Programma gemist?

Opiniemaker Wierd naar Duk maakt zich zorgen op tv over de de politieke correctheid een in ons land. Opiniemaker Wierd een Duk maakt zich tijdens zorgen over de een politieke de correctheid in ons naar land. Kritiek in op islam of naar integratie heeft verregaande gevolgen. Hoe maken op we tijdens alles weer door bespreekbaar. Opiniemakers, de kwesties met op rechts.

Een bekende tijdens Opiniemaker onderzoekt een aan de hand van gesprekken in uit met gewone Nederlanders, eigenzinnige denkers en op tv duiders het gevoel door tijdens van Nederland. Welke opdracht door geven zij van mee aan een nieuw uit kabinet?

Een bekende Opiniemaker in onderzoekt aan tijdens de hand de van gesprekken met naar gewone Nederlanders, eigenzinnige het denkers en duiders het gevoel op van Nederland. Welke uit opdracht met geven zij mee aan in een nieuw een kabinet?

Een bekende in Opiniemaker onderzoekt een aan de met hand van gesprekken met gewone op tv Nederlanders, op eigenzinnige denkers en duiders met het gevoel een van Nederland. Welke opdracht geven op zij mee een aan een nieuw tijdens kabinet?

Opiniemaker Syp Wynia met maakt op tv zich zorgen op tv om onze democratie. Onze visserij met loopt vast in onzinnige met regelgeving. een Deze verspilling valt aan een met visser een niet uit te leggen. Opiniemaker met Syp Wynia maakt tijdens zich zorgen van om onze met democratie. Onze visserij loopt de vast in onzinnige regelgeving. op tv van Deze verspilling valt aan een met visser niet uit te tijdens leggen. op tv Opiniemakers. De kwesties op in rechts.

Een op bekende Opiniemaker onderzoekt naar aan de hand van het gesprekken met op tv gewone Nederlanders, in eigenzinnige denkers en duiders het gevoel op tv van Nederland. uit Welke opdracht tijdens geven zij mee aan een naar nieuw het kabinet?

Een door prominente opiniemaker bespreekt het actuele kwesties van in de week met andere uit opiniemakers, naar stakeholders, belanghebbenden en naar politici.

Een naar prominente opiniemaker bespreekt actuele kwesties uit van de week van met andere in opiniemakers, naar stakeholders, belanghebbenden en een politici.

Een de prominente opiniemaker bespreekt actuele kwesties uit van de week van met andere naar opiniemakers, naar stakeholders, belanghebbenden en van politici.

juni 2017
25-04-2017 21:20

WNL Opiniemakers

WNL Opiniemakers - WNL Opiniemakers

Opiniemaker Wierd Duk maakt zich zorgen over de politieke correctheid in ons land. Opiniemaker Wierd Duk maakt zich zorgen over de politieke correctheid in ons land. Kritiek op islam of integratie heeft verregaande gevolgen. Hoe maken we al...

18-04-2017 21:20

WNL Opiniemakers

WNL Opiniemakers - WNL Opiniemakers

Een bekende Opiniemaker onderzoekt aan de hand van gesprekken met gewone Nederlanders, eigenzinnige denkers en duiders het gevoel van Nederland. Welke opdracht geven zij mee aan een nieuw kabinet?

11-04-2017 21:20

WNL Opiniemakers

WNL Opiniemakers - WNL Opiniemakers

Een bekende Opiniemaker onderzoekt aan de hand van gesprekken met gewone Nederlanders, eigenzinnige denkers en duiders het gevoel van Nederland. Welke opdracht geven zij mee aan een nieuw kabinet?

28-03-2017 21:20

WNL Opiniemakers

WNL Opiniemakers - WNL Opiniemakers

Een bekende Opiniemaker onderzoekt aan de hand van gesprekken met gewone Nederlanders, eigenzinnige denkers en duiders het gevoel van Nederland. Welke opdracht geven zij mee aan een nieuw kabinet?

21-03-2017 21:20

WNL Opiniemakers

WNL Opiniemakers - WNL Opiniemakers

Opiniemaker Syp Wynia maakt zich zorgen om onze democratie. Onze visserij loopt vast in onzinnige regelgeving. Deze verspilling valt aan een visser niet uit te leggen. Opiniemaker Syp Wynia maakt zich zorgen om onze democratie. Onze visseri...

14-03-2017 21:20

WNL Opiniemakers

WNL Opiniemakers - WNL Opiniemakers

Een bekende Opiniemaker onderzoekt aan de hand van gesprekken met gewone Nederlanders, eigenzinnige denkers en duiders het gevoel van Nederland. Welke opdracht geven zij mee aan een nieuw kabinet?

18-10-2016 21:20

WNL Opiniemakers

WNL Opiniemakers - WNL Opiniemakers

Een prominente opiniemaker bespreekt actuele kwesties van de week met andere opiniemakers, stakeholders, belanghebbenden en politici.

11-10-2016 21:15

WNL Opiniemakers

WNL Opiniemakers - WNL Opiniemakers

Uitzending gemist van WNL Opiniemakers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van WNL Opiniemakers, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van WNL Opiniemakers gemist? Kijk deze dan hier terug!

04-10-2016 21:20

WNL Opiniemakers

WNL Opiniemakers - WNL Opiniemakers

Uitzending gemist van WNL Opiniemakers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van WNL Opiniemakers, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van WNL Opiniemakers gemist? Kijk deze dan hier terug!

27-09-2016 21:20

WNL Opiniemakers

WNL Opiniemakers - WNL Opiniemakers

Uitzending gemist van WNL Opiniemakers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van WNL Opiniemakers, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van WNL Opiniemakers gemist? Kijk deze dan hier terug!

20-09-2016 21:20

WNL Opiniemakers

WNL Opiniemakers - WNL Opiniemakers

Uitzending gemist van WNL Opiniemakers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van WNL Opiniemakers, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van WNL Opiniemakers gemist? Kijk deze dan hier terug!

13-09-2016 21:20

WNL Opiniemakers

WNL Opiniemakers - WNL Opiniemakers

Uitzending gemist van WNL Opiniemakers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van WNL Opiniemakers, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van WNL Opiniemakers gemist? Kijk deze dan hier terug!

06-09-2016 21:20

WNL Opiniemakers

WNL Opiniemakers - WNL Opiniemakers

Uitzending gemist van WNL Opiniemakers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van WNL Opiniemakers, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van WNL Opiniemakers gemist? Kijk deze dan hier terug!

15-03-2016 21:25

WNL Opiniemakers

WNL Opiniemakers - WNL Opiniemakers

Een prominente opiniemaker bespreekt actuele kwesties van de week met andere opiniemakers, stakeholders, belanghebbenden en politici.

08-03-2016 21:25

WNL Opiniemakers

WNL Opiniemakers - WNL Opiniemakers

Een prominente opiniemaker bespreekt actuele kwesties van de week met andere opiniemakers, stakeholders, belanghebbenden en politici.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

WNL Opiniemakers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van WNL Opiniemakers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van WNL Opiniemakers bij WNL Opiniemakers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van WNL Opiniemakers. Heb je een uitzending van WNL Opiniemakers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

WNL Opiniemakers gemist

Uitzending gemist van WNL Opiniemakers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van WNL Opiniemakers, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van WNL Opiniemakers gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van WNL Opiniemakers? Hier kun je alle uitzendingen van WNL Opiniemakers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 25-04-2017 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord