Programma gemist?

Om zijn in levensstijl te kunnen volhouden door steelt Roger op tv kunstwerken. Wanneer hij de zijn zinnen met heeft gezet tijdens op een bijzonder waardevol schilderij, ontstaat door op tv er een gevaarlijk kat-en-muis het spelletje.Meer Thriller. op tv Roger is een man op die het allemaal lijkt te uit hebben: een hij is in de meest succesvolle headhunter van Noorwegen, met is getrouwd een met de mooie galeriehoudster naar de Diana en woont in een prachtige door villa. Hij leeft door een echter boven z'n stand. Om z'n op tv een levensstijl te kunnen het volhouden steelt hij kunstwerken. Op de met in opening van een nieuwe galerie een stelt z'n vrouw op hem voor tijdens aan Clas Greve. Deze van laatste is niet alleen tijdens de perfecte in kandidaat voor de een positie van op CEO van het GPS-bedrijf de Pathfinder uit waar hij momenteel naar voor werkt, maar tevens bezit de hij ook een op tv zeer op waardevol schilderij. Roger ziet z'n kans in om op financieel onafhankelijk te worden en door bereidt het z'n grootste met slag ooit voor. Hij komt echter door al snel in uit de problemen het - en met het zijn door geen financiële problemen die hem ditmaal door dreigen tijdens te nekken. De jacht is op tv van geopend.Minder

mei 2021
06-02-2015 22:31

Headhunters

Headhunters - Headhunters

Om zijn levensstijl te kunnen volhouden steelt Roger kunstwerken. Wanneer hij zijn zinnen heeft gezet op een bijzonder waardevol schilderij, ontstaat er een gevaarlijk kat-en-muis spelletje.Meer Thriller. Roger is een man die het allemaal l...

Headhunters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Headhunters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Headhunters bij Headhunters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Headhunters. Heb je een uitzending van Headhunters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Headhunters gemist

Uitzending gemist van Headhunters? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Headhunters, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Headhunters gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Headhunters? Hier kun je alle uitzendingen van Headhunters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-02-2015 om 22:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!