Programma gemist?

Dave tijdens gaat in tijdens deze laatste aflevering werken aan op tv zijn de droom om acteur op tv te worden en gaat met een screentest op tv doen. Blijkbaar heeft hij iets gevonden van een wat hem genoeg boeit om tijdens het de leven serieus te nemen. Deze week het wordt hij 21 door een jaar en hiermee dus officieel met volwassen. Om een alles goed af te de kunnen sluiten tijdens zou hij graag nog door een gesprek naar met Melissa op tv voeren. Helaas steekt zijn door advocate Nienke hier met een stokje voor. naar Lucienne wordt goed bijgestaan een door de haar mannen tijdens de door verhuizing. Samen met Honoria brengt op tv ze door een bezoekje aan de plastisch naar een chirurg.

Het tijdens lijkt erop dat het uit Dries op tv aardig is gelukt om het ontspoorde in leven van door zijn in losbandige zoon Dave weer op uit de rit te in krijgen. Dave op tv staat op uit tijd op voor een fotoshoot van van Veronica en neemt op met Dries een een op videoclip op voor op tv hun gezamenlijke lied. Lucienne met heeft een huis gevonden de voor haar en haar in twee een jongens. Na het een intensieve voorbereiding met vindt het grootse een jubileumfeest van Dries uit deze week plaats.

Dave het pakt zijn modellencarrière weer op een voor in een fotoshoot op Curaçao op met twee andere op vrouwelijke modellen. Dries met hoopt stiekem een dat "de ware" voor uit Dave van hiertussen zit. 's van Avonds treden vader en door zoon voor de het eerst op voor de Nederlandse in vakantiegangers en grijpt met Dave zijn de kans als DJ in door in de zomerzon.

Dave gaat van zijn passie van om te het acteren achterna en neemt acteerles. Ook naar zijn uit Dave en Dries op uitgenodigd op een aantal glamourfeestjes door waaronder de Fashionweek. de Hier loopt Dave op met een interessant contact naar tegen het lijf door en wordt hij uit gevraagd voor een het fotoshoot in het naar buitenland. Om met een goed tijdens lijf een voor de dag te komen, gaat op tv naar hij naar kickboksles en op pakt hij een van zonnebankje.

Dave tijdens en Donnie brengen hun door moeder Luciënne liefdevol naar op het de ziekenhuis, omdat ze het geopereerd wordt aan haar door knie. een Dries is ondertussen de druk bezig met in de voorbereidingen van zijn jubileum en door blijft op daarnaast hameren door op het sporten van tijdens Dave.

Realityserie naar over het de wel en wee van het de Amsterdamse familie het Roelvink.

Realityserie over het uit wel en wee naar uit van de Amsterdamse familie in Roelvink.

april 2020
31-03-2015 20:31

Afl. 7

De Roelvinkjes - Afl. 7

Dave gaat in deze laatste aflevering werken aan zijn droom om acteur te worden en gaat een screentest doen. Blijkbaar heeft hij iets gevonden wat hem genoeg boeit om het leven serieus te nemen. Deze week wordt hij 21 jaar en hiermee dus off...

24-03-2015 20:33

Afl. 6

De Roelvinkjes - Afl. 6

Het lijkt erop dat het Dries aardig is gelukt om het ontspoorde leven van zijn losbandige zoon Dave weer op de rit te krijgen. Dave staat op tijd op voor een fotoshoot van Veronica en neemt met Dries een videoclip op voor hun gezamenlijke l...

17-03-2015 20:33

Afl. 5

De Roelvinkjes - Afl. 5

Dave pakt zijn modellencarrière weer op voor een fotoshoot op Curaçao met twee andere vrouwelijke modellen. Dries hoopt stiekem dat "de ware" voor Dave hiertussen zit. 's Avonds treden vader en zoon voor het eerst op voor de Nederlandse vak...

10-03-2015 20:32

Afl. 4

De Roelvinkjes - Afl. 4

Dave gaat zijn passie om te acteren achterna en neemt acteerles. Ook zijn Dave en Dries uitgenodigd op een aantal glamourfeestjes waaronder de Fashionweek. Hier loopt Dave een interessant contact tegen het lijf en wordt hij gevraagd voor ee...

03-03-2015 20:33

Afl. 3

De Roelvinkjes - Afl. 3

Dave en Donnie brengen hun moeder Luciënne liefdevol naar het ziekenhuis, omdat ze geopereerd wordt aan haar knie. Dries is ondertussen druk bezig met de voorbereidingen van zijn jubileum en blijft daarnaast hameren op het sporten van Dave.

24-02-2015 20:32

Afl. 2

De Roelvinkjes - Afl. 2

Realityserie over het wel en wee van de Amsterdamse familie Roelvink.

17-02-2015 20:31

Afl. 1

De Roelvinkjes - Afl. 1

Realityserie over het wel en wee van de Amsterdamse familie Roelvink.

De Roelvinkjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Roelvinkjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Roelvinkjes bij De Roelvinkjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Roelvinkjes. Heb je een uitzending van De Roelvinkjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Roelvinkjes gemist

Realityserie over het wel en wee van de familie Roelvink. Het zijn onrustige tijden voor de Amsterdamse familie. De affaires rond zoon Dave hebben Dries, zijn partner Honoria en zijn ex-vrouw Luciënne, niet onberoerd gelaten. Ze zijn echter nog steeds een hecht gezin dat er alles aan wil doen om Dave iets van zijn leven te laten maken. Weten ze Dave op het juiste pad te houden?

Uitzending gemist van De Roelvinkjes? Hier kun je alle uitzendingen van De Roelvinkjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 31-03-2015 om 20:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!