Programma gemist?

Opiniemaker door Wierd Duk maakt op zich zorgen tijdens over de politieke correctheid tijdens in ons land. Opiniemaker de Wierd op Duk maakt zich zorgen over op tv de politieke correctheid tijdens in ons land. naar Kritiek op islam tijdens of op tv integratie heeft verregaande gevolgen. Hoe maken uit de we alles weer bespreekbaar. Opiniemakers, de uit kwesties op van rechts.

Een het bekende Opiniemaker onderzoekt aan de het tijdens hand van gesprekken met het gewone Nederlanders, eigenzinnige denkers en door duiders het gevoel op tv van uit Nederland. Welke opdracht een geven zij mee aan naar een nieuw een kabinet?

Een uit bekende Opiniemaker onderzoekt tijdens aan de hand van van gesprekken met met gewone Nederlanders, eigenzinnige denkers en door duiders uit het gevoel van tijdens Nederland. Welke opdracht naar geven zij van mee aan een nieuw van kabinet?

Een bekende het Opiniemaker onderzoekt in aan de hand van het gesprekken met op tv gewone Nederlanders, eigenzinnige denkers op en duiders een het gevoel de van Nederland. Welke opdracht een geven zij mee tijdens aan een nieuw door kabinet?

Opiniemaker Syp Wynia de tijdens maakt zich zorgen om in onze democratie. het Onze visserij loopt vast door in onzinnige regelgeving. op tv Deze verspilling uit valt aan een visser uit niet uit te leggen. Opiniemaker van op Syp Wynia maakt in zich zorgen om onze in democratie. Onze visserij op loopt vast in onzinnige regelgeving. van Deze verspilling valt door aan een tijdens visser het niet uit te leggen. de Opiniemakers. De door kwesties op rechts.

Een bekende in Opiniemaker uit onderzoekt aan de hand van gesprekken de met gewone Nederlanders, op tv eigenzinnige denkers en met duiders het van gevoel een van Nederland. Welke opdracht in geven zij mee aan uit een nieuw het kabinet?

Een prominente opiniemaker het bespreekt actuele op tv kwesties van de week met met met andere opiniemakers, stakeholders, belanghebbenden in en uit politici.

Een op tv prominente opiniemaker bespreekt tijdens actuele kwesties van op de week met andere opiniemakers, tijdens tijdens stakeholders, belanghebbenden en in politici.

Een van prominente opiniemaker bespreekt actuele kwesties door op van de week met andere opiniemakers, naar stakeholders, tijdens belanghebbenden en een politici.

mei 2019
25-04-2017 21:20

WNL Opiniemakers

WNL Opiniemakers - WNL Opiniemakers

Opiniemaker Wierd Duk maakt zich zorgen over de politieke correctheid in ons land. Opiniemaker Wierd Duk maakt zich zorgen over de politieke correctheid in ons land. Kritiek op islam of integratie heeft verregaande gevolgen. Hoe maken we al...

18-04-2017 21:20

WNL Opiniemakers

WNL Opiniemakers - WNL Opiniemakers

Een bekende Opiniemaker onderzoekt aan de hand van gesprekken met gewone Nederlanders, eigenzinnige denkers en duiders het gevoel van Nederland. Welke opdracht geven zij mee aan een nieuw kabinet?

11-04-2017 21:20

WNL Opiniemakers

WNL Opiniemakers - WNL Opiniemakers

Een bekende Opiniemaker onderzoekt aan de hand van gesprekken met gewone Nederlanders, eigenzinnige denkers en duiders het gevoel van Nederland. Welke opdracht geven zij mee aan een nieuw kabinet?

28-03-2017 21:20

WNL Opiniemakers

WNL Opiniemakers - WNL Opiniemakers

Een bekende Opiniemaker onderzoekt aan de hand van gesprekken met gewone Nederlanders, eigenzinnige denkers en duiders het gevoel van Nederland. Welke opdracht geven zij mee aan een nieuw kabinet?

21-03-2017 21:20

WNL Opiniemakers

WNL Opiniemakers - WNL Opiniemakers

Opiniemaker Syp Wynia maakt zich zorgen om onze democratie. Onze visserij loopt vast in onzinnige regelgeving. Deze verspilling valt aan een visser niet uit te leggen. Opiniemaker Syp Wynia maakt zich zorgen om onze democratie. Onze visseri...

14-03-2017 21:20

WNL Opiniemakers

WNL Opiniemakers - WNL Opiniemakers

Een bekende Opiniemaker onderzoekt aan de hand van gesprekken met gewone Nederlanders, eigenzinnige denkers en duiders het gevoel van Nederland. Welke opdracht geven zij mee aan een nieuw kabinet?

18-10-2016 21:20

WNL Opiniemakers

WNL Opiniemakers - WNL Opiniemakers

Een prominente opiniemaker bespreekt actuele kwesties van de week met andere opiniemakers, stakeholders, belanghebbenden en politici.

11-10-2016 21:15

WNL Opiniemakers

WNL Opiniemakers - WNL Opiniemakers

Uitzending gemist van WNL Opiniemakers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van WNL Opiniemakers, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van WNL Opiniemakers gemist? Kijk deze dan hier terug!

04-10-2016 21:20

WNL Opiniemakers

WNL Opiniemakers - WNL Opiniemakers

Uitzending gemist van WNL Opiniemakers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van WNL Opiniemakers, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van WNL Opiniemakers gemist? Kijk deze dan hier terug!

27-09-2016 21:20

WNL Opiniemakers

WNL Opiniemakers - WNL Opiniemakers

Uitzending gemist van WNL Opiniemakers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van WNL Opiniemakers, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van WNL Opiniemakers gemist? Kijk deze dan hier terug!

20-09-2016 21:20

WNL Opiniemakers

WNL Opiniemakers - WNL Opiniemakers

Uitzending gemist van WNL Opiniemakers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van WNL Opiniemakers, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van WNL Opiniemakers gemist? Kijk deze dan hier terug!

13-09-2016 21:20

WNL Opiniemakers

WNL Opiniemakers - WNL Opiniemakers

Uitzending gemist van WNL Opiniemakers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van WNL Opiniemakers, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van WNL Opiniemakers gemist? Kijk deze dan hier terug!

06-09-2016 21:20

WNL Opiniemakers

WNL Opiniemakers - WNL Opiniemakers

Uitzending gemist van WNL Opiniemakers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van WNL Opiniemakers, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van WNL Opiniemakers gemist? Kijk deze dan hier terug!

15-03-2016 21:25

WNL Opiniemakers

WNL Opiniemakers - WNL Opiniemakers

Een prominente opiniemaker bespreekt actuele kwesties van de week met andere opiniemakers, stakeholders, belanghebbenden en politici.

08-03-2016 21:25

WNL Opiniemakers

WNL Opiniemakers - WNL Opiniemakers

Een prominente opiniemaker bespreekt actuele kwesties van de week met andere opiniemakers, stakeholders, belanghebbenden en politici.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

WNL Opiniemakers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van WNL Opiniemakers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van WNL Opiniemakers bij WNL Opiniemakers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van WNL Opiniemakers. Heb je een uitzending van WNL Opiniemakers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

WNL Opiniemakers gemist

Uitzending gemist van WNL Opiniemakers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van WNL Opiniemakers, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van WNL Opiniemakers gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van WNL Opiniemakers? Hier kun je alle uitzendingen van WNL Opiniemakers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 25-04-2017 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord