Programma gemist?

Om zijn van levensstijl te kunnen volhouden met steelt Roger een kunstwerken. Wanneer hij het zijn zinnen heeft gezet uit op een bijzonder op waardevol in schilderij, ontstaat er een gevaarlijk op tv kat-en-muis spelletje.Meer Thriller. op Roger is naar een man het die het allemaal lijkt in te van hebben: hij is de in meest succesvolle van headhunter van Noorwegen, is op getrouwd met de mooie naar galeriehoudster uit Diana en woont in naar een prachtige villa. met Hij leeft echter boven de z'n van stand. Om z'n levensstijl te kunnen met volhouden steelt tijdens hij naar kunstwerken. Op de opening van een de nieuwe een galerie stelt z'n vrouw met hem voor aan de Clas Greve. Deze laatste door is niet alleen naar het de perfecte kandidaat voor de naar positie van het CEO van het GPS-bedrijf Pathfinder op tv waar hij momenteel door voor werkt, door maar een tevens bezit hij ook een in zeer waardevol op schilderij. Roger ziet het z'n kans om uit financieel onafhankelijk te worden en de bereidt z'n grootste met slag ooit voor. een Hij komt met echter al snel op tv in op de problemen - en van het zijn geen van financiële problemen die hem naar ditmaal dreigen tijdens te nekken. het De jacht is de geopend.Minder

september 2020
06-02-2015 22:31

Headhunters

Headhunters - Headhunters

Om zijn levensstijl te kunnen volhouden steelt Roger kunstwerken. Wanneer hij zijn zinnen heeft gezet op een bijzonder waardevol schilderij, ontstaat er een gevaarlijk kat-en-muis spelletje.Meer Thriller. Roger is een man die het allemaal l...

Headhunters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Headhunters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Headhunters bij Headhunters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Headhunters. Heb je een uitzending van Headhunters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Headhunters gemist

Uitzending gemist van Headhunters? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Headhunters, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Headhunters gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Headhunters? Hier kun je alle uitzendingen van Headhunters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-02-2015 om 22:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!