Programma gemist?

Wat op is kwaliteit van leven in en wat met is kwaliteit van sterven? Anita in loopt tijdens in deze laatste aflevering met mee op op tv de afdeling geriatrie van het door Albert met Schweitzer-ziekenhuis in de Dordrecht. Op deze afdeling worden uit ouderen met verschillende het problemen met behandeld. Hoe ver gaan hulpverleners in uit een hun zorg aan ouderen in door deze laatste fase de van het leven met en in welke gevolgen hebben de op jarenlange bezuinigingen gehad in op ouderen die in in het ziekenhuis terechtkomen? In dit op tv derde seizoen in van op het programma Anita wordt de Opgenomen bezoekt op tv Anita wekelijks een ander ziekenhuis door en onderzoekt steeds een de ander specialisme een in een andere leeftijdsgroep. op tv Ze uit volgt daarbij de tijdens levenscyclus: van door neonatologie tot geriatrie.

Het een Universitair Medisch Centrum een in Groningen biedt de vaak de laatste strohalm voor tijdens COPD-patiënten. Anita Witzier door loopt een mee in op tv de wereld van longventielen, zuurstof van en transplantaties. Het is door een met bijna onzichtbare groep: de zeshonderdduizend uit patiënten in in ons land met COPD, door een ongeneeslijke longziekte van die ervoor zorgt de dat je te uit weinig lucht een hebt. De op tv ziekte ontstaat vaak met door roken of meeroken. het Het door Universitair Medisch Centrum in Groningen de is voor naar veel van deze een patiënten hun laatste strohalm. Zij naar hopen dat een op innovatieve in ingreep of in een longtransplantatie de kwaliteit van tijdens hun leven het aanzienlijk zal door verbeteren.

Het de Alexander Monro Borstkankerziekenhuis in Bilthoven van is een met gespecialiseerd en door eigentijds ziekenhuis. Anita Witzier hoopt van te door ontdekken of het dit de toekomst uit van de zorg tijdens is. Steeds vaker komen naar er gespecialiseerde tijdens medische centra die zich toeleggen op het één ziekte of in van behandeling. Het Alexander Monro Borstkankerziekenhuis uit in Bilthoven is tijdens zo'n medisch centrum. In naar Nederland krijgt een één op door de zeven van vrouwen borstkanker en dagelijks op tv sterven er op tv ongeveer negen mensen aan in de gevolgen van een deze ziekte. op Anita doet navraag naar tijdens het nut van door bevolkingsonderzoek en chemotherapie op tv en hoopt in in dit eigentijdse ziekenhuis om te op tv uit zien wat de toegevoegde waarde is van van gespecialiseerde naar zorg.

Obesitas op is een van epidemie en kan ernstige ziektes van veroorzaken. van In het Franciscus Gasthuis in Rotterdam met de ziet Anita Witzier hoe op een maagverkleining een kan helpen. Obesitas is volksziekte in nummer één door en veroorzaakt een vaak ernstig lichamelijk in en geestelijk lijden. Veel mensen tijdens hebben tijdens een oordeel over een mensen met overgewicht. Is op tv het eigen verantwoordelijkheid of is uit het echt een naar ziekte? Anita tijdens loopt met in deze aflevering mee op met de afdeling Bariatrische chirurgie naar van het naar Franciscus op tv Gasthuis in Rotterdam, waarbij obese jong door de volwassen, na veel mislukte op dieetpogingen, kiezen op voor een maagverkleining. uit Is het snijden in een 'gezond uit lichaam' de van oplossing tegen het groeiende tijdens probleem van op tv het ernstig de overgewicht?

In het naar Kinderhartcentrum van het door WKZ de ziet Anita Witzier hoe artsen en op uit verpleegkundigen strijden voor door hun jonge patiëntjes. uit Maar hoe maakbaar is het op tv leven? In het Kinderhartcentrum in van tijdens het WKZ worden ieder tijdens jaar honderden hartoperaties op uitgevoerd. Anita Witzier een kijkt mee wat de van artsen allemaal kunnen uit doen om op kinderen de met een hartafwijking te helpen. Maar met ondanks alle tijdens nieuwe inzichten en technieken, naar is van niet alles maakbaar. een Wat kunnen we met allemaal en door hoever moeten we op tv gaan? En hoe een is het voor artsen als het uit niet naar lukt om door een kindje te beter te met maken?

In naar het Kinderhartcentrum van door het WKZ in ziet Anita Witzier hoe artsen een en verpleegkundigen strijden voor in hun naar jonge patiëntjes. Maar hoe maakbaar van is het van leven? In het naar Kinderhartcentrum van van het WKZ worden door ieder jaar door honderden hartoperaties uitgevoerd. een Anita Witzier kijkt mee van wat de artsen allemaal in kunnen doen om kinderen in met een op tv hartafwijking te helpen. door Maar ondanks alle met nieuwe inzichten tijdens en technieken, is niet alles van maakbaar. Wat kunnen van we allemaal het en hoever in moeten we het gaan? En hoe in is het voor artsen als het op tv niet de lukt om de een kindje te beter uit te maken?

Vanavond het start het het derde seizoen van een Anita wordt Opgenomen. Anita bezoekt met wekelijks een ander naar ziekenhuis naar en onderzoekt steeds een in ander specialisme de in een andere leeftijdsgroep. tijdens Ze volgt daarbij de levenscyclus: in van neonatologie op tv tot geriatrie. Anita op Witzier kijkt door uit naar het derde seizoen in van haar programma: van met “Al jaren beheerst de zorg met het nieuws. Ik uit ben ontzettend de onder de indruk van de het manier waarop artsen op tv van en verpleegkundigen te werk gaan. Ze het op hebben te maken met een hoge door werkdruk, waarbij tijdens het in echt gaat om mensenlevens. Tegelijkertijd met zijn op tv zij met zo’n enorme bevlogenheid en door toewijding aan op tv het werk, ik met heb een hier veel bewondering het voor”. Voortschrijdende wetenschap versus door kwaliteit van leven versus door kostenbesparing: wat met kunnen artsen tegenwoorden allemaal en door moeten we op tv dat allemaal wel in willen? Anita draait in zes een afleveringen mee met op tv de zorgverleners, van op zoek naar de tijdens door antwoorden. In de eerste uitzending draait tijdens Anita mee uit in het medisch team op van op de NICU, de neonatale intensive met care unit, van door het Maxima in Medisch Centrum in van Veldhoven. Op deze afdeling met zetten artsen zich een in om de een allerkleinsten in leven door te houden. naar Kinderen van wie een de organen de nog niet rijp zijn, omdat ze op tv op tv soms al na 24 weken met zwangerschap geboren worden. Dit de een zorgt voor veel dilemma’s van bij artsen en ouders. in Anita naar Witzier kijkt mee bij de verzorging met van op deze piepkleine een mensjes, voor wie met man op tv en macht door wordt gestreden de en gaat in gesprek met zorgverleners naar en naar ouders.

In met de laatste aflevering van Anita met wordt Opgenomen komt van Anita uit in de volwassenenkliniek in met Vught een oude bekende van tegen. Zwaar door onder invloed van alcohol de tijdens en cocaïne laat Harry met (27) zich weer opnemen in op met de detoxafdeling. Harry?s groepsgenoot Koen (26) een is bijna op klaar met zijn behandeling. op tv op Ooit lag hij op op de hartbewaking doordat van hij plots stopte met GHB, uit maar van nu, 5 het maanden later, is hij er een klaar voor om naar het uit huis te vertrekken. In van de jongerenkliniek in Sint-Oedenrode gaat met tijdens Rico (23) op weekendverlof. op tv Hij wil voor het op tv eerst muziek gaan maken uit zonder naar daarbij een door joint op te steken. naar Maar zijn z?n op vrienden solidair met de hem? Ook Tristan (21) naar is weer opgenomen, door nadat tijdens zijn moeder hem knock-out in op de tuin tijdens heeft gevonden. Het is op nu erop met of eronder voor met hem.

Anita bezoekt de op aan op alcoholverslaafde Harry (27) waar het van niet zo op goed mee gaat sinds een uit hij thuis is. van Anita bezoekt de aan alcoholverslaafde in Harry (27) waar het het van niet zo goed met mee gaat sinds hij thuis door is. Voor de aan door op speedverslaafde Remco (20) uit breekt een spannende tijd aan omdat op tv hij bijna een de kliniek uit op tv moet terwijl op tv hij nog geen woning het heeft. Ook voor in de twintigjarige Linda in zit naar haar behandeltijd er op, maar is op tv ze sterk genoeg met om de alcohol tijdens te laten staan? door Dat naar het gevecht tegen de verslaving van een pas echt zwaar wordt na op tv de in opname blijkt ook voor Rianne (32) een waarbij de zucht uit naar crack enorm in oploopt. Stapt ze van weer bij haar van aan tijdens crackverslaafde vriend naar in de auto?

Anita de ziet hoe de aan alcohol van verslaafde door Harry (27) vroegtijdig de uit kliniek verlaat omdat hij door op tv denkt dat hij het zelf op weer aan kan. het Anita ziet een hoe de aan van alcohol verslaafde Harry in (27) vroegtijdig de het kliniek verlaat omdat hij uit denkt dat hij tijdens het zelf weer op aan de kan. Ook de aan crack verslaafde tijdens het Rianne verlaat voortijding door de kliniek, maar dan om op tv andere redenen. in In de jongeren kliniek zijn een verschillende nieuwe jongeren een door opgenomen die aan hun tijdens verslaving moeten op werken. De nieuwkomers Rico (23) en tijdens Ricardo (21) op blijken uit bij het bloedprikken door nog een lang door traject voor de boeg van te hebben. Aanstaande vader Bryan het (23) leert tijdens op een boksclinic naar hoe hij van met zijn naar boosheid om moet het gaan na een jeugd vol van drugs tijdens en agressie. Is hij straks de klaar om een door goede op tv vader te worden?

In de volwassenenkliniek op tv vertelt Marijn (42) uit dat hij in de dood van de zijn vrouw probeert van te verdringen door op tv het drinken van enorme op hoeveelheden uit alcohol. Anita ontmoet in uit de jongerenkliniek Gianni (22) in die vlucht voor op tv de werkelijkheid door met de hele op tv dag te gamen. met In de volwassenenkliniek vertelt een Marijn naar (42) dat tijdens hij de dood van zijn vrouw de het probeert te verdringen door het drinken op van met enorme hoeveelheden alcohol. Maar voor naar door zijn twee dochtertjes wil hij een weer nuchter op worden. Ook de jonge Linda tijdens op tv (20) drinkt veel. Twee tijdens flessen sterke drank per de dag. van Anita gaat met haar boodschappen doen uit en in ziet hoe de Linda worstelt met haar verlangen naar op tv naar alcohol...

Caroline op (56) naar huis. En hoe een zou het het zijn met met Jur, en uit zijn broertje Leroy? Zijn ze door echt hun uit knuffelcentrale gestart?Meer Caroline (56) uit naar huis. Zij uit was ervan met overtuigd dat haar buren haar door met terroriseerden met geluiden van het gevloek en door sirenes, maar beseft door een haar opname in de de kliniek een dat het toch op echt in haar hoofd zat. naar Het schoonmaken van de tijdens separeer in wordt door de verpleging het gedaan. de Verpleegkundigen Geert en Vincent vertellen uit Anita hoe vies het van daar binnen soms uit tijdens kan zijn. En hoe zou naar het zijn met door Jur, en zijn broertje de naar Leroy? Zijn ze echt hun knuffelcentrale op tijdens gestart?Minder

Jurs broer Leroy uit (24) op tv is opgenomen in de kliniek op tv met een door psychose. Marlies (26) gaat naar tijdens een spelletje een ineens op dissociëren: ze raakt een volledig in zichzelf en is de tijdens tijdelijk onbereikbaar voor anderen.Meer een Aan de ontbijttafel in Almere op met zit opeens een jongen die wel van erg lijkt een op een oude naar bekende van Anita. op tv Jurs broer in Leroy (24) is opgenomen uit in de naar kliniek met een psychose. een Vandaag komt Jur tijdens op het bezoek bij zijn kleine broertje. In met Hilversum tijdens gaat het niet op tv goed met op Marlies (26). Tijdens het spelen van door een tijdens spelletje gaat door ze ineens dissociëren, wat betekent de dat naar ze volledig in zichzelf raakt door en tijdelijk een niet bereikbaar op is voor anderen. Verpleegkundige Daniel het schiet te hulp. door En samen in met Nelleke (54) doet Anita van boodschappen. naar Alles lijkt goed te gaan, het totdat ze met ineens compleet uit in paniek met raakt.Minder

april 2018
19-06-2017 21:25

Slot: Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Geriatrie Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht

Wat is kwaliteit van leven en wat is kwaliteit van sterven? Anita loopt in deze laatste aflevering mee op de afdeling geriatrie van het Albert Schweitzer-ziekenhuis in Dordrecht. Op deze afdeling worden ouderen met verschillende problemen b...

12-06-2017 21:30

COPD Universitair Medisch Centrum Groningen

Anita wordt opgenomen - COPD Universitair Medisch Centrum Groningen

Het Universitair Medisch Centrum in Groningen biedt vaak de laatste strohalm voor COPD-patiënten. Anita Witzier loopt mee in de wereld van longventielen, zuurstof en transplantaties. Het is een bijna onzichtbare groep: de zeshonderdduizend ...

05-06-2017 21:15

Borstkanker Alexander Monro Borstkankerziekenhuis

Anita wordt opgenomen - Borstkanker Alexander Monro Borstkankerziekenhuis

Het Alexander Monro Borstkankerziekenhuis in Bilthoven is een gespecialiseerd en eigentijds ziekenhuis. Anita Witzier hoopt te ontdekken of dit de toekomst van de zorg is. Steeds vaker komen er gespecialiseerde medische centra die zich toel...

29-05-2017 21:15

Bariatrische chirurgie (obesitas) Sint Franciscus Gasthuis in Rotterdam

Anita wordt opgenomen - Bariatrische chirurgie (obesitas) Sint Franciscus Gasthuis in Rotterdam

Obesitas is een epidemie en kan ernstige ziektes veroorzaken. In het Franciscus Gasthuis in Rotterdam ziet Anita Witzier hoe een maagverkleining kan helpen. Obesitas is volksziekte nummer één en veroorzaakt vaak ernstig lichamelijk en geest...

25-05-2017 07:20

Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

Anita wordt opgenomen - Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

In het Kinderhartcentrum van het WKZ ziet Anita Witzier hoe artsen en verpleegkundigen strijden voor hun jonge patiëntjes. Maar hoe maakbaar is het leven? In het Kinderhartcentrum van het WKZ worden ieder jaar honderden hartoperaties uitgev...

22-05-2017 22:15

Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

Anita wordt opgenomen - Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

In het Kinderhartcentrum van het WKZ ziet Anita Witzier hoe artsen en verpleegkundigen strijden voor hun jonge patiëntjes. Maar hoe maakbaar is het leven? In het Kinderhartcentrum van het WKZ worden ieder jaar honderden hartoperaties uitgev...

15-05-2017 22:10

Neonatologie Maxima Medisch Centrum in Veldhoven

Anita wordt opgenomen - Neonatologie Maxima Medisch Centrum in Veldhoven

Vanavond start het derde seizoen van Anita wordt Opgenomen. Anita bezoekt wekelijks een ander ziekenhuis en onderzoekt steeds een ander specialisme in een andere leeftijdsgroep. Ze volgt daarbij de levenscyclus: van neonatologie tot geriatr...

07-11-2016 22:05

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

In de laatste aflevering van Anita wordt Opgenomen komt Anita in de volwassenenkliniek in Vught een oude bekende tegen. Zwaar onder invloed van alcohol en cocaïne laat Harry (27) zich weer opnemen op de detoxafdeling. Harry?s groepsgenoot K...

31-10-2016 22:05

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Anita bezoekt de aan alcoholverslaafde Harry (27) waar het niet zo goed mee gaat sinds hij thuis is. Anita bezoekt de aan alcoholverslaafde Harry (27) waar het niet zo goed mee gaat sinds hij thuis is. Voor de aan speedverslaafde Remco (20)...

24-10-2016 22:05

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Anita ziet hoe de aan alcohol verslaafde Harry (27) vroegtijdig de kliniek verlaat omdat hij denkt dat hij het zelf weer aan kan. Anita ziet hoe de aan alcohol verslaafde Harry (27) vroegtijdig de kliniek verlaat omdat hij denkt dat hij het...

17-10-2016 22:10

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

In de volwassenenkliniek vertelt Marijn (42) dat hij de dood van zijn vrouw probeert te verdringen door het drinken van enorme hoeveelheden alcohol. Anita ontmoet in de jongerenkliniek Gianni (22) die vlucht voor de werkelijkheid door de he...

10-10-2016 22:10

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Uitzending gemist van Anita wordt opgenomen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Anita wordt opgenomen, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Anita wordt opgenomen gemist? Kijk deze dan hier terug!

03-10-2016 22:05

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Uitzending gemist van Anita wordt opgenomen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Anita wordt opgenomen, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Anita wordt opgenomen gemist? Kijk deze dan hier terug!

23-03-2015 22:08

Anita wordt opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt opgenomen

Caroline (56) naar huis. En hoe zou het zijn met Jur, en zijn broertje Leroy? Zijn ze echt hun knuffelcentrale gestart?Meer Caroline (56) naar huis. Zij was ervan overtuigd dat haar buren haar terroriseerden met geluiden van gevloek en sire...

16-03-2015 22:09

Anita wordt opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt opgenomen

Jurs broer Leroy (24) is opgenomen in de kliniek met een psychose. Marlies (26) gaat tijdens een spelletje ineens dissociëren: ze raakt volledig in zichzelf en is tijdelijk onbereikbaar voor anderen.Meer Aan de ontbijttafel in Almere zit op...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Anita wordt opgenomen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Anita wordt opgenomen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Anita wordt opgenomen bij Anita wordt opgenomen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Anita wordt opgenomen. Heb je een uitzending van Anita wordt opgenomen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Anita wordt opgenomen gemist

Uitzending gemist van Anita wordt opgenomen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Anita wordt opgenomen, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Anita wordt opgenomen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Anita wordt opgenomen? Hier kun je alle uitzendingen van Anita wordt opgenomen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 19-06-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord