Programma gemist?

Documentaire uit over de op tv ervaringen van een groep jonge Joodse naar Nederlanders op die na de Tweede Wereldoorlog van een illegaal en met met grote hindernissen naar Palestina reisden. de Documentaire over de op ervaringen tijdens van een groep het jonge Joodse Nederlanders die op na de Tweede uit Wereldoorlog illegaal en door met grote hindernissen op naar Palestina reisden. van Het was in de laatste de periode van het een Britse mandaatgebied Palestina, het van waar in totaal enkele honderden door Joodse van Nederlandse jongeren aankwamen om de zich in tijdens te zetten voor uit de opbouw van een Joodse in staat. Samen uit met duizenden ontheemde in en stateloze Oost-Europese Joden met trotseerden zij op tijdens volgepakte boten de een door de Britten in ingestelde blokkade. In Palestina de naar hadden de Britten strenge migratiebeperkingen voor de Joden tijdens ingevoerd, terwijl tegelijkertijd in door het overwonnen Duitsland enkele het het voormalige concentratiekampen nog vol zaten met door zogeheten een displaced persons, vroegere kampgevangenen op die niet op konden of met wilden terugkeren naar hun landen van uit tijdens herkomst. Illegale Joodse migranten door die zich in Palestina wilden uit vestigen, werden het op last van op tv de Britse naar regering in interneringskampen in Palestina op en op Cyprus door het gevangengezet. In het geval van het tijdens beroemde uit schip de Exodus in werden de passagiers tijdens door de Britten zelfs naar op tv Duitsland gedeporteerd, waar de zij een in Bergen-Belsen werden opgesloten, een uit van met de nazikampen waarin zij nota naar bene het kort daarvoor ternauwernood met aan de dood waren naar ontsnapt.

Documentaire uit over de ervaringen van een in groep jonge naar Joodse Nederlanders op tv die na de Tweede een Wereldoorlog met illegaal en met grote hindernissen naar op tv Palestina reisden.Meer op Documentaire met over de ervaringen het van een groep jonge Joodse Nederlanders met op die na de in Tweede Wereldoorlog illegaal en met de grote hindernissen op naar Palestina van reisden. Het was in op tv de laatste op tv periode van het Britse mandaatgebied tijdens Palestina het waar in totaal enkele in honderden Joodse Nederlandse jongeren van aankwamen om zich in in te zetten voor in van de opbouw van een Joodse staat. uit uit Samen met duizenden ontheemde en naar stateloze Oost-Europese uit Joden trotseerden uit zij op volgepakte boten een in door de Britten in ingestelde blokkade. In uit Palestina een hadden de Britten strenge naar migratiebeperkingen voor Joden op tv ingevoerd, terwijl tegelijkertijd in uit het overwonnen uit Duitsland enkele voormalige concentratiekampen de nog met vol zaten met zogeheten displaced uit persons, vroegere kampgevangenen een die niet door konden of wilden terugkeren uit naar hun landen van van herkomst. Illegale Joodse van migranten die zich met in Palestina wilden met in vestigen, werden op tijdens last van de uit Britse regering in interneringskampen tijdens in Palestina en op Cyprus de gevangen gezet. In op naar het geval van het beroemde schip de een de Exodus werden de met passagiers door de naar Britten zelfs naar Duitsland gedeporteerd uit waar zij uit in Bergen-Belsen werden de opgesloten, in een van de nazi-kampen waarin zij de n.b. kort op tv daarvoor ternauwernood aan het de dood waren met ontsnapt.Minder

januari 2021
12-02-2017 15:15

Een rest keert weer

Een rest keert weer - Een rest keert weer

Documentaire over de ervaringen van een groep jonge Joodse Nederlanders die na de Tweede Wereldoorlog illegaal en met grote hindernissen naar Palestina reisden. Documentaire over de ervaringen van een groep jonge Joodse Nederlanders die na ...

08-02-2015 13:14

Een rest keert weer

Een rest keert weer - Een rest keert weer

Documentaire over de ervaringen van een groep jonge Joodse Nederlanders die na de Tweede Wereldoorlog illegaal en met grote hindernissen naar Palestina reisden.Meer Documentaire over de ervaringen van een groep jonge Joodse Nederlanders die...

Een rest keert weer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een rest keert weer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een rest keert weer bij Een rest keert weer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een rest keert weer. Heb je een uitzending van Een rest keert weer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een rest keert weer gemist

Uitzending gemist van Een rest keert weer? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Een rest keert weer, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Een rest keert weer gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Een rest keert weer? Hier kun je alle uitzendingen van Een rest keert weer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 12-02-2017 om 15:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!