Programma gemist?

Op op het bureau is door een melding van zelfmoord op binnengekomen. tijdens De laatste weken hebben al naar twee mensen de op dezelfde manier zelfmoord uit gepleegd; koolmonoxidevergiftiging de met behulp tijdens van een BBQ. het Wanneer Steven gaat naar posten bij het tijdens hotel, lukt het een hem om de portier van van het hotel te met pakken te in krijgen. Hij doet een een bekentenis met die een nieuw licht werpt in op de het zaak Elsie. Steven en Dana tijdens gaan op opnieuw n...Meer een Op het bureau uit is een melding van zelfmoord naar binnengekomen. De in laatste weken naar hebben al twee mensen op van dezelfde manier zelfmoord het gepleegd; koolmonoxidevergiftiging met behulp uit van op tv een BBQ. Wanneer Steven op tv gaat de posten bij het hotel, lukt in het hem van om de portier van door het een hotel te pakken te krijgen. met Hij doet een bekentenis op die een nieuw in licht werpt met op door de zaak Elsie. Steven en Dana op tv gaan op tv opnieuw naar het huis uit van Elsies de ouders en doorzoeken van Elsies kamer grondig. Ze doen uit een opzienbarende op vondst. Roos heeft  met naar Jelle, haar tijdens geliefde, in een tijdens hotel afgesproken. Ze op tv blijkt een kamer gereserveerd het te uit hebben.Minder

juli 2020
06-02-2015 20:30

Barbecue

Barbecue - Barbecue

Op het bureau is een melding van zelfmoord binnengekomen. De laatste weken hebben al twee mensen op dezelfde manier zelfmoord gepleegd; koolmonoxidevergiftiging met behulp van een BBQ. Wanneer Steven gaat posten bij het hotel, lukt het hem ...

Barbecue gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Barbecue de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Barbecue bij Barbecue liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Barbecue. Heb je een uitzending van Barbecue gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Barbecue gemist

Uitzending gemist van Barbecue? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Barbecue, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Barbecue gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Barbecue? Hier kun je alle uitzendingen van Barbecue kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-02-2015 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!