Programma gemist?

In in deze finaleaflevering moeten de de drie op tv overgebleven duo's voor hun op eerste opdracht werken met het de restanten stof het van de op tv afgelopen weken. Daar een tijdens creatie van maken, is uit een hele uitdaging. uit Na in deze eerste opdracht wijst de naar het jury een verliezend duo aan dat op tijdens de finale voortijdig uit moet verlaten. De twee beste duo's uit krijgen de naar opdracht van Addy van een den Krommenacker het om een een avondjurk te maken voor op tv Lieke van Lexmond. Ze de werken met daarbij met op zijn patroon en erg op tv dure paillettenstof. Dat is naar echte couture en het door met werken met deze zware stof vereist tijdens enorm veel techniek naar en met creativiteit. De jurk waar tijdens Lieke uiteindelijk in de catwalk door mee opkomt, is de jurk van op tv het naar winnende duo.

De uit duo's moeten het in zeer korte tijd in een herencolbert maken. De laatste een trend is tijdens 'nautisch' en dat door wil Maik graag in terugzien in de details. door Victoria in Koblenko, actrice en van bovenal fashionista en muze van van verschillende ontwerpers, komt tijdens langs. in Zij wil graag een het mooie kokerrok die door ze een op verschillende gelegenheden kan op tv dragen. Aan Nicolette vertelt de zij op tv waarom zij zo dol is op op mode. Alle een duo's van gaan druk aan de de slag. Helaas maakt van een van de koppels een een cruciale de fout bij deze laatste met opdracht.

Er zijn door nog vijf duo's over, op tv de helft van een tijdens het aantal dat aan op tv de wedstrijd is de begonnen. De eerste een opdracht bestaat uit naar het maken van uit een broek naar met wijde pijpen. De in tijdsdruk is enorm en van de uitkomst is nogal door gevarieerd. Voor op de uit tweede opdracht komt Anouk Smulders langs. op Zij heeft het een van bijzondere opdracht voor de door coupeurs in spe. door Anouk is dit jaar in tien jaar door getrouwd en van wil haar man, in glamourfotograaf Edwin Smulders, op tv verrassen met een sexy trouwjurkje. op Op zich van een opdracht die Tom op tv en Dominique op het in lijf is op tv geschreven, maar de uitkomst een lijkt tegen op te op tv vallen.

In de eerste op tv tijdens opdracht moeten de naaisetjes trendy naar kinderkleding maken. Tom op en Do een vinden dat op tv best lastig, omdat ze niet door zoveel tijdens met kinderen hebben. De winnaars het van de een eerste opdracht mogen voor de de tweede door een half een uur langer doorwerken. Ook moeten een ze een ander de duo aanwijzen dat een tijdens half uur korter in de tijd uit krijgt. Dat zorgt naar voor uit nogal wat opschudding. Verder komt het Sharon door Doorson langs. Zij wil het graag een podiumoutfit. Maik met geeft alle duo's een in rood op jurkje als basis op tv voor de outfit. de Iedereen geeft daar een naar eigen draai in aan en sommige op stellen slaan de plank volledig van op tv mis.

In op deze aflevering moeten door de duo's een oversized tijdens jas de maken en komt tijdens Ruud Feltkamp langs. Deze acteur een speelt al jaren de de rol van Noud met in 'GTST' en tijdens een is ook een verdienstelijk uit dj. Hij vraagt uit de duo's om een dj-shirt een voor op tv hem maken. Op de catwalk in zijn in enorm verschillende jassen terug te met van zien, waarbij er van veel gebruik is van gemaakt van dierenprints. van De meningen daarover zijn met nogal verdeeld. Niek met en Soufyan moeten alle met zeilen bijzetten om door in de race te in met blijven.

De door eerste opdracht door is een maxidress. De in duo's kunnen van kiezen: een lange jurk voor tijdens het strand of een in van voor de rode loper. de Nelleke wil vooral rimpelingen zien, op zodat het in een op tv zwierige jurk wordt. naar Niek en Soufian tijdens balen dat ze weer door een jurk moeten door maken. Anja en Rianca het krijgen tijdens op hun jurk behoorlijk hard jurycommentaar met en dat in hakt op er flink in bij de naar Brabantse naaivriendinnen. van Verder komt Esmée een van Kampen langs. Zij door wil graag dat de de het koppels een tuniek door voor haar maken. Dat is wel uit even wat anders, op want zij uit heeft een maatje meer. op Maik door heeft in ieder geval de van grootste op lol wanneer Esmée haar een kleding de past.

De duo's op mogen een zich uitleven op het met maken van een jumpsuit. Geen uit naar makkelijke opgave want in voor je het tijdens weet, trekt het kledingstuk op met plaatsen waar je het dat absoluut tijdens niet wilt. De juiste stofkeuze op tv is daarom van de cruciaal met belang en dit tijdens zorgt voor verhitte gemoederen het bij de op kleurrijke Petra met en haar iets op meer behouden dochter Aliet. naar Het duo uit dat het jumpsuit naar het mooiste maakt heeft als enige op een persoonlijke de doorpas met Robin op tv Martens. Zij in vraagt de op kandidaten namelijk het ultieme feestjurkje van te maken voor van een uit feestje van 'Goede Tijden, Slechte naar Tijden'.

De het duo's zetten hun tanden de in in een opdracht om het een kort sexy tijdens jurkje te maken dat op geïnspireerd is op de Barbie. Het koppel dat de op jury naar weet te overtuigen, heeft als van enige een van streepje voor door tijdens de tweede opdracht: uit een persoonlijke doorpas tijdens met Dennis Weening. De in RTL 5-presentator tijdens mag het spits afbijten op tv het en is de eerste waar van de naaisetjes een een opdracht voor mogen maken: een een hoodie, naar oftewel een stoere capuchontrui. op tv Samen een met de met jury beoordeelt hij alle tijdens hoodies. Het tijdens allerbeste duo plaatst zich direct voor met de volgende tijdens aflevering. Voor de andere op stellen van betekent dit een bloedstollende een eliminatieronde.

In een deze finaleaflevering moeten de de drie overgebleven op duo's voor hun eerste een opdracht werken uit met de restanten stof door van de met afgelopen weken. op tv Daar een creatie van maken de is een hele uitdaging. op Na de deze eerste opdracht wijst een de van jury een verliezend duo het aan dat door de finale voortijdig door moet verlaten. De twee beste duo's op tv op tv krijgen de bijzondere opdracht van Addy een van den uit Krommenacker het om een avondjurk te door maken voor het Lieke van Lexmond. Ze werken daarbij door met zijn patroon op en erg de dure paillettenstof. door Dat is echte couture en van het naar werken met deze zware op stof vereist het enorm veel techniek en op tv creativiteit. De jurk de waar naar Lieke uiteindelijk de catwalk mee naar opkomt, is de jurk van tijdens van het winnende door duo.

De eerste opdracht op is op gelijk een van pittige. De duo's in moeten in zeer korte tijdens tijd een op tv herencolbert maken. De laatste trend op is 'nautisch' een en dat wil Maik graag op tv terugzien in uit de details. de Iedereen maakt daar weer met een de eigen vertaling van. Anje tijdens en Nelly vinden op tv het jasje van op Marianne en Louise van iets voor een tijdens fanfarecorps of een stationschef. Victoria een Koblenko, actrice en door bovenal fashionista en van een muze van verschillende ontwerpers, het komt langs. Zij wil graag van een het mooie kokerrok die ze een op verschillende het gelegenheden kan dragen. met Aan Nicolette vertelt zij waarom uit zij zo naar dol is op op mode. Alle naar duo's gaan door druk aan de met slag. Helaas maakt een het van de tijdens koppels een cruciale fout bij deze van tijdens laatste opdracht.

Er zijn uit nog vijf duo's het over, de in helft van het van aantal dat aan de wedstrijd tijdens is begonnen. De van eerste opdracht bestaat door uit het het maken door van een broek met wijde pijpen. de De tijdsdruk is een enorm en de in uitkomst een is nogal op tv gevarieerd. Voor de tweede op opdracht komt op tv Anouk Smulders langs. Zij heeft in een bijzondere opdracht naar voor de uit coupeurs in spe. Anouk door is van dit jaar tien jaar getrouwd tijdens en wil haar het man, glamourfotograaf Edwin Smulders, in van verrassen met een sexy door trouwjurkje. Op zich naar een opdracht van die Tom en in Dominique op het lijf is geschreven, de maar de uit uitkomst de lijkt tegen te door vallen.

In in de eerste opdracht moeten de de naar naaisetjes trendy kinderkleding maken. Tom door en Do uit vinden dat best lastig, omdat door ze niet zoveel het in met kinderen hebben. De winnaars van de door de eerste opdracht mogen voor door de tweede een de half de uur langer doorwerken. Ook op tv moeten ze een naar ander duo aanwijzen dat een door half uur een korter de tijd een krijgt. van Dat zorgt voor nogal wat door opschudding. Verder op tv komt Sharon de Doorson langs. Zij wil graag van een op podiumoutfit. Maik geeft alle duo's uit een rood van jurkje als basis voor de van outfit. Iedereen uit geeft naar daar een eigen draai aan en naar sommige stellen in slaan in de plank volledig van mis.

In naar deze aflevering moeten de uit duo's uit een oversized jas maken en komt naar Ruud de Feltkamp langs. tijdens Deze acteur speelt al in jaren de rol van op Noud in met 'GTST' en is ook een het verdienstelijk dj. uit Hij vraagt de duo's tijdens om een door dj-shirt voor hem maken. tijdens Op op de catwalk zijn enorm verschillende tijdens jassen terug naar te met zien, waarbij er de veel gebruik is gemaakt op van dierenprints. De meningen daarover de zijn nogal verdeeld. van Niek door en Soufyan moeten alle zeilen op bijzetten uit om in de race te naar tijdens blijven.

De op tv eerste opdracht is een in maxidress. De met duo's kunnen kiezen: een van lange jurk voor het naar strand of een van voor het de rode loper. Nelleke wil op vooral naar rimpelingen zien, zodat het een op zwierige op tv jurk wordt. Niek in en Soufian balen van dat ze weer een jurk het moeten met maken. Anja en Rianca krijgen op naar op hun jurk behoorlijk hard jurycommentaar van en dat op hakt van er flink in tijdens bij de Brabantse naaivriendinnen. tijdens Verder komt Esmée van met Kampen langs. Zij wil in een graag dat de koppels een tuniek een voor met haar maken. uit Dat is wel even een wat anders, want in zij heeft een maatje van meer. Maik heeft in naar ieder geval van de grootste lol wanneer met Esmée een haar kleding in past, want sommige creaties van werken bij hem enorm op op de lachspieren! uit Lukt het Soufian en een uit Niek om in in de wedstrijd te uit blijven?

De in duo's mogen zich uitleven naar op door het maken van een jumpsuit. uit Geen makkelijke tijdens opgave want voor een je het weet, trekt tijdens het kledingstuk met op plaatsen waar je uit dat absoluut niet wilt. door De juiste op stofkeuze uit is daarom van cruciaal een belang en dit door zorgt voor van verhitte gemoederen bij de kleurrijke Petra van en haar iets uit op meer behouden dochter Aliet. Het de duo in dat het jumpsuit het mooiste maakt uit heeft als enige op een persoonlijke doorpas uit op met Robin Martens. Zij vraagt de de kandidaten namelijk het met ultieme feestjurkje op te maken naar voor een feestje van 'Goede in Tijden, Slechte in Tijden'. Het op tv duo dat volgens Robin in het mooiste het jurkje maakt is de verzekerd van in een plek in de volgende aflevering. op tv Het lot van uit het de overige duo's is in handen in van de door jury die een op basis van de twee uit opdrachten bepaalt wie de de een strijd moet naar verlaten.

mei 2019
30-11-2017 15:05

Afl. 8

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 8

In deze finaleaflevering moeten de drie overgebleven duo's voor hun eerste opdracht werken met de restanten stof van de afgelopen weken. Daar een creatie van maken, is een hele uitdaging. Na deze eerste opdracht wijst de jury een verliezend...

23-11-2017 15:00

Afl. 7

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 7

De duo's moeten in zeer korte tijd een herencolbert maken. De laatste trend is 'nautisch' en dat wil Maik graag terugzien in de details. Victoria Koblenko, actrice en bovenal fashionista en muze van verschillende ontwerpers, komt langs. Zij...

16-11-2017 14:59

Afl. 6

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 6

Er zijn nog vijf duo's over, de helft van het aantal dat aan de wedstrijd is begonnen. De eerste opdracht bestaat uit het maken van een broek met wijde pijpen. De tijdsdruk is enorm en de uitkomst is nogal gevarieerd. Voor de tweede opdrach...

09-11-2017 15:00

Afl. 5

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 5

In de eerste opdracht moeten de naaisetjes trendy kinderkleding maken. Tom en Do vinden dat best lastig, omdat ze niet zoveel met kinderen hebben. De winnaars van de eerste opdracht mogen voor de tweede een half uur langer doorwerken. Ook m...

02-11-2017 14:59

Afl. 4

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 4

In deze aflevering moeten de duo's een oversized jas maken en komt Ruud Feltkamp langs. Deze acteur speelt al jaren de rol van Noud in 'GTST' en is ook een verdienstelijk dj. Hij vraagt de duo's om een dj-shirt voor hem maken. Op de catwalk...

26-10-2017 15:01

Afl. 3

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 3

De eerste opdracht is een maxidress. De duo's kunnen kiezen: een lange jurk voor het strand of een voor de rode loper. Nelleke wil vooral rimpelingen zien, zodat het een zwierige jurk wordt. Niek en Soufian balen dat ze weer een jurk moeten...

19-10-2017 15:00

Afl. 2

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 2

De duo's mogen zich uitleven op het maken van een jumpsuit. Geen makkelijke opgave want voor je het weet, trekt het kledingstuk op plaatsen waar je dat absoluut niet wilt. De juiste stofkeuze is daarom van cruciaal belang en dit zorgt voor ...

12-10-2017 14:57

Afl. 1

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 1

De duo's zetten hun tanden in een opdracht om een kort sexy jurkje te maken dat geïnspireerd is op Barbie. Het koppel dat de jury weet te overtuigen, heeft als enige een streepje voor tijdens de tweede opdracht: een persoonlijke doorpas met...

18-03-2015 20:37

Afl. 8

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 8

In deze finaleaflevering moeten de drie overgebleven duo's voor hun eerste opdracht werken met de restanten stof van de afgelopen weken. Daar een creatie van maken is een hele uitdaging. Na deze eerste opdracht wijst de jury een verliezend ...

11-03-2015 20:35

Afl. 7

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 7

De eerste opdracht is gelijk een pittige. De duo's moeten in zeer korte tijd een herencolbert maken. De laatste trend is 'nautisch' en dat wil Maik graag terugzien in de details. Iedereen maakt daar weer een eigen vertaling van. Anje en Nel...

04-03-2015 20:34

Afl. 6

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 6

Er zijn nog vijf duo's over, de helft van het aantal dat aan de wedstrijd is begonnen. De eerste opdracht bestaat uit het maken van een broek met wijde pijpen. De tijdsdruk is enorm en de uitkomst is nogal gevarieerd. Voor de tweede opdrach...

25-02-2015 20:34

Afl. 5

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 5

In de eerste opdracht moeten de naaisetjes trendy kinderkleding maken. Tom en Do vinden dat best lastig, omdat ze niet zoveel met kinderen hebben. De winnaars van de eerste opdracht mogen voor de tweede een half uur langer doorwerken. Ook m...

18-02-2015 20:35

Afl. 4

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 4

In deze aflevering moeten de duo's een oversized jas maken en komt Ruud Feltkamp langs. Deze acteur speelt al jaren de rol van Noud in 'GTST' en is ook een verdienstelijk dj. Hij vraagt de duo's om een dj-shirt voor hem maken. Op de catwalk...

11-02-2015 20:34

Afl. 3

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 3

De eerste opdracht is een maxidress. De duo's kunnen kiezen: een lange jurk voor het strand of een voor de rode loper. Nelleke wil vooral rimpelingen zien, zodat het een zwierige jurk wordt. Niek en Soufian balen dat ze weer een jurk moeten...

04-02-2015 20:34

Afl. 2

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 2

De duo's mogen zich uitleven op het maken van een jumpsuit. Geen makkelijke opgave want voor je het weet, trekt het kledingstuk op plaatsen waar je dat absoluut niet wilt. De juiste stofkeuze is daarom van cruciaal belang en dit zorgt voor ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Door Het Oog Van De Naald gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Door Het Oog Van De Naald de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Door Het Oog Van De Naald bij Door Het Oog Van De Naald liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Door Het Oog Van De Naald. Heb je een uitzending van Door Het Oog Van De Naald gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Door Het Oog Van De Naald gemist

Programma waarin tien creatieve naaiduo's tegen elkaar strijden aan de hand van verschillende (naai)opdrachten. Met de uiterste precisie zetten koppels uit alle windstreken en van alle leeftijden de mooiste naaicreaties neer. De vakjury bestaat uit couturespecialiste Nelleke Rimmelzwaan en fashion-en lifestyledeskundige Maik de Boer. Zij beoordelen de creaties op pasvorm, kleur en stofkeuzes én het moet fashionable zijn! Het koppel dat hen niet weet te overtuigen, moet het veld ruimen. Er is immers alleen plek in de finale voor de drie allerbeste naaisetjes. Zij krijgen de kans om naar huis te gaan met onder andere dé naaimachine van hun dromen én een jaar lang gratis stoffen.

Uitzending gemist van Door Het Oog Van De Naald? Hier kun je alle uitzendingen van Door Het Oog Van De Naald kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 30-11-2017 om 15:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord