Programma gemist?

DWDD van University is een uit leergierig filiaal op van VARA's De door Wereld Draait Door, dat op op tv onregelmatige tijden het wordt geopend om de wondere, de doordraaiende van wereld beter te tijdens leren begrijpen.Meer Professor Robbert Dijkgraaf van is terug met van door een gloednieuwe DWDD University. een In een op tv live hoorcollege neemt Dijkgraaf ons een dit keer mee in in de in magische wereld van Het Oneindige. op Vanaf de op tv Westergasfabriek in op tv Amsterdam, tevens de thuislocatie een van door DWDD, richt Dijkgraaf op zich vanuit 'de uit Gashouder' tot elfhonderd het belangstellenden en de televisiekijkers thuis. Getallen uit zijn tijdens overal om ons met heen, van klein tot bizar het groot. Waar tijdens je denkt op tv dat je naar niet meer verder kunt, van daar begint Het het Oneindige. En zelfs daar met voorbij blijkt nog door een hele wereld in aan mogelijkheden het schuil te uit gaan. Zoals we van in hem gewend zijn maakt Robbert in Dijkgraaf in zijn college concreet aan de de hand door van historische beelden, charmante van huis-, tuin-, van en keukenvoorbeelden en een spectaculaire animaties. het To infinity and in beyond!Minder

oktober 2019
06-02-2015 20:31

DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf

DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf - DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf

DWDD University is een leergierig filiaal van VARA's De Wereld Draait Door, dat op onregelmatige tijden wordt geopend om de wondere, doordraaiende wereld beter te leren begrijpen.Meer Professor Robbert Dijkgraaf is terug met een gloednieuwe...

DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf bij DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf. Heb je een uitzending van DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf gemist

Uitzending gemist van DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf? Hier kun je alle uitzendingen van DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-02-2015 om 20:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!