Programma gemist?

De laatste uitzending de van het dit tv-seizoen met onder het meer uit een bezoekje aan Noud, het een lerarentekort op tv in het basisonderwijs in en een oproep tijdens na de moord tijdens op Willem Geertman. Het lerarentekort de in door het basisonderwijs loopt steeds verder van op. door In 2017 is er het een tekort van naar 1200 leraren, maar naar in 2025 is de naar verwachting dat dit de er zelfs 10.000 op zijn. De reden hiervoor de uit is dat er te weinig door animo is voor de uit lerarenopleiding met PABO. Na vijf jaar is door de moord met op Willem Geertman nog naar altijd niet opgelost. van De natuurbeschermer tijdens werd in 2012 op een de Filippijnen vermoord. op In een een nieuwe documentaire op tv vraagt de broer van Willem om tijdens hulp. tijdens Hulp van van de Nederlandse regering. Die tijdens moet volgens hem tijdens namelijk meer naar doen om de schuldigen de op te pakken. Ook gaan op we door langs bij Noud, de het gehandicapte jongen op tv die frituurvet inzamelde voor een van hulphond. Inmiddels tijdens heeft hij zijn huldhond! Ze een uit hebben al hun eerste training door gehad.

Onbekende oorzaak op tv gezondheidsklachten bij uit het COA in Ter Apel, tijdens parachutespringen populair uit en naar slachtoffer zuurlek doet de aangifte. Het is nog altijd op een raadsel waarom medewerkers door van de het asielopvang van het het COA tijdens in Ter Apel al uit jaren kampen de met gezondheidsklachten. Na bodemonderzoek bleek in dit jaar dat uit de grond onder het door complex licht in vervuild is en tijdens niet de oorzaak met kan zijn het van de klachten. de Maar er is wel degelijk uit op gif in de grond een gevonden. Bij sport voor 50-plussers met denk uit je al op tv gauw aan fietsen of wandelen. Maar, tijdens één een van de in stoerste sporten die een er is, parachutespringen, wordt door bij uitstek beoefend door 50plussers. met Dat blijkt een uit onderzoek met van Hallo uit Nederland. Eén van de slachtoffers van tijdens het naar zuurlek van vorige week een in het een IJsselland ziekenhuis aangifte gedaan. Hij verwijt naar van de uitzendmedewerker, die momenteel nog vastzit, het poging tot het moord. Door in het lek is namelijk de 60 procent uit van zijn luchtpijp in verbrand.

Met o.a.: in Maagverkleining niet altijd van de in oplossing bij overgewicht, lawaai van een vrachtwagens en replica van van martelwerktuig. uit Nederlanders worden dikker en van zwaarder. Een toenemend aantal van Nederlanders op tv kiest voor tijdens een operatieve ingreep om overgewicht kwijt op te raken. Maar op dat is zeker naar met niet altijd de oplossing, uit zo zegt de Stichting Over naar Gewicht. Veel op vaker is door er veel op tv meer aan de hand. Het de lawaai van passerende het vrachtwagens aan de de Volgerweg uit in Rozenburg is letterlijk oorverdovend. naar Omwonenden zijn het door zat en hebben de van Gemeente Rotterdam al tijdens meerdere malen op om een oplossing gevraagd. het uit Maar die oplossing van is er nog steeds niet. In Doesburg van is naar commotie ontstaan over de mogelijke het terugkeer van van een drilkooi. Een drilkooi met is een 17e-eeuws een martelwerktuig. Er een wordt momenteel gewerkt op aan tijdens een replica, die naar op de originele plek in op Doesburg op tv geplaatst zou moeten uit worden. Een handtekeningenactie de moet dat tegenhouden.

Boordcomputers in tijdens taxi's en in advies om mobiele op tv telefoon mee te nemen in met auto. In van Nederland een is het verplicht voor taxi's op om een boordcomputer naar te hebben door die precies bijhoudt een wanneer je waar bent in geweest tijdens en hoe je uit bent gereden. Zo kan uit de overheid de fraudeurs in de gaten houden. Maar met Frans Ritzerfeld doet van er niet op tv aan mee. op Hij vindt het naar een inbreuk naar de privacy. Rijkswaterstaat adviseert in met borden boven de snelweg om van het een mobiele telefoon mee te nemen. een Met daarin met het nummer van de van pechhulp. het Dit omdat vanaf in 1 juli 2017 de van bekende met gele praatpalen lang de weg uit verdwijnen.

Meer kinderen het ontvoerd, gerechtigheid na met 43 jaar op tv en uitspraken op over camping Fort Oranje. Het op afgelopen jaar de zijn er 251 kinderen naar uit Nederland ontvoerd. Dat in blijkt een uit cijfers van Het een Centrum Internationale Kinderontvoering. het Het zijn er 14 een méér dan door het jaar ervoor. Meer tijdens dan uit de helft van op de kinderen is het zelfs jonger het dan 6 jaar. Twee vrienden naar verdwenen 43 jaar geleden na met op een avond stappen de in het Brabantse Deurne. Decennia op na met de verdwijning wordt duidelijk dat naar de mannen tijdens vermoord zijn. Ook op tv wordt bij op tv de politie bekend tijdens wie het gedaan heeft. Nu op strijd met de familie om de naar mogelijke dader alsnog voor tijdens de rechter de te krijgen. Demissionair minister naar Lodewijk Asscher op hoeft zijn uitspraken over op tv camping Fort Oranje niet te door rectificeren. Tijdens een naar bezoek aan van de camping sprak Asscher op tv over 'maffia-achtige een praktijken'. Ook zei de hij dat Fort de Oranje gesloten een moest worden. De campingbaas het spande een kort de geding aan, maar volgens een tijdens de rechter waren de woorden van van Asscher in niet onrechtmatig.

Persoonlijke verhalen van op tv de bevrijding op tv en kletskoppen. Het is met met 5 mei 2017: dus Bevrijdingsdag! van Het wordt in met het hele uit land na door 72 jaar nog steeds de groots gevierd met van festivals en bevrijdingsmarkten. Veel mensen uit koesteren door nog herinneringen aan in de dag dat zij tijdens van de Duitse naar bezetter het werden bevrijd. We spreken het in deze uitzending met een door van deze op mensen. Elke vrijdag in nemen wij graag het met u naar het nieuws van de week uit door de in onze rubriek in 'Kletskoppen'. Een van onze verslaggevers de gaat de straat op het met koffie en de kletskoppen waarbij uit de met kijker mag vertellen! Dit keer gaan op we naar in een naar bevrijdingsfestival.

Geld een terug na gemiste vlucht, indrukwekkende in op oorlogsverhaal van Leny en de medewerkers IJsselland Ziekenhuis de onwel na inademen van op tv ontsmettingsmiddel. Mensen op die hun in vlucht hebben gemist door de op tv grote drukte op door Schiphol door kunnen zich melden bij een met nieuw Utrechts een bedrijf. Dat wil namens de van gedupeerden de proberen het geld dat de van een gemiste vlucht heeft gekost, terug te op tv krijgen van in Schiphol. Verhalen uit de op Tweede het Wereldoorlog moeten verteld blijven worden. een van Een van deze indrukwekkende in verhalen is op tv die van Leny het van der Boom-Smink. Door in een vergeldingsactie naar werden vier van op tv haar buren vermoord door uit de Duitsers. De toen 12-jarige op tv Lenie verloor uit daarbij ook een haar vader en haar tijdens twee tijdens broers. Twee medewerkers van in het IJsselland Ziekenhuis zijn op in de intensive op tv care beland op tv na het inademen van ontsmettingsmiddel. De tijdens door stof lekte uit een vat in uit het magazijn. Uit een voorzorg zijn uit twee afdelingen van het van ziekenhuis een ontruimd.

Jagers willen vroeger in jagen en in bouwkeet verpest uitzicht. naar Een felle strijd tussen tijdens jagers en in de bestuurders naar van de provincie een in Friesland. Al maanden van kampt de provincie in met een overlast van met ganzen. een Om dat tegen te het gaan van is het de het bedoeling dat jagers van zo'n 5 tot 10% een van het totale aantal uit gaan afschieten. Maar dat het mogen ze alleen uit doen ná zonsopkomst. het naar Gerard Busser uit Huissen de had plotseling een naar bouwkeet voor een zijn raam staan. Inmiddels de staat de in keet er al twee jaar. Gerard van het is heel boos in en eist dat de keet wordt de een weggehaald.

Onderzoek naar nut uit van de gebiedsverbod en met meer verkeersdoden dan vorig jaar. het Erasmus op Universiteit Rotterdam start met een onderzoek op naar het nut met van gebiedsverboden. Het met gaat dan tijdens om daders op tv die niet meer naar op een bepaalde plek mogen naar komen. Bijvoorbeeld omdat een een ze hun ex-partner hebben in lastig hebben gevallen. op Of om tijdens te voorkomen dat de nabestaanden met geconfronteerd worden met een van moordenaar. Het verkeer tijdens heeft in door Nederland ook van vorig jaar veel mensenlevens de gekost. In totaal kwamen op er 639 mensen tijdens om in een het verkeer, acht het meer dan tijdens in 2015. Ook tijdens opvallend is in het aantal dodelijke door ongelukken met scootmobielen.

Bevrijdingsdag een als vrije dag, afscheid het van het naar Jachtslot in Molenhoek en ouderen van moeten op tv verhuizen. Zeventig procent van de tijdens Nederlanders vindt dat uit bevrijdingsdag een tijdens nationale feestdag moet op worden waarop iedereen vrij van uit heeft. Het is een dag waarop met wij ons het het uit meest verbonden voelen met elkaar. uit Zelfs nog meer dan naar op Koningsdag. uit Dat met blijkt uit het jaarlijkse Nationaal Vrijheidsonderzoek. Dertig de uit jaar lang was Hennie van uit Hout de uit uitbater van Jachtslot tijdens Mookerheide in op tv Molenhoek. Maar zijn restaurant door gaat sluiten. Hennie een geeft ons met pijn in de naar het hart een laatste rondleiding. Zeker van 35 hoogbejaarde bewoners van op tv verzorgingshuis een Aafje 'Hoge Boekenrode' worden op gedwongen de om hun appartement te de verlaten. De door directie van de instelling heeft besloten uit de appartementen op tv af te op stoten omdat tijdens het verzorgingshuis financieel het niet rendabel zou de zijn.

Grotere toeloop voedselbanken, tijdens Anita gaat naar dineren met door de koning in en Kletskoppen vanuit Almere door Haven. Nederlandse voedselbanken door hebben sinds het begin van in tijdens het jaar een grotere toeloop. Bij uit veel het voedselbanken is door het aantal klanten met een tien procent gestegen, sommige uit melden door zelfs een toename de van dertig procent. Anita Schuiling de werd op 27 tijdens april 2017, net als met koning Willem Alexander, van 50 jaar. Ze naar is dan ook uitgenodigd op tv tijdens voor het diner met de naar koning op 28 op april op het door Koninklijk Paleis Amsterdam. door Wij met blikken met Anita vooruit op het van diner. Elke het vrijdag nemen wij van graag met u het door nieuws van de met week de door in onze op tv rubriek 'Kletskoppen'. Een van onze door verslaggevers gaat tijdens de straat op met koffie de uit en kletskoppen waarbij de kijker naar mag uit vertellen! Dit keer staan we op door de het markt in Almere door Haven.

Het met is Koningsdag! In deze op oranje-uitzending zenden de live uit uit vanaf Paleis Soestdijk. En uit doen we onder andere van verslag van de activiteiten naar in het land. een Een Hallo Nederland-kijker op tv gaat de op tv strijd aan met in verslaggever Jeroen. een Beide teams krijgen 10 van euro mee tijdens en moeten in een het half uur tijd een door voorwerp kopen op een de naar vrijmarkt. Wie vindt op tv de meest waardevolle door schat? Expert van uit het programma tijdens 'Van onschatbare waarde', met Bert Degenaar velt zijn oordeel naar op Paleis naar Soestdijk. Ook bezoeken we de jarige in Anita in in Groningen. Zij wordt een net als in de koning op 27 april in 50 jaar met én op ze mag volgende avond naar bij het diner van naar de uit Koning in het de Paleis op de Dam aanwezig zijn. op tv Hoe van bereidt ze zich voor op op deze spannende uit dag? De verjaardag van de op tv koning is tijdens natuurlijk niet een compleet zonder felicitaties. Dus gaan naar we de vrijmarkt van in Den Haag de op, om door felicitaties te verzamelen. En tijdens natuurlijk kan een een bezoekje aan Tilburg niet naar in ontbreken. Wat gebeurt er langs de van route? En het hoe verloopt uit Koningsdag van de in twee Tilburgse zussen uit door de een Koningsdagserie?

Langer vrij op tv voor nieuwe vaders, een de een lintjesregen en de het Tineke Trofee. Vaders moeten uit minimaal tien dagen een vrij krijgen na de geboorte op tv op tv van hun kind. Dat staat in door een nieuw een voorstel van van de Europese Commissie. In van Nederland van krijgen mannen nu nog maar door twee dagen het vrij als de ze vader worden. Het van is altijd een feestelijke gebeurtenis: uit de jaarlijkse lintjesregen. Traditioneel tijdens worden de koninklijke van onderscheidingen de dag een voor Koningsdag de uitgereikt. Meestal voor mensen van die langere tijd naar op belangeloos vrijwilligerswerk hebben gedaan. Maar soms de ook voor mensen een die in hun een het werk iets bijzonder door hebben gepresteerd, en op tv daarmee de maatschappij een de dienst hebben bewezen. Tineke in de Nooij heeft op op tv 26 april 2017 de naar tijdens Tineke Trofee uitgereikt. Deze een prijs is voor 50 tijdens plussers naar die zich met hart uit en ziel inzetten met voor de medemens of voor met de op samenleving. Wij waren naar bij de uit uitreiking.

Speciale met adembuisjes voor René zijn op, tijdens koeien omgekomen in bij brand en jonge op op ganzen gestroopt. René in Vercoutre raakte verlamd door polio in en met dreigt te overlijden, van omdat een simpel rubberen buisje in niet meer gemaakt op wordt. op Het gaat om buisjes van de zo'n tijdens 10, 15 centimeter. Als hij zo'n de buisje in zijn op met keel heeft, kan door hij ademen en uit praten. Toen de productie van het de buisjes tijdens 20 jaar geleden werd stopgezet, tijdens het legde René een voorraadje tijdens aan. Die is op tv nu op. In op het Friese Lippenhuizen naar zijn tientallen tijdens koeien omgekomen bij een grote brand. op De uit brand brak uit in uit een op tv ligboxenstal. Veel dieren liepen brandwonden op in en moesten op tv worden afgemaakt. Steeds uit meer Franse uit jagers komen het naar Nederland om in naar de Oostvaardersplassen uit kleine gansjes te stropen. uit De beestjes worden gekortwiekt zodat het ze niet uit meer kunnen vliegen. in Daarna de worden ze in uit Frankrijk als lokaas gebruikt om grotere uit de wilde ganzen te vangen voor de van op consumptie.

Rookbom bij voetbalwedstrijd, met volkstuintjes verkocht en tijdens café De Piemel op moet naar sluiten. Tijdens de voetbalwedstrijd in PSV-Ajax zorgde door een actie het van supporters voor paniek in het op tv Philips Stadion. Er het werd een enorme op rookbom afgestoken. een Een aantal van mensen moest naar de tijdens EHBO. In Muiderberg moeten 22 een hobbytuinders hun plek in afstaan aan een een nieuwe eigenaar. een Nu de crisisjaren tijdens voorbij zijn, op is dit het soort grond erg gewild op tv bij projectontwikkelaars. Eigenaar Jos naar vindt het een uit de van hand gelopen naar hobbyproject. op tv De gemeente Gemert-Bakel vindt het het een in illegaal café. We in hebben het over ‘De Piemel’ in op tv Gemert. Een schuur door die is ingericht het als bruin café, op in maar dat volgens de de eigenaar zeker niet de is. Toch uit moet het vanaf de 1 mei sluiten.

juli 2017
12-05-2017 18:30

Hallo Nederland

Hallo Nederland - Hallo Nederland

De laatste uitzending van dit tv-seizoen met onder meer een bezoekje aan Noud, het lerarentekort in het basisonderwijs en een oproep na de moord op Willem Geertman. Het lerarentekort in het basisonderwijs loopt steeds verder op. In 2017 is ...

11-05-2017 18:30

Hallo Nederland

Hallo Nederland - Hallo Nederland

Onbekende oorzaak gezondheidsklachten bij het COA in Ter Apel, parachutespringen populair en slachtoffer zuurlek doet aangifte. Het is nog altijd een raadsel waarom medewerkers van de asielopvang van het COA in Ter Apel al jaren kampen met ...

10-05-2017 18:25

Hallo Nederland

Hallo Nederland - Hallo Nederland

Met o.a.: Maagverkleining niet altijd de oplossing bij overgewicht, lawaai van vrachtwagens en replica van martelwerktuig. Nederlanders worden dikker en zwaarder. Een toenemend aantal Nederlanders kiest voor een operatieve ingreep om overge...

09-05-2017 18:30

Hallo Nederland

Hallo Nederland - Hallo Nederland

Boordcomputers in taxi's en advies om mobiele telefoon mee te nemen in auto. In Nederland is het verplicht voor taxi's om een boordcomputer te hebben die precies bijhoudt wanneer je waar bent geweest en hoe je bent gereden. Zo kan de overhe...

08-05-2017 18:30

Hallo Nederland

Hallo Nederland - Hallo Nederland

Meer kinderen ontvoerd, gerechtigheid na 43 jaar en uitspraken over camping Fort Oranje. Het afgelopen jaar zijn er 251 kinderen uit Nederland ontvoerd. Dat blijkt uit cijfers van Het Centrum Internationale Kinderontvoering. Het zijn er 14 ...

05-05-2017 18:35

Hallo Nederland

Hallo Nederland - Hallo Nederland

Persoonlijke verhalen van de bevrijding en kletskoppen. Het is 5 mei 2017: dus Bevrijdingsdag! Het wordt in het hele land na 72 jaar nog steeds groots gevierd met festivals en bevrijdingsmarkten. Veel mensen koesteren nog herinneringen aan ...

04-05-2017 18:30

Hallo Nederland

Hallo Nederland - Hallo Nederland

Geld terug na gemiste vlucht, indrukwekkende oorlogsverhaal van Leny en medewerkers IJsselland Ziekenhuis onwel na inademen van ontsmettingsmiddel. Mensen die hun vlucht hebben gemist door de grote drukte op Schiphol kunnen zich melden bij ...

03-05-2017 18:30

Hallo Nederland

Hallo Nederland - Hallo Nederland

Jagers willen vroeger jagen en bouwkeet verpest uitzicht. Een felle strijd tussen jagers en de bestuurders van de provincie in Friesland. Al maanden kampt de provincie met een overlast van ganzen. Om dat tegen te gaan is het de bedoeling da...

02-05-2017 18:25

Hallo Nederland

Hallo Nederland - Hallo Nederland

Onderzoek naar nut van gebiedsverbod en meer verkeersdoden dan vorig jaar. Erasmus Universiteit Rotterdam start met een onderzoek naar het nut van gebiedsverboden. Het gaat dan om daders die niet meer op een bepaalde plek mogen komen. Bijvo...

01-05-2017 18:30

Hallo Nederland

Hallo Nederland - Hallo Nederland

Bevrijdingsdag als vrije dag, afscheid van het Jachtslot in Molenhoek en ouderen moeten verhuizen. Zeventig procent van de Nederlanders vindt dat bevrijdingsdag een nationale feestdag moet worden waarop iedereen vrij heeft. Het is een dag w...

28-04-2017 18:35

Hallo Nederland

Hallo Nederland - Hallo Nederland

Grotere toeloop voedselbanken, Anita gaat dineren met de koning en Kletskoppen vanuit Almere Haven. Nederlandse voedselbanken hebben sinds het begin van het jaar een grotere toeloop. Bij veel voedselbanken is het aantal klanten met tien pro...

27-04-2017 18:30

Koningsdag bij Hallo Nederland

Hallo Nederland - Koningsdag bij Hallo Nederland

Het is Koningsdag! In deze oranje-uitzending zenden live uit vanaf Paleis Soestdijk. En doen we onder andere verslag van de activiteiten in het land. Een Hallo Nederland-kijker gaat de strijd aan met verslaggever Jeroen. Beide teams krijgen...

26-04-2017 18:30

Hallo Nederland

Hallo Nederland - Hallo Nederland

Langer vrij voor nieuwe vaders, de lintjesregen en de Tineke Trofee. Vaders moeten minimaal tien dagen vrij krijgen na de geboorte van hun kind. Dat staat in een nieuw voorstel van de Europese Commissie. In Nederland krijgen mannen nu nog m...

25-04-2017 18:30

Hallo Nederland

Hallo Nederland - Hallo Nederland

Speciale adembuisjes voor René zijn op, koeien omgekomen bij brand en jonge ganzen gestroopt. René Vercoutre raakte verlamd door polio en dreigt te overlijden, omdat een simpel rubberen buisje niet meer gemaakt wordt. Het gaat om buisjes va...

24-04-2017 18:30

Hallo Nederland

Hallo Nederland - Hallo Nederland

Rookbom bij voetbalwedstrijd, volkstuintjes verkocht en café De Piemel moet sluiten. Tijdens de voetbalwedstrijd PSV-Ajax zorgde een actie van supporters voor paniek in het Philips Stadion. Er werd een enorme rookbom afgestoken. Een aantal ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 18. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hallo Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hallo Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hallo Nederland bij Hallo Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hallo Nederland. Heb je een uitzending van Hallo Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hallo Nederland gemist

Uitzending gemist van Hallo Nederland? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hallo Nederland, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Hallo Nederland gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Hallo Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Hallo Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 257
  • Laatste uitzending op 12-05-2017 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord