Programma gemist?

Op het een bureau is een door melding van in zelfmoord binnengekomen. een De laatste weken een hebben al twee mensen de op dezelfde met manier zelfmoord gepleegd; koolmonoxidevergiftiging de met behulp van een het BBQ. de Wanneer Steven gaat uit posten bij het met hotel, lukt het hem om de van uit portier van het hotel te op tv pakken te krijgen. Hij tijdens doet de een bekentenis die een nieuw door licht op werpt op de met zaak Elsie. Steven en Dana op gaan opnieuw n...Meer uit Op het bureau het is een een melding van zelfmoord binnengekomen. met met De laatste weken in hebben al twee mensen op op tv dezelfde manier op tv zelfmoord gepleegd; koolmonoxidevergiftiging met behulp met van een op tv BBQ. Wanneer Steven gaat een op posten bij het in hotel, lukt het hem om tijdens de portier van in het hotel te pakken de te het krijgen. Hij van doet een bekentenis die uit een nieuw licht uit werpt op de zaak Elsie. op tv Steven en naar Dana gaan opnieuw naar met in het huis van Elsies ouders en het naar doorzoeken Elsies kamer grondig. Ze doen op tv een de opzienbarende vondst. Roos door heeft  met Jelle, haar geliefde, met in op tv een hotel afgesproken. Ze tijdens blijkt een in kamer gereserveerd te een hebben.Minder

oktober 2020
06-02-2015 20:30

Barbecue

Barbecue - Barbecue

Op het bureau is een melding van zelfmoord binnengekomen. De laatste weken hebben al twee mensen op dezelfde manier zelfmoord gepleegd; koolmonoxidevergiftiging met behulp van een BBQ. Wanneer Steven gaat posten bij het hotel, lukt het hem ...

Barbecue gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Barbecue de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Barbecue bij Barbecue liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Barbecue. Heb je een uitzending van Barbecue gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Barbecue gemist

Uitzending gemist van Barbecue? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Barbecue, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Barbecue gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Barbecue? Hier kun je alle uitzendingen van Barbecue kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-02-2015 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!