Programma gemist?
augustus 2021
28-08-2009 22:18

Najaar 2009 aflevering 1

So You Think You Can Dance 2009: Vooruitblik - Najaar 2009 aflevering 1

So You Think You Can Dance is een Nederlandse, Vlaamse dans competitie en een realityshow dat wordt uitgezonden door RTL4 en VTM. De show laat een mix zien van verschillende kandidaten, danser van de straat tot winnaars van nationale wedstr...

So You Think You Can Dance 2009: Vooruitblik gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van So You Think You Can Dance 2009: Vooruitblik de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van So You Think You Can Dance 2009: Vooruitblik bij So You Think You Can Dance 2009: Vooruitblik liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van So You Think You Can Dance 2009: Vooruitblik. Heb je een uitzending van So You Think You Can Dance 2009: Vooruitblik gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

So You Think You Can Dance 2009: Vooruitblik gemist

So You Think You Can Dance is een Nederlandse, Vlaamse dans competitie en een realityshow dat wordt uitgezonden door RTL4 en VTM. De show laat een mix zien van verschillende kandidaten, danser van de straat tot winnaars van nationale wedstrijden. Maar alle kandidaten moeten hard werken tijdens de auditieprocedure en de gehele show. Ze moeten laten zien dat ze veelzijdig zijn en niet goed zijn in één bepaalde genre.

Uitzending gemist van So You Think You Can Dance 2009: Vooruitblik? Hier kun je alle uitzendingen van So You Think You Can Dance 2009: Vooruitblik kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-08-2009 om 22:18 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!