Programma gemist?

Dave de gaat in deze laatste op tv aflevering in werken aan zijn uit droom om acteur te worden uit en een gaat een screentest doen. Blijkbaar heeft een hij iets gevonden uit wat hem genoeg met de boeit om het leven in serieus te nemen. Deze op tv week wordt hij 21 de jaar en hiermee van dus een officieel volwassen. Om alles in goed af te kunnen in sluiten zou een hij graag nog door een gesprek met naar Melissa voeren. Helaas steekt het tijdens zijn advocate Nienke hier met een stokje voor. Lucienne wordt op goed het bijgestaan door door haar mannen tijdens de verhuizing. Samen tijdens het met Honoria brengt in ze een bezoekje aan de van plastisch tijdens chirurg.

Het lijkt erop door een dat het Dries aardig is het gelukt om het naar ontspoorde leven op van zijn losbandige een zoon Dave de weer op de rit te krijgen. door Dave op staat op tijd door op voor uit een fotoshoot van de Veronica en neemt tijdens met Dries een videoclip op voor in hun het gezamenlijke lied. Lucienne heeft naar een van huis gevonden voor de haar en haar twee op jongens. Na een intensieve op tv voorbereiding op tv vindt het grootse jubileumfeest van naar Dries deze in week plaats.

Dave pakt zijn op de modellencarrière weer op voor een fotoshoot de op Curaçao met met twee andere door vrouwelijke modellen. Dries hoopt de stiekem dat in "de ware" voor van Dave door hiertussen zit. 's Avonds van treden vader en de zoon voor het eerst het op voor de Nederlandse op tv op tv vakantiegangers en grijpt Dave met zijn kans door als DJ in de uit zomerzon.

Dave een gaat zijn uit passie om te acteren achterna en met neemt met acteerles. Ook zijn door Dave en Dries de uitgenodigd op een het aantal glamourfeestjes het waaronder de Fashionweek. Hier naar loopt Dave een de interessant contact tegen het lijf het een en wordt hij gevraagd voor een het fotoshoot in het een buitenland. Om met tijdens een goed lijf op voor de de dag te komen, gaat tijdens hij de naar kickboksles en pakt hij op tv een naar zonnebankje.

Dave en Donnie uit brengen de hun moeder naar Luciënne liefdevol naar het ziekenhuis, omdat op ze geopereerd wordt op aan uit haar knie. Dries is het ondertussen in druk bezig met de voorbereidingen de van een zijn jubileum en blijft daarnaast hameren het op tv op het sporten van van Dave.

Realityserie over een het wel en het wee tijdens van de Amsterdamse in familie Roelvink.

Realityserie over op tv het uit wel en wee van de Amsterdamse op tv familie uit Roelvink.

augustus 2020
31-03-2015 20:31

Afl. 7

De Roelvinkjes - Afl. 7

Dave gaat in deze laatste aflevering werken aan zijn droom om acteur te worden en gaat een screentest doen. Blijkbaar heeft hij iets gevonden wat hem genoeg boeit om het leven serieus te nemen. Deze week wordt hij 21 jaar en hiermee dus off...

24-03-2015 20:33

Afl. 6

De Roelvinkjes - Afl. 6

Het lijkt erop dat het Dries aardig is gelukt om het ontspoorde leven van zijn losbandige zoon Dave weer op de rit te krijgen. Dave staat op tijd op voor een fotoshoot van Veronica en neemt met Dries een videoclip op voor hun gezamenlijke l...

17-03-2015 20:33

Afl. 5

De Roelvinkjes - Afl. 5

Dave pakt zijn modellencarrière weer op voor een fotoshoot op Curaçao met twee andere vrouwelijke modellen. Dries hoopt stiekem dat "de ware" voor Dave hiertussen zit. 's Avonds treden vader en zoon voor het eerst op voor de Nederlandse vak...

10-03-2015 20:32

Afl. 4

De Roelvinkjes - Afl. 4

Dave gaat zijn passie om te acteren achterna en neemt acteerles. Ook zijn Dave en Dries uitgenodigd op een aantal glamourfeestjes waaronder de Fashionweek. Hier loopt Dave een interessant contact tegen het lijf en wordt hij gevraagd voor ee...

03-03-2015 20:33

Afl. 3

De Roelvinkjes - Afl. 3

Dave en Donnie brengen hun moeder Luciënne liefdevol naar het ziekenhuis, omdat ze geopereerd wordt aan haar knie. Dries is ondertussen druk bezig met de voorbereidingen van zijn jubileum en blijft daarnaast hameren op het sporten van Dave.

24-02-2015 20:32

Afl. 2

De Roelvinkjes - Afl. 2

Realityserie over het wel en wee van de Amsterdamse familie Roelvink.

17-02-2015 20:31

Afl. 1

De Roelvinkjes - Afl. 1

Realityserie over het wel en wee van de Amsterdamse familie Roelvink.

De Roelvinkjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Roelvinkjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Roelvinkjes bij De Roelvinkjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Roelvinkjes. Heb je een uitzending van De Roelvinkjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Roelvinkjes gemist

Realityserie over het wel en wee van de familie Roelvink. Het zijn onrustige tijden voor de Amsterdamse familie. De affaires rond zoon Dave hebben Dries, zijn partner Honoria en zijn ex-vrouw Luciënne, niet onberoerd gelaten. Ze zijn echter nog steeds een hecht gezin dat er alles aan wil doen om Dave iets van zijn leven te laten maken. Weten ze Dave op het juiste pad te houden?

Uitzending gemist van De Roelvinkjes? Hier kun je alle uitzendingen van De Roelvinkjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 31-03-2015 om 20:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!