Programma gemist?

Vanavond het is de laatste aflevering van naar het vierde een seizoen naar van Anita wordt Opgenomen met te zien. Anita Witzier op verblijft een dit seizoen een aantal met maanden in de Penitentiaire Inrichting uit tijdens Nieuwersluis waar normaal gesproken de deuren tijdens voor buitenstaanders het gesloten van blijven. Ze leeft in tijdens deze serie mee met de in op gedetineerden en medewerkers naar van de vrouwengevangenis en een gaat het gesprek met op hen aan. In deze het laatste aflevering naar maakt Anita naar kennis met Zahra op die een baby van 9 uit maanden bij zich van heeft in haar cel. van het Binnenkort mag de baby niet meer de bij haar het wonen, maar in zal familie de de zorg op in zich moeten nemen. van Directeur Harry legt uit een waarom dat nodig is. tijdens Aangezien het weekend is op door in de gevangenis op tv mogen de langgestrafte tijdens gedetineerden kijken of ze nog een kunnen fietsen. Ze mogen op tv het één keer per uit jaar een paar rondjes door maken op de door luchtplaats. Daarnaast spreekt Anita met het José (43). de José op mag binnenkort voor het eerst in met verlof na op tv 9 jaar cel. het Ze de kijkt er naar met uit maar vindt het ook spannend. de Zou de tijdens buitenwereld heel erg een veranderd zijn? En tijdens gaat ze de van gevangenispoezen niet op heel erg op missen?

Anita spreekt op met Ingrid (48). de Ingrids tienerkinderen komen op op tv bezoek. met Nu allebei tijdens hun ouders gevangenzitten van moeten ze snel van volwassen worden. Later is Anita te op tv gast in op het op verjaardagsfeestje van Dina (42). door Zij viert haar in verjaardag samen met haar naar vaste club op tv langgestrafte vriendinnen. Elk nieuw van jaar in de in gevangenis is een moeilijk op tv moment met en de dames zoeken de steun door bij elkaar. Medewerker Peter en op tv gedetineerde Noura door (24) spelen samen gitaar. met Dat op vinden veel mensen gek, naar maar Peter op tv niet. Hij kent het tijdens leed dat door achter de celdeur van schuilgaat.

Anita helpt Dina een en Feride een met op tv het maken van lekkere hapjes met voor hun kinderen, die in één keer naar in de maand op uit bezoek komen. Dina's de zoon van uit veertien de komt alleen met de trein naar een de naar gevangenis om door samen met haar zijn verjaardag met te vieren. Het tijdens afscheid valt met zwaar. Ook Ingrid (48) op tv zal haar uit kinderen voor lange tijd moeten uit op tv missen. Ze is tijdens net veroordeeld voor tien jaar de voor de moord in op haar schoonmoeder. Anita het doet uit mee aan het sportuurtje tijdens en knappe arbeidsbegeleider Martijn de op tv vertelt dat hij regelmatig door oneerbare voorstellen de krijgt.

Er komen drugshonden een op op tv bezoek, want naar ondanks de strenge controles wil er door nog wel met eens wat binnengesmokkeld worden het in de de gevangenis. Frida het (34) is op tegen de lamp het gelopen na een positieve urinecontrole. Ze met moet het vijf uit dagen zonder tv uit op tv doen, maar is het hier op niet op mee eens. Anita op maakt ook kennis met Linda op (50) die ooit op een eigen op kapperszaak had op tv maar afgleed toen van ze verslaafd raakte naar aan speed. Haar criminele carrière een begon met uit het stelen van biologische door kipfilet in de supermarkt. in tijdens Aan het eind van de dag een een laat Anita zich uit opsluiten in een cel om zelf op in te ervaren hoe naar het is om tijdens gevangen te zitten.

Anita door werkt mee in het de arbeidszaal, waar vrouwen voor met naar 3 euro en 4 de cent per dagdeel met klemmetjes in elkaar zetten. Het in een is eentonig werk maar beter op dan op op tv je cel zitten. Tijdens het op tv koken vertellen naar Caroline en Amanda Anita met alles over op tv seks naar in de gevangenis. Daarna wordt met Anita door medewerker Dinet op meegenomen naar de in BZT-ruimte, waar op partners elkaar door privé kunnen ontmoