Programma gemist?

DWDD University op tv is een leergierig filiaal in van VARA's De op tv Wereld Draait Door, het dat op door onregelmatige op tijden wordt geopend om de van wondere, een doordraaiende wereld beter te leren begrijpen.Meer door Professor Robbert Dijkgraaf met is terug met door een gloednieuwe op tv DWDD University. In een door live hoorcollege neemt van Dijkgraaf tijdens ons dit van keer mee in de de magische wereld de van Het Oneindige. Vanaf het de Westergasfabriek in Amsterdam, tevens van tijdens de thuislocatie van DWDD, naar richt Dijkgraaf zich vanuit 'de in Gashouder' tot in elfhonderd belangstellenden en op tv de televisiekijkers thuis. van Getallen zijn overal in om ons heen, van in klein tot bizar naar groot. door Waar je denkt door dat je naar niet meer verder op tv kunt, daar begint Het Oneindige. tijdens En zelfs daar voorbij door blijkt nog een naar hele uit wereld aan in mogelijkheden schuil te gaan. Zoals in we met van hem gewend zijn maakt Robbert van Dijkgraaf zijn in college concreet naar aan de de hand van historische op tv beelden, charmante huis-, tuin-, de en keukenvoorbeelden tijdens en spectaculaire animaties. To infinity and in de beyond!Minder

januari 2021
06-02-2015 20:31

DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf

DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf - DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf

DWDD University is een leergierig filiaal van VARA's De Wereld Draait Door, dat op onregelmatige tijden wordt geopend om de wondere, doordraaiende wereld beter te leren begrijpen.Meer Professor Robbert Dijkgraaf is terug met een gloednieuwe...

DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf bij DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf. Heb je een uitzending van DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf gemist

Uitzending gemist van DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf? Hier kun je alle uitzendingen van DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-02-2015 om 20:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!