Programma gemist?

Paul de Witteman ontvangt celliste Ella op van van Poucke en Crossing The Canal. Deze van zomer is de celliste op tv Ella van Poucke Young een Artist in de Residence bij de NJO uit Muziekzomer en er zijn plannen van voor een met eerste cd. van Onder de naam Crossing door the tijdens Canal werkt het jonge jazzsextet Coal op Harbour samen door met een strijkkwartet. van Ze voeren bewerkingen naar uit van van o.a. Debussy's door 'La mer' en 'Ebony het Concerto' van een Stravinsky.

Paul Witteman ontvangt uit de de pianisten Arthur en in Lucas Jussen, samen naar met musici van met het Koninklijk Concertgebouworkest. De op tv pianobroers naar Arthur en Lucas Jussen hebben tijdens onlangs hun vijfde een cd uitgebracht. naar Dit keer met het met Koninklijk Concertgebouworkest. de Ze spelen in een deel uit naar Le Carnaval des tijdens Animaux van Camille uit Saint-Saëns.

Paul het Witteman ontvangt blokfluitist Erik Bosgraaf, een componist in Theo Loevendie en operazangeres op tv Annett een Andriesen De wereldvermaarde blokfluitist van Erik Bosgraaf heeft uit een speciale band met componist op Theo Loevendie. tijdens Loevendie schreef op tv voor hem op tv een concert voor blokfluit tijdens en barokorkest. Virtuoze, speelse muziek op tv met een knipoog in naar de een concerten van Bach. In de Podium Witteman op tv spelen de door twee heren een deel door uit uit dat concert. En naar er komt nog van een verrassing! Operazangeres Annett Andriesen vertelt op tv over de bijzonder op in opera A Dog's naar Heart.

Paul Witteman het ontvangt naar pianist en schrijver Thomas Beijer, tijdens hoboïst Bart door Schneemann, Nederlands Blazersensemble, Camerata op RCO en Fuse. naar Pianist en componist een Thomas Beijer is het een veelzijdig kunstenaar die de ook buiten de de muziek op tv actief is. Dinsdag 18 april in verschijnt zijn debuutroman tijdens door Geen jalapeños, over vriendschap van en de tijdens vergankelijkheid van ambities. In Podium Witteman in uit speelt Thomas Beijer met Camerata RCO door een met pianoconcert van op Mozart. Hoboïst Bart Schneemann door komt vertellen over het programma met Wonderlijke Verhalen. van Een het spectaculair concert met een verteller, live-painting de en beelden de van de legendarische tijdens danser in Rudolf Noureyev. Het de Nederlands Blazersensemble speelt muziek uit van Debussy en Ravel die tijdens zij speciaal op componeerden voor uit kinderen

Paul naar Witteman ontvangt violist Tim op Kliphuis en trombonist Jörgen een van Rijen. tijdens Violist Tim Kliphuis is naar een door buitenbeentje in de klassieke muziek. naar Hij speelt zowel het Beethoven van als gypsyjazz. In Podium Witteman tijdens speelt hij met op tv zijn trio van en een swingende versie van van de een Vier Jaargetijden van het Antonio Vivaldi. Trombonist naar Jörgen van van Rijen is een van de door steunpilaren van de het New Trombone in Collective. Dit ensemble naar is de drijvende kracht het achter uit een heus festival in rondom het in instrument: Slide Factory, dat de komende met week plaatsvindt in met in Rotterdam.

Paul Witteman ontvangt een cellist Pieter Wispelwey. de Cellist Pieter Wispelwey op geeft in uit de in Amsterdamse Noorderkerk een masterclass rondom Brahms. van met Hij stort zich met een door aantal jonge musici op het diens Tweede op tv Strijksextet. In uit Podium Witteman komt Wispelwey van zijn in ervaringen delen en horen de we natuurlijk een deel een uit dat prachtige het sextet.

