Programma gemist?

De uit film reconstrueert het paleis van met de 'mad king', het waar kinderen naar seksueel werden een misbruikt, tegenstanders omgebracht en met handelaars Gaddafi met aan de naar middelen hielpen om met nucleaire wapens te het bouwen.Meer Een studie tijdens naar macht, uitgeoefend door een uit tiran die terroriseerde op tv en met in verlegenheid bracht. in Een 'Groot Dictator' die door de zijn met op tv olie verdiende miljoenen alles door kon doen wat op tv hij maar wilde. door De film is geen uit biografie maar reconstrueert een het paleis van uit een de 'mad king', waar van kinderen seksueel met werden misbruikt, tegenstanders omgebracht en hebberige in van handelaars Gaddafi aan de middelen hielpen een om nucleaire naar wapens te uit bouwen. Van Brazilië tot Beiroet, uit de Oekraïne tot op tv Oeganda, zoekt Christopher in uit Olgiati vele dubieuze zakenmensen op die op meehielpen om naar Gaddafi's droom met te verwezenlijken. Gaddafi tijdens werd 20 de oktober 2011 vermoord in in zijn geboortestad de Sirte.Minder

juni 2021
13-02-2015 00:03

2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi

2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi - 2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi

De film reconstrueert het paleis van de 'mad king', waar kinderen seksueel werden misbruikt, tegenstanders omgebracht en handelaars Gaddafi aan de middelen hielpen om nucleaire wapens te bouwen.Meer Een studie naar macht, uitgeoefend door e...

2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi bij 2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi. Heb je een uitzending van 2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi gemist

Uitzending gemist van 2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-02-2015 om 00:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!