Programma gemist?

Documentaire tijdens waarin Leo van Blokhuis op zoek het gaat naar de oorsprong en de het geheim van disco.Meer uit Documentaire waarin Leo uit Blokhuis op op zoek van gaat naar de oorsprong op en het geheim van disco. op Hij onderzoekt met samen met kopstukken van in het eerste uur op van wat de ingrediënten de zijn van de muziek die wij naar in de de jaren zeventig 'disco' zijn met gaan de noemen. Is het naar eigenlijk wel een muziekstijl? Is het disco niet het meer tijdens een beweging? Wat heeft de het muziek met homo-emancipatie tijdens te maken? Werd op tv met disco voor op tv het eerst op de dj een de grote held op van de dansvloer? een En wat is de invloed van van de disco geweest op een de muziekstijlen die daarna een kwamen?Minder

mei 2020
07-02-2015 22:50

Disco

Disco - Disco

Documentaire waarin Leo Blokhuis op zoek gaat naar de oorsprong en het geheim van disco.Meer Documentaire waarin Leo Blokhuis op zoek gaat naar de oorsprong en het geheim van disco. Hij onderzoekt samen met kopstukken van het eerste uur wat...

Disco gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Disco de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Disco bij Disco liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Disco. Heb je een uitzending van Disco gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Disco gemist

Uitzending gemist van Disco? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Disco, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Disco gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Disco? Hier kun je alle uitzendingen van Disco kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-02-2015 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!