Programma gemist?

Documentaire over de in ervaringen van een tijdens groep jonge uit Joodse Nederlanders die tijdens na de Tweede met Wereldoorlog illegaal en op tv met grote hindernissen naar naar de Palestina reisden. Documentaire over de ervaringen op van een een groep jonge Joodse Nederlanders van die na de met Tweede Wereldoorlog uit illegaal en tijdens met grote de hindernissen naar Palestina reisden. op tv Het was door in de laatste periode van het met Britse in mandaatgebied Palestina, door waar in totaal enkele van honderden Joodse uit Nederlandse jongeren aankwamen om een zich in te zetten de voor de opbouw van met een Joodse staat. in Samen in met duizenden een ontheemde en stateloze Oost-Europese Joden de trotseerden zij uit op volgepakte boten een de door de Britten ingestelde in blokkade. op In Palestina naar hadden de Britten strenge tijdens migratiebeperkingen voor Joden door ingevoerd, terwijl tegelijkertijd door in het overwonnen Duitsland enkele op voormalige concentratiekampen nog op tv door vol zaten met zogeheten displaced uit persons, vroegere kampgevangenen die in op niet konden of met wilden terugkeren naar hun landen van in van herkomst. Illegale Joodse migranten het die zich in op tv Palestina wilden op tv vestigen, werden op last het van de Britse regering in in interneringskampen in tijdens Palestina en op de Cyprus de gevangengezet. In het geval tijdens van het beroemde schip de de door Exodus werden de passagiers op tv door de het Britten zelfs naar Duitsland gedeporteerd, waar een zij een in Bergen-Belsen werden opgesloten, een door van de in nazikampen waarin zij nota naar bene kort naar daarvoor ternauwernood een aan de dood waren door ontsnapt.

Documentaire over op de ervaringen van een op in groep jonge Joodse Nederlanders die na naar de Tweede Wereldoorlog op illegaal en met met grote de hindernissen naar Palestina reisden.Meer Documentaire naar over de tijdens ervaringen op tv van een groep jonge Joodse een Nederlanders die tijdens na de Tweede Wereldoorlog de illegaal en naar met grote hindernissen van naar Palestina reisden. Het was in het in de laatste periode tijdens van het Britse door mandaatgebied Palestina waar in totaal het naar enkele honderden Joodse door Nederlandse jongeren aankwamen om zich met in te zetten het voor de opbouw op van een van Joodse staat. Samen met duizenden tijdens ontheemde en stateloze een Oost-Europese Joden tijdens trotseerden zij uit op volgepakte boten een door in door de Britten ingestelde in blokkade. In Palestina hadden de Britten de strenge migratiebeperkingen voor in Joden ingevoerd, op tv terwijl tegelijkertijd in naar het het overwonnen Duitsland enkele voormalige een concentratiekampen nog vol een zaten met zogeheten displaced persons, van vroegere kampgevangenen in die het niet konden of wilden in terugkeren naar hun landen uit van herkomst. op tv Illegale Joodse migranten die de zich in Palestina op tv wilden vestigen, werden uit op last van op tv de Britse regering in naar interneringskampen van in Palestina en op Cyprus op op tv gevangen gezet. In tijdens het geval van het beroemde naar schip de Exodus naar werden de in passagiers door de Britten tijdens zelfs naar Duitsland uit gedeporteerd waar in zij in Bergen-Belsen werden opgesloten, in van een van de nazi-kampen waarin zij op tv n.b. kort daarvoor in op ternauwernood aan de dood waren op ontsnapt.Minder

december 2019
12-02-2017 15:15

Een rest keert weer

Een rest keert weer - Een rest keert weer

Documentaire over de ervaringen van een groep jonge Joodse Nederlanders die na de Tweede Wereldoorlog illegaal en met grote hindernissen naar Palestina reisden. Documentaire over de ervaringen van een groep jonge Joodse Nederlanders die na ...

08-02-2015 13:14

Een rest keert weer

Een rest keert weer - Een rest keert weer

Documentaire over de ervaringen van een groep jonge Joodse Nederlanders die na de Tweede Wereldoorlog illegaal en met grote hindernissen naar Palestina reisden.Meer Documentaire over de ervaringen van een groep jonge Joodse Nederlanders die...

Een rest keert weer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een rest keert weer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een rest keert weer bij Een rest keert weer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een rest keert weer. Heb je een uitzending van Een rest keert weer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een rest keert weer gemist

Uitzending gemist van Een rest keert weer? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Een rest keert weer, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Een rest keert weer gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Een rest keert weer? Hier kun je alle uitzendingen van Een rest keert weer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 12-02-2017 om 15:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!