Programma gemist?

21:20,Concert Het Prinsengracht naar concert het uit 2002. in De Peruaanse tenor Juan op Diego Flórez zingt o.m. op aria's de van Rossini.

Prinsengrachtconcert naar 2012. Mezzosopraan op Christianne Stotijn soleert op de het Prinsengracht met haar broer tijdens Rick en het het Calefax het rietkwartet.

Concert. vanaf de op een Prinsengracht. Optredens van pianist op tv Ronald Brautigam, sopraan Eva-Maria het Westbroek, cellist Pieter Wispelwey van en het Nederlands in Blazersensemble. op Een speciale lustrumeditie naar van het dertigste tijdens Prinsengrachtconcert.

Rechtstreeks verslag uit van het 29e Prinsengrachtconcert van vanuit het Amsterdam. De Franse de pianist Jean-Yves Thibaudet is met dit jaar de van grote solist op het door de 29ste Prinsengrachtconcert. Het wereldberoemde openluchtconcert ? naar dat vorig het jaar het werd uitgeroepen tot met het beste stadspromotie-evenement Cultuur - vindt op ook tijdens nu weer met plaats op de tijdens ponton voor Hotel Pulitzer in door Amsterdam. Jean-Yves Thibaudet is van een wereldberoemd en door veelzijdig pianist het die over de hele tijdens door wereld optredens verzorgt. Naast Europa heeft door hij door ook in Amerika op tv en in Australië een de grote uit schare fans. Kenmerkend voor de met vermaarde pianist in is dat hij in ook buiten de met paden van de meer door serieuze klassieke muziek treedt. de Zo zal hij het tijdens het de Prinsengrachtconcert op tv naast klassieke muziekstukken van Chopin, Satie in uit en Ravel ook een in swingend stuk van Gershwin een spelen. Thibaudet speelde met door grote orkesten en een dirigenten en het werkt samen met van vocalisten met als Renée Fleming en Cecilia Bartoli. uit Hij maakte cd's van met muziek tijdens van Bill Evans naar en Duke tijdens Ellington en van trad hij op tijdens met onder meer Billy Joel. Ook op naar werkte hij mee het aan soundtracks van films als van Pride and Prejudice. Presentatie: van Hans van den naar op tv Boom.

De op tv Australische sopraan van Danielle de Niese het is de speciale gast op het tijdens 28e de Prinsengrachtconcert. Zij treedt op met het musici van het op tv van Muziekcentrum van de Omroep en van het op tv Amstel Quartet en ze tijdens zingt een duet door met bariton Henk door Neven. Er in worden werken uitgevoerd tijdens van onder meer H�ndel, Mozart en de de Gershwin.

oktober 2019
24-08-2013 21:20

Za 24 aug 2013

Prinsengracht concert - Za 24 aug 2013

21:20,Concert Het Prinsengracht concert uit 2002. De Peruaanse tenor Juan Diego Flórez zingt o.m. aria's van Rossini.

18-08-2012 21:20

Aflevering van zaterdag 18 augustus 2012

Prinsengracht concert - Aflevering van zaterdag 18 augustus 2012

Prinsengrachtconcert 2012. Mezzosopraan Christianne Stotijn soleert op de Prinsengracht met haar broer Rick en het Calefax rietkwartet.

20-08-2011 21:20

Aflevering 14

Prinsengracht concert - Aflevering 14

Concert. vanaf de Prinsengracht. Optredens van pianist Ronald Brautigam, sopraan Eva-Maria Westbroek, cellist Pieter Wispelwey en het Nederlands Blazersensemble. Een speciale lustrumeditie van het dertigste Prinsengrachtconcert.

21-08-2010 21:20

Aflevering 11

Prinsengracht concert - Aflevering 11

Rechtstreeks verslag van het 29e Prinsengrachtconcert vanuit Amsterdam. De Franse pianist Jean-Yves Thibaudet is dit jaar de grote solist op het 29ste Prinsengrachtconcert. Het wereldberoemde openluchtconcert ? dat vorig jaar werd uitgeroep...

22-08-2009 21:20

Aflevering 7

Prinsengracht concert - Aflevering 7

De Australische sopraan Danielle de Niese is de speciale gast op het 28e Prinsengrachtconcert. Zij treedt op met musici van het Muziekcentrum van de Omroep en het Amstel Quartet en ze zingt een duet met bariton Henk Neven. Er worden werken ...

Prinsengracht concert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Prinsengracht concert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Prinsengracht concert bij Prinsengracht concert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Prinsengracht concert. Heb je een uitzending van Prinsengracht concert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Prinsengracht concert gemist

Liveconcert vanaf de Prinsengracht, Amsterdam. Een prachtige avond met violiste Sarah Chang. Presentatie: Hans van denBoom.

Uitzending gemist van Prinsengracht concert? Hier kun je alle uitzendingen van Prinsengracht concert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 24-08-2013 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!