Programma gemist?
februari 2017
24-02-2017 18:35

Hallo Nederland

Hallo Nederland - Hallo Nederland

Dit keer zenden wij weer live uit vanaf de Huishoudbeurs! Het carnaval gaat bijna van start! In Eindhoven staat Noel van Hooft, een verslaggever van Omroep Brabant. Hij vertelt ons of het feest al is losgebarsten. De schade door de storm van 23 februari 2017 is vooral veroorzaakt door omgevallen bomen. Het verbond van verzekeraars maakte bekend dat de totale schade minder dan 10 miljoen euro is. Het drugslaboratorium dat werd ontdekt in het Brabantse Leende is een van de grootste ooit in Nederland. De politie vond op het boerenerf duizenden liters chemicaliën. Daarmee kon dagelijks 100 kilo speed en 150 kilo xtc worden gemaakt.

23-02-2017 18:30

Hallo Nederland

Hallo Nederland - Hallo Nederland

Zichtbare veiligheidsmaatregelen in de binnenstad van Roermond en twee mannen brengen een bezoekje aan de Huishoudbeurs. Een kwart miljoen mensen bezoekt deze week de Huishoudbeurs. Het merendeel van de bezoekers zijn vrouwen. Wij stuurden twee mannen op pad. Hoe bevalt de beurs hen? Henk Krol, lijsttrekker van de 50PLUS Partij is vandaag teruggefloten door zijn eigen partij. Krol had deze week gezegd dat de AOW-leeftijd terug kon naar 65 jaar, maar dan moet er wel gekeken worden naar de hoogte van de uitkering. Hoe reageren de potentiële kiezers? In de binnenstad van Roermond zijn zichtbare veiligheidsmaatregelen genomen. Grote betonblokken zijn neergezet rond het Stationsplein, waar zaterdag duizenden carnavalsvierders samenkomen. De betonblokken moeten voorkomen dat een vrachtwagen op het feestende publiek kan inrijden.

22-02-2017 18:30

Hallo Nederland

Hallo Nederland - Hallo Nederland

Inwoners regio Rijnmond voelen zich onveilig, verdwenen stemhokje en autobranden in Vlaardingen. Inwoners van de regio Rijnmond voelen zich onveilig. Dit komt doordat de spoedeisende hulp in de omgeving amper aanwezig is. Volgens bezorgde bewoners worden huisartsenposten gesloten, ziekenhuizen uitgekleed en zijn er steeds minder apotheken. Gaan ze wel of niet stemmen tijdens de Tweede Kamerverkiezingen? Dat is de vraag die veel bewoners van seniorencomplex de Eemgaarde zich afvragen. Want, bij eerdere verkiezingen konden ze nog om de hoek stemmen. Maar nu kan dat niet meer. Vannacht gingen er een aantal auto's in vlammen op in Vlaardingen. Het gaat vermoedelijk om brandstichting. De politie onderzoekt de zaak. Vorig jaar werd Vlaardingen geteisterd door een autopyromaan, die constant op een andere plek in de stad opdook.

21-02-2017 18:30

Hallo Nederland

Hallo Nederland - Hallo Nederland

Zorgen om burgerwachten, hoe gaat het met Noud en presentatie Zilveren Pact. Politievakbond ACP maakt zich zorgen over de soms te nauwe samenwerking tussen burgerwachten en de politie. Volgens de bond zijn sommige burgerwachten roekeloos. We gaan terug naar Noud! Hij was eerder te zien in Hallo Nederland omdat hij een inzamelingsactie is gestart. Zijn droom is het krijgen van een hulphond. We brengen Noud een bezoekje om te kijken hoe het nu met hem gaat. In Den Haag werd 21 februari 2017 het Zilveren Pact gepresenteerd. Een gevolg van het manifest 'Waardig Ouder worden'. Met dit pact willen de organisatoren dat een volgend kabinet zich serieus gaat inzetten voor een samenleving waarin ouderen een volwaardige plaats hebben.

20-02-2017 18:30

Hallo Nederland

Hallo Nederland - Hallo Nederland

Aantal verlaten winkels opnieuw gestegen en ouders van Tristan van der Vlis voor de rechter. Volgens het CBS is het aantal verlaten winkels opnieuw gestegen, al is het maar met 1% ten opzichte van 2015. Probleem is dat er gebieden zijn waar de winkelleegstand grote vormen aanneemt. Zoals in Lelystad. Daar bezoeken we de kapster op de Neringpassage die straks als enige overblijft. De ouders van Tristan van der Vlis worden door de nabestaanden van zijn daad voor de rechter gesleept. Zij zouden meer hebben moeten doen om de daad in het winkelcentrum Ridderhof in Alphen aan de Rijn te voorkomen. De nabestaanden willen een schadevergoeding.

17-02-2017 18:30

Hallo Nederland

Hallo Nederland - Hallo Nederland

Oproep tegen spookrijders, MAX Ombudsman en de Stamtafel. Vader Bas verloor vorig jaar zijn vrouw en zoontje Thijmen door een frontale botsing met een spookrijder die op leeftijd was. Daarom doet hij nu een oproep om spookrijders tegen te gaan. Ook bekijken we een zaak van de MAX Ombudsman. Vrachtwagenchauffeur Henk Zandbergen heeft de afgelopen jaren zeker 50.000 euro ingelegd voor zijn pensioenverzekering. Maar om die te laten uitkeren moest hij opeens duizenden euro's aan kosten betalen. In deze uitzending nemen we ook het nieuws van de week door. En dat doen we in het Friese Baard.

16-02-2017 18:30

Hallo Nederland

Hallo Nederland - Hallo Nederland

Gemeente Het Bildt strijdt voor eigen taal en even naar het rechtbankspreekuur. Inwoners van de Friese gemeente Het Bildt strijden al jaren voor erkenning van hun eigen taal. Het Bildts onderscheidt zich in grammatica en klankleur wel degelijk van het Fries. Maar ondanks een petitie met honderden steunbetuigingen, wil minister Plasterk daar voorlopig niet in meegaan. Even naar de bakker, de slager of de rechter. In Noord-Nederland kunnen mensen met een makkelijke zaak snel en goedkoop terecht op het rechtbankspreekuur. Voor 40 euro wordt een zaak binnen een paar weken bekeken door een rechter.

15-02-2017 18:30

Hallo Nederland

Hallo Nederland - Hallo Nederland

Geen proefboringen bij Schiermonnikoog, Indische neushoorn geboren en afname van het aantal bushaltes. Er komen geen proefboringen naar aardgas bij Schiermonnikoog. Volgens het gasbedrijf is het vanwege nieuwe wetgeving onaantrekkelijk om met de plannen door te gaan. De Raad van State had juist onlangs bekend gemaakt dat ondanks veel protest de boringen wel mogen. In de Rotterdamse dierentuin Blijdorp is een Indische neushoorn geboren. De bevalling was afgelopen nacht live te zien via de webcam. Binnen drie kwartier kon de baby neushoorn al op eigen benen staan. Het aantal bushaltes is de afgelopen jaren met maar liefst 14% afgenomen. Dat blijkt uit het cijfers van de Monitor Infrastructuur en Ruimte. Vervoersbedrijven heffen steeds vaker haltes op om bijvoorbeeld voor tijdswinst te kunnen zorgen of om goedkoper uit te zijn.

14-02-2017 18:30

Hallo Nederland

Hallo Nederland - Hallo Nederland

Moet er een APK voor brommobielen komen? En ziekenomroepen verdwijnen. Er rijden veel te veel levensgevaarlijke brommobielen rond in Nederland. Daarom moet er een verplichte APK voor brommobielen komen. Dat vindt een grote importeur en Veilig Verkeer Nederland. De discussie over de veiligheid van 45-kilometerwagens laaide weer op, na een ernstig ongeval met brommobiel in Zeewolde. In 10 jaar tijd zijn ongeveer de helft van de ziekenomroepen in ons land gehalveerd. Omroepen die in ziekenhuis- en verpleegtehuizen radio maken, met bijvoorbeeld verzoekplaatsjes van patiënten, informatie over het ziekenhuis en ga zo maar door. Ook de ziekenomroep Noorderbreedte heeft onlangs te horen gekregen dat zij per 1 maart worden opgeheven.

13-02-2017 18:30

Hallo Nederland

Hallo Nederland - Hallo Nederland

Vaak ander advies na second opinion, speciale hulp na verlies van partner en buurtsuper in Speuld verdwijnt. Een op de vijf patienten durft geen second opinion te vragen aan zijn of haar arts. Dit blijkt uit onderzoek van de Patientenfederatie Nederland. Uit hetzelfde onderzoek blijkt dat de helft van de patiënten die wel een andere dokter laten meekijken, een heel ander behandeladvies krijgt van de tweede arts. Gemiddeld verliezen elke dag ruim zes vaders en moeders met minderjarige kinderen hun partner. Dan moet er van alles geregeld worden. In Zwolle is er daarom een jaar een proef geweest met speciale hulp voor deze groep. De buurtsupermarkt in Speuld verdwijnt na 84 jaar. Het is niet meer financieel haalbaar voor de eigenaar om de winkel open te houden. Wat betekent de sluiting van deze winkel voor de buurtbewoners?

10-02-2017 18:30

Hallo Nederland

Hallo Nederland - Hallo Nederland

CDA en de oudere kiezer, grote drugsvangst in Zeeland en de Stamtafel. Het CDA gaat op jacht naar de stem van de oudere kiezer. De partij vindt nu dat de ouderen de laatste jaren er qua koopkrachtontwikkeling wel erg bekaaid vanaf gekomen zijn. In het Zeeuwse Rilland heeft de politie donderdag een uitzonderlijk grote drugvangst gedaan. In een vrachtwagen met aanhanger zijn grondstoffen gevonden waarmee een miljard xtc-pillen kunnen worden gemaakt. Het heeft een waarde van enkele honderdduizenden euro's. Ook deze vrijdag nemen we het nieuws van de week door aan de Stamtafel. We zijn dit keer in Groesbeek en Anny, Regien en Wim schuiven aan.

09-02-2017 18:30

Hallo Nederland

Hallo Nederland - Hallo Nederland

Giftreinen in Apeldoorn en nog veel zwevende kiezers. Angst voor giftreinen in Apeldoorn. Daar rijden dwars door de stad namelijk veel meer goederentreinen met gevaarlijke stoffen dan toegestaan. Dit blijft voorlopig ook nog zo omdat er werkzaamheden zijn op de Betuweroute. Die route is speciaal voor dit soort treinen is aangelegd. Veel Nederlandse kiesgerechtigden vinden hun wensen nog niet terug in de verkiezingsbeloften van de politieke partijen. Vorige week bleek al dat 70 procent van de kiezers de keuze op dit moment niet weet te bepalen.

08-02-2017 18:30

Hallo Nederland

Hallo Nederland - Hallo Nederland

Waarschuwingsborden voor herten in Zandvoort, nog veel mensen leven onder armoedegrens en beeld onthuld in Madurodam. Langs twee toegangswegen in Zandvoort komen waarschuwingsborden voor rondlopende herten te staan. Met deze borden wil de gemeente mensen alert maken op de aanwezigheid van de vele herten. Maar bewoners lachen erom. Zij vinden alleen borden bij de toegangswegen bij lange na niet voldoende. Niet iedereen geniet van de aantrekkende economie. In 2015 nam het aantal mensen dat minimaal vier jaar onder de armoedegrens leeft toe tot 417.000. In totaal leven in Nederland 1,2 miljoen mensen onder de armoedegrens. De burgemeester van Den Haag heeft vandaag bij Madurodam een tweede standbeeld onthuld van George Maduro, de verzetsheld voor wie het park is opgericht. Dit deed hij in aanwezigheid van prinses Beatrix.

07-02-2017 18:30

Hallo Nederland

Hallo Nederland - Hallo Nederland

Politieke partijen zetten in op ouderenzorg, huisartsen willen meer geld en protest in Groningen. Politieke partijen zetten in aanloop naar de verkiezingen vol in op ouderenzorg. GroenLinks beloofde dit weekend al 1,7 miljard te investeren en daar doet Mark Rutte nog een schepje bovenop. Hij zegt 2 miljard euro over te hebben voor verpleeghuizen. Wat vinden de ouderen zelf hiervan? Maar eerst huisartsen in achterstandswijken willen meer geld. Ze vinden dat ze veel harder moeten werken en raken daardoor overbelast. Ze willen dat de druk omlaag moet. Onmacht en angst, dat voelen inwoners van het het Groningse dorp Noordbroek. Iedere dag hebben zij te maken met de gevolgen van de gaswinning in hun provincie. Omdat de aardbevingsproblematiek buiten Groningen veel minder leeft, is er vanavond opnieuw een groot protest.

06-02-2017 18:30

Hallo Nederland

Hallo Nederland - Hallo Nederland

Verdwijnt de Amsterdamse straatcultuur? Boeren in slecht daglicht en Volkert van der Graaf hoeft de cel niet in. 'Ik wil mijn stad terug!' Die noodkreet komt van Johan de Leur, een Amsterdamse volkszanger. Want volgens Johan dreigt de Amsterdamse straatcultuur van vroeger definitief verloren te gaan. Nu nog zijn er maar enkele plekken waar de Amsterdammers hun stad bezingen. Veel boeren staan elke week in vervelend daglicht. Zo ook afgelopen vrijdag toen Wakker Dier in een rapport stelde dat de boeren geen oog hebben voor het welzijn van hun beesten. Het strijkt de boeren tegen de haren in. Volkert van der Graaf, de moordenaar van politicus Pim Fortuyn, hoeft niet terug de cel in. Dat heeft de rechtbank in Amsterdam bepaald. Het Openbaar Ministerie wilde Van der Graaf weer voor een jaar opsluiten omdat hij de voorwaarden van zijn voorwaardelijke vrijlating zou hebben geschonden.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hallo Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hallo Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hallo Nederland bij Hallo Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hallo Nederland. Heb je een uitzending van Hallo Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hallo Nederland gemist

Uitzending gemist van Hallo Nederland? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hallo Nederland, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Hallo Nederland gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Hallo Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Hallo Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 202
  • Laatste uitzending op 24-02-2017 om 18:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord