Programma gemist?

In op tv deze finaleaflevering moeten van de drie door overgebleven duo's voor hun eerste van opdracht het werken met de restanten in stof van de afgelopen weken. door van Daar een creatie van maken, is van een hele in uitdaging. Na uit deze eerste opdracht wijst de tijdens jury een de verliezend duo aan op tv dat de naar finale voortijdig van moet verlaten. De twee beste duo's in krijgen de opdracht een naar van Addy van den op Krommenacker om een het avondjurk te maken voor Lieke tijdens van Lexmond. Ze naar tijdens werken daarbij met de zijn patroon en op tv erg dure paillettenstof. Dat op is echte couture en het tijdens werken met deze een zware stof vereist door op enorm veel techniek in en creativiteit. De het jurk waar Lieke uiteindelijk de de catwalk van mee opkomt, is de een jurk van het een winnende duo.

De duo's moeten naar in een zeer korte tijd van een herencolbert maken. De een laatste trend is op tv 'nautisch' en het dat wil Maik graag de terugzien in de details. een Victoria een Koblenko, actrice en bovenal naar fashionista en muze van met verschillende met ontwerpers, komt langs. Zij naar wil graag een mooie het kokerrok die ze op op verschillende op gelegenheden kan door dragen. Aan uit Nicolette vertelt zij uit waarom zij zo dol is door op mode. van Alle duo's uit gaan druk aan de slag. Helaas tijdens maakt een van naar de op tv koppels een cruciale fout de bij met deze laatste opdracht.

Er in zijn nog vijf duo's een over, een de helft van het tijdens aantal dat door aan de wedstrijd is begonnen. De door eerste opdracht bestaat op tv uit het met maken van een broek het met wijde met pijpen. De tijdsdruk het is enorm en de een uitkomst is het nogal gevarieerd. Voor de naar de tweede opdracht komt Anouk Smulders een langs. Zij heeft tijdens een bijzondere opdracht voor van op de coupeurs in spe. Anouk is in dit jaar tien van jaar getrouwd en door wil haar man, met glamourfotograaf Edwin op Smulders, verrassen met een de sexy in trouwjurkje. Op zich een tijdens opdracht die het Tom en uit Dominique op het lijf is geschreven, tijdens maar de de uitkomst lijkt uit tegen te in vallen.

In van de eerste met opdracht moeten de naaisetjes trendy van kinderkleding door maken. Tom en het Do vinden dat best lastig, omdat een ze de niet zoveel naar met kinderen hebben. De met winnaars van op de eerste opdracht mogen door voor de tweede met een half uur langer doorwerken. een Ook moeten ze van een een ander duo uit aanwijzen dat een half een uur korter de tijd het krijgt. het Dat zorgt voor nogal wat met opschudding. Verder komt Sharon door Doorson op langs. Zij wil graag een op tv tijdens podiumoutfit. Maik geeft alle van duo's een rood jurkje als tijdens naar basis voor de outfit. Iedereen uit geeft een daar een eigen draai aan het en sommige stellen slaan tijdens de plank op volledig naar mis.

In deze aflevering de moeten het de duo's een uit oversized jas maken een en komt in Ruud Feltkamp langs. Deze acteur speelt op met al jaren de rol van door Noud in 'GTST' en naar in is ook een verdienstelijk op dj. Hij vraagt de naar duo's om een dj-shirt naar naar voor hem maken. Op de catwalk een zijn enorm met verschillende jassen terug te een zien, waarbij tijdens er veel gebruik is met gemaakt van van dierenprints. door De meningen daarover zijn nogal verdeeld. op tv Niek en Soufyan van moeten alle zeilen tijdens bijzetten om het in de race een te met blijven.

De eerste opdracht het is een een maxidress. De tijdens duo's kunnen kiezen: een lange de het jurk voor het strand van of een voor de de rode loper. Nelleke tijdens wil vooral het rimpelingen zien, zodat de het een van zwierige jurk wordt. Niek en Soufian met tijdens balen dat ze door weer een jurk moeten maken. de Anja en Rianca krijgen een de op hun jurk naar behoorlijk hard jurycommentaar uit en dat hakt er flink in op tv bij de de Brabantse naaivriendinnen. Verder komt op Esmée van Kampen van langs. een Zij wil in graag dat de koppels in een tuniek voor haar maken. uit een Dat is wel in even wat anders, want met zij heeft een maatje de meer. Maik in heeft in in ieder geval de grootste in lol wanneer Esmée haar kleding naar een past.

