Programma gemist?

Dave met gaat in deze laatste aflevering van uit werken aan zijn droom om acteur door naar te worden en gaat tijdens een screentest doen. Blijkbaar op tv heeft uit hij iets gevonden wat hem genoeg van op tv boeit om het leven serieus door te nemen. in Deze week wordt hij 21 een tijdens jaar en hiermee dus officieel volwassen. het Om alles goed met in af te kunnen sluiten zou hij tijdens graag naar nog een gesprek met Melissa met voeren. op Helaas steekt naar zijn advocate Nienke in hier een stokje voor. Lucienne wordt in goed het bijgestaan door de haar mannen tijdens de verhuizing. van Samen door met Honoria brengt ze een naar bezoekje aan de plastisch een door chirurg.

Het lijkt erop een dat op het Dries tijdens aardig is gelukt om naar het ontspoorde een leven van zijn losbandige naar zoon Dave op tv weer op de rit te uit krijgen. de Dave staat op het tijd op voor een uit fotoshoot van Veronica en in neemt met Dries een van met videoclip op voor tijdens hun gezamenlijke lied. Lucienne heeft een een huis het gevonden voor haar en haar in twee jongens. Na tijdens een intensieve voorbereiding een vindt het grootse op jubileumfeest door van Dries deze week met plaats.

Dave pakt zijn tijdens van modellencarrière weer op voor een fotoshoot op op Curaçao naar met twee andere vrouwelijke naar modellen. Dries van hoopt stiekem op dat "de met ware" voor Dave uit hiertussen zit. 's Avonds treden uit vader en zoon voor naar het eerst een op voor de Nederlandse het vakantiegangers en tijdens grijpt Dave uit zijn kans als de DJ in de in zomerzon.

Dave op gaat zijn passie om te tijdens acteren achterna op tv en neemt de acteerles. Ook door zijn Dave en Dries uitgenodigd op op een een aantal glamourfeestjes waaronder de Fashionweek. door Hier tijdens loopt Dave een interessant het contact tegen in het lijf en wordt hij naar gevraagd voor met een in fotoshoot in het buitenland. Om met tijdens een de goed lijf voor de dag tijdens te komen, gaat tijdens hij naar in kickboksles en uit pakt hij een uit zonnebankje.

Dave een en Donnie brengen de hun moeder Luciënne liefdevol in naar uit het ziekenhuis, omdat ze geopereerd wordt in aan het haar knie. Dries is een ondertussen druk bezig met in de een voorbereidingen van zijn jubileum in en blijft daarnaast tijdens hameren naar op het sporten van een Dave.

Realityserie over op tv het wel met en wee van de Amsterdamse door familie de Roelvink.

Realityserie over op tv het wel op en wee van de Amsterdamse naar de familie Roelvink.

juli 2021
31-03-2015 20:31

Afl. 7

De Roelvinkjes - Afl. 7

Dave gaat in deze laatste aflevering werken aan zijn droom om acteur te worden en gaat een screentest doen. Blijkbaar heeft hij iets gevonden wat hem genoeg boeit om het leven serieus te nemen. Deze week wordt hij 21 jaar en hiermee dus off...

24-03-2015 20:33

Afl. 6

De Roelvinkjes - Afl. 6

Het lijkt erop dat het Dries aardig is gelukt om het ontspoorde leven van zijn losbandige zoon Dave weer op de rit te krijgen. Dave staat op tijd op voor een fotoshoot van Veronica en neemt met Dries een videoclip op voor hun gezamenlijke l...

17-03-2015 20:33

Afl. 5

De Roelvinkjes - Afl. 5

Dave pakt zijn modellencarrière weer op voor een fotoshoot op Curaçao met twee andere vrouwelijke modellen. Dries hoopt stiekem dat "de ware" voor Dave hiertussen zit. 's Avonds treden vader en zoon voor het eerst op voor de Nederlandse vak...

10-03-2015 20:32

Afl. 4

De Roelvinkjes - Afl. 4

Dave gaat zijn passie om te acteren achterna en neemt acteerles. Ook zijn Dave en Dries uitgenodigd op een aantal glamourfeestjes waaronder de Fashionweek. Hier loopt Dave een interessant contact tegen het lijf en wordt hij gevraagd voor ee...

03-03-2015 20:33

Afl. 3

De Roelvinkjes - Afl. 3

Dave en Donnie brengen hun moeder Luciënne liefdevol naar het ziekenhuis, omdat ze geopereerd wordt aan haar knie. Dries is ondertussen druk bezig met de voorbereidingen van zijn jubileum en blijft daarnaast hameren op het sporten van Dave.

24-02-2015 20:32

Afl. 2

De Roelvinkjes - Afl. 2

Realityserie over het wel en wee van de Amsterdamse familie Roelvink.

17-02-2015 20:31

Afl. 1

De Roelvinkjes - Afl. 1

Realityserie over het wel en wee van de Amsterdamse familie Roelvink.

De Roelvinkjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Roelvinkjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Roelvinkjes bij De Roelvinkjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Roelvinkjes. Heb je een uitzending van De Roelvinkjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Roelvinkjes gemist

Realityserie over het wel en wee van de familie Roelvink. Het zijn onrustige tijden voor de Amsterdamse familie. De affaires rond zoon Dave hebben Dries, zijn partner Honoria en zijn ex-vrouw Luciënne, niet onberoerd gelaten. Ze zijn echter nog steeds een hecht gezin dat er alles aan wil doen om Dave iets van zijn leven te laten maken. Weten ze Dave op het juiste pad te houden?

Uitzending gemist van De Roelvinkjes? Hier kun je alle uitzendingen van De Roelvinkjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 31-03-2015 om 20:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!