Programma gemist?

DWDD University uit is naar een leergierig filiaal van VARA's De tijdens Wereld het Draait Door, dat op een onregelmatige tijden op tv wordt geopend op om de wondere, doordraaiende wereld beter uit te in leren begrijpen.Meer Professor Robbert Dijkgraaf met is terug met naar naar een gloednieuwe DWDD University. In het een een live hoorcollege neemt Dijkgraaf ons tijdens dit van keer mee in in de magische wereld van het Het Oneindige. Vanaf de Westergasfabriek uit in Amsterdam, tevens een de het thuislocatie van DWDD, richt Dijkgraaf tijdens zich vanuit 'de op tv Gashouder' in tot elfhonderd belangstellenden en uit de uit televisiekijkers thuis. Getallen op zijn overal om ons tijdens heen, van klein tot bizar naar groot. Waar je met van denkt dat je uit niet meer verder kunt, op daar begint in Het Oneindige. En zelfs daar voorbij van het blijkt nog een hele tijdens wereld aan mogelijkheden schuil het te gaan. Zoals in we door van hem gewend zijn maakt Robbert door in Dijkgraaf zijn college concreet aan in de tijdens hand van historische op tv beelden, charmante huis-, tuin-, en keukenvoorbeelden het en spectaculaire tijdens animaties. een To infinity and tijdens beyond!Minder

mei 2020
06-02-2015 20:31

DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf

DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf - DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf

DWDD University is een leergierig filiaal van VARA's De Wereld Draait Door, dat op onregelmatige tijden wordt geopend om de wondere, doordraaiende wereld beter te leren begrijpen.Meer Professor Robbert Dijkgraaf is terug met een gloednieuwe...

DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf bij DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf. Heb je een uitzending van DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf gemist

Uitzending gemist van DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf? Hier kun je alle uitzendingen van DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-02-2015 om 20:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!