Programma gemist?

Documentaire uit over de ervaringen van een op met groep jonge Joodse Nederlanders in die na de Tweede Wereldoorlog naar illegaal uit en met grote met hindernissen naar Palestina in reisden. Documentaire over de het ervaringen op tv van een groep jonge Joodse Nederlanders tijdens die na met de Tweede door Wereldoorlog illegaal en met tijdens grote op hindernissen naar Palestina reisden. Het uit was in met de laatste het periode van het Britse mandaatgebied de Palestina, waar op in totaal enkele honderden met Joodse Nederlandse jongeren van aankwamen om zich in de te zetten naar voor de opbouw op van een Joodse tijdens staat. Samen met met duizenden ontheemde tijdens en stateloze Oost-Europese de Joden trotseerden zij op tijdens volgepakte boten een op tv door de Britten van ingestelde blokkade. In de Palestina hadden door de Britten strenge op tv migratiebeperkingen voor Joden ingevoerd, op terwijl tegelijkertijd in met het overwonnen Duitsland tijdens enkele voormalige concentratiekampen nog uit vol in zaten met zogeheten displaced met persons, vroegere kampgevangenen die met tijdens niet konden of wilden een terugkeren naar op hun landen van herkomst. Illegale Joodse het migranten die op zich in Palestina wilden op tv uit vestigen, werden op last van uit de Britse regering in uit interneringskampen in Palestina naar en op Cyprus de gevangengezet. In een het geval van het het beroemde op tv schip de Exodus werden met de passagiers door de met Britten een zelfs naar Duitsland gedeporteerd, op waar zij in Bergen-Belsen het tijdens werden opgesloten, een van het de nazikampen waarin door zij nota naar bene kort daarvoor op tv ternauwernood aan de dood waren door ontsnapt.

Documentaire tijdens over de ervaringen met van een tijdens groep jonge Joodse Nederlanders die door na de Tweede Wereldoorlog tijdens illegaal en van met grote hindernissen naar de op Palestina reisden.Meer Documentaire over de door ervaringen van een uit groep jonge Joodse Nederlanders naar die van na de Tweede Wereldoorlog op tv illegaal en met in grote hindernissen naar Palestina uit reisden. Het uit was de in de laatste periode van het op Britse mandaatgebied Palestina uit waar in totaal op tv enkele de honderden Joodse Nederlandse jongeren op aankwamen om van zich in te zetten voor op de op opbouw van een Joodse op tv staat. Samen tijdens met duizenden ontheemde met en stateloze Oost-Europese Joden naar trotseerden zij op volgepakte tijdens met boten een door tijdens de Britten ingestelde blokkade. In Palestina de hadden door de Britten strenge naar migratiebeperkingen voor Joden ingevoerd, op terwijl tegelijkertijd door in het overwonnen Duitsland uit enkele het voormalige concentratiekampen nog vol op tv zaten met het zogeheten displaced persons, vroegere kampgevangenen tijdens die niet konden van of wilden terugkeren naar van hun landen uit van herkomst. uit Illegale Joodse migranten die in zich in Palestina wilden met vestigen, werden in op last van de met uit Britse regering in interneringskampen in het Palestina en op op Cyprus gevangen gezet. door In het geval de van het van beroemde schip de op tv Exodus werden de passagiers tijdens door de een Britten zelfs op tv naar Duitsland gedeporteerd waar zij in door Bergen-Belsen met werden opgesloten, een met van de nazi-kampen waarin op zij op tv n.b. kort daarvoor ternauwernood in aan de dood waren tijdens ontsnapt.Minder

mei 2021
12-02-2017 15:15

Een rest keert weer

Een rest keert weer - Een rest keert weer

Documentaire over de ervaringen van een groep jonge Joodse Nederlanders die na de Tweede Wereldoorlog illegaal en met grote hindernissen naar Palestina reisden. Documentaire over de ervaringen van een groep jonge Joodse Nederlanders die na ...

08-02-2015 13:14

Een rest keert weer

Een rest keert weer - Een rest keert weer

Documentaire over de ervaringen van een groep jonge Joodse Nederlanders die na de Tweede Wereldoorlog illegaal en met grote hindernissen naar Palestina reisden.Meer Documentaire over de ervaringen van een groep jonge Joodse Nederlanders die...

Een rest keert weer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een rest keert weer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een rest keert weer bij Een rest keert weer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een rest keert weer. Heb je een uitzending van Een rest keert weer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een rest keert weer gemist

Uitzending gemist van Een rest keert weer? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Een rest keert weer, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Een rest keert weer gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Een rest keert weer? Hier kun je alle uitzendingen van Een rest keert weer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 12-02-2017 om 15:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!