Programma gemist?

Dave met gaat in van deze laatste aflevering werken tijdens aan zijn tijdens droom om acteur te uit worden en gaat een naar screentest doen. Blijkbaar met heeft hij iets gevonden tijdens met wat hem genoeg boeit om de het leven de serieus te nemen. Deze met week wordt op tv hij 21 jaar en tijdens hiermee dus officieel uit volwassen. op tv Om alles goed af van te kunnen sluiten zou hij de graag nog in een met gesprek met Melissa voeren. Helaas steekt met zijn advocate Nienke een hier een op tv stokje voor. door Lucienne wordt goed bijgestaan door met haar in mannen tijdens de uit verhuizing. Samen naar met Honoria brengt ze een bezoekje tijdens aan de op plastisch van chirurg.

Het lijkt een erop een dat het Dries aardig is de gelukt om het op tv ontspoorde leven van zijn in losbandige zoon van Dave weer op een de de rit te krijgen. Dave tijdens staat op een tijd op voor een de fotoshoot van Veronica en neemt van met Dries met een het videoclip op voor hun op tv gezamenlijke lied. van Lucienne heeft een huis gevonden voor het haar en tijdens haar twee jongens. een Na een intensieve op voorbereiding vindt het een grootse jubileumfeest de van Dries het deze week plaats.

Dave pakt tijdens zijn modellencarrière weer de op voor een fotoshoot het op met Curaçao met twee in andere vrouwelijke het modellen. Dries hoopt stiekem dat "de tijdens ware" op tv voor Dave op tv hiertussen zit. 's Avonds treden naar vader en zoon een voor het naar eerst op voor de op tv Nederlandse vakantiegangers de en grijpt Dave zijn kans uit als DJ het in de door zomerzon.

Dave gaat op zijn passie om door te door acteren achterna en neemt acteerles. Ook de van zijn Dave en Dries op tv uitgenodigd op een op tv aantal glamourfeestjes een waaronder de Fashionweek. het Hier loopt Dave een interessant contact van het tegen het lijf van en wordt hij het gevraagd voor een uit fotoshoot in het een buitenland. Om met een goed lijf op tv voor uit de dag te in komen, gaat hij naar de kickboksles en met pakt hij een van zonnebankje.

Dave uit en Donnie brengen hun moeder de Luciënne liefdevol van naar het ziekenhuis, het omdat ze geopereerd wordt de naar aan haar knie. Dries tijdens is ondertussen druk bezig uit met de voorbereidingen van met zijn jubileum en van blijft daarnaast in hameren op het het sporten van in Dave.

Realityserie de over het wel van en wee van de Amsterdamse op tv van familie Roelvink.

Realityserie over het het op tv wel en wee van de Amsterdamse van familie het Roelvink.

april 2021
31-03-2015 20:31

Afl. 7

De Roelvinkjes - Afl. 7

Dave gaat in deze laatste aflevering werken aan zijn droom om acteur te worden en gaat een screentest doen. Blijkbaar heeft hij iets gevonden wat hem genoeg boeit om het leven serieus te nemen. Deze week wordt hij 21 jaar en hiermee dus off...

24-03-2015 20:33

Afl. 6

De Roelvinkjes - Afl. 6

Het lijkt erop dat het Dries aardig is gelukt om het ontspoorde leven van zijn losbandige zoon Dave weer op de rit te krijgen. Dave staat op tijd op voor een fotoshoot van Veronica en neemt met Dries een videoclip op voor hun gezamenlijke l...

17-03-2015 20:33

Afl. 5

De Roelvinkjes - Afl. 5

Dave pakt zijn modellencarrière weer op voor een fotoshoot op Curaçao met twee andere vrouwelijke modellen. Dries hoopt stiekem dat "de ware" voor Dave hiertussen zit. 's Avonds treden vader en zoon voor het eerst op voor de Nederlandse vak...

10-03-2015 20:32

Afl. 4

De Roelvinkjes - Afl. 4

Dave gaat zijn passie om te acteren achterna en neemt acteerles. Ook zijn Dave en Dries uitgenodigd op een aantal glamourfeestjes waaronder de Fashionweek. Hier loopt Dave een interessant contact tegen het lijf en wordt hij gevraagd voor ee...

03-03-2015 20:33

Afl. 3

De Roelvinkjes - Afl. 3

Dave en Donnie brengen hun moeder Luciënne liefdevol naar het ziekenhuis, omdat ze geopereerd wordt aan haar knie. Dries is ondertussen druk bezig met de voorbereidingen van zijn jubileum en blijft daarnaast hameren op het sporten van Dave.

24-02-2015 20:32

Afl. 2

De Roelvinkjes - Afl. 2

Realityserie over het wel en wee van de Amsterdamse familie Roelvink.

17-02-2015 20:31

Afl. 1

De Roelvinkjes - Afl. 1

Realityserie over het wel en wee van de Amsterdamse familie Roelvink.

De Roelvinkjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Roelvinkjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Roelvinkjes bij De Roelvinkjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Roelvinkjes. Heb je een uitzending van De Roelvinkjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Roelvinkjes gemist

Realityserie over het wel en wee van de familie Roelvink. Het zijn onrustige tijden voor de Amsterdamse familie. De affaires rond zoon Dave hebben Dries, zijn partner Honoria en zijn ex-vrouw Luciënne, niet onberoerd gelaten. Ze zijn echter nog steeds een hecht gezin dat er alles aan wil doen om Dave iets van zijn leven te laten maken. Weten ze Dave op het juiste pad te houden?

Uitzending gemist van De Roelvinkjes? Hier kun je alle uitzendingen van De Roelvinkjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 31-03-2015 om 20:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!