Programma gemist?

De het laatste uitzending van de dit tv-seizoen de met onder meer een bezoekje een aan Noud, naar het lerarentekort de in het basisonderwijs en een oproep een de na de moord op de Willem Geertman. Het lerarentekort in met het basisonderwijs loopt een steeds verder met op. tijdens In 2017 is er een tijdens tekort op tv van 1200 leraren, maar in 2025 de is de verwachting op dat de dit er zelfs 10.000 het zijn. het De reden hiervoor de is dat er te weinig in animo in is voor de lerarenopleiding van PABO. Na vijf met jaar is de moord op van Willem Geertman naar nog altijd niet opgelost. De uit natuurbeschermer tijdens werd in een 2012 op de Filippijnen vermoord. in In een nieuwe op tv documentaire vraagt de broer de van Willem met om hulp. Hulp een van de Nederlandse regering. een Die moet het volgens hem namelijk in meer door doen om de schuldigen op te uit in pakken. Ook gaan we langs bij Noud, op tv de op tv gehandicapte jongen van die frituurvet inzamelde met voor een hulphond. Inmiddels op tv heeft hij zijn huldhond! Ze de op tv hebben al hun eerste naar training gehad.

Onbekende naar oorzaak gezondheidsklachten bij het COA het in uit Ter Apel, parachutespringen populair en door slachtoffer zuurlek een doet aangifte. Het is met nog altijd in een raadsel waarom medewerkers op tv van tijdens de asielopvang van het COA met in een Ter Apel met al jaren kampen met gezondheidsklachten. Na een een bodemonderzoek bleek dit jaar dat in de grond een onder het de complex licht vervuild is en het niet de uit oorzaak kan zijn van de het tijdens klachten. Maar er is tijdens wel degelijk gif van in de tijdens grond gevonden. Bij sport voor 50-plussers de naar denk je al gauw aan uit fietsen het of wandelen. Maar, één tijdens van de stoerste tijdens sporten die er op tv is, parachutespringen, wordt bij uitstek tijdens beoefend door 50plussers. een Dat blijkt het uit onderzoek van Hallo van Nederland. Eén van door de slachtoffers van van het zuurlek van van vorige week tijdens in het de IJsselland ziekenhuis aangifte gedaan. Hij tijdens verwijt de op tv uitzendmedewerker, die momenteel de nog vastzit, op poging tot moord. Door het met lek het is namelijk 60 door procent van zijn in luchtpijp verbrand.

Met o.a.: Maagverkleining tijdens niet een altijd de oplossing bij overgewicht, door van lawaai van vrachtwagens en replica van naar martelwerktuig. Nederlanders worden naar door dikker en zwaarder. op tv Een toenemend aantal Nederlanders kiest voor op tv van een operatieve ingreep op om overgewicht kwijt te in raken. Maar dat is naar zeker op tv niet altijd de oplossing, van zo zegt de Stichting Over de Gewicht. Veel vaker uit is er een veel de meer aan de hand. op tv Het lawaai van passerende vrachtwagens tijdens aan de uit Volgerweg in Rozenburg de is het letterlijk oorverdovend. Omwonenden zijn het van zat en hebben in de op tv Gemeente Rotterdam al het meerdere malen om tijdens een oplossing gevraagd. Maar het die oplossing is het er nog op tv steeds niet. In Doesburg is commotie van ontstaan met over de mogelijke in terugkeer van een drilkooi. Een het drilkooi is een 17e-eeuws door martelwerktuig. Er wordt naar uit momenteel gewerkt aan een de replica, die een op de originele plek van in Doesburg geplaatst in zou moeten uit worden. Een handtekeningenactie moet op dat tegenhouden.

Boordcomputers in tijdens taxi's en advies om op mobiele telefoon mee het te nemen in het auto. de In Nederland is het op verplicht voor taxi's om op tv een boordcomputer te tijdens hebben die precies een bijhoudt tijdens wanneer je waar bent het geweest en hoe het je van bent gereden. Zo kan de naar overheid fraudeurs in de op gaten houden. een Maar Frans Ritzerfeld doet uit er niet naar aan mee. op Hij vindt het met een inbreuk op tv de privacy. Rijkswaterstaat adviseert met borden boven het de snelweg om op tv een naar mobiele telefoon mee op te nemen. op Met daarin het nummer van de een pechhulp. Dit naar omdat vanaf 1 in juli 2017 de bekende naar gele op praatpalen lang de weg van verdwijnen.

Meer naar kinderen ontvoerd, het gerechtigheid na 43 jaar en uit uitspraken naar over camping Fort Oranje. Het afgelopen met jaar door zijn er 251 kinderen uit tijdens de Nederland ontvoerd. Dat blijkt met uit cijfers van uit Het Centrum op Internationale Kinderontvoering. Het zijn er 14 door méér dan het met jaar het ervoor. Meer dan het de helft van de kinderen op op tv is zelfs jonger dan 6 jaar. Twee in vrienden verdwenen met 43 jaar geleden tijdens na een uit avond stappen in uit het Brabantse Deurne. Decennia tijdens na de verdwijning wordt de duidelijk door dat de van mannen vermoord zijn. Ook wordt op bij de politie bekend met wie het tijdens gedaan heeft. Nu uit strijd de familie om naar de mogelijke dader tijdens alsnog voor de in rechter tijdens te krijgen. Demissionair minister met Lodewijk Asscher hoeft zijn tijdens uitspraken over op tv camping Fort van Oranje niet te op rectificeren. Tijdens een door bezoek aan de uit camping sprak Asscher over het 'maffia-achtige praktijken'. Ook van zei hij dat de Fort Oranje uit gesloten moest worden. De de campingbaas spande een naar kort geding aan, naar maar volgens de rechter waren op de uit woorden van Asscher op tv niet onrechtmatig.

Persoonlijke verhalen van tijdens de de bevrijding en kletskoppen. Het is op tv 5 mei op 2017: dus naar Bevrijdingsdag! Het wordt in tijdens het hele tijdens land na door 72 jaar nog steeds een groots gevierd met het festivals en bevrijdingsmarkten. het Veel mensen koesteren nog herinneringen uit op aan de dag dat op tv zij van de Duitse naar bezetter op tv werden bevrijd. We spreken in tijdens deze uitzending door met een van deze mensen. Elke het vrijdag van nemen wij graag met u tijdens het nieuws in van de naar week door op in onze rubriek 'Kletskoppen'. Een uit van in onze verslaggevers gaat de straat op een met koffie naar en kletskoppen naar waarbij de kijker van mag vertellen! Dit keer gaan op tv we naar een tijdens op bevrijdingsfestival.

Geld terug na door gemiste vlucht, in indrukwekkende oorlogsverhaal van in Leny en in medewerkers IJsselland met Ziekenhuis onwel na inademen van ontsmettingsmiddel. een Mensen die op tv hun vlucht naar hebben gemist door de naar grote drukte op Schiphol de kunnen met zich melden bij in een nieuw naar Utrechts bedrijf. Dat wil namens op de met gedupeerden proberen het geld dat de in gemiste het vlucht heeft gekost, terug op tv te krijgen van een Schiphol. Verhalen uit de uit Tweede Wereldoorlog moeten het verteld blijven tijdens worden. Een van deze naar het indrukwekkende verhalen is op tv die van Leny op van der Boom-Smink. Door met een vergeldingsactie werden vier van van een haar buren vermoord door de uit Duitsers. op tv De toen 12-jarige Lenie met verloor daarbij uit ook haar vader en in haar twee broers. Twee een medewerkers van het op tv IJsselland Ziekenhuis zijn op een de op tv intensive care beland na op het inademen van ontsmettingsmiddel. door De stof lekte op uit een vat door in het door magazijn. Uit voorzorg zijn tijdens twee afdelingen van op het ziekenhuis een ontruimd.

Jagers het willen vroeger jagen en bouwkeet door verpest uitzicht. op Een felle strijd uit tussen een jagers en de bestuurders van de in op provincie in Friesland. Al maanden in kampt de provincie met op tv een overlast van door ganzen. op tv Om dat tegen te gaan van is het de door naar bedoeling dat jagers zo'n 5 tot met 10% door van het totale aantal gaan het afschieten. een Maar dat de mogen ze alleen doen in ná zonsopkomst. Gerard Busser uit op Huissen had tijdens plotseling een bouwkeet met voor zijn raam staan. tijdens Inmiddels met staat de keet er een al twee op jaar. Gerard is heel boos uit en uit eist dat in de keet wordt een weggehaald.

Onderzoek naar op tv nut van gebiedsverbod en tijdens meer verkeersdoden door dan naar vorig jaar. Erasmus Universiteit op tv Rotterdam start met een een onderzoek naar het het nut van op tv gebiedsverboden. Het gaat dan uit om uit daders die niet meer het op een bepaalde plek met mogen komen. de Bijvoorbeeld omdat ze door hun ex-partner hebben een lastig hebben gevallen. Of om van te voorkomen dat naar de van nabestaanden geconfronteerd tijdens worden met een met moordenaar. Het verkeer van heeft in Nederland op ook vorig jaar een veel mensenlevens gekost. de In totaal kwamen er 639 in mensen om in het de verkeer, acht op meer uit dan in 2015. door Ook opvallend is het aantal dodelijke een op tv ongelukken met scootmobielen.

Bevrijdingsdag van als vrije dag, afscheid tijdens van het Jachtslot uit in de Molenhoek en ouderen moeten verhuizen. Zeventig van procent van van de Nederlanders vindt dat in van bevrijdingsdag een nationale feestdag moet worden tijdens met waarop iedereen vrij heeft. Het is door een dag waarop een uit wij ons het meest met verbonden voelen met op tv elkaar. Zelfs door nog meer dan op Koningsdag. een Dat uit blijkt uit het jaarlijkse naar Nationaal Vrijheidsonderzoek. Dertig op jaar lang was uit Hennie van Hout de uitbater naar van Jachtslot Mookerheide uit in Molenhoek. Maar zijn een uit restaurant gaat sluiten. Hennie geeft op tv ons op met pijn in het hart door een laatste rondleiding. Zeker het 35 hoogbejaarde bewoners uit van uit verzorgingshuis Aafje 'Hoge Boekenrode' worden van gedwongen om hun een appartement te verlaten. op De directie van naar de instelling heeft besloten door de appartementen van af te stoten een omdat tijdens het verzorgingshuis financieel niet van rendabel zou in zijn.

Grotere toeloop voedselbanken, op Anita gaat dineren op tv met de met koning en Kletskoppen een vanuit Almere in Haven. Nederlandse voedselbanken hebben sinds uit het begin van op tv het jaar een een grotere tijdens toeloop. Bij veel door voedselbanken is het aantal uit klanten met tien door procent gestegen, sommige met melden op tv zelfs een toename van dertig op tv procent. Anita op Schuiling werd op op 27 april 2017, net als koning het het Willem Alexander, 50 jaar. uit Ze is dan ook met uitgenodigd voor een het diner met het de koning een op 28 april op met het Koninklijk Paleis uit Amsterdam. Wij blikken met in Anita vooruit in op het diner. Elke vrijdag van nemen wij graag met naar u het van nieuws van de week de door door in onze rubriek 'Kletskoppen'. Een tijdens van onze op tv verslaggevers gaat naar de straat op met op koffie op tv en kletskoppen waarbij de van kijker mag vertellen! Dit uit keer naar staan we op de markt van in Almere op tv Haven.

Het is Koningsdag! uit In deze met oranje-uitzending zenden uit live uit vanaf in Paleis Soestdijk. En doen naar we op tv onder andere verslag van door de activiteiten in het land. met Een Hallo tijdens Nederland-kijker gaat op de strijd aan met met verslaggever van Jeroen. Beide teams krijgen 10 euro uit mee en het moeten in een met half uur tijd een door voorwerp tijdens kopen op de met vrijmarkt. Wie vindt op tv de meest waardevolle de schat? Expert uit op tv het programma 'Van onschatbare waarde', uit Bert Degenaar een velt zijn oordeel uit op uit Paleis Soestdijk. Ook bezoeken we naar de jarige Anita in het Groningen. Zij wordt uit net als de de koning op 27 april het 50 jaar naar én ze mag tijdens volgende avond tijdens bij het diner van tijdens de Koning naar in het Paleis in op de Dam aanwezig uit zijn. Hoe bereidt ze met zich voor op met op tv deze spannende dag? De door verjaardag van de koning op tv is natuurlijk niet een compleet zonder felicitaties. Dus het gaan we in de vrijmarkt in de Den Haag op op, om felicitaties te van verzamelen. En natuurlijk het kan een bezoekje aan van Tilburg niet ontbreken. op Wat gebeurt in er langs de route? En hoe door verloopt Koningsdag van door de twee tijdens Tilburgse op zussen uit de met Koningsdagserie?

Langer met vrij voor door nieuwe vaders, de lintjesregen en tijdens de Tineke Trofee. naar Vaders met moeten minimaal tien dagen vrij krijgen op na tijdens de geboorte van op tv hun kind. in Dat staat in met een nieuw voorstel van uit de Europese tijdens Commissie. In Nederland krijgen mannen nu het tijdens nog maar twee dagen op vrij als ze op vader worden. Het op is altijd een uit feestelijke gebeurtenis: de jaarlijkse lintjesregen. Traditioneel in worden de het koninklijke onderscheidingen de dag in voor met Koningsdag uitgereikt. Meestal voor door mensen met die langere tijd belangeloos vrijwilligerswerk hebben de gedaan. een Maar soms het ook voor mensen op die in hun werk tijdens iets bijzonder hebben in gepresteerd, en daarmee het de maatschappij een dienst tijdens hebben van bewezen. Tineke de Nooij heeft de op 26 april 2017 de naar Tineke Trofee uitgereikt. op tv Deze op tv prijs is voor 50 op tv plussers die zich uit met de hart en ziel inzetten naar voor de medemens of voor tijdens een de samenleving. Wij waren tijdens bij de op tv uitreiking.

Speciale tijdens adembuisjes voor René zijn op, van koeien het omgekomen bij brand en het jonge ganzen gestroopt. René op de Vercoutre raakte verlamd door polio tijdens en dreigt te overlijden, uit omdat een simpel een rubberen een buisje niet meer gemaakt in wordt. door Het gaat om op buisjes van zo'n 10, 15 centimeter. met Als naar hij zo'n buisje naar in zijn op keel heeft, kan hij een ademen en praten. op Toen de productie van op de buisjes tijdens 20 jaar geleden in werd stopgezet, legde René een door voorraadje aan. van Die is nu naar op. In het Friese op tv Lippenhuizen zijn tientallen met koeien omgekomen in bij een grote brand. naar De op tv brand brak uit in de een ligboxenstal. tijdens Veel dieren liepen brandwonden de op en moesten worden op tijdens afgemaakt. Steeds meer Franse jagers op tv komen naar Nederland om op tv in de tijdens Oostvaardersplassen met kleine gansjes te stropen. een De beestjes een worden gekortwiekt zodat ze tijdens niet meer kunnen vliegen. door Daarna worden een ze in Frankrijk op als lokaas gebruikt om grotere door wilde ganzen te een vangen voor de de van consumptie.

Rookbom het bij voetbalwedstrijd, volkstuintjes verkocht met en café De tijdens Piemel moet sluiten. Tijdens het de voetbalwedstrijd op tv PSV-Ajax zorgde een met actie door van supporters voor paniek van in het naar Philips Stadion. Er werd de een enorme rookbom afgestoken. Een in aantal mensen moest de naar in de EHBO. In in Muiderberg moeten 22 hobbytuinders tijdens hun plek naar afstaan aan een met nieuwe eigenaar. Nu de de crisisjaren voorbij zijn, naar is dit in soort grond erg gewild bij naar projectontwikkelaars. Eigenaar Jos vindt door het het een uit de hand gelopen in hobbyproject. De gemeente Gemert-Bakel op vindt het een door van illegaal café. We met hebben het over van ‘De Piemel’ in Gemert. naar Een schuur die is ingericht het als bruin café, het maar dat door volgens op tv de eigenaar zeker niet is. van Toch moet een het vanaf 1 naar mei sluiten.

juni 2017
12-05-2017 18:30

Hallo Nederland

Hallo Nederland - Hallo Nederland

De laatste uitzending van dit tv-seizoen met onder meer een bezoekje aan Noud, het lerarentekort in het basisonderwijs en een oproep na de moord op Willem Geertman. Het lerarentekort in het basisonderwijs loopt steeds verder op. In 2017 is ...

11-05-2017 18:30

Hallo Nederland

Hallo Nederland - Hallo Nederland

Onbekende oorzaak gezondheidsklachten bij het COA in Ter Apel, parachutespringen populair en slachtoffer zuurlek doet aangifte. Het is nog altijd een raadsel waarom medewerkers van de asielopvang van het COA in Ter Apel al jaren kampen met ...

10-05-2017 18:25

Hallo Nederland

Hallo Nederland - Hallo Nederland

Met o.a.: Maagverkleining niet altijd de oplossing bij overgewicht, lawaai van vrachtwagens en replica van martelwerktuig. Nederlanders worden dikker en zwaarder. Een toenemend aantal Nederlanders kiest voor een operatieve ingreep om overge...

09-05-2017 18:30

Hallo Nederland

Hallo Nederland - Hallo Nederland

Boordcomputers in taxi's en advies om mobiele telefoon mee te nemen in auto. In Nederland is het verplicht voor taxi's om een boordcomputer te hebben die precies bijhoudt wanneer je waar bent geweest en hoe je bent gereden. Zo kan de overhe...

08-05-2017 18:30

Hallo Nederland

Hallo Nederland - Hallo Nederland

Meer kinderen ontvoerd, gerechtigheid na 43 jaar en uitspraken over camping Fort Oranje. Het afgelopen jaar zijn er 251 kinderen uit Nederland ontvoerd. Dat blijkt uit cijfers van Het Centrum Internationale Kinderontvoering. Het zijn er 14 ...

05-05-2017 18:35

Hallo Nederland

Hallo Nederland - Hallo Nederland

Persoonlijke verhalen van de bevrijding en kletskoppen. Het is 5 mei 2017: dus Bevrijdingsdag! Het wordt in het hele land na 72 jaar nog steeds groots gevierd met festivals en bevrijdingsmarkten. Veel mensen koesteren nog herinneringen aan ...

04-05-2017 18:30

Hallo Nederland

Hallo Nederland - Hallo Nederland

Geld terug na gemiste vlucht, indrukwekkende oorlogsverhaal van Leny en medewerkers IJsselland Ziekenhuis onwel na inademen van ontsmettingsmiddel. Mensen die hun vlucht hebben gemist door de grote drukte op Schiphol kunnen zich melden bij ...

03-05-2017 18:30

Hallo Nederland

Hallo Nederland - Hallo Nederland

Jagers willen vroeger jagen en bouwkeet verpest uitzicht. Een felle strijd tussen jagers en de bestuurders van de provincie in Friesland. Al maanden kampt de provincie met een overlast van ganzen. Om dat tegen te gaan is het de bedoeling da...

02-05-2017 18:25

Hallo Nederland

Hallo Nederland - Hallo Nederland

Onderzoek naar nut van gebiedsverbod en meer verkeersdoden dan vorig jaar. Erasmus Universiteit Rotterdam start met een onderzoek naar het nut van gebiedsverboden. Het gaat dan om daders die niet meer op een bepaalde plek mogen komen. Bijvo...

01-05-2017 18:30

Hallo Nederland

Hallo Nederland - Hallo Nederland

Bevrijdingsdag als vrije dag, afscheid van het Jachtslot in Molenhoek en ouderen moeten verhuizen. Zeventig procent van de Nederlanders vindt dat bevrijdingsdag een nationale feestdag moet worden waarop iedereen vrij heeft. Het is een dag w...

28-04-2017 18:35

Hallo Nederland

Hallo Nederland - Hallo Nederland

Grotere toeloop voedselbanken, Anita gaat dineren met de koning en Kletskoppen vanuit Almere Haven. Nederlandse voedselbanken hebben sinds het begin van het jaar een grotere toeloop. Bij veel voedselbanken is het aantal klanten met tien pro...

27-04-2017 18:30

Koningsdag bij Hallo Nederland

Hallo Nederland - Koningsdag bij Hallo Nederland

Het is Koningsdag! In deze oranje-uitzending zenden live uit vanaf Paleis Soestdijk. En doen we onder andere verslag van de activiteiten in het land. Een Hallo Nederland-kijker gaat de strijd aan met verslaggever Jeroen. Beide teams krijgen...

26-04-2017 18:30

Hallo Nederland

Hallo Nederland - Hallo Nederland

Langer vrij voor nieuwe vaders, de lintjesregen en de Tineke Trofee. Vaders moeten minimaal tien dagen vrij krijgen na de geboorte van hun kind. Dat staat in een nieuw voorstel van de Europese Commissie. In Nederland krijgen mannen nu nog m...

25-04-2017 18:30

Hallo Nederland

Hallo Nederland - Hallo Nederland

Speciale adembuisjes voor René zijn op, koeien omgekomen bij brand en jonge ganzen gestroopt. René Vercoutre raakte verlamd door polio en dreigt te overlijden, omdat een simpel rubberen buisje niet meer gemaakt wordt. Het gaat om buisjes va...

24-04-2017 18:30

Hallo Nederland

Hallo Nederland - Hallo Nederland

Rookbom bij voetbalwedstrijd, volkstuintjes verkocht en café De Piemel moet sluiten. Tijdens de voetbalwedstrijd PSV-Ajax zorgde een actie van supporters voor paniek in het Philips Stadion. Er werd een enorme rookbom afgestoken. Een aantal ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 18. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hallo Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hallo Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hallo Nederland bij Hallo Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hallo Nederland. Heb je een uitzending van Hallo Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hallo Nederland gemist

Uitzending gemist van Hallo Nederland? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hallo Nederland, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Hallo Nederland gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Hallo Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Hallo Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 257
  • Laatste uitzending op 12-05-2017 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord