Programma gemist?

Er zijn op tv nog vijf duo's de over, op tv de helft van het aantal dat van aan de wedstrijd naar is uit begonnen. De met eerste opdracht bestaat naar uit het maken van een broek van met wijde pijpen. naar De tijdens tijdsdruk is enorm naar en de het uitkomst is nogal gevarieerd. Voor op de naar tweede opdracht komt Anouk uit Smulders langs. Zij heeft een tijdens bijzondere opdracht voor een de coupeurs in uit spe. Anouk is op tv de dit jaar tien op tv jaar getrouwd en de wil haar man, glamourfotograaf Edwin Smulders, van verrassen met uit een sexy op trouwjurkje. Op in zich een opdracht die Tom en in naar Dominique op het lijf het is geschreven, maar met de uitkomst lijkt tegen naar te het vallen.

In tijdens de eerste opdracht naar moeten de naar naaisetjes trendy kinderkleding naar maken. Tom en Do vinden dat het best lastig, een omdat ze niet zoveel tijdens met kinderen door hebben. De uit winnaars van de naar eerste opdracht mogen voor de op tv het tweede een half uur langer op doorwerken. Ook de moeten ze het een ander duo aanwijzen tijdens dat een half uur korter het de tijd krijgt. tijdens van Dat zorgt voor nogal wat tijdens opschudding. Verder in komt Sharon Doorson langs. tijdens Zij wil graag een een podiumoutfit. Maik geeft door alle duo's een naar rood naar jurkje als basis voor met de uit outfit. Iedereen geeft daar een uit eigen tijdens draai aan en sommige tijdens stellen slaan de plank van volledig naar mis.

In op tv deze aflevering op moeten de duo's een oversized op tv jas maken en komt van Ruud Feltkamp langs. op Deze acteur de speelt al jaren de de rol van Noud op uit in 'GTST' en is ook een een verdienstelijk dj. van Hij vraagt de duo's het om een dj-shirt op voor door hem maken. Op de in catwalk op tv zijn enorm verschillende jassen terug te door zien, waarbij er het veel in gebruik is door gemaakt van dierenprints. De meningen daarover tijdens met zijn nogal verdeeld. Niek en met Soufyan moeten uit alle zeilen bijzetten om in van de van race te tijdens blijven.

De naar eerste opdracht is op tv een maxidress. tijdens De duo's kunnen kiezen: een lange in jurk voor het met strand of door een het voor de rode loper. met Nelleke wil vooral rimpelingen het zien, zodat het een op zwierige jurk wordt. door op Niek en Soufian balen dat ze het van weer een jurk moeten maken. het Anja een en Rianca krijgen op hun jurk met behoorlijk tijdens hard jurycommentaar en het dat hakt er een flink in bij het de Brabantse naaivriendinnen. Verder komt met Esmée van Kampen het op tv langs. Zij wil graag dat de met koppels met een tuniek voor haar het maken. Dat een is wel even wat anders, het want zij heeft van een maatje met meer. Maik heeft de in ieder geval de naar grootste de lol wanneer Esmée op tv haar kleding naar past.

De van duo's mogen zich uitleven uit op naar het maken van een jumpsuit. Geen het makkelijke naar opgave want voor je het met door weet, trekt het kledingstuk op op plaatsen waar je een dat absoluut niet wilt. door De juiste stofkeuze uit in is daarom van met cruciaal belang en uit dit zorgt voor in verhitte gemoederen bij de kleurrijke Petra van tijdens en haar iets op tv meer behouden dochter Aliet. op Het duo dat het jumpsuit naar naar het mooiste maakt heeft als in enige een het persoonlijke doorpas het met Robin Martens. Zij tijdens vraagt de kandidaten namelijk het in ultieme feestjurkje door te in maken voor een feestje van de 'Goede Tijden, Slechte op tv Tijden'.

De tijdens duo's zetten hun tanden in in een opdracht om het een kort sexy door een jurkje te maken dat geïnspireerd is tijdens op Barbie. van Het koppel dat op de jury op weet te van overtuigen, heeft als enige een naar streepje voor tijdens het de tweede in opdracht: een persoonlijke doorpas met op tv Dennis Weening. De een RTL 5-presentator mag de het spits in afbijten en is uit de eerste in waar de naaisetjes door een opdracht voor mogen maken: op uit een hoodie, oftewel een uit stoere capuchontrui. door Samen met de jury beoordeelt hij met alle hoodies. Het op tv allerbeste met duo plaatst zich uit direct voor met de volgende aflevering. Voor de andere van stellen betekent in dit de een bloedstollende eliminatieronde.

In een deze finaleaflevering moeten de tijdens drie overgebleven duo's uit voor hun eerste opdracht op tv werken op met de restanten stof van van de afgelopen weken. op tv Daar de een creatie van maken een is van een hele uitdaging. Na deze met eerste op opdracht wijst de jury een verliezend het duo aan uit dat de in finale voortijdig moet verlaten. De van twee beste op tv duo's krijgen met de bijzondere opdracht op tv van Addy van den door Krommenacker uit om een avondjurk de te maken voor Lieke van Lexmond. op naar Ze werken daarbij met het zijn patroon en erg uit dure met paillettenstof. Dat is echte couture een en in het werken met deze zware op tv stof tijdens vereist enorm veel de techniek en creativiteit. op De jurk waar Lieke de uiteindelijk de catwalk mee een opkomt, op is de jurk van het winnende naar een duo.

De het eerste opdracht is op gelijk een pittige. De duo's de moeten met in zeer korte tijd een de uit herencolbert maken. De laatste trend uit is 'nautisch' tijdens en dat wil Maik op graag terugzien in de van details. Iedereen maakt een daar weer op tv een eigen vertaling van van. Anje en Nelly het op vinden het jasje van uit Marianne en Louise naar iets voor een de fanfarecorps of een stationschef. naar Victoria Koblenko, actrice op en bovenal fashionista en op muze in van verschillende de ontwerpers, komt langs. Zij wil graag uit een mooie een kokerrok die ze op door verschillende gelegenheden kan naar dragen. van Aan Nicolette vertelt tijdens zij waarom zij de zo dol is op uit mode. Alle duo's gaan op druk met aan de in slag. Helaas maakt een van de naar koppels een cruciale van van fout bij deze laatste uit opdracht.

Er van zijn nog vijf duo's uit over, de het helft van het tijdens aantal dat aan op de wedstrijd is begonnen. naar De het eerste opdracht bestaat een uit het maken van naar een broek met wijde met pijpen. De uit tijdsdruk is enorm en de naar uitkomst door is nogal gevarieerd. op Voor de tweede opdracht komt een Anouk Smulders langs. de Zij heeft een door bijzondere opdracht voor naar de in coupeurs in spe. Anouk het is dit jaar tien uit jaar getrouwd en tijdens wil het haar man, glamourfotograaf Edwin Smulders, het de verrassen met een in sexy trouwjurkje. Op zich een opdracht het op die Tom en Dominique op het het lijf is in geschreven, maar de uitkomst met lijkt tegen het te tijdens vallen.

In de van eerste een opdracht moeten de naaisetjes trendy kinderkleding het maken. Tom uit en uit Do vinden dat best lastig, omdat tijdens ze niet zoveel in met kinderen op hebben. De op winnaars van op tv de eerste opdracht mogen voor de een tweede een op half uur langer doorwerken. van tijdens Ook moeten ze een ander duo met de aanwijzen dat een de half uur korter van de tijd krijgt. Dat op tv zorgt voor tijdens nogal wat opschudding. Verder komt Sharon op tv Doorson langs. Zij naar wil van graag een podiumoutfit. op tv Maik geeft alle duo's op tv een rood jurkje als naar basis voor in de outfit. Iedereen geeft met daar een eigen naar van draai aan en sommige stellen in slaan de de plank volledig uit mis.

In tijdens deze aflevering moeten het de duo's een oversized de jas maken en komt in Ruud Feltkamp op tv langs. Deze acteur speelt tijdens al een jaren de rol van Noud een in in 'GTST' en is ook een van verdienstelijk dj. van Hij vraagt de duo's met om een dj-shirt uit voor hem maken. uit een Op de catwalk zijn uit enorm verschillende de jassen terug te zien, waarbij door er van veel gebruik is gemaakt met van dierenprints. tijdens De meningen daarover zijn nogal de verdeeld. Niek en Soufyan door moeten alle door zeilen bijzetten om in naar in de race te tijdens blijven.

De eerste opdracht van is het een maxidress. uit De duo's kunnen op kiezen: een lange jurk voor het uit op tv strand of een voor met de rode loper. naar Nelleke wil vooral naar rimpelingen zien, zodat het een de zwierige jurk op tv wordt. Niek en Soufian op tv balen dat ze op tv met weer een jurk moeten maken. het Anja en Rianca krijgen een de op hun jurk op behoorlijk hard jurycommentaar en dat naar hakt er de flink in bij een de Brabantse naaivriendinnen. Verder van komt in Esmée van Kampen langs. Zij op wil graag dat het de koppels een tuniek met voor haar maken. tijdens uit Dat is wel even wat op tv anders, want zij heeft op een maatje meer. naar naar Maik heeft in het ieder geval de grootste lol wanneer op Esmée haar kleding op van past, want sommige creaties werken in bij een hem enorm op met de lachspieren! Lukt op tv het Soufian en van Niek om in de wedstrijd te door het blijven?

De tijdens duo's mogen zich uitleven op het een het maken van een jumpsuit. op Geen makkelijke opgave want op tv naar voor je het weet, de trekt het kledingstuk het op plaatsen waar je naar dat absoluut niet in wilt. De het juiste stofkeuze in is daarom van cruciaal belang en tijdens dit zorgt door voor op verhitte gemoederen bij de kleurrijke naar Petra en haar iets de meer behouden op tv dochter van Aliet. Het duo met dat het jumpsuit het naar mooiste maakt heeft de als enige een persoonlijke op tv doorpas met Robin Martens. het Zij vraagt uit de kandidaten namelijk het naar ultieme feestjurkje een te maken voor van een feestje van 'Goede een het Tijden, Slechte Tijden'. Het duo door dat volgens Robin een het mooiste jurkje maakt op tv de is verzekerd van het een plek in de volgende de aflevering. Het lot het van de van overige duo's van is in handen van van de jury die op basis tijdens van de twee tijdens opdrachten een bepaalt wie de het strijd moet op verlaten.

De duo's uit zetten hun tanden in tijdens een opdracht om naar een het kort sexy het jurkje te maken dat op tv geïnspireerd is tijdens op Barbie. De verschillen tussen uit de de koppels worden direct duidelijk. Zo op kiest Frank liever voor van een print over met the top, op terwijl op zijn Petra toch meer voor tijdens 'gewoontjes' gaat. de Het duo naar dat de jury weet te een overtuigen, heeft van als enige een streepje met voor met in de tweede opdracht: een op persoonlijke van doorpas met Dennis Weening. De met RTL 5-presentator door mag het spits afbijten en op is het de eerste op tv waar de naaisetjes een met opdracht voor mogen maken: een met hoodie, oftewel naar een op tv stoere capuchontrui. Want volgens Dennis een is dat tijdens het enige wat van nog ontbreekt in uit zijn kledingkast. Samen met de de jury beoordeelt tijdens hij alle hoodies. een Het allerbeste een duo plaatst zich direct voor van de de volgende aflevering. Voor de andere op tv stellen door betekent dit een bloedstollende tijdens eliminatieronde.

november 2017
16-11-2017 14:59

Afl. 6

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 6

Er zijn nog vijf duo's over, de helft van het aantal dat aan de wedstrijd is begonnen. De eerste opdracht bestaat uit het maken van een broek met wijde pijpen. De tijdsdruk is enorm en de uitkomst is nogal gevarieerd. Voor de tweede opdrach...

09-11-2017 15:00

Afl. 5

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 5

In de eerste opdracht moeten de naaisetjes trendy kinderkleding maken. Tom en Do vinden dat best lastig, omdat ze niet zoveel met kinderen hebben. De winnaars van de eerste opdracht mogen voor de tweede een half uur langer doorwerken. Ook m...

02-11-2017 14:59

Afl. 4

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 4

In deze aflevering moeten de duo's een oversized jas maken en komt Ruud Feltkamp langs. Deze acteur speelt al jaren de rol van Noud in 'GTST' en is ook een verdienstelijk dj. Hij vraagt de duo's om een dj-shirt voor hem maken. Op de catwalk...

26-10-2017 15:01

Afl. 3

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 3

De eerste opdracht is een maxidress. De duo's kunnen kiezen: een lange jurk voor het strand of een voor de rode loper. Nelleke wil vooral rimpelingen zien, zodat het een zwierige jurk wordt. Niek en Soufian balen dat ze weer een jurk moeten...

19-10-2017 15:00

Afl. 2

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 2

De duo's mogen zich uitleven op het maken van een jumpsuit. Geen makkelijke opgave want voor je het weet, trekt het kledingstuk op plaatsen waar je dat absoluut niet wilt. De juiste stofkeuze is daarom van cruciaal belang en dit zorgt voor ...

12-10-2017 14:57

Afl. 1

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 1

De duo's zetten hun tanden in een opdracht om een kort sexy jurkje te maken dat geïnspireerd is op Barbie. Het koppel dat de jury weet te overtuigen, heeft als enige een streepje voor tijdens de tweede opdracht: een persoonlijke doorpas met...

18-03-2015 20:37

Afl. 8

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 8

In deze finaleaflevering moeten de drie overgebleven duo's voor hun eerste opdracht werken met de restanten stof van de afgelopen weken. Daar een creatie van maken is een hele uitdaging. Na deze eerste opdracht wijst de jury een verliezend ...

11-03-2015 20:35

Afl. 7

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 7

De eerste opdracht is gelijk een pittige. De duo's moeten in zeer korte tijd een herencolbert maken. De laatste trend is 'nautisch' en dat wil Maik graag terugzien in de details. Iedereen maakt daar weer een eigen vertaling van. Anje en Nel...

04-03-2015 20:34

Afl. 6

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 6

Er zijn nog vijf duo's over, de helft van het aantal dat aan de wedstrijd is begonnen. De eerste opdracht bestaat uit het maken van een broek met wijde pijpen. De tijdsdruk is enorm en de uitkomst is nogal gevarieerd. Voor de tweede opdrach...

25-02-2015 20:34

Afl. 5

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 5

In de eerste opdracht moeten de naaisetjes trendy kinderkleding maken. Tom en Do vinden dat best lastig, omdat ze niet zoveel met kinderen hebben. De winnaars van de eerste opdracht mogen voor de tweede een half uur langer doorwerken. Ook m...

18-02-2015 20:35

Afl. 4

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 4

In deze aflevering moeten de duo's een oversized jas maken en komt Ruud Feltkamp langs. Deze acteur speelt al jaren de rol van Noud in 'GTST' en is ook een verdienstelijk dj. Hij vraagt de duo's om een dj-shirt voor hem maken. Op de catwalk...

11-02-2015 20:34

Afl. 3

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 3

De eerste opdracht is een maxidress. De duo's kunnen kiezen: een lange jurk voor het strand of een voor de rode loper. Nelleke wil vooral rimpelingen zien, zodat het een zwierige jurk wordt. Niek en Soufian balen dat ze weer een jurk moeten...

04-02-2015 20:34

Afl. 2

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 2

De duo's mogen zich uitleven op het maken van een jumpsuit. Geen makkelijke opgave want voor je het weet, trekt het kledingstuk op plaatsen waar je dat absoluut niet wilt. De juiste stofkeuze is daarom van cruciaal belang en dit zorgt voor ...

28-01-2015 20:32

Afl. 1

Door Het Oog Van De Naald - Afl. 1

De duo's zetten hun tanden in een opdracht om een kort sexy jurkje te maken dat geïnspireerd is op Barbie. De verschillen tussen de koppels worden direct duidelijk. Zo kiest Frank liever voor een print over the top, terwijl zijn Petra toch ...

Door Het Oog Van De Naald gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Door Het Oog Van De Naald de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Door Het Oog Van De Naald bij Door Het Oog Van De Naald liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Door Het Oog Van De Naald. Heb je een uitzending van Door Het Oog Van De Naald gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Door Het Oog Van De Naald gemist

Programma waarin tien creatieve naaiduo's tegen elkaar strijden aan de hand van verschillende (naai)opdrachten. Met de uiterste precisie zetten koppels uit alle windstreken en van alle leeftijden de mooiste naaicreaties neer. De vakjury bestaat uit couturespecialiste Nelleke Rimmelzwaan en fashion-en lifestyledeskundige Maik de Boer. Zij beoordelen de creaties op pasvorm, kleur en stofkeuzes én het moet fashionable zijn! Het koppel dat hen niet weet te overtuigen, moet het veld ruimen. Er is immers alleen plek in de finale voor de drie allerbeste naaisetjes. Zij krijgen de kans om naar huis te gaan met onder andere dé naaimachine van hun dromen én een jaar lang gratis stoffen.

Uitzending gemist van Door Het Oog Van De Naald? Hier kun je alle uitzendingen van Door Het Oog Van De Naald kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 16-11-2017 om 14:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord