Programma gemist?

DWDD University is van een leergierig filiaal door van op VARA's De Wereld Draait door Door, in dat op onregelmatige op tijden wordt geopend om de wondere, op tv doordraaiende het wereld beter te leren van begrijpen.Meer Professor Robbert Dijkgraaf tijdens is terug met tijdens een gloednieuwe DWDD met University. een In een live hoorcollege een neemt Dijkgraaf ons door dit keer mee een in in de magische wereld van tijdens Het Oneindige. Vanaf de Westergasfabriek naar tijdens in Amsterdam, tevens de thuislocatie van een DWDD, naar richt Dijkgraaf zich vanuit tijdens 'de Gashouder' een tot elfhonderd belangstellenden en naar de televisiekijkers door thuis. Getallen zijn overal om naar ons met heen, van klein tijdens tot bizar groot. Waar met je denkt dat je door niet meer verder van kunt, daar tijdens begint Het Oneindige. van En naar zelfs daar voorbij blijkt naar nog een hele een wereld aan mogelijkheden schuil de te gaan. Zoals op tv we van hem tijdens gewend zijn maakt Robbert met uit Dijkgraaf zijn college concreet aan de op hand van op historische het beelden, charmante huis-, op tv tuin-, en keukenvoorbeelden en spectaculaire met animaties. met To infinity and uit beyond!Minder

september 2021
06-02-2015 20:31

DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf

DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf - DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf

DWDD University is een leergierig filiaal van VARA's De Wereld Draait Door, dat op onregelmatige tijden wordt geopend om de wondere, doordraaiende wereld beter te leren begrijpen.Meer Professor Robbert Dijkgraaf is terug met een gloednieuwe...

DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf bij DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf. Heb je een uitzending van DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf gemist

Uitzending gemist van DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf? Hier kun je alle uitzendingen van DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-02-2015 om 20:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!