Programma gemist?

De film reconstrueert uit het op tv paleis van door de 'mad king', waar kinderen seksueel in werden misbruikt, tegenstanders tijdens omgebracht en tijdens handelaars Gaddafi aan met de middelen hielpen naar om nucleaire wapens het te bouwen.Meer Een naar studie naar op tv macht, uitgeoefend door een tiran door een die terroriseerde en in verlegenheid van bracht. Een 'Groot op tv Dictator' die door zijn een een met olie verdiende naar miljoenen alles kon doen het wat hij maar wilde. een De film is tijdens geen biografie met maar reconstrueert het paleis van op tv de uit 'mad king', waar kinderen in seksueel werden misbruikt, tegenstanders uit uit omgebracht en hebberige handelaars in Gaddafi aan de middelen hielpen een om op tv nucleaire wapens te bouwen. met Van Brazilië op tv tot Beiroet, de tijdens Oekraïne tot Oeganda, zoekt naar Christopher Olgiati vele dubieuze op zakenmensen op tv op die meehielpen om Gaddafi's het droom te verwezenlijken. op Gaddafi uit werd 20 oktober 2011 vermoord met in zijn in geboortestad tijdens Sirte.Minder

juli 2020
13-02-2015 00:03

2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi

2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi - 2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi

De film reconstrueert het paleis van de 'mad king', waar kinderen seksueel werden misbruikt, tegenstanders omgebracht en handelaars Gaddafi aan de middelen hielpen om nucleaire wapens te bouwen.Meer Een studie naar macht, uitgeoefend door e...

2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi bij 2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi. Heb je een uitzending van 2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi gemist

Uitzending gemist van 2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-02-2015 om 00:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!