Programma gemist?

In in deze finaleaflevering moeten de drie door overgebleven duo's voor naar hun tijdens eerste opdracht werken naar met de restanten stof van door op tv de afgelopen weken. op Daar een creatie van maken, is naar een in hele uitdaging. Na deze in eerste opdracht de wijst de jury uit een verliezend een duo aan dat op tv de finale voortijdig moet verlaten. het De naar twee beste duo's krijgen de van opdracht van Addy op tv van in den Krommenacker om een avondjurk te op maken voor Lieke het een van Lexmond. Ze werken daarbij in met zijn een patroon en erg van dure paillettenstof. Dat is echte van couture een en het de werken met deze zware stof een vereist enorm veel op tv techniek en creativiteit. De uit jurk waar Lieke de uiteindelijk de catwalk op tv mee opkomt, is de de naar jurk van het de winnende duo.

De duo's uit moeten in door zeer korte tijd een uit herencolbert in maken. De laatste trend de is 'nautisch' en dat tijdens wil Maik naar graag terugzien in de de details. Victoria uit Koblenko, actrice en het bovenal fashionista en muze van op verschillende ontwerpers, de komt langs. Zij uit wil van graag een mooie kokerrok die ze van op verschillende gelegenheden op tv tijdens kan dragen. Aan Nicolette vertelt op zij waarom tijdens zij zo op tv dol is op mode. Alle duo's in gaan druk aan de de slag. Helaas op tv maakt een van naar de tijdens koppels een cruciale fout bij in op tv deze laatste opdracht.

Er van zijn nog vijf duo's over, uit de een helft van het aantal dat tijdens aan de wedstrijd van de is begonnen. De eerste opdracht de bestaat uit het uit maken van een broek van met het wijde pijpen. op tv De tijdsdruk is enorm tijdens en de uitkomst van is nogal gevarieerd. Voor de naar tweede opdracht komt op Anouk Smulders tijdens langs. Zij door heeft een met bijzondere opdracht voor de coupeurs in in spe. Anouk is op tv dit met jaar tien jaar getrouwd en uit wil in haar man, glamourfotograaf naar Edwin Smulders, verrassen naar met een van sexy trouwjurkje. Op zich van een opdracht met die Tom en Dominique op het tijdens lijf door is geschreven, maar de door uitkomst lijkt tegen op tv te door vallen.

In op de eerste opdracht moeten de in naaisetjes trendy door kinderkleding tijdens maken. Tom en Do vinden op dat best van lastig, omdat ze niet zoveel een met naar kinderen hebben. De door winnaars van de de eerste opdracht mogen het voor de naar tweede een half uur naar langer doorwerken. Ook moeten ze uit een ander van duo aanwijzen dat naar een tijdens half uur korter de uit tijd krijgt. Dat uit zorgt voor nogal wat opschudding. in op tv Verder komt Sharon Doorson het langs. Zij wil het graag een podiumoutfit. tijdens Maik geeft alle duo's door een rood tijdens jurkje als basis voor van de outfit. op tv Iedereen geeft daar op tv een eigen uit draai aan en sommige stellen slaan de de een plank volledig op tv mis.

In uit deze aflevering moeten de de duo's een oversized jas het maken en komt van Ruud Feltkamp in langs. Deze acteur naar speelt al jaren door de van rol van Noud in het 'GTST' en is ook een door verdienstelijk dj. Hij naar vraagt de duo's tijdens op om een dj-shirt voor hem een maken. Op de in catwalk door zijn enorm verschillende door jassen terug te zien, naar waarbij er veel gebruik van is gemaakt tijdens van dierenprints. het De meningen daarover met zijn nogal verdeeld. Niek en tijdens Soufyan moeten alle zeilen van bijzetten om uit in van de race te met blijven.

De van eerste opdracht is een maxidress. op De de duo's kunnen kiezen: een lange tijdens door jurk voor het uit strand of een voor tijdens de rode loper. Nelleke in wil vooral rimpelingen de zien, zodat het een van zwierige het jurk wordt. Niek en met Soufian het balen dat ze weer een naar jurk van moeten maken. Anja het en Rianca krijgen op hun van jurk behoorlijk hard de jurycommentaar en dat van hakt er een flink in bij de uit Brabantse naaivriendinnen. de Verder komt Esmée de van Kampen langs. Zij wil de op graag dat de koppels een tuniek een voor haar maken. met Dat is de wel even wat anders, tijdens want door zij heeft een maatje meer. van Maik van heeft in ieder geval de door grootste lol wanneer de door Esmée haar kleding met past.

De duo's met mogen zich naar uitleven op door het maken van in een jumpsuit. Geen het makkelijke opgave want voor het je het met weet, trekt het kledingstuk op plaatsen het op tv waar je dat absoluut niet op wilt. op De juiste stofkeuze is daarom het van tijdens cruciaal belang en dit van zorgt voor verhitte gemoederen de bij naar de kleurrijke Petra en haar iets de meer behouden dochter op Aliet. Het het duo dat het door jumpsuit een het mooiste maakt heeft als een enige een persoonlijke naar doorpas met naar Robin Martens. Zij vraagt naar de uit kandidaten namelijk het op tv ultieme feestjurkje te tijdens maken voor een feestje van de 'Goede Tijden, in Slechte Tijden'.

De tijdens duo's zetten het hun tanden in een opdracht om uit een kort op sexy jurkje van te maken in dat geïnspireerd is op Barbie. Het met koppel dat het de jury naar weet te met overtuigen, heeft als enige een streepje de voor tijdens de het tweede opdracht: met een persoonlijke doorpas met het een Dennis Weening. De RTL in 5-presentator mag op tv het spits afbijten en is de een eerste waar de het van naaisetjes een opdracht voor het mogen maken: een van hoodie, oftewel een stoere het capuchontrui. Samen het met de jury beoordeelt uit hij in alle hoodies. Het allerbeste op duo plaatst zich direct op voor de volgende aflevering. van Voor de tijdens andere in stellen betekent dit een met bloedstollende eliminatieronde.

In deze de finaleaflevering moeten tijdens de drie overgebleven duo's naar voor hun de eerste opdracht werken met op tv de restanten in stof van de van afgelopen weken. Daar een creatie tijdens de van maken is een een hele uitdaging. met Na deze eerste opdracht wijst op de jury een met verliezend duo naar aan dat in de finale voortijdig moet verlaten. met De twee beste duo's een op tv krijgen de bijzondere uit opdracht van Addy van den de Krommenacker om op een avondjurk het te maken voor Lieke het van Lexmond. op tv Ze werken daarbij met zijn patroon uit van en erg dure paillettenstof. Dat is het echte couture en op tv het werken met naar deze zware stof uit tijdens vereist enorm veel techniek en creativiteit. tijdens De jurk waar van Lieke uit uiteindelijk de op tv catwalk mee opkomt, is het de jurk van het winnende de door duo.

De eerste opdracht met is het gelijk een pittige. De duo's de moeten naar in zeer korte tijd door een herencolbert op tv maken. De laatste trend is op tv 'nautisch' en op tv dat wil Maik op graag terugzien in de in van details. Iedereen maakt daar op weer een eigen vertaling van. het Anje en Nelly de vinden het de jasje van Marianne en van Louise op iets voor een fanfarecorps of de een stationschef. de Victoria Koblenko, actrice tijdens en met bovenal fashionista en muze naar van verschillende ontwerpers, komt tijdens langs. de Zij wil graag een tijdens mooie kokerrok die uit ze op verschillende gelegenheden kan op dragen. Aan Nicolette op tv door vertelt zij waarom zij zo dol op tv met is op mode. in Alle duo's gaan druk door aan de slag. Helaas maakt op tv een van de op tv met koppels een cruciale fout bij uit deze laatste met opdracht.

Er zijn nog op vijf duo's over, de de helft uit van van het aantal dat aan een de wedstrijd is begonnen. naar De naar eerste opdracht bestaat uit het maken uit met van een broek met uit wijde pijpen. op tv De tijdsdruk is op enorm en de uitkomst is nogal van gevarieerd. Voor de in een tweede opdracht komt Anouk Smulders langs. een Zij heeft de een een bijzondere opdracht voor de naar coupeurs in tijdens spe. Anouk is dit jaar op tv tien jaar getrouwd en in uit wil haar man, van glamourfotograaf Edwin Smulders, verrassen met door een sexy trouwjurkje. Op door op zich een opdracht die in Tom en Dominique op het tijdens lijf is geschreven, tijdens maar op tv de uitkomst lijkt tegen op tv te uit vallen.

In de uit eerste het opdracht moeten de naaisetjes uit trendy kinderkleding maken. de Tom en Do vinden dat door van best lastig, omdat op ze niet zoveel met in kinderen hebben. tijdens De winnaars van de tijdens eerste opdracht mogen voor de uit met tweede een half uur in langer doorwerken. door Ook moeten ze een ander van duo aanwijzen dat op een half door uur korter van de tijd krijgt. Dat zorgt voor de nogal wat opschudding. door Verder naar komt Sharon Doorson op langs. Zij wil in graag een podiumoutfit. tijdens Maik geeft alle duo's op tv een rood op jurkje als het basis voor de met outfit. Iedereen geeft daar een met eigen draai aan de en sommige stellen slaan de de plank van volledig uit mis.

In deze tijdens aflevering moeten de door duo's een oversized op tv jas maken naar en komt Ruud Feltkamp langs. op tv tijdens Deze acteur speelt al jaren door de rol van Noud van in 'GTST' op tv en is het ook een verdienstelijk dj. tijdens Hij in vraagt de duo's om een een dj-shirt voor hem met maken. Op de catwalk in zijn op tv enorm verschillende jassen terug op te een zien, waarbij er een veel gebruik is gemaakt van in dierenprints. De door meningen daarover tijdens zijn nogal verdeeld. op tv Niek en Soufyan moeten alle zeilen op bijzetten om in met de tijdens race te met blijven.

De eerste met opdracht is een naar maxidress. De duo's kunnen uit kiezen: een lange uit jurk voor de het strand of een tijdens voor de op tv rode op loper. Nelleke wil vooral rimpelingen zien, in zodat het het een een zwierige jurk wordt. Niek en op tv Soufian balen dat ze van weer een jurk tijdens moeten maken. Anja op en in Rianca krijgen naar op hun jurk behoorlijk hard de jurycommentaar en dat hakt met er flink in uit bij de Brabantse in naaivriendinnen. door Verder komt Esmée een van Kampen langs. Zij wil op tv met graag dat de koppels een een tuniek voor met haar maken. een Dat is wel even wat de anders, de want zij heeft een maatje meer. op tv Maik heeft tijdens in ieder geval de van grootste lol in wanneer Esmée haar op kleding past, want tijdens sommige creaties werken het bij hem enorm uit op de lachspieren! een Lukt het Soufian en in Niek met om in door de wedstrijd te uit blijven?

De met duo's mogen zich uitleven op op tv het in maken van een jumpsuit. de Geen makkelijke opgave want de voor door je het weet, trekt de het kledingstuk op uit plaatsen met waar je dat absoluut niet van wilt. De juiste stofkeuze het op tv is daarom van cruciaal belang de en dit met zorgt voor verhitte in gemoederen bij de de kleurrijke Petra en uit haar iets meer behouden op dochter Aliet. Het duo een naar dat het jumpsuit tijdens het mooiste maakt heeft uit als enige een persoonlijke doorpas een met Robin Martens. in Zij tijdens vraagt de kandidaten namelijk op tv het uit ultieme feestjurkje te maken uit voor een feestje van het 'Goede Tijden, uit Slechte Tijden'. Het duo de dat volgens in Robin het tijdens mooiste jurkje maakt is verzekerd op van op tv een plek in de volgende tijdens aflevering. Het lot van van de de overige duo's is tijdens in handen van de het jury die op in basis van de op tv twee opdrachten bepaalt de wie naar de strijd moet de verlaten.

oktober 2020
30-11-2017 15:05

Afl. 8

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 8

In deze finaleaflevering moeten de drie overgebleven duo's voor hun eerste opdracht werken met de restanten stof van de afgelopen weken. Daar een creatie van maken, is een hele uitdaging. Na deze eerste opdracht wijst de jury een verliezend...

23-11-2017 15:00

Afl. 7

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 7

De duo's moeten in zeer korte tijd een herencolbert maken. De laatste trend is 'nautisch' en dat wil Maik graag terugzien in de details. Victoria Koblenko, actrice en bovenal fashionista en muze van verschillende ontwerpers, komt langs. Zij...

16-11-2017 14:59

Afl. 6

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 6

Er zijn nog vijf duo's over, de helft van het aantal dat aan de wedstrijd is begonnen. De eerste opdracht bestaat uit het maken van een broek met wijde pijpen. De tijdsdruk is enorm en de uitkomst is nogal gevarieerd. Voor de tweede opdrach...

09-11-2017 15:00

Afl. 5

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 5

In de eerste opdracht moeten de naaisetjes trendy kinderkleding maken. Tom en Do vinden dat best lastig, omdat ze niet zoveel met kinderen hebben. De winnaars van de eerste opdracht mogen voor de tweede een half uur langer doorwerken. Ook m...

02-11-2017 14:59

Afl. 4

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 4

In deze aflevering moeten de duo's een oversized jas maken en komt Ruud Feltkamp langs. Deze acteur speelt al jaren de rol van Noud in 'GTST' en is ook een verdienstelijk dj. Hij vraagt de duo's om een dj-shirt voor hem maken. Op de catwalk...

26-10-2017 15:01

Afl. 3

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 3

De eerste opdracht is een maxidress. De duo's kunnen kiezen: een lange jurk voor het strand of een voor de rode loper. Nelleke wil vooral rimpelingen zien, zodat het een zwierige jurk wordt. Niek en Soufian balen dat ze weer een jurk moeten...

19-10-2017 15:00

Afl. 2

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 2

De duo's mogen zich uitleven op het maken van een jumpsuit. Geen makkelijke opgave want voor je het weet, trekt het kledingstuk op plaatsen waar je dat absoluut niet wilt. De juiste stofkeuze is daarom van cruciaal belang en dit zorgt voor ...

12-10-2017 14:57

Afl. 1

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 1

De duo's zetten hun tanden in een opdracht om een kort sexy jurkje te maken dat geïnspireerd is op Barbie. Het koppel dat de jury weet te overtuigen, heeft als enige een streepje voor tijdens de tweede opdracht: een persoonlijke doorpas met...

18-03-2015 20:37

Afl. 8

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 8

In deze finaleaflevering moeten de drie overgebleven duo's voor hun eerste opdracht werken met de restanten stof van de afgelopen weken. Daar een creatie van maken is een hele uitdaging. Na deze eerste opdracht wijst de jury een verliezend ...

11-03-2015 20:35

Afl. 7

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 7

De eerste opdracht is gelijk een pittige. De duo's moeten in zeer korte tijd een herencolbert maken. De laatste trend is 'nautisch' en dat wil Maik graag terugzien in de details. Iedereen maakt daar weer een eigen vertaling van. Anje en Nel...

04-03-2015 20:34

Afl. 6

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 6

Er zijn nog vijf duo's over, de helft van het aantal dat aan de wedstrijd is begonnen. De eerste opdracht bestaat uit het maken van een broek met wijde pijpen. De tijdsdruk is enorm en de uitkomst is nogal gevarieerd. Voor de tweede opdrach...

25-02-2015 20:34

Afl. 5

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 5

In de eerste opdracht moeten de naaisetjes trendy kinderkleding maken. Tom en Do vinden dat best lastig, omdat ze niet zoveel met kinderen hebben. De winnaars van de eerste opdracht mogen voor de tweede een half uur langer doorwerken. Ook m...

18-02-2015 20:35

Afl. 4

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 4

In deze aflevering moeten de duo's een oversized jas maken en komt Ruud Feltkamp langs. Deze acteur speelt al jaren de rol van Noud in 'GTST' en is ook een verdienstelijk dj. Hij vraagt de duo's om een dj-shirt voor hem maken. Op de catwalk...

11-02-2015 20:34

Afl. 3

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 3

De eerste opdracht is een maxidress. De duo's kunnen kiezen: een lange jurk voor het strand of een voor de rode loper. Nelleke wil vooral rimpelingen zien, zodat het een zwierige jurk wordt. Niek en Soufian balen dat ze weer een jurk moeten...

04-02-2015 20:34

Afl. 2

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 2

De duo's mogen zich uitleven op het maken van een jumpsuit. Geen makkelijke opgave want voor je het weet, trekt het kledingstuk op plaatsen waar je dat absoluut niet wilt. De juiste stofkeuze is daarom van cruciaal belang en dit zorgt voor ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Door Het Oog Van De Naald gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Door Het Oog Van De Naald de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Door Het Oog Van De Naald bij Door Het Oog Van De Naald liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Door Het Oog Van De Naald. Heb je een uitzending van Door Het Oog Van De Naald gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Door Het Oog Van De Naald gemist

Programma waarin tien creatieve naaiduo's tegen elkaar strijden aan de hand van verschillende (naai)opdrachten. Met de uiterste precisie zetten koppels uit alle windstreken en van alle leeftijden de mooiste naaicreaties neer. De vakjury bestaat uit couturespecialiste Nelleke Rimmelzwaan en fashion-en lifestyledeskundige Maik de Boer. Zij beoordelen de creaties op pasvorm, kleur en stofkeuzes én het moet fashionable zijn! Het koppel dat hen niet weet te overtuigen, moet het veld ruimen. Er is immers alleen plek in de finale voor de drie allerbeste naaisetjes. Zij krijgen de kans om naar huis te gaan met onder andere dé naaimachine van hun dromen én een jaar lang gratis stoffen.

Uitzending gemist van Door Het Oog Van De Naald? Hier kun je alle uitzendingen van Door Het Oog Van De Naald kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 30-11-2017 om 15:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!