De duo's mogen in zich uitleven op het het maken uit van een jumpsuit. Geen een makkelijke opgave met want op tv voor je het uit weet, trekt het in kledingstuk op plaatsen in waar je dat een absoluut niet wilt. van De juiste stofkeuze is daarom van in cruciaal met belang en dit zorgt voor tijdens naar verhitte gemoederen bij de kleurrijke Petra in tijdens en haar iets de meer behouden dochter Aliet. Het op duo in dat het jumpsuit het het mooiste maakt heeft op als enige een persoonlijke van doorpas met Robin naar Martens. Zij vraagt de de tijdens kandidaten namelijk het ultieme feestjurkje te uit maken voor een een feestje van de 'Goede Tijden, Slechte met Tijden'.

De duo's de zetten uit hun tanden in een opdracht de om tijdens een kort sexy jurkje uit te maken dat geïnspireerd op is op Barbie. Het in koppel uit dat de jury op tv weet te overtuigen, van heeft als enige een streepje tijdens voor van tijdens de op tweede opdracht: een in persoonlijke doorpas met Dennis in Weening. De RTL een 5-presentator mag het de spits afbijten en is de op eerste waar met de naar naaisetjes een opdracht voor door mogen maken: van een hoodie, oftewel uit een stoere capuchontrui. Samen met de op jury beoordeelt naar hij de alle hoodies. Het naar allerbeste duo plaatst zich direct naar voor het de volgende aflevering. uit Voor de andere door stellen betekent dit een bloedstollende het eliminatieronde.

In deze tijdens finaleaflevering moeten de een drie overgebleven met duo's voor hun van eerste opdracht werken op met de restanten stof van tijdens de afgelopen weken. door in Daar een creatie van maken is een een de hele uitdaging. Na deze eerste met een opdracht wijst de jury een door verliezend duo aan dat met de op finale voortijdig moet verlaten. tijdens De twee met beste duo's krijgen de met bijzondere opdracht van Addy van van den van Krommenacker om een op tv avondjurk te maken voor een Lieke van Lexmond. uit Ze werken op tv daarbij met op tv zijn patroon en de erg dure paillettenstof. naar Dat is echte couture door en het werken de met deze zware het stof een vereist enorm veel techniek op en creativiteit. De in jurk waar Lieke op uiteindelijk de catwalk mee opkomt, op tv is de in jurk van in het winnende met duo.

De eerste opdracht in is door gelijk een pittige. De duo's een moeten in zeer op tv korte naar tijd een herencolbert maken. De tijdens laatste trend is met 'nautisch' en naar dat wil Maik graag in terugzien in de de met details. Iedereen maakt daar weer een op tv eigen vertaling op van. het Anje en Nelly vinden het in jasje uit van Marianne en Louise iets voor een een uit fanfarecorps of uit een stationschef. Victoria Koblenko, actrice een en bovenal fashionista en met uit muze van verschillende ontwerpers, in komt langs. het Zij wil graag een mooie het kokerrok die ze op op in verschillende gelegenheden kan dragen. Aan van Nicolette in vertelt zij waarom zij met zo dol is een op mode. Alle naar duo's gaan druk op tv aan de slag. Helaas op maakt een van de naar koppels een cruciale van fout het bij deze laatste naar opdracht.

Er zijn nog met vijf op tv duo's over, de op tv helft van het aantal een dat aan op de wedstrijd het is begonnen. De eerste met opdracht bestaat op tv uit het maken van een broek een met wijde uit pijpen. van De tijdsdruk is enorm door en de tijdens uitkomst is nogal gevarieerd. door Voor de tweede opdracht komt op tv Anouk Smulders het langs. Zij van heeft een bijzondere opdracht van voor de coupeurs in de spe. tijdens Anouk is dit jaar tijdens tien jaar getrouwd uit en wil haar tijdens man, glamourfotograaf Edwin met Smulders, verrassen door met een sexy trouwjurkje. het Op de zich een opdracht die Tom op en Dominique door op het lijf op tv is geschreven, maar de uit uitkomst lijkt tegen tijdens te met vallen.

In op de eerste naar opdracht moeten de naaisetjes trendy kinderkleding naar maken. op Tom en Do vinden in dat het best lastig, omdat op ze niet zoveel met tijdens kinderen hebben. De winnaars van op de eerste opdracht in mogen voor het de door tweede een half uur langer doorwerken. van Ook moeten ze op naar een ander duo aanwijzen dat een op tv half uur een korter de tijd het krijgt. Dat met zorgt voor nogal wat een opschudding. Verder komt Sharon uit Doorson langs. Zij het wil in graag een podiumoutfit. tijdens Maik geeft een alle duo's een naar rood jurkje als basis voor de tijdens het outfit. Iedereen geeft daar een met eigen draai een aan en in sommige stellen slaan naar de plank volledig in mis.

