Programma gemist?

Opiniemaker tijdens Wierd Duk maakt uit zich zorgen over uit de politieke correctheid in ons van land. Opiniemaker door Wierd van Duk maakt zich zorgen over de uit politieke correctheid met in door ons land. Kritiek het op islam of integratie de heeft verregaande gevolgen. Hoe uit maken we tijdens alles weer bespreekbaar. Opiniemakers, de uit naar kwesties op rechts.

Een bekende Opiniemaker tijdens een onderzoekt aan de hand van gesprekken door met gewone Nederlanders, de eigenzinnige denkers en in duiders door het gevoel van Nederland. Welke het op tv opdracht geven zij mee aan tijdens een nieuw uit kabinet?

Een door bekende Opiniemaker onderzoekt aan uit de hand van de gesprekken met met gewone Nederlanders, eigenzinnige denkers en het duiders het op tv gevoel van Nederland. Welke op tv opdracht geven in zij mee aan op tv een nieuw tijdens kabinet?

Een van bekende Opiniemaker op tv onderzoekt aan de de hand van gesprekken met op gewone Nederlanders, het eigenzinnige denkers en duiders in het gevoel van Nederland. Welke naar opdracht geven zij door mee de aan een het nieuw kabinet?

Opiniemaker Syp uit Wynia maakt zich zorgen uit om onze op democratie. Onze op visserij loopt vast in onzinnige in regelgeving. van Deze verspilling valt aan een in visser van niet uit te leggen. Opiniemaker tijdens Syp Wynia in maakt op zich zorgen om in onze democratie. Onze visserij door loopt vast in onzinnige de regelgeving. Deze verspilling een valt aan op tv een visser niet in uit te leggen. van Opiniemakers. De kwesties het op rechts.

Een van bekende Opiniemaker het onderzoekt aan de hand van gesprekken naar met het gewone Nederlanders, eigenzinnige denkers en in duiders het op tv gevoel van Nederland. Welke met het opdracht geven zij van mee aan een nieuw in kabinet?

Een het prominente opiniemaker door bespreekt actuele kwesties van op de week met andere de opiniemakers, stakeholders, belanghebbenden en naar op politici.

Een prominente opiniemaker het bespreekt uit actuele kwesties van de week van op met andere opiniemakers, stakeholders, een belanghebbenden en op tv politici.

Een op prominente opiniemaker bespreekt met actuele kwesties van de week door op met andere opiniemakers, stakeholders, belanghebbenden en op tv van politici.

oktober 2017
25-04-2017 21:20

WNL Opiniemakers

WNL Opiniemakers - WNL Opiniemakers

Opiniemaker Wierd Duk maakt zich zorgen over de politieke correctheid in ons land. Opiniemaker Wierd Duk maakt zich zorgen over de politieke correctheid in ons land. Kritiek op islam of integratie heeft verregaande gevolgen. Hoe maken we al...

18-04-2017 21:20

WNL Opiniemakers

WNL Opiniemakers - WNL Opiniemakers

Een bekende Opiniemaker onderzoekt aan de hand van gesprekken met gewone Nederlanders, eigenzinnige denkers en duiders het gevoel van Nederland. Welke opdracht geven zij mee aan een nieuw kabinet?

11-04-2017 21:20

WNL Opiniemakers

WNL Opiniemakers - WNL Opiniemakers

Een bekende Opiniemaker onderzoekt aan de hand van gesprekken met gewone Nederlanders, eigenzinnige denkers en duiders het gevoel van Nederland. Welke opdracht geven zij mee aan een nieuw kabinet?

28-03-2017 21:20

WNL Opiniemakers

WNL Opiniemakers - WNL Opiniemakers

Een bekende Opiniemaker onderzoekt aan de hand van gesprekken met gewone Nederlanders, eigenzinnige denkers en duiders het gevoel van Nederland. Welke opdracht geven zij mee aan een nieuw kabinet?

21-03-2017 21:20

WNL Opiniemakers

WNL Opiniemakers - WNL Opiniemakers

Opiniemaker Syp Wynia maakt zich zorgen om onze democratie. Onze visserij loopt vast in onzinnige regelgeving. Deze verspilling valt aan een visser niet uit te leggen. Opiniemaker Syp Wynia maakt zich zorgen om onze democratie. Onze visseri...

14-03-2017 21:20

WNL Opiniemakers

WNL Opiniemakers - WNL Opiniemakers

Een bekende Opiniemaker onderzoekt aan de hand van gesprekken met gewone Nederlanders, eigenzinnige denkers en duiders het gevoel van Nederland. Welke opdracht geven zij mee aan een nieuw kabinet?

18-10-2016 21:20

WNL Opiniemakers

WNL Opiniemakers - WNL Opiniemakers

Een prominente opiniemaker bespreekt actuele kwesties van de week met andere opiniemakers, stakeholders, belanghebbenden en politici.

11-10-2016 21:15

WNL Opiniemakers

WNL Opiniemakers - WNL Opiniemakers

Uitzending gemist van WNL Opiniemakers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van WNL Opiniemakers, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van WNL Opiniemakers gemist? Kijk deze dan hier terug!

04-10-2016 21:20

WNL Opiniemakers

WNL Opiniemakers - WNL Opiniemakers

Uitzending gemist van WNL Opiniemakers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van WNL Opiniemakers, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van WNL Opiniemakers gemist? Kijk deze dan hier terug!

27-09-2016 21:20

WNL Opiniemakers

WNL Opiniemakers - WNL Opiniemakers

Uitzending gemist van WNL Opiniemakers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van WNL Opiniemakers, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van WNL Opiniemakers gemist? Kijk deze dan hier terug!

20-09-2016 21:20

WNL Opiniemakers

WNL Opiniemakers - WNL Opiniemakers

Uitzending gemist van WNL Opiniemakers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van WNL Opiniemakers, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van WNL Opiniemakers gemist? Kijk deze dan hier terug!

13-09-2016 21:20

WNL Opiniemakers

WNL Opiniemakers - WNL Opiniemakers

Uitzending gemist van WNL Opiniemakers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van WNL Opiniemakers, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van WNL Opiniemakers gemist? Kijk deze dan hier terug!

06-09-2016 21:20

WNL Opiniemakers

WNL Opiniemakers - WNL Opiniemakers

Uitzending gemist van WNL Opiniemakers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van WNL Opiniemakers, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van WNL Opiniemakers gemist? Kijk deze dan hier terug!

15-03-2016 21:25

WNL Opiniemakers

WNL Opiniemakers - WNL Opiniemakers

Een prominente opiniemaker bespreekt actuele kwesties van de week met andere opiniemakers, stakeholders, belanghebbenden en politici.

08-03-2016 21:25

WNL Opiniemakers

WNL Opiniemakers - WNL Opiniemakers

Een prominente opiniemaker bespreekt actuele kwesties van de week met andere opiniemakers, stakeholders, belanghebbenden en politici.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

WNL Opiniemakers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van WNL Opiniemakers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van WNL Opiniemakers bij WNL Opiniemakers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van WNL Opiniemakers. Heb je een uitzending van WNL Opiniemakers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

WNL Opiniemakers gemist

Uitzending gemist van WNL Opiniemakers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van WNL Opiniemakers, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van WNL Opiniemakers gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van WNL Opiniemakers? Hier kun je alle uitzendingen van WNL Opiniemakers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 25-04-2017 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord