Programma gemist?

De film van reconstrueert het de paleis van de 'mad king', in waar kinderen in seksueel door werden misbruikt, tegenstanders omgebracht en handelaars door Gaddafi met aan de tijdens middelen hielpen om nucleaire met wapens te bouwen.Meer op Een studie naar macht, uitgeoefend op met door een tiran die terroriseerde door en met in verlegenheid bracht. Een 'Groot een Dictator' die in door zijn met olie verdiende naar miljoenen alles kon uit het doen wat hij maar wilde. De een film is uit geen van biografie maar reconstrueert het paleis van door de 'mad king', op waar kinderen door seksueel werden naar misbruikt, tegenstanders omgebracht en hebberige op handelaars Gaddafi op aan de middelen hielpen naar om uit nucleaire wapens te bouwen. van Van Brazilië tot een Beiroet, de Oekraïne uit tot Oeganda, zoekt Christopher uit Olgiati vele het dubieuze van zakenmensen op die in meehielpen om Gaddafi's droom te verwezenlijken. de Gaddafi werd 20 uit oktober 2011 op tv vermoord met in zijn geboortestad in Sirte.Minder

oktober 2020
13-02-2015 00:03

2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi

2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi - 2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi

De film reconstrueert het paleis van de 'mad king', waar kinderen seksueel werden misbruikt, tegenstanders omgebracht en handelaars Gaddafi aan de middelen hielpen om nucleaire wapens te bouwen.Meer Een studie naar macht, uitgeoefend door e...

2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi bij 2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi. Heb je een uitzending van 2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi gemist

Uitzending gemist van 2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-02-2015 om 00:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!