Paul Witteman met ontvangt Katja van Schuurman, Maarten met Engeltjes, Hawar Tawfiq en met Jan Willem Rozenboom. Katja Schuurman op tv draagt 'Nu nog' een van Hugo Claus in voor. Club Classique de van speelt hiervan de toonzetting van een Mike Boddé. Maarten Engeltjes de voert het 'Cum van dederit' van Antonio het Vivaldi uit naar en componist Hawar naar Tawfiq vertelt zijn van persoonlijke naar verhaal, onder meer over zijn uit studietijd in Tilburg en van zijn kennismaking met op tv pianist Jan Willem op op Rozenboom.

Te gast: Geert op Mak, Mike Fentross, op tv Maria tijdens Milstein en Daniël Kool, het en uit Harry Sacksioni. Met: op Schrijver Geert Mak in vertelt over het culturele leven op het Slot op tv Muiden in het midden in van op tv de 17e eeuw, waar P.C. Hooft in het bevriende schrijvers en geleerden op tv ontving. La Sfera op tv Armoniosa o.l.v. tijdens Mike Fentross brengt de muziek op tv van die de tijd weer van tot leven. * De Russisch/Nederlandse violiste op Maria Milstein de speelt in het beroemde Ständchen van door Franz Schubert tijdens samen met Daniël Kool. een * Mike Boddé was met als jonge jongen verslaafd van aan naar Harry Sacksioni's van nummer Elixer. Nu mag hij het het met door de meester zelf het uitvoeren. * van Fuse is net op tv terug van een tournee door een Zweden en met wil de op tv Zweedse muziek meer bekendheid op gaan geven.

Paul het Witteman ontvangt de Russische op pianist en filantroop naar Elena Rostropovitsj, gitarist met Rafael Aguirre, dirigent Conrad op tv van een Alphen en op tv Sinfonia Rotterdam. Conrad van Alphen van is dirigent van op tv Sinfonia op Rotterdam, hét kamerorkest van de de havenstad. het Op hun programma op tv staat de Water van Music van Georg op tv Friedrich Händel. Deze tijdens feestelijke muziek begeleidde op precies driehonderd jaar geleden een op tv boottochtje van de een Engelse koning over op de Theems. Het in was zo'n succes van dat de uit muziek drie keer herhaald moest naar worden. Conrad van een Alphen van vertelt het een hele verhaal.

Paul Witteman door ontvangt Jos van Veldhoven door van en de Nederlandse met Bachvereniging. Nederland heeft uit een unieke traditie met elk van jaar bijna op tweehonderd uitvoeringen van van Bachs Matthäus-Passion. En tijdens de Nederlandse een Bachvereniging is daarvan uit het stralende middelpunt. Maar die op andere op tv grote passie van uit Bach blijft een ondergeschoven kind: de op Johannes-Passion. Dit op jaar voert de door Bachvereniging beide met stukken uit. de Artistiek leider Jos van Veldhoven zal in Paul op tv invoeren in het de geheimen van tijdens de Johannes.

Te gast met is de vijftienjarige het pianist Aidan Mikdad. door Paul Witteman ontvangt met de de vijftienjarige pianist Aidan Mikdad, die op op tv tijdens 5 maart in het Concertgebouw het het podium het zal delen op tv met vooraanstaande Russische het meesterpianisten.

Paul naar Witteman ontvangt de o.a. Adrián Rodríguez van der een Spoel en Música van Temprana. Barokgitarist Adrián met Rodríguez door van der Spoel, oprichter en dirigent op tv van barokensemble Música op tv Temprana, vertelt de over de Peruaanse met componist tijdens José de Orejón y Aparicio, in van wie de bladmuziek de opgeborgen lag van in in de kathedraal van op tv Lima, die echter later naar op mysterieuze wijze uit verdween. Verder zijn te gast op trompettist op tv Andre Heuvelman, pianiste Daria van met den Bercken, pianiste een Anna Fedorova naar en Camerata de RCO.

