Programma gemist?

Dave het gaat in deze laatste aflevering van werken aan zijn met droom om acteur de te worden en naar gaat het een screentest doen. Blijkbaar heeft het hij iets gevonden tijdens wat hem het genoeg in boeit om het leven uit serieus te van nemen. Deze week wordt hij 21 met jaar en hiermee van dus officieel volwassen. een Om alles naar goed af naar te kunnen sluiten zou hij van graag nog een de gesprek naar met Melissa voeren. Helaas naar steekt zijn in advocate Nienke hier van een stokje met voor. Lucienne wordt het goed bijgestaan door haar mannen tijdens met de de verhuizing. Samen met op tv Honoria brengt de ze een bezoekje door aan de plastisch het chirurg.

Het op lijkt erop dat het Dries tijdens aardig is van gelukt om de het ontspoorde van leven van zijn losbandige zoon Dave met weer met op de rit te uit krijgen. Dave staat met op de tijd op voor een tijdens fotoshoot van Veronica uit en neemt met door Dries een videoclip op voor uit hun gezamenlijke lied. naar Lucienne in heeft een huis uit gevonden voor het haar en haar twee jongens. Na uit een met intensieve voorbereiding vindt het grootse door jubileumfeest van Dries in deze week uit plaats.

Dave pakt in zijn modellencarrière weer op op tv voor een naar fotoshoot uit op Curaçao met met twee andere vrouwelijke modellen. Dries hoopt door stiekem op tv dat "de ware" op tv voor Dave hiertussen zit. 's het van Avonds treden vader en het zoon voor met het eerst op voor naar de Nederlandse vakantiegangers en een grijpt op tv Dave zijn kans als naar DJ in de de zomerzon.

Dave gaat zijn in een passie om te uit acteren achterna en neemt acteerles. Ook de zijn Dave een en Dries uit uitgenodigd op een uit aantal glamourfeestjes de waaronder de Fashionweek. Hier op tv loopt Dave een interessant contact door tegen het lijf op tv en wordt hij op tv de gevraagd voor een fotoshoot uit in het buitenland. Om in met een goed van lijf een voor de dag te komen, met gaat op tv hij naar kickboksles en pakt hij de op tv een zonnebankje.

Dave uit en Donnie brengen hun de moeder Luciënne liefdevol op naar het ziekenhuis, op tv omdat op tv ze geopereerd wordt de aan haar knie. tijdens Dries is ondertussen druk bezig met naar de voorbereidingen de van zijn met jubileum en in blijft daarnaast hameren op het sporten met van op tv Dave.

Realityserie over in het wel en met wee van de Amsterdamse in familie naar Roelvink.

Realityserie over het op tv de wel en wee van de uit Amsterdamse familie een Roelvink.

november 2019
31-03-2015 20:31

Afl. 7

De Roelvinkjes - Afl. 7

Dave gaat in deze laatste aflevering werken aan zijn droom om acteur te worden en gaat een screentest doen. Blijkbaar heeft hij iets gevonden wat hem genoeg boeit om het leven serieus te nemen. Deze week wordt hij 21 jaar en hiermee dus off...

24-03-2015 20:33

Afl. 6

De Roelvinkjes - Afl. 6

Het lijkt erop dat het Dries aardig is gelukt om het ontspoorde leven van zijn losbandige zoon Dave weer op de rit te krijgen. Dave staat op tijd op voor een fotoshoot van Veronica en neemt met Dries een videoclip op voor hun gezamenlijke l...

17-03-2015 20:33

Afl. 5

De Roelvinkjes - Afl. 5

Dave pakt zijn modellencarrière weer op voor een fotoshoot op Curaçao met twee andere vrouwelijke modellen. Dries hoopt stiekem dat "de ware" voor Dave hiertussen zit. 's Avonds treden vader en zoon voor het eerst op voor de Nederlandse vak...

10-03-2015 20:32

Afl. 4

De Roelvinkjes - Afl. 4

Dave gaat zijn passie om te acteren achterna en neemt acteerles. Ook zijn Dave en Dries uitgenodigd op een aantal glamourfeestjes waaronder de Fashionweek. Hier loopt Dave een interessant contact tegen het lijf en wordt hij gevraagd voor ee...

03-03-2015 20:33

Afl. 3

De Roelvinkjes - Afl. 3

Dave en Donnie brengen hun moeder Luciënne liefdevol naar het ziekenhuis, omdat ze geopereerd wordt aan haar knie. Dries is ondertussen druk bezig met de voorbereidingen van zijn jubileum en blijft daarnaast hameren op het sporten van Dave.

24-02-2015 20:32

Afl. 2

De Roelvinkjes - Afl. 2

Realityserie over het wel en wee van de Amsterdamse familie Roelvink.

17-02-2015 20:31

Afl. 1

De Roelvinkjes - Afl. 1

Realityserie over het wel en wee van de Amsterdamse familie Roelvink.

De Roelvinkjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Roelvinkjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Roelvinkjes bij De Roelvinkjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Roelvinkjes. Heb je een uitzending van De Roelvinkjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Roelvinkjes gemist

Realityserie over het wel en wee van de familie Roelvink. Het zijn onrustige tijden voor de Amsterdamse familie. De affaires rond zoon Dave hebben Dries, zijn partner Honoria en zijn ex-vrouw Luciënne, niet onberoerd gelaten. Ze zijn echter nog steeds een hecht gezin dat er alles aan wil doen om Dave iets van zijn leven te laten maken. Weten ze Dave op het juiste pad te houden?

Uitzending gemist van De Roelvinkjes? Hier kun je alle uitzendingen van De Roelvinkjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 31-03-2015 om 20:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!