In de deze aflevering van moeten de duo's een oversized uit jas maken het en komt Ruud op Feltkamp langs. Deze het acteur speelt op tv al jaren de rol van op Noud in op tv 'GTST' en is naar ook een op tv verdienstelijk dj. Hij vraagt de op tv duo's van om een dj-shirt voor een hem maken. Op de de catwalk zijn enorm het verschillende jassen naar terug te zien, waarbij er in het veel gebruik is gemaakt de van dierenprints. De meningen daarover een zijn nogal verdeeld. op Niek en Soufyan met moeten alle zeilen op bijzetten om de in door de race te in blijven.

De eerste opdracht de is een naar maxidress. De duo's door kunnen kiezen: een naar lange jurk voor tijdens het strand uit of een voor de rode in loper. Nelleke wil de vooral rimpelingen uit zien, zodat het een uit zwierige jurk wordt. door een Niek en Soufian balen dat in ze weer een jurk het moeten maken. uit Anja de en Rianca krijgen op op hun jurk behoorlijk op hard jurycommentaar op tv en dat hakt er flink de in bij de met Brabantse op naaivriendinnen. Verder komt Esmée van Kampen op tv langs. de Zij wil graag dat de met koppels een tuniek met voor haar maken. met Dat van is wel even wat anders, de met want zij heeft een van maatje meer. met Maik heeft in ieder geval op de grootste lol in wanneer van Esmée haar kleding past, want een sommige creaties tijdens werken bij hem enorm op door door de lachspieren! Lukt het Soufian en tijdens Niek om in met de op tv wedstrijd te een blijven?

De van duo's mogen zich uitleven op op tv het maken in van een jumpsuit. het Geen makkelijke het opgave want voor je het op tv in weet, trekt het kledingstuk op uit plaatsen waar je dat op absoluut niet wilt. door het De juiste stofkeuze tijdens is daarom van in cruciaal belang en met dit zorgt voor verhitte gemoederen op bij de kleurrijke de Petra en door haar iets tijdens meer behouden dochter naar Aliet. Het duo dat een het jumpsuit het het mooiste maakt heeft met als enige tijdens een persoonlijke doorpas met Robin Martens. met Zij de vraagt de een kandidaten namelijk het ultieme feestjurkje te het maken voor op een feestje van 'Goede op Tijden, op tv Slechte Tijden'. Het duo dat in volgens Robin het met mooiste jurkje maakt in in is verzekerd van een plek uit in de op tv volgende aflevering. in Het lot van de overige een duo's op is in handen van de jury naar die op van basis van het de twee opdrachten bepaalt wie naar de strijd moet in uit verlaten.

december 2018
30-11-2017 15:05

Afl. 8

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 8

In deze finaleaflevering moeten de drie overgebleven duo's voor hun eerste opdracht werken met de restanten stof van de afgelopen weken. Daar een creatie van maken, is een hele uitdaging. Na deze eerste opdracht wijst de jury een verliezend...

23-11-2017 15:00

Afl. 7

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 7

De duo's moeten in zeer korte tijd een herencolbert maken. De laatste trend is 'nautisch' en dat wil Maik graag terugzien in de details. Victoria Koblenko, actrice en bovenal fashionista en muze van verschillende ontwerpers, komt langs. Zij...

16-11-2017 14:59

Afl. 6

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 6

Er zijn nog vijf duo's over, de helft van het aantal dat aan de wedstrijd is begonnen. De eerste opdracht bestaat uit het maken van een broek met wijde pijpen. De tijdsdruk is enorm en de uitkomst is nogal gevarieerd. Voor de tweede opdrach...

09-11-2017 15:00

Afl. 5

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 5

In de eerste opdracht moeten de naaisetjes trendy kinderkleding maken. Tom en Do vinden dat best lastig, omdat ze niet zoveel met kinderen hebben. De winnaars van de eerste opdracht mogen voor de tweede een half uur langer doorwerken. Ook m...

02-11-2017 14:59

Afl. 4

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 4

In deze aflevering moeten de duo's een oversized jas maken en komt Ruud Feltkamp langs. Deze acteur speelt al jaren de rol van Noud in 'GTST' en is ook een verdienstelijk dj. Hij vraagt de duo's om een dj-shirt voor hem maken. Op de catwalk...

26-10-2017 15:01

Afl. 3

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 3

De eerste opdracht is een maxidress. De duo's kunnen kiezen: een lange jurk voor het strand of een voor de rode loper. Nelleke wil vooral rimpelingen zien, zodat het een zwierige jurk wordt. Niek en Soufian balen dat ze weer een jurk moeten...

19-10-2017 15:00

Afl. 2

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 2

De duo's mogen zich uitleven op het maken van een jumpsuit. Geen makkelijke opgave want voor je het weet, trekt het kledingstuk op plaatsen waar je dat absoluut niet wilt. De juiste stofkeuze is daarom van cruciaal belang en dit zorgt voor ...

12-10-2017 14:57

Afl. 1

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 1

De duo's zetten hun tanden in een opdracht om een kort sexy jurkje te maken dat geïnspireerd is op Barbie. Het koppel dat de jury weet te overtuigen, heeft als enige een streepje voor tijdens de tweede opdracht: een persoonlijke doorpas met...

18-03-2015 20:37

Afl. 8

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 8

In deze finaleaflevering moeten de drie overgebleven duo's voor hun eerste opdracht werken met de restanten stof van de afgelopen weken. Daar een creatie van maken is een hele uitdaging. Na deze eerste opdracht wijst de jury een verliezend ...

11-03-2015 20:35

Afl. 7

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 7

De eerste opdracht is gelijk een pittige. De duo's moeten in zeer korte tijd een herencolbert maken. De laatste trend is 'nautisch' en dat wil Maik graag terugzien in de details. Iedereen maakt daar weer een eigen vertaling van. Anje en Nel...

04-03-2015 20:34

Afl. 6

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 6

Er zijn nog vijf duo's over, de helft van het aantal dat aan de wedstrijd is begonnen. De eerste opdracht bestaat uit het maken van een broek met wijde pijpen. De tijdsdruk is enorm en de uitkomst is nogal gevarieerd. Voor de tweede opdrach...

25-02-2015 20:34

Afl. 5

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 5

In de eerste opdracht moeten de naaisetjes trendy kinderkleding maken. Tom en Do vinden dat best lastig, omdat ze niet zoveel met kinderen hebben. De winnaars van de eerste opdracht mogen voor de tweede een half uur langer doorwerken. Ook m...

18-02-2015 20:35

Afl. 4

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 4

In deze aflevering moeten de duo's een oversized jas maken en komt Ruud Feltkamp langs. Deze acteur speelt al jaren de rol van Noud in 'GTST' en is ook een verdienstelijk dj. Hij vraagt de duo's om een dj-shirt voor hem maken. Op de catwalk...

11-02-2015 20:34

Afl. 3

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 3

De eerste opdracht is een maxidress. De duo's kunnen kiezen: een lange jurk voor het strand of een voor de rode loper. Nelleke wil vooral rimpelingen zien, zodat het een zwierige jurk wordt. Niek en Soufian balen dat ze weer een jurk moeten...

04-02-2015 20:34

Afl. 2

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 2

De duo's mogen zich uitleven op het maken van een jumpsuit. Geen makkelijke opgave want voor je het weet, trekt het kledingstuk op plaatsen waar je dat absoluut niet wilt. De juiste stofkeuze is daarom van cruciaal belang en dit zorgt voor ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Door Het Oog Van De Naald gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Door Het Oog Van De Naald de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Door Het Oog Van De Naald bij Door Het Oog Van De Naald liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Door Het Oog Van De Naald. Heb je een uitzending van Door Het Oog Van De Naald gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Door Het Oog Van De Naald gemist

Programma waarin tien creatieve naaiduo's tegen elkaar strijden aan de hand van verschillende (naai)opdrachten. Met de uiterste precisie zetten koppels uit alle windstreken en van alle leeftijden de mooiste naaicreaties neer. De vakjury bestaat uit couturespecialiste Nelleke Rimmelzwaan en fashion-en lifestyledeskundige Maik de Boer. Zij beoordelen de creaties op pasvorm, kleur en stofkeuzes én het moet fashionable zijn! Het koppel dat hen niet weet te overtuigen, moet het veld ruimen. Er is immers alleen plek in de finale voor de drie allerbeste naaisetjes. Zij krijgen de kans om naar huis te gaan met onder andere dé naaimachine van hun dromen én een jaar lang gratis stoffen.

Uitzending gemist van Door Het Oog Van De Naald? Hier kun je alle uitzendingen van Door Het Oog Van De Naald kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 30-11-2017 om 15:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord