Programma gemist?

De wereldberoemde magicians door van Rob en Emiel reizen het van land af om op de jeugd tijdens te verbazen en uit te verrassen met op hun magische acts het vol humor. Het duo op naar tovert onder andere sportvelden, klimwanden op tv en tijdens skatebanen om in uit een magische spot, het jonge een publiek ademloos tijdens achterlatend.

oktober 2020
27-01-2015 18:00

20B

20B - 20B

De wereldberoemde magicians Rob en Emiel reizen het land af om de jeugd te verbazen en te verrassen met hun magische acts vol humor. Het duo tovert onder andere sportvelden, klimwanden en skatebanen om in een magische spot, het jonge publi...

20B gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 20B de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 20B bij 20B liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 20B. Heb je een uitzending van 20B gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

20B gemist

Uitzending gemist van 20B? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 20B, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 20B gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 20B? Hier kun je alle uitzendingen van 20B kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-01-2015 om 18:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!