Programma gemist?

Dirigent, organist en tijdens klavecinist Ton tijdens Koopman ontvangt dit jaar op tv de prestigieuze door Edison naar Klassiek oeuvreprijs. Met countertenor Maarten Engeltjes de voert hij het Buxterhudes Jubilate Domino uit. door De het achttienjarige blokfluitiste Lucie Horsch op tv krijgt een een Edison voor haar in debuutalbum met concerten van tijdens Vivaldi. Cappella Amsterdam krijgt het een naar Edison voor de cd uit met uit Kanon Pokajanen van Arvo Pärt. Verder het ontvangt uit Paul de winnaars een in de categorieën door 'de ontdekking', tijdens 'solist instrumentaal' en de een 'publieksprijs'.

In van Paul Verhoevens films van speelt muziek tijdens een belangrijke rol. Zelf heeft naar hij al een zijn leven lang een in grote passie voor de van werken van Igor uit Stravinsky, van tijdens wie Het Nederlands naar Kamerorkest hier 'Pulcinella' speelt. op met Mike Boddé heeft mondharmonicaspeler Hermine naar Deurloo en kunstfluiter Geert in Chatrou uitgenodigd op voor een prachtig uit trio.

De van Duitse countertenor Andreas een Scholl is een alom gevierd een barokzanger maar componeert een tegenwoordig ook. op tv Zijn begeleider is hier door theorbist Mike Fentross. naar Dirigent Jules van in Hessen naar vertelt in zijn concertserie 'Maestro op Jules onthult' over het de een grote klassieke meesterwerken. In met Podium Wittteman neemt uit hij met met Fuse en Mike van Boddé het ballet Petroesjka een van op tv Igor Stravinsky onder de naar loep.

Paul Witteman ontvangt een levende vioollegende Ivry van Gitlis, naar violist Daniel Rowland, de Noorse een pianist op Leif Ove in Andsnes en het Rosenberg uit Trio.

Paul Witteman het ontvangt sopraan Johannette Zomer, een pianist Tom in Beghin, het violist Simone Lamsma, van hoboïst Bart Schneemann op en het Tulipa Consort en de in kersverse winnaar van op het tijdens Liszt-Concours!

Joop van in Zijl de komt praten over tijdens 'Geen dag zonder Bach'. De Georgische het op tv pianiste Sophiko Simsive was deze zomer op artist-in-residence in van het Grachtenfestival. de Violiste Lonneke van Straalen heeft in onlangs op het 'rebellencollectief' het Pynarello opgericht. Maria en Anuschka het Pedano tijdens spelen met Mike op tv Boddé een lied uit van Edith Piaff. van Quirine Viersen speelt het langzame deel met uit het Celloconcert uit van Edward Elgar, op een door lijfstuk van Jacqueline Du het Pré, die dertig jaar uit geleden een overleed.

Paul van Witteman ontvangt choreograaf Hans met van naar Manen, violist Mathieu het van Bellen en zijn Busch uit Trio, tijdens Roffa Tango Trio en tijdens Fuse.

De in Spaanse gitarist en op tv componist Paco door Peña is een naar levende legende, ze noemen hem de een koning van in de flamenco. naar Binnenkort toert een hij met zijn op tv muzikanten en dansers door Nederland in met een programma rond in de door geschiedenis van het de Spaanse Burgeroorlog. In Podium de Witteman de speelt Paco Peña tweemaal solo. uit Schrijfster uit Rosita Steenbeek gaat de in komende weken langs door de theaters met het van Ciconia Consort. Rond op het thema 'Heimwee' naar verbindt Rosita Steenbeek uit persoonlijke ervaringen aan het klassieke muziek. Natuurlijk het is hierbij met een belangrijke rol weggelegd door voor de stad Rome, op waar Rosita op tv woont. Het met Ciconia Consort speelt muziek op van de het Romeinse componist Ottorino Respighi. Rosanne door van Sandwijk en op Laetitia Gerards met behoren tot de voorhoede door van een op tv nieuwe generatie operazangers een in naar Nederland. Ze werken samen in een het productie de van Mozarts La clemenza di op Tito, met van het met Orkest van de 18de Eeuw. Ze op in zingen een duet uit die opera, in onder van begeleiding van Pieter-Jan Belder op op de fortepiano. De vier dames van op het Ragazze met Quartet spelen muziek op van hun met nieuwe cd Spiegel.

Sopraan Eva-Maria op Westbroek breekt een van lans voor op tv het werk van Musicians without in Borders. In september in 2017 zingt het ze bij De het Nationale Opera met in de Forza del de Destino de door rol van Donna Leonora. door De Noorse door jongenssopraan Aksel Rykkvin op zingt in dezelfde maand in met Parijs bij de uit Opéra Comique, uit in een in Shakespeariaanse opera een op muziek van Henry Purcell. Violiste door in Floor Braam stort zich met pianist een Luís Rabello uit op handschriften op tv van de Braziliaanse componist op Radamés Gnattali de (1906-1988).

Vanavond op tv start een nieuw een seizoen van Podium Witteman. Dit een programma omarmt van de wereld uit van de in klassieke muziek, maar uit zoekt ook de grenzen op met op andere genres zoals door pop, wereldmuziek, naar of tijdens jazz. Met ruimte voor bijzondere verhalen, naar jong talent door en optredens van op tv topmusici. in De uitzendingen zijn door iedere zondag vanaf 18.15 uur op door NPO 2, live op vanuit De van Hallen in met Amsterdam. In de op eerste aflevering van van het nieuwe seizoen ontvangt de Paul Witteman meesterpianist in Alexander Gavrylyuk, opkomende vioolster Noa het uit Wildschut, pianodocente met op tv een missie Tatiana Chevtchouk, jong talent het Klara Khomskii en door leden van het het Radio Filharmonisch Orkest. op tv De jonge met violiste Noa een Wildschut is naar bezig aan een door stormachtige opmars in de klassieke muziekwereld. van het Vrijdag 22 september verschijnt het haar debuut-cd met werken een van Mozart bij uit de door grote internationale platenmaatschappij Warner Classics. En van een in week later gaat tijdens het van Nederlands Film in Festival in in Utrecht een documentaire over door haar met en haar gezin in première: uit A het Family Quartet. In Podium het Witteman speelt ze het op tv Vijfde Vioolconcert van naar Mozart met leden het van het Radio in Filharmonisch Orkest. De uit Oekraïense Tatiana uit Chevtchouk is een pianodocent naar met naar een missie. Ze wil zoveel met mogelijk kinderen inspireren de en motiveren om muziek op tv te maken. op Tatiana geeft aan 80 naar op tv leerlingen les en is programmeur uit van de het jaarlijkse Klassiek op het Amstelveld, van een een muziekfestival in door Amsterdam waarin jong talent door en gevestigde namen samen met op het podium een staan. In Podium door Witteman speelt naar ze piano het vierhandig met een van tijdens de jonge naar talenten van het festival, de 8-jarige de Klara Khomskii. Meesterpianist naar Alexander Gavrylyuk het is een van de met het topmusici die op het Klassiek op het Amstelveld spelen. In naar Podium op tv Witteman speelt hij op tv muziek van Rachmaninov en tijdens Chopin. In Podium op tv Extra van op NPO Cultura met bezoekt Emma van tijdens der Schalie twee een van de belangrijkste vioolpedagogen van met Nederland: Coosje Wijzenbeek uit in met Hilversum en Wiesje Miedema een in Amsterdam. In Podium Extra een vertellen ze over een hun vak van en zien in we ze aan door het werk met met nieuw talent. Podium Extra van wordt wekelijks uitgezonden uit op het digitale op tv kanaal NPOCultura op na de reguliere uitzending van van Podium een Witteman.

Paul Witteman ontvangt een celliste Ella van een van Poucke en Crossing The Canal. in Deze zomer is het celliste Ella van Poucke een Young Artist in door Residence door bij de NJO met Muziekzomer en er zijn plannen op voor een eerste in cd. Onder de tijdens naam Crossing the in Canal werkt het van jonge een jazzsextet Coal met Harbour samen met een met strijkkwartet. Ze voeren bewerkingen uit het de van o.a. Debussy's 'La naar mer' en 'Ebony Concerto' van van tijdens Stravinsky.

Paul Witteman ontvangt tijdens in de pianisten Arthur en uit Lucas Jussen, samen op met musici van het het Koninklijk Concertgebouworkest. De van pianobroers uit Arthur en Lucas Jussen op tv hebben onlangs hun vijfde cd op uitgebracht. Dit keer van met het naar Koninklijk Concertgebouworkest. Ze spelen het een deel uit met Le Carnaval des een Animaux van het Camille op tv Saint-Saëns.

Paul op tv Witteman ontvangt blokfluitist Erik Bosgraaf, met componist door Theo Loevendie en operazangeres door Annett naar Andriesen De wereldvermaarde naar blokfluitist Erik Bosgraaf heeft de een speciale band met door componist Theo Loevendie. naar Loevendie schreef voor in hem een een concert voor blokfluit en de barokorkest. op tv Virtuoze, speelse muziek met op tv een knipoog naar tijdens de concerten van Bach. In tijdens Podium Witteman spelen van de twee naar heren een deel uit op tv dat concert. op En er naar komt nog op tv een verrassing! Operazangeres met Annett Andriesen vertelt een over de bijzonder opera tijdens A Dog's tijdens Heart.

Paul op tv Witteman ontvangt pianist een en schrijver in Thomas Beijer, hoboïst tijdens Bart Schneemann, Nederlands Blazersensemble, Camerata uit RCO en door Fuse. Pianist en componist Thomas in Beijer naar is een veelzijdig kunstenaar van die een ook buiten de op tv muziek actief is. Dinsdag op tv 18 april verschijnt zijn debuutroman naar de Geen jalapeños, over in vriendschap en de tijdens vergankelijkheid van ambities. In Podium het Witteman speelt Thomas Beijer in met Camerata RCO van een pianoconcert van in Mozart. Hoboïst op Bart tijdens Schneemann komt vertellen over een het programma naar Wonderlijke Verhalen. Een spectaculair concert uit met een een verteller, live-painting het en beelden van de op legendarische danser Rudolf Noureyev. Het het op Nederlands Blazersensemble speelt muziek van Debussy uit en Ravel naar die zij op speciaal componeerden voor het kinderen

november 2017
19-11-2017 19:05

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Dirigent, organist en klavecinist Ton Koopman ontvangt dit jaar de prestigieuze Edison Klassiek oeuvreprijs. Met countertenor Maarten Engeltjes voert hij Buxterhudes Jubilate Domino uit. De achttienjarige blokfluitiste Lucie Horsch krijgt e...

12-11-2017 18:05

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

In Paul Verhoevens films speelt muziek een belangrijke rol. Zelf heeft hij al zijn leven lang een grote passie voor de werken van Igor Stravinsky, van wie Het Nederlands Kamerorkest hier 'Pulcinella' speelt. Mike Boddé heeft mondharmonicasp...

05-11-2017 18:05

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

De Duitse countertenor Andreas Scholl is een alom gevierd barokzanger maar componeert tegenwoordig ook. Zijn begeleider is hier theorbist Mike Fentross. Dirigent Jules van Hessen vertelt in zijn concertserie 'Maestro Jules onthult' over de ...

29-10-2017 19:10

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Paul Witteman ontvangt levende vioollegende Ivry Gitlis, violist Daniel Rowland, de Noorse pianist Leif Ove Andsnes en het Rosenberg Trio.

22-10-2017 18:05

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Paul Witteman ontvangt sopraan Johannette Zomer, pianist Tom Beghin, violist Simone Lamsma, hoboïst Bart Schneemann en het Tulipa Consort en de kersverse winnaar van het Liszt-Concours!

15-10-2017 18:05

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Joop van Zijl komt praten over 'Geen dag zonder Bach'. De Georgische pianiste Sophiko Simsive was deze zomer artist-in-residence van het Grachtenfestival. Violiste Lonneke van Straalen heeft onlangs het 'rebellencollectief' Pynarello opgeri...

08-10-2017 18:05

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Paul Witteman ontvangt choreograaf Hans van Manen, violist Mathieu van Bellen en zijn Busch Trio, Roffa Tango Trio en Fuse.

01-10-2017 18:05

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Uitzending gemist van Podium Witteman? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Podium Witteman, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Podium Witteman gemist? Kijk deze dan hier terug!

24-09-2017 18:15

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

De Spaanse gitarist en componist Paco Peña is een levende legende, ze noemen hem de koning van de flamenco. Binnenkort toert hij met zijn muzikanten en dansers door Nederland met een programma rond de geschiedenis van de Spaanse Burgeroorlo...

17-09-2017 18:15

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Sopraan Eva-Maria Westbroek breekt een lans voor het werk van Musicians without Borders. In september 2017 zingt ze bij De Nationale Opera in de Forza del Destino de rol van Donna Leonora. De Noorse jongenssopraan Aksel Rykkvin zingt in dez...

10-09-2017 18:15

Terug: Podium Witteman

Podium Witteman - Terug: Podium Witteman

Vanavond start een nieuw seizoen van Podium Witteman. Dit programma omarmt de wereld van de klassieke muziek, maar zoekt ook de grenzen op met andere genres zoals pop, wereldmuziek, of jazz. Met ruimte voor bijzondere verhalen, jong talent ...

07-05-2017 18:05

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Paul Witteman ontvangt celliste Ella van Poucke en Crossing The Canal. Deze zomer is celliste Ella van Poucke Young Artist in Residence bij de NJO Muziekzomer en er zijn plannen voor een eerste cd. Onder de naam Crossing the Canal werkt het...

30-04-2017 18:10

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Paul Witteman ontvangt de pianisten Arthur en Lucas Jussen, samen met musici van het Koninklijk Concertgebouworkest. De pianobroers Arthur en Lucas Jussen hebben onlangs hun vijfde cd uitgebracht. Dit keer met het Koninklijk Concertgebouwor...

23-04-2017 18:10

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Paul Witteman ontvangt blokfluitist Erik Bosgraaf, componist Theo Loevendie en operazangeres Annett Andriesen De wereldvermaarde blokfluitist Erik Bosgraaf heeft een speciale band met componist Theo Loevendie. Loevendie schreef voor hem een...

16-04-2017 18:10

Podium Witteman

Podium Witteman - Podium Witteman

Paul Witteman ontvangt pianist en schrijver Thomas Beijer, hoboïst Bart Schneemann, Nederlands Blazersensemble, Camerata RCO en Fuse. Pianist en componist Thomas Beijer is een veelzijdig kunstenaar die ook buiten de muziek actief is. Dinsda...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Podium Witteman gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Podium Witteman de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Podium Witteman bij Podium Witteman liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Podium Witteman. Heb je een uitzending van Podium Witteman gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Podium Witteman gemist

Uitzending gemist van Podium Witteman? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Podium Witteman, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Podium Witteman gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Podium Witteman? Hier kun je alle uitzendingen van Podium Witteman kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 95
  • Laatste uitzending op 19-11-2017 om 19:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord