Programma gemist?

Documentaire waarin het Leo Blokhuis op tv op zoek naar gaat naar de oorsprong op tv en het geheim van disco.Meer van Documentaire naar waarin Leo Blokhuis op een zoek gaat met naar de van oorsprong en het geheim van de disco. Hij onderzoekt in samen het met kopstukken van het eerste door uur wat de de ingrediënten de zijn van de muziek met die wij in de met jaren zeventig het 'disco' zijn gaan noemen. Is tijdens het eigenlijk wel naar een muziekstijl? Is op tv disco tijdens niet meer een beweging? Wat de heeft de de muziek met homo-emancipatie een te maken? van Werd met disco voor van het eerst de van dj de grote held door van in de dansvloer? naar En wat is de invloed van naar disco door geweest op de muziekstijlen die met daarna op kwamen?Minder

september 2020
07-02-2015 22:50

Disco

Disco - Disco

Documentaire waarin Leo Blokhuis op zoek gaat naar de oorsprong en het geheim van disco.Meer Documentaire waarin Leo Blokhuis op zoek gaat naar de oorsprong en het geheim van disco. Hij onderzoekt samen met kopstukken van het eerste uur wat...

Disco gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Disco de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Disco bij Disco liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Disco. Heb je een uitzending van Disco gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Disco gemist

Uitzending gemist van Disco? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Disco, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Disco gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Disco? Hier kun je alle uitzendingen van Disco kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-02-2015 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!