Programma gemist?

De tijdens film reconstrueert het paleis van naar de 'mad king', tijdens waar kinderen seksueel door werden misbruikt, door tegenstanders omgebracht van en handelaars met Gaddafi aan de middelen met hielpen om nucleaire wapens te op tv bouwen.Meer Een in studie naar macht, in uitgeoefend naar door een tiran die terroriseerde tijdens en in het verlegenheid bracht. Een 'Groot in Dictator' die door een zijn met olie de verdiende miljoenen alles kon naar doen wat door hij maar wilde. uit De film met is geen met biografie maar reconstrueert het paleis van in het de 'mad king', waar kinderen seksueel het werden in misbruikt, tegenstanders uit omgebracht en hebberige handelaars een Gaddafi aan de de middelen hielpen om nucleaire wapens tijdens te bouwen. Van het door Brazilië tot Beiroet, de Oekraïne door tot Oeganda, op zoekt Christopher Olgiati vele dubieuze door zakenmensen de op die meehielpen een om Gaddafi's droom te verwezenlijken. van Gaddafi werd 20 in oktober 2011 vermoord de in zijn geboortestad door door Sirte.Minder

januari 2020
13-02-2015 00:03

2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi

2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi - 2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi

De film reconstrueert het paleis van de 'mad king', waar kinderen seksueel werden misbruikt, tegenstanders omgebracht en handelaars Gaddafi aan de middelen hielpen om nucleaire wapens te bouwen.Meer Een studie naar macht, uitgeoefend door e...

2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi bij 2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi. Heb je een uitzending van 2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi gemist

Uitzending gemist van 2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-02-2015 om 00:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!