Programma gemist?

Paul Witteman ontvangt naar celliste Ella op tv van Poucke en Crossing uit The Canal. van Deze zomer is de celliste Ella van Poucke in het Young Artist in Residence bij een de NJO Muziekzomer en uit er het zijn plannen voor een eerste een in cd. Onder de naam Crossing tijdens the Canal van werkt het jonge door jazzsextet Coal Harbour samen op met een strijkkwartet. naar Ze een voeren bewerkingen uit van op tv o.a. Debussy's 'La mer' van en van 'Ebony Concerto' van door Stravinsky.

Paul de Witteman ontvangt de de pianisten Arthur en de Lucas Jussen, samen met door musici van het uit Koninklijk op Concertgebouworkest. De pianobroers op tv Arthur en Lucas Jussen in hebben onlangs hun vijfde het cd een uitgebracht. Dit keer met het uit Koninklijk Concertgebouworkest. Ze op spelen een in deel uit naar Le Carnaval des Animaux van Camille op het Saint-Saëns.

Paul Witteman ontvangt van blokfluitist Erik tijdens Bosgraaf, componist Theo Loevendie tijdens en met operazangeres Annett Andriesen De tijdens wereldvermaarde blokfluitist Erik Bosgraaf door de heeft een speciale de band met componist Theo Loevendie. Loevendie tijdens schreef voor hem het door een concert voor blokfluit en de barokorkest. Virtuoze, de speelse muziek met naar een knipoog naar de de concerten van Bach. een In Podium het Witteman spelen de twee heren naar een met deel uit tijdens dat concert. En met er komt nog met een verrassing! Operazangeres Annett Andriesen vertelt door over de de bijzonder opera A Dog's uit met Heart.

Paul Witteman ontvangt met uit pianist en schrijver van Thomas Beijer, hoboïst Bart Schneemann, Nederlands naar Blazersensemble, Camerata RCO uit en van Fuse. Pianist met en componist Thomas Beijer door is een veelzijdig kunstenaar door die een ook buiten de muziek tijdens actief is. het Dinsdag 18 april verschijnt in zijn debuutroman Geen jalapeños, op over door vriendschap en de vergankelijkheid van op tv ambities. In Podium de Witteman uit speelt Thomas Beijer met Camerata RCO tijdens een pianoconcert de van Mozart. Hoboïst Bart op tv Schneemann op komt vertellen over het een programma Wonderlijke het Verhalen. Een spectaculair concert met het een met verteller, live-painting en beelden van het de legendarische danser een Rudolf naar Noureyev. Het Nederlands Blazersensemble in speelt het muziek van Debussy en Ravel op tv die zij het speciaal componeerden voor tijdens kinderen

Paul naar Witteman ontvangt violist de Tim Kliphuis en trombonist naar Jörgen van de Rijen. Violist Tim Kliphuis is op tv een buitenbeentje in in de in klassieke muziek. Hij speelt zowel van Beethoven als gypsyjazz. in In het Podium Witteman speelt hij op tv met zijn trio en door met een swingende versie van de naar Vier Jaargetijden van van Antonio door Vivaldi. Trombonist Jörgen van Rijen op tv is een van naar de steunpilaren van het een New de Trombone Collective. Dit ensemble is tijdens de drijvende van kracht achter een een heus festival uit rondom het instrument: Slide Factory, op dat de met komende de week plaatsvindt in in Rotterdam.

Paul op tv Witteman ontvangt een cellist Pieter Wispelwey. Cellist Pieter Wispelwey van de geeft in de Amsterdamse naar Noorderkerk een naar masterclass rondom Brahms. Hij het stort zich met een een aantal de jonge musici op diens Tweede Strijksextet. uit In met Podium Witteman op komt Wispelwey zijn met ervaringen delen en horen op tv we natuurlijk een deel tijdens uit dat prachtige naar sextet.

Paul Witteman ontvangt door Katja Schuurman, Maarten op een Engeltjes, Hawar Tawfiq en Jan op Willem Rozenboom. Katja Schuurman met draagt 'Nu door nog' van Hugo naar Claus voor. de Club Classique speelt op hiervan de toonzetting van Mike tijdens Boddé. naar Maarten Engeltjes voert op tv het 'Cum dederit' van Antonio de Vivaldi uit het en in componist Hawar Tawfiq door vertelt zijn persoonlijke verhaal, onder meer in over zijn op studietijd in Tilburg een en zijn naar kennismaking met in pianist Jan Willem van Rozenboom.

Te van gast: Geert Mak, Mike Fentross, een Maria naar Milstein en tijdens Daniël Kool, en Harry uit Sacksioni. Met: Schrijver de Geert Mak vertelt over het een culturele leven op door Slot Muiden door in het op midden van op de 17e eeuw, tijdens waar P.C. Hooft bevriende van schrijvers en geleerden ontving. tijdens La Sfera Armoniosa o.l.v. naar Mike Fentross een brengt op de muziek van die tijd weer de tot leven. van * De Russisch/Nederlandse door violiste Maria op tv Milstein speelt het tijdens beroemde Ständchen naar van Franz Schubert van samen met Daniël Kool. * de Mike het Boddé was als de jonge jongen verslaafd in aan Harry Sacksioni's nummer Elixer. Nu door mag in hij het tijdens met de meester zelf uitvoeren. * van Fuse is uit net het terug van een tournee door Zweden een en op wil de Zweedse met muziek meer het bekendheid gaan geven.

Paul Witteman ontvangt op tv op de Russische pianist en de filantroop Elena Rostropovitsj, gitarist Rafael uit Aguirre, in dirigent Conrad van Alphen door en Sinfonia in Rotterdam. Conrad naar van Alphen is dirigent een van Sinfonia op tv Rotterdam, hét kamerorkest van op tv de havenstad. Op hun programma uit staat door de Water Music van Georg het met Friedrich Händel. Deze het feestelijke muziek begeleidde precies driehonderd jaar de geleden een boottochtje de van de Engelse op koning over naar de met Theems. Het was zo'n succes op dat de met muziek drie keer uit herhaald moest worden. uit Conrad van Alphen vertelt van het hele de verhaal.

Paul Witteman van ontvangt met Jos van Veldhoven en de tijdens Nederlandse Bachvereniging. de Nederland heeft van een unieke traditie met elk jaar uit bijna tweehonderd uitvoeringen op tv van Bachs een Matthäus-Passion. En de de Nederlandse Bachvereniging is daarvan in het van stralende middelpunt. Maar uit die andere met grote passie van Bach op tv blijft een een ondergeschoven kind: de Johannes-Passion. Dit jaar op tv voert op de Bachvereniging op tv beide stukken uit. Artistiek met leider Jos van de Veldhoven zal Paul invoeren de in de geheimen van tijdens de met Johannes.

Te gast uit is de van vijftienjarige pianist Aidan Mikdad. Paul naar in Witteman ontvangt de vijftienjarige pianist met Aidan Mikdad, die met op een 5 maart in het Concertgebouw met het door podium zal delen met vooraanstaande Russische de de meesterpianisten.

Paul Witteman op ontvangt o.a. Adrián Rodríguez op van der Spoel in en Música Temprana. de Barokgitarist uit Adrián Rodríguez van der in Spoel, oprichter naar en dirigent de van barokensemble Música Temprana, vertelt met over de Peruaanse door componist het José de Orejón y in Aparicio, van wie de het bladmuziek opgeborgen lag op tv in de kathedraal uit van een Lima, die echter later op op mysterieuze het wijze verdween. Verder zijn te gast een trompettist tijdens Andre Heuvelman, pianiste Daria met van den door Bercken, pianiste Anna Fedorova en tijdens Camerata met RCO.

Te gast: de Ralph naar Rousseau Meulenbroeks, Alexandra met Flood, Michael Wilmering, Club Classique een en het Amsterdams Marionetten een Theater. Paul Witteman in ontvangt uit gambist Ralph Rousseau met Meulenbroeks, zangers Alexandra Flood de en Michael Wilmering, Club de Classique en het naar Amsterdams Marionetten Theater. op tv Gambavirtuoos Ralph door Rousseau naar vertelt over Tobias met Hume, van wie hij werken speelt op met op zijn nieuwe cd. Het Amsterdams uit Marionetten Theater voert de het De Zauberflöte van Mozart in uit met Alexandra door Flood, Michael Wilmering en Club door met Classique.

Paul met Witteman ontvangt harpiste Lavinia de Meijer. Ze op komt net terug uit van New York waar door ze naar te gast was op de met 80e verjaardag van met componist Philip een Glass. Harpiste in Lavinia Meijer komt net terug uit op tv het New York waar ze van te gast was in op de 80e verjaardag van een op tv Philip Glass. Lavinia is een in ware muze geworden het van uit de Amerikaanse componist, het die een van tijdens de grondleggers is van de in minimal music. Ze uit heeft twee tijdens heel succesvolle albums uitgebracht met in in eigen bewerkingen van zijn muziek. In een maart naar treedt ze op in op tv Carnegie de Hall, New York, tijdens een groots van benefietconcert ter door ere in van Glass' verjaardag.

Paul Witteman ontvangt uit dirigent Johannes Asfaw met en een het Orkest van de Vorige naar met Eeuw; zangeres Charlotte Haesen het en het Tobalita String het Quartet en Fuse. door Op op tv initiatief van Floris tijdens Kortie heeft Podium een Witteman een orkest een opgericht van enkel senioren op tv boven de op tv 70. Uit het hele land hebben met van zich amateurmusici aangemeld voor dit de Orkest van de een Vorige Eeuw. uit De afgelopen maanden is tijdens er door fanatiek gerepeteerd onder door de leiding van met de 16-jarige dirigent Johannes Asfaw. In met deze van uitzending zijn in we voor het eerst getuige van op tv door het resultaat. Johannes Asfaw en door het door Orkest van de Vorige tijdens Eeuw spelen de naar 'Italiaanse Symfonie' op van Felix Mendelssohn. Zangeres naar Charlotte Haesen van en het Tobalita een String Quartet vormen samen het project naar Café des Chansons. met Op een mooie een zonnige zaterdagmiddag naar zong Charlotte Franse chansons tijdens op in de Noordermarkt in van Amsterdam. Altvioliste Odile in Torenbeek van het Nederlands Philharmonisch naar de Orkest kocht daar net in wat kaas toen ze Charlotte van hoorde zingen. naar Odile werd diep geraakt uit door de stem tijdens van door Charlotte en daarmee was van het Café des naar Chansons geboren. En Fuse naar is er een weer! Fuse een speelt een deel uit Musica op tv tijdens Ricercata van Györgi door Ligeti.

juni 2017
07-05-2017 18:05

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Paul Witteman ontvangt celliste Ella van Poucke en Crossing The Canal. Deze zomer is celliste Ella van Poucke Young Artist in Residence bij de NJO Muziekzomer en er zijn plannen voor een eerste cd. Onder de naam Crossing the Canal werkt het...

30-04-2017 18:10

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Paul Witteman ontvangt de pianisten Arthur en Lucas Jussen, samen met musici van het Koninklijk Concertgebouworkest. De pianobroers Arthur en Lucas Jussen hebben onlangs hun vijfde cd uitgebracht. Dit keer met het Koninklijk Concertgebouwor...

23-04-2017 18:10

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Paul Witteman ontvangt blokfluitist Erik Bosgraaf, componist Theo Loevendie en operazangeres Annett Andriesen De wereldvermaarde blokfluitist Erik Bosgraaf heeft een speciale band met componist Theo Loevendie. Loevendie schreef voor hem een...

16-04-2017 18:10

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Paul Witteman ontvangt pianist en schrijver Thomas Beijer, hoboïst Bart Schneemann, Nederlands Blazersensemble, Camerata RCO en Fuse. Pianist en componist Thomas Beijer is een veelzijdig kunstenaar die ook buiten de muziek actief is. Dinsda...

09-04-2017 18:10

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Paul Witteman ontvangt violist Tim Kliphuis en trombonist Jörgen van Rijen. Violist Tim Kliphuis is een buitenbeentje in de klassieke muziek. Hij speelt zowel Beethoven als gypsyjazz. In Podium Witteman speelt hij met zijn trio en een swing...

02-04-2017 18:10

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Paul Witteman ontvangt cellist Pieter Wispelwey. Cellist Pieter Wispelwey geeft in de Amsterdamse Noorderkerk een masterclass rondom Brahms. Hij stort zich met een aantal jonge musici op diens Tweede Strijksextet. In Podium Witteman komt Wi...

26-03-2017 18:10

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Paul Witteman ontvangt Katja Schuurman, Maarten Engeltjes, Hawar Tawfiq en Jan Willem Rozenboom. Katja Schuurman draagt 'Nu nog' van Hugo Claus voor. Club Classique speelt hiervan de toonzetting van Mike Boddé. Maarten Engeltjes voert het '...

19-03-2017 18:10

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Te gast: Geert Mak, Mike Fentross, Maria Milstein en Daniël Kool, en Harry Sacksioni. Met: Schrijver Geert Mak vertelt over het culturele leven op Slot Muiden in het midden van de 17e eeuw, waar P.C. Hooft bevriende schrijvers en geleerden ...

12-03-2017 18:10

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Paul Witteman ontvangt de Russische pianist en filantroop Elena Rostropovitsj, gitarist Rafael Aguirre, dirigent Conrad van Alphen en Sinfonia Rotterdam. Conrad van Alphen is dirigent van Sinfonia Rotterdam, hét kamerorkest van de havenstad...

05-03-2017 18:10

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Paul Witteman ontvangt Jos van Veldhoven en de Nederlandse Bachvereniging. Nederland heeft een unieke traditie met elk jaar bijna tweehonderd uitvoeringen van Bachs Matthäus-Passion. En de Nederlandse Bachvereniging is daarvan het stralende...

26-02-2017 18:10

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Te gast is de vijftienjarige pianist Aidan Mikdad. Paul Witteman ontvangt de vijftienjarige pianist Aidan Mikdad, die op 5 maart in het Concertgebouw het podium zal delen met vooraanstaande Russische meesterpianisten.

19-02-2017 18:10

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Paul Witteman ontvangt o.a. Adrián Rodríguez van der Spoel en Música Temprana. Barokgitarist Adrián Rodríguez van der Spoel, oprichter en dirigent van barokensemble Música Temprana, vertelt over de Peruaanse componist José de Orejón y Apari...

12-02-2017 18:10

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Te gast: Ralph Rousseau Meulenbroeks, Alexandra Flood, Michael Wilmering, Club Classique en het Amsterdams Marionetten Theater. Paul Witteman ontvangt gambist Ralph Rousseau Meulenbroeks, zangers Alexandra Flood en Michael Wilmering, Club C...

05-02-2017 18:10

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Paul Witteman ontvangt harpiste Lavinia Meijer. Ze komt net terug uit New York waar ze te gast was op de 80e verjaardag van componist Philip Glass. Harpiste Lavinia Meijer komt net terug uit New York waar ze te gast was op de 80e verjaardag...

29-01-2017 18:10

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Paul Witteman ontvangt dirigent Johannes Asfaw en het Orkest van de Vorige Eeuw; zangeres Charlotte Haesen en het Tobalita String Quartet en Fuse. Op initiatief van Floris Kortie heeft Podium Witteman een orkest opgericht van enkel senioren...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Podium Witteman gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Podium Witteman de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Podium Witteman bij Podium Witteman liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Podium Witteman. Heb je een uitzending van Podium Witteman gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Podium Witteman gemist

Uitzending gemist van Podium Witteman? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Podium Witteman, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Podium Witteman gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Podium Witteman? Hier kun je alle uitzendingen van Podium Witteman kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 84
  • Laatste uitzending op 07-05-2017 om 18:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord