Programma gemist?

Opiniemaker uit Wierd Duk maakt zich uit zorgen over de naar politieke correctheid in op tv ons land. Opiniemaker Wierd het Duk maakt van zich zorgen over de op tv politieke correctheid uit in door ons land. Kritiek op door islam of met integratie heeft verregaande gevolgen. Hoe maken de we alles weer naar door bespreekbaar. Opiniemakers, de kwesties op tijdens rechts.

Een bekende uit Opiniemaker onderzoekt aan de uit hand van door gesprekken uit met gewone Nederlanders, eigenzinnige op denkers en duiders het gevoel het van een Nederland. Welke opdracht geven zij de mee aan een van nieuw een kabinet?

Een bekende met Opiniemaker door onderzoekt aan de hand van de gesprekken met gewone op tv Nederlanders, eigenzinnige denkers door en duiders het op gevoel van Nederland. Welke op op opdracht geven zij een mee aan een nieuw de kabinet?

Een in bekende Opiniemaker onderzoekt aan op tv de hand van gesprekken op met gewone Nederlanders, in eigenzinnige denkers door en door duiders het gevoel van met Nederland. Welke opdracht een geven zij mee in aan een door nieuw kabinet?

Opiniemaker naar Syp Wynia maakt zich zorgen met om onze uit democratie. Onze visserij een loopt de vast in onzinnige regelgeving. met Deze verspilling valt aan door een door visser niet uit te leggen. Opiniemaker op Syp Wynia maakt een met zich zorgen om onze democratie. Onze in visserij loopt vast de in onzinnige op tv regelgeving. de Deze verspilling valt aan een een visser niet uit in te leggen. door Opiniemakers. De kwesties uit op rechts.

Een de bekende Opiniemaker onderzoekt aan de op hand op tv van gesprekken uit met gewone Nederlanders, eigenzinnige denkers naar en duiders het de gevoel van Nederland. op Welke opdracht op geven zij mee met aan een naar nieuw kabinet?

Een op tv prominente opiniemaker bespreekt actuele kwesties van van de met week uit met andere opiniemakers, stakeholders, belanghebbenden en in in politici.

Een prominente tijdens opiniemaker bespreekt naar actuele kwesties van de week van op met andere opiniemakers, stakeholders, belanghebbenden en op tv de politici.

Een van prominente opiniemaker bespreekt actuele een kwesties van de week uit met andere op tv opiniemakers, in stakeholders, belanghebbenden en van politici.

februari 2020
25-04-2017 21:20

WNL Opiniemakers

WNL Opiniemakers - WNL Opiniemakers

Opiniemaker Wierd Duk maakt zich zorgen over de politieke correctheid in ons land. Opiniemaker Wierd Duk maakt zich zorgen over de politieke correctheid in ons land. Kritiek op islam of integratie heeft verregaande gevolgen. Hoe maken we al...

18-04-2017 21:20

WNL Opiniemakers

WNL Opiniemakers - WNL Opiniemakers

Een bekende Opiniemaker onderzoekt aan de hand van gesprekken met gewone Nederlanders, eigenzinnige denkers en duiders het gevoel van Nederland. Welke opdracht geven zij mee aan een nieuw kabinet?

11-04-2017 21:20

WNL Opiniemakers

WNL Opiniemakers - WNL Opiniemakers

Een bekende Opiniemaker onderzoekt aan de hand van gesprekken met gewone Nederlanders, eigenzinnige denkers en duiders het gevoel van Nederland. Welke opdracht geven zij mee aan een nieuw kabinet?

28-03-2017 21:20

WNL Opiniemakers

WNL Opiniemakers - WNL Opiniemakers

Een bekende Opiniemaker onderzoekt aan de hand van gesprekken met gewone Nederlanders, eigenzinnige denkers en duiders het gevoel van Nederland. Welke opdracht geven zij mee aan een nieuw kabinet?

21-03-2017 21:20

WNL Opiniemakers

WNL Opiniemakers - WNL Opiniemakers

Opiniemaker Syp Wynia maakt zich zorgen om onze democratie. Onze visserij loopt vast in onzinnige regelgeving. Deze verspilling valt aan een visser niet uit te leggen. Opiniemaker Syp Wynia maakt zich zorgen om onze democratie. Onze visseri...

14-03-2017 21:20

WNL Opiniemakers

WNL Opiniemakers - WNL Opiniemakers

Een bekende Opiniemaker onderzoekt aan de hand van gesprekken met gewone Nederlanders, eigenzinnige denkers en duiders het gevoel van Nederland. Welke opdracht geven zij mee aan een nieuw kabinet?

18-10-2016 21:20

WNL Opiniemakers

WNL Opiniemakers - WNL Opiniemakers

Een prominente opiniemaker bespreekt actuele kwesties van de week met andere opiniemakers, stakeholders, belanghebbenden en politici.

11-10-2016 21:15

WNL Opiniemakers

WNL Opiniemakers - WNL Opiniemakers

Uitzending gemist van WNL Opiniemakers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van WNL Opiniemakers, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van WNL Opiniemakers gemist? Kijk deze dan hier terug!

04-10-2016 21:20

WNL Opiniemakers

WNL Opiniemakers - WNL Opiniemakers

Uitzending gemist van WNL Opiniemakers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van WNL Opiniemakers, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van WNL Opiniemakers gemist? Kijk deze dan hier terug!

27-09-2016 21:20

WNL Opiniemakers

WNL Opiniemakers - WNL Opiniemakers

Uitzending gemist van WNL Opiniemakers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van WNL Opiniemakers, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van WNL Opiniemakers gemist? Kijk deze dan hier terug!

20-09-2016 21:20

WNL Opiniemakers

WNL Opiniemakers - WNL Opiniemakers

Uitzending gemist van WNL Opiniemakers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van WNL Opiniemakers, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van WNL Opiniemakers gemist? Kijk deze dan hier terug!

13-09-2016 21:20

WNL Opiniemakers

WNL Opiniemakers - WNL Opiniemakers

Uitzending gemist van WNL Opiniemakers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van WNL Opiniemakers, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van WNL Opiniemakers gemist? Kijk deze dan hier terug!

06-09-2016 21:20

WNL Opiniemakers

WNL Opiniemakers - WNL Opiniemakers

Uitzending gemist van WNL Opiniemakers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van WNL Opiniemakers, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van WNL Opiniemakers gemist? Kijk deze dan hier terug!

15-03-2016 21:25

WNL Opiniemakers

WNL Opiniemakers - WNL Opiniemakers

Een prominente opiniemaker bespreekt actuele kwesties van de week met andere opiniemakers, stakeholders, belanghebbenden en politici.

08-03-2016 21:25

WNL Opiniemakers

WNL Opiniemakers - WNL Opiniemakers

Een prominente opiniemaker bespreekt actuele kwesties van de week met andere opiniemakers, stakeholders, belanghebbenden en politici.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

WNL Opiniemakers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van WNL Opiniemakers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van WNL Opiniemakers bij WNL Opiniemakers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van WNL Opiniemakers. Heb je een uitzending van WNL Opiniemakers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

WNL Opiniemakers gemist

Uitzending gemist van WNL Opiniemakers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van WNL Opiniemakers, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van WNL Opiniemakers gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van WNL Opiniemakers? Hier kun je alle uitzendingen van WNL Opiniemakers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 25-04-2017 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!