Programma gemist?

Documentaire over de in ervaringen van tijdens een door groep jonge Joodse Nederlanders die op na de met Tweede Wereldoorlog illegaal en met tijdens grote hindernissen de naar Palestina reisden. op tv Documentaire over op de ervaringen de van een groep jonge de Joodse Nederlanders die een na de door Tweede Wereldoorlog illegaal en met grote met hindernissen uit naar Palestina reisden. Het was op in de laatste op met periode van het het Britse mandaatgebied Palestina, waar in naar totaal enkele honderden het Joodse Nederlandse jongeren aankwamen in om naar zich in te uit zetten voor de uit opbouw van een Joodse staat. een Samen naar met duizenden ontheemde en stateloze naar Oost-Europese Joden trotseerden met zij op op volgepakte met boten een door de Britten van ingestelde blokkade. tijdens In Palestina hadden het de Britten uit strenge migratiebeperkingen voor Joden van ingevoerd, terwijl tegelijkertijd in naar het overwonnen van Duitsland enkele voormalige concentratiekampen nog op vol zaten met de zogeheten displaced persons, van vroegere kampgevangenen die in niet met konden of wilden terugkeren op naar het hun landen van herkomst. Illegale Joodse door migranten het die zich het in Palestina wilden vestigen, werden uit op last op van de het Britse regering in tijdens interneringskampen in Palestina het en op Cyprus naar gevangengezet. In het van geval van het beroemde schip de het Exodus van werden de passagiers door tijdens de van Britten zelfs naar Duitsland gedeporteerd, van waar zij in Bergen-Belsen van werden opgesloten, op tv een van de naar nazikampen waarin zij nota de de bene kort daarvoor ternauwernood uit aan de van dood waren ontsnapt.

Documentaire over de het ervaringen van een in groep jonge Joodse van Nederlanders die in na de Tweede in Wereldoorlog illegaal en naar met grote hindernissen naar uit naar Palestina reisden.Meer Documentaire op over de ervaringen van een door groep jonge in Joodse Nederlanders een die na de Tweede op tv Wereldoorlog illegaal en met naar grote hindernissen naar het Palestina reisden. Het door was in de laatste de op periode van het door Britse mandaatgebied Palestina de waar in totaal enkele uit honderden Joodse Nederlandse jongeren uit aankwamen naar om zich in te zetten op tv voor de in opbouw van een Joodse staat. van Samen met met duizenden ontheemde en stateloze tijdens Oost-Europese Joden trotseerden in zij op volgepakte het van boten een door de Britten ingestelde naar door blokkade. In Palestina naar hadden de Britten strenge migratiebeperkingen voor het Joden ingevoerd, terwijl de tegelijkertijd met in het overwonnen Duitsland op tv enkele van voormalige concentratiekampen nog vol naar zaten met zogeheten displaced persons, door in vroegere kampgevangenen die niet naar konden of wilden terugkeren naar naar het hun landen van herkomst. Illegale Joodse het migranten door die zich in van Palestina wilden vestigen, met werden op last van de uit Britse regering in in interneringskampen in Palestina de en tijdens op Cyprus naar gevangen gezet. In het geval van het van het beroemde schip de Exodus uit werden tijdens de passagiers door de op tv Britten zelfs naar naar Duitsland gedeporteerd waar zij naar in Bergen-Belsen werden opgesloten, naar een van de van nazi-kampen waarin zij op n.b. kort uit daarvoor ternauwernood de aan de dood waren het ontsnapt.Minder

september 2021
12-02-2017 15:15

Een rest keert weer

Een rest keert weer - Een rest keert weer

Documentaire over de ervaringen van een groep jonge Joodse Nederlanders die na de Tweede Wereldoorlog illegaal en met grote hindernissen naar Palestina reisden. Documentaire over de ervaringen van een groep jonge Joodse Nederlanders die na ...

08-02-2015 13:14

Een rest keert weer

Een rest keert weer - Een rest keert weer

Documentaire over de ervaringen van een groep jonge Joodse Nederlanders die na de Tweede Wereldoorlog illegaal en met grote hindernissen naar Palestina reisden.Meer Documentaire over de ervaringen van een groep jonge Joodse Nederlanders die...

Een rest keert weer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een rest keert weer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een rest keert weer bij Een rest keert weer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een rest keert weer. Heb je een uitzending van Een rest keert weer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een rest keert weer gemist

Uitzending gemist van Een rest keert weer? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Een rest keert weer, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Een rest keert weer gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Een rest keert weer? Hier kun je alle uitzendingen van Een rest keert weer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 12-02-2017 om 15:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!