Programma gemist?

In van deze finaleaflevering moeten de met drie overgebleven duo's een voor hun eerste opdracht van werken met van de restanten stof van naar de afgelopen de weken. Daar een de creatie van maken, is op het een hele uitdaging. Na deze op eerste opdracht wijst de door jury tijdens een verliezend duo aan op dat de finale in voortijdig moet tijdens verlaten. De twee de beste duo's krijgen naar de opdracht van op tv Addy van den Krommenacker van om het een avondjurk te maken voor Lieke het door van Lexmond. Ze naar werken daarbij met zijn patroon en de door erg dure paillettenstof. Dat op is echte couture en naar het uit werken met deze het zware stof vereist enorm het veel techniek en creativiteit. De van jurk waar een Lieke uiteindelijk in de catwalk mee door opkomt, is de jurk van uit een het winnende duo.

De van duo's moeten in zeer een korte tijd een herencolbert een uit maken. De laatste trend is 'nautisch' naar en dat door wil Maik door graag terugzien in de de details. Victoria in Koblenko, actrice en op bovenal fashionista en op tv muze van verschillende ontwerpers, komt een langs. naar Zij wil graag een in mooie kokerrok in die ze op verschillende door gelegenheden kan dragen. Aan uit Nicolette vertelt zij door waarom uit zij zo dol is op uit mode. Alle duo's het gaan naar druk aan de het slag. Helaas maakt een van het de koppels een het tijdens cruciale fout bij deze laatste een opdracht.

Er de zijn nog vijf duo's over, van de helft van op tv het op tv aantal dat op aan de wedstrijd naar is begonnen. De op eerste opdracht bestaat uit het maken uit van van een broek een met wijde pijpen. met De tijdsdruk is tijdens enorm en de uitkomst is met nogal gevarieerd. de Voor de tweede opdracht tijdens komt Anouk Smulders op tv langs. Zij heeft de een van bijzondere opdracht voor de door coupeurs in spe. Anouk op is dit jaar uit tien jaar getrouwd en door wil het haar man, glamourfotograaf door Edwin Smulders, verrassen de met een sexy trouwjurkje. Op op tv zich op tv een opdracht die met Tom en Dominique op het het lijf is geschreven, met maar de door uitkomst lijkt een tegen te tijdens vallen.

In op tv de eerste opdracht moeten uit de een naaisetjes trendy kinderkleding maken. het Tom en Do vinden dat de best lastig, tijdens omdat ze niet zoveel met met kinderen hebben. in tijdens De winnaars van met de eerste opdracht mogen voor de het op tv tweede een half uur langer doorwerken. tijdens Ook moeten ze in een een ander duo aanwijzen dat een door half uur korter in de de tijd krijgt. in Dat zorgt voor nogal op tv wat opschudding. Verder komt uit Sharon Doorson naar langs. Zij wil graag een door podiumoutfit. naar Maik geeft alle duo's de een rood jurkje als in basis door voor de een outfit. Iedereen geeft daar van een eigen draai in aan en met sommige stellen slaan uit de plank volledig uit mis.

In deze aflevering naar moeten de op tv duo's een oversized jas naar maken naar en komt Ruud Feltkamp met langs. Deze door acteur speelt al jaren op tv de rol op van Noud in de 'GTST' en is ook uit een verdienstelijk dj. door Hij uit vraagt de duo's om op een dj-shirt voor hem met maken. Op de naar catwalk zijn enorm het verschillende jassen terug naar te zien, uit waarbij er veel gebruik is een uit gemaakt van dierenprints. De meningen daarover in een zijn nogal verdeeld. Niek en Soufyan met moeten van alle zeilen bijzetten tijdens om in de door race te tijdens blijven.

De eerste een opdracht is een maxidress. tijdens op tv De duo's kunnen kiezen: de een lange jurk voor de het strand door of een naar voor de rode loper. Nelleke wil van vooral een rimpelingen zien, zodat tijdens het een een zwierige jurk wordt. tijdens Niek en Soufian balen op dat ze weer een jurk een moeten maken. op Anja en Rianca krijgen met op hun een jurk behoorlijk hard jurycommentaar met en de dat hakt op er flink in bij de van Brabantse naaivriendinnen. Verder door komt uit Esmée van Kampen langs. Zij wil in graag dat de naar koppels een op tuniek in voor haar maken. tijdens Dat is wel naar even wat anders, door want zij heeft een in maatje meer. Maik op heeft in ieder geval de in grootste lol van wanneer Esmée haar kleding het van past.

De duo's van mogen in zich uitleven op het van maken van een jumpsuit. Geen het makkelijke het opgave want voor in je het door weet, trekt het kledingstuk op plaatsen de waar je op tv dat absoluut niet wilt. op tv uit De juiste stofkeuze met is daarom van cruciaal belang en tijdens dit zorgt de voor uit verhitte gemoederen bij de in kleurrijke Petra en de haar iets meer behouden dochter door uit Aliet. Het duo dat het tijdens jumpsuit het een mooiste maakt heeft als enige uit een in persoonlijke doorpas de met Robin Martens. Zij uit vraagt de door kandidaten namelijk het ultieme door feestjurkje te van maken voor een feestje van 'Goede naar Tijden, van Slechte Tijden'.

De de duo's zetten op hun tanden in een opdracht om het een kort de sexy jurkje op te maken dat geïnspireerd het is tijdens op Barbie. Het naar koppel dat de jury weet te op overtuigen, het heeft als enige van een streepje voor op tv tijdens de tweede opdracht: een van tijdens persoonlijke doorpas met Dennis Weening. de De RTL met 5-presentator mag het spits afbijten op tv en is uit de naar eerste waar de naaisetjes een opdracht tijdens voor mogen maken: de een hoodie, oftewel van een stoere capuchontrui. een Samen met de een op jury beoordeelt hij alle hoodies. naar Het allerbeste op tv duo plaatst zich direct voor op tv de naar volgende aflevering. Voor op de andere een stellen betekent dit een bloedstollende van eliminatieronde.

In deze finaleaflevering in van moeten de drie overgebleven duo's voor de hun een eerste opdracht werken het met de restanten de stof van de afgelopen door weken. Daar een met creatie van maken met is een hele naar uitdaging. Na deze eerste een opdracht wijst de op op jury een verliezend duo aan dat van de finale uit voortijdig moet verlaten. De van twee beste duo's met op tv krijgen de bijzondere opdracht van Addy de op van den Krommenacker van om een avondjurk te tijdens maken voor Lieke van Lexmond. het Ze uit werken daarbij met zijn patroon op tv en erg een dure paillettenstof. tijdens Dat is in echte couture en op het werken met deze zware tijdens stof vereist het enorm veel techniek op tv en creativiteit. De jurk het waar Lieke uiteindelijk van de catwalk mee tijdens opkomt, is van de jurk van de het winnende van duo.

De eerste in opdracht is tijdens gelijk een pittige. de De duo's moeten in in zeer korte op tijd een herencolbert maken. een De op laatste trend is 'nautisch' tijdens en dat het wil Maik graag terugzien in met de van details. Iedereen maakt daar weer tijdens een eigen een vertaling van. uit Anje en Nelly vinden het van jasje van Marianne en een Louise iets voor in een van fanfarecorps of een stationschef. uit Victoria door Koblenko, actrice en bovenal fashionista de en muze op van verschillende ontwerpers, komt langs. tijdens Zij wil graag naar een mooie kokerrok naar die ze op tijdens verschillende van gelegenheden kan het dragen. Aan Nicolette vertelt zij waarom in een zij zo dol is op een mode. Alle naar duo's gaan druk aan de uit slag. in Helaas maakt een van de door koppels een in cruciale fout door bij deze uit laatste opdracht.

Er de zijn nog vijf duo's op over, met de helft van het van aantal dat aan de wedstrijd tijdens is begonnen. het De eerste opdracht door bestaat uit een het maken in van een broek met wijde uit pijpen. De tijdsdruk is in enorm en de in uitkomst op tv is nogal gevarieerd. Voor het de tweede opdracht komt het Anouk Smulders langs. naar Zij heeft op tv een bijzondere opdracht een voor tijdens de coupeurs in spe. in Anouk is dit jaar tien van jaar door getrouwd en wil haar de man, met glamourfotograaf Edwin Smulders, verrassen op tv met een sexy trouwjurkje. Op door zich een opdracht met tijdens die Tom en Dominique op het tijdens lijf op is geschreven, van maar de uitkomst lijkt op tegen te een vallen.

In de eerste een opdracht moeten op tv de naar naaisetjes trendy kinderkleding in maken. Tom en Do tijdens vinden dat best lastig, omdat tijdens ze niet zoveel door met op tv kinderen hebben. het De winnaars van een de eerste opdracht op mogen voor de tweede een half met uur met langer doorwerken. Ook op tv moeten ze een het ander duo aanwijzen dat een op half uur op korter de tijd krijgt. met van Dat zorgt voor nogal wat opschudding. op tv Verder de komt Sharon Doorson langs. op Zij wil graag door een het podiumoutfit. Maik geeft in alle duo's een rood jurkje als door basis voor tijdens de outfit. Iedereen tijdens geeft daar een eigen het draai de aan en sommige stellen slaan op de naar plank volledig met mis.

In van deze aflevering moeten de duo's in een oversized jas naar maken en komt uit Ruud Feltkamp langs. op op Deze acteur speelt uit al jaren de rol met van Noud in 'GTST' en de is ook een door verdienstelijk dj. Hij het vraagt de de duo's uit om een dj-shirt van voor hem maken. Op de met catwalk zijn op enorm verschillende jassen terug tijdens te zien, waarbij een er veel gebruik is de gemaakt van op dierenprints. de De meningen daarover zijn nogal verdeeld. tijdens Niek en op Soufyan moeten de alle zeilen bijzetten om in in de race op te een blijven.

De eerste opdracht door is een maxidress. op De duo's kunnen van kiezen: op tv een lange jurk voor het een strand of een met voor de op tv rode loper. Nelleke op wil vooral rimpelingen naar zien, zodat op het een zwierige van jurk wordt. Niek en Soufian in de balen dat ze weer een met jurk moeten in maken. Anja en Rianca krijgen van op op hun jurk behoorlijk het hard jurycommentaar en dat van hakt er flink in op tv bij van de Brabantse naaivriendinnen. Verder komt het Esmée van Kampen naar langs. Zij wil in graag dat de door koppels een tuniek het voor van haar maken. Dat is wel een uit even wat anders, met want zij heeft een op tv maatje meer. tijdens Maik heeft in ieder geval de op grootste lol wanneer tijdens in Esmée haar kleding past, op tv want sommige creaties werken bij uit hem van enorm op de lachspieren! op tv Lukt het op Soufian en Niek het om in de de wedstrijd te tijdens blijven?

De het duo's mogen tijdens zich uitleven op het maken van door een de jumpsuit. Geen makkelijke op tv opgave want voor het je het weet, trekt naar het door kledingstuk op plaatsen waar je dat met absoluut op niet wilt. De het juiste stofkeuze is daarom naar van met cruciaal belang en dit zorgt in voor verhitte gemoederen bij met door de kleurrijke Petra en haar iets een meer op tv behouden dochter Aliet. Het duo de dat met het jumpsuit het door mooiste maakt heeft als van enige een naar persoonlijke doorpas met Robin Martens. uit Zij vraagt naar de op kandidaten namelijk het ultieme feestjurkje naar te in maken voor een feestje van een 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. in Het duo met dat tijdens volgens Robin het naar mooiste jurkje maakt is verzekerd naar van een van plek in de volgende door aflevering. Het lot van een de overige door duo's is door in handen van van de jury die op basis uit van tijdens de twee opdrachten in bepaalt wie de strijd moet op tv naar verlaten.

februari 2020
30-11-2017 15:05

Afl. 8

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 8

In deze finaleaflevering moeten de drie overgebleven duo's voor hun eerste opdracht werken met de restanten stof van de afgelopen weken. Daar een creatie van maken, is een hele uitdaging. Na deze eerste opdracht wijst de jury een verliezend...

23-11-2017 15:00

Afl. 7

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 7

De duo's moeten in zeer korte tijd een herencolbert maken. De laatste trend is 'nautisch' en dat wil Maik graag terugzien in de details. Victoria Koblenko, actrice en bovenal fashionista en muze van verschillende ontwerpers, komt langs. Zij...

16-11-2017 14:59

Afl. 6

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 6

Er zijn nog vijf duo's over, de helft van het aantal dat aan de wedstrijd is begonnen. De eerste opdracht bestaat uit het maken van een broek met wijde pijpen. De tijdsdruk is enorm en de uitkomst is nogal gevarieerd. Voor de tweede opdrach...

09-11-2017 15:00

Afl. 5

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 5

In de eerste opdracht moeten de naaisetjes trendy kinderkleding maken. Tom en Do vinden dat best lastig, omdat ze niet zoveel met kinderen hebben. De winnaars van de eerste opdracht mogen voor de tweede een half uur langer doorwerken. Ook m...

02-11-2017 14:59

Afl. 4

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 4

In deze aflevering moeten de duo's een oversized jas maken en komt Ruud Feltkamp langs. Deze acteur speelt al jaren de rol van Noud in 'GTST' en is ook een verdienstelijk dj. Hij vraagt de duo's om een dj-shirt voor hem maken. Op de catwalk...

26-10-2017 15:01

Afl. 3

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 3

De eerste opdracht is een maxidress. De duo's kunnen kiezen: een lange jurk voor het strand of een voor de rode loper. Nelleke wil vooral rimpelingen zien, zodat het een zwierige jurk wordt. Niek en Soufian balen dat ze weer een jurk moeten...

19-10-2017 15:00

Afl. 2

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 2

De duo's mogen zich uitleven op het maken van een jumpsuit. Geen makkelijke opgave want voor je het weet, trekt het kledingstuk op plaatsen waar je dat absoluut niet wilt. De juiste stofkeuze is daarom van cruciaal belang en dit zorgt voor ...

12-10-2017 14:57

Afl. 1

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 1

De duo's zetten hun tanden in een opdracht om een kort sexy jurkje te maken dat geïnspireerd is op Barbie. Het koppel dat de jury weet te overtuigen, heeft als enige een streepje voor tijdens de tweede opdracht: een persoonlijke doorpas met...

18-03-2015 20:37

Afl. 8

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 8

In deze finaleaflevering moeten de drie overgebleven duo's voor hun eerste opdracht werken met de restanten stof van de afgelopen weken. Daar een creatie van maken is een hele uitdaging. Na deze eerste opdracht wijst de jury een verliezend ...

11-03-2015 20:35

Afl. 7

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 7

De eerste opdracht is gelijk een pittige. De duo's moeten in zeer korte tijd een herencolbert maken. De laatste trend is 'nautisch' en dat wil Maik graag terugzien in de details. Iedereen maakt daar weer een eigen vertaling van. Anje en Nel...

04-03-2015 20:34

Afl. 6

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 6

Er zijn nog vijf duo's over, de helft van het aantal dat aan de wedstrijd is begonnen. De eerste opdracht bestaat uit het maken van een broek met wijde pijpen. De tijdsdruk is enorm en de uitkomst is nogal gevarieerd. Voor de tweede opdrach...

25-02-2015 20:34

Afl. 5

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 5

In de eerste opdracht moeten de naaisetjes trendy kinderkleding maken. Tom en Do vinden dat best lastig, omdat ze niet zoveel met kinderen hebben. De winnaars van de eerste opdracht mogen voor de tweede een half uur langer doorwerken. Ook m...

18-02-2015 20:35

Afl. 4

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 4

In deze aflevering moeten de duo's een oversized jas maken en komt Ruud Feltkamp langs. Deze acteur speelt al jaren de rol van Noud in 'GTST' en is ook een verdienstelijk dj. Hij vraagt de duo's om een dj-shirt voor hem maken. Op de catwalk...

11-02-2015 20:34

Afl. 3

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 3

De eerste opdracht is een maxidress. De duo's kunnen kiezen: een lange jurk voor het strand of een voor de rode loper. Nelleke wil vooral rimpelingen zien, zodat het een zwierige jurk wordt. Niek en Soufian balen dat ze weer een jurk moeten...

04-02-2015 20:34

Afl. 2

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 2

De duo's mogen zich uitleven op het maken van een jumpsuit. Geen makkelijke opgave want voor je het weet, trekt het kledingstuk op plaatsen waar je dat absoluut niet wilt. De juiste stofkeuze is daarom van cruciaal belang en dit zorgt voor ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Door Het Oog Van De Naald gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Door Het Oog Van De Naald de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Door Het Oog Van De Naald bij Door Het Oog Van De Naald liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Door Het Oog Van De Naald. Heb je een uitzending van Door Het Oog Van De Naald gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Door Het Oog Van De Naald gemist

Programma waarin tien creatieve naaiduo's tegen elkaar strijden aan de hand van verschillende (naai)opdrachten. Met de uiterste precisie zetten koppels uit alle windstreken en van alle leeftijden de mooiste naaicreaties neer. De vakjury bestaat uit couturespecialiste Nelleke Rimmelzwaan en fashion-en lifestyledeskundige Maik de Boer. Zij beoordelen de creaties op pasvorm, kleur en stofkeuzes én het moet fashionable zijn! Het koppel dat hen niet weet te overtuigen, moet het veld ruimen. Er is immers alleen plek in de finale voor de drie allerbeste naaisetjes. Zij krijgen de kans om naar huis te gaan met onder andere dé naaimachine van hun dromen én een jaar lang gratis stoffen.

Uitzending gemist van Door Het Oog Van De Naald? Hier kun je alle uitzendingen van Door Het Oog Van De Naald kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 30-11-2017 om 15:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!