Programma gemist?

De op film reconstrueert het tijdens paleis van uit de 'mad king', waar tijdens kinderen seksueel werden misbruikt, tegenstanders het omgebracht en handelaars het Gaddafi aan de naar in middelen hielpen om van nucleaire wapens te bouwen.Meer Een op studie naar macht, de uitgeoefend door een tiran in die terroriseerde met en in in verlegenheid bracht. Een tijdens 'Groot Dictator' die door zijn op met olie tijdens verdiende in miljoenen alles kon het doen wat hij op maar wilde. De film is geen de biografie maar uit reconstrueert het paleis door van de uit 'mad king', waar kinderen seksueel van werden misbruikt, naar tegenstanders een omgebracht en hebberige handelaars in Gaddafi aan de middelen naar hielpen om van nucleaire wapens te bouwen. Van het Brazilië tot met Beiroet, de Oekraïne in tot naar Oeganda, zoekt Christopher Olgiati een vele dubieuze zakenmensen op die in op tv meehielpen om Gaddafi's droom te uit verwezenlijken. Gaddafi werd naar 20 oktober 2011 de vermoord door in zijn geboortestad tijdens Sirte.Minder

november 2020
13-02-2015 00:03

2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi

2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi - 2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi

De film reconstrueert het paleis van de 'mad king', waar kinderen seksueel werden misbruikt, tegenstanders omgebracht en handelaars Gaddafi aan de middelen hielpen om nucleaire wapens te bouwen.Meer Een studie naar macht, uitgeoefend door e...

2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi bij 2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi. Heb je een uitzending van 2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi gemist

Uitzending gemist van 2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc:Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-02-2015 om 00:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!