid centraal. Naar uit aanleiding van naar het tv-programma het Rot op naar door je eigen naar land gaat de discussie in op tv Arena over de op tv vraag: moet Nederland een zijn op grenzen sluiten voor vluchtelingen? Jaarlijks komen door er ongeveer twintigduizend op tv vluchtelingen naar met Nederland. Lang van niet allemaal van krijgen ze een in verblijfsvergunning; alleen de echte vluchtelingen met mogen blijven. een Toch vinden met veel Nederlanders dat tijdens we teveel vluchtelingen opvangen. op tv Moeten we daarom het onze grenzen de sluiten voor asielzoekers? uit Of zouden we juist de ruimhartiger moeten naar zijn door meer vluchtelingen met een veilige plek te door bieden? Daarover gaan de met deelnemers in aan Rot op naar je naar eigen uit land in met gesprek met politici en in betrokkenen.Minder

oktober 2021
24-01-2015 21:11

Dit is de dag

Dit is de dag - Dit is de dag

In een special van Arena staat het asielbeleid centraal. Naar aanleiding van het tv-programma Rot op naar je eigen land gaat de discussie over: moet Nederland zijn grenzen sluiten voor vluchtelingen?Meer In een speciale aflevering van Arena...

Je bekijkt momenteel pagina 3 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dit is de dag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dit is de dag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dit is de dag bij Dit is de dag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dit is de dag. Heb je een uitzending van Dit is de dag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dit is de dag gemist

Uitzending gemist van Dit is de dag? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dit is de dag, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Dit is de dag gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dit is de dag? Hier kun je alle uitzendingen van Dit is de dag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 12-12-2015 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!