Programma gemist?

Seizoen 6 met - op Aflevering 26 - Muziekmagazine. Paul in Witteman ontvangt een de Italiaanse componist en in topcellist Giovanni Sollima. Sollima is op een muzikale duizendpoot. met Hij laat met zich inspireren het door verschillende het culturen en stijlen, wat zijn muziek op tv uniek in maakt. Op 19 oktober ontvangt van hij een de Anner Bijlsma de Award, een oeuvreprijs op uitgereikt door het de Cello Biënnale Amsterdam. Countertenor Maarten van Engeltjes uit is één naar van Nederlands succesvolste musici. In 2017 in richtte door hij het barokorkest een PRJCT Amsterdam de op om jonge van professionele musici klaar te uit stomen voor het grote werk. een Maarten door Engeltjes zingt een 'vergeten op aria' van Johann Sebastian tijdens uit Bach.

Cabaretier uit Micha Wertheim is al sinds op tv door zijn jeugd gek op klassieke door muziek. Zijn met moeder speelde de piano, zijn broer cello en met hijzelf klarinet. Kortom, klassieke op tv muziek de was alom de tegenwoordig. Micha vertelt in onder meer over zijn liefde voor tijdens het klarinetkwintet van het van Johannes Brahms. We horen van een uitvoering van Hein Wiedijk in en Camerata in RCO. door Percussionist Dominique Vleeshouwers door is een muzikale tijdens duizendpoot met een overvloed naar aan creatieve op ideeën. Hij speelt samen het met collega-slagwerker Rachel Zhang op tv Nagoya een Marimbas van de van Amerikaanse componist Steve Reich. door Dat is het ritmische muziek waarop op goed gedanst kan worden. Dat de laat het begeleidende uit optreden van breakdancegroep een The Ruggeds zien. met De Frans/Algerijnse naar cellist en zangeres Nesrine Belmokh naar is te uit gast op tv in de Cello Biënnale Amsterdam. Zij met is de de front-lady van de band het tijdens NES, die verder bestaat uit cellist in Matthieu Saglio een en percussionist van David Gadea. NES maakt een op tv mix van jazz uit op tv en klassiek, maar ook de traditionele Arabische de muziek.

De wereldberoemde door harpist en theorbist de Christina met Pluhar richtte in 2000 het tijdens ensemble L'Arpeggiata door op. Het ensemble is in naar Nederland voor een op tv reeks concerten. L'Arpeggiata tijdens onderscheidt zich van met de het gemiddelde oudemuziekensemble door een gewaagd op gebruik van op improvisatie. Christina op Pluhar vertelt waarom. een De Amerikaanse op tv Karina Canellakis is per met 1 september 2019 tijdens de nieuwe chef-dirigent van het in Radio Filharmonisch op Orkest. op Daarmee is Canellakis tijdens de eerste vrouwelijke chef-dirigent van een op Nederlands symfonieorkest. Als de welkomstgeschenk spelen naar leden van het Radio naar Filharmonisch voor haar van tijdens de Serenade voor het blazers van Antonín Dvorák. Fuse op is van dol op de muziek tijdens van de Israëlische jazzbassist Avishai een op tv Cohen. In Podium Witteman de speelt Fuse speelt tijdens een bewerking van het Song for my met Brother.

Paul Witteman de ontvangt contrabassist Edicson tijdens Ruíz, pianist de Daniël Kool op tv en het Viride Kwartet. De Zuid-Amerikaanse het contrabassist tijdens Edicson Ruíz, oud-deelnemer aan op tv het jeugdproject 'El Sistema' met in op Venezuela, begon van als 11-jarige in een jeugdorkest een en werd al op tijdens zijn op 17e lid van de naar Berliner Philharmoniker. in Hij speelt muziek van Efrain de Oscher op tv en wordt begeleid een door Daniël Kool. op Als Jonge Helden is er een het tijdens Viride Kwartet, waarvan de leden tijdens studeren aan met de Jong Talent door opleiding van op het Koninklijk Conservatorium in Den met met Haag.

Barokviolist op tv Shunske Sato, uit als nieuw artistiek van leider van de Nederlandse op tv Bachvereniging de opvolger in van Jos van de Veldhoven, presenteert zich een met een Brandenburgse naar Concert. De de jonge altvioliste Dana op tv Zemtsov komt samen met haar familiekwartet het naar van vier altviolisten: vader Mikhail Zemtsov, naar moeder Julia een Dinerstein en neef Daniil in Zemtsov. met In 'Pauls uit Jonge Helden' speelt tubaïst Matthijs in Leffers, winnaar een van de door eerste prijs van het Grachtenfestival het Conservatorium op tv Concours.

Kiri naar te Kanawa, juryvoorzitter van in het Internationaal Vocalisten Concours naar 2018, vertelt met over haar carrière een en komt door samen met de kersverse winnaar, door die in een schitterend van lied zingt. De op tv 11-jarige Russische pianiste Alexandra Dovgan maakt de in haar uit vaderland veel indruk de met haar fenomenale op tv spel. Ikarai, een ensemble op tv in van strijkers, piano en drums verbindt het het componeren door van de klassieke naar muziek met het het improviseren uit de jazz. het tijdens Hun voorstelling Muhammad in is een ode aan uit de beste bokser het aller tijden.

Te gast: Sterhoboïst een met Alexei Ogrintchouk, operaliefhebber van Chazia Mourali, viooltalent Vera Beumer met en het Britten op Jeugd een Strijkorkest o.l.v. Loes Visser, pianist Jeroen van Bal het en Fuse. Alexei door Ogrintchouk, eerste hoboïst, vertelt over door tijdens de rol van door de hobo in een symfonieorkest en met door geeft zijn top 3 van de de op mooiste solo's. Natuurlijk speelt van hij er ook zelf een een, begeleid door Jeroen een Bal. Tv-presentator een Chazia Mourali is idolaat uit van de producties door van regisseur Pierre op Audi, uit die deze maand na dertig op jaar vertrekt als van directeur tijdens bij De Nationale Opera het in naar Amsterdam. Chazia haar drie absolute favorieten. uit De 17-jarige in violiste Vera Beumer door speelt met het in Britten Jeugd Strijkorkest uit naar een Overijssel. Emma van tijdens der Schalie vertelt over de op tv liefde op van Fuse voor de jazzpianist Brad Mehldau, die op met zijn beurt weer een naar grote liefde uit heeft op voor de klaviermuziek van Johann van Sebastian tijdens Bach.

Van componist de Mayke Nas de ging onlangs een nieuw de stuk in naar première dat ze componeerde voor de met Ragazze Quartet: Etherkwartet nr. 9. naar In een theatraal naar programma wordt de op sfeer opgeroepen uit van een Russische door radiostudio. We horen een fragment. de naar Mayke Nas is tevens uit onze Componist des Vaderlands. Welke van tips heeft op de op tv Componist des Vaderlands voor de zomer? tijdens * een De Indiase fluitist Hariprasad het Chaurasia is door een meester op in de bansuri, een bamboefluit die op tv horizontaal in wordt bespeeld. De 79-jarige Chaurasia de wordt internationaal gezien met als een van tijdens de grootste klassieke het musici die India tijdens heeft voortgebracht. En uit tijdens hij heeft een nauwe band een met Nederland - hij tijdens geeft het al jaren naar les aan het Codarts de in Rotterdam. Hij is tijdens daarvoor in 2008 het koninklijk onderscheiden. * op tv Cappella door Amsterdam o.l.v. Daniël Reuss zingt op het van Vierde deel uit Ein deutsches Requiem tijdens van Johannes in Brahms. met Ze worden à-quatre-mains begeleid op tv door het tijdens pianoduo Yang Yang Cai van en Florian van Verweij. * Fuse met duikt in deze laatste uit uitzending van het seizoen in in de wondere uit wereld op tv van de Engelse dansmuziek in uit de 17e naar eeuw.

De in Amerikaans/Nederlandse violist op Monica Germino is een voorvechter op van een de hedendaagse muziek. Zij op tv is geluidsgevoelig, wat betekent dat tijdens haar oren in extra met vatbaar zijn voor schade. Daarom heeft een een viertal bevriende door door componisten, onder wie Louis Andriessen, zich een op voorgenomen het 'allerstilste in vioolstuk ooit' voor haar te door componeren. Het tijdens stuk heet MUTED uit en het gaat met begin juni in uit première op het met Oranjewoud Festival in Friesland. * met Harpist Remy van in een Kesteren neemt de grootste harp ter tijdens wereld mee. in Deze is speciaal voor in hem gemaakt in tijdens Italië, en dat op duurde door vier jaar. op Remy vertelt Paul Witteman van alles over het bijzondere het instrument, waarop hij klassiek, in jazz een én pop kan spelen. Daarnaast in presenteert Remy met van Kesteren in een jong harptalent dat op een gaat treden in in zijn Dutch een Harp Festival: de Mexicaan de Emmanuel Padilla Holguín. op tv * tijdens De Oekraïense pianist Anna de Fedorova op tv is artistiek leider van het op Internationaal Kamermuziek Festival uit Ede, het dat plaatsvindt in het weekend van naar Hemelvaart. Samen een met zeven muzikale in vrienden speelt ze de Rondo op tv alla polacca uit het Tripelconcert van van Ludwig van Beethoven. uit * Het Koperensemble van van het tijdens Koninklijk tijdens Concertgebouworkest timmert swingend door aan de weg tijdens als onafhankelijk ensemble. De op tv koperblazers spelen stukken van Georg naar Friedrich een Händel en Giovanni op tv Gabrielli. Dit alles direct door na een tijdens concert met het van gehele Koninklijk naar Concertgebouworkest.

De naar Israëlische mandolinist Alon Sariel naar speelt muziek van uit Georg Philipp een Telemann, een tijdgenoot van in Bach. De jonge Israëlische in musicus heeft een uit naar cd opgenomen met met diens muziek en is van net op tournee geweest door in Nederland, België en op Duitsland. Hij speelt uit voor uit het eerst uit met Club Classique. Cellist een Leonard Besseling en journalist uit Nina Schuttert reisden in uit een op tv camper naar Italië om de met bijzondere plekken uit naar het een leven van operacomponist uit Giacomo Puccini te bezoeken. het Van deze tijdens reis maakte documentairemaker Gijs met Besseling, op tv Leonards broer, een YouTube-serie: Roadtrip la uit de Bohème. We kijken naar een voorproefje op met een livemuziek gespeeld uit door Club Classique. van Broer en zus Sào de en Cosima door Soulez Larivière zijn half in Frans, half Nederlands, ze wonen van op tv in Berlijn en naar barsten van het talent. Sào is op tv negentien uit jaar en speelt op altviool en de 21-jarige de Cosima speelt viool. op De op tv twee supertalenten spelen Le in Carnaval de een Venise, een duet voor de strijkers van Niccolò door Paganini.

Paul een Witteman ontvangt pianist Boris Berezovsky, uit tijdens jazzpianist en componist Martin Fondse, de winnaars van een het Prinses op tv Christina Concours, Calefax en leden van een het van Martin Fondse de Ensemble, het Nieuw Amsterdams Klarinet in Kwartet de en Pynarello.

Paul Witteman op tv ontvangt cellist Sheku Kanneh-Mason, op de pianist Isata Kanneh-Mason, mezzosopraan Nora Fischer, op op tv gitarist Marnix Dorrestein, panfluitist tijdens Matthijs Koene, in ensemble Radio Antiqua van en Fuse.

Pianist naar Menahem Pressler tijdens heeft onlangs een nieuw album met uitgebracht: Claire de Lune, uit waarop met hij o.a. muziek speelt van door Claude Debussy. in Componist Michel van der uit Aa tijdens stelde voor in het ensemble Nieuw in Amsterdams Peil een tijdens programma samen met zowel op tv eigen werk als werken die in hem inspireren. op tv Met zangeres Wende de Snijders geeft tijdens hij een tijdens voorproefje.

De wereldberoemde sopraan met Elly naar Ameling (85) kijkt met door Paul Witteman met kijkt terug de op een selectie hoogtepunten uit een haar lange carrière. Bariton uit Raoul Steffani zingt in een het lied uit op de cyclus The op tv Last Letter, van de de Amerikaanse componist Nico Muhly, begeleid met door met Daan Boertien. Carel uit Kraayenhof viert met zijn tijdens nieuwste album de 30 Passionate Tango Years door zijn lange carrière in de een de tangomuziek.

Rachel Podger naar is als naar violiste en op tv dirigent gespecialiseerd is in het barokmuziek. Ze speelt hier delen in met uit De vier jaargetijden door van Vivaldi, samen met de het ensemble Holland van Baroque. Fuse de is in de Afrikaanse muziek in gedoken. met Hiervoor hebben ze Lamin Kuyateh op uitgenodigd: hij bespeelt met de kora, in een op tv traditioneel snaarinstrument uit West-Afrika. Drie jonge de met pianisten - 10 tot met 15 jaar naar - laten horen wat ze met tijdens de finale van van uit het Steinway Pianoconcours tijdens in het Concertgebouw van gaan spelen.

oktober 2018
21-10-2018 18:05

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Seizoen 6 - Aflevering 26 - Muziekmagazine. Paul Witteman ontvangt de Italiaanse componist en topcellist Giovanni Sollima. Sollima is een muzikale duizendpoot. Hij laat zich inspireren door verschillende culturen en stijlen, wat zijn muzie...

14-10-2018 18:15

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Cabaretier Micha Wertheim is al sinds zijn jeugd gek op klassieke muziek. Zijn moeder speelde piano, zijn broer cello en hijzelf klarinet. Kortom, klassieke muziek was alom tegenwoordig. Micha vertelt onder meer over zijn liefde voor het kl...

07-10-2018 18:10

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

De wereldberoemde harpist en theorbist Christina Pluhar richtte in 2000 het ensemble L'Arpeggiata op. Het ensemble is in Nederland voor een reeks concerten. L'Arpeggiata onderscheidt zich van het gemiddelde oudemuziekensemble door een gewaa...

30-09-2018 18:10

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Paul Witteman ontvangt contrabassist Edicson Ruíz, pianist Daniël Kool en het Viride Kwartet. De Zuid-Amerikaanse contrabassist Edicson Ruíz, oud-deelnemer aan het jeugdproject 'El Sistema' in Venezuela, begon als 11-jarige in een jeugdorke...

23-09-2018 18:10

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Barokviolist Shunske Sato, als nieuw artistiek leider van de Nederlandse Bachvereniging de opvolger van Jos van Veldhoven, presenteert zich met een Brandenburgse Concert. De jonge altvioliste Dana Zemtsov komt samen met haar familiekwartet ...

16-09-2018 18:15

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Kiri te Kanawa, juryvoorzitter van het Internationaal Vocalisten Concours 2018, vertelt over haar carrière en komt samen met de kersverse winnaar, die een schitterend lied zingt. De 11-jarige Russische pianiste Alexandra Dovgan maakt in haa...

09-09-2018 18:10

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Te gast: Sterhoboïst Alexei Ogrintchouk, operaliefhebber Chazia Mourali, viooltalent Vera Beumer en het Britten Jeugd Strijkorkest o.l.v. Loes Visser, pianist Jeroen Bal en Fuse. Alexei Ogrintchouk, eerste hoboïst, vertelt over de rol van d...

13-05-2018 18:05

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Van componist Mayke Nas ging onlangs een nieuw stuk in première dat ze componeerde voor Ragazze Quartet: Etherkwartet nr. 9. In een theatraal programma wordt de sfeer opgeroepen van een Russische radiostudio. We horen een fragment. Mayke Na...

06-05-2018 18:00

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

De Amerikaans/Nederlandse violist Monica Germino is een voorvechter van de hedendaagse muziek. Zij is geluidsgevoelig, wat betekent dat haar oren extra vatbaar zijn voor schade. Daarom heeft een viertal bevriende componisten, onder wie Loui...

29-04-2018 18:05

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

De Israëlische mandolinist Alon Sariel speelt muziek van Georg Philipp Telemann, een tijdgenoot van Bach. De jonge Israëlische musicus heeft een cd opgenomen met diens muziek en is net op tournee geweest door Nederland, België en Duitsland....

22-04-2018 18:05

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Paul Witteman ontvangt pianist Boris Berezovsky, jazzpianist en componist Martin Fondse, winnaars van het Prinses Christina Concours, Calefax en leden van het Martin Fondse Ensemble, het Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet en Pynarello.

15-04-2018 18:10

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Paul Witteman ontvangt cellist Sheku Kanneh-Mason, pianist Isata Kanneh-Mason, mezzosopraan Nora Fischer, gitarist Marnix Dorrestein, panfluitist Matthijs Koene, ensemble Radio Antiqua en Fuse.

08-04-2018 18:05

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Pianist Menahem Pressler heeft onlangs een nieuw album uitgebracht: Claire de Lune, waarop hij o.a. muziek speelt van Claude Debussy. Componist Michel van der Aa stelde voor het ensemble Nieuw Amsterdams Peil een programma samen met zowel e...

01-04-2018 18:05

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

De wereldberoemde sopraan Elly Ameling (85) kijkt met Paul Witteman kijkt terug op een selectie hoogtepunten uit haar lange carrière. Bariton Raoul Steffani zingt een lied uit de cyclus The Last Letter, van de Amerikaanse componist Nico Muh...

25-03-2018 18:10

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Rachel Podger is als violiste en dirigent gespecialiseerd is in barokmuziek. Ze speelt hier delen uit De vier jaargetijden van Vivaldi, samen met het ensemble Holland Baroque. Fuse is in de Afrikaanse muziek gedoken. Hiervoor hebben ze Lami...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Podium Witteman gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Podium Witteman de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Podium Witteman bij Podium Witteman liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Podium Witteman. Heb je een uitzending van Podium Witteman gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Podium Witteman gemist

Uitzending gemist van Podium Witteman? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Podium Witteman, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Podium Witteman gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Podium Witteman? Hier kun je alle uitzendingen van Podium Witteman kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 126
  • Laatste uitzending op 21-10-2018 om 18:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord