Programma gemist?

Dave door gaat in deze op laatste aflevering werken de aan zijn droom in om acteur een te worden en op gaat een screentest doen. Blijkbaar heeft het hij iets gevonden op wat hem op tv genoeg boeit om het van leven op tv serieus te nemen. tijdens Deze week wordt hij met 21 de jaar en hiermee tijdens dus officieel volwassen. tijdens Om alles goed met af te kunnen sluiten zou hij op graag nog een op tijdens gesprek met Melissa op tv voeren. Helaas steekt zijn advocate op Nienke hier een van stokje voor. op Lucienne wordt goed bijgestaan uit door haar mannen tijdens uit de verhuizing. Samen in met Honoria van brengt ze een bezoekje op tv van aan de plastisch het chirurg.

Het de lijkt erop dat het het Dries aardig is gelukt tijdens op om het ontspoorde het leven van zijn losbandige zoon Dave naar weer op de de rit te het krijgen. Dave staat op de tijd op een voor een fotoshoot op van Veronica en neemt het met een Dries een videoclip de op voor hun een gezamenlijke lied. Lucienne tijdens heeft een tijdens huis gevonden voor haar en met haar de twee jongens. Na een op intensieve voorbereiding vindt op het grootse jubileumfeest van een Dries deze de week plaats.

Dave pakt zijn tijdens door modellencarrière weer op op voor een fotoshoot op door Curaçao met twee andere het vrouwelijke in modellen. Dries hoopt naar stiekem dat "de ware" voor met Dave hiertussen zit. een 's Avonds treden met vader en zoon voor de het door eerst op voor door de Nederlandse vakantiegangers in en grijpt Dave zijn de kans als DJ het in de met zomerzon.

Dave met gaat zijn passie om te van acteren achterna naar en neemt acteerles. op tv Ook een zijn Dave en Dries een uitgenodigd op een aantal uit glamourfeestjes tijdens waaronder de Fashionweek. in Hier loopt Dave een interessant in contact tegen het lijf in en met wordt hij uit gevraagd voor een fotoshoot een in het buitenland. in Om met op tv een goed lijf voor de van dag te komen, gaat met hij naar kickboksles een en pakt hij het op een zonnebankje.

Dave op tv en Donnie brengen hun met moeder Luciënne liefdevol op tv naar het op tv ziekenhuis, omdat ze uit geopereerd wordt aan een haar knie. Dries is op tv ondertussen tijdens druk bezig met de voorbereidingen van op tv het zijn jubileum en op tv blijft daarnaast hameren op door het sporten van in Dave.

Realityserie over het het het wel en wee op tv van de Amsterdamse familie in Roelvink.

Realityserie over het met wel en wee het tijdens van de Amsterdamse familie een Roelvink.

september 2020
31-03-2015 20:31

Afl. 7

De Roelvinkjes - Afl. 7

Dave gaat in deze laatste aflevering werken aan zijn droom om acteur te worden en gaat een screentest doen. Blijkbaar heeft hij iets gevonden wat hem genoeg boeit om het leven serieus te nemen. Deze week wordt hij 21 jaar en hiermee dus off...

24-03-2015 20:33

Afl. 6

De Roelvinkjes - Afl. 6

Het lijkt erop dat het Dries aardig is gelukt om het ontspoorde leven van zijn losbandige zoon Dave weer op de rit te krijgen. Dave staat op tijd op voor een fotoshoot van Veronica en neemt met Dries een videoclip op voor hun gezamenlijke l...

17-03-2015 20:33

Afl. 5

De Roelvinkjes - Afl. 5

Dave pakt zijn modellencarrière weer op voor een fotoshoot op Curaçao met twee andere vrouwelijke modellen. Dries hoopt stiekem dat "de ware" voor Dave hiertussen zit. 's Avonds treden vader en zoon voor het eerst op voor de Nederlandse vak...

10-03-2015 20:32

Afl. 4

De Roelvinkjes - Afl. 4

Dave gaat zijn passie om te acteren achterna en neemt acteerles. Ook zijn Dave en Dries uitgenodigd op een aantal glamourfeestjes waaronder de Fashionweek. Hier loopt Dave een interessant contact tegen het lijf en wordt hij gevraagd voor ee...

03-03-2015 20:33

Afl. 3

De Roelvinkjes - Afl. 3

Dave en Donnie brengen hun moeder Luciënne liefdevol naar het ziekenhuis, omdat ze geopereerd wordt aan haar knie. Dries is ondertussen druk bezig met de voorbereidingen van zijn jubileum en blijft daarnaast hameren op het sporten van Dave.

24-02-2015 20:32

Afl. 2

De Roelvinkjes - Afl. 2

Realityserie over het wel en wee van de Amsterdamse familie Roelvink.

17-02-2015 20:31

Afl. 1

De Roelvinkjes - Afl. 1

Realityserie over het wel en wee van de Amsterdamse familie Roelvink.

De Roelvinkjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Roelvinkjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Roelvinkjes bij De Roelvinkjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Roelvinkjes. Heb je een uitzending van De Roelvinkjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Roelvinkjes gemist

Realityserie over het wel en wee van de familie Roelvink. Het zijn onrustige tijden voor de Amsterdamse familie. De affaires rond zoon Dave hebben Dries, zijn partner Honoria en zijn ex-vrouw Luciënne, niet onberoerd gelaten. Ze zijn echter nog steeds een hecht gezin dat er alles aan wil doen om Dave iets van zijn leven te laten maken. Weten ze Dave op het juiste pad te houden?

Uitzending gemist van De Roelvinkjes? Hier kun je alle uitzendingen van De Roelvinkjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 31-03-2015 om 20:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!