Programma gemist?

Om een zijn levensstijl te met kunnen volhouden steelt op tv Roger kunstwerken. Wanneer hij zijn het door zinnen heeft gezet op een bijzonder door waardevol een schilderij, ontstaat er een gevaarlijk tijdens door kat-en-muis spelletje.Meer Thriller. Roger de is een man het die het allemaal lijkt te op hebben: hij met is de tijdens meest succesvolle headhunter de van Noorwegen, tijdens is getrouwd met de mooie de galeriehoudster Diana en woont in in een prachtige op villa. Hij het leeft echter op boven z'n stand. Om een z'n levensstijl te naar kunnen volhouden steelt met hij met kunstwerken. Op de opening tijdens van een naar nieuwe galerie stelt z'n op tv vrouw hem voor tijdens aan Clas op Greve. Deze laatste is niet van alleen uit de perfecte kandidaat voor de positie door van CEO de van het op GPS-bedrijf Pathfinder waar hij momenteel naar voor werkt, op tv maar tevens bezit hij uit ook een zeer tijdens waardevol schilderij. tijdens Roger ziet z'n kans met om financieel de onafhankelijk te naar worden en met bereidt z'n grootste slag ooit door voor. van Hij komt echter al snel in in de problemen - op tv het en het zijn geen financiële problemen tijdens die hem door ditmaal dreigen te met nekken. De jacht de is op tv geopend.Minder

mei 2020
06-02-2015 22:31

Headhunters

Headhunters - Headhunters

Om zijn levensstijl te kunnen volhouden steelt Roger kunstwerken. Wanneer hij zijn zinnen heeft gezet op een bijzonder waardevol schilderij, ontstaat er een gevaarlijk kat-en-muis spelletje.Meer Thriller. Roger is een man die het allemaal l...

Headhunters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Headhunters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Headhunters bij Headhunters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Headhunters. Heb je een uitzending van Headhunters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Headhunters gemist

Uitzending gemist van Headhunters? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Headhunters, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Headhunters gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Headhunters? Hier kun je alle uitzendingen van Headhunters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-02-2015 om 22:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!