Programma gemist?

Om zijn levensstijl op tv van te kunnen volhouden steelt Roger kunstwerken. van Wanneer hij naar zijn door zinnen heeft gezet in op een bijzonder waardevol schilderij, in ontstaat er een de gevaarlijk kat-en-muis naar spelletje.Meer Thriller. Roger is van een man die in het allemaal lijkt te van hebben: hij tijdens is naar de meest succesvolle in headhunter van Noorwegen, met is getrouwd met de de mooie galeriehoudster Diana en woont in in het een prachtige op villa. Hij leeft een echter boven z'n stand. Om z'n de levensstijl te kunnen een volhouden steelt op hij kunstwerken. door Op de het opening van een nieuwe galerie naar stelt z'n het vrouw hem voor naar aan Clas Greve. Deze laatste uit is een niet alleen met de perfecte kandidaat voor de positie op tv van een CEO van het GPS-bedrijf Pathfinder tijdens waar hij momenteel tijdens voor werkt, op tv maar tevens bezit hij naar ook een in zeer waardevol uit schilderij. Roger met ziet z'n kans om in financieel onafhankelijk te worden en op tv bereidt z'n grootste een slag naar ooit voor. het Hij komt echter de al snel in de de problemen - en het zijn van geen op financiële problemen die hem uit ditmaal dreigen door te nekken. De jacht is naar een geopend.Minder

januari 2021
06-02-2015 22:31

Headhunters

Headhunters - Headhunters

Om zijn levensstijl te kunnen volhouden steelt Roger kunstwerken. Wanneer hij zijn zinnen heeft gezet op een bijzonder waardevol schilderij, ontstaat er een gevaarlijk kat-en-muis spelletje.Meer Thriller. Roger is een man die het allemaal l...

Headhunters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Headhunters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Headhunters bij Headhunters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Headhunters. Heb je een uitzending van Headhunters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Headhunters gemist

Uitzending gemist van Headhunters? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Headhunters, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Headhunters gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Headhunters? Hier kun je alle uitzendingen van Headhunters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-02-2015 om 22:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!