Programma gemist?

Er is weer het ruim uit baan voor het Pauls Jonge Helden. We van openen met het een 13-jarig Russisch wonderkind het op de saxofoon: Dmitry uit Pinchuk. Geboren naar in Moskou reisde hij de al langs vele grote naar op tv zalen in Europa en een nu maakt het hij zijn Nederlandse naar debuut. Samen met het Syrène Saxofoonkwartet in haalt met hij halsbrekende toeren met uit in een stuk van het in Niccolò Paganini. * Bariton Thomas op tv Oliemans en door pianist Paolo Giacometti brengen dit naar najaar een naar opname uit van de van beroemde liederencyclus door van Franz in Schubert: Winterreise. Natuurlijk horen op we alles over de deze Mount Everest de van de uit liedkunst, maar Thomas vertelt ook uit over met zijn liefde voor de in liedjes van Harry Bannink, met het de componist en tekstschrijver uit die hij als jonge scholier het bezocht. naar * Strijkorkest Amsterdam tijdens Sinfonietta is regelmatig de te gast bij een Podium Witteman. Dit keer met spelen ze de een prachtig werk van de een Engelse componist Ralph in tijdens Vaughan Williams: Fantasia on met a Theme by met Thomas Tallis. met * En Fuse is ook weer uit van op tv de partij. Als sinds het het begin is naar Fuse de vaste huisband tijdens van Podium Witteman. van Fuse op tv speelt een stuk van naar Rob Horsting, op tv ooit de allereerste arrangeur van in het ensemble. * van Onze co-presentatoren op zijn er ook uit weer klaar voor. van Floris Kortie met wil een lans breken naar voor het Geelvinck Museum op naar in Zutphen, het op instrumentenmuseum dat dakloos dreigt te met worden. En Mike Boddé uit begint na zijn met alfabet aan een op tv nieuwe tijdens reeks: Vraag het in Mike.

Jong het talent: wat moeten talentvolle musici op tv allemaal doen het om carrière te maken? een Pianopedagoog Marcel een Baudet, met werkzaam aan het Conservatorium van in Amsterdam en artistiek op tv directeur van op de Young uit Pianist Foundation, bespreekt de weg de naar met de internationale top, waarna pianotalenten op Aidan Mikdad, de Ramon van in Engelenhoven en Nikola Meeuwsen samen met achter één in vleugel plaatsnemen. uit Het Viride Kwartet en hun tijdens leermeesters van het Matangi naar op Quartet voeren het Octet een van Felix een Mendelssohn uit. Het Amsterdam Piano Trio op speelt het van Tweede Pianotrio het van Dmitri Sjostakovitsj, de waarvoor ze met een mastercaclass hebben gevolgd bij Dmitri een Ferschtman. Het een XSighted uit Percussion Duo gaat aan de slag op met tijdens de Goldbergvariaties van in Bach. Contrabassist Jala in Heywood speelt met Mike Boddé door de jazz-standard in Misty een en met haar bandje Combola Take op tv op tv the "A"train.

Sopraan Lenneke Ruiten de tijdens was in 2015 de als een van het de eersten te gast. uit Dit keer zingt met ze met begeleiding van pianist de Thom op tv Janssen. Jazzpianist een Wolfert Brederode en het percussionist Joost Lijbaart toeren met op het Matangi Quartet met door tijdens Nederland met 'Ruins & Remains', waarvoor een een Wolfert Brederode de met muziek schreef: een meditatie op de honderd jaar Eerste een Wereldoorlog. het Het rebellencollectief Pynarello gaat op tournee van met de Vierde met met Symfonie van Beethoven. een Fluitist Joséphine Olech, tijdens sinds 2017 eerste fluitist van door het Rotterdam Philharmonisch een Orkest, won in Denemarken met de op Carl Nielsen International naar Competition.

Violist Rosanne het Philippens tijdens laat haar publiek meedenken over uit de volgorde van tijdens de stukken in in haar nieuwe het project. Cellist Ella van het Poucke en haar in broer, pianist Nicolas, door spelen tijdens concerten alle naar cellosonates de van Ludwig van een Beethoven. Hoornist uit Mees Vos, solo-hoornist bij de Staatskapelle van op tv Weimar, speelt met pianist op Laurens de in Man de Rêverie van Alexander Glazunov. met Het naar Ricciotti Ensemble, een straatorkest, een gaat op tournee met tijdens in een programma rond honderd door jaar radio. Stemkunstenaar Jaap een Blonk een gaat in een eigen een nummer in duel tijdens met Mike het Boddé.

Sopraan door Lilian Farahani en pianist Maurice tijdens Lammerts van door Bueren een voeren werk uit van uit de Amerikaanse de componist Jake Heggie, dat vaak over door geëmancipeerde vrouwen op tv gaat. Harpist Gwyneth in Wentink bespeelt een triple de harp. Violist een Enzo Kok en uit slagwerker Gerben het Jongsma zijn winnaars van het naar Prinses door Christina Concours 2019. En een uit optreden van gitarist in en Flairck-oprichter door Erik tijdens Visser.

Pianist Daria tijdens van den Bercken naar en een het Dudok Kwartet de blazen het aloude menuet nieuw leven met in. van Guus Janssen ging aan tijdens de slag naar en componeerde 'Menuet het met zwikje'. Bas-bariton Robert Holl, door tijdens die zich intensief verdiept een in de liederen naar van Franz van Schubert, treedt op door met pianist Roger Braun. Het jongerenprojectkoor met een van het Nederlands Kamerkoor, NKK NXT, op tv uit zingt een compositie van Niels Hak. naar Violist Merel in Vercammen en in pianist Dina Ivanova spelen het met laatste deel uit het de van Vioolsonate in A van César naar Franck. Organist in Rik Mbengue speelt een de zeer bekende tijdens melodie.

De Belgische violist, naar altist en van dirigent een Sigiswald Kuijken is een van met de het pioniers van de oudemuziekbeweging. tijdens Met zijn ensemble La op Petite Bande speelt hij de de delen uit Bachs met Matthäus-Passion, in uiterst kleine uit bezetting. Altvioliste in Lotus de Vries, afgestudeerd in 2018 van in op tv Amsterdam, wil door de altviool in de zijn volle glorie laten horen. uit Met pianist Martijn van Willers speelt ze een in uit spectaculair stuk van Frank het Bridge. Pianist Laurens de Man door speelt met in een aantal strijkers van het Largo uit tijdens Bachs het klavierconcert in f door klein.

Meesterpianist een Ralph van Raat speelt in delen uit Etudes met voor piano van met componist Joep Franssens, op die zijn de werk aan tafel toelicht. het Het Stegreif van Orchester baarde opzien tijdens met het in #freebrahms, een mix van een Brahms' Derde Symfonie met met salsa, op tv rock en jazz. naar Het Dudok Kwartet en het Viride van Kwartet met speelt The Beatitudes van op Vladimir Martynov. De 23-jarige naar pianist George op tv Li op tv speelt La Campanella van Franz door Liszt.

De Franse cellist een Edgar Moreau in gooit internationaal in hoge ogen met een op opname van de het Celloconcert van van de Oostenrijkse een componist (en pianist) Friedrich met Gulda. Dit de bijzondere stuk voor cello en van blazers een heeft een aanstekelijke mix van jazz een en uit klassiek. Moreau speelt uit dit stuk met de op tv Marinierskapel der Koninklijke op Marine. De Nederlandse pianist het Caspar Vos komt van muziek spelen naar van de componist op Frederic van Mompou. Hij wil een lans door breken voor op tv deze Catalaan, die een meester naar uit was van de verstilde muziek. In de van Pauls Jonge Helden klarinettist Jelmer de de Moed naar en pianist met Rik Kuppen. De uit Moed en Kuppen vormen sinds een naar tournee door tijdens Mexico een vast duo. in in Ze spelen een uit van de Fantasiestücke van Robert Schumann. uit door Fuse speelt muziek van de Amerikaanse op tv een componist Bryce Dessner. Dessner begon ooit uit als op tv gitarist in een tijdens rockband en een is nu een internationaal veelgevraagde componist. op de Fuse speelt een eigen bewerking van uit van het strijkkwartet Aheym.

Professor Henkjan op tv Honing is hoogleraar naar muziekcognitie en behandelt in door een zijn vak vragen als: is muzikaliteit het een op eigenschap van op tv alle dieren of op tv alleen van de mens? We horen het op het antwoord en natuurlijk vertelt op Henkjan ook een over zijn liefde voor muziek. in Pianist Johannes Asfaw de speelt voor in hem met een lievelingsstuk van op tv Edvard Grieg. In Pauls Jonge Helden tijdens het XSighted een Percussion Duo, dat wordt het gevormd door door Georgi Tsenov en tijdens José op Miñarro. De Bulgaar en Spanjaard leerden met elkaar kennen op in het Codarts Rotterdam. het een De twee topstudenten waren in eerst elkaars concurrenten, maar op sloegen van uiteindelijk de handen met ineen. En met succes, want vorige het maand naar wonnen ze het Grachtenfestival op Conservatorium Concours een 2019. Een van naar Mike Boddé's op tv idolen is zangeres en multi-instrumentalist Fay op in Lovsky. Ze spelen samen door een bijzonder stuk het met een hoofdrol voor in de in zingende zaag. Floris Kortie duikt in in zijn Korties de Kwesties in tijdens de seizoensbrochures van een tijdens aantal concertzalen. Hij uit haalt er tijdens de interessantste dingen uit op en jazzviolist Yannick op tv Hiwat komt spelen. in Het Italiaanse met Quartetto di Cremona, dat naar vorig jaar met zoveel indruk maakte in Podium in Witteman, is in in het land uit en komt op uitnodiging een van Paul het het fantastische Andante tijdens uit het het Rosamunde-kwartet van op Schubert spelen.

Artistiek een directeur van de Het Nederlands Kamerkoor Tido Visser vertelt naar met over het programma Vergeten - met Een op concert over dementie, dat het in koor uitvoert met acteur van op tv Arjan Ederveen. De 18-jarige Primo Ish-Hurwitz in studeert compositie een bij Willem Jeths uit aan het Conservatorium naar van Amsterdam en het daarnaast wiskunde de in Leiden. Voor het Jong de Nederlands Blazersensemble uit schreef hij De een Ketelmannen. Fagottist Bram van van Sambeek vormt met van Rick de Stotijn (contrabas), Sven Figee door (hammondorgel) en Marijn door Korff de op tv Gidts (slagwerk) de kamermuziekhardrockband van ORBI. een Ze spelen nummers in van Led Zeppelin en The een Doors. Violist Niek Baar uit speelt een deel tijdens uit de op derde vioolsonate op tv van Schumann.

Paul met Witteman ontvangt Calliope Tsoupaki, in die sinds het november 2018 een is benoemd tot op de nieuwe Componist des Vaderlands. door Ter het gelegenheid van het Rembrandtjaar heeft Tsoupaki naar een op stuk gecomponeerd voor theorbist Mike in Fentross. In naar Pauls Jonge Helden is tijdens de op tv Egyptische sopraan uit Fatma Said te gast. Ze brak met door met haar op tv het rol als Pamina in in Mozarts opera Die Zauberflöte een in het prestigieuze Teatro naar alla uit Scala in Milaan. Said het studeerde een in Berlijn en treedt uit inmiddels op in met Europa, Amerika tijdens en het Midden-Oosten. In op Podium Witteman van brengt ze haar talent door ten gehore en wordt tijdens daarbij begeleid door uit pianist Hans Eijsackers. In uit tijdens Korties Kwesties ontvangt Floris Kortie met de naar winnaars van de Kersjesprijs van het van met Anton Kersjes Fonds: op tv het Amatis Piano Trio. Dit ensemble, in dat tijdens al eens bij ons te op gast op was in 2016, bestaat naar uit violist Lea Hausmann, op met cellist Samuel Shepherd en een pianist Mengjie Han. op Sinds hun oprichting op heeft het Amatis Piano uit Trio op talloze internationale het podia met gestaan en prijzen in de tijdens wacht gesleept. En op ten het slotte komt tijdens ook Fuse weer naar optreden.

Het van Duitse ensemble Salut Salon, een naar kwartet van door vier vrouwen, een speelt muzikaal cabaret in voor jong en oud, van de Mozart tot Piazzolla. door Het Nederlandse door ensemble Le door Nuove Musiche is onder in de leiding van op dirigent Krijn Koetsveld van bezig aan op cd-project met alle madrigalen de van Claudio Monteverdi. een Harpist Michelle Sweegers met is te gast. De met 21-jarige op tv Tilburgse studeert in naar Lyon en is tijdens meermaals onderscheiden. Floris het Kortie behandelt tijdens een klassieke melodie tijdens die (bijna) iedereen door kent, het Intercontinental Ensemble tijdens speelt een op tv bewerking.

Joop van het den Ende het is dé mediamagnaat van tijdens de Nederlandse amusementsindustrie. tijdens Met in zijn VandenEnde Foundation steunt hij onder op door meer het muziekonderwijs en het tijdens jonge talent in de naar klassieke een muziek. Hoe kijkt Joop tijdens aan tegen op tv de stand de van zaken in Nederland cultuurland? Bariton op Raoul Steffani met komt de voor hem zingen. het In Pauls Jonge Helden uit is deze week op tv het Delta Piano Trio het te op gast. Dit Nederlandse tijdens trio bestaat uit pianist het Vera Kooper, een violist Gerard Spronk en cellist Irene een Enzlin. naar Ze wonnen al tijdens meerdere prijzen en gooiden in hoge ogen met op hun laatste cd op tv met muziek op tv van Lera Auerbach en Dmitry met tijdens Sjostakovitsj.

Gitarist Izhar Elias het speelt voor bioloog, in van schrijver en tv-presentator Midas Dekkers. Meteen van na uit de bekendmaking door van de YPF Piano Competition 2019 het stapt de in winnaar in een de taxi op de weg naar de studio. Amsterdam uit Sinfonietta speelt met een jong van strijkerstalent van het Conservatorium van naar Amsterdam Souvenir door de Florence van Tsjaikovsky, uit toevallig naar ook de begintune van op Podium Witteman. Mike Boddé naar heeft het cabaretduo op Yentl en De met Boer in uitgenodigd voor de een uitvoering van tijdens A Book Of het Love van Peter Gabriel. de Fuse speelt, in samen met marimbisten Dominique naar Vleeshouwers en Rainice in Lai, Orawa van de in Poolse met componist Wojciech Kilar.

september 2019
15-09-2019 17:05

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Er is weer ruim baan voor Pauls Jonge Helden. We openen met een 13-jarig Russisch wonderkind op de saxofoon: Dmitry Pinchuk. Geboren in Moskou reisde hij al langs vele grote zalen in Europa en nu maakt hij zijn Nederlandse debuut. Samen met...

12-05-2019 17:05

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Jong talent: wat moeten talentvolle musici allemaal doen om carrière te maken? Pianopedagoog Marcel Baudet, werkzaam aan het Conservatorium van Amsterdam en artistiek directeur van de Young Pianist Foundation, bespreekt de weg naar de inter...

05-05-2019 17:10

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Sopraan Lenneke Ruiten was in 2015 als een van de eersten te gast. Dit keer zingt ze met begeleiding van pianist Thom Janssen. Jazzpianist Wolfert Brederode en percussionist Joost Lijbaart toeren met het Matangi Quartet door Nederland met '...

28-04-2019 17:05

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Violist Rosanne Philippens laat haar publiek meedenken over de volgorde van de stukken in haar nieuwe project. Cellist Ella van Poucke en haar broer, pianist Nicolas, spelen tijdens concerten alle cellosonates van Ludwig van Beethoven. Hoor...

21-04-2019 17:05

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Sopraan Lilian Farahani en pianist Maurice Lammerts van Bueren voeren werk uit van de Amerikaanse componist Jake Heggie, dat vaak over geëmancipeerde vrouwen gaat. Harpist Gwyneth Wentink bespeelt een triple harp. Violist Enzo Kok en slagwe...

14-04-2019 17:05

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Pianist Daria van den Bercken en het Dudok Kwartet blazen het aloude menuet nieuw leven in. Guus Janssen ging aan de slag en componeerde 'Menuet met zwikje'. Bas-bariton Robert Holl, die zich intensief verdiept in de liederen van Franz Schu...

07-04-2019 17:15

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

De Belgische violist, altist en dirigent Sigiswald Kuijken is een van de pioniers van de oudemuziekbeweging. Met zijn ensemble La Petite Bande speelt hij delen uit Bachs Matthäus-Passion, in uiterst kleine bezetting. Altvioliste Lotus de Vr...

31-03-2019 17:10

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Meesterpianist Ralph van Raat speelt delen uit Etudes voor piano van componist Joep Franssens, die zijn werk aan tafel toelicht. Het Stegreif Orchester baarde opzien met het #freebrahms, een mix van Brahms' Derde Symfonie met salsa, rock en...

24-03-2019 18:05

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

De Franse cellist Edgar Moreau gooit internationaal hoge ogen met een opname van het Celloconcert van de Oostenrijkse componist (en pianist) Friedrich Gulda. Dit bijzondere stuk voor cello en blazers heeft een aanstekelijke mix van jazz en ...

17-03-2019 18:10

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Professor Henkjan Honing is hoogleraar muziekcognitie en behandelt in zijn vak vragen als: is muzikaliteit een eigenschap van alle dieren of alleen van de mens? We horen het antwoord en natuurlijk vertelt Henkjan ook over zijn liefde voor m...

10-03-2019 18:10

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Artistiek directeur van Het Nederlands Kamerkoor Tido Visser vertelt over het programma Vergeten - Een concert over dementie, dat het koor uitvoert met acteur Arjan Ederveen. De 18-jarige Primo Ish-Hurwitz studeert compositie bij Willem Jet...

03-03-2019 18:10

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Paul Witteman ontvangt Calliope Tsoupaki, die sinds november 2018 is benoemd tot de nieuwe Componist des Vaderlands. Ter gelegenheid van het Rembrandtjaar heeft Tsoupaki een stuk gecomponeerd voor theorbist Mike Fentross. In Pauls Jonge Hel...

24-02-2019 18:10

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Het Duitse ensemble Salut Salon, een kwartet van vier vrouwen, speelt muzikaal cabaret voor jong en oud, van Mozart tot Piazzolla. Het Nederlandse ensemble Le Nuove Musiche is onder de leiding van dirigent Krijn Koetsveld bezig aan cd-proje...

17-02-2019 18:10

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Joop van den Ende is dé mediamagnaat van de Nederlandse amusementsindustrie. Met zijn VandenEnde Foundation steunt hij onder meer het muziekonderwijs en het jonge talent in de klassieke muziek. Hoe kijkt Joop aan tegen de stand van zaken in...

10-02-2019 18:05

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Gitarist Izhar Elias speelt voor bioloog, schrijver en tv-presentator Midas Dekkers. Meteen na de bekendmaking van de YPF Piano Competition 2019 stapt de winnaar in een taxi op weg naar de studio. Amsterdam Sinfonietta speelt met jong strij...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 11. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Podium Witteman gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Podium Witteman de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Podium Witteman bij Podium Witteman liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Podium Witteman. Heb je een uitzending van Podium Witteman gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Podium Witteman gemist

Uitzending gemist van Podium Witteman? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Podium Witteman, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Podium Witteman gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Podium Witteman? Hier kun je alle uitzendingen van Podium Witteman kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 156
  • Laatste uitzending op 15-09-2019 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord