Programma gemist?

DWDD University in is een op tv leergierig filiaal de van VARA's De Wereld naar Draait Door, dat op op tv onregelmatige tijdens tijden wordt geopend om de wondere, met doordraaiende op wereld beter te door leren begrijpen.Meer Professor Robbert van Dijkgraaf is op terug met een gloednieuwe het DWDD in University. In een op tv live hoorcollege neemt Dijkgraaf ons dit van keer mee uit in de met magische wereld van in Het Oneindige. het Vanaf de Westergasfabriek met in Amsterdam, tevens de thuislocatie van door DWDD, richt Dijkgraaf het zich vanuit 'de de Gashouder' tot uit elfhonderd belangstellenden op en de televisiekijkers thuis. Getallen op zijn overal tijdens om op tv ons heen, van klein tot door bizar groot. op Waar je denkt dat op tv je met niet meer verder kunt, daar de begint Het Oneindige. En tijdens zelfs daar van voorbij het blijkt nog een hele wereld aan op tv naar mogelijkheden schuil te het gaan. Zoals we op van hem gewend zijn op tv maakt Robbert Dijkgraaf uit zijn college concreet aan de naar hand een van historische beelden, de charmante huis-, tuin-, en keukenvoorbeelden op tv en spectaculaire op animaties. To het infinity and naar beyond!Minder

september 2020
06-02-2015 20:31

DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf

DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf - DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf

DWDD University is een leergierig filiaal van VARA's De Wereld Draait Door, dat op onregelmatige tijden wordt geopend om de wondere, doordraaiende wereld beter te leren begrijpen.Meer Professor Robbert Dijkgraaf is terug met een gloednieuwe...

DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf bij DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf. Heb je een uitzending van DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf gemist

Uitzending gemist van DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf? Hier kun je alle uitzendingen van DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-02-2015 om 20:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!