Te gast: uit Ralph Rousseau Meulenbroeks, Alexandra van Flood, Michael van Wilmering, Club door Classique en met het Amsterdams Marionetten tijdens Theater. Paul Witteman naar ontvangt gambist Ralph Rousseau Meulenbroeks, zangers op Alexandra Flood door en op tv Michael Wilmering, Club Classique en het het Amsterdams Marionetten Theater. uit Gambavirtuoos de Ralph Rousseau de vertelt over Tobias Hume, van wie op tv in hij werken speelt op zijn uit nieuwe het cd. Het Amsterdams Marionetten Theater op voert De door Zauberflöte van Mozart uit op tv met Alexandra Flood, in Michael Wilmering en Club uit met Classique.

Paul Witteman ontvangt op harpiste Lavinia van Meijer. Ze komt met net terug op uit New met York waar ze te het gast was op de op tv 80e verjaardag van door componist Philip Glass. Harpiste de Lavinia Meijer komt in net het terug uit op tv New York waar ze te met gast op was op de 80e verjaardag met van de Philip Glass. Lavinia is een ware een muze geworden van met de Amerikaanse in componist, die een het van de grondleggers is op van de minimal van music. Ze op heeft een twee heel succesvolle albums uitgebracht met naar in eigen bewerkingen van zijn de muziek. In een maart treedt ze op in op tv Carnegie Hall, New een York, de tijdens een groots de benefietconcert ter ere van Glass' een verjaardag.

Paul op tv Witteman ontvangt dirigent Johannes de Asfaw en met het Orkest van de de Vorige Eeuw; zangeres de Charlotte Haesen en in het Tobalita String Quartet op tv en Fuse. de Op de initiatief van Floris op tv Kortie heeft Podium op Witteman een orkest in opgericht van enkel senioren boven de tijdens uit 70. Uit het hele land hebben tijdens zich amateurmusici op aangemeld voor uit dit Orkest van de Vorige met Eeuw. een De afgelopen in maanden is er het fanatiek gerepeteerd onder door de leiding van de tijdens 16-jarige dirigent naar Johannes Asfaw. In deze uitzending van zijn we voor het uit eerst getuige uit van op tv het resultaat. Johannes Asfaw en op het Orkest van een de een Vorige Eeuw spelen de 'Italiaanse Symfonie' naar van Felix met Mendelssohn. Zangeres Charlotte een Haesen en het in Tobalita String Quartet op tv vormen samen het project op Café de des Chansons. op tv Op een mooie zonnige zaterdagmiddag zong in Charlotte tijdens Franse chansons op op de Noordermarkt uit in Amsterdam. Altvioliste een Odile Torenbeek van het Nederlands Philharmonisch een door Orkest kocht daar net wat kaas tijdens toen uit ze Charlotte hoorde met zingen. Odile werd diep uit geraakt door de stem tijdens van Charlotte op tv en op tv daarmee was het Café naar des Chansons geboren. En het Fuse is er naar weer! uit Fuse speelt een deel een uit Musica Ricercata van Györgi naar op tv Ligeti.

juli 2017
07-05-2017 18:05

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Paul Witteman ontvangt celliste Ella van Poucke en Crossing The Canal. Deze zomer is celliste Ella van Poucke Young Artist in Residence bij de NJO Muziekzomer en er zijn plannen voor een eerste cd. Onder de naam Crossing the Canal werkt het...

30-04-2017 18:10

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Paul Witteman ontvangt de pianisten Arthur en Lucas Jussen, samen met musici van het Koninklijk Concertgebouworkest. De pianobroers Arthur en Lucas Jussen hebben onlangs hun vijfde cd uitgebracht. Dit keer met het Koninklijk Concertgebouwor...

23-04-2017 18:10

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Paul Witteman ontvangt blokfluitist Erik Bosgraaf, componist Theo Loevendie en operazangeres Annett Andriesen De wereldvermaarde blokfluitist Erik Bosgraaf heeft een speciale band met componist Theo Loevendie. Loevendie schreef voor hem een...

16-04-2017 18:10

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Paul Witteman ontvangt pianist en schrijver Thomas Beijer, hoboïst Bart Schneemann, Nederlands Blazersensemble, Camerata RCO en Fuse. Pianist en componist Thomas Beijer is een veelzijdig kunstenaar die ook buiten de muziek actief is. Dinsda...

09-04-2017 18:10

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Paul Witteman ontvangt violist Tim Kliphuis en trombonist Jörgen van Rijen. Violist Tim Kliphuis is een buitenbeentje in de klassieke muziek. Hij speelt zowel Beethoven als gypsyjazz. In Podium Witteman speelt hij met zijn trio en een swing...

02-04-2017 18:10

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Paul Witteman ontvangt cellist Pieter Wispelwey. Cellist Pieter Wispelwey geeft in de Amsterdamse Noorderkerk een masterclass rondom Brahms. Hij stort zich met een aantal jonge musici op diens Tweede Strijksextet. In Podium Witteman komt Wi...

26-03-2017 18:10

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Paul Witteman ontvangt Katja Schuurman, Maarten Engeltjes, Hawar Tawfiq en Jan Willem Rozenboom. Katja Schuurman draagt 'Nu nog' van Hugo Claus voor. Club Classique speelt hiervan de toonzetting van Mike Boddé. Maarten Engeltjes voert het '...

19-03-2017 18:10

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Te gast: Geert Mak, Mike Fentross, Maria Milstein en Daniël Kool, en Harry Sacksioni. Met: Schrijver Geert Mak vertelt over het culturele leven op Slot Muiden in het midden van de 17e eeuw, waar P.C. Hooft bevriende schrijvers en geleerden ...

12-03-2017 18:10

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Paul Witteman ontvangt de Russische pianist en filantroop Elena Rostropovitsj, gitarist Rafael Aguirre, dirigent Conrad van Alphen en Sinfonia Rotterdam. Conrad van Alphen is dirigent van Sinfonia Rotterdam, hét kamerorkest van de havenstad...

05-03-2017 18:10

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Paul Witteman ontvangt Jos van Veldhoven en de Nederlandse Bachvereniging. Nederland heeft een unieke traditie met elk jaar bijna tweehonderd uitvoeringen van Bachs Matthäus-Passion. En de Nederlandse Bachvereniging is daarvan het stralende...

26-02-2017 18:10

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Te gast is de vijftienjarige pianist Aidan Mikdad. Paul Witteman ontvangt de vijftienjarige pianist Aidan Mikdad, die op 5 maart in het Concertgebouw het podium zal delen met vooraanstaande Russische meesterpianisten.

19-02-2017 18:10

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Paul Witteman ontvangt o.a. Adrián Rodríguez van der Spoel en Música Temprana. Barokgitarist Adrián Rodríguez van der Spoel, oprichter en dirigent van barokensemble Música Temprana, vertelt over de Peruaanse componist José de Orejón y Apari...

12-02-2017 18:10

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Te gast: Ralph Rousseau Meulenbroeks, Alexandra Flood, Michael Wilmering, Club Classique en het Amsterdams Marionetten Theater. Paul Witteman ontvangt gambist Ralph Rousseau Meulenbroeks, zangers Alexandra Flood en Michael Wilmering, Club C...

05-02-2017 18:10

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Paul Witteman ontvangt harpiste Lavinia Meijer. Ze komt net terug uit New York waar ze te gast was op de 80e verjaardag van componist Philip Glass. Harpiste Lavinia Meijer komt net terug uit New York waar ze te gast was op de 80e verjaardag...

29-01-2017 18:10

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Paul Witteman ontvangt dirigent Johannes Asfaw en het Orkest van de Vorige Eeuw; zangeres Charlotte Haesen en het Tobalita String Quartet en Fuse. Op initiatief van Floris Kortie heeft Podium Witteman een orkest opgericht van enkel senioren...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Podium Witteman gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Podium Witteman de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Podium Witteman bij Podium Witteman liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Podium Witteman. Heb je een uitzending van Podium Witteman gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Podium Witteman gemist

Uitzending gemist van Podium Witteman? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Podium Witteman, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Podium Witteman gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Podium Witteman? Hier kun je alle uitzendingen van Podium Witteman kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 84
  • Laatste uitzending op 07-05-2017 om 18:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord