Programma gemist?

Wat uit is kwaliteit van op tv leven en wat is kwaliteit in een van sterven? Anita tijdens loopt in deze laatste aflevering van mee op het de afdeling geriatrie van het in Albert Schweitzer-ziekenhuis in op tv een Dordrecht. Op deze afdeling worden van ouderen met van verschillende problemen behandeld. het Hoe ver een gaan hulpverleners in hun zorg naar aan ouderen in deze een laatste fase tijdens van het leven en van welke gevolgen hebben tijdens de in jarenlange bezuinigingen gehad op ouderen een die in een het ziekenhuis de terechtkomen? In dit derde seizoen met van het in programma Anita wordt Opgenomen bezoekt uit Anita wekelijks een naar ander op tv ziekenhuis en onderzoekt op tv steeds een ander specialisme een in een andere leeftijdsgroep. op Ze volgt daarbij de de levenscyclus: van naar van neonatologie tot geriatrie.

Het Universitair Medisch uit op tv Centrum in Groningen biedt vaak de de laatste strohalm de voor COPD-patiënten. Anita Witzier de loopt mee in uit de wereld in van longventielen, zuurstof en op transplantaties. Het naar is een een bijna onzichtbare tijdens groep: de zeshonderdduizend patiënten in ons in tijdens land met COPD, een een ongeneeslijke longziekte die van ervoor zorgt tijdens dat je te door weinig lucht hebt. De ziekte ontstaat door vaak het door roken op tv of meeroken. Het Universitair naar Medisch Centrum in een Groningen is tijdens voor veel van deze patiënten hun in laatste in strohalm. Zij hopen een dat een innovatieve op tv ingreep of een longtransplantatie uit de kwaliteit van door hun leven aanzienlijk zal uit het verbeteren.

Het Alexander Monro het het Borstkankerziekenhuis in Bilthoven met is een gespecialiseerd en eigentijds een ziekenhuis. uit Anita Witzier hoopt te ontdekken op of dit de toekomst in met van de zorg is. van Steeds vaker komen er door gespecialiseerde medische centra die uit in zich toeleggen op één tijdens ziekte of behandeling. met Het Alexander Monro Borstkankerziekenhuis in op tv Bilthoven door is zo'n medisch centrum. van In Nederland krijgt tijdens één naar op de zeven vrouwen door borstkanker en dagelijks het sterven er ongeveer de negen mensen aan het de gevolgen uit van deze ziekte. Anita doet navraag door naar met het nut van bevolkingsonderzoek de en chemotherapie op tv en hoopt in dit eigentijdse een ziekenhuis uit om te zien wat de de toegevoegde waarde is door van uit gespecialiseerde zorg.

Obesitas van is een epidemie en van kan ernstige op ziektes veroorzaken. In van het Franciscus Gasthuis uit in Rotterdam met ziet Anita Witzier hoe een het maagverkleining kan de helpen. Obesitas is volksziekte nummer uit één en veroorzaakt met vaak in ernstig lichamelijk en in geestelijk lijden. Veel op tv mensen hebben een op tv oordeel over mensen met op tv overgewicht. uit Is het eigen verantwoordelijkheid of de is het tijdens echt een ziekte? van Anita loopt een in deze aflevering mee op een de op tv afdeling Bariatrische chirurgie van het door Franciscus op tv Gasthuis in Rotterdam, waarbij tijdens obese jong volwassen, na in veel mislukte tijdens dieetpogingen, kiezen voor uit een maagverkleining. het Is het snijden door in een 'gezond lichaam' uit de oplossing uit tegen het groeiende probleem van van het ernstig uit overgewicht?

In het van Kinderhartcentrum uit van het WKZ ziet op Anita Witzier een hoe artsen en verpleegkundigen strijden voor van het hun jonge patiëntjes. Maar hoe maakbaar op tv is het in leven? In het de Kinderhartcentrum van het een WKZ worden ieder jaar tijdens honderden hartoperaties uitgevoerd. op tv Anita Witzier kijkt het mee wat de de van artsen allemaal kunnen doen om een kinderen in met een hartafwijking te helpen. Maar een ondanks alle naar nieuwe inzichten en technieken, het is niet op alles maakbaar. het Wat kunnen we allemaal en uit door hoever moeten we gaan? het En hoe is tijdens het voor een artsen als het niet lukt om op een kindje tijdens te beter te een maken?

In het naar Kinderhartcentrum van het WKZ een ziet naar Anita Witzier hoe het artsen en verpleegkundigen strijden voor van hun jonge van patiëntjes. Maar op hoe maakbaar is het leven? uit In het Kinderhartcentrum met van het WKZ op worden uit ieder jaar honderden naar hartoperaties uitgevoerd. de Anita Witzier kijkt mee wat de in artsen allemaal op tv kunnen doen om kinderen naar met een hartafwijking op tv te helpen. van Maar ondanks het alle nieuwe inzichten en technieken, in is niet alles op maakbaar. Wat door kunnen uit we allemaal en hoever moeten de we van gaan? En hoe op tv is het voor artsen als het uit niet van lukt om een de kindje te beter op tv te maken?

Vanavond in start het de derde seizoen van Anita op wordt Opgenomen. Anita bezoekt wekelijks het uit een ander ziekenhuis en onderzoekt steeds het een met ander specialisme een in een andere leeftijdsgroep. Ze volgt de van daarbij de levenscyclus: in van neonatologie tot geriatrie. de Anita Witzier kijkt naar uit naar het derde met seizoen van van haar programma: “Al jaren door beheerst van de zorg het nieuws. Ik door ben van ontzettend onder de indruk van op tv de de manier waarop artsen op tv en verpleegkundigen te werk gaan. Ze uit hebben te maken op tv met een op hoge werkdruk, waarbij het in met echt gaat om mensenlevens. Tegelijkertijd op zijn zij met met zo’n enorme bevlogenheid en door toewijding aan door het in werk, ik heb met hier veel bewondering voor”. Voortschrijdende wetenschap versus de kwaliteit van leven in versus kostenbesparing: uit wat naar kunnen artsen tegenwoorden naar allemaal en moeten we door dat allemaal wel willen? op tv Anita draait op in zes afleveringen uit mee met de zorgverleners, op door zoek naar de op antwoorden. In de eerste de uitzending draait op Anita mee in van het medisch team door van de NICU, de op neonatale intensive de care unit, in van het Maxima de Medisch Centrum in Veldhoven. op tv Op deze afdeling op tv zetten artsen zich in uit met om de allerkleinsten op tv in leven te houden. Kinderen tijdens van wie de de organen nog niet rijp de zijn, omdat op ze een soms al na tijdens 24 weken zwangerschap geboren het worden. Dit zorgt voor veel uit dilemma’s op tv bij artsen en ouders. uit Anita van Witzier kijkt mee van bij de verzorging van deze het piepkleine mensjes, voor wie uit met man naar en macht van wordt gestreden en in gaat in op tv gesprek met zorgverleners naar en ouders.

In de laatste op tv aflevering het van Anita wordt Opgenomen tijdens komt Anita de in de volwassenenkliniek in van Vught tijdens een oude bekende tegen. Zwaar onder de invloed van van alcohol en cocaïne van laat Harry (27) een zich weer opnemen op het de detoxafdeling. Harry?s het door groepsgenoot Koen (26) is bijna klaar op met zijn de behandeling. in Ooit lag hij de op de hartbewaking doordat hij plots van stopte met GHB, met maar nu, 5 in op maanden later, is hij er op klaar voor om naar een huis te uit vertrekken. In op de jongerenkliniek in tijdens Sint-Oedenrode gaat Rico op tv (23) op weekendverlof. Hij op tv wil voor het eerst de muziek op gaan maken zonder daarbij door een joint op te in van steken. Maar zijn op tv z?n vrienden solidair met hem? tijdens Ook Tristan door (21) is weer opgenomen, nadat een zijn uit moeder hem knock-out in de uit tuin heeft uit gevonden. uit Het is nu erop met of eronder voor op hem.

Anita bezoekt in de aan alcoholverslaafde Harry in (27) waar op het tijdens niet zo goed mee gaat van sinds hij in thuis is. Anita bezoekt op tv de door aan alcoholverslaafde Harry (27) waar van het niet zo tijdens goed mee gaat sinds op tv in hij thuis is. Voor van de aan speedverslaafde Remco tijdens (20) breekt het een spannende tijd van aan omdat hij bijna de in op tv kliniek uit moet met terwijl hij nog geen woning heeft. uit Ook door voor de twintigjarige Linda een zit haar behandeltijd een er een op, maar is ze sterk de genoeg om de de alcohol te laten op staan? Dat een het gevecht tegen de verslaving de door pas echt zwaar met wordt na de opname tijdens blijkt ook voor Rianne (32) met waarbij de zucht naar naar crack een enorm de oploopt. Stapt ze weer op tv bij haar aan door crackverslaafde vriend in de van auto?

Anita ziet hoe naar de met aan alcohol verslaafde de Harry (27) naar vroegtijdig de kliniek door verlaat omdat hij denkt naar dat hij het zelf op weer aan op tv kan. Anita ziet hoe de tijdens aan alcohol verslaafde uit met Harry (27) vroegtijdig tijdens de kliniek verlaat omdat hij van denkt dat door hij het uit zelf weer aan kan. in Ook de aan op tv crack verslaafde Rianne tijdens verlaat voortijding de de kliniek, maar dan om andere een uit redenen. In de jongeren kliniek zijn met verschillende op tv nieuwe jongeren uit opgenomen die aan hun verslaving een moeten werken. De nieuwkomers van op tv Rico (23) en door Ricardo (21) blijken de bij het bloedprikken nog een door lang traject voor de uit van boeg te hebben. Aanstaande vader Bryan met (23) met leert tijdens op een boksclinic hoe naar hij met zijn in boosheid om moet gaan na op een jeugd vol in drugs en agressie. Is door van hij straks klaar om een het goede vader tijdens te worden?

In met de volwassenenkliniek vertelt Marijn de (42) dat op tv hij de van dood van zijn vrouw van probeert te verdringen door door het drinken van een enorme hoeveelheden alcohol. het Anita ontmoet in de van jongerenkliniek Gianni (22) tijdens tijdens die vlucht voor de werkelijkheid door in de tijdens hele dag te de gamen. In de de volwassenenkliniek vertelt Marijn (42) door dat hij de dood naar van zijn tijdens vrouw tijdens probeert te verdringen van door het drinken van door enorme hoeveelheden alcohol. Maar voor tijdens zijn twee dochtertjes op wil hij weer van nuchter worden. Ook de de uit jonge Linda (20) drinkt veel. naar Twee flessen sterke de drank met per dag. Anita gaat op met haar boodschappen het doen en op tv ziet hoe Linda worstelt met het haar met verlangen naar in alcohol...

Caroline (56) naar het door huis. En hoe zou het zijn tijdens de met Jur, en een zijn broertje Leroy? Zijn ze naar echt de hun knuffelcentrale gestart?Meer Caroline op tv (56) naar huis. Zij met was ervan overtuigd dat de haar buren haar tijdens terroriseerden met geluiden door met van gevloek en sirenes, de maar beseft door haar naar opname in de kliniek een dat het op toch echt de in haar hoofd zat. door Het schoonmaken op van de separeer wordt een door naar de verpleging gedaan. Verpleegkundigen Geert uit en Vincent naar vertellen Anita hoe vies het uit daar binnen soms naar kan de zijn. En de hoe zou het met zijn met Jur, en zijn broertje in Leroy? tijdens Zijn ze echt hun knuffelcentrale op naar gestart?Minder

Jurs met broer Leroy (24) tijdens is opgenomen een in de kliniek naar met een psychose. uit Marlies (26) gaat tijdens een van spelletje het ineens dissociëren: ze raakt volledig in in zichzelf naar en is tijdelijk onbereikbaar naar voor uit anderen.Meer Aan de tijdens ontbijttafel in Almere op tv zit opeens een jongen naar die wel erg lijkt op tijdens een oude bekende tijdens van op tv Anita. Jurs broer Leroy (24) tijdens is naar opgenomen in het de kliniek met een psychose. Vandaag op komt Jur op in bezoek bij zijn in kleine broertje. In uit Hilversum gaat naar het niet goed op tv met met Marlies (26). Tijdens het spelen naar van een met spelletje gaat de ze ineens dissociëren, wat betekent dat van ze naar volledig in zichzelf raakt en in tijdelijk niet bereikbaar uit is voor met anderen. door Verpleegkundige Daniel schiet te hulp. En op tv samen uit met Nelleke (54) uit doet Anita boodschappen. Alles een lijkt in goed te gaan, totdat ze ineens door tijdens compleet in paniek de raakt.Minder

juli 2018
19-06-2017 21:25

Slot: Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Geriatrie Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht

Wat is kwaliteit van leven en wat is kwaliteit van sterven? Anita loopt in deze laatste aflevering mee op de afdeling geriatrie van het Albert Schweitzer-ziekenhuis in Dordrecht. Op deze afdeling worden ouderen met verschillende problemen b...

12-06-2017 21:30

COPD Universitair Medisch Centrum Groningen

Anita wordt opgenomen - COPD Universitair Medisch Centrum Groningen

Het Universitair Medisch Centrum in Groningen biedt vaak de laatste strohalm voor COPD-patiënten. Anita Witzier loopt mee in de wereld van longventielen, zuurstof en transplantaties. Het is een bijna onzichtbare groep: de zeshonderdduizend ...

05-06-2017 21:15

Borstkanker Alexander Monro Borstkankerziekenhuis

Anita wordt opgenomen - Borstkanker Alexander Monro Borstkankerziekenhuis

Het Alexander Monro Borstkankerziekenhuis in Bilthoven is een gespecialiseerd en eigentijds ziekenhuis. Anita Witzier hoopt te ontdekken of dit de toekomst van de zorg is. Steeds vaker komen er gespecialiseerde medische centra die zich toel...

29-05-2017 21:15

Bariatrische chirurgie (obesitas) Sint Franciscus Gasthuis in Rotterdam

Anita wordt opgenomen - Bariatrische chirurgie (obesitas) Sint Franciscus Gasthuis in Rotterdam

Obesitas is een epidemie en kan ernstige ziektes veroorzaken. In het Franciscus Gasthuis in Rotterdam ziet Anita Witzier hoe een maagverkleining kan helpen. Obesitas is volksziekte nummer één en veroorzaakt vaak ernstig lichamelijk en geest...

25-05-2017 07:20

Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

Anita wordt opgenomen - Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

In het Kinderhartcentrum van het WKZ ziet Anita Witzier hoe artsen en verpleegkundigen strijden voor hun jonge patiëntjes. Maar hoe maakbaar is het leven? In het Kinderhartcentrum van het WKZ worden ieder jaar honderden hartoperaties uitgev...

22-05-2017 22:15

Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

Anita wordt opgenomen - Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

In het Kinderhartcentrum van het WKZ ziet Anita Witzier hoe artsen en verpleegkundigen strijden voor hun jonge patiëntjes. Maar hoe maakbaar is het leven? In het Kinderhartcentrum van het WKZ worden ieder jaar honderden hartoperaties uitgev...

15-05-2017 22:10

Neonatologie Maxima Medisch Centrum in Veldhoven

Anita wordt opgenomen - Neonatologie Maxima Medisch Centrum in Veldhoven

Vanavond start het derde seizoen van Anita wordt Opgenomen. Anita bezoekt wekelijks een ander ziekenhuis en onderzoekt steeds een ander specialisme in een andere leeftijdsgroep. Ze volgt daarbij de levenscyclus: van neonatologie tot geriatr...

07-11-2016 22:05

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

In de laatste aflevering van Anita wordt Opgenomen komt Anita in de volwassenenkliniek in Vught een oude bekende tegen. Zwaar onder invloed van alcohol en cocaïne laat Harry (27) zich weer opnemen op de detoxafdeling. Harry?s groepsgenoot K...

31-10-2016 22:05

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Anita bezoekt de aan alcoholverslaafde Harry (27) waar het niet zo goed mee gaat sinds hij thuis is. Anita bezoekt de aan alcoholverslaafde Harry (27) waar het niet zo goed mee gaat sinds hij thuis is. Voor de aan speedverslaafde Remco (20)...

24-10-2016 22:05

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Anita ziet hoe de aan alcohol verslaafde Harry (27) vroegtijdig de kliniek verlaat omdat hij denkt dat hij het zelf weer aan kan. Anita ziet hoe de aan alcohol verslaafde Harry (27) vroegtijdig de kliniek verlaat omdat hij denkt dat hij het...

17-10-2016 22:10

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

In de volwassenenkliniek vertelt Marijn (42) dat hij de dood van zijn vrouw probeert te verdringen door het drinken van enorme hoeveelheden alcohol. Anita ontmoet in de jongerenkliniek Gianni (22) die vlucht voor de werkelijkheid door de he...

10-10-2016 22:10

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Uitzending gemist van Anita wordt opgenomen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Anita wordt opgenomen, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Anita wordt opgenomen gemist? Kijk deze dan hier terug!

03-10-2016 22:05

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Uitzending gemist van Anita wordt opgenomen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Anita wordt opgenomen, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Anita wordt opgenomen gemist? Kijk deze dan hier terug!

23-03-2015 22:08

Anita wordt opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt opgenomen

Caroline (56) naar huis. En hoe zou het zijn met Jur, en zijn broertje Leroy? Zijn ze echt hun knuffelcentrale gestart?Meer Caroline (56) naar huis. Zij was ervan overtuigd dat haar buren haar terroriseerden met geluiden van gevloek en sire...

16-03-2015 22:09

Anita wordt opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt opgenomen

Jurs broer Leroy (24) is opgenomen in de kliniek met een psychose. Marlies (26) gaat tijdens een spelletje ineens dissociëren: ze raakt volledig in zichzelf en is tijdelijk onbereikbaar voor anderen.Meer Aan de ontbijttafel in Almere zit op...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Anita wordt opgenomen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Anita wordt opgenomen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Anita wordt opgenomen bij Anita wordt opgenomen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Anita wordt opgenomen. Heb je een uitzending van Anita wordt opgenomen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Anita wordt opgenomen gemist

Uitzending gemist van Anita wordt opgenomen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Anita wordt opgenomen, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Anita wordt opgenomen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Anita wordt opgenomen? Hier kun je alle uitzendingen van Anita wordt opgenomen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 19-06-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord