Programma gemist?

Dave naar gaat in het deze laatste aflevering werken aan op tv zijn naar droom om acteur te worden met en gaat een door screentest doen. Blijkbaar heeft het hij iets gevonden van wat uit hem genoeg boeit een om het leven serieus door te nemen. Deze week door wordt hij 21 naar door jaar en hiermee het dus officieel volwassen. Om alles tijdens goed af te kunnen van sluiten zou op tv hij graag van nog een uit gesprek met Melissa voeren. het Helaas steekt zijn advocate Nienke een op hier een stokje voor. Lucienne wordt een goed op tv bijgestaan door haar mannen een tijdens de uit verhuizing. Samen op met Honoria brengt ze de een bezoekje aan de in plastisch in chirurg.

Het lijkt erop van dat tijdens het Dries tijdens aardig is gelukt om een het ontspoorde leven het van zijn losbandige zoon naar Dave weer op de de op rit te krijgen. Dave de staat op tijd door op voor een fotoshoot van op tv Veronica en neemt uit met Dries tijdens een videoclip uit op voor hun gezamenlijke van lied. van Lucienne heeft een huis gevonden door voor haar tijdens en haar twee jongens. Na uit een intensieve met voorbereiding vindt het met grootse jubileumfeest van Dries tijdens deze week het plaats.

Dave pakt met zijn modellencarrière weer het op voor op tv een fotoshoot op Curaçao met uit twee een andere vrouwelijke modellen. het Dries hoopt door stiekem dat "de ware" voor een Dave hiertussen tijdens zit. 's Avonds treden het vader en in zoon voor het naar eerst op voor van de Nederlandse vakantiegangers en met grijpt Dave van zijn kans als DJ in in de op zomerzon.

Dave naar gaat zijn passie in om te op tv acteren achterna en neemt acteerles. tijdens Ook zijn Dave en tijdens Dries in uitgenodigd op een aantal op tv glamourfeestjes waaronder de tijdens Fashionweek. de Hier loopt Dave de een interessant contact tegen het lijf tijdens en wordt een hij gevraagd uit voor een fotoshoot met in het buitenland. door Om met van een goed lijf voor de uit dag te komen, het gaat van hij naar kickboksles en pakt hij in een naar zonnebankje.

Dave en Donnie de brengen hun moeder op tv een Luciënne liefdevol naar het ziekenhuis, omdat op tv naar ze geopereerd wordt aan met haar knie. het Dries is ondertussen druk uit bezig met de uit voorbereidingen van zijn jubileum van en blijft daarnaast hameren met op het van sporten van door Dave.

Realityserie het over het wel en op tv wee van de door Amsterdamse familie het Roelvink.

Realityserie over het het wel en in wee van de door Amsterdamse familie uit Roelvink.

november 2020
31-03-2015 20:31

Afl. 7

De Roelvinkjes - Afl. 7

Dave gaat in deze laatste aflevering werken aan zijn droom om acteur te worden en gaat een screentest doen. Blijkbaar heeft hij iets gevonden wat hem genoeg boeit om het leven serieus te nemen. Deze week wordt hij 21 jaar en hiermee dus off...

24-03-2015 20:33

Afl. 6

De Roelvinkjes - Afl. 6

Het lijkt erop dat het Dries aardig is gelukt om het ontspoorde leven van zijn losbandige zoon Dave weer op de rit te krijgen. Dave staat op tijd op voor een fotoshoot van Veronica en neemt met Dries een videoclip op voor hun gezamenlijke l...

17-03-2015 20:33

Afl. 5

De Roelvinkjes - Afl. 5

Dave pakt zijn modellencarrière weer op voor een fotoshoot op Curaçao met twee andere vrouwelijke modellen. Dries hoopt stiekem dat "de ware" voor Dave hiertussen zit. 's Avonds treden vader en zoon voor het eerst op voor de Nederlandse vak...

10-03-2015 20:32

Afl. 4

De Roelvinkjes - Afl. 4

Dave gaat zijn passie om te acteren achterna en neemt acteerles. Ook zijn Dave en Dries uitgenodigd op een aantal glamourfeestjes waaronder de Fashionweek. Hier loopt Dave een interessant contact tegen het lijf en wordt hij gevraagd voor ee...

03-03-2015 20:33

Afl. 3

De Roelvinkjes - Afl. 3

Dave en Donnie brengen hun moeder Luciënne liefdevol naar het ziekenhuis, omdat ze geopereerd wordt aan haar knie. Dries is ondertussen druk bezig met de voorbereidingen van zijn jubileum en blijft daarnaast hameren op het sporten van Dave.

24-02-2015 20:32

Afl. 2

De Roelvinkjes - Afl. 2

Realityserie over het wel en wee van de Amsterdamse familie Roelvink.

17-02-2015 20:31

Afl. 1

De Roelvinkjes - Afl. 1

Realityserie over het wel en wee van de Amsterdamse familie Roelvink.

De Roelvinkjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Roelvinkjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Roelvinkjes bij De Roelvinkjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Roelvinkjes. Heb je een uitzending van De Roelvinkjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Roelvinkjes gemist

Realityserie over het wel en wee van de familie Roelvink. Het zijn onrustige tijden voor de Amsterdamse familie. De affaires rond zoon Dave hebben Dries, zijn partner Honoria en zijn ex-vrouw Luciënne, niet onberoerd gelaten. Ze zijn echter nog steeds een hecht gezin dat er alles aan wil doen om Dave iets van zijn leven te laten maken. Weten ze Dave op het juiste pad te houden?

Uitzending gemist van De Roelvinkjes? Hier kun je alle uitzendingen van De Roelvinkjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 31-03-2015 om 20:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!