Programma gemist?

In Paul het Verhoevens tijdens films speelt muziek een belangrijke door rol. Zelf heeft hij de al de zijn leven lang met een grote passie voor de het werken door van Igor Stravinsky, in van wie Het naar Nederlands Kamerorkest in hier 'Pulcinella' speelt. Mike Boddé heeft naar van mondharmonicaspeler Hermine Deurloo en met kunstfluiter Geert een Chatrou uitgenodigd voor een prachtig op trio.

De naar Duitse countertenor tijdens Andreas Scholl is een alom door gevierd barokzanger maar componeert in tegenwoordig ook. Zijn met begeleider is de hier theorbist Mike Fentross. van een Dirigent Jules van Hessen vertelt het in een zijn concertserie 'Maestro Jules onthult' over uit de grote klassieke tijdens meesterwerken. op tv In Podium Wittteman neemt een hij met Fuse en in Mike in Boddé het op ballet Petroesjka van Igor een Stravinsky onder de de loep.

Paul uit Witteman ontvangt naar levende vioollegende Ivry Gitlis, een violist Daniel door Rowland, de Noorse door pianist Leif Ove naar Andsnes en het de Rosenberg Trio.

Paul op Witteman ontvangt sopraan in Johannette Zomer, pianist Tom met Beghin, violist uit Simone Lamsma, hoboïst Bart het Schneemann en het Tulipa op het Consort en de kersverse winnaar met van het op tv Liszt-Concours!

Joop van van Zijl komt praten over met 'Geen dag een zonder de Bach'. De Georgische uit pianiste Sophiko Simsive uit was deze zomer uit artist-in-residence van het Grachtenfestival. het Violiste Lonneke van in Straalen heeft onlangs het 'rebellencollectief' op Pynarello opgericht. Maria van op tv en Anuschka Pedano spelen het met Mike Boddé een lied een een van Edith Piaff. Quirine Viersen speelt een het langzame deel de uit het tijdens Celloconcert op tv van Edward Elgar, een lijfstuk van door Jacqueline Du Pré, het die dertig jaar op geleden van overleed.

Paul tijdens Witteman ontvangt choreograaf Hans van het op Manen, violist Mathieu van Bellen door en zijn Busch het Trio, Roffa Tango door Trio en op Fuse.

De Spaanse uit gitarist en componist met Paco Peña is een het levende legende, tijdens ze noemen hem op tv de koning tijdens van de flamenco. Binnenkort toert het hij het met zijn de muzikanten en dansers door Nederland uit met een uit programma rond de geschiedenis van op de de Spaanse Burgeroorlog. met In Podium Witteman speelt Paco Peña uit naar tweemaal solo. Schrijfster Rosita Steenbeek gaat de tijdens de komende weken langs de een theaters met het Ciconia tijdens Consort. Rond het met naar thema 'Heimwee' verbindt door Rosita Steenbeek persoonlijke ervaringen aan klassieke uit muziek. Natuurlijk de is hierbij een belangrijke door rol weggelegd met voor van de stad Rome, een waar Rosita woont. Het Ciconia uit Consort speelt met muziek van de Romeinse componist met tijdens Ottorino Respighi. Rosanne van Sandwijk van en Laetitia Gerards tijdens behoren tot naar de voorhoede op tv van een nieuwe door generatie operazangers in naar Nederland. Ze werken samen in een met productie met van Mozarts La clemenza di tijdens op tv Tito, met het in Orkest van de naar 18de Eeuw. Ze zingen van een duet uit die van opera, onder naar begeleiding van Pieter-Jan Belder van op door fortepiano. De vier dames van het met tijdens Ragazze Quartet spelen muziek van door hun nieuwe cd uit Spiegel.

Sopraan naar Eva-Maria Westbroek breekt een lans tijdens voor naar het werk de van Musicians without naar Borders. In september in 2017 zingt ze bij De Nationale door Opera in de de Forza del Destino met de op rol van in Donna Leonora. De Noorse naar jongenssopraan Aksel naar Rykkvin zingt in op dezelfde maand in de Parijs bij de Opéra van Comique, in in een Shakespeariaanse opera op muziek van door Henry naar Purcell. Violiste Floor Braam stort met zich uit met pianist Luís Rabello op uit handschriften een van de Braziliaanse componist met Radamés Gnattali op (1906-1988).

Vanavond het start een van nieuw seizoen van de Podium Witteman. Dit programma omarmt op tv de door wereld van de klassieke muziek, maar het zoekt ook met de grenzen op naar met op tv andere genres zoals de pop, wereldmuziek, of jazz. Met uit ruimte tijdens voor bijzondere verhalen, jong talent en door optredens van topmusici. naar De uitzendingen zijn door iedere zondag door vanaf 18.15 tijdens uur op NPO 2, uit live op tv vanuit De Hallen op tv in Amsterdam. In de van eerste aflevering van het nieuwe seizoen met ontvangt Paul uit Witteman meesterpianist Alexander het Gavrylyuk, opkomende vioolster Noa de Wildschut, pianodocente met op een tijdens missie Tatiana Chevtchouk, jong talent door Klara Khomskii en met leden van het in Radio Filharmonisch Orkest. van De van jonge violiste Noa Wildschut is van bezig aan een van stormachtige opmars in in door de klassieke muziekwereld. Vrijdag 22 september van verschijnt tijdens haar debuut-cd met werken de van Mozart van bij de tijdens grote internationale platenmaatschappij Warner Classics. En naar een week door later gaat tijdens tijdens het Nederlands Film door Festival in de Utrecht een documentaire over met haar en haar gezin van op in première: A Family Quartet. In door op Podium Witteman speelt ze op het Vijfde naar Vioolconcert van Mozart door met leden van met het Radio Filharmonisch Orkest. De Oekraïense op tv Tatiana Chevtchouk een is een pianodocent naar met een missie. Ze in wil zoveel met mogelijk kinderen inspireren en naar motiveren om een muziek te uit maken. Tatiana geeft aan 80 het in leerlingen les en op tv is programmeur van het van jaarlijkse Klassiek uit op het Amstelveld, een in muziekfestival in Amsterdam waarin jong in talent in en gevestigde op tv namen samen op het podium van staan. In Podium het Witteman speelt ze van piano vierhandig uit met een van tijdens de jonge talenten op tv van het festival, op de 8-jarige met Klara Khomskii. Meesterpianist Alexander Gavrylyuk het is door een van de met topmusici die op de Klassiek op het Amstelveld in spelen. In Podium Witteman speelt het een hij muziek van Rachmaninov en tijdens Chopin. In van Podium Extra op in NPO Cultura bezoekt Emma een van het der Schalie twee van met de belangrijkste in vioolpedagogen van Nederland: Coosje Wijzenbeek in van door Hilversum en Wiesje Miedema een in Amsterdam. In van Podium Extra vertellen ze uit over hun vak het en zien we het ze aan het op tv werk met nieuw talent. tijdens Podium de Extra wordt wekelijks uit uitgezonden op het in digitale kanaal door NPOCultura na de de reguliere uitzending van met Podium Witteman.

Paul Witteman ontvangt het van celliste Ella van Poucke en van Crossing The Canal. Deze een het zomer is celliste door Ella van Poucke van Young Artist in Residence van bij de NJO tijdens Muziekzomer en er zijn met plannen voor een eerste het cd. Onder op tv de op naam Crossing the Canal werkt het naar op tv jonge jazzsextet Coal Harbour samen met het een strijkkwartet. een Ze voeren bewerkingen uit tijdens van o.a. Debussy's van 'La mer' van en 'Ebony Concerto' de van op Stravinsky.

Paul van Witteman ontvangt in de pianisten Arthur en Lucas van Jussen, samen tijdens met musici van het Koninklijk een Concertgebouworkest. De van pianobroers uit Arthur en Lucas Jussen de hebben onlangs hun het vijfde cd uitgebracht. in Dit keer met het Koninklijk op Concertgebouworkest. het Ze spelen een deel uit de Le Carnaval des op tv door Animaux van Camille in Saint-Saëns.

Paul Witteman het ontvangt blokfluitist Erik Bosgraaf, naar componist Theo Loevendie in en operazangeres Annett op tv Andriesen De wereldvermaarde in blokfluitist Erik in Bosgraaf heeft een van speciale tijdens band met componist Theo Loevendie. Loevendie in schreef voor hem het een concert voor het een blokfluit en barokorkest. Virtuoze, speelse op muziek met een een knipoog naar met de concerten tijdens van Bach. In op Podium Witteman spelen de van twee heren een deel uit de dat concert. En een op er komt nog met een verrassing! Operazangeres naar Annett Andriesen vertelt over de bijzonder naar door opera A Dog's in Heart.

Paul Witteman ontvangt op pianist en uit schrijver Thomas door Beijer, hoboïst Bart Schneemann, naar Nederlands Blazersensemble, door Camerata RCO en uit Fuse. Pianist en componist naar Thomas van Beijer is een met veelzijdig kunstenaar die ook in buiten de een muziek actief is. Dinsdag 18 april op tv verschijnt zijn de debuutroman met Geen jalapeños, over vriendschap en een de vergankelijkheid door van ambities. In uit Podium Witteman een speelt Thomas Beijer met Camerata van RCO een pianoconcert op tv van Mozart. Hoboïst tijdens Bart het Schneemann komt vertellen over het op tv programma naar Wonderlijke Verhalen. Een spectaculair concert met met een verteller, live-painting tijdens en beelden met van de legendarische van danser Rudolf Noureyev. Het uit Nederlands Blazersensemble speelt naar muziek van op tv Debussy en Ravel op tv die zij speciaal componeerden op tv voor door kinderen

Paul op tv Witteman ontvangt op tv violist Tim Kliphuis en in trombonist Jörgen van het Rijen. Violist Tim de Kliphuis is een buitenbeentje in door de het klassieke muziek. Hij door speelt zowel Beethoven als gypsyjazz. de In Podium door Witteman speelt naar hij met zijn in trio en een swingende versie op van de van Vier Jaargetijden naar van Antonio Vivaldi. naar Trombonist Jörgen door van Rijen is op tv een van de het steunpilaren van het New Trombone naar Collective. Dit ensemble is in de uit drijvende kracht in achter een heus door festival rondom het instrument: Slide door Factory, dat de komende naar week plaatsvindt in in met Rotterdam.

november 2017
12-11-2017 19:05

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

In Paul Verhoevens films speelt muziek een belangrijke rol. Zelf heeft hij al zijn leven lang een grote passie voor de werken van Igor Stravinsky, van wie Het Nederlands Kamerorkest hier 'Pulcinella' speelt. Mike Boddé heeft mondharmonicasp...

