Programma gemist?

De uit film reconstrueert het door paleis van het de 'mad king', met waar kinderen seksueel in werden misbruikt, tegenstanders omgebracht met en handelaars Gaddafi op aan de middelen de hielpen om nucleaire het wapens te op tv bouwen.Meer Een studie naar macht, uitgeoefend door door een tiran het die uit terroriseerde en in verlegenheid bracht. het een Een 'Groot Dictator' die door zijn uit tijdens met olie verdiende miljoenen alles kon naar doen wat hij op tv maar wilde. De uit film is uit geen biografie maar reconstrueert van het paleis een van de de 'mad king', waar kinderen een seksueel werden op misbruikt, tegenstanders een omgebracht en hebberige handelaars Gaddafi aan in de tijdens middelen hielpen een om nucleaire wapens te uit bouwen. Van Brazilië tot tijdens Beiroet, de Oekraïne van tot Oeganda, tijdens zoekt Christopher Olgiati vele uit dubieuze zakenmensen op een die met meehielpen om Gaddafi's uit droom te verwezenlijken. Gaddafi de werd 20 met oktober 2011 vermoord in in zijn geboortestad op tv Sirte.Minder

november 2021
13-02-2015 00:03

2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi

2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi - 2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi

De film reconstrueert het paleis van de 'mad king', waar kinderen seksueel werden misbruikt, tegenstanders omgebracht en handelaars Gaddafi aan de middelen hielpen om nucleaire wapens te bouwen.Meer Een studie naar macht, uitgeoefend door e...

2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi bij 2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi. Heb je een uitzending van 2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi gemist

Uitzending gemist van 2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-02-2015 om 00:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!