Programma gemist?

In deze finaleaflevering met moeten de de drie in overgebleven duo's voor tijdens hun eerste opdracht werken met de uit restanten stof van op tv de afgelopen weken. door tijdens Daar een creatie de van maken, is een door hele uitdaging. Na op tv deze eerste op tv opdracht wijst de naar jury een verliezend duo aan dat op tv de van finale voortijdig moet op verlaten. De het twee beste duo's krijgen door de opdracht van Addy het van den met Krommenacker om een de avondjurk te het maken voor Lieke van Lexmond. Ze uit werken daarbij met door zijn patroon naar en de erg dure paillettenstof. Dat op is echte de couture en het werken met een deze door zware stof vereist enorm veel een techniek en de creativiteit. De jurk de waar Lieke uiteindelijk de op catwalk mee uit opkomt, is door de jurk van het winnende uit duo.

De duo's moeten een in zeer op tv korte tijd de een herencolbert maken. tijdens De laatste met trend is 'nautisch' en dat wil met in Maik graag terugzien in de details. van op tv Victoria Koblenko, actrice op tv en bovenal fashionista en het muze van verschillende tijdens ontwerpers, komt naar langs. Zij wil graag een mooie van kokerrok die ze een op verschillende gelegenheden het kan dragen. Aan op Nicolette vertelt op tv zij waarom zij zo uit dol de is op mode. Alle duo's op gaan druk door aan de slag. Helaas op maakt een in van de de koppels een door cruciale fout bij deze naar laatste opdracht.

Er het zijn nog vijf van duo's over, de helft het van het aantal dat in aan de wedstrijd met de is begonnen. De eerste opdracht door bestaat uit in het maken in van een broek naar met wijde pijpen. in De tijdsdruk is enorm met en de uitkomst is nogal met naar gevarieerd. Voor de met tweede opdracht komt Anouk Smulders langs. op uit Zij heeft een bijzondere opdracht voor een de coupeurs in uit spe. Anouk is uit een dit jaar tien jaar de getrouwd en wil haar tijdens man, glamourfotograaf Edwin in Smulders, met verrassen met een sexy naar trouwjurkje. Op uit zich een opdracht die door Tom en Dominique tijdens op het in lijf is geschreven, maar tijdens de uitkomst de lijkt tegen te op vallen.

In de eerste de door opdracht moeten de naaisetjes een trendy kinderkleding maken. Tom en naar op tv Do vinden dat best lastig, omdat het ze niet zoveel het tijdens met kinderen hebben. met De winnaars van de op tv eerste opdracht mogen voor in de tweede een half uit met uur langer doorwerken. naar Ook moeten ze een ander duo het aanwijzen dat een de half uur op korter de tijd krijgt. op tv Dat zorgt voor door nogal naar wat opschudding. op Verder komt Sharon Doorson langs. van Zij wil graag een in podiumoutfit. Maik geeft tijdens met alle duo's een rood jurkje als het basis voor op de outfit. Iedereen tijdens geeft tijdens daar een eigen draai aan en naar sommige stellen in slaan het de plank volledig op mis.

In op tv deze aflevering moeten de duo's op tv een oversized jas op maken en met komt op tv Ruud Feltkamp langs. het Deze acteur speelt al jaren de tijdens uit rol van Noud in 'GTST' een en door is ook een verdienstelijk naar dj. Hij tijdens vraagt de duo's om een in dj-shirt voor hem maken. in Op de van catwalk zijn enorm verschillende uit jassen terug naar te op tv zien, waarbij er veel van gebruik is gemaakt van dierenprints. op De door meningen daarover naar zijn nogal verdeeld. Niek een en Soufyan moeten op tv alle zeilen bijzetten op tv om in de race te door naar blijven.

De eerste tijdens opdracht op tv is een maxidress. De duo's door kunnen kiezen: een lange met tijdens jurk voor het strand naar of een voor de rode tijdens loper. het Nelleke wil vooral rimpelingen zien, naar zodat het van een uit zwierige jurk wordt. Niek van en Soufian tijdens balen dat ze uit weer een jurk uit moeten maken. Anja en Rianca door krijgen op een hun jurk behoorlijk hard door jurycommentaar en dat hakt van er flink in in bij van de Brabantse naaivriendinnen. het Verder komt van Esmée van Kampen in langs. Zij wil naar graag dat de koppels een tijdens tuniek door voor haar maken. de Dat is wel even in wat anders, want zij heeft op tv een maatje in meer. Maik heeft in op ieder geval een de grootste lol wanneer tijdens Esmée naar haar kleding uit past.

De door duo's mogen naar zich uitleven op de het maken van een door jumpsuit. Geen makkelijke op tv opgave want voor op tv je het weet, trekt het een van kledingstuk op plaatsen waar het je dat absoluut niet door wilt. De de juiste stofkeuze is daarom naar van cruciaal belang en tijdens dit zorgt het voor verhitte gemoederen door bij een de kleurrijke Petra en haar iets tijdens meer behouden dochter tijdens Aliet. door Het duo dat het jumpsuit naar het naar mooiste maakt heeft uit als enige op een persoonlijke doorpas met Robin Martens. uit Zij vraagt de een uit kandidaten namelijk het ultieme feestjurkje door te de maken voor een feestje van 'Goede het Tijden, Slechte een Tijden'.

De op duo's zetten hun tanden in in een opdracht om naar een kort de sexy jurkje een te maken dat geïnspireerd door is de op Barbie. Het koppel uit dat de jury naar weet te overtuigen, heeft als een van enige een streepje voor tijdens de de uit tweede opdracht: een persoonlijke doorpas door met Dennis Weening. De uit RTL 5-presentator uit mag in het spits afbijten en een is de eerste waar de met naaisetjes naar een opdracht van voor mogen maken: een hoodie, oftewel op een stoere met capuchontrui. op Samen met de jury door beoordeelt hij alle hoodies. Het het allerbeste duo tijdens plaatst zich direct van voor in de volgende aflevering. Voor de in andere uit stellen betekent dit in een bloedstollende eliminatieronde.

In deze naar finaleaflevering moeten de drie het op tv overgebleven duo's voor tijdens hun eerste opdracht werken met met de restanten stof op van de afgelopen weken. uit Daar een tijdens creatie naar van maken is door een hele uitdaging. Na deze op tv eerste opdracht wijst met de jury een met verliezend een duo aan dat de finale voortijdig een moet verlaten. De een tijdens twee beste duo's krijgen met de bijzondere opdracht van Addy uit op tv van den Krommenacker om op een avondjurk te maken voor in Lieke van Lexmond. de Ze werken daarbij in met met zijn patroon tijdens en erg dure tijdens paillettenstof. Dat is naar echte couture en het werken met naar deze zware van stof vereist enorm het veel techniek en op creativiteit. De jurk waar de Lieke uiteindelijk de van catwalk mee in opkomt, een is de jurk van met het winnende van duo.

De eerste met opdracht is gelijk een een pittige. De duo's een moeten in zeer naar korte tijd op een in herencolbert maken. De laatste trend tijdens is met 'nautisch' en dat wil Maik graag in terugzien in de naar details. Iedereen maakt een op daar weer een eigen vertaling van. het Anje en Nelly uit vinden het van jasje van Marianne tijdens en het Louise iets voor een een fanfarecorps of op tv een stationschef. Victoria Koblenko, actrice en uit bovenal fashionista in en muze van verschillende door ontwerpers, komt op tv langs. Zij wil van graag een in mooie kokerrok die ze een op verschillende gelegenheden door kan dragen. Aan Nicolette met door vertelt zij waarom zij zo dol uit van is op mode. Alle duo's gaan de druk aan de naar slag. het Helaas maakt naar een van de koppels een met cruciale fout bij deze uit het laatste opdracht.

Er uit zijn nog vijf duo's over, op tv de helft van op het aantal door dat op aan de wedstrijd is begonnen. De de met eerste opdracht bestaat de uit het maken van een op tv broek uit met wijde pijpen. door De tijdsdruk is enorm en de het uitkomst op tv is nogal gevarieerd. naar Voor de tweede het opdracht komt Anouk Smulders op langs. tijdens Zij heeft een uit bijzondere opdracht voor de coupeurs in naar spe. Anouk is het dit jaar het tien jaar getrouwd met en wil op haar man, glamourfotograaf Edwin met Smulders, verrassen met op tv een sexy naar trouwjurkje. Op zich een opdracht van die Tom van en Dominique de op het het lijf is geschreven, maar uit de uitkomst lijkt in tegen te op tv vallen.

In het de eerste opdracht uit moeten de naaisetjes trendy met kinderkleding maken. tijdens Tom en Do een vinden dat door best lastig, omdat ze niet zoveel van naar met kinderen hebben. De winnaars met van de uit eerste opdracht mogen naar voor de uit tweede een half naar uur langer doorwerken. op Ook moeten ze een ander duo op tv aanwijzen de dat een half van uur korter de tijd krijgt. tijdens Dat zorgt op tv voor nogal in wat opschudding. Verder komt op Sharon Doorson in langs. Zij wil graag een naar van podiumoutfit. Maik geeft alle op duo's een rood op jurkje als basis voor de met outfit. naar Iedereen geeft daar een de eigen draai aan en door sommige door stellen slaan de plank volledig op tijdens mis.

In op tv deze aflevering moeten de de duo's een op tv oversized jas maken en komt met Ruud door Feltkamp langs. Deze acteur speelt uit al jaren een de rol van in Noud in 'GTST' van en op tv is ook een uit verdienstelijk dj. Hij het vraagt de duo's om een uit dj-shirt voor hem maken. door Op de catwalk met op zijn enorm verschillende jassen terug te een zien, tijdens waarbij er veel gebruik is op gemaakt van dierenprints. de De uit meningen daarover zijn tijdens nogal verdeeld. Niek en op tv Soufyan moeten alle zeilen uit bijzetten om op in de de race te naar blijven.

De eerste opdracht uit is op een maxidress. De duo's uit kunnen het kiezen: een lange jurk de voor het strand op tv of een voor de rode in loper. Nelleke op tv wil vooral rimpelingen zien, de uit zodat het een zwierige jurk tijdens wordt. op Niek en Soufian tijdens balen dat ze weer een jurk uit moeten maken. Anja op door en Rianca krijgen op op tv hun jurk behoorlijk hard op jurycommentaar en dat het hakt er flink op in bij met de Brabantse naaivriendinnen. met Verder komt Esmée van met Kampen met langs. Zij wil graag van dat de koppels een tuniek door voor haar maken. van de Dat is wel even wat op anders, want zij heeft in een maatje meer. het Maik heeft naar in ieder geval de tijdens grootste lol wanneer van Esmée tijdens haar kleding past, want sommige de creaties werken uit bij hem enorm van op een de lachspieren! Lukt het Soufian met en Niek om door in de wedstrijd te uit op blijven?

De duo's mogen tijdens van zich uitleven op het maken een van een met jumpsuit. Geen makkelijke opgave door want voor de je het weet, trekt naar het door kledingstuk op plaatsen met waar je dat absoluut op tv niet wilt. De juiste stofkeuze in is een daarom van cruciaal belang en een uit dit zorgt voor een verhitte gemoederen bij de kleurrijke de Petra en haar iets naar meer behouden dochter op tv Aliet. uit Het duo dat tijdens het jumpsuit het mooiste van maakt heeft als uit enige een van persoonlijke doorpas met Robin Martens. op een Zij vraagt de kandidaten in namelijk het ultieme feestjurkje te tijdens maken voor het een feestje naar van 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. de Het duo dat uit met volgens Robin het mooiste jurkje op tv maakt is verzekerd door van een plek in op de op volgende aflevering. Het van lot van de op overige duo's naar is in handen van de door jury die op basis naar met van de twee op opdrachten bepaalt wie de strijd moet op tv uit verlaten.

september 2019
30-11-2017 15:05

Afl. 8

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 8

In deze finaleaflevering moeten de drie overgebleven duo's voor hun eerste opdracht werken met de restanten stof van de afgelopen weken. Daar een creatie van maken, is een hele uitdaging. Na deze eerste opdracht wijst de jury een verliezend...

23-11-2017 15:00

Afl. 7

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 7

De duo's moeten in zeer korte tijd een herencolbert maken. De laatste trend is 'nautisch' en dat wil Maik graag terugzien in de details. Victoria Koblenko, actrice en bovenal fashionista en muze van verschillende ontwerpers, komt langs. Zij...

16-11-2017 14:59

Afl. 6

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 6

Er zijn nog vijf duo's over, de helft van het aantal dat aan de wedstrijd is begonnen. De eerste opdracht bestaat uit het maken van een broek met wijde pijpen. De tijdsdruk is enorm en de uitkomst is nogal gevarieerd. Voor de tweede opdrach...

09-11-2017 15:00

Afl. 5

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 5

In de eerste opdracht moeten de naaisetjes trendy kinderkleding maken. Tom en Do vinden dat best lastig, omdat ze niet zoveel met kinderen hebben. De winnaars van de eerste opdracht mogen voor de tweede een half uur langer doorwerken. Ook m...

02-11-2017 14:59

Afl. 4

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 4

In deze aflevering moeten de duo's een oversized jas maken en komt Ruud Feltkamp langs. Deze acteur speelt al jaren de rol van Noud in 'GTST' en is ook een verdienstelijk dj. Hij vraagt de duo's om een dj-shirt voor hem maken. Op de catwalk...

26-10-2017 15:01

Afl. 3

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 3

De eerste opdracht is een maxidress. De duo's kunnen kiezen: een lange jurk voor het strand of een voor de rode loper. Nelleke wil vooral rimpelingen zien, zodat het een zwierige jurk wordt. Niek en Soufian balen dat ze weer een jurk moeten...

19-10-2017 15:00

Afl. 2

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 2

De duo's mogen zich uitleven op het maken van een jumpsuit. Geen makkelijke opgave want voor je het weet, trekt het kledingstuk op plaatsen waar je dat absoluut niet wilt. De juiste stofkeuze is daarom van cruciaal belang en dit zorgt voor ...

12-10-2017 14:57

Afl. 1

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 1

De duo's zetten hun tanden in een opdracht om een kort sexy jurkje te maken dat geïnspireerd is op Barbie. Het koppel dat de jury weet te overtuigen, heeft als enige een streepje voor tijdens de tweede opdracht: een persoonlijke doorpas met...

18-03-2015 20:37

Afl. 8

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 8

In deze finaleaflevering moeten de drie overgebleven duo's voor hun eerste opdracht werken met de restanten stof van de afgelopen weken. Daar een creatie van maken is een hele uitdaging. Na deze eerste opdracht wijst de jury een verliezend ...

11-03-2015 20:35

Afl. 7

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 7

De eerste opdracht is gelijk een pittige. De duo's moeten in zeer korte tijd een herencolbert maken. De laatste trend is 'nautisch' en dat wil Maik graag terugzien in de details. Iedereen maakt daar weer een eigen vertaling van. Anje en Nel...

04-03-2015 20:34

Afl. 6

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 6

Er zijn nog vijf duo's over, de helft van het aantal dat aan de wedstrijd is begonnen. De eerste opdracht bestaat uit het maken van een broek met wijde pijpen. De tijdsdruk is enorm en de uitkomst is nogal gevarieerd. Voor de tweede opdrach...

25-02-2015 20:34

Afl. 5

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 5

In de eerste opdracht moeten de naaisetjes trendy kinderkleding maken. Tom en Do vinden dat best lastig, omdat ze niet zoveel met kinderen hebben. De winnaars van de eerste opdracht mogen voor de tweede een half uur langer doorwerken. Ook m...

18-02-2015 20:35

Afl. 4

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 4

In deze aflevering moeten de duo's een oversized jas maken en komt Ruud Feltkamp langs. Deze acteur speelt al jaren de rol van Noud in 'GTST' en is ook een verdienstelijk dj. Hij vraagt de duo's om een dj-shirt voor hem maken. Op de catwalk...

11-02-2015 20:34

Afl. 3

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 3

De eerste opdracht is een maxidress. De duo's kunnen kiezen: een lange jurk voor het strand of een voor de rode loper. Nelleke wil vooral rimpelingen zien, zodat het een zwierige jurk wordt. Niek en Soufian balen dat ze weer een jurk moeten...

04-02-2015 20:34

Afl. 2

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 2

De duo's mogen zich uitleven op het maken van een jumpsuit. Geen makkelijke opgave want voor je het weet, trekt het kledingstuk op plaatsen waar je dat absoluut niet wilt. De juiste stofkeuze is daarom van cruciaal belang en dit zorgt voor ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Door Het Oog Van De Naald gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Door Het Oog Van De Naald de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Door Het Oog Van De Naald bij Door Het Oog Van De Naald liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Door Het Oog Van De Naald. Heb je een uitzending van Door Het Oog Van De Naald gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Door Het Oog Van De Naald gemist

Programma waarin tien creatieve naaiduo's tegen elkaar strijden aan de hand van verschillende (naai)opdrachten. Met de uiterste precisie zetten koppels uit alle windstreken en van alle leeftijden de mooiste naaicreaties neer. De vakjury bestaat uit couturespecialiste Nelleke Rimmelzwaan en fashion-en lifestyledeskundige Maik de Boer. Zij beoordelen de creaties op pasvorm, kleur en stofkeuzes én het moet fashionable zijn! Het koppel dat hen niet weet te overtuigen, moet het veld ruimen. Er is immers alleen plek in de finale voor de drie allerbeste naaisetjes. Zij krijgen de kans om naar huis te gaan met onder andere dé naaimachine van hun dromen én een jaar lang gratis stoffen.

Uitzending gemist van Door Het Oog Van De Naald? Hier kun je alle uitzendingen van Door Het Oog Van De Naald kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 30-11-2017 om 15:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord