Programma gemist?

Op een het bureau is de een melding van zelfmoord binnengekomen. met De laatste weken tijdens hebben al twee naar mensen op het dezelfde naar manier zelfmoord gepleegd; koolmonoxidevergiftiging met behulp door in van een BBQ. op Wanneer Steven gaat posten bij het met hotel, lukt het van hem om in de portier tijdens van het hotel te uit pakken te het krijgen. Hij doet in een bekentenis die een de nieuw licht werpt op het de zaak op tv Elsie. tijdens Steven en Dana gaan naar opnieuw n...Meer op tv Op het bureau is tijdens een melding naar van zelfmoord binnengekomen. De laatste weken op hebben een al twee mensen tijdens op dezelfde manier op zelfmoord gepleegd; op koolmonoxidevergiftiging met behulp van een op BBQ. Wanneer Steven van gaat posten bij op het uit hotel, lukt het hem om met de portier met van het van hotel te pakken te krijgen. Hij de met doet een bekentenis die een tijdens nieuw de licht werpt op de in zaak Elsie. Steven van en Dana gaan opnieuw in naar op het huis van Elsies ouders en in doorzoeken met Elsies kamer grondig. Ze met doen een opzienbarende het vondst. in Roos heeft  met Jelle, uit haar geliefde, in een op hotel afgesproken. Ze tijdens blijkt een kamer uit gereserveerd in te hebben.Minder

juni 2021
06-02-2015 20:30

Barbecue

Barbecue - Barbecue

Op het bureau is een melding van zelfmoord binnengekomen. De laatste weken hebben al twee mensen op dezelfde manier zelfmoord gepleegd; koolmonoxidevergiftiging met behulp van een BBQ. Wanneer Steven gaat posten bij het hotel, lukt het hem ...

Barbecue gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Barbecue de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Barbecue bij Barbecue liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Barbecue. Heb je een uitzending van Barbecue gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Barbecue gemist

Uitzending gemist van Barbecue? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Barbecue, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Barbecue gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Barbecue? Hier kun je alle uitzendingen van Barbecue kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-02-2015 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!