Programma gemist?

In op deze finaleaflevering moeten de drie op tv overgebleven duo's voor met op hun eerste opdracht werken met op tv de restanten stof met van de afgelopen weken. in Daar een in creatie van maken, is naar een hele uit uitdaging. Na deze van eerste door opdracht wijst de jury in een verliezend duo aan een dat de in finale voortijdig op tv moet verlaten. De met twee beste duo's met krijgen de opdracht van Addy van tijdens den Krommenacker om naar een uit avondjurk te maken op voor Lieke van tijdens Lexmond. Ze tijdens werken daarbij met op tv zijn patroon en erg dure paillettenstof. op tv Dat is het echte couture en op tv het werken met deze tijdens tijdens zware stof vereist enorm veel een techniek en creativiteit. de De jurk op waar Lieke op tv uiteindelijk de catwalk in mee opkomt, is de jurk met van het de winnende duo.

De naar duo's moeten in zeer korte van de tijd een herencolbert maken. uit De laatste trend is 'nautisch' uit en dat uit wil Maik graag naar terugzien in de de details. Victoria uit Koblenko, actrice en bovenal fashionista het en muze van de verschillende ontwerpers, komt op langs. Zij wil op tv graag een in mooie kokerrok die tijdens ze op door verschillende gelegenheden kan dragen. van Aan Nicolette vertelt zij de een waarom zij zo dol op tv is op op mode. Alle duo's gaan naar druk aan op tv de slag. Helaas het maakt een van de de koppels een cruciale op tv fout bij deze laatste naar opdracht.

Er zijn nog naar vijf duo's over, tijdens de helft door van het aantal uit dat aan de het wedstrijd is begonnen. De door eerste opdracht bestaat met uit een het maken door van een broek met wijde een pijpen. op tv De tijdsdruk is enorm en tijdens de uitkomst tijdens is nogal gevarieerd. naar Voor de door tweede opdracht komt door Anouk Smulders langs. uit Zij heeft een bijzondere met opdracht voor de coupeurs op in spe. een Anouk is dit jaar tien op tv jaar een getrouwd en wil haar met man, glamourfotograaf Edwin een Smulders, verrassen met een door naar sexy trouwjurkje. Op zich een naar opdracht die Tom het en Dominique op op tv het lijf is geschreven, met uit maar de uitkomst tijdens lijkt tegen te naar vallen.

In de eerste door opdracht moeten van de naaisetjes trendy het kinderkleding maken. Tom en uit Do vinden dat het best lastig, een omdat ze niet zoveel tijdens met kinderen de hebben. De winnaars de van de eerste opdracht het mogen door voor de tweede een in half door uur langer doorwerken. Ook moeten de ze een naar ander duo de aanwijzen dat een half op tv uur korter het de tijd krijgt. naar Dat zorgt voor van nogal wat opschudding. naar Verder komt Sharon van Doorson langs. Zij wil de graag een podiumoutfit. Maik geeft in alle duo's een op rood jurkje als op basis voor op tv de in outfit. Iedereen geeft tijdens daar een eigen van draai aan en van sommige stellen slaan de plank met volledig tijdens mis.

In deze aflevering de moeten de duo's naar een oversized een jas maken uit en komt Ruud Feltkamp met langs. Deze acteur speelt door al jaren de het rol van op Noud in door 'GTST' en naar is ook een verdienstelijk de dj. Hij een vraagt de duo's om door een dj-shirt het voor hem maken. een Op de catwalk op tv zijn enorm verschillende door jassen terug te naar zien, waarbij er veel op gebruik is gemaakt van dierenprints. het De het meningen daarover zijn nogal verdeeld. naar Niek en Soufyan een moeten alle zeilen uit bijzetten om in naar de race te tijdens met blijven.

De eerste opdracht op tv is een naar maxidress. De in duo's kunnen kiezen: een lange in op jurk voor het strand tijdens of een voor de uit rode loper. tijdens Nelleke wil een vooral rimpelingen zien, in zodat het een zwierige jurk op tv wordt. Niek een en Soufian balen naar dat ze weer het een jurk moeten maken. tijdens Anja en in Rianca krijgen een op hun jurk naar behoorlijk hard jurycommentaar naar en dat hakt met er flink in uit bij de Brabantse naaivriendinnen. een Verder komt op tv Esmée van Kampen de langs. Zij wil op tv graag dat de op koppels een tuniek op tv voor haar maken. Dat is met wel op tv even wat anders, want op tv zij heeft een maatje meer. in uit Maik heeft in ieder de geval de de grootste lol wanneer Esmée haar een kleding naar past.

De duo's mogen door zich uitleven het op het maken de van een jumpsuit. Geen van makkelijke uit opgave want uit voor je het weet, door trekt het de kledingstuk op plaatsen waar op tv je dat absoluut niet wilt. tijdens De juiste stofkeuze door is daarom door van cruciaal belang naar en dit zorgt het voor verhitte gemoederen het bij de kleurrijke door Petra naar en haar iets uit meer behouden dochter Aliet. naar Het duo dat het uit jumpsuit het mooiste maakt uit heeft als enige op tv een persoonlijke doorpas naar met met Robin Martens. Zij vraagt de van kandidaten namelijk in het uit ultieme feestjurkje te maken voor een uit naar feestje van 'Goede Tijden, Slechte tijdens Tijden'.

De duo's zetten met hun tanden met in een opdracht van om met een kort sexy jurkje te maken in een dat geïnspireerd is op op Barbie. Het koppel dat de naar jury in weet te uit overtuigen, heeft als enige een een streepje voor tijdens uit de tweede opdracht: door een persoonlijke doorpas een met Dennis Weening. de De RTL 5-presentator mag het het het spits afbijten en is tijdens de eerste waar de van naaisetjes uit een opdracht voor mogen naar maken: een hoodie, van oftewel een uit stoere capuchontrui. Samen in met de op tv jury beoordeelt hij alle hoodies. Het naar allerbeste duo plaatst door zich direct een voor een de volgende aflevering. Voor tijdens de andere met stellen betekent dit met een bloedstollende eliminatieronde.

In deze finaleaflevering een moeten de een drie overgebleven door duo's voor op tv hun eerste opdracht werken met het de restanten stof tijdens van de afgelopen weken. met Daar in een creatie van maken is op van een hele uitdaging. het Na deze eerste uit opdracht wijst de jury een een verliezend tijdens duo aan dat de finale op voortijdig moet verlaten. een De twee met beste duo's krijgen van de bijzondere opdracht het van Addy het van den Krommenacker om in een avondjurk te maken met voor Lieke van uit Lexmond. Ze werken daarbij een met zijn patroon van en op erg dure paillettenstof. Dat is van echte in couture en het werken het met tijdens deze zware stof vereist enorm tijdens veel techniek en de creativiteit. van De jurk waar uit Lieke uiteindelijk de de catwalk mee opkomt, is de met jurk van het winnende van op tv duo.

De eerste opdracht tijdens is gelijk een een een pittige. De duo's moeten een in zeer korte met tijd een herencolbert maken. op tv De laatste trend in is naar 'nautisch' en dat wil naar Maik graag terugzien in uit de details. Iedereen maakt met daar weer een van met eigen vertaling van. Anje op tv en Nelly vinden een het jasje van van Marianne en Louise iets voor door een een fanfarecorps of een tijdens stationschef. Victoria Koblenko, door actrice en bovenal fashionista in en uit muze van verschillende ontwerpers, komt langs. tijdens naar Zij wil graag een het mooie kokerrok die op tv ze op verschillende op gelegenheden kan dragen. Aan Nicolette met naar vertelt zij waarom op zij zo dol is op mode. op tv Alle naar duo's gaan druk aan het de slag. Helaas op tv maakt op tv een van de koppels met een cruciale fout bij deze uit laatste in opdracht.

Er zijn nog een vijf duo's over, de de helft van naar het aantal dat een aan uit de wedstrijd is begonnen. op De eerste opdracht het bestaat naar uit het maken de van een broek met wijde pijpen. op tv De met tijdsdruk is enorm de en de het uitkomst is nogal van gevarieerd. Voor de tweede opdracht door komt Anouk Smulders door langs. Zij heeft van een bijzondere opdracht op tv voor de coupeurs in uit spe. Anouk is met dit van jaar tien jaar naar getrouwd en wil haar naar man, glamourfotograaf Edwin Smulders, op verrassen met naar een sexy de trouwjurkje. Op zich een opdracht een die Tom in en Dominique het op het met lijf is geschreven, maar de met uitkomst lijkt een tegen te met vallen.

In de door eerste opdracht tijdens moeten de naaisetjes een trendy kinderkleding maken. Tom en naar Do vinden op dat best lastig, op omdat ze niet zoveel in tijdens met kinderen hebben. De winnaars een van de van eerste opdracht tijdens mogen voor de tweede een van half uur langer doorwerken. op een Ook moeten ze een ander op duo aanwijzen dat een tijdens half uur korter van de tijd naar krijgt. Dat zorgt voor het nogal wat opschudding. tijdens Verder komt Sharon het in Doorson langs. Zij door wil graag een podiumoutfit. in Maik geeft naar alle duo's een rood jurkje als van uit basis voor de outfit. naar Iedereen geeft een daar een eigen draai met aan en sommige stellen slaan uit de plank volledig tijdens uit mis.

In naar deze aflevering moeten uit de duo's een oversized jas tijdens maken en komt in Ruud uit Feltkamp langs. Deze acteur speelt in al jaren de naar in rol van Noud in 'GTST' en van is ook een het naar verdienstelijk dj. Hij vraagt van de duo's door om een dj-shirt voor hem in maken. op Op de catwalk zijn enorm verschillende met jassen met terug te zien, waarbij er in veel door gebruik is gemaakt van door dierenprints. op tv De meningen daarover zijn nogal verdeeld. de Niek en Soufyan op op tv moeten alle zeilen bijzetten om van in de op tv race te tijdens blijven.

De het eerste opdracht is een maxidress. tijdens De duo's met kunnen kiezen: een naar lange in jurk voor het strand of op een voor de tijdens rode loper. een Nelleke wil vooral rimpelingen tijdens zien, zodat het op tv een zwierige jurk een wordt. Niek en een Soufian balen uit dat ze weer een door jurk met moeten maken. Anja in en Rianca krijgen op hun door jurk behoorlijk hard de jurycommentaar door en dat hakt er naar flink in bij de Brabantse door naaivriendinnen. de Verder komt Esmée van naar Kampen langs. naar Zij wil graag op dat de van koppels een tuniek voor haar op tv maken. Dat is wel met even tijdens wat anders, want op zij heeft een tijdens maatje meer. de Maik heeft in ieder geval in de grootste lol wanneer het uit Esmée haar kleding past, want sommige tijdens creaties met werken bij de hem enorm op op tv de lachspieren! Lukt het Soufian en op Niek om in in de wedstrijd te in uit blijven?

De duo's van mogen zich uitleven op door met het maken van uit een jumpsuit. Geen makkelijke opgave van want voor je met het weet, naar trekt het kledingstuk op plaatsen van waar je op dat absoluut niet op wilt. De juiste in stofkeuze is daarom van tijdens door cruciaal belang en dit het zorgt voor verhitte op gemoederen bij de kleurrijke Petra een en haar iets van meer behouden in dochter Aliet. een Het duo dat het jumpsuit een het mooiste maakt van heeft met als enige naar een persoonlijke doorpas met Robin naar Martens. in Zij vraagt de kandidaten namelijk van het ultieme feestjurkje te naar maken door voor een door feestje van 'Goede Tijden, Slechte een Tijden'. Het duo naar dat volgens de Robin het mooiste jurkje maakt uit is in verzekerd van een een plek in de op tv volgende aflevering. het Het lot van een de overige duo's is in handen door van van de jury die op basis naar van de twee tijdens opdrachten bepaalt wie op tv op de strijd moet met verlaten.

februari 2019
30-11-2017 15:05

Afl. 8

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 8

In deze finaleaflevering moeten de drie overgebleven duo's voor hun eerste opdracht werken met de restanten stof van de afgelopen weken. Daar een creatie van maken, is een hele uitdaging. Na deze eerste opdracht wijst de jury een verliezend...

23-11-2017 15:00

Afl. 7

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 7

De duo's moeten in zeer korte tijd een herencolbert maken. De laatste trend is 'nautisch' en dat wil Maik graag terugzien in de details. Victoria Koblenko, actrice en bovenal fashionista en muze van verschillende ontwerpers, komt langs. Zij...

16-11-2017 14:59

Afl. 6

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 6

Er zijn nog vijf duo's over, de helft van het aantal dat aan de wedstrijd is begonnen. De eerste opdracht bestaat uit het maken van een broek met wijde pijpen. De tijdsdruk is enorm en de uitkomst is nogal gevarieerd. Voor de tweede opdrach...

09-11-2017 15:00

Afl. 5

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 5

In de eerste opdracht moeten de naaisetjes trendy kinderkleding maken. Tom en Do vinden dat best lastig, omdat ze niet zoveel met kinderen hebben. De winnaars van de eerste opdracht mogen voor de tweede een half uur langer doorwerken. Ook m...

02-11-2017 14:59

Afl. 4

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 4

In deze aflevering moeten de duo's een oversized jas maken en komt Ruud Feltkamp langs. Deze acteur speelt al jaren de rol van Noud in 'GTST' en is ook een verdienstelijk dj. Hij vraagt de duo's om een dj-shirt voor hem maken. Op de catwalk...

26-10-2017 15:01

Afl. 3

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 3

De eerste opdracht is een maxidress. De duo's kunnen kiezen: een lange jurk voor het strand of een voor de rode loper. Nelleke wil vooral rimpelingen zien, zodat het een zwierige jurk wordt. Niek en Soufian balen dat ze weer een jurk moeten...

19-10-2017 15:00

Afl. 2

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 2

De duo's mogen zich uitleven op het maken van een jumpsuit. Geen makkelijke opgave want voor je het weet, trekt het kledingstuk op plaatsen waar je dat absoluut niet wilt. De juiste stofkeuze is daarom van cruciaal belang en dit zorgt voor ...

12-10-2017 14:57

Afl. 1

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 1

De duo's zetten hun tanden in een opdracht om een kort sexy jurkje te maken dat geïnspireerd is op Barbie. Het koppel dat de jury weet te overtuigen, heeft als enige een streepje voor tijdens de tweede opdracht: een persoonlijke doorpas met...

18-03-2015 20:37

Afl. 8

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 8

In deze finaleaflevering moeten de drie overgebleven duo's voor hun eerste opdracht werken met de restanten stof van de afgelopen weken. Daar een creatie van maken is een hele uitdaging. Na deze eerste opdracht wijst de jury een verliezend ...

11-03-2015 20:35

Afl. 7

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 7

De eerste opdracht is gelijk een pittige. De duo's moeten in zeer korte tijd een herencolbert maken. De laatste trend is 'nautisch' en dat wil Maik graag terugzien in de details. Iedereen maakt daar weer een eigen vertaling van. Anje en Nel...

04-03-2015 20:34

Afl. 6

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 6

Er zijn nog vijf duo's over, de helft van het aantal dat aan de wedstrijd is begonnen. De eerste opdracht bestaat uit het maken van een broek met wijde pijpen. De tijdsdruk is enorm en de uitkomst is nogal gevarieerd. Voor de tweede opdrach...

25-02-2015 20:34

Afl. 5

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 5

In de eerste opdracht moeten de naaisetjes trendy kinderkleding maken. Tom en Do vinden dat best lastig, omdat ze niet zoveel met kinderen hebben. De winnaars van de eerste opdracht mogen voor de tweede een half uur langer doorwerken. Ook m...

18-02-2015 20:35

Afl. 4

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 4

In deze aflevering moeten de duo's een oversized jas maken en komt Ruud Feltkamp langs. Deze acteur speelt al jaren de rol van Noud in 'GTST' en is ook een verdienstelijk dj. Hij vraagt de duo's om een dj-shirt voor hem maken. Op de catwalk...

11-02-2015 20:34

Afl. 3

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 3

De eerste opdracht is een maxidress. De duo's kunnen kiezen: een lange jurk voor het strand of een voor de rode loper. Nelleke wil vooral rimpelingen zien, zodat het een zwierige jurk wordt. Niek en Soufian balen dat ze weer een jurk moeten...

04-02-2015 20:34

Afl. 2

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 2

De duo's mogen zich uitleven op het maken van een jumpsuit. Geen makkelijke opgave want voor je het weet, trekt het kledingstuk op plaatsen waar je dat absoluut niet wilt. De juiste stofkeuze is daarom van cruciaal belang en dit zorgt voor ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Door Het Oog Van De Naald gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Door Het Oog Van De Naald de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Door Het Oog Van De Naald bij Door Het Oog Van De Naald liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Door Het Oog Van De Naald. Heb je een uitzending van Door Het Oog Van De Naald gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Door Het Oog Van De Naald gemist

Programma waarin tien creatieve naaiduo's tegen elkaar strijden aan de hand van verschillende (naai)opdrachten. Met de uiterste precisie zetten koppels uit alle windstreken en van alle leeftijden de mooiste naaicreaties neer. De vakjury bestaat uit couturespecialiste Nelleke Rimmelzwaan en fashion-en lifestyledeskundige Maik de Boer. Zij beoordelen de creaties op pasvorm, kleur en stofkeuzes én het moet fashionable zijn! Het koppel dat hen niet weet te overtuigen, moet het veld ruimen. Er is immers alleen plek in de finale voor de drie allerbeste naaisetjes. Zij krijgen de kans om naar huis te gaan met onder andere dé naaimachine van hun dromen én een jaar lang gratis stoffen.

Uitzending gemist van Door Het Oog Van De Naald? Hier kun je alle uitzendingen van Door Het Oog Van De Naald kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 30-11-2017 om 15:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord