Programma gemist?

In deze tijdens finaleaflevering moeten door de drie overgebleven op duo's voor hun eerste van opdracht het werken met de van restanten stof van de een afgelopen weken. Daar op tv een creatie door van maken, is een hele uitdaging. naar Na tijdens deze eerste de opdracht wijst de jury uit een verliezend duo aan op dat in de finale voortijdig moet op tv verlaten. De twee in beste duo's krijgen de tijdens opdracht een van Addy van den Krommenacker een om tijdens een avondjurk te maken door voor Lieke van Lexmond. Ze op werken daarbij met het zijn van patroon en erg dure paillettenstof. uit Dat is echte een couture en het het werken door met deze op tv zware stof vereist enorm van veel techniek en van creativiteit. De op tv jurk waar Lieke uiteindelijk op de catwalk tijdens mee opkomt, is de van jurk van het winnende op duo.

De tijdens duo's moeten door in zeer korte tijd met een herencolbert maken. op tv De laatste trend is van 'nautisch' en op tv dat wil Maik graag terugzien uit in op de details. Victoria een Koblenko, actrice tijdens en bovenal fashionista en tijdens muze van verschillende ontwerpers, door komt langs. van Zij wil naar graag een mooie kokerrok door die ze op verschillende gelegenheden met het kan dragen. Aan Nicolette vertelt het zij waarom zij zo met dol in is op op mode. Alle duo's door gaan druk aan de met slag. Helaas maakt een van het de koppels een een cruciale het fout bij deze tijdens laatste opdracht.

Er in zijn nog vijf op tv duo's over, de met helft van het aantal dat naar aan naar de wedstrijd is begonnen. een De eerste opdracht bestaat tijdens tijdens uit het maken van een een broek met in wijde pijpen. De de tijdsdruk is enorm in en de uitkomst van is nogal gevarieerd. Voor de uit tweede het opdracht komt Anouk op Smulders langs. met Zij heeft een in bijzondere opdracht voor de coupeurs in het tijdens spe. Anouk is van dit jaar tien tijdens jaar getrouwd en wil het haar man, van glamourfotograaf Edwin Smulders, verrassen met naar een sexy trouwjurkje. Op op naar zich een opdracht op tv die Tom en Dominique de op het lijf is geschreven, met in maar de uitkomst lijkt van tegen te naar vallen.

In de op tv eerste opdracht het moeten de naaisetjes trendy kinderkleding een van maken. Tom en met Do vinden dat in best lastig, omdat ze niet zoveel van met het kinderen hebben. De naar winnaars van de eerste uit opdracht een mogen voor de op tv tweede een half uur langer tijdens doorwerken. Ook van moeten ze een op tv ander duo aanwijzen dat een een half met uur korter de tijd op krijgt. Dat zorgt in voor op tv nogal wat opschudding. naar Verder komt Sharon op tv Doorson langs. Zij wil tijdens graag een podiumoutfit. het Maik geeft op tv alle duo's een rood jurkje als het basis voor op tv de outfit. in Iedereen geeft daar een met eigen draai met aan en sommige de stellen slaan de plank volledig het het mis.

In van deze aflevering een moeten de duo's een de oversized jas maken het en komt door Ruud Feltkamp langs. Deze acteur op speelt op tv al jaren de rol van van Noud in 'GTST' en uit is de ook een verdienstelijk dj. een Hij tijdens vraagt de duo's om een tijdens dj-shirt voor hem maken. de Op de het catwalk zijn een enorm verschillende jassen door terug te zien, tijdens waarbij er veel van gebruik is gemaakt van dierenprints. in De meningen daarover een zijn nogal verdeeld. door de Niek en Soufyan moeten alle naar zeilen van bijzetten om in door de race te tijdens blijven.

De tijdens eerste opdracht is de een maxidress. De van duo's kunnen door kiezen: een lange jurk voor het de het strand of een voor de tijdens rode loper. Nelleke een wil vooral rimpelingen zien, met zodat het een uit naar zwierige jurk wordt. met Niek en Soufian balen dat ze door weer een op tv jurk moeten maken. op tv Anja en Rianca met krijgen op hun jurk op tv op tv behoorlijk hard jurycommentaar het en dat hakt er flink in het bij met de Brabantse naaivriendinnen. Verder in komt Esmée tijdens van Kampen langs. het Zij wil graag dat op tv de op tv koppels een tuniek voor haar maken. in Dat is door wel even wat anders, met want zij een heeft een maatje van meer. Maik heeft in op tv ieder op geval de grootste lol wanneer uit Esmée uit haar kleding met past.

De duo's mogen tijdens zich uitleven op in het op maken van een jumpsuit. Geen uit makkelijke van opgave want voor je in het weet, trekt van het naar kledingstuk op plaatsen waar je dat op tv absoluut niet het wilt. De juiste stofkeuze naar is daarom van het cruciaal op belang en dit zorgt voor door verhitte gemoederen het bij de het kleurrijke Petra en haar van iets meer behouden de dochter een Aliet. Het duo dat het jumpsuit een het mooiste maakt op heeft als op tv enige een persoonlijke de doorpas met Robin Martens. van uit Zij vraagt de op kandidaten namelijk het ultieme door feestjurkje te maken voor in een feestje van 'Goede met Tijden, op tv Slechte Tijden'.

De duo's uit zetten hun tijdens tanden in op tv een opdracht om een in kort sexy naar jurkje te maken door dat geïnspireerd is op Barbie. Het de koppel dat de tijdens jury met weet te overtuigen, uit heeft als enige met een streepje voor tijdens een de tweede de opdracht: een persoonlijke de doorpas met in Dennis Weening. De RTL 5-presentator het mag het spits het afbijten van en is de eerste waar de een naaisetjes op tv een opdracht voor mogen maken: het een hoodie, een oftewel een stoere met capuchontrui. Samen met met de jury beoordeelt hij in alle hoodies. Het met allerbeste duo door plaatst zich het direct voor de volgende op aflevering. Voor de andere met stellen tijdens betekent dit een bloedstollende met eliminatieronde.

In deze finaleaflevering de moeten de drie de uit overgebleven duo's voor hun eerste opdracht in werken het met de restanten stof van het naar de afgelopen weken. Daar uit een creatie een van maken is een hele uitdaging. op tv Na deze eerste een opdracht in wijst de jury een met verliezend tijdens duo aan dat de finale naar voortijdig moet de verlaten. De twee beste duo's het krijgen de de bijzondere opdracht van uit Addy van den met Krommenacker in om een avondjurk te maken voor tijdens Lieke van Lexmond. op tv Ze werken daarbij van op met zijn patroon en erg dure door paillettenstof. op tv Dat is echte couture en het op het werken met deze uit zware stof vereist enorm veel tijdens techniek van en creativiteit. De jurk met waar Lieke uiteindelijk het de catwalk mee het opkomt, op tv is de jurk uit van het winnende het duo.

De in eerste opdracht is gelijk naar een pittige. De duo's tijdens een moeten in zeer korte door tijd een herencolbert maken. door De laatste trend is van 'nautisch' en dat de wil Maik graag op tv terugzien door in de details. Iedereen maakt uit daar weer door een eigen door vertaling van. Anje en door Nelly vinden het jasje uit van de Marianne en Louise van iets voor op tv een fanfarecorps of een tijdens stationschef. Victoria tijdens Koblenko, actrice en bovenal door fashionista en uit muze van verschillende ontwerpers, door komt langs. Zij wil graag in een mooie uit kokerrok die het ze op verschillende gelegenheden kan uit van dragen. Aan Nicolette op tv vertelt zij waarom zij van zo dol is op mode. op tv een Alle duo's gaan druk aan een de op tv slag. Helaas maakt een van uit de in koppels een cruciale fout bij uit deze laatste van opdracht.

Er zijn nog het het vijf duo's over, de de helft van het het aantal dat het aan de wedstrijd is op begonnen. De eerste opdracht uit bestaat in uit het maken door van een broek met het wijde pijpen. De in tijdsdruk is enorm naar en de uitkomst is nogal uit met gevarieerd. Voor de tweede opdracht komt een Anouk Smulders op langs. Zij heeft van een bijzondere opdracht voor in van de coupeurs in spe. Anouk op tv is dit jaar tien op jaar met getrouwd en wil haar met man, glamourfotograaf Edwin door Smulders, verrassen tijdens met een sexy trouwjurkje. Op tijdens zich een opdracht naar die Tom uit en Dominique op van het op lijf is geschreven, maar van de uitkomst lijkt tegen tijdens te van vallen.

In de eerste in een opdracht moeten de het naaisetjes trendy kinderkleding maken. met Tom en met Do vinden dat best lastig, op tv omdat van ze niet zoveel met naar kinderen hebben. De winnaars tijdens van de eerste opdracht op tv mogen voor door de tweede op tv een half de uur langer doorwerken. Ook van moeten ze het een ander duo aanwijzen dat door een half uur op korter de tijd in krijgt. Dat uit zorgt voor nogal wat opschudding. tijdens de Verder komt Sharon Doorson in langs. Zij op tv wil graag een naar podiumoutfit. Maik geeft alle naar duo's een rood jurkje als in basis voor de naar outfit. Iedereen geeft het daar naar een eigen uit draai aan en sommige stellen slaan van de plank met volledig naar mis.

In door deze aflevering moeten de uit duo's een het oversized jas maken van en komt Ruud Feltkamp langs. uit Deze acteur tijdens speelt al jaren door de rol van Noud met door in 'GTST' en is ook een met verdienstelijk van dj. Hij vraagt uit de duo's om een dj-shirt uit voor op tv hem maken. Op de de catwalk zijn enorm naar verschillende jassen terug in te op zien, waarbij er veel gebruik is uit naar gemaakt van dierenprints. naar De meningen daarover met zijn nogal verdeeld. Niek en een Soufyan moeten de alle zeilen bijzetten om in op de het race te uit blijven.

De eerste door opdracht is een maxidress. op De duo's de kunnen naar kiezen: een lange jurk voor van het strand of een de voor de de rode het loper. Nelleke wil van vooral rimpelingen zien, zodat met het een zwierige jurk op wordt. een Niek en Soufian balen van dat ze weer naar een jurk moeten uit maken. Anja uit en Rianca krijgen op in hun jurk behoorlijk in hard jurycommentaar en dat door hakt er flink in op bij van de Brabantse naaivriendinnen. Verder komt in Esmée van Kampen naar langs. de Zij wil tijdens graag dat de koppels tijdens een tuniek voor op tv haar maken. Dat met is wel door even wat anders, want zij tijdens heeft een maatje meer. tijdens Maik heeft in door naar ieder geval de grootste lol wanneer op tv Esmée haar in kleding past, want sommige door creaties van werken bij hem enorm uit op de lachspieren! Lukt in het Soufian en uit Niek op om in de wedstrijd te door op tv blijven?

De duo's tijdens mogen zich uitleven op van het op tv maken van een jumpsuit. Geen met op makkelijke opgave want voor je op tv het weet, met trekt het kledingstuk uit op plaatsen uit waar je dat absoluut uit niet wilt. de De juiste stofkeuze is daarom een van tijdens cruciaal belang en dit zorgt een voor uit verhitte gemoederen bij door de kleurrijke Petra en door haar iets op meer behouden dochter Aliet. Het duo op dat het jumpsuit het het mooiste de maakt heeft uit als enige een het persoonlijke doorpas met Robin een Martens. Zij vraagt met de een kandidaten namelijk het tijdens ultieme feestjurkje te op maken voor een door feestje van 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. op Het van duo dat een volgens Robin het mooiste jurkje maakt een is verzekerd van het een plek op tv in uit de volgende aflevering. Het een lot van de overige uit duo's op is in handen van de met jury die op uit basis van op tv de twee opdrachten tijdens bepaalt wie de strijd door moet op verlaten.

december 2019
30-11-2017 15:05

Afl. 8

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 8

In deze finaleaflevering moeten de drie overgebleven duo's voor hun eerste opdracht werken met de restanten stof van de afgelopen weken. Daar een creatie van maken, is een hele uitdaging. Na deze eerste opdracht wijst de jury een verliezend...

23-11-2017 15:00

Afl. 7

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 7

De duo's moeten in zeer korte tijd een herencolbert maken. De laatste trend is 'nautisch' en dat wil Maik graag terugzien in de details. Victoria Koblenko, actrice en bovenal fashionista en muze van verschillende ontwerpers, komt langs. Zij...

16-11-2017 14:59

Afl. 6

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 6

Er zijn nog vijf duo's over, de helft van het aantal dat aan de wedstrijd is begonnen. De eerste opdracht bestaat uit het maken van een broek met wijde pijpen. De tijdsdruk is enorm en de uitkomst is nogal gevarieerd. Voor de tweede opdrach...

09-11-2017 15:00

Afl. 5

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 5

In de eerste opdracht moeten de naaisetjes trendy kinderkleding maken. Tom en Do vinden dat best lastig, omdat ze niet zoveel met kinderen hebben. De winnaars van de eerste opdracht mogen voor de tweede een half uur langer doorwerken. Ook m...

02-11-2017 14:59

Afl. 4

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 4

In deze aflevering moeten de duo's een oversized jas maken en komt Ruud Feltkamp langs. Deze acteur speelt al jaren de rol van Noud in 'GTST' en is ook een verdienstelijk dj. Hij vraagt de duo's om een dj-shirt voor hem maken. Op de catwalk...

26-10-2017 15:01

Afl. 3

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 3

De eerste opdracht is een maxidress. De duo's kunnen kiezen: een lange jurk voor het strand of een voor de rode loper. Nelleke wil vooral rimpelingen zien, zodat het een zwierige jurk wordt. Niek en Soufian balen dat ze weer een jurk moeten...

19-10-2017 15:00

Afl. 2

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 2

De duo's mogen zich uitleven op het maken van een jumpsuit. Geen makkelijke opgave want voor je het weet, trekt het kledingstuk op plaatsen waar je dat absoluut niet wilt. De juiste stofkeuze is daarom van cruciaal belang en dit zorgt voor ...

12-10-2017 14:57

Afl. 1

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 1

De duo's zetten hun tanden in een opdracht om een kort sexy jurkje te maken dat geïnspireerd is op Barbie. Het koppel dat de jury weet te overtuigen, heeft als enige een streepje voor tijdens de tweede opdracht: een persoonlijke doorpas met...

18-03-2015 20:37

Afl. 8

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 8

In deze finaleaflevering moeten de drie overgebleven duo's voor hun eerste opdracht werken met de restanten stof van de afgelopen weken. Daar een creatie van maken is een hele uitdaging. Na deze eerste opdracht wijst de jury een verliezend ...

11-03-2015 20:35

Afl. 7

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 7

De eerste opdracht is gelijk een pittige. De duo's moeten in zeer korte tijd een herencolbert maken. De laatste trend is 'nautisch' en dat wil Maik graag terugzien in de details. Iedereen maakt daar weer een eigen vertaling van. Anje en Nel...

04-03-2015 20:34

Afl. 6

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 6

Er zijn nog vijf duo's over, de helft van het aantal dat aan de wedstrijd is begonnen. De eerste opdracht bestaat uit het maken van een broek met wijde pijpen. De tijdsdruk is enorm en de uitkomst is nogal gevarieerd. Voor de tweede opdrach...

25-02-2015 20:34

Afl. 5

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 5

In de eerste opdracht moeten de naaisetjes trendy kinderkleding maken. Tom en Do vinden dat best lastig, omdat ze niet zoveel met kinderen hebben. De winnaars van de eerste opdracht mogen voor de tweede een half uur langer doorwerken. Ook m...

18-02-2015 20:35

Afl. 4

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 4

In deze aflevering moeten de duo's een oversized jas maken en komt Ruud Feltkamp langs. Deze acteur speelt al jaren de rol van Noud in 'GTST' en is ook een verdienstelijk dj. Hij vraagt de duo's om een dj-shirt voor hem maken. Op de catwalk...

11-02-2015 20:34

Afl. 3

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 3

De eerste opdracht is een maxidress. De duo's kunnen kiezen: een lange jurk voor het strand of een voor de rode loper. Nelleke wil vooral rimpelingen zien, zodat het een zwierige jurk wordt. Niek en Soufian balen dat ze weer een jurk moeten...

04-02-2015 20:34

Afl. 2

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 2

De duo's mogen zich uitleven op het maken van een jumpsuit. Geen makkelijke opgave want voor je het weet, trekt het kledingstuk op plaatsen waar je dat absoluut niet wilt. De juiste stofkeuze is daarom van cruciaal belang en dit zorgt voor ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Door Het Oog Van De Naald gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Door Het Oog Van De Naald de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Door Het Oog Van De Naald bij Door Het Oog Van De Naald liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Door Het Oog Van De Naald. Heb je een uitzending van Door Het Oog Van De Naald gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Door Het Oog Van De Naald gemist

Programma waarin tien creatieve naaiduo's tegen elkaar strijden aan de hand van verschillende (naai)opdrachten. Met de uiterste precisie zetten koppels uit alle windstreken en van alle leeftijden de mooiste naaicreaties neer. De vakjury bestaat uit couturespecialiste Nelleke Rimmelzwaan en fashion-en lifestyledeskundige Maik de Boer. Zij beoordelen de creaties op pasvorm, kleur en stofkeuzes én het moet fashionable zijn! Het koppel dat hen niet weet te overtuigen, moet het veld ruimen. Er is immers alleen plek in de finale voor de drie allerbeste naaisetjes. Zij krijgen de kans om naar huis te gaan met onder andere dé naaimachine van hun dromen én een jaar lang gratis stoffen.

Uitzending gemist van Door Het Oog Van De Naald? Hier kun je alle uitzendingen van Door Het Oog Van De Naald kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 30-11-2017 om 15:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!