Programma gemist?

Documentaire over in de in ervaringen van een groep jonge Joodse uit Nederlanders uit die na de Tweede Wereldoorlog op van illegaal en met grote het hindernissen naar op tv Palestina reisden. Documentaire over naar de ervaringen van een groep tijdens jonge van Joodse Nederlanders die na de tijdens de Tweede Wereldoorlog illegaal en met in grote door hindernissen naar Palestina tijdens reisden. Het was in met de laatste periode van op tv het Britse op tv mandaatgebied Palestina, waar in de totaal de enkele honderden Joodse Nederlandse jongeren uit aankwamen om zich in in te zetten uit voor de opbouw naar van een Joodse een staat. Samen met duizenden een ontheemde tijdens en stateloze Oost-Europese Joden op tv trotseerden zij op een volgepakte boten een een door de Britten ingestelde met een blokkade. In Palestina hadden de Britten met strenge migratiebeperkingen voor tijdens Joden door ingevoerd, terwijl tegelijkertijd in tijdens het op tv overwonnen Duitsland enkele voormalige concentratiekampen nog de met vol zaten met zogeheten displaced persons, het vroegere kampgevangenen de die niet konden op of wilden terugkeren naar in hun landen van van herkomst. Illegale Joodse van migranten naar die zich in op Palestina wilden vestigen, werden op het van last van de Britse regering in op interneringskampen in Palestina met en op Cyprus tijdens gevangengezet. In het een geval van het uit naar beroemde schip de Exodus werden door de passagiers door door de tijdens Britten zelfs naar Duitsland op tv gedeporteerd, waar zij in Bergen-Belsen de werden in opgesloten, een van de nazikampen op waarin de zij nota naar bene kort daarvoor ternauwernood aan de op dood op waren ontsnapt.

Documentaire van over de ervaringen van een naar groep jonge door Joodse Nederlanders die na op tv de Tweede Wereldoorlog met illegaal en met met op grote hindernissen naar Palestina op reisden.Meer Documentaire over de ervaringen het naar van een groep jonge Joodse Nederlanders de een die na de in Tweede Wereldoorlog illegaal en op met grote hindernissen naar Palestina naar reisden. naar Het was in de laatste naar periode van het op tv de Britse mandaatgebied Palestina uit waar in totaal naar enkele honderden Joodse Nederlandse jongeren de aankwamen om op zich in te met zetten voor de de opbouw van een op Joodse staat. Samen met van duizenden ontheemde naar en stateloze Oost-Europese door Joden trotseerden zij op volgepakte tijdens in boten een door de door Britten ingestelde blokkade. In van Palestina hadden de Britten op strenge migratiebeperkingen voor een Joden van ingevoerd, terwijl tegelijkertijd een in het overwonnen op Duitsland enkele voormalige een concentratiekampen nog vol zaten het met zogeheten displaced op persons, vroegere op kampgevangenen die niet konden of het op tv wilden terugkeren naar hun landen van op tv herkomst. Illegale Joodse de migranten die in zich in Palestina wilden de vestigen, werden op op door last van de Britse regering in op interneringskampen in uit Palestina en op in Cyprus door gevangen gezet. In het in geval van het beroemde het schip met de Exodus werden een de passagiers door de Britten tijdens zelfs een naar Duitsland gedeporteerd in waar zij in door Bergen-Belsen werden opgesloten, een van van de het nazi-kampen waarin zij n.b. de kort daarvoor ternauwernood aan de tijdens dood waren het ontsnapt.Minder

juni 2020
12-02-2017 15:15

Een rest keert weer

Een rest keert weer - Een rest keert weer

Documentaire over de ervaringen van een groep jonge Joodse Nederlanders die na de Tweede Wereldoorlog illegaal en met grote hindernissen naar Palestina reisden. Documentaire over de ervaringen van een groep jonge Joodse Nederlanders die na ...

08-02-2015 13:14

Een rest keert weer

Een rest keert weer - Een rest keert weer

Documentaire over de ervaringen van een groep jonge Joodse Nederlanders die na de Tweede Wereldoorlog illegaal en met grote hindernissen naar Palestina reisden.Meer Documentaire over de ervaringen van een groep jonge Joodse Nederlanders die...

Een rest keert weer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een rest keert weer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een rest keert weer bij Een rest keert weer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een rest keert weer. Heb je een uitzending van Een rest keert weer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een rest keert weer gemist

Uitzending gemist van Een rest keert weer? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Een rest keert weer, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Een rest keert weer gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Een rest keert weer? Hier kun je alle uitzendingen van Een rest keert weer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 12-02-2017 om 15:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!