Programma gemist?

Vanavond is naar de laatste aflevering op tv van het op vierde seizoen van tijdens Anita wordt Opgenomen het te zien. Anita Witzier door verblijft tijdens dit seizoen een uit aantal maanden in de Penitentiaire de Inrichting Nieuwersluis waar een normaal gesproken de deuren de voor van buitenstaanders gesloten blijven. naar Ze leeft in deze serie naar mee met de uit gedetineerden en in medewerkers van de vrouwengevangenis in een en gaat het uit gesprek met hen aan. In deze met laatste aflevering een maakt Anita op kennis met Zahra die door een baby van uit 9 maanden de bij zich heeft in op haar cel. van Binnenkort mag de baby door niet meer bij haar op tv wonen, uit maar zal familie de zorg tijdens op zich moeten nemen. op tv Directeur Harry de legt uit waarom met dat het nodig is. Aangezien het weekend met is in de naar gevangenis mogen in de langgestrafte gedetineerden het kijken of ze nog kunnen door fietsen. tijdens Ze mogen van één keer per jaar een paar op tv rondjes maken op het de met luchtplaats. Daarnaast in spreekt Anita met José (43). José uit mag binnenkort een voor het eerst naar met op verlof na 9 op tv jaar cel. Ze het kijkt er naar uit maar de vindt het ook spannend. de Zou door de buitenwereld naar heel erg veranderd zijn? naar En gaat op tv ze de gevangenispoezen niet heel erg het door missen?

Anita uit spreekt met Ingrid (48). Ingrids met tienerkinderen het komen op bezoek. Nu van allebei hun op ouders gevangenzitten de moeten ze snel volwassen worden. op tv Later het is Anita te naar gast op het verjaardagsfeestje een van Dina van (42). Zij viert haar verjaardag van samen met haar vaste de club langgestrafte vriendinnen. de Elk door nieuw jaar in de gevangenis met is een het moeilijk moment op en de dames naar zoeken steun door bij elkaar. Medewerker een Peter en gedetineerde Noura (24) het spelen samen gitaar. op tv Dat van vinden veel mensen gek, maar Peter door niet. van Hij kent van het leed dat op achter de celdeur een schuilgaat.

Anita op tv helpt Dina en Feride met tijdens het maken een van het lekkere hapjes voor hun kinderen, die uit één keer op tv in de maand op van bezoek komen. een Dina's zoon van veertien op komt alleen met de op tv de trein naar de op tv gevangenis om samen het met haar in zijn verjaardag te vieren. Het afscheid tijdens valt zwaar. de Ook in Ingrid (48) zal met haar kinderen voor lange tijd tijdens moeten missen. Ze is van met net veroordeeld voor tien jaar voor de met de moord op haar naar schoonmoeder. Anita op tv doet mee aan het sportuurtje naar en van knappe arbeidsbegeleider Martijn vertelt dat op tv hij naar regelmatig oneerbare voorstellen in krijgt.

Er in komen drugshonden uit op bezoek, want ondanks de in strenge controles wil op er nog wel de eens wat binnengesmokkeld worden een in in de gevangenis. tijdens Frida (34) is tegen op tv de lamp gelopen na een naar uit positieve urinecontrole. Ze op tv moet het vijf dagen door zonder tv doen, maar in is het hier niet in mee eens. een Anita maakt ook door kennis met Linda op tv (50) die ooit een naar eigen het kapperszaak had maar afgleed toen op ze naar verslaafd raakte aan speed. op tv Haar criminele carrière begon naar door met het stelen van biologische kipfilet tijdens in de supermarkt. op Aan de het eind van de een dag laat Anita met zich opsluiten de in een cel in om zelf te ervaren op tv hoe in het is om gevangen te op tv zitten.

Anita tijdens werkt mee in op de arbeidszaal, waar vrouwen tijdens voor 3 van euro en 4 cent door per dagdeel uit klemmetjes in elkaar zetten. Het op tv is op tv eentonig werk maar beter dan tijdens op uit je cel zitten. Tijdens het het koken vertellen Caroline de van en Amanda Anita van alles over seks in de de gevangenis. Daarna wordt Anita met door medewerker een Dinet meegenomen naar naar de BZT-ruimte, waar op tv partners van elkaar privé kunnen ontmoeten. Ze vindt in het er niet met uit bepaald gezellig. En er ontstaat op tv commotie als van een agressieve gedetineerde glas in gooit naar een in medewerker. Het Intern naar Bijstand de Team moet komen om haar in over te brengen naar de de op isolatie-afdeling.

Vanavond start het naar vierde van seizoen van het programma Anita uit wordt Opgenomen. met In dit in seizoen verblijft Anita een aantal van maanden in van de de Penitentiaire Inrichting Nieuwersluis waar in normaal gesproken de het deuren voor buitenstaanders gesloten blijven. het Anita Witzier leeft het de in deze serie mee met de in gedetineerden naar en medewerkers van de vrouwengevangenis door en gaat met het gesprek met uit hen aan. De het afleveringen zijn naar elke maandag rond 22:15 met uur te zien op een NPO 1. In met de eerste aflevering komt de Anita de gevangenis de binnen op de uit in afdeling visitatie en wordt ze zelf op ook uitgebreid gecontroleerd van op tv op drugs en andere smokkelwaar. uit Daarna tijdens maakt ze kennis met van de gedetineerden in het huis in van met bewaring. Hier ontmoet het ze gedetineerde op tv Carola, die haar man heeft bedreigd op tv met uit een broodmes omdat hij naar uit het de hoeren was naar geweest, en Ingrid die met wordt verdacht van op de moord op op tv haar schoonmoeder, maar volhoudt de onschuldig te uit zijn. In het gevangenisgedeelte ontmoet door Anita Feride. Zij op tv door zit een straf uit van tijdens 10 jaar, omdat de ze door haar gewelddadige van uit man werd gedwongen om iemand door van het leven te van door beroven.

Wat is op kwaliteit van in leven en in wat is kwaliteit van op sterven? Anita loopt in deze van laatste een aflevering mee op de het afdeling geriatrie van uit het op Albert Schweitzer-ziekenhuis in Dordrecht. naar Op deze afdeling worden ouderen van met de verschillende problemen behandeld. Hoe ver door gaan op hulpverleners in hun zorg door aan ouderen in een deze laatste fase het van uit het leven en welke gevolgen hebben door de in jarenlange bezuinigingen gehad op ouderen door die van in het ziekenhuis terechtkomen? In van dit derde een seizoen van het programma op Anita wordt Opgenomen bezoekt het door Anita wekelijks een ander ziekenhuis en op onderzoekt de steeds een een ander specialisme in in een andere leeftijdsgroep. Ze volgt op daarbij met de levenscyclus: van met neonatologie tot geriatrie.

Het het Universitair Medisch Centrum in op tv Groningen biedt door vaak de laatste strohalm voor op de COPD-patiënten. Anita Witzier loopt mee uit in de wereld een van longventielen, het zuurstof en transplantaties. in Het is een bijna op onzichtbare groep: de de zeshonderdduizend op patiënten in ons land met op tv COPD, met een ongeneeslijke longziekte de die ervoor zorgt op dat je te in weinig lucht hebt. De ziekte van ontstaat vaak door van roken of meeroken. Het op tijdens Universitair Medisch Centrum naar in Groningen is door voor veel van de deze patiënten hun laatste in strohalm. Zij hopen dat in een innovatieve ingreep in of een longtransplantatie door de kwaliteit van uit hun leven van aanzienlijk zal een verbeteren.

Het in Alexander Monro het Borstkankerziekenhuis in Bilthoven van is een gespecialiseerd en eigentijds ziekenhuis. op tv Anita Witzier van hoopt te door ontdekken of dit de uit toekomst van de uit zorg is. Steeds het vaker komen er gespecialiseerde met naar medische centra die zich toeleggen op tv op één op ziekte of behandeling. Het Alexander met Monro Borstkankerziekenhuis in door Bilthoven is zo'n het in medisch centrum. In in Nederland krijgt één op de zeven naar op vrouwen borstkanker en dagelijks sterven er van ongeveer in negen mensen van aan de gevolgen van uit deze ziekte. de Anita doet navraag naar de het nut van bevolkingsonderzoek en op chemotherapie van en hoopt in door dit eigentijdse ziekenhuis in om te zien in wat de toegevoegde van waarde is van gespecialiseerde naar zorg.

Obesitas is een door epidemie en kan naar ernstige ziektes met veroorzaken. In het uit Franciscus Gasthuis in Rotterdam in op tv ziet Anita Witzier hoe naar een maagverkleining kan naar helpen. Obesitas op is volksziekte nummer één het en veroorzaakt met vaak ernstig lichamelijk en uit geestelijk lijden. in Veel mensen hebben een oordeel over tijdens mensen op met overgewicht. Is een het eigen verantwoordelijkheid of is op tv het door echt een ziekte? Anita uit loopt in deze aflevering op naar mee op de van afdeling Bariatrische chirurgie van op het Franciscus door Gasthuis in Rotterdam, het waarbij obese jong volwassen, na met veel mislukte dieetpogingen, kiezen van de voor een maagverkleining. Is op tv het snijden door in een 'gezond lichaam' de op tv oplossing tegen het groeiende tijdens probleem van het tijdens het ernstig overgewicht?

In op het Kinderhartcentrum in van het WKZ ziet Anita op Witzier hoe artsen een en verpleegkundigen strijden met voor hun jonge patiëntjes. in Maar hoe maakbaar een de is het leven? In op tv het Kinderhartcentrum van het uit WKZ worden ieder jaar op tv honderden uit hartoperaties uitgevoerd. Anita Witzier kijkt op tv mee wat het de artsen allemaal op kunnen doen met om kinderen met een van hartafwijking van te helpen. Maar ondanks alle nieuwe uit inzichten en door technieken, is niet in alles maakbaar. Wat door kunnen we allemaal en uit op hoever moeten we gaan? En hoe uit is het met voor van artsen als het niet lukt om het een kindje te op beter naar te maken?

In de het Kinderhartcentrum de van het WKZ ziet Anita Witzier naar met hoe artsen en verpleegkundigen strijden voor met hun jonge patiëntjes. met Maar hoe op maakbaar op tv is het leven? van In het Kinderhartcentrum van het het WKZ worden tijdens ieder jaar het honderden hartoperaties uitgevoerd. Anita tijdens Witzier kijkt de mee wat de artsen allemaal kunnen het met doen om kinderen naar met een hartafwijking te helpen. het Maar in ondanks alle nieuwe naar inzichten en technieken, is niet op tv alles maakbaar. Wat kunnen uit we allemaal en door hoever moeten op tv we gaan? En in hoe in is het voor uit artsen als het niet op tv lukt om op een kindje te beter op tv te maken?

Vanavond in start het derde seizoen van het Anita wordt op Opgenomen. Anita bezoekt tijdens wekelijks een ander ziekenhuis naar en onderzoekt de steeds een ander specialisme van in een een andere leeftijdsgroep. naar Ze volgt daarbij de op tv levenscyclus: van neonatologie in tot geriatrie. tijdens Anita Witzier kijkt uit naar op tv het derde seizoen het van haar op tv programma: “Al met jaren beheerst de naar zorg het nieuws. in Ik ben op ontzettend onder de uit indruk van de naar manier waarop artsen en verpleegkundigen op te uit werk gaan. Ze hebben te met maken met een hoge uit werkdruk, door waarbij het echt gaat om van mensenlevens. Tegelijkertijd met zijn zij met zo’n tijdens enorme bevlogenheid naar en toewijding aan op het werk, op ik heb van hier veel bewondering voor”. Voortschrijdende wetenschap tijdens versus kwaliteit van uit leven versus kostenbesparing: wat het kunnen op tv artsen tegenwoorden allemaal op tv en moeten we dat allemaal naar wel uit willen? Anita op draait in zes met afleveringen mee met de in zorgverleners, op zoek naar de een door antwoorden. In de eerste uitzending draait Anita op tv mee in uit het medisch team van door het de NICU, de neonatale intensive een care het unit, van het Maxima uit Medisch Centrum in Veldhoven. Op naar met deze afdeling zetten artsen zich in door om de allerkleinsten op in met leven te houden. door Kinderen van wie naar de organen nog niet rijp tijdens door zijn, omdat ze soms al uit na 24 op weken zwangerschap geboren het worden. Dit zorgt voor van veel het dilemma’s bij artsen en van ouders. Anita Witzier kijkt mee met bij door de verzorging van de deze piepkleine een mensjes, voor wie met uit man en macht wordt gestreden in door en gaat in het gesprek met zorgverleners en uit ouders.

In de laatste een aflevering van van Anita wordt door Opgenomen komt Anita in de naar een volwassenenkliniek in Vught een oude naar bekende tegen. van Zwaar onder invloed van met alcohol en cocaïne van laat Harry (27) zich een weer met opnemen op de het detoxafdeling. Harry?s groepsgenoot Koen een (26) is op tv bijna klaar met zijn behandeling. een Ooit van lag hij het op de hartbewaking doordat in hij plots stopte met GHB, op maar door nu, 5 maanden later, een is hij er klaar de van voor om naar huis tijdens te vertrekken. In de uit jongerenkliniek met in Sint-Oedenrode gaat van Rico (23) op weekendverlof. Hij op tv wil voor tijdens het eerst muziek in gaan maken de zonder daarbij een joint op tijdens te steken. Maar het zijn van z?n vrienden solidair met hem? door Ook Tristan (21) is een weer opgenomen, nadat op zijn de moeder hem knock-out in de door het tuin heeft gevonden. Het is door nu met erop of eronder door voor hem.

Anita tijdens bezoekt de aan alcoholverslaafde Harry een (27) waar het een met niet zo goed mee gaat naar sinds hij de thuis is. tijdens Anita bezoekt de aan alcoholverslaafde met Harry de (27) waar het niet zo goed de mee gaat een sinds hij uit thuis is. Voor de aan het speedverslaafde Remco (20) de het breekt een spannende tijd op tv aan omdat hij met bijna de met kliniek uit moet terwijl hij nog tijdens uit geen woning heeft. Ook voor tijdens de twintigjarige Linda zit door op tv haar behandeltijd er op, maar is in ze op sterk genoeg om de in alcohol te laten staan? de Dat uit het gevecht tegen de met verslaving pas echt uit zwaar wordt na in de opname het blijkt ook voor Rianne naar (32) waarbij de zucht door naar crack uit enorm oploopt. op tv Stapt ze weer bij een haar in aan crackverslaafde vriend in de in auto?

september 2021
26-11-2018 22:15

Slot: Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Slot: Anita wordt Opgenomen

Vanavond is de laatste aflevering van het vierde seizoen van Anita wordt Opgenomen te zien. Anita Witzier verblijft dit seizoen een aantal maanden in de Penitentiaire Inrichting Nieuwersluis waar normaal gesproken de deuren voor buitenstaan...

19-11-2018 22:10

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Anita spreekt met Ingrid (48). Ingrids tienerkinderen komen op bezoek. Nu allebei hun ouders gevangenzitten moeten ze snel volwassen worden. Later is Anita te gast op het verjaardagsfeestje van Dina (42). Zij viert haar verjaardag samen met...

12-11-2018 22:10

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Anita helpt Dina en Feride met het maken van lekkere hapjes voor hun kinderen, die één keer in de maand op bezoek komen. Dina's zoon van veertien komt alleen met de trein naar de gevangenis om samen met haar zijn verjaardag te vieren. Het a...

05-11-2018 22:15

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Er komen drugshonden op bezoek, want ondanks de strenge controles wil er nog wel eens wat binnengesmokkeld worden in de gevangenis. Frida (34) is tegen de lamp gelopen na een positieve urinecontrole. Ze moet het vijf dagen zonder tv doen, m...

29-10-2018 22:10

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Anita werkt mee in de arbeidszaal, waar vrouwen voor 3 euro en 4 cent per dagdeel klemmetjes in elkaar zetten. Het is eentonig werk maar beter dan op je cel zitten. Tijdens het koken vertellen Caroline en Amanda Anita alles over seks in de ...

22-10-2018 22:15

Terug: Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Terug: Anita wordt Opgenomen

Vanavond start het vierde seizoen van het programma Anita wordt Opgenomen. In dit seizoen verblijft Anita een aantal maanden in de Penitentiaire Inrichting Nieuwersluis waar normaal gesproken de deuren voor buitenstaanders gesloten blijven....

19-06-2017 21:25

Geriatrie Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht

Anita wordt opgenomen - Geriatrie Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht

Wat is kwaliteit van leven en wat is kwaliteit van sterven? Anita loopt in deze laatste aflevering mee op de afdeling geriatrie van het Albert Schweitzer-ziekenhuis in Dordrecht. Op deze afdeling worden ouderen met verschillende problemen b...

12-06-2017 21:30

COPD Universitair Medisch Centrum Groningen

Anita wordt opgenomen - COPD Universitair Medisch Centrum Groningen

Het Universitair Medisch Centrum in Groningen biedt vaak de laatste strohalm voor COPD-patiënten. Anita Witzier loopt mee in de wereld van longventielen, zuurstof en transplantaties. Het is een bijna onzichtbare groep: de zeshonderdduizend ...

05-06-2017 21:15

Borstkanker Alexander Monro Borstkankerziekenhuis

Anita wordt opgenomen - Borstkanker Alexander Monro Borstkankerziekenhuis

Het Alexander Monro Borstkankerziekenhuis in Bilthoven is een gespecialiseerd en eigentijds ziekenhuis. Anita Witzier hoopt te ontdekken of dit de toekomst van de zorg is. Steeds vaker komen er gespecialiseerde medische centra die zich toel...

29-05-2017 21:15

Bariatrische chirurgie (obesitas) Sint Franciscus Gasthuis in Rotterdam

Anita wordt opgenomen - Bariatrische chirurgie (obesitas) Sint Franciscus Gasthuis in Rotterdam

Obesitas is een epidemie en kan ernstige ziektes veroorzaken. In het Franciscus Gasthuis in Rotterdam ziet Anita Witzier hoe een maagverkleining kan helpen. Obesitas is volksziekte nummer één en veroorzaakt vaak ernstig lichamelijk en geest...

25-05-2017 07:20

Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

Anita wordt opgenomen - Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

In het Kinderhartcentrum van het WKZ ziet Anita Witzier hoe artsen en verpleegkundigen strijden voor hun jonge patiëntjes. Maar hoe maakbaar is het leven? In het Kinderhartcentrum van het WKZ worden ieder jaar honderden hartoperaties uitgev...

22-05-2017 22:15

Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

Anita wordt opgenomen - Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

In het Kinderhartcentrum van het WKZ ziet Anita Witzier hoe artsen en verpleegkundigen strijden voor hun jonge patiëntjes. Maar hoe maakbaar is het leven? In het Kinderhartcentrum van het WKZ worden ieder jaar honderden hartoperaties uitgev...

15-05-2017 22:10

Neonatologie Maxima Medisch Centrum in Veldhoven

Anita wordt opgenomen - Neonatologie Maxima Medisch Centrum in Veldhoven

Vanavond start het derde seizoen van Anita wordt Opgenomen. Anita bezoekt wekelijks een ander ziekenhuis en onderzoekt steeds een ander specialisme in een andere leeftijdsgroep. Ze volgt daarbij de levenscyclus: van neonatologie tot geriatr...

07-11-2016 22:05

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

In de laatste aflevering van Anita wordt Opgenomen komt Anita in de volwassenenkliniek in Vught een oude bekende tegen. Zwaar onder invloed van alcohol en cocaïne laat Harry (27) zich weer opnemen op de detoxafdeling. Harry?s groepsgenoot K...

31-10-2016 22:05

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Anita bezoekt de aan alcoholverslaafde Harry (27) waar het niet zo goed mee gaat sinds hij thuis is. Anita bezoekt de aan alcoholverslaafde Harry (27) waar het niet zo goed mee gaat sinds hij thuis is. Voor de aan speedverslaafde Remco (20)...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Anita wordt opgenomen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Anita wordt opgenomen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Anita wordt opgenomen bij Anita wordt opgenomen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Anita wordt opgenomen. Heb je een uitzending van Anita wordt opgenomen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Anita wordt opgenomen gemist

Uitzending gemist van Anita wordt opgenomen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Anita wordt opgenomen, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Anita wordt opgenomen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Anita wordt opgenomen? Hier kun je alle uitzendingen van Anita wordt opgenomen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 26-11-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!