Programma gemist?

Hij in is het in meest bekend vanwege zijn werk met in Eric Clapton naar in Cream en op Blind van Faith en geniet naar de reputatie van van een van 's werelds grootste tijdens drummers met een de van 's de werelds meest compromisloze karakters: de Ginger Baker. Hij naar geldt als de tijdens uitvinder van de op heavy metal én hij in bracht in de uit jaren 70 op de een wereldmuziek naar het westen. In de energieke op tv documentaire Kijk tijdens uit voor Ginger Baker, het het debuut naar van regisseur Jay Bulger, met naar zijn niet alleen in talloze gesprekken met het Baker te zien maar op tv ook geweldig archiefmateriaal, animaties en uit splitscreenbeelden. met Daarnaast sprak de met filmmaker met talloze met muzikanten die de ooit met Baker op speelden of die door hem geïnspireerd met zijn: tijdens van Eric een Clapton en Steve Winwood een tot Carlos Santana en Stewart een Copeland. de Dankzij hun verhalen op en de met vele archiefbeelden wordt de duidelijk hoe groot de door rol van Baker was de in de muziekwereld. naar Maar ook van hoe onmogelijk het op tv moet zijn geweest in om met door hem samen te werken of te tijdens leven. Want op Baker is een het notoire junk en egotripper. Er op zijn nauwelijks mensen in te vinden die een géén met slaande ruzie met een hem hebben gehad. Al in het de eerste scène van is het raak: in Baker van barst uit de in een enorme woedeaanval en tijdens gaat met zijn loopstok met de regisseur te naar lijf. Het gevolg: door naar een fiks bloederige neus, maar in ook een overtuigende introductie uit van de licht een ontvlambare tijdens hoofdpersoon van de documentaire Kijk een uit voor Ginger met van Baker.

Documentaire over een van van 's werelds naar grootste de drummers met een een van 's werelds meest een compromisloze karakters: Ginger Baker.Meer de Hij is het naar meest tijdens bekend vanwege zijn werk van met Eric het Clapton in Cream en de Blind Faith naar en geniet de reputatie van met een de van 's op tv werelds grootste drummers met met een van 's werelds door meest compromisloze karakters: Ginger in Baker. Hij geldt op met als de uitvinder van door de heavy metal én hij een bracht in van de jaren van 70 de wereldmuziek op naar het van westen. In de energieke documentaire Kijk op tv uit voor op tv Ginger Baker, uit het debuut de van regisseur Jay Bulger, zijn niet het alleen met talloze gesprekken met Baker te het zien, maar ook de geweldig archiefmateriaal, tijdens animaties uit en splitscreenbeelden. Daarnaast sprak hij met de talloze muzikanten van die in ooit met Baker speelden op tv of die door het hem geïnspireerd zijn: van uit Eric naar Clapton en Steve Winwood tot het Carlos Santana en in Stewart door Copeland.Minder

oktober 2019
02-02-2017 22:55

Docu: Kijk uit voor Ginger Baker

Het Uur van de Wolf: Kijk uit voor Ginger Baker - Kijk uit voor Ginger Baker

Hij is het meest bekend vanwege zijn werk met Eric Clapton in Cream en Blind Faith en geniet de reputatie van een van 's werelds grootste drummers met een van 's werelds meest compromisloze karakters: Ginger Baker. Hij geldt als de uitvinde...

06-02-2015 23:00

Het Uur van de Wolf: Kijk uit voor Ginger Baker

Het Uur van de Wolf: Kijk uit voor Ginger Baker - Het Uur van de Wolf: Kijk uit voor Ginger Baker

Documentaire over een van 's werelds grootste drummers met een van 's werelds meest compromisloze karakters: Ginger Baker.Meer Hij is het meest bekend vanwege zijn werk met Eric Clapton in Cream en Blind Faith en geniet de reputatie van een...

Het Uur van de Wolf: Kijk uit voor Ginger Baker gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Kijk uit voor Ginger Baker de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Kijk uit voor Ginger Baker bij Het Uur van de Wolf: Kijk uit voor Ginger Baker liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Kijk uit voor Ginger Baker. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Kijk uit voor Ginger Baker gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Kijk uit voor Ginger Baker gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Kijk uit voor Ginger Baker? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Kijk uit voor Ginger Baker, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Kijk uit voor Ginger Baker gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Kijk uit voor Ginger Baker? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Kijk uit voor Ginger Baker kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 02-02-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!