Programma gemist?

Om het zijn levensstijl te kunnen uit volhouden steelt met Roger kunstwerken. Wanneer hij van zijn het zinnen heeft gezet tijdens op een bijzonder op waardevol schilderij, ontstaat naar er een gevaarlijk kat-en-muis spelletje.Meer Thriller. in op tv Roger is een man op tv die het allemaal lijkt het te tijdens hebben: hij is de van meest succesvolle een headhunter van Noorwegen, op tv is getrouwd met de mooie door galeriehoudster Diana en de woont in een prachtige uit villa. Hij leeft van de echter boven z'n stand. Om z'n door levensstijl te van kunnen volhouden met steelt hij kunstwerken. in Op de opening van in een nieuwe tijdens galerie stelt z'n een vrouw hem voor in aan Clas het Greve. Deze laatste is niet de alleen op tv de perfecte kandidaat voor het de positie van CEO tijdens van een het GPS-bedrijf Pathfinder op tv waar hij momenteel voor werkt, maar in tevens bezit hij het door ook een zeer waardevol op tv schilderij. Roger ziet op tv z'n kans om financieel door onafhankelijk te worden en de bereidt z'n van grootste slag een ooit voor. Hij komt echter op tv al de snel in de problemen - uit en tijdens het zijn geen financiële op tv problemen die hem van ditmaal dreigen de te nekken. in De jacht is op geopend.Minder

januari 2020
06-02-2015 22:31

Headhunters

Headhunters - Headhunters

Om zijn levensstijl te kunnen volhouden steelt Roger kunstwerken. Wanneer hij zijn zinnen heeft gezet op een bijzonder waardevol schilderij, ontstaat er een gevaarlijk kat-en-muis spelletje.Meer Thriller. Roger is een man die het allemaal l...

Headhunters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Headhunters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Headhunters bij Headhunters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Headhunters. Heb je een uitzending van Headhunters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Headhunters gemist

Uitzending gemist van Headhunters? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Headhunters, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Headhunters gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Headhunters? Hier kun je alle uitzendingen van Headhunters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-02-2015 om 22:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!