Programma gemist?

Documentaire over de de ervaringen van in een groep jonge het Joodse Nederlanders die uit na de de Tweede Wereldoorlog illegaal van en met grote hindernissen naar uit Palestina op reisden. Documentaire over de met ervaringen op tv van een groep jonge Joodse Nederlanders met die uit na de Tweede Wereldoorlog illegaal in en met grote naar hindernissen tijdens naar Palestina naar reisden. Het was in de naar laatste door periode van het Britse tijdens mandaatgebied Palestina, waar in totaal op op enkele honderden Joodse Nederlandse naar jongeren aankwamen om zich tijdens in te naar zetten voor de opbouw van van een Joodse staat. op tv Samen uit met duizenden naar ontheemde en stateloze Oost-Europese Joden trotseerden op tv zij op volgepakte een boten een een door de Britten ingestelde op tv het blokkade. In Palestina hadden de Britten van tijdens strenge migratiebeperkingen voor Joden ingevoerd, terwijl van tegelijkertijd in een het van overwonnen Duitsland enkele van voormalige concentratiekampen nog vol zaten met tijdens het zogeheten displaced persons, vroegere op kampgevangenen die niet konden door of naar wilden terugkeren naar hun landen een van herkomst. Illegale Joodse tijdens migranten op tv die zich in Palestina wilden in vestigen, naar werden op last op van de Britse uit regering in interneringskampen in Palestina een en op tv op Cyprus gevangengezet. door In het geval het van het beroemde met schip de door Exodus werden de passagiers door het de Britten zelfs naar uit Duitsland gedeporteerd, op tv waar de zij in Bergen-Belsen werden opgesloten, een met van de nazikampen op tv door waarin zij nota bene kort daarvoor tijdens ternauwernood aan het de met dood waren ontsnapt.

Documentaire over de het ervaringen het van een groep een jonge Joodse Nederlanders die na op tv de op tv Tweede Wereldoorlog illegaal en tijdens met grote het hindernissen naar op Palestina reisden.Meer Documentaire over op tv de ervaringen van een groep met jonge Joodse Nederlanders naar die na het de op tv Tweede Wereldoorlog illegaal en met grote tijdens het hindernissen naar Palestina reisden. Het was met met in de laatste periode van de het Britse mandaatgebied Palestina op tv waar in op tv totaal enkele honderden Joodse met Nederlandse in jongeren aankwamen het om zich in te zetten voor een de opbouw van op tv een Joodse staat. naar Samen met duizenden naar ontheemde en stateloze door Oost-Europese op Joden trotseerden zij op volgepakte op tv boten een door een naar de Britten ingestelde blokkade. In Palestina op tv hadden de de Britten strenge migratiebeperkingen het voor door Joden ingevoerd, terwijl tegelijkertijd de in het overwonnen in Duitsland enkele voormalige de concentratiekampen nog vol op zaten met zogeheten displaced persons, het vroegere kampgevangenen tijdens die niet konden met of wilden het terugkeren naar hun landen van in uit herkomst. Illegale Joodse de migranten die zich een in Palestina wilden vestigen, het werden op last in van de Britse door regering in interneringskampen in Palestina uit met en op Cyprus op tv gevangen gezet. In het geval van op tv het beroemde door schip door de Exodus werden de passagiers door op tv het de Britten zelfs tijdens naar Duitsland gedeporteerd waar zij in op Bergen-Belsen werden opgesloten, op een van de van nazi-kampen waarin zij uit n.b. met kort daarvoor ternauwernood aan het de dood op waren ontsnapt.Minder

november 2019
12-02-2017 15:15

Een rest keert weer

Een rest keert weer - Een rest keert weer

Documentaire over de ervaringen van een groep jonge Joodse Nederlanders die na de Tweede Wereldoorlog illegaal en met grote hindernissen naar Palestina reisden. Documentaire over de ervaringen van een groep jonge Joodse Nederlanders die na ...

08-02-2015 13:14

Een rest keert weer

Een rest keert weer - Een rest keert weer

Documentaire over de ervaringen van een groep jonge Joodse Nederlanders die na de Tweede Wereldoorlog illegaal en met grote hindernissen naar Palestina reisden.Meer Documentaire over de ervaringen van een groep jonge Joodse Nederlanders die...

Een rest keert weer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een rest keert weer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een rest keert weer bij Een rest keert weer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een rest keert weer. Heb je een uitzending van Een rest keert weer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een rest keert weer gemist

Uitzending gemist van Een rest keert weer? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Een rest keert weer, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Een rest keert weer gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Een rest keert weer? Hier kun je alle uitzendingen van Een rest keert weer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 12-02-2017 om 15:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!