Programma gemist?

Op het bureau op tv is een melding op tv van naar zelfmoord binnengekomen. De laatste door weken hebben al op tv twee mensen van op dezelfde manier zelfmoord in gepleegd; koolmonoxidevergiftiging een met behulp van een BBQ. door Wanneer Steven een gaat posten bij het het hotel, lukt het de hem tijdens om de op portier van het door hotel te pakken te krijgen. Hij van doet een in bekentenis die een nieuw door licht werpt een op de zaak een Elsie. Steven en op tv Dana gaan opnieuw in n...Meer Op uit het bureau is een op melding van zelfmoord binnengekomen. op tv De laatste weken op hebben al met twee mensen het op dezelfde manier met zelfmoord gepleegd; koolmonoxidevergiftiging het met behulp van een op tv BBQ. door Wanneer Steven gaat door posten bij het van hotel, lukt het hem het om de portier van het van hotel in te pakken te krijgen. een Hij doet een van bekentenis op die een nieuw met licht werpt op de zaak Elsie. op Steven op tv en Dana een gaan opnieuw naar het huis van met Elsies ouders en de het doorzoeken Elsies kamer grondig. Ze op tv doen een opzienbarende vondst. naar uit Roos heeft  met Jelle, haar tijdens geliefde, in een hotel in afgesproken. Ze naar blijkt een kamer tijdens gereserveerd te een hebben.Minder

december 2021
06-02-2015 20:30

Barbecue

Barbecue - Barbecue

Op het bureau is een melding van zelfmoord binnengekomen. De laatste weken hebben al twee mensen op dezelfde manier zelfmoord gepleegd; koolmonoxidevergiftiging met behulp van een BBQ. Wanneer Steven gaat posten bij het hotel, lukt het hem ...

Barbecue gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Barbecue de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Barbecue bij Barbecue liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Barbecue. Heb je een uitzending van Barbecue gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Barbecue gemist

Uitzending gemist van Barbecue? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Barbecue, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Barbecue gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Barbecue? Hier kun je alle uitzendingen van Barbecue kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-02-2015 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!