Programma gemist?

Op het bureau het is door een melding van zelfmoord door binnengekomen. De laatste weken met de hebben al twee uit mensen op dezelfde manier zelfmoord met gepleegd; koolmonoxidevergiftiging met behulp een van van een BBQ. Wanneer Steven uit gaat posten in bij het hotel, lukt het een hem de om de portier de van het hotel te in pakken van te krijgen. Hij doet een tijdens bekentenis op die een nieuw licht werpt van op in de zaak Elsie. Steven en het Dana gaan opnieuw n...Meer van Op op het bureau is een naar melding van zelfmoord binnengekomen. in naar De laatste weken met hebben al twee mensen op dezelfde tijdens manier zelfmoord op tv gepleegd; koolmonoxidevergiftiging met behulp met naar van een BBQ. Wanneer Steven in gaat posten van bij het hotel, lukt het naar hem om de in portier van het op tv hotel het te pakken te de krijgen. Hij doet het een bekentenis de die een nieuw op tv licht werpt op de zaak Elsie. uit Steven een en Dana een gaan opnieuw naar met het huis van Elsies ouders op en doorzoeken Elsies in kamer grondig. tijdens Ze doen een opzienbarende vondst. het Roos heeft  op tv met Jelle, haar het geliefde, in in een hotel afgesproken. Ze tijdens blijkt een kamer het gereserveerd te de hebben.Minder

februari 2020
06-02-2015 20:30

Barbecue

Barbecue - Barbecue

Op het bureau is een melding van zelfmoord binnengekomen. De laatste weken hebben al twee mensen op dezelfde manier zelfmoord gepleegd; koolmonoxidevergiftiging met behulp van een BBQ. Wanneer Steven gaat posten bij het hotel, lukt het hem ...

Barbecue gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Barbecue de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Barbecue bij Barbecue liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Barbecue. Heb je een uitzending van Barbecue gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Barbecue gemist

Uitzending gemist van Barbecue? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Barbecue, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Barbecue gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Barbecue? Hier kun je alle uitzendingen van Barbecue kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-02-2015 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!