Programma gemist?

DWDD University in is een leergierig door filiaal van VARA's De van Wereld op Draait Door, dat van op onregelmatige tijden de wordt geopend om van de wondere, een doordraaiende wereld beter te naar leren begrijpen.Meer Professor Robbert Dijkgraaf het is terug met een de een gloednieuwe DWDD University. In een met live door hoorcollege neemt met Dijkgraaf ons dit keer mee naar in in de magische wereld van op Het Oneindige. Vanaf uit de Westergasfabriek in Amsterdam, tevens in op de thuislocatie van DWDD, naar richt Dijkgraaf zich in vanuit 'de Gashouder' door tot elfhonderd belangstellenden en tijdens de televisiekijkers de thuis. Getallen zijn uit overal om ons heen, uit van klein tot uit bizar groot. Waar een je denkt dat je de met niet meer verder kunt, daar de begint Het van Oneindige. En zelfs met daar voorbij blijkt op nog een hele wereld op tv aan door mogelijkheden schuil te gaan. Zoals we op van hem gewend in door zijn maakt Robbert tijdens Dijkgraaf zijn college concreet uit aan de hand van naar historische beelden, charmante huis-, een tuin-, en de keukenvoorbeelden en spectaculaire door animaties. To infinity and in tijdens beyond!Minder

mei 2021
06-02-2015 20:31

DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf

DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf - DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf

DWDD University is een leergierig filiaal van VARA's De Wereld Draait Door, dat op onregelmatige tijden wordt geopend om de wondere, doordraaiende wereld beter te leren begrijpen.Meer Professor Robbert Dijkgraaf is terug met een gloednieuwe...

DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf bij DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf. Heb je een uitzending van DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf gemist

Uitzending gemist van DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf? Hier kun je alle uitzendingen van DWDD University presenteert: het Oneindige door Robbert Dijkgraaf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-02-2015 om 20:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!