Programma gemist?

Amerikaanse tijdens documentaire waarin naar jonge criminelen achter de naar tralies van een uit zwaarbeveiligde gevangenis in Indiana met worden gevolgd. De veertig naar tieners die hier met het hun straf uitzitten, uit zijn als volwassenen door berecht.

juli 2021
19-02-2015 21:30

Afl. 1

Etters Achter De Tralies: Indiana's Meest Beruchte Gevangenissen - Afl. 1

Amerikaanse documentaire waarin jonge criminelen achter de tralies van een zwaarbeveiligde gevangenis in Indiana worden gevolgd. De veertig tieners die hier hun straf uitzitten, zijn als volwassenen berecht.

Etters Achter De Tralies: Indiana's Meest Beruchte Gevangenissen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Etters Achter De Tralies: Indiana's Meest Beruchte Gevangenissen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Etters Achter De Tralies: Indiana's Meest Beruchte Gevangenissen bij Etters Achter De Tralies: Indiana's Meest Beruchte Gevangenissen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Etters Achter De Tralies: Indiana's Meest Beruchte Gevangenissen. Heb je een uitzending van Etters Achter De Tralies: Indiana's Meest Beruchte Gevangenissen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Etters Achter De Tralies: Indiana's Meest Beruchte Gevangenissen gemist

Amerikaanse documentaire waarin jonge criminelen achter de tralies van een zwaarbeveiligde gevangenis in Indiana worden gevolgd. De veertig tieners die hier hun straf uitzitten, zijn als volwassenen berecht. Ze zitten vast voor de meest uiteenlopende misdrijven, variërend van diefstal, mishandeling, gewapende overvallen tot moord. De veroordeelde jongens moeten flink boeten voor hun daden. Of ze ooit nog een normaal leven zullen leiden, is dan ook de grote vraag.

Uitzending gemist van Etters Achter De Tralies: Indiana's Meest Beruchte Gevangenissen? Hier kun je alle uitzendingen van Etters Achter De Tralies: Indiana's Meest Beruchte Gevangenissen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-02-2015 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!