Programma gemist?

Documentaire in waarin Leo Blokhuis naar op zoek een gaat naar de oorsprong met en het geheim van een disco.Meer Documentaire waarin Leo het Blokhuis de op zoek gaat naar de met oorsprong het en het de geheim van disco. Hij onderzoekt samen een met kopstukken van op met het eerste uur wat de uit ingrediënten zijn van de op tv op tv muziek die wij door in de jaren zeventig door 'disco' zijn gaan noemen. op tv Is het op eigenlijk wel een muziekstijl? Is uit disco niet met meer een beweging? Wat in heeft de uit muziek met homo-emancipatie op te maken? de Werd met op tv disco voor het eerst de op dj de grote held naar van de dansvloer? op En wat een is de invloed van door disco geweest op tv op de muziekstijlen die op daarna in kwamen?Minder

juni 2021
07-02-2015 22:50

Disco

Disco - Disco

Documentaire waarin Leo Blokhuis op zoek gaat naar de oorsprong en het geheim van disco.Meer Documentaire waarin Leo Blokhuis op zoek gaat naar de oorsprong en het geheim van disco. Hij onderzoekt samen met kopstukken van het eerste uur wat...

Disco gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Disco de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Disco bij Disco liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Disco. Heb je een uitzending van Disco gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Disco gemist

Uitzending gemist van Disco? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Disco, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Disco gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Disco? Hier kun je alle uitzendingen van Disco kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-02-2015 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!