Programma gemist?

Vanavond uit is de laatste aflevering op van het in vierde seizoen van naar Anita wordt Opgenomen in te zien. Anita Witzier de verblijft dit in seizoen een aantal maanden tijdens in de een Penitentiaire Inrichting Nieuwersluis waar het normaal gesproken de deuren op tv een voor buitenstaanders gesloten blijven. uit Ze leeft in deze serie de mee met een de het gedetineerden en medewerkers van de het vrouwengevangenis het en gaat het op tv gesprek met hen aan. In deze laatste de aflevering maakt Anita op kennis met Zahra op tv die een in baby van 9 naar maanden bij de zich heeft in op tv haar cel. Binnenkort mag de in baby met niet meer op bij haar wonen, maar zal familie in de door zorg op zich het moeten nemen. Directeur op Harry legt uit in waarom dat de nodig is. Aangezien het op tv weekend is een in de gevangenis naar mogen de langgestrafte gedetineerden kijken in of tijdens ze nog kunnen fietsen. Ze mogen van de één keer per jaar een het paar rondjes maken op het de luchtplaats. Daarnaast van op spreekt Anita met José het (43). José een mag binnenkort voor het eerst met op tv tijdens verlof na 9 jaar een cel. Ze naar kijkt er naar uit het maar vindt het ook op tv spannend. Zou de de buitenwereld heel erg een veranderd in zijn? En gaat het ze de gevangenispoezen niet heel door erg op tv missen?

Anita door spreekt met Ingrid op tv (48). Ingrids van tienerkinderen komen op bezoek. de Nu allebei hun van ouders gevangenzitten moeten ze een snel volwassen worden. Later de is Anita te een gast op een het verjaardagsfeestje van Dina de (42). een Zij viert haar verjaardag van samen met haar vaste met club langgestrafte op tv vriendinnen. het Elk nieuw jaar in het de gevangenis is een een moeilijk tijdens moment en de naar dames zoeken steun bij elkaar. Medewerker in Peter en gedetineerde een Noura (24) de spelen samen door gitaar. Dat van vinden veel mensen gek, maar Peter in niet. Hij met kent het de leed dat achter de celdeur op tv van schuilgaat.

Anita met helpt Dina en Feride in met het een maken van een lekkere hapjes voor hun kinderen, die het één keer in door van de maand op bezoek komen. uit Dina's de zoon van veertien op komt alleen met de trein naar het op de gevangenis om samen met haar de zijn tijdens verjaardag te vieren. op tv Het afscheid uit valt zwaar. Ook op tv Ingrid (48) zal haar kinderen voor de op lange tijd moeten een missen. Ze is net veroordeeld voor naar tien met jaar voor op tv de moord op haar schoonmoeder. Anita uit doet mee op aan op het sportuurtje en knappe arbeidsbegeleider door Martijn vertelt dat hij naar op regelmatig oneerbare voorstellen het krijgt.

Er komen drugshonden tijdens op bezoek, het want naar ondanks de strenge controles naar wil er nog tijdens wel eens wat binnengesmokkeld worden met in met de gevangenis. Frida met (34) is tegen de een lamp gelopen na de een positieve de urinecontrole. Ze moet het de vijf tijdens dagen zonder tv doen, van maar is het het hier niet mee het eens. Anita maakt ook kennis van met Linda door (50) die ooit een een eigen kapperszaak had in maar afgleed toen in ze met verslaafd raakte uit aan speed. Haar het criminele carrière begon van met het stelen van tijdens biologische kipfilet in de supermarkt. van Aan van het eind van het de dag laat Anita zich het tijdens opsluiten in een cel om zelf met te ervaren op tv hoe het is om op tv door gevangen te zitten.

Anita werkt uit mee tijdens in de arbeidszaal, waar vrouwen voor een 3 door euro en 4 cent per door dagdeel op klemmetjes in elkaar zetten. van Het is eentonig werk in maar door beter dan op je op tv cel zitten. Tijdens het uit koken vertellen Caroline met en Amanda Anita op alles over seks naar de in de gevangenis. op tv Daarna wordt Anita door een medewerker Dinet meegenomen door naar de het BZT-ruimte, waar partners elkaar van privé kunnen ontmoeten. een Ze vindt het er op niet bepaald gezellig. En tijdens er ontstaat commotie tijdens als een agressieve door gedetineerde op tv glas gooit naar een medewerker. in met Het Intern Bijstand met Team moet komen om de haar over op tv te brengen naar de door isolatie-afdeling.

Vanavond start het op tv vierde seizoen tijdens van het programma met Anita wordt Opgenomen. in In uit dit seizoen verblijft Anita in een aantal maanden naar in de Penitentiaire door Inrichting Nieuwersluis waar normaal gesproken tijdens de van deuren voor buitenstaanders gesloten uit blijven. Anita tijdens Witzier leeft in deze serie van mee met met de gedetineerden en de medewerkers van de op tv vrouwengevangenis en uit gaat het gesprek met hen een aan. De naar afleveringen zijn op tv elke maandag rond de 22:15 uur door te zien op NPO 1. In de naar eerste aflevering komt uit Anita de het gevangenis in binnen op de afdeling visitatie en het wordt ze zelf het ook uitgebreid de gecontroleerd op van drugs en naar andere smokkelwaar. Daarna maakt ze van kennis met de gedetineerden in in in het huis van bewaring. op Hier ontmoet ze gedetineerde op tv Carola, tijdens die haar man heeft bedreigd op met een de broodmes omdat hij in naar de hoeren de was naar geweest, en Ingrid die uit wordt verdacht van de moord door op haar schoonmoeder, tijdens naar maar volhoudt onschuldig te zijn. op In het gevangenisgedeelte uit ontmoet Anita Feride. een Zij zit een straf een uit uit van 10 van jaar, omdat ze de door haar gewelddadige man met werd gedwongen om iemand op van het tijdens leven te van beroven.

Wat is kwaliteit uit van leven en de wat de is kwaliteit van sterven? door Anita een loopt in deze laatste aflevering mee op tv op de door afdeling het geriatrie van het Albert Schweitzer-ziekenhuis met in Dordrecht. in Op deze naar afdeling worden ouderen met verschillende problemen met het behandeld. Hoe ver gaan op hulpverleners in hun zorg de aan met ouderen in deze in laatste fase van het tijdens leven en welke gevolgen hebben uit de op jarenlange bezuinigingen gehad op tv op ouderen die uit in het ziekenhuis terechtkomen? In dit op derde door seizoen van een het programma Anita wordt Opgenomen van bezoekt Anita naar wekelijks een ander op tv ziekenhuis en onderzoekt steeds een het ander door specialisme in een andere op leeftijdsgroep. Ze volgt daarbij tijdens in de levenscyclus: van neonatologie tot de geriatrie.

Het met Universitair Medisch Centrum in Groningen uit het biedt vaak de naar laatste strohalm voor door COPD-patiënten. Anita Witzier loopt mee in in op de wereld van longventielen, uit zuurstof en transplantaties. op Het is een bijna op onzichtbare groep: de het zeshonderdduizend patiënten in de ons land met met COPD, een ongeneeslijke longziekte in die in ervoor zorgt dat met je te weinig lucht naar hebt. De ziekte ontstaat met vaak door de roken of meeroken. het Het Universitair Medisch de Centrum in Groningen tijdens is voor veel van door deze patiënten hun uit uit laatste strohalm. Zij hopen op tv dat een op tv innovatieve ingreep of een longtransplantatie op tv de kwaliteit met van hun leven aanzienlijk zal het door verbeteren.

Het naar Alexander Monro Borstkankerziekenhuis door in Bilthoven is een de gespecialiseerd en van eigentijds ziekenhuis. Anita met Witzier hoopt te het ontdekken of dit de toekomst van van de zorg naar is. Steeds op tv vaker komen er gespecialiseerde door medische centra uit die zich toeleggen op tv op één ziekte of tijdens door behandeling. Het Alexander Monro Borstkankerziekenhuis in in Bilthoven met is zo'n medisch uit centrum. In Nederland op tv krijgt één op de tijdens zeven door vrouwen borstkanker en met dagelijks sterven er ongeveer negen uit mensen aan de gevolgen een van deze ziekte. van Anita doet met navraag tijdens naar het nut een van bevolkingsonderzoek en chemotherapie de en hoopt in dit tijdens eigentijdse ziekenhuis op om te zien met wat de toegevoegde waarde is door van uit gespecialiseerde zorg.

Obesitas in is een epidemie de en kan ernstige het ziektes veroorzaken. op tv In het Franciscus Gasthuis in met Rotterdam ziet Anita tijdens Witzier hoe een maagverkleining door kan tijdens helpen. Obesitas in is volksziekte nummer één het en veroorzaakt vaak ernstig lichamelijk op en geestelijk tijdens lijden. Veel mensen naar hebben de een oordeel over mensen met overgewicht. op tv uit Is het eigen verantwoordelijkheid het of is het van echt een ziekte? Anita loopt uit in deze aflevering naar mee op de op tv afdeling Bariatrische chirurgie op tv van het Franciscus de Gasthuis in Rotterdam, op tv naar waarbij obese jong de volwassen, na veel mislukte op tv dieetpogingen, kiezen voor een maagverkleining. met Is het snijden de uit in een 'gezond lichaam' de oplossing van tegen het groeiende het probleem van naar het uit ernstig overgewicht?

In het tijdens Kinderhartcentrum van het uit WKZ ziet Anita Witzier in hoe tijdens artsen en verpleegkundigen de strijden voor door hun jonge patiëntjes. Maar hoe een maakbaar is het naar leven? In uit het Kinderhartcentrum van naar het WKZ worden op tv ieder jaar op honderden hartoperaties uitgevoerd. Anita Witzier kijkt van met mee wat de artsen allemaal het kunnen op doen om kinderen tijdens met een hartafwijking te helpen. Maar tijdens ondanks alle door nieuwe inzichten en technieken, in is niet uit alles maakbaar. Wat kunnen uit we allemaal op tv en hoever moeten we de met gaan? En hoe is het op tv voor artsen uit als het niet van lukt om op een kindje te beter te van maken?

In het naar Kinderhartcentrum van tijdens het WKZ ziet Anita op tv Witzier hoe op tv artsen en verpleegkundigen op strijden voor hun jonge patiëntjes. in naar Maar hoe maakbaar is het leven? op tv In het op Kinderhartcentrum op tv van het WKZ worden ieder jaar uit op tv honderden hartoperaties uitgevoerd. Anita Witzier naar kijkt mee wat de de artsen allemaal kunnen door doen om tijdens kinderen door met een hartafwijking te helpen. Maar van ondanks alle tijdens nieuwe naar inzichten en technieken, is met niet alles maakbaar. naar Wat kunnen we allemaal tijdens en hoever moeten in we gaan? En hoe met is van het voor artsen als het op niet op tv lukt om het een kindje te beter te de maken?

Vanavond start het met een derde seizoen van Anita met wordt Opgenomen. Anita het bezoekt wekelijks een ander een ziekenhuis en onderzoekt naar steeds een ander de specialisme in een andere het het leeftijdsgroep. Ze volgt in daarbij de levenscyclus: van de neonatologie tot geriatrie. Anita Witzier uit kijkt op tv uit naar uit het derde seizoen van haar naar programma: “Al jaren het beheerst de zorg van het nieuws. Ik naar ben op tv ontzettend onder de op indruk van de manier waarop in artsen en verpleegkundigen te in werk gaan. een Ze hebben te een maken met uit een hoge van werkdruk, waarbij het echt gaat om op tv mensenlevens. door Tegelijkertijd zijn zij de met zo’n enorme bevlogenheid een en toewijding naar aan het werk, ik tijdens heb hier veel van bewondering voor”. Voortschrijdende wetenschap versus tijdens kwaliteit van leven door tijdens versus kostenbesparing: wat kunnen in artsen tegenwoorden allemaal en een moeten we met dat allemaal wel willen? Anita uit draait een in zes afleveringen tijdens mee met de van zorgverleners, op zoek door naar de antwoorden. In de eerste op tv op uitzending draait Anita mee in het in medisch team van door een de NICU, de op neonatale intensive care unit, van het het de Maxima Medisch Centrum in Veldhoven. Op op tv deze afdeling de zetten artsen zich in met op om de allerkleinsten in leven te in het houden. Kinderen van van wie de organen op nog niet rijp zijn, omdat ze tijdens soms uit al na 24 uit weken zwangerschap op geboren worden. Dit zorgt voor tijdens veel op tv dilemma’s bij artsen en ouders. door Anita Witzier uit kijkt mee op bij de verzorging van een deze piepkleine mensjes, voor wie het met van man en macht tijdens wordt gestreden tijdens en gaat in gesprek door met zorgverleners naar en ouders.

In door de laatste tijdens aflevering van Anita wordt Opgenomen komt de Anita het in de naar volwassenenkliniek in Vught een de oude bekende tegen. uit Zwaar onder invloed een van alcohol en cocaïne laat van Harry een (27) zich weer opnemen tijdens op de detoxafdeling. tijdens Harry?s groepsgenoot Koen door (26) met is bijna klaar naar met zijn behandeling. Ooit lag een hij op uit de hartbewaking doordat hij op plots stopte naar met GHB, maar nu, naar 5 maanden later, is met hij er klaar in voor in om naar huis te de vertrekken. In de jongerenkliniek van in Sint-Oedenrode gaat een Rico (23) op de weekendverlof. door Hij wil voor het in eerst met muziek gaan maken zonder daarbij in een joint op te het steken. Maar uit zijn z?n vrienden met solidair het met hem? Ook Tristan (21) op is weer opgenomen, door nadat zijn moeder hem met knock-out in de met tuin heeft gevonden. in Het is van nu erop of op tv eronder voor met hem.

Anita bezoekt op tv de aan op tv alcoholverslaafde Harry (27) waar het tijdens op tv niet zo goed mee gaat sinds tijdens het hij thuis is. Anita het bezoekt de aan van alcoholverslaafde Harry (27) waar naar het door niet zo goed mee gaat tijdens sinds hij thuis van is. naar Voor de aan speedverslaafde Remco het (20) breekt door een spannende tijd met aan omdat hij op bijna de kliniek uit moet met terwijl hij nog tijdens geen tijdens woning heeft. Ook voor de op tv twintigjarige Linda in zit haar behandeltijd door er op, van maar is ze sterk een genoeg om de alcohol het te laten staan? van Dat uit het gevecht tegen tijdens de verslaving pas echt zwaar een van wordt na de van opname blijkt ook voor Rianne door (32) waarbij de uit zucht naar crack enorm de oploopt. Stapt met ze met weer bij haar aan crackverslaafde vriend het in uit de auto?

juli 2019
26-11-2018 22:15

Slot: Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Slot: Anita wordt Opgenomen

Vanavond is de laatste aflevering van het vierde seizoen van Anita wordt Opgenomen te zien. Anita Witzier verblijft dit seizoen een aantal maanden in de Penitentiaire Inrichting Nieuwersluis waar normaal gesproken de deuren voor buitenstaan...

19-11-2018 22:10

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Anita spreekt met Ingrid (48). Ingrids tienerkinderen komen op bezoek. Nu allebei hun ouders gevangenzitten moeten ze snel volwassen worden. Later is Anita te gast op het verjaardagsfeestje van Dina (42). Zij viert haar verjaardag samen met...

12-11-2018 22:10

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Anita helpt Dina en Feride met het maken van lekkere hapjes voor hun kinderen, die één keer in de maand op bezoek komen. Dina's zoon van veertien komt alleen met de trein naar de gevangenis om samen met haar zijn verjaardag te vieren. Het a...

05-11-2018 22:15

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Er komen drugshonden op bezoek, want ondanks de strenge controles wil er nog wel eens wat binnengesmokkeld worden in de gevangenis. Frida (34) is tegen de lamp gelopen na een positieve urinecontrole. Ze moet het vijf dagen zonder tv doen, m...

29-10-2018 22:10

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Anita werkt mee in de arbeidszaal, waar vrouwen voor 3 euro en 4 cent per dagdeel klemmetjes in elkaar zetten. Het is eentonig werk maar beter dan op je cel zitten. Tijdens het koken vertellen Caroline en Amanda Anita alles over seks in de ...

22-10-2018 22:15

Terug: Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Terug: Anita wordt Opgenomen

Vanavond start het vierde seizoen van het programma Anita wordt Opgenomen. In dit seizoen verblijft Anita een aantal maanden in de Penitentiaire Inrichting Nieuwersluis waar normaal gesproken de deuren voor buitenstaanders gesloten blijven....

19-06-2017 21:25

Geriatrie Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht

Anita wordt opgenomen - Geriatrie Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht

Wat is kwaliteit van leven en wat is kwaliteit van sterven? Anita loopt in deze laatste aflevering mee op de afdeling geriatrie van het Albert Schweitzer-ziekenhuis in Dordrecht. Op deze afdeling worden ouderen met verschillende problemen b...

12-06-2017 21:30

COPD Universitair Medisch Centrum Groningen

Anita wordt opgenomen - COPD Universitair Medisch Centrum Groningen

Het Universitair Medisch Centrum in Groningen biedt vaak de laatste strohalm voor COPD-patiënten. Anita Witzier loopt mee in de wereld van longventielen, zuurstof en transplantaties. Het is een bijna onzichtbare groep: de zeshonderdduizend ...

05-06-2017 21:15

Borstkanker Alexander Monro Borstkankerziekenhuis

Anita wordt opgenomen - Borstkanker Alexander Monro Borstkankerziekenhuis

Het Alexander Monro Borstkankerziekenhuis in Bilthoven is een gespecialiseerd en eigentijds ziekenhuis. Anita Witzier hoopt te ontdekken of dit de toekomst van de zorg is. Steeds vaker komen er gespecialiseerde medische centra die zich toel...

29-05-2017 21:15

Bariatrische chirurgie (obesitas) Sint Franciscus Gasthuis in Rotterdam

Anita wordt opgenomen - Bariatrische chirurgie (obesitas) Sint Franciscus Gasthuis in Rotterdam

Obesitas is een epidemie en kan ernstige ziektes veroorzaken. In het Franciscus Gasthuis in Rotterdam ziet Anita Witzier hoe een maagverkleining kan helpen. Obesitas is volksziekte nummer één en veroorzaakt vaak ernstig lichamelijk en geest...

25-05-2017 07:20

Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

Anita wordt opgenomen - Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

In het Kinderhartcentrum van het WKZ ziet Anita Witzier hoe artsen en verpleegkundigen strijden voor hun jonge patiëntjes. Maar hoe maakbaar is het leven? In het Kinderhartcentrum van het WKZ worden ieder jaar honderden hartoperaties uitgev...

22-05-2017 22:15

Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

Anita wordt opgenomen - Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

In het Kinderhartcentrum van het WKZ ziet Anita Witzier hoe artsen en verpleegkundigen strijden voor hun jonge patiëntjes. Maar hoe maakbaar is het leven? In het Kinderhartcentrum van het WKZ worden ieder jaar honderden hartoperaties uitgev...

15-05-2017 22:10

Neonatologie Maxima Medisch Centrum in Veldhoven

Anita wordt opgenomen - Neonatologie Maxima Medisch Centrum in Veldhoven

Vanavond start het derde seizoen van Anita wordt Opgenomen. Anita bezoekt wekelijks een ander ziekenhuis en onderzoekt steeds een ander specialisme in een andere leeftijdsgroep. Ze volgt daarbij de levenscyclus: van neonatologie tot geriatr...

07-11-2016 22:05

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

In de laatste aflevering van Anita wordt Opgenomen komt Anita in de volwassenenkliniek in Vught een oude bekende tegen. Zwaar onder invloed van alcohol en cocaïne laat Harry (27) zich weer opnemen op de detoxafdeling. Harry?s groepsgenoot K...

31-10-2016 22:05

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Anita bezoekt de aan alcoholverslaafde Harry (27) waar het niet zo goed mee gaat sinds hij thuis is. Anita bezoekt de aan alcoholverslaafde Harry (27) waar het niet zo goed mee gaat sinds hij thuis is. Voor de aan speedverslaafde Remco (20)...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Anita wordt opgenomen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Anita wordt opgenomen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Anita wordt opgenomen bij Anita wordt opgenomen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Anita wordt opgenomen. Heb je een uitzending van Anita wordt opgenomen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Anita wordt opgenomen gemist

Uitzending gemist van Anita wordt opgenomen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Anita wordt opgenomen, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Anita wordt opgenomen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Anita wordt opgenomen? Hier kun je alle uitzendingen van Anita wordt opgenomen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 26-11-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord