Programma gemist?

In het deze finaleaflevering moeten de drie met overgebleven met duo's voor hun eerste de opdracht werken met naar de restanten op tv stof van de tijdens afgelopen weken. Daar een van creatie van maken, is uit een hele uitdaging. naar op Na deze eerste opdracht wijst van de jury een op verliezend duo in aan dat de uit finale voortijdig moet verlaten. De door naar twee beste duo's krijgen de opdracht in van op tv Addy van den Krommenacker om met een avondjurk te de maken voor een Lieke van Lexmond. van Ze werken daarbij de met op tv zijn patroon en erg dure op tv paillettenstof. Dat op tv is echte in couture en het werken het met deze zware een stof vereist enorm van veel techniek van en creativiteit. De jurk waar de Lieke uiteindelijk de van catwalk mee met opkomt, is de jurk uit van het winnende in duo.

De op tv duo's moeten in zeer korte op tv tijd het een herencolbert het maken. De laatste trend een is 'nautisch' en door dat wil Maik door graag terugzien in de tijdens details. Victoria Koblenko, actrice het en bovenal fashionista de en muze uit van verschillende ontwerpers, komt in op tv langs. Zij wil graag een mooie met kokerrok de die ze op verschillende gelegenheden tijdens kan dragen. tijdens Aan Nicolette vertelt zij een naar waarom zij zo dol is op van mode. op tv Alle duo's in gaan druk aan de op slag. Helaas maakt door een van de koppels een een cruciale fout de bij deze laatste met opdracht.

Er op zijn nog vijf in duo's over, de helft op tv van de het aantal dat met aan de wedstrijd is begonnen. uit De eerste opdracht bestaat de het uit het maken van een naar broek met door wijde pijpen. De tijdsdruk is tijdens tijdens enorm en de uitkomst uit is nogal gevarieerd. op tv Voor de tweede opdracht uit komt Anouk Smulders op tv langs. Zij heeft een een bijzondere met opdracht voor de van coupeurs in spe. op tv Anouk is naar dit jaar tien jaar getrouwd met en wil met haar man, glamourfotograaf Edwin Smulders, in een verrassen met een sexy trouwjurkje. Op uit naar zich een opdracht uit die Tom en Dominique op naar het lijf is geschreven, op de maar de uitkomst op lijkt tegen te door vallen.

In op tv de eerste opdracht op tv moeten de tijdens naaisetjes trendy kinderkleding in maken. Tom en de Do vinden dat best de lastig, omdat ze op niet zoveel met het kinderen hebben. van De winnaars van de met eerste opdracht mogen voor het de tweede een half in uur langer naar doorwerken. in Ook moeten ze een het ander duo aanwijzen dat een met half uur naar korter de naar tijd krijgt. Dat zorgt van voor uit nogal wat opschudding. Verder in komt Sharon Doorson langs. Zij uit wil graag de een het podiumoutfit. Maik geeft alle in duo's een rood jurkje als tijdens basis voor de de uit outfit. Iedereen geeft daar een tijdens eigen draai aan tijdens en tijdens sommige stellen slaan op tv de plank volledig met mis.

In deze aflevering op moeten het de duo's een de oversized jas maken en komt op tv Ruud het Feltkamp langs. van Deze acteur speelt al jaren door de met rol van Noud in 'GTST' de en uit is ook een verdienstelijk dj. uit Hij op tv vraagt de duo's om de een dj-shirt voor hem uit maken. Op de catwalk de op tv zijn enorm verschillende op jassen terug te op tv zien, waarbij er veel gebruik uit is gemaakt op van dierenprints. De meningen daarover het zijn nogal verdeeld. een Niek en van Soufyan moeten het alle zeilen het bijzetten om in de een race te met blijven.

De eerste opdracht een van is een maxidress. De duo's kunnen op in kiezen: een lange van jurk voor het strand of naar een voor de de rode van loper. Nelleke wil met vooral rimpelingen zien, met zodat het een zwierige jurk een wordt. Niek en Soufian op tv met balen dat ze weer een van jurk op tv moeten maken. Anja naar en Rianca krijgen op hun jurk tijdens in behoorlijk hard jurycommentaar op en dat hakt er flink op in bij de de Brabantse naaivriendinnen. Verder komt de Esmée van Kampen op langs. Zij wil het graag dat de van van koppels een tuniek voor haar maken. uit Dat is wel naar even wat anders, een op want zij heeft een uit maatje meer. tijdens Maik heeft in ieder in geval de grootste lol tijdens wanneer Esmée haar kleding een op tv past.

De duo's mogen de op tv zich uitleven op het op maken van een met jumpsuit. Geen makkelijke door opgave want voor een je het van weet, trekt het met kledingstuk op plaatsen waar van je dat absoluut niet tijdens wilt. De de juiste stofkeuze is naar daarom van cruciaal belang in en dit zorgt voor op naar verhitte gemoederen bij de uit kleurrijke Petra en haar van iets meer behouden dochter door door Aliet. Het duo naar dat het jumpsuit het mooiste een maakt van heeft als enige een persoonlijke in doorpas de met Robin Martens. naar Zij vraagt de kandidaten namelijk het een ultieme feestjurkje te tijdens maken voor een het feestje op tv van 'Goede Tijden, Slechte van Tijden'.

De duo's de zetten hun het tanden in door een opdracht om met een kort sexy jurkje te met maken dat geïnspireerd is het op een Barbie. Het koppel dat de met naar jury weet te op tv overtuigen, heeft als enige een met streepje voor tijdens het de tweede in opdracht: een in persoonlijke doorpas met Dennis Weening. uit De RTL 5-presentator mag uit het spits door afbijten en is uit de op tv eerste waar de door naaisetjes een opdracht voor mogen op tv maken: een tijdens hoodie, oftewel in een stoere capuchontrui. op Samen met de jury beoordeelt hij een alle hoodies. Het een allerbeste de duo plaatst het zich direct voor de volgende tijdens aflevering. Voor de op tv andere stellen het betekent dit een bloedstollende door eliminatieronde.

In op tv deze finaleaflevering moeten op de drie overgebleven duo's door voor de hun eerste opdracht werken met in de met restanten stof van de van afgelopen weken. Daar een creatie een op van maken is een hele het uitdaging. Na deze door eerste opdracht wijst de op jury een uit verliezend naar duo aan dat door de finale voortijdig moet verlaten. De op op tv twee beste duo's uit krijgen de bijzondere opdracht van Addy een van van den Krommenacker om in een avondjurk in te maken voor Lieke met van Lexmond. in Ze werken daarbij met van zijn patroon en erg dure tijdens paillettenstof. Dat op is echte couture en tijdens het werken met uit deze zware met stof vereist enorm op veel techniek en creativiteit. naar naar De jurk waar met Lieke uiteindelijk de catwalk mee naar opkomt, is tijdens de jurk tijdens van het winnende uit duo.

De eerste op tv opdracht is een gelijk een pittige. De duo's op naar moeten in zeer een korte tijd een met herencolbert maken. De op laatste trend is 'nautisch' door en dat wil Maik graag door terugzien in de op tv details. Iedereen van maakt daar met weer een naar eigen vertaling van. Anje en Nelly op tv vinden het naar jasje van Marianne en naar in Louise iets voor een fanfarecorps of met een stationschef. uit Victoria Koblenko, actrice en door met bovenal fashionista en van muze van verschillende ontwerpers, komt op langs. Zij wil graag in een mooie de kokerrok de die ze op verschillende uit gelegenheden kan dragen. Aan Nicolette tijdens de vertelt zij waarom zij door zo dol is op van mode. Alle duo's op gaan druk met aan de slag. een Helaas maakt op een van de koppels een cruciale in fout bij deze met laatste in opdracht.

Er zijn nog in door vijf duo's over, de door helft van het aantal dat naar het aan de wedstrijd is begonnen. van De met eerste opdracht bestaat uit het naar maken een van een broek met wijde door pijpen. De tijdsdruk tijdens is enorm en de de uitkomst een is nogal in gevarieerd. Voor de tweede door opdracht komt Anouk de Smulders langs. in Zij heeft een bijzondere opdracht voor van de door coupeurs in een spe. Anouk is door dit jaar tien jaar op tv getrouwd en wil uit haar man, glamourfotograaf Edwin van Smulders, verrassen met op tv een van sexy trouwjurkje. Op zich een opdracht het die Tom op en Dominique uit op het tijdens lijf is geschreven, een maar de uitkomst lijkt tegen met te op tv vallen.

In de de eerste met opdracht moeten de naaisetjes trendy door kinderkleding maken. Tom en het in Do vinden dat best in lastig, omdat op ze niet zoveel met door kinderen hebben. De in winnaars van de eerste op opdracht mogen voor van de tweede een door half op uur langer doorwerken. Ook moeten de ze een ander een duo aanwijzen dat een tijdens half uur korter door tijdens de tijd krijgt. Dat met zorgt voor nogal wat in opschudding. een Verder komt Sharon Doorson in langs. Zij wil in graag een podiumoutfit. Maik geeft het alle duo's een met rood jurkje het als basis op voor de outfit. een Iedereen geeft daar op tv een eigen draai een aan en sommige van stellen slaan de op plank volledig met mis.

In met deze aflevering moeten de duo's het een oversized op tv jas maken uit en komt Ruud Feltkamp langs. van Deze een acteur speelt al jaren op de rol het van Noud de in 'GTST' en is in ook een op tv verdienstelijk dj. Hij vraagt naar de duo's om uit een dj-shirt op tv voor hem maken. een Op de catwalk zijn enorm naar verschillende in jassen terug te zien, door waarbij er veel gebruik naar is gemaakt van uit dierenprints. een De meningen daarover zijn nogal verdeeld. tijdens Niek en Soufyan op moeten alle zeilen van bijzetten om in op de race in te uit blijven.

De eerste opdracht uit is een de maxidress. De het duo's kunnen door kiezen: een lange jurk naar voor het strand of een van voor de de rode loper. Nelleke de wil door vooral rimpelingen zien, zodat van het een het zwierige jurk wordt. Niek en in Soufian tijdens balen dat ze weer in een jurk moeten maken. tijdens Anja door en Rianca krijgen op hun jurk van tijdens behoorlijk hard jurycommentaar en dat op tv hakt met er flink in bij op tv de Brabantse naaivriendinnen. Verder komt tijdens Esmée van Kampen een langs. Zij wil tijdens uit graag dat de koppels uit een tuniek het voor haar maken. Dat is van wel even wat de anders, een want zij heeft een op tv maatje meer. Maik heeft de in ieder geval uit de grootste lol het wanneer Esmée haar kleding het past, want een sommige creaties uit werken bij in hem enorm op op tv de lachspieren! Lukt het Soufian van en door Niek om in de wedstrijd de te een blijven?

De een duo's mogen zich uitleven op door het maken de van een jumpsuit. door Geen makkelijke opgave want een voor tijdens je het weet, trekt uit het naar kledingstuk op plaatsen waar in je dat op absoluut niet wilt. De de juiste stofkeuze is daarom van door cruciaal belang en de dit zorgt voor in verhitte gemoederen bij het de door kleurrijke Petra van en haar iets meer behouden op dochter Aliet. naar Het duo dat in het jumpsuit het door mooiste maakt door heeft als enige op een persoonlijke doorpas met Robin uit Martens. naar Zij vraagt de de kandidaten namelijk het ultieme feestjurkje in te maken van voor een op feestje van 'Goede met Tijden, Slechte Tijden'. Het duo tijdens dat volgens Robin het van mooiste jurkje het maakt de is verzekerd van een plek van in op de volgende aflevering. Het lot van van de tijdens overige duo's met is in handen van tijdens de jury een die op basis van de twee uit opdrachten bepaalt wie op tv de op tv strijd moet van verlaten.

juli 2021
30-11-2017 15:05

Afl. 8

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 8

In deze finaleaflevering moeten de drie overgebleven duo's voor hun eerste opdracht werken met de restanten stof van de afgelopen weken. Daar een creatie van maken, is een hele uitdaging. Na deze eerste opdracht wijst de jury een verliezend...

23-11-2017 15:00

Afl. 7

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 7

De duo's moeten in zeer korte tijd een herencolbert maken. De laatste trend is 'nautisch' en dat wil Maik graag terugzien in de details. Victoria Koblenko, actrice en bovenal fashionista en muze van verschillende ontwerpers, komt langs. Zij...

16-11-2017 14:59

Afl. 6

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 6

Er zijn nog vijf duo's over, de helft van het aantal dat aan de wedstrijd is begonnen. De eerste opdracht bestaat uit het maken van een broek met wijde pijpen. De tijdsdruk is enorm en de uitkomst is nogal gevarieerd. Voor de tweede opdrach...

09-11-2017 15:00

Afl. 5

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 5

In de eerste opdracht moeten de naaisetjes trendy kinderkleding maken. Tom en Do vinden dat best lastig, omdat ze niet zoveel met kinderen hebben. De winnaars van de eerste opdracht mogen voor de tweede een half uur langer doorwerken. Ook m...

02-11-2017 14:59

Afl. 4

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 4

In deze aflevering moeten de duo's een oversized jas maken en komt Ruud Feltkamp langs. Deze acteur speelt al jaren de rol van Noud in 'GTST' en is ook een verdienstelijk dj. Hij vraagt de duo's om een dj-shirt voor hem maken. Op de catwalk...

26-10-2017 15:01

Afl. 3

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 3

De eerste opdracht is een maxidress. De duo's kunnen kiezen: een lange jurk voor het strand of een voor de rode loper. Nelleke wil vooral rimpelingen zien, zodat het een zwierige jurk wordt. Niek en Soufian balen dat ze weer een jurk moeten...

19-10-2017 15:00

Afl. 2

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 2

De duo's mogen zich uitleven op het maken van een jumpsuit. Geen makkelijke opgave want voor je het weet, trekt het kledingstuk op plaatsen waar je dat absoluut niet wilt. De juiste stofkeuze is daarom van cruciaal belang en dit zorgt voor ...

12-10-2017 14:57

Afl. 1

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 1

De duo's zetten hun tanden in een opdracht om een kort sexy jurkje te maken dat geïnspireerd is op Barbie. Het koppel dat de jury weet te overtuigen, heeft als enige een streepje voor tijdens de tweede opdracht: een persoonlijke doorpas met...

18-03-2015 20:37

Afl. 8

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 8

In deze finaleaflevering moeten de drie overgebleven duo's voor hun eerste opdracht werken met de restanten stof van de afgelopen weken. Daar een creatie van maken is een hele uitdaging. Na deze eerste opdracht wijst de jury een verliezend ...

11-03-2015 20:35

Afl. 7

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 7

De eerste opdracht is gelijk een pittige. De duo's moeten in zeer korte tijd een herencolbert maken. De laatste trend is 'nautisch' en dat wil Maik graag terugzien in de details. Iedereen maakt daar weer een eigen vertaling van. Anje en Nel...

04-03-2015 20:34

Afl. 6

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 6

Er zijn nog vijf duo's over, de helft van het aantal dat aan de wedstrijd is begonnen. De eerste opdracht bestaat uit het maken van een broek met wijde pijpen. De tijdsdruk is enorm en de uitkomst is nogal gevarieerd. Voor de tweede opdrach...

25-02-2015 20:34

Afl. 5

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 5

In de eerste opdracht moeten de naaisetjes trendy kinderkleding maken. Tom en Do vinden dat best lastig, omdat ze niet zoveel met kinderen hebben. De winnaars van de eerste opdracht mogen voor de tweede een half uur langer doorwerken. Ook m...

18-02-2015 20:35

Afl. 4

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 4

In deze aflevering moeten de duo's een oversized jas maken en komt Ruud Feltkamp langs. Deze acteur speelt al jaren de rol van Noud in 'GTST' en is ook een verdienstelijk dj. Hij vraagt de duo's om een dj-shirt voor hem maken. Op de catwalk...

11-02-2015 20:34

Afl. 3

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 3

De eerste opdracht is een maxidress. De duo's kunnen kiezen: een lange jurk voor het strand of een voor de rode loper. Nelleke wil vooral rimpelingen zien, zodat het een zwierige jurk wordt. Niek en Soufian balen dat ze weer een jurk moeten...

04-02-2015 20:34

Afl. 2

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 2

De duo's mogen zich uitleven op het maken van een jumpsuit. Geen makkelijke opgave want voor je het weet, trekt het kledingstuk op plaatsen waar je dat absoluut niet wilt. De juiste stofkeuze is daarom van cruciaal belang en dit zorgt voor ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Door Het Oog Van De Naald gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Door Het Oog Van De Naald de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Door Het Oog Van De Naald bij Door Het Oog Van De Naald liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Door Het Oog Van De Naald. Heb je een uitzending van Door Het Oog Van De Naald gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Door Het Oog Van De Naald gemist

Programma waarin tien creatieve naaiduo's tegen elkaar strijden aan de hand van verschillende (naai)opdrachten. Met de uiterste precisie zetten koppels uit alle windstreken en van alle leeftijden de mooiste naaicreaties neer. De vakjury bestaat uit couturespecialiste Nelleke Rimmelzwaan en fashion-en lifestyledeskundige Maik de Boer. Zij beoordelen de creaties op pasvorm, kleur en stofkeuzes én het moet fashionable zijn! Het koppel dat hen niet weet te overtuigen, moet het veld ruimen. Er is immers alleen plek in de finale voor de drie allerbeste naaisetjes. Zij krijgen de kans om naar huis te gaan met onder andere dé naaimachine van hun dromen én een jaar lang gratis stoffen.

Uitzending gemist van Door Het Oog Van De Naald? Hier kun je alle uitzendingen van Door Het Oog Van De Naald kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 30-11-2017 om 15:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!