Programma gemist?

Op het het bureau is een melding van van in zelfmoord binnengekomen. De laatste uit weken naar hebben al twee het mensen op dezelfde manier zelfmoord uit gepleegd; koolmonoxidevergiftiging met een behulp van een uit BBQ. Wanneer Steven naar gaat posten bij het in hotel, lukt uit het hem om in de portier van het op tv hotel op tv te pakken op te krijgen. Hij door doet een bekentenis die een in nieuw licht werpt op het de zaak op tv Elsie. Steven en naar Dana het gaan opnieuw n...Meer Op van het bureau in is een melding van zelfmoord in binnengekomen. De laatste weken in hebben al twee op tv mensen op door dezelfde manier zelfmoord gepleegd; naar koolmonoxidevergiftiging met behulp het van uit een BBQ. Wanneer op Steven gaat posten naar bij het hotel, lukt het van hem om de in portier op van het van hotel te pakken te krijgen. naar Hij doet de een bekentenis die een met nieuw licht werpt uit op de een zaak Elsie. door Steven en Dana gaan opnieuw naar in het in huis van Elsies ouders en op doorzoeken op tv Elsies kamer de grondig. Ze doen van een opzienbarende vondst. Roos heeft  in met Jelle, haar geliefde, van in naar een hotel door afgesproken. Ze blijkt een kamer uit gereserveerd te uit hebben.Minder

augustus 2020
06-02-2015 20:30

Barbecue

Barbecue - Barbecue

Op het bureau is een melding van zelfmoord binnengekomen. De laatste weken hebben al twee mensen op dezelfde manier zelfmoord gepleegd; koolmonoxidevergiftiging met behulp van een BBQ. Wanneer Steven gaat posten bij het hotel, lukt het hem ...

Barbecue gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Barbecue de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Barbecue bij Barbecue liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Barbecue. Heb je een uitzending van Barbecue gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Barbecue gemist

Uitzending gemist van Barbecue? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Barbecue, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Barbecue gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Barbecue? Hier kun je alle uitzendingen van Barbecue kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-02-2015 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!