Programma gemist?

In in deze finaleaflevering moeten de drie in overgebleven duo's voor op hun eerste opdracht met werken met van de van restanten stof van uit de afgelopen weken. Daar het een creatie op van maken, is een hele het uitdaging. Na deze de eerste op tv opdracht wijst de jury een een verliezend duo aan in dat de finale voortijdig door op tv moet verlaten. De twee door beste duo's krijgen met de opdracht van Addy van naar den Krommenacker om in een avondjurk te het maken voor in Lieke op van Lexmond. Ze werken daarbij door met uit zijn patroon en erg dure paillettenstof. het Dat is echte uit couture en het naar van werken met deze zware van stof vereist enorm veel uit techniek en creativiteit. De in jurk tijdens waar Lieke uiteindelijk de een catwalk mee opkomt, is een de jurk van de het tijdens winnende duo.

De in duo's moeten in uit zeer korte uit tijd een herencolbert maken. De laatste van trend tijdens is 'nautisch' en dat op wil Maik graag terugzien tijdens naar in de details. Victoria het Koblenko, actrice en bovenal fashionista de en een muze van verschillende tijdens ontwerpers, komt langs. Zij wil door graag uit een mooie op kokerrok die ze het op verschillende gelegenheden kan dragen. op Aan Nicolette vertelt zij uit door waarom zij zo dol is op het mode. Alle duo's met door gaan druk aan de slag. Helaas het maakt een van door de koppels door een cruciale fout door bij het deze laatste opdracht.

Er zijn nog de vijf duo's over, op de helft het van op tv het aantal dat aan de op tv wedstrijd is begonnen. De naar eerste opdracht de bestaat de uit het maken van een in broek met wijde pijpen. van De naar tijdsdruk is enorm de en de uit uitkomst is nogal gevarieerd. van Voor de op tv tweede opdracht komt Anouk uit Smulders langs. Zij heeft een het bijzondere opdracht op voor de coupeurs een in spe. Anouk in is dit jaar tien door jaar getrouwd het en wil haar op tv man, op tv glamourfotograaf Edwin Smulders, verrassen op tv met een sexy trouwjurkje. op tv Op zich op een opdracht de die Tom en een Dominique op het door lijf is geschreven, het maar de uitkomst lijkt tegen te in op tv vallen.

In tijdens de eerste een opdracht moeten de naaisetjes in trendy kinderkleding maken. Tom en uit Do een vinden dat best lastig, de omdat ze niet tijdens zoveel met kinderen hebben. op De winnaars van door de eerste opdracht met mogen voor de de tweede door een half een uur langer doorwerken. Ook moeten ze naar op tv een ander duo aanwijzen dat een op tv half door uur korter de tijd uit krijgt. Dat zorgt uit voor op nogal wat opschudding. door Verder komt Sharon Doorson langs. tijdens Zij wil graag op tv een podiumoutfit. Maik de geeft alle van duo's een rood op jurkje als op tv basis voor de outfit. naar Iedereen geeft daar een naar eigen draai aan de en sommige op tv stellen slaan door de plank volledig van mis.

In deze aflevering tijdens een moeten de duo's een op oversized jas maken op tv en komt in Ruud Feltkamp langs. Deze acteur speelt het door al jaren de op rol van Noud in 'GTST' en in is ook een door verdienstelijk dj. Hij uit vraagt de duo's een om een van dj-shirt voor hem maken. in Op de door catwalk zijn enorm verschillende met jassen terug op tv te uit zien, waarbij er veel in gebruik is gemaakt van uit dierenprints. in De meningen daarover zijn nogal verdeeld. met Niek en naar Soufyan moeten alle in zeilen bijzetten om een in de race een te uit blijven.

De eerste opdracht in is naar een maxidress. De tijdens duo's kunnen kiezen: een lange door jurk voor het het strand of uit een door voor de rode het loper. Nelleke wil vooral rimpelingen zien, op zodat het een met zwierige jurk naar wordt. Niek tijdens en Soufian balen dat door ze weer een jurk van moeten maken. Anja een en uit Rianca krijgen op uit hun jurk behoorlijk door hard jurycommentaar in en dat hakt er flink het in bij tijdens de Brabantse naaivriendinnen. Verder komt op Esmée van Kampen in langs. Zij de wil graag dat de tijdens koppels een in tuniek naar voor haar maken. Dat is door wel even op wat anders, want zij op heeft een maatje meer. op Maik heeft in tijdens ieder geval op de grootste lol wanneer door Esmée haar kleding de het past.

De duo's mogen naar zich uitleven een op het door maken van een jumpsuit. Geen met makkelijke een opgave want voor je het naar weet, in trekt het kledingstuk op in plaatsen waar je dat met absoluut niet tijdens wilt. De juiste stofkeuze op tv is daarom van van cruciaal het belang en dit op zorgt voor verhitte gemoederen bij tijdens het de kleurrijke Petra het en haar iets het meer behouden dochter in Aliet. Het duo dat het van jumpsuit het mooiste maakt tijdens heeft als enige de een persoonlijke het doorpas met Robin Martens. met Zij vraagt de van kandidaten een namelijk het ultieme feestjurkje een te op tv maken voor een feestje van 'Goede tijdens Tijden, Slechte van Tijden'.

De duo's naar zetten hun het tanden in een opdracht om van een kort uit sexy jurkje te maken een dat geïnspireerd is het op Barbie. het Het op koppel dat de jury naar weet te overtuigen, heeft uit als enige op een streepje voor tijdens de op tweede door opdracht: een persoonlijke doorpas met door Dennis uit Weening. De op tv RTL 5-presentator mag het een spits afbijten en is tijdens de eerste waar de de een naaisetjes een opdracht het voor mogen maken: naar een hoodie, oftewel een van stoere capuchontrui. Samen het met de jury beoordeelt hij naar tijdens alle hoodies. Het het allerbeste duo plaatst zich de direct voor de de volgende aflevering. Voor de andere met stellen de betekent dit het een bloedstollende eliminatieronde.

In op deze finaleaflevering moeten de op drie overgebleven de duo's voor hun eerste opdracht naar op tv werken met de restanten tijdens stof van de afgelopen met weken. Daar een creatie uit van maken in is een hele uitdaging. met Na deze tijdens eerste opdracht wijst de op jury een uit verliezend duo aan dat een de de finale voortijdig moet verlaten. tijdens De twee beste duo's met krijgen de bijzondere uit opdracht van in Addy het van den Krommenacker om een avondjurk de te tijdens maken voor de Lieke van Lexmond. Ze werken daarbij de met zijn het patroon op en erg dure op tv paillettenstof. Dat is echte couture en door het een werken met deze uit zware stof vereist in enorm veel techniek en creativiteit. met De het jurk waar Lieke naar uiteindelijk de catwalk mee opkomt, op tv is de met jurk van op tv het winnende door duo.

De het eerste opdracht is gelijk een een pittige. De duo's op tv moeten in zeer het korte tijd door een een herencolbert maken. De laatste tijdens trend is 'nautisch' en dat het wil Maik met graag terugzien in de een details. Iedereen maakt een op tv daar weer een op eigen vertaling van. Anje en op tv Nelly vinden het met jasje van Marianne tijdens en Louise iets door voor een fanfarecorps uit of tijdens een stationschef. Victoria Koblenko, op actrice en bovenal fashionista van en muze van verschillende van ontwerpers, komt uit langs. Zij wil graag tijdens een mooie kokerrok tijdens die ze op van verschillende gelegenheden van kan in dragen. Aan Nicolette vertelt zij in waarom zij zo de dol is tijdens op mode. Alle duo's gaan een druk aan op de slag. Helaas een maakt een van de de op tv koppels een cruciale de fout bij deze laatste in opdracht.

Er op tv zijn nog vijf duo's naar over, de helft van het het aantal de dat aan de wedstrijd met op is begonnen. De van eerste opdracht bestaat uit het maken met in van een broek met wijde tijdens pijpen. De tijdsdruk is van enorm en de op uit uitkomst is nogal van gevarieerd. Voor de tweede opdracht de komt Anouk Smulders langs. door Zij op tv heeft een met bijzondere opdracht voor de coupeurs in een spe. door Anouk is dit het jaar tien jaar getrouwd van en wil haar tijdens man, glamourfotograaf het Edwin Smulders, naar verrassen met een sexy naar trouwjurkje. Op zich een van opdracht door die Tom en op Dominique op het lijf in is geschreven, naar maar de uitkomst lijkt tegen uit te de vallen.

In de de eerste opdracht moeten op tv de naaisetjes trendy tijdens kinderkleding maken. Tom op en Do vinden door dat best lastig, omdat de ze niet zoveel in op met kinderen hebben. De winnaars van op tv de een eerste opdracht mogen voor in de het tweede een half uur langer van doorwerken. Ook moeten uit ze een ander de duo aanwijzen het dat een tijdens half uur korter de in tijd krijgt. Dat zorgt voor in door nogal wat opschudding. Verder van komt Sharon Doorson langs. op Zij wil graag tijdens een door podiumoutfit. Maik geeft alle duo's uit een rood naar jurkje als basis voor de een op tv outfit. Iedereen geeft daar een eigen het draai aan uit en naar sommige stellen slaan het de plank volledig tijdens mis.

In tijdens deze aflevering moeten van de duo's een oversized met jas maken en op komt Ruud Feltkamp in langs. Deze acteur het speelt het al jaren de rol uit van Noud in 'GTST' op en de is ook een met verdienstelijk dj. Hij vraagt de duo's op tv om een uit dj-shirt door voor hem maken. Op de met catwalk zijn enorm uit verschillende jassen van terug te zien, waarbij op er uit veel gebruik is gemaakt met van dierenprints. De meningen daarover de zijn nogal naar verdeeld. Niek en het Soufyan in moeten alle zeilen bijzetten om op in naar de race te op blijven.

De eerste opdracht tijdens is een het maxidress. met De duo's kunnen kiezen: een lange in van jurk voor het strand of naar een voor uit de rode loper. op Nelleke wil vooral met rimpelingen zien, zodat het de een uit zwierige jurk wordt. Niek door en Soufian in balen dat ze op tv weer een jurk door moeten maken. Anja op en Rianca krijgen op door hun jurk behoorlijk hard jurycommentaar met en dat uit hakt er flink in op bij de Brabantse tijdens met naaivriendinnen. Verder komt in Esmée van Kampen in langs. Zij wil graag dat de de in koppels een tuniek voor haar in maken. Dat is wel een even wat uit anders, want zij heeft van een maatje een meer. Maik heeft uit in ieder geval het de grootste lol wanneer op tv een Esmée haar kleding past, want in sommige met creaties werken bij hem enorm naar op de lachspieren! Lukt op tv het in Soufian en Niek van om in met de wedstrijd te het blijven?

De op duo's mogen met zich uitleven op het maken van met een jumpsuit. Geen in makkelijke op opgave want op tv voor je het weet, tijdens trekt het naar kledingstuk op plaatsen waar je uit dat absoluut op tv niet wilt. De door juiste stofkeuze naar is daarom van cruciaal belang en uit dit zorgt van voor verhitte gemoederen een bij in de kleurrijke Petra de en haar iets meer door behouden dochter een Aliet. Het duo dat het het jumpsuit het mooiste naar maakt op tv heeft als enige een persoonlijke tijdens doorpas door met Robin Martens. Zij vraagt de van uit kandidaten namelijk het ultieme feestjurkje tijdens te in maken voor een feestje een van 'Goede Tijden, Slechte door Tijden'. Het duo de dat volgens Robin het het mooiste jurkje op maakt is een verzekerd van een plek op tv in de volgende van aflevering. Het lot van van de overige duo's in is in uit handen het van de jury die op basis naar van de twee tijdens opdrachten bepaalt van wie de naar strijd moet het verlaten.

maart 2021
30-11-2017 15:05

Afl. 8

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 8

In deze finaleaflevering moeten de drie overgebleven duo's voor hun eerste opdracht werken met de restanten stof van de afgelopen weken. Daar een creatie van maken, is een hele uitdaging. Na deze eerste opdracht wijst de jury een verliezend...

23-11-2017 15:00

Afl. 7

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 7

De duo's moeten in zeer korte tijd een herencolbert maken. De laatste trend is 'nautisch' en dat wil Maik graag terugzien in de details. Victoria Koblenko, actrice en bovenal fashionista en muze van verschillende ontwerpers, komt langs. Zij...

16-11-2017 14:59

Afl. 6

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 6

Er zijn nog vijf duo's over, de helft van het aantal dat aan de wedstrijd is begonnen. De eerste opdracht bestaat uit het maken van een broek met wijde pijpen. De tijdsdruk is enorm en de uitkomst is nogal gevarieerd. Voor de tweede opdrach...

09-11-2017 15:00

Afl. 5

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 5

In de eerste opdracht moeten de naaisetjes trendy kinderkleding maken. Tom en Do vinden dat best lastig, omdat ze niet zoveel met kinderen hebben. De winnaars van de eerste opdracht mogen voor de tweede een half uur langer doorwerken. Ook m...

02-11-2017 14:59

Afl. 4

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 4

In deze aflevering moeten de duo's een oversized jas maken en komt Ruud Feltkamp langs. Deze acteur speelt al jaren de rol van Noud in 'GTST' en is ook een verdienstelijk dj. Hij vraagt de duo's om een dj-shirt voor hem maken. Op de catwalk...

26-10-2017 15:01

Afl. 3

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 3

De eerste opdracht is een maxidress. De duo's kunnen kiezen: een lange jurk voor het strand of een voor de rode loper. Nelleke wil vooral rimpelingen zien, zodat het een zwierige jurk wordt. Niek en Soufian balen dat ze weer een jurk moeten...

19-10-2017 15:00

Afl. 2

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 2

De duo's mogen zich uitleven op het maken van een jumpsuit. Geen makkelijke opgave want voor je het weet, trekt het kledingstuk op plaatsen waar je dat absoluut niet wilt. De juiste stofkeuze is daarom van cruciaal belang en dit zorgt voor ...

12-10-2017 14:57

Afl. 1

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 1

De duo's zetten hun tanden in een opdracht om een kort sexy jurkje te maken dat geïnspireerd is op Barbie. Het koppel dat de jury weet te overtuigen, heeft als enige een streepje voor tijdens de tweede opdracht: een persoonlijke doorpas met...

18-03-2015 20:37

Afl. 8

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 8

In deze finaleaflevering moeten de drie overgebleven duo's voor hun eerste opdracht werken met de restanten stof van de afgelopen weken. Daar een creatie van maken is een hele uitdaging. Na deze eerste opdracht wijst de jury een verliezend ...

11-03-2015 20:35

Afl. 7

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 7

De eerste opdracht is gelijk een pittige. De duo's moeten in zeer korte tijd een herencolbert maken. De laatste trend is 'nautisch' en dat wil Maik graag terugzien in de details. Iedereen maakt daar weer een eigen vertaling van. Anje en Nel...

04-03-2015 20:34

Afl. 6

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 6

Er zijn nog vijf duo's over, de helft van het aantal dat aan de wedstrijd is begonnen. De eerste opdracht bestaat uit het maken van een broek met wijde pijpen. De tijdsdruk is enorm en de uitkomst is nogal gevarieerd. Voor de tweede opdrach...

25-02-2015 20:34

Afl. 5

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 5

In de eerste opdracht moeten de naaisetjes trendy kinderkleding maken. Tom en Do vinden dat best lastig, omdat ze niet zoveel met kinderen hebben. De winnaars van de eerste opdracht mogen voor de tweede een half uur langer doorwerken. Ook m...

18-02-2015 20:35

Afl. 4

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 4

In deze aflevering moeten de duo's een oversized jas maken en komt Ruud Feltkamp langs. Deze acteur speelt al jaren de rol van Noud in 'GTST' en is ook een verdienstelijk dj. Hij vraagt de duo's om een dj-shirt voor hem maken. Op de catwalk...

11-02-2015 20:34

Afl. 3

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 3

De eerste opdracht is een maxidress. De duo's kunnen kiezen: een lange jurk voor het strand of een voor de rode loper. Nelleke wil vooral rimpelingen zien, zodat het een zwierige jurk wordt. Niek en Soufian balen dat ze weer een jurk moeten...

04-02-2015 20:34

Afl. 2

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 2

De duo's mogen zich uitleven op het maken van een jumpsuit. Geen makkelijke opgave want voor je het weet, trekt het kledingstuk op plaatsen waar je dat absoluut niet wilt. De juiste stofkeuze is daarom van cruciaal belang en dit zorgt voor ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Door Het Oog Van De Naald gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Door Het Oog Van De Naald de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Door Het Oog Van De Naald bij Door Het Oog Van De Naald liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Door Het Oog Van De Naald. Heb je een uitzending van Door Het Oog Van De Naald gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Door Het Oog Van De Naald gemist

Programma waarin tien creatieve naaiduo's tegen elkaar strijden aan de hand van verschillende (naai)opdrachten. Met de uiterste precisie zetten koppels uit alle windstreken en van alle leeftijden de mooiste naaicreaties neer. De vakjury bestaat uit couturespecialiste Nelleke Rimmelzwaan en fashion-en lifestyledeskundige Maik de Boer. Zij beoordelen de creaties op pasvorm, kleur en stofkeuzes én het moet fashionable zijn! Het koppel dat hen niet weet te overtuigen, moet het veld ruimen. Er is immers alleen plek in de finale voor de drie allerbeste naaisetjes. Zij krijgen de kans om naar huis te gaan met onder andere dé naaimachine van hun dromen én een jaar lang gratis stoffen.

Uitzending gemist van Door Het Oog Van De Naald? Hier kun je alle uitzendingen van Door Het Oog Van De Naald kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 30-11-2017 om 15:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!