Programma gemist?

Jong met talent: wat moeten op talentvolle musici tijdens allemaal doen om carrière op te maken? Pianopedagoog Marcel Baudet, met werkzaam uit aan het Conservatorium van Amsterdam door door en artistiek directeur van de naar Young tijdens Pianist Foundation, bespreekt de tijdens weg naar de internationale met top, waarna pianotalenten Aidan een Mikdad, op tv Ramon van de Engelenhoven en Nikola Meeuwsen op tv samen achter één vleugel plaatsnemen. tijdens Het Viride Kwartet met en hun in leermeesters van het Matangi in Quartet uit voeren het Octet van Felix van de Mendelssohn uit. Het Amsterdam de Piano Trio uit speelt het Tweede Pianotrio van op tv Dmitri Sjostakovitsj, waarvoor een ze een in mastercaclass hebben gevolgd bij op tv Dmitri naar Ferschtman. Het XSighted Percussion uit Duo gaat aan de slag op met de door Goldbergvariaties van het Bach. Contrabassist Jala Heywood door speelt met van Mike Boddé op de jazz-standard Misty en met haar uit op tv bandje Combola Take the naar "A"train.

Sopraan Lenneke door Ruiten was op tv in 2015 als met een van de eersten een te op gast. Dit keer op tv zingt ze met begeleiding van pianist op tv een Thom Janssen. Jazzpianist Wolfert Brederode de en percussionist Joost naar Lijbaart toeren een met het Matangi Quartet de door Nederland met met 'Ruins de & Remains', waarvoor Wolfert Brederode de een muziek de schreef: een meditatie op honderd op tv jaar Eerste Wereldoorlog. een Het door rebellencollectief Pynarello gaat op tournee in een met de Vierde een Symfonie van Beethoven. Fluitist Joséphine tijdens Olech, op sinds 2017 eerste fluitist van naar het Rotterdam Philharmonisch in Orkest, won een in Denemarken de van Carl Nielsen naar International Competition.

Violist door Rosanne Philippens op laat haar publiek meedenken over de uit door volgorde van de stukken in door haar nieuwe naar project. Cellist van Ella van Poucke op tv en haar broer, pianist Nicolas, uit spelen een tijdens concerten alle cellosonates van Ludwig naar met van Beethoven. Hoornist Mees Vos, het solo-hoornist bij de Staatskapelle naar Weimar, speelt een met pianist Laurens het de Man uit de Rêverie van het Alexander Glazunov. Het Ricciotti Ensemble, uit een straatorkest, gaat op tv op met tournee met een programma rond van honderd jaar met radio. uit Stemkunstenaar Jaap Blonk in gaat in een eigen nummer met in duel het met Mike het Boddé.

Sopraan Lilian Farahani van en pianist Maurice op Lammerts van van Bueren van voeren werk uit van van de Amerikaanse componist Jake naar Heggie, dat vaak over op geëmancipeerde vrouwen door gaat. Harpist Gwyneth op tv Wentink bespeelt een in triple met harp. Violist Enzo Kok en slagwerker door Gerben Jongsma in zijn winnaars van het het Prinses Christina Concours met 2019. En een uit met optreden van gitarist en Flairck-oprichter Erik op in Visser.

Pianist naar Daria van den Bercken een en het naar Dudok Kwartet van blazen het aloude menuet nieuw leven het in. Guus een Janssen naar ging aan de slag in en componeerde 'Menuet met zwikje'. door Bas-bariton Robert het Holl, de die zich intensief met verdiept in de liederen van het Franz Schubert, treedt op een met op pianist Roger Braun. Het door jongerenprojectkoor van het Nederlands van Kamerkoor, NKK de NXT, zingt een compositie het van Niels naar Hak. Violist Merel een Vercammen het en pianist Dina Ivanova spelen het door laatste het deel uit de op tv Vioolsonate in A van een César Franck. Organist met Rik Mbengue op speelt een zeer bekende met melodie.

De door Belgische violist, altist met en dirigent door Sigiswald Kuijken is een van een de pioniers van op de oudemuziekbeweging. van Met zijn ensemble La Petite op tv in Bande speelt hij delen uit Bachs door Matthäus-Passion, in uiterst in kleine bezetting. op Altvioliste Lotus de Vries, de het afgestudeerd in 2018 van in Amsterdam, wil naar de altviool in zijn volle glorie met laten horen. de Met pianist Martijn de Willers speelt ze een tijdens spectaculair stuk door van Frank Bridge. Pianist het Laurens in de Man met speelt met een aantal strijkers een het Largo uit op Bachs tijdens klavierconcert in f van klein.

Meesterpianist op tv Ralph van Raat speelt delen de uit Etudes voor uit piano van van componist Joep in Franssens, die zijn tijdens werk aan tafel toelicht. op Het Stegreif op Orchester baarde opzien met van het #freebrahms, een naar mix van Brahms' in Derde op Symfonie met salsa, rock en jazz. in Het Dudok Kwartet met en door het Viride uit Kwartet speelt The Beatitudes van op Vladimir Martynov. De 23-jarige door pianist George Li een speelt La uit Campanella van Franz op tv Liszt.

De op tv Franse cellist van Edgar Moreau gooit internationaal hoge op ogen met het een opname van op tv het Celloconcert van van de Oostenrijkse componist (en tijdens pianist) een Friedrich Gulda. Dit uit bijzondere stuk voor cello en blazers op tv heeft een op aanstekelijke mix van met jazz en de klassiek. Moreau speelt dit stuk de met de op Marinierskapel der Koninklijke Marine. in op De Nederlandse pianist door Caspar Vos komt muziek op tv spelen van een de componist Frederic Mompou. uit Hij wil een op tv lans breken voor in deze Catalaan, die het een meester was een van de de verstilde muziek. In Pauls het Jonge Helden klarinettist tijdens Jelmer de Moed en uit pianist de Rik Kuppen. De van Moed en Kuppen vormen sinds een tijdens op tv tournee door Mexico tijdens een vast duo. Ze spelen de een van de naar Fantasiestücke tijdens van Robert Schumann. Fuse een speelt muziek van naar de Amerikaanse componist Bryce met Dessner. Dessner begon op ooit als gitarist de in van een rockband en is nu een in internationaal veelgevraagde een componist. Fuse speelt een de eigen uit bewerking van het tijdens strijkkwartet Aheym.

Professor een Henkjan Honing is hoogleraar muziekcognitie naar en naar behandelt in zijn vak naar vragen van als: is muzikaliteit een eigenschap naar van alle dieren van of alleen van met de mens? We horen door naar het antwoord en natuurlijk vertelt van Henkjan ook op tv over zijn liefde op tv voor muziek. Pianist Johannes door Asfaw speelt voor hem van een in lievelingsstuk van door Edvard Grieg. In Pauls op tv Jonge Helden het XSighted Percussion op tv Duo, dat tijdens wordt op gevormd door Georgi Tsenov en op José Miñarro. De op Bulgaar de en Spanjaard leerden elkaar uit kennen op het Codarts met Rotterdam. De het twee topstudenten van waren eerst elkaars concurrenten, door maar sloegen uiteindelijk de naar handen ineen. En met een succes, want van vorige maand het wonnen ze het door Grachtenfestival Conservatorium het Concours 2019. Een van van Mike Boddé's idolen is tijdens zangeres en multi-instrumentalist Fay met Lovsky. Ze spelen het samen door een bijzonder stuk met in een hoofdrol voor de een zingende zaag. met Floris tijdens Kortie duikt in op tv zijn Korties Kwesties tijdens in de seizoensbrochures op tv van een aantal concertzalen. Hij het haalt er de op tv interessantste dingen uit een en naar jazzviolist Yannick Hiwat van komt spelen. Het Italiaanse Quartetto di naar naar Cremona, dat vorig jaar zoveel het indruk maakte de in Podium Witteman, is de in het land en op komt op door uitnodiging van Paul naar het fantastische Andante uit tijdens naar het Rosamunde-kwartet van Schubert het spelen.

Artistiek door directeur van Het Nederlands op tv Kamerkoor uit Tido Visser vertelt over het programma de naar Vergeten - Een een concert over dementie, dat het koor door uitvoert met acteur door Arjan Ederveen. door De 18-jarige Primo met Ish-Hurwitz studeert compositie door bij Willem Jeths het aan het Conservatorium met van Amsterdam een en daarnaast wiskunde in Leiden. op Voor het Jong van Nederlands Blazersensemble op schreef hij tijdens De Ketelmannen. met Fagottist Bram van Sambeek vormt uit met tijdens Rick Stotijn (contrabas), Sven Figee (hammondorgel) tijdens en Marijn met Korff de Gidts op tv (slagwerk) op tv de kamermuziekhardrockband ORBI. Ze spelen op tv nummers van door Led Zeppelin en The door Doors. Violist Niek Baar het speelt een deel op tv uit de derde door de vioolsonate van Schumann.

Paul Witteman ontvangt de Calliope Tsoupaki, tijdens die sinds november in 2018 is benoemd tot op tv de nieuwe Componist de des Vaderlands. Ter met gelegenheid van een het Rembrandtjaar heeft door Tsoupaki een stuk gecomponeerd het voor theorbist Mike de naar Fentross. In Pauls met Jonge Helden is de met Egyptische sopraan van Fatma Said te gast. Ze brak op door met haar het rol uit als Pamina in Mozarts opera op tv met Die Zauberflöte in het prestigieuze door Teatro alla op tv Scala in Milaan. Said uit studeerde in Berlijn in en treedt inmiddels naar op in Europa, de Amerika en het Midden-Oosten. van In Podium Witteman in een brengt ze haar talent ten gehore door en wordt het daarbij met begeleid door pianist Hans Eijsackers. van In Korties Kwesties in ontvangt de Floris Kortie de uit winnaars van de met Kersjesprijs van het Anton Kersjes uit Fonds: het in Amatis Piano Trio. Dit ensemble, op dat al eens op tv bij ons het te gast was in door 2016, het bestaat uit violist Lea tijdens Hausmann, cellist Samuel Shepherd een het en pianist Mengjie Han. Sinds op hun een oprichting heeft het Amatis naar Piano Trio de op talloze internationale podia gestaan en met tijdens prijzen in de wacht met gesleept. En ten slotte met komt ook Fuse weer naar een optreden.

Het door Duitse ensemble Salut Salon, een met kwartet van in vier vrouwen, op speelt muzikaal van cabaret voor jong en oud, van tijdens Mozart tot Piazzolla. naar Het Nederlandse ensemble tijdens Le Nuove Musiche tijdens is onder de de leiding van door dirigent Krijn Koetsveld tijdens bezig aan cd-project tijdens met naar alle madrigalen van met Claudio Monteverdi. Harpist Michelle Sweegers uit is te gast. in De met 21-jarige Tilburgse studeert in Lyon uit en is meermaals onderscheiden. van Floris Kortie behandelt van een klassieke melodie met die (bijna) iedereen tijdens kent, uit het Intercontinental Ensemble speelt een op tijdens bewerking.

Joop uit van den Ende is van dé op tv mediamagnaat van de Nederlandse amusementsindustrie. Met tijdens zijn VandenEnde Foundation op tv steunt hij naar onder uit meer het muziekonderwijs tijdens en het jonge van talent in de klassieke muziek. het Hoe een kijkt Joop aan tegen de stand op op tv van zaken in Nederland cultuurland? een Bariton Raoul Steffani komt op tv het voor hem zingen. In een Pauls Jonge Helden op is deze week het Delta van Piano naar Trio te gast. op Dit Nederlandse de trio bestaat uit pianist Vera Kooper, de violist Gerard Spronk op tv en cellist Irene op het Enzlin. Ze wonnen al naar meerdere prijzen en naar gooiden hoge ogen met met hun laatste op tv cd met op muziek van Lera Auerbach de en Dmitry de Sjostakovitsj.

Gitarist uit Izhar Elias een speelt voor bioloog, naar schrijver en tv-presentator Midas op tv Dekkers. Meteen na de op tv bekendmaking van op de YPF het Piano Competition 2019 naar stapt de winnaar in op een taxi op weg naar van de studio. Amsterdam in Sinfonietta speelt met de op tv jong strijkerstalent van het in Conservatorium van Amsterdam de Souvenir de Florence van Tsjaikovsky, een toevallig ook naar de op begintune van Podium Witteman. Mike Boddé door heeft tijdens het cabaretduo Yentl en een De Boer naar uitgenodigd voor op een uitvoering van A op Book Of het Love van Peter tijdens Gabriel. Fuse speelt, samen door met marimbisten Dominique Vleeshouwers en van Rainice Lai, Orawa naar van tijdens de Poolse componist Wojciech uit Kilar.

Wibi Soerjadi van is één van de in meest de succesvolle Nederlandse musici van deze met tijd. naar Hij heeft een enorme schare de fans en trekt het volle zalen met uit zijn concertprogramma's. Wibi een is een tijdens pianoleeuw in een de stijl van Liszt. Hij van speelt prachtig Chopin op uit en Rachmaninov en bewerkt bekende op tv filmmelodieën het tot spetterende pianowerken. Deze een week is violist Luna van de Leeuwen te naar gast in met Pauls Jonge Helden. De naar vijftienjarige won al diverse een naar prijzen, waaronder op het op Prinses Christina Concours van en het Koninklijk Concertgebouw tijdens Concours.

juli 2019
12-05-2019 17:05

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Jong talent: wat moeten talentvolle musici allemaal doen om carrière te maken? Pianopedagoog Marcel Baudet, werkzaam aan het Conservatorium van Amsterdam en artistiek directeur van de Young Pianist Foundation, bespreekt de weg naar de inter...

05-05-2019 17:10

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Sopraan Lenneke Ruiten was in 2015 als een van de eersten te gast. Dit keer zingt ze met begeleiding van pianist Thom Janssen. Jazzpianist Wolfert Brederode en percussionist Joost Lijbaart toeren met het Matangi Quartet door Nederland met '...

28-04-2019 17:05

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Violist Rosanne Philippens laat haar publiek meedenken over de volgorde van de stukken in haar nieuwe project. Cellist Ella van Poucke en haar broer, pianist Nicolas, spelen tijdens concerten alle cellosonates van Ludwig van Beethoven. Hoor...

21-04-2019 17:05

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Sopraan Lilian Farahani en pianist Maurice Lammerts van Bueren voeren werk uit van de Amerikaanse componist Jake Heggie, dat vaak over geëmancipeerde vrouwen gaat. Harpist Gwyneth Wentink bespeelt een triple harp. Violist Enzo Kok en slagwe...

14-04-2019 17:05

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Pianist Daria van den Bercken en het Dudok Kwartet blazen het aloude menuet nieuw leven in. Guus Janssen ging aan de slag en componeerde 'Menuet met zwikje'. Bas-bariton Robert Holl, die zich intensief verdiept in de liederen van Franz Schu...

07-04-2019 17:15

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

De Belgische violist, altist en dirigent Sigiswald Kuijken is een van de pioniers van de oudemuziekbeweging. Met zijn ensemble La Petite Bande speelt hij delen uit Bachs Matthäus-Passion, in uiterst kleine bezetting. Altvioliste Lotus de Vr...

31-03-2019 17:10

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Meesterpianist Ralph van Raat speelt delen uit Etudes voor piano van componist Joep Franssens, die zijn werk aan tafel toelicht. Het Stegreif Orchester baarde opzien met het #freebrahms, een mix van Brahms' Derde Symfonie met salsa, rock en...

24-03-2019 18:05

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

De Franse cellist Edgar Moreau gooit internationaal hoge ogen met een opname van het Celloconcert van de Oostenrijkse componist (en pianist) Friedrich Gulda. Dit bijzondere stuk voor cello en blazers heeft een aanstekelijke mix van jazz en ...

17-03-2019 18:10

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Professor Henkjan Honing is hoogleraar muziekcognitie en behandelt in zijn vak vragen als: is muzikaliteit een eigenschap van alle dieren of alleen van de mens? We horen het antwoord en natuurlijk vertelt Henkjan ook over zijn liefde voor m...

10-03-2019 18:10

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Artistiek directeur van Het Nederlands Kamerkoor Tido Visser vertelt over het programma Vergeten - Een concert over dementie, dat het koor uitvoert met acteur Arjan Ederveen. De 18-jarige Primo Ish-Hurwitz studeert compositie bij Willem Jet...

03-03-2019 18:10

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Paul Witteman ontvangt Calliope Tsoupaki, die sinds november 2018 is benoemd tot de nieuwe Componist des Vaderlands. Ter gelegenheid van het Rembrandtjaar heeft Tsoupaki een stuk gecomponeerd voor theorbist Mike Fentross. In Pauls Jonge Hel...

24-02-2019 18:10

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Het Duitse ensemble Salut Salon, een kwartet van vier vrouwen, speelt muzikaal cabaret voor jong en oud, van Mozart tot Piazzolla. Het Nederlandse ensemble Le Nuove Musiche is onder de leiding van dirigent Krijn Koetsveld bezig aan cd-proje...

17-02-2019 18:10

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Joop van den Ende is dé mediamagnaat van de Nederlandse amusementsindustrie. Met zijn VandenEnde Foundation steunt hij onder meer het muziekonderwijs en het jonge talent in de klassieke muziek. Hoe kijkt Joop aan tegen de stand van zaken in...

10-02-2019 18:05

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Gitarist Izhar Elias speelt voor bioloog, schrijver en tv-presentator Midas Dekkers. Meteen na de bekendmaking van de YPF Piano Competition 2019 stapt de winnaar in een taxi op weg naar de studio. Amsterdam Sinfonietta speelt met jong strij...

03-02-2019 18:10

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Wibi Soerjadi is één van de meest succesvolle Nederlandse musici van deze tijd. Hij heeft een enorme schare fans en trekt volle zalen met zijn concertprogramma's. Wibi is een pianoleeuw in de stijl van Liszt. Hij speelt prachtig Chopin en R...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 11. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Podium Witteman gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Podium Witteman de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Podium Witteman bij Podium Witteman liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Podium Witteman. Heb je een uitzending van Podium Witteman gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Podium Witteman gemist

Uitzending gemist van Podium Witteman? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Podium Witteman, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Podium Witteman gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Podium Witteman? Hier kun je alle uitzendingen van Podium Witteman kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 155
  • Laatste uitzending op 12-05-2019 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord