Programma gemist?
december 2016
02-12-2016 18:30

Hallo Nederland

Hallo Nederland - Hallo Nederland

Met o.a.: Onrust bij asielzoekerscentra, het sektemeldpunt stopt en de MAX Ombudsman. Met o.a.: Medewerkers van asielzoekerscentra slaan alarm. Zij kunnen niet langer hun werk doen omdat zij zich onveilig voelen door asociaal en crimineel gedrag van asielzoekers. * Het sektemeldpunt Sektesignaal moet waarschijnlijk zijn deuren sluiten. Justitie is van plan de subsidie voor het meldpunt in stappen te beëindigen. * Opnieuw zetten we de spotlights op de MAX Ombudsman. Wederom gaat het over pensioenen, maar nu over 'vergeten pensioenen'.

01-12-2016 18:25

Hallo Nederland

Hallo Nederland - Hallo Nederland

Met o.a.: Auto-inbraken tegengaan met DNA-vloeistof, ochtendgymnastiek bestaat 71 jaar en Meta Menten-Pauw is overleden. Met o.a.: Om het aantal auto-inbraken te verminderen, start de Gemeente Sliedrecht met een proef. Als eerste in Nederland doen ze een proef met chemisch DNA-vloeistof in auto's. * Ochtendgymnastiek bestaat 71 jaar. Op deze dag in 1945 begon de allereerste radio-uitzending van het programma Ochtendgymnastiek van Ab Goubitz. * Meta Menten-Pauw, de weduwe van oorlogsmisdadiger Pieter Menten, is op 90-jarige leeftijd overleden. Bewoners van het appartementencomplex in Hilversum waar ze woonde bevestigen vandaag haar dood.

30-11-2016 18:30

Hallo Nederland

Hallo Nederland - Hallo Nederland

Met o.a.: Rotterdammers stemmen, onderzoek naar baarmoederhalskanker en het Fordmuseum gaat dicht. Met o.a.: Rotterdam mag vandaag stemmen over het plan Woonvisie Rotterdam. Hierin staat hoe Rotterdam zich wil blijven ontwikkelen als woonstad. * Jaarlijks overlijden bijna tweehonderd vrouwen aan baarmoederhalskanker. Dat sterftecijfer moet omlaag, eist De Gezondheidsraad. Daarom verandert per 1 januari het Nationale Bevolkingsonderzoek voor Baarmoederhalskanker. * Na bijna twintig jaar is er een einde gekomen aan het Fordmuseum in Hillegom. Fordliefhebber Piet den Hartogh verzamelde, tot aan zijn dood in 2010, vooroorlogse Fords.

29-11-2016 18:30

Hallo Nederland

Hallo Nederland - Hallo Nederland

Speciale zorgpolis voor ouderen en de eerste bankoverval in Nederland. Er komt een speciale zorgpolis voor ouderen. Verzekeraar VGZ heeft hier het afgelopen jaar aan gewerkt en zou voor ouderen daarmee de beste keuze zijn. De polis is opgesteld in overleg met ouderen zelf en werd mede mogelijk gemaakt door de ANBO en het Ouderenfonds. Dit jaar is het honderd jaar geleden dat de eerste bankoverval in Nederland plaatsvond in Winschoten. misdaadjournalist Sjerp Jaarsma schreef hier een boek over. Wij zijn met hem naar de plaats delict gegaan.

28-11-2016 18:30

Hallo Nederland

Hallo Nederland - Hallo Nederland

Hulp bij stoppen met roken of drinken en het gebruik van mobiele telefoons in de auto. Voor mensen die kanker hebben of hebben gehad zijn er te weinig goede mogelijkheden om te stoppen met roken of drinken. Dat vindt het Het Trimbos instituut. Het instituut komt daarom met een speciale online training die patiënten moet helpen om van hun slechte gewoonte af te komen. Het gebruik van mobiele telefoons in de auto blijft een groot probleem. Want ondanks dat het verboden is om je telefoon in het verkeer vast te houden, vallen er jaarlijks nog steeds 600 doden door het gebruik ervan.

25-11-2016 18:30

Hallo Nederland

Hallo Nederland - Hallo Nederland

MAX Ombudsman schiet te hulp. En Yvette maakt prachtige taarten voor vogels. Het programma wordt op maandag tot en met donderdag gepresenteerd door Jeroen Latijnhouwers en Carrie ten Napel. Op vrijdagen neemt presentatrice Mascha de Rooij plaats naast Jeroen.

24-11-2016 18:30

Hallo Nederland

Hallo Nederland - Hallo Nederland

Controle van alle Nederlandse sloten en zoeken naar grafheuvels. Voordat het hoogwaterseizoen aanbreekt, houden alle Nederlandse waterschappen de jaarlijkse najaarsschouw. Hierbij letten ze op de staat van sloten. Wij gaan op pad met een slotencontroleur. Naar schatting zijn er zo'n 3000 grafheuvels in Nederland. Maar lang niet allemaal zijn ze onderzocht of hebben ze een beschermde status. Daarom zijn archeologen op de Utrechtse Heuvelrug druk bezig om uit te vinden waar de heuvels precies liggen.

23-11-2016 18:30

Hallo Nederland

Hallo Nederland - Hallo Nederland

Een nieuwe fusiegemeente en de beste bridgers van de wereld komen uit Nederland. De inwoners van Veghel, Schijndel en Sint-Oedenrode gaan naar de stembus om de gemeenteraad van de nieuwe fusiegemeente Meierijstad te kiezen. Op 1 januari 2017 is deze nieuwe gemeente een feit. Bas Drijver en Sjoert Brink zijn de beste bridgers van de wereld. Ze verdienen hun geld met ermee van Amerika tot China. Wij gaan in deze uitzending bij ze kijken.

22-11-2016 18:30

Hallo Nederland

Hallo Nederland - Hallo Nederland

Actie tegen werkeloosheid onder 50-plussers en leegstand bij boerenbedrijven. Het verminderen van de werkloosheid onder 50-plussers moet een speerpunt worden voor werkgevers. Zo zegt vakbondsorganisatie FNV en aangemoedigd door Omroep MAX directeur Jan Slagter. Zo'n 8000 boerenbedrijven mét bijbehorende woning staan leeg. Dat zegt de Nederlandse Vereniging van Makelaars. De woningen verkopen lukt niet. Een woud aan regels belemmert dit.

21-11-2016 18:30

Hallo Nederland

Hallo Nederland - Hallo Nederland

Veel ouderen blijven bij hun huidige zorgverzekeraar, het geheim van een goed huwelijk en een speciale Friese koffie. Ouderen zijn niet erg bereid om van zorgverzekeraar te veranderen. Uit een onderzoek van ouderenbond ANBO blijkt dat 60% zegt een overstap dit jaar niet te overwegen. Al gehoord van de Divorce Challenge? Het is een initiatief van Tweede Kamerlid Jeroen Recourt om het aantal vechtscheidingen terug te dringen. Wij gaan langs bij echtparen die al heel lang samen zijn. Wat is hun geheim voor een goed huwelijk? Sinds kort hebben de Friezen hun eigen koffie. Een mélange die volgens de brander ruw, puur en eigenzinnig is. Maar met het hart op de goede plek.

18-11-2016 18:30

Hallo Nederland

Hallo Nederland - Hallo Nederland

Een fonds voor alledaagse kwalen en basisscholen stappen af van koordschrift. Als kind ploeterden we om zo mooi mogelijk aan elkaar te schrijven. Nog steeds zwoegen kinderen met deze vorm van schrijven. Maar sommige basisscholen kiezen er voor om over te stappen op blokschrift. Op het Nederlandse Huisartsen Genootschap-Congres is de oprichting van de Stichting Fonds Alledaagse Ziekten aangekondigd. Het Fonds Alledaagse Ziekten gaat geld inzamelen om onderzoek naar aandoeningen en klachten in de huisartsenpraktijk te stimuleren.

17-11-2016 18:30

Hallo Nederland

Hallo Nederland - Hallo Nederland

Nieuwe trend om speciale bieren lang te bewaren. En kinderen met handicap in een klas met kinderen zonder handicap. Dit en meer in Hallo Nederland. Er is een toenemende interesse voor speciale bieren. Dit is ook terug te zien in de trend om bieren in te kopen en dan voor lange tijd te laten rusten. Hoe langer de drank wordt bewaard, hoe beter de smaak wordt. Dertienduizend kinderen met een handicap gaan nooit naar school, ook niet naar het speciaal onderwijs. De Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind wil dat ook deze kinderen naar school gaan door ze onderwijs op maat aan te bieden. Op een school met kinderen zonder handicap.

16-11-2016 18:30

Hallo Nederland

Hallo Nederland - Hallo Nederland

Hoe zit het met je pensioen als je partner meer dan tien jaar ouder is? En het buurtcentrum De Mussen bestaat 90 jaar. Dit en meer in Hallo Nederland. Belangrijk nieuws voor mensen die meer dan tien jaar met hun echtgenoot schelen. Die riskeren namelijk een fikse korting op het uiteindelijke pensioen als hun oudere partner overlijdt. Pensioenfondsen hanteren nog altijd een kortingsregeling op het zogenaamde nabestaandenpensioen. Buurtcentrum De Mussen, in de Haagse Schilderswijk, bestaat officieel 90 jaar. Koningin Maxima gaat het buurtcentrum bezoeken en wij nemen vast een kijkje bij alle voorbereidingen.

15-11-2016 18:30

Hallo Nederland

Hallo Nederland - Hallo Nederland

De Paus spreekt Nederlandse bedevaartgangers toe en de gevaren van het drinken van alcohol tijdens de zwangerschap. Dit en meer in Hallo Nederland. Een speciale Nederlandse dag vandaag in Rome. Paus Franciscus sprak vanochtend in de Sint-Pieter Nederlandse bedevaartgangers toe. De Nederlanders zijn in Vaticaanstad om samen met de paus het Heilig Jaar van de Barmhartigheid af te sluiten. Nieuwe wetenschappelijke inzichten over het drinken van alcohol tijdens de zwangerscap, leiden tot dringend advies. Dit advies voor zwangere vrouwen is om geen druppel alcohol te drinken.

14-11-2016 18:30

Hallo Nederland

Hallo Nederland - Hallo Nederland

Een AOW-gat voor oud-militairen en Loeki de Leeuw komt terug. Dit en meer in Hallo Nederland. Op dit moment kampen meer dan 17 duizend oud-militairen en burgermedewerkers van Defensie met een AOW-gat. Dit heeft te maken met de ophoging van de AOW-leeftijd naar 67 jaar. Ruim dertig jaar lang was hij een onbetwiste tv-ster. Dagelijks zagen we hem meerdere malen voorbij komen in onze huiskamers: Loeki de Leeuw. En hij komt terug! In een glossy en een film.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 11. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hallo Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hallo Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hallo Nederland bij Hallo Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hallo Nederland. Heb je een uitzending van Hallo Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hallo Nederland gemist

Uitzending gemist van Hallo Nederland? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hallo Nederland, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Hallo Nederland gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Hallo Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Hallo Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 153
  • Laatste uitzending op 02-12-2016 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord