Programma gemist?

In deze door finaleaflevering moeten de door drie de overgebleven duo's voor hun eerste met opdracht werken met de door restanten stof van de de afgelopen op tv weken. Daar een creatie naar tijdens van maken, is een hele door uitdaging. op Na deze eerste uit opdracht wijst de jury op een verliezend duo in aan dat de finale voortijdig in moet verlaten. De een twee in beste duo's krijgen de in opdracht van Addy op tv van den Krommenacker om door uit een avondjurk te maken voor Lieke naar van Lexmond. Ze tijdens werken daarbij met in zijn patroon het en erg dure het paillettenstof. Dat is van echte naar couture en het werken op met deze van zware stof vereist enorm veel van techniek en op tv creativiteit. De jurk op waar Lieke uiteindelijk de catwalk door op mee opkomt, is door de jurk van met het winnende duo.

De met duo's moeten in zeer korte uit tijd een herencolbert van maken. De de laatste trend door is 'nautisch' en naar dat wil met Maik graag terugzien in de naar details. Victoria Koblenko, met actrice en bovenal in fashionista en van muze van verschillende in ontwerpers, komt langs. tijdens Zij wil graag op tv een mooie kokerrok die de ze op verschillende gelegenheden de kan dragen. met Aan Nicolette vertelt zij de waarom zij uit zo dol is op een mode. Alle duo's de gaan druk uit aan door de slag. Helaas op tv maakt een van de de koppels een cruciale op fout bij deze laatste van opdracht.

Er zijn op nog vijf duo's de over, de in helft van het aantal dat met aan de op tv wedstrijd is begonnen. De de eerste opdracht van bestaat uit het maken een van een broek een met wijde pijpen. het door De tijdsdruk is enorm en de op tv uitkomst een is nogal gevarieerd. Voor de met tweede opdracht een komt Anouk Smulders langs. met het Zij heeft een bijzondere opdracht de voor de coupeurs het in spe. tijdens Anouk is met dit jaar tien jaar getrouwd een en wil in haar man, glamourfotograaf tijdens Edwin Smulders, verrassen met een van een sexy trouwjurkje. Op zich een opdracht naar die Tom op en Dominique op in het lijf is in geschreven, maar naar de uitkomst lijkt tegen te de tijdens vallen.

In van de eerste opdracht de moeten de van naaisetjes trendy kinderkleding maken. Tom de en Do vinden dat in een best lastig, omdat ze op niet zoveel met kinderen de hebben. De winnaars tijdens van de eerste een opdracht mogen het voor de tweede een een half uur langer doorwerken. het in Ook moeten ze een ander de duo door aanwijzen dat een half uur het korter de tijd op tv krijgt. Dat zorgt voor op nogal wat op opschudding. een Verder komt Sharon Doorson de langs. Zij uit wil graag een podiumoutfit. Maik in geeft alle in duo's een rood uit jurkje als basis voor op de outfit. uit Iedereen geeft tijdens daar een eigen draai tijdens aan en met sommige stellen slaan de plank volledig door de mis.

In deze tijdens aflevering in moeten de duo's een oversized jas met in maken en komt het Ruud Feltkamp langs. Deze acteur speelt uit al jaren de op rol van het Noud in het 'GTST' en het is ook een het verdienstelijk dj. Hij vraagt met de duo's om een dj-shirt tijdens voor de hem maken. Op in de catwalk zijn naar enorm verschillende een jassen terug te de zien, waarbij er veel gebruik is de gemaakt op tv van dierenprints. De meningen op daarover zijn nogal een verdeeld. Niek naar en Soufyan moeten naar alle zeilen bijzetten om in op de race het te naar blijven.

De naar eerste opdracht is een maxidress. naar De duo's op kunnen kiezen: een lange met jurk voor naar het strand of een tijdens een voor de rode loper. Nelleke door wil vooral rimpelingen uit zien, zodat het in een met zwierige jurk wordt. Niek en Soufian van balen dat ze in weer een jurk in een moeten maken. Anja en Rianca van krijgen op tv op hun jurk behoorlijk hard jurycommentaar tijdens en dat hakt tijdens op tv er flink in bij een de Brabantse naaivriendinnen. Verder op tv komt uit Esmée van Kampen langs. door Zij wil graag van dat de naar koppels een tuniek voor op tv haar maken. Dat tijdens is wel even wat anders, op tv want in zij heeft naar een maatje meer. op Maik heeft in ieder geval de van een grootste lol wanneer Esmée op tv haar kleding tijdens past.

De de duo's mogen zich uitleven op van het maken naar van een jumpsuit. het Geen door makkelijke opgave want op tv voor je het weet, trekt het op tv kledingstuk een op plaatsen waar je op tv dat absoluut niet een wilt. op tv De juiste stofkeuze van is daarom van cruciaal belang en een met dit zorgt voor verhitte gemoederen bij het de kleurrijke Petra in en haar naar iets naar meer behouden dochter met Aliet. Het duo uit dat het jumpsuit het van mooiste maakt heeft als het enige een persoonlijke doorpas het met Robin Martens. de met Zij vraagt de kandidaten namelijk de het ultieme feestjurkje te in maken voor een uit feestje met van 'Goede Tijden, de Slechte Tijden'.

De met duo's zetten hun tanden uit in een op tv opdracht om een de kort sexy jurkje door te maken door dat geïnspireerd is op Barbie. Het een van koppel dat de tijdens jury weet te met overtuigen, heeft als een enige een streepje uit voor tijdens de tweede door opdracht: een persoonlijke doorpas met het Dennis Weening. De door op tv RTL 5-presentator mag het spits afbijten een en is door de eerste waar op de uit naaisetjes een opdracht voor mogen maken: de een hoodie, de oftewel een tijdens stoere capuchontrui. naar Samen met de jury in beoordeelt hij alle tijdens hoodies. Het de allerbeste duo plaatst zich uit direct voor de volgende tijdens aflevering. naar Voor de andere stellen betekent met dit een bloedstollende in eliminatieronde.

In op deze finaleaflevering moeten de de drie overgebleven van duo's voor hun op tv eerste opdracht werken met met de restanten stof de van de afgelopen op weken. op Daar een creatie van maken uit is een hele de uitdaging. Na met deze eerste opdracht wijst de naar uit jury een verliezend duo uit aan dat de finale door voortijdig het moet verlaten. De twee beste duo's de krijgen de een bijzondere opdracht uit van Addy van den Krommenacker tijdens door om een avondjurk te maken een voor Lieke van tijdens Lexmond. Ze naar werken daarbij met zijn door patroon en met erg dure paillettenstof. Dat is op tv echte van couture en het werken met van deze een zware stof vereist enorm het veel techniek met en creativiteit. De de jurk waar Lieke uiteindelijk de met op catwalk mee opkomt, is in de jurk van het het winnende een duo.

De op eerste opdracht is gelijk een van het pittige. De duo's moeten in zeer tijdens korte tijd een een herencolbert maken. op De op laatste trend is 'nautisch' en naar dat wil Maik graag op tv terugzien in door de details. Iedereen op tv maakt daar weer een in eigen uit vertaling van. Anje en een Nelly vinden het jasje op van van Marianne en Louise iets voor met van een fanfarecorps of een stationschef. Victoria op tv Koblenko, het actrice en bovenal de fashionista en muze de van verschillende ontwerpers, komt langs. in Zij wil graag uit een tijdens mooie kokerrok op tv die ze op naar verschillende gelegenheden kan dragen. Aan het Nicolette vertelt zij waarom op tv zij zo het dol is door op mode. Alle duo's gaan van van druk aan de slag. in Helaas maakt een van op tv de naar koppels een cruciale fout op tv bij deze laatste op opdracht.

Er op zijn nog vijf op duo's over, de helft van op het de aantal dat aan de op wedstrijd is begonnen. op tv De eerste opdracht bestaat in uit het van maken door van een broek op tv met wijde pijpen. De tijdsdruk met is enorm door en de uitkomst met is nogal gevarieerd. Voor de uit tweede opdracht komt een Anouk tijdens Smulders langs. Zij naar heeft een bijzondere opdracht het voor het de coupeurs in spe. Anouk de is dit naar jaar tien jaar getrouwd en met wil haar van man, glamourfotograaf Edwin Smulders, het verrassen met met een op sexy trouwjurkje. Op zich een opdracht van op tv die Tom en in Dominique op het lijf is naar geschreven, naar maar de uitkomst lijkt tegen door te van vallen.

In van de eerste opdracht moeten tijdens de naaisetjes trendy op kinderkleding maken. Tom en door tijdens Do vinden dat best lastig, in omdat ze niet het zoveel met kinderen hebben. op tv De het winnaars van de eerste opdracht het mogen voor de uit tweede een half in uur in langer doorwerken. op tv Ook moeten ze uit een ander duo aanwijzen dat op tv een half uur tijdens korter de tijd krijgt. uit Dat zorgt van voor nogal wat opschudding. het Verder komt Sharon tijdens Doorson op langs. Zij wil graag het een podiumoutfit. Maik de geeft alle duo's in een het rood jurkje als uit basis voor de outfit. op tv Iedereen geeft daar een eigen in draai op tv aan en van sommige stellen slaan de van plank volledig van mis.

In op deze aflevering moeten de door duo's een een oversized jas maken uit en komt Ruud Feltkamp tijdens langs. Deze acteur op tv speelt al jaren de van rol van op tv Noud in 'GTST' en een is ook een een het verdienstelijk dj. Hij vraagt door de duo's om een op tv dj-shirt voor tijdens hem maken. Op de catwalk een zijn enorm op tv verschillende jassen terug te de zien, waarbij er tijdens veel van gebruik is gemaakt van met dierenprints. uit De meningen daarover zijn uit nogal verdeeld. Niek en Soufyan op tv moeten alle zeilen het bijzetten om uit in de race te met een blijven.

De in eerste opdracht is op tv een maxidress. De duo's het kunnen kiezen: een lange een jurk voor een het strand of een een voor op de rode loper. van Nelleke wil vooral een rimpelingen zien, zodat op het een zwierige in jurk wordt. in Niek en Soufian balen met dat ze weer een een jurk moeten maken. Anja een en naar Rianca krijgen op hun de jurk behoorlijk hard jurycommentaar met en het dat hakt er van flink in bij uit de Brabantse naaivriendinnen. Verder komt de Esmée van Kampen door op tv langs. Zij wil door graag dat de naar koppels een tuniek voor op tv haar maken. Dat is wel tijdens uit even wat anders, want zij op tv heeft de een maatje meer. Maik heeft in door ieder uit geval de grootste lol wanneer een Esmée op haar kleding in past, want sommige met creaties werken bij op hem enorm op op de lachspieren! Lukt het Soufian en tijdens Niek een om in op tv de wedstrijd te door blijven?

De duo's mogen de zich tijdens uitleven op uit het maken van een de jumpsuit. Geen makkelijke de opgave want voor door je het van weet, trekt het met kledingstuk op plaatsen waar je dat de absoluut tijdens niet wilt. De juiste een stofkeuze is daarom door van cruciaal belang uit en dit op zorgt voor verhitte door gemoederen bij de tijdens kleurrijke Petra en haar iets uit meer behouden dochter tijdens Aliet. Het het duo uit dat het jumpsuit het mooiste uit maakt heeft van als enige een persoonlijke doorpas een een met Robin Martens. Zij van vraagt de op kandidaten namelijk het ultieme feestjurkje te van van maken voor een feestje in van 'Goede Tijden, door Slechte Tijden'. Het een duo dat volgens Robin het tijdens mooiste jurkje op tv maakt is verzekerd van een een plek tijdens in de tijdens volgende aflevering. Het door lot van naar de overige duo's is op in handen van de uit jury van die op basis van de twee met met opdrachten bepaalt wie de een strijd moet in verlaten.

juli 2020
30-11-2017 15:05

Afl. 8

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 8

In deze finaleaflevering moeten de drie overgebleven duo's voor hun eerste opdracht werken met de restanten stof van de afgelopen weken. Daar een creatie van maken, is een hele uitdaging. Na deze eerste opdracht wijst de jury een verliezend...

23-11-2017 15:00

Afl. 7

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 7

De duo's moeten in zeer korte tijd een herencolbert maken. De laatste trend is 'nautisch' en dat wil Maik graag terugzien in de details. Victoria Koblenko, actrice en bovenal fashionista en muze van verschillende ontwerpers, komt langs. Zij...

16-11-2017 14:59

Afl. 6

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 6

Er zijn nog vijf duo's over, de helft van het aantal dat aan de wedstrijd is begonnen. De eerste opdracht bestaat uit het maken van een broek met wijde pijpen. De tijdsdruk is enorm en de uitkomst is nogal gevarieerd. Voor de tweede opdrach...

09-11-2017 15:00

Afl. 5

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 5

In de eerste opdracht moeten de naaisetjes trendy kinderkleding maken. Tom en Do vinden dat best lastig, omdat ze niet zoveel met kinderen hebben. De winnaars van de eerste opdracht mogen voor de tweede een half uur langer doorwerken. Ook m...

02-11-2017 14:59

Afl. 4

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 4

In deze aflevering moeten de duo's een oversized jas maken en komt Ruud Feltkamp langs. Deze acteur speelt al jaren de rol van Noud in 'GTST' en is ook een verdienstelijk dj. Hij vraagt de duo's om een dj-shirt voor hem maken. Op de catwalk...

26-10-2017 15:01

Afl. 3

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 3

De eerste opdracht is een maxidress. De duo's kunnen kiezen: een lange jurk voor het strand of een voor de rode loper. Nelleke wil vooral rimpelingen zien, zodat het een zwierige jurk wordt. Niek en Soufian balen dat ze weer een jurk moeten...

19-10-2017 15:00

Afl. 2

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 2

De duo's mogen zich uitleven op het maken van een jumpsuit. Geen makkelijke opgave want voor je het weet, trekt het kledingstuk op plaatsen waar je dat absoluut niet wilt. De juiste stofkeuze is daarom van cruciaal belang en dit zorgt voor ...

12-10-2017 14:57

Afl. 1

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 1

De duo's zetten hun tanden in een opdracht om een kort sexy jurkje te maken dat geïnspireerd is op Barbie. Het koppel dat de jury weet te overtuigen, heeft als enige een streepje voor tijdens de tweede opdracht: een persoonlijke doorpas met...

18-03-2015 20:37

Afl. 8

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 8

In deze finaleaflevering moeten de drie overgebleven duo's voor hun eerste opdracht werken met de restanten stof van de afgelopen weken. Daar een creatie van maken is een hele uitdaging. Na deze eerste opdracht wijst de jury een verliezend ...

11-03-2015 20:35

Afl. 7

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 7

De eerste opdracht is gelijk een pittige. De duo's moeten in zeer korte tijd een herencolbert maken. De laatste trend is 'nautisch' en dat wil Maik graag terugzien in de details. Iedereen maakt daar weer een eigen vertaling van. Anje en Nel...

04-03-2015 20:34

Afl. 6

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 6

Er zijn nog vijf duo's over, de helft van het aantal dat aan de wedstrijd is begonnen. De eerste opdracht bestaat uit het maken van een broek met wijde pijpen. De tijdsdruk is enorm en de uitkomst is nogal gevarieerd. Voor de tweede opdrach...

25-02-2015 20:34

Afl. 5

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 5

In de eerste opdracht moeten de naaisetjes trendy kinderkleding maken. Tom en Do vinden dat best lastig, omdat ze niet zoveel met kinderen hebben. De winnaars van de eerste opdracht mogen voor de tweede een half uur langer doorwerken. Ook m...

18-02-2015 20:35

Afl. 4

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 4

In deze aflevering moeten de duo's een oversized jas maken en komt Ruud Feltkamp langs. Deze acteur speelt al jaren de rol van Noud in 'GTST' en is ook een verdienstelijk dj. Hij vraagt de duo's om een dj-shirt voor hem maken. Op de catwalk...

11-02-2015 20:34

Afl. 3

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 3

De eerste opdracht is een maxidress. De duo's kunnen kiezen: een lange jurk voor het strand of een voor de rode loper. Nelleke wil vooral rimpelingen zien, zodat het een zwierige jurk wordt. Niek en Soufian balen dat ze weer een jurk moeten...

04-02-2015 20:34

Afl. 2

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 2

De duo's mogen zich uitleven op het maken van een jumpsuit. Geen makkelijke opgave want voor je het weet, trekt het kledingstuk op plaatsen waar je dat absoluut niet wilt. De juiste stofkeuze is daarom van cruciaal belang en dit zorgt voor ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Door Het Oog Van De Naald gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Door Het Oog Van De Naald de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Door Het Oog Van De Naald bij Door Het Oog Van De Naald liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Door Het Oog Van De Naald. Heb je een uitzending van Door Het Oog Van De Naald gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Door Het Oog Van De Naald gemist

Programma waarin tien creatieve naaiduo's tegen elkaar strijden aan de hand van verschillende (naai)opdrachten. Met de uiterste precisie zetten koppels uit alle windstreken en van alle leeftijden de mooiste naaicreaties neer. De vakjury bestaat uit couturespecialiste Nelleke Rimmelzwaan en fashion-en lifestyledeskundige Maik de Boer. Zij beoordelen de creaties op pasvorm, kleur en stofkeuzes én het moet fashionable zijn! Het koppel dat hen niet weet te overtuigen, moet het veld ruimen. Er is immers alleen plek in de finale voor de drie allerbeste naaisetjes. Zij krijgen de kans om naar huis te gaan met onder andere dé naaimachine van hun dromen én een jaar lang gratis stoffen.

Uitzending gemist van Door Het Oog Van De Naald? Hier kun je alle uitzendingen van Door Het Oog Van De Naald kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 30-11-2017 om 15:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!