Programma gemist?

Vanavond van is de laatste met aflevering van het vierde seizoen van van tijdens Anita wordt Opgenomen te in zien. Anita Witzier tijdens verblijft dit op tv seizoen een aantal tijdens maanden in de Penitentiaire door Inrichting Nieuwersluis waar normaal op tv gesproken de de deuren voor tijdens buitenstaanders gesloten naar blijven. Ze leeft in tijdens deze serie mee met op tv de gedetineerden en medewerkers van van de vrouwengevangenis door met en gaat het gesprek met een hen aan. In deze op laatste aflevering tijdens maakt Anita kennis de met Zahra van die een baby van 9 maanden het bij de zich heeft in haar door cel. Binnenkort mag de tijdens baby niet meer met bij naar haar wonen, maar in zal familie op tv de zorg op zich moeten het nemen. Directeur op Harry legt door uit waarom dat nodig is. tijdens Aangezien het in weekend is tijdens in de gevangenis naar mogen de langgestrafte gedetineerden kijken of door ze het nog kunnen fietsen. Ze op tv mogen één in keer per jaar een paar op rondjes uit maken op de het luchtplaats. Daarnaast spreekt Anita met naar José (43). José de mag uit binnenkort voor een het eerst met verlof na 9 de jaar cel. het Ze door kijkt er naar uit maar vindt in het ook van spannend. Zou de de buitenwereld heel erg veranderd de zijn? En gaat het ze de uit gevangenispoezen niet heel erg door van missen?

Anita van spreekt met Ingrid (48). naar Ingrids tienerkinderen komen op het bezoek. Nu allebei in hun ouders gevangenzitten door moeten ze snel tijdens volwassen worden. Later op is op Anita te gast op op het verjaardagsfeestje de van Dina (42). Zij viert met haar verjaardag met samen met haar vaste naar club langgestrafte vriendinnen. uit Elk nieuw jaar naar in in de gevangenis is naar een moeilijk moment en tijdens de dames zoeken steun in bij elkaar. uit Medewerker met Peter en gedetineerde Noura (24) de spelen samen gitaar. door Dat vinden veel door mensen tijdens gek, maar Peter niet. Hij door kent het leed met dat achter de celdeur in op schuilgaat.

Anita tijdens helpt Dina en op tv Feride met het maken uit van lekkere hapjes voor naar hun kinderen, op die één keer tijdens in de maand op van bezoek komen. naar Dina's zoon met van veertien komt alleen met door de trein naar op tv de gevangenis om door samen met het haar van zijn verjaardag te vieren. Het afscheid met valt met zwaar. Ook Ingrid (48) zal de haar kinderen voor van lange tijd moeten van door missen. Ze is net op veroordeeld voor tien jaar met voor de op moord op haar op tv schoonmoeder. Anita doet mee aan uit het in sportuurtje en knappe arbeidsbegeleider Martijn naar uit vertelt dat hij regelmatig oneerbare tijdens voorstellen met krijgt.

Er komen het drugshonden op bezoek, op tv want ondanks de strenge op het controles wil er nog wel eens van met wat binnengesmokkeld worden een in de gevangenis. Frida (34) is in tegen de lamp met gelopen tijdens na een uit positieve urinecontrole. Ze het moet het vijf dagen naar zonder tv doen, maar is de een het hier niet mee eens. op tv Anita de maakt ook kennis met op tv Linda (50) door die ooit een van eigen kapperszaak had het maar afgleed toen ze van verslaafd raakte de aan speed. Haar de criminele carrière begon tijdens met het stelen op van biologische kipfilet op tv in de supermarkt. Aan een het eind van de dag de laat Anita zich met opsluiten in naar een cel om zelf door uit te ervaren hoe het is om een gevangen te de zitten.

Anita de werkt mee in de arbeidszaal, een waar vrouwen op voor 3 een euro en 4 cent per uit dagdeel klemmetjes de in elkaar zetten. op tv Het is op tv eentonig werk maar beter op tv dan op je cel op zitten. Tijdens in het koken vertellen Caroline uit het en Amanda Anita alles over het seks met in de gevangenis. Daarna wordt tijdens Anita door medewerker het Dinet meegenomen naar de de BZT-ruimte, waar partners in elkaar met privé kunnen ontmoeten. Ze vindt door een het er niet bepaald gezellig. het En van er ontstaat commotie als een agressieve uit uit gedetineerde glas gooit naar van een medewerker. Het uit Intern Bijstand Team moet komen de om haar op over te brengen naar het de de isolatie-afdeling.

Vanavond tijdens start het vierde seizoen uit van het programma Anita door wordt Opgenomen. In in dit seizoen op verblijft Anita de een aantal op maanden in de Penitentiaire in Inrichting Nieuwersluis waar normaal gesproken van de deuren de voor tijdens buitenstaanders gesloten blijven. het Anita Witzier leeft in deze serie in in mee met de gedetineerden en met medewerkers van de de vrouwengevangenis en op tv gaat het gesprek met hen naar de aan. De afleveringen zijn elke op maandag rond naar 22:15 uur op tv te zien op NPO 1. In op tv de eerste op aflevering komt Anita de gevangenis op binnen tijdens op de afdeling visitatie van en uit wordt ze zelf ook in uitgebreid gecontroleerd op met drugs en andere smokkelwaar. Daarna het maakt ze kennis in met op tv de gedetineerden in in het huis van bewaring. Hier het door ontmoet ze gedetineerde Carola, de die haar man heeft bedreigd het in met een broodmes omdat hij naar het uit de hoeren was geweest, en Ingrid tijdens met die wordt verdacht met van de moord op het haar schoonmoeder, maar volhoudt met onschuldig te zijn. tijdens In het door gevangenisgedeelte ontmoet Anita Feride. Zij de uit zit een straf uit van 10 de naar jaar, omdat ze met door haar gewelddadige man werd tijdens gedwongen naar om iemand van het leven op te naar beroven.

Wat is in kwaliteit van leven naar en op tv wat is kwaliteit de van sterven? Anita loopt uit in deze tijdens laatste aflevering mee op de naar afdeling op tv geriatrie van het op Albert Schweitzer-ziekenhuis in Dordrecht. Op deze tijdens afdeling worden in ouderen met verschillende problemen een behandeld. de Hoe ver gaan hulpverleners door in hun zorg op tv aan ouderen in deze het laatste van fase van het op tv leven en op tv welke gevolgen hebben de jarenlange de bezuinigingen het gehad op ouderen die in het op tv door ziekenhuis terechtkomen? In dit derde seizoen van met het met programma Anita wordt Opgenomen bezoekt van Anita een wekelijks een ander ziekenhuis en in onderzoekt op tv steeds een ander met specialisme in de een andere leeftijdsgroep. naar Ze volgt daarbij de levenscyclus: van van op neonatologie tot geriatrie.

Het Universitair het Medisch Centrum in naar Groningen biedt vaak de de laatste strohalm naar voor COPD-patiënten. Anita Witzier de loopt mee in naar de wereld van op tv longventielen, zuurstof en met transplantaties. het Het is een een bijna onzichtbare groep: de van zeshonderdduizend patiënten een in ons land uit met COPD, een ongeneeslijke longziekte van die uit ervoor zorgt dat op je te weinig lucht hebt. het tijdens De ziekte ontstaat van vaak door roken of meeroken. Het door Universitair Medisch tijdens Centrum in Groningen naar is voor veel van tijdens op tv deze patiënten hun laatste strohalm. tijdens Zij hopen dat de een innovatieve een ingreep of door een longtransplantatie de tijdens kwaliteit van hun leven aanzienlijk met zal met verbeteren.

Het door Alexander Monro Borstkankerziekenhuis in Bilthoven uit is het een gespecialiseerd en tijdens eigentijds ziekenhuis. door Anita Witzier hoopt te een ontdekken of dit de toekomst tijdens van uit de zorg is. de Steeds vaker uit komen er gespecialiseerde medische centra het die op zich toeleggen op één ziekte of een behandeling. Het uit Alexander Monro op Borstkankerziekenhuis in Bilthoven de is zo'n medisch centrum. de In op tv Nederland krijgt één op de tijdens zeven op tv vrouwen borstkanker en dagelijks naar sterven er ongeveer van negen mensen aan tijdens de gevolgen het van deze ziekte. Anita doet in navraag naar het nut naar van bevolkingsonderzoek en van chemotherapie en hoopt tijdens in tijdens dit eigentijdse ziekenhuis om naar te zien wat uit de naar toegevoegde waarde is van gespecialiseerde van zorg.

Obesitas de is een epidemie de en kan ernstige ziektes veroorzaken. op tv naar In het Franciscus Gasthuis in Rotterdam de ziet op tv Anita Witzier de hoe een maagverkleining uit kan helpen. Obesitas is volksziekte nummer tijdens één van en veroorzaakt vaak ernstig uit lichamelijk en in geestelijk lijden. op tv Veel mensen hebben tijdens een oordeel over mensen met de overgewicht. Is van het eigen verantwoordelijkheid of met is het door echt een ziekte? Anita tijdens loopt in in deze aflevering mee op de op afdeling door Bariatrische chirurgie tijdens van het Franciscus op tv Gasthuis in Rotterdam, uit waarbij obese jong volwassen, op na veel mislukte dieetpogingen, met kiezen voor een maagverkleining. met Is naar het snijden in het een 'gezond lichaam' de in oplossing door tegen het groeiende probleem van het met ernstig op overgewicht?

In het uit Kinderhartcentrum van het een WKZ ziet Anita op tv Witzier hoe artsen een en verpleegkundigen strijden voor naar op hun jonge patiëntjes. Maar hoe naar maakbaar is het het leven? In het op Kinderhartcentrum van op tv het WKZ een worden ieder jaar honderden met hartoperaties uitgevoerd. Anita tijdens Witzier kijkt mee wat de tijdens de artsen allemaal kunnen doen op tv om kinderen in met een hartafwijking te helpen. naar Maar ondanks alle nieuwe tijdens inzichten en uit technieken, uit is niet alles maakbaar. Wat kunnen in uit we allemaal en hoever moeten het we gaan? uit En hoe is het het voor artsen tijdens als het op tv niet lukt om van een kindje te van beter te maken?

In het Kinderhartcentrum door van het WKZ een ziet met Anita Witzier hoe artsen en een verpleegkundigen tijdens strijden voor hun in jonge patiëntjes. Maar hoe maakbaar op is door het leven? door In het Kinderhartcentrum van het een WKZ het worden ieder jaar honderden de hartoperaties uitgevoerd. Anita Witzier kijkt naar mee wat naar de artsen met allemaal kunnen doen om kinderen het met door een hartafwijking te helpen. Maar het ondanks alle op tv nieuwe inzichten en technieken, naar van is niet alles maakbaar. Wat kunnen van we allemaal de en hoever tijdens moeten we gaan? En hoe tijdens is het voor door een artsen als het niet de lukt om een op tv kindje te uit beter te maken?

Vanavond de start het derde seizoen van naar Anita wordt Opgenomen. in Anita bezoekt wekelijks een een ander een ziekenhuis en het onderzoekt steeds een met ander specialisme in een door andere leeftijdsgroep. Ze tijdens volgt daarbij de in levenscyclus: van neonatologie tot de op geriatrie. Anita Witzier kijkt uit naar op het derde seizoen de naar van haar programma: “Al van jaren beheerst de zorg met het met nieuws. Ik ben ontzettend onder de met een indruk van de manier waarop door artsen tijdens en verpleegkundigen te werk uit gaan. Ze uit hebben te maken op tv met een hoge werkdruk, waarbij het met echt gaat om uit mensenlevens. het Tegelijkertijd zijn tijdens zij met zo’n van enorme bevlogenheid en toewijding aan het het werk, ik met heb hier veel het bewondering voor”. Voortschrijdende wetenschap de versus tijdens kwaliteit van leven versus kostenbesparing: op wat kunnen door artsen tegenwoorden allemaal en met moeten we dat allemaal van wel het willen? Anita draait uit in zes afleveringen mee door met door de zorgverleners, op zoek naar door de antwoorden. In de eerste in uitzending draait de Anita mee het in het medisch een team van op tv de NICU, de neonatale intensive care van unit, op van het Maxima Medisch Centrum tijdens in in Veldhoven. Op deze uit afdeling zetten artsen naar zich in om de een allerkleinsten in leven op tv te houden. Kinderen van een op tv wie de organen nog tijdens niet rijp door zijn, omdat ze soms al na in 24 weken zwangerschap op van geboren worden. Dit op tv zorgt voor veel dilemma’s bij tijdens artsen en ouders. op Anita de Witzier kijkt mee bij op de verzorging op van deze piepkleine mensjes, tijdens voor wie door met man en een macht wordt gestreden en gaat in in gesprek met het zorgverleners en de ouders.

In een de laatste aflevering door van Anita wordt Opgenomen tijdens komt door Anita in de volwassenenkliniek in Vught de een oude in bekende op tegen. Zwaar onder invloed uit van alcohol en cocaïne de laat Harry (27) zich naar weer opnemen op van de detoxafdeling. uit Harry?s groepsgenoot Koen een (26) is op tv bijna klaar op tv met zijn behandeling. Ooit op tv lag hij door op de hartbewaking doordat hij plots op tv stopte de met GHB, maar nu, een 5 in maanden later, is hij er een klaar voor het om naar huis een te vertrekken. In de tijdens jongerenkliniek een in Sint-Oedenrode gaat Rico (23) tijdens op de weekendverlof. Hij wil voor de het eerst muziek de gaan maken een zonder daarbij een joint op te de steken. Maar zijn op tv door z?n vrienden solidair met hem? Ook het naar Tristan (21) is weer opgenomen, een nadat van zijn moeder hem knock-out tijdens in de het tuin heeft gevonden. op tv Het is nu erop in of eronder voor het hem.

Anita naar bezoekt de van aan alcoholverslaafde Harry (27) waar het tijdens niet uit zo goed mee gaat het sinds op tv hij thuis is. Anita in bezoekt de aan alcoholverslaafde het Harry (27) waar het naar het niet zo goed mee gaat sinds de hij thuis op is. met Voor de aan speedverslaafde Remco op tv (20) breekt een een spannende tijd op tv aan omdat hij uit bijna de kliniek uit moet op tv terwijl hij door nog geen woning met heeft. Ook voor de op twintigjarige met Linda zit haar behandeltijd de er met op, maar is het ze sterk genoeg om de alcohol het te door laten staan? naar Dat het gevecht op tv tegen de verslaving een pas echt zwaar wordt na een de opname met blijkt ook voor Rianne (32) in waarbij de zucht uit naar crack enorm een de oploopt. Stapt ze weer bij haar tijdens aan crackverslaafde vriend naar in op tv de auto?

oktober 2019
26-11-2018 22:15

Slot: Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Slot: Anita wordt Opgenomen

Vanavond is de laatste aflevering van het vierde seizoen van Anita wordt Opgenomen te zien. Anita Witzier verblijft dit seizoen een aantal maanden in de Penitentiaire Inrichting Nieuwersluis waar normaal gesproken de deuren voor buitenstaan...

19-11-2018 22:10

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Anita spreekt met Ingrid (48). Ingrids tienerkinderen komen op bezoek. Nu allebei hun ouders gevangenzitten moeten ze snel volwassen worden. Later is Anita te gast op het verjaardagsfeestje van Dina (42). Zij viert haar verjaardag samen met...

12-11-2018 22:10

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Anita helpt Dina en Feride met het maken van lekkere hapjes voor hun kinderen, die één keer in de maand op bezoek komen. Dina's zoon van veertien komt alleen met de trein naar de gevangenis om samen met haar zijn verjaardag te vieren. Het a...

05-11-2018 22:15

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Er komen drugshonden op bezoek, want ondanks de strenge controles wil er nog wel eens wat binnengesmokkeld worden in de gevangenis. Frida (34) is tegen de lamp gelopen na een positieve urinecontrole. Ze moet het vijf dagen zonder tv doen, m...

29-10-2018 22:10

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Anita werkt mee in de arbeidszaal, waar vrouwen voor 3 euro en 4 cent per dagdeel klemmetjes in elkaar zetten. Het is eentonig werk maar beter dan op je cel zitten. Tijdens het koken vertellen Caroline en Amanda Anita alles over seks in de ...

22-10-2018 22:15

Terug: Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Terug: Anita wordt Opgenomen

Vanavond start het vierde seizoen van het programma Anita wordt Opgenomen. In dit seizoen verblijft Anita een aantal maanden in de Penitentiaire Inrichting Nieuwersluis waar normaal gesproken de deuren voor buitenstaanders gesloten blijven....

19-06-2017 21:25

Geriatrie Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht

Anita wordt opgenomen - Geriatrie Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht

Wat is kwaliteit van leven en wat is kwaliteit van sterven? Anita loopt in deze laatste aflevering mee op de afdeling geriatrie van het Albert Schweitzer-ziekenhuis in Dordrecht. Op deze afdeling worden ouderen met verschillende problemen b...

12-06-2017 21:30

COPD Universitair Medisch Centrum Groningen

Anita wordt opgenomen - COPD Universitair Medisch Centrum Groningen

Het Universitair Medisch Centrum in Groningen biedt vaak de laatste strohalm voor COPD-patiënten. Anita Witzier loopt mee in de wereld van longventielen, zuurstof en transplantaties. Het is een bijna onzichtbare groep: de zeshonderdduizend ...

05-06-2017 21:15

Borstkanker Alexander Monro Borstkankerziekenhuis

Anita wordt opgenomen - Borstkanker Alexander Monro Borstkankerziekenhuis

Het Alexander Monro Borstkankerziekenhuis in Bilthoven is een gespecialiseerd en eigentijds ziekenhuis. Anita Witzier hoopt te ontdekken of dit de toekomst van de zorg is. Steeds vaker komen er gespecialiseerde medische centra die zich toel...

29-05-2017 21:15

Bariatrische chirurgie (obesitas) Sint Franciscus Gasthuis in Rotterdam

Anita wordt opgenomen - Bariatrische chirurgie (obesitas) Sint Franciscus Gasthuis in Rotterdam

Obesitas is een epidemie en kan ernstige ziektes veroorzaken. In het Franciscus Gasthuis in Rotterdam ziet Anita Witzier hoe een maagverkleining kan helpen. Obesitas is volksziekte nummer één en veroorzaakt vaak ernstig lichamelijk en geest...

25-05-2017 07:20

Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

Anita wordt opgenomen - Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

In het Kinderhartcentrum van het WKZ ziet Anita Witzier hoe artsen en verpleegkundigen strijden voor hun jonge patiëntjes. Maar hoe maakbaar is het leven? In het Kinderhartcentrum van het WKZ worden ieder jaar honderden hartoperaties uitgev...

22-05-2017 22:15

Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

Anita wordt opgenomen - Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

In het Kinderhartcentrum van het WKZ ziet Anita Witzier hoe artsen en verpleegkundigen strijden voor hun jonge patiëntjes. Maar hoe maakbaar is het leven? In het Kinderhartcentrum van het WKZ worden ieder jaar honderden hartoperaties uitgev...

15-05-2017 22:10

Neonatologie Maxima Medisch Centrum in Veldhoven

Anita wordt opgenomen - Neonatologie Maxima Medisch Centrum in Veldhoven

Vanavond start het derde seizoen van Anita wordt Opgenomen. Anita bezoekt wekelijks een ander ziekenhuis en onderzoekt steeds een ander specialisme in een andere leeftijdsgroep. Ze volgt daarbij de levenscyclus: van neonatologie tot geriatr...

07-11-2016 22:05

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

In de laatste aflevering van Anita wordt Opgenomen komt Anita in de volwassenenkliniek in Vught een oude bekende tegen. Zwaar onder invloed van alcohol en cocaïne laat Harry (27) zich weer opnemen op de detoxafdeling. Harry?s groepsgenoot K...

31-10-2016 22:05

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Anita bezoekt de aan alcoholverslaafde Harry (27) waar het niet zo goed mee gaat sinds hij thuis is. Anita bezoekt de aan alcoholverslaafde Harry (27) waar het niet zo goed mee gaat sinds hij thuis is. Voor de aan speedverslaafde Remco (20)...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Anita wordt opgenomen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Anita wordt opgenomen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Anita wordt opgenomen bij Anita wordt opgenomen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Anita wordt opgenomen. Heb je een uitzending van Anita wordt opgenomen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Anita wordt opgenomen gemist

Uitzending gemist van Anita wordt opgenomen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Anita wordt opgenomen, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Anita wordt opgenomen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Anita wordt opgenomen? Hier kun je alle uitzendingen van Anita wordt opgenomen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 26-11-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!