Programma gemist?

Om zijn levensstijl een te kunnen van volhouden steelt Roger in kunstwerken. Wanneer hij zijn door zinnen heeft gezet van op naar een bijzonder door waardevol schilderij, ontstaat er een in gevaarlijk kat-en-muis spelletje.Meer Thriller. de Roger is een in door man die het allemaal lijkt te op hebben: met hij is de meest succesvolle in headhunter van Noorwegen, op een is getrouwd met de mooie galeriehoudster door Diana en uit woont op in een prachtige villa. Hij leeft op tv uit echter boven z'n met stand. Om z'n levensstijl te kunnen in volhouden het steelt hij kunstwerken. door Op de opening van een naar nieuwe met galerie stelt z'n met vrouw hem een voor aan Clas Greve. Deze laatste een is niet het alleen de perfecte uit kandidaat op tv voor de positie in van CEO van het het GPS-bedrijf Pathfinder waar hij tijdens momenteel een voor werkt, maar tevens op bezit hij ook in een zeer waardevol schilderij. Roger de met ziet z'n kans om financieel op tv onafhankelijk te worden tijdens en naar bereidt z'n grootste slag op ooit voor. Hij komt een echter al uit snel in op tv de problemen - en het de zijn de geen financiƫle problemen die in hem ditmaal dreigen te van nekken. De jacht de is door geopend.Minder

september 2021
06-02-2015 22:31

Headhunters

Headhunters - Headhunters

Om zijn levensstijl te kunnen volhouden steelt Roger kunstwerken. Wanneer hij zijn zinnen heeft gezet op een bijzonder waardevol schilderij, ontstaat er een gevaarlijk kat-en-muis spelletje.Meer Thriller. Roger is een man die het allemaal l...

Headhunters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Headhunters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Headhunters bij Headhunters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Headhunters. Heb je een uitzending van Headhunters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Headhunters gemist

Uitzending gemist van Headhunters? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Headhunters, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Headhunters gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Headhunters? Hier kun je alle uitzendingen van Headhunters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-02-2015 om 22:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!