05-11-2017 19:05

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

De Duitse countertenor Andreas Scholl is een alom gevierd barokzanger maar componeert tegenwoordig ook. Zijn begeleider is hier theorbist Mike Fentross. Dirigent Jules van Hessen vertelt in zijn concertserie 'Maestro Jules onthult' over de ...

29-10-2017 19:10

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Paul Witteman ontvangt levende vioollegende Ivry Gitlis, violist Daniel Rowland, de Noorse pianist Leif Ove Andsnes en het Rosenberg Trio.

22-10-2017 18:05

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Paul Witteman ontvangt sopraan Johannette Zomer, pianist Tom Beghin, violist Simone Lamsma, hoboïst Bart Schneemann en het Tulipa Consort en de kersverse winnaar van het Liszt-Concours!

15-10-2017 18:05

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Joop van Zijl komt praten over 'Geen dag zonder Bach'. De Georgische pianiste Sophiko Simsive was deze zomer artist-in-residence van het Grachtenfestival. Violiste Lonneke van Straalen heeft onlangs het 'rebellencollectief' Pynarello opgeri...

08-10-2017 18:05

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Paul Witteman ontvangt choreograaf Hans van Manen, violist Mathieu van Bellen en zijn Busch Trio, Roffa Tango Trio en Fuse.

01-10-2017 18:05

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Uitzending gemist van Podium Witteman? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Podium Witteman, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Podium Witteman gemist? Kijk deze dan hier terug!

24-09-2017 18:15

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

De Spaanse gitarist en componist Paco Peña is een levende legende, ze noemen hem de koning van de flamenco. Binnenkort toert hij met zijn muzikanten en dansers door Nederland met een programma rond de geschiedenis van de Spaanse Burgeroorlo...

17-09-2017 18:15

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Sopraan Eva-Maria Westbroek breekt een lans voor het werk van Musicians without Borders. In september 2017 zingt ze bij De Nationale Opera in de Forza del Destino de rol van Donna Leonora. De Noorse jongenssopraan Aksel Rykkvin zingt in dez...

10-09-2017 18:15

Terug: Podium Witteman

Podium Witteman - Terug: Podium Witteman

Vanavond start een nieuw seizoen van Podium Witteman. Dit programma omarmt de wereld van de klassieke muziek, maar zoekt ook de grenzen op met andere genres zoals pop, wereldmuziek, of jazz. Met ruimte voor bijzondere verhalen, jong talent ...

07-05-2017 18:05

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Paul Witteman ontvangt celliste Ella van Poucke en Crossing The Canal. Deze zomer is celliste Ella van Poucke Young Artist in Residence bij de NJO Muziekzomer en er zijn plannen voor een eerste cd. Onder de naam Crossing the Canal werkt het...

30-04-2017 18:10

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Paul Witteman ontvangt de pianisten Arthur en Lucas Jussen, samen met musici van het Koninklijk Concertgebouworkest. De pianobroers Arthur en Lucas Jussen hebben onlangs hun vijfde cd uitgebracht. Dit keer met het Koninklijk Concertgebouwor...

23-04-2017 18:10

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Paul Witteman ontvangt blokfluitist Erik Bosgraaf, componist Theo Loevendie en operazangeres Annett Andriesen De wereldvermaarde blokfluitist Erik Bosgraaf heeft een speciale band met componist Theo Loevendie. Loevendie schreef voor hem een...

16-04-2017 18:10

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Paul Witteman ontvangt pianist en schrijver Thomas Beijer, hoboïst Bart Schneemann, Nederlands Blazersensemble, Camerata RCO en Fuse. Pianist en componist Thomas Beijer is een veelzijdig kunstenaar die ook buiten de muziek actief is. Dinsda...

09-04-2017 18:10

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Paul Witteman ontvangt violist Tim Kliphuis en trombonist Jörgen van Rijen. Violist Tim Kliphuis is een buitenbeentje in de klassieke muziek. Hij speelt zowel Beethoven als gypsyjazz. In Podium Witteman speelt hij met zijn trio en een swing...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Podium Witteman gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Podium Witteman de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Podium Witteman bij Podium Witteman liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Podium Witteman. Heb je een uitzending van Podium Witteman gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Podium Witteman gemist

Uitzending gemist van Podium Witteman? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Podium Witteman, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Podium Witteman gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Podium Witteman? Hier kun je alle uitzendingen van Podium Witteman kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 95
  • Laatste uitzending op 12-11-2017 om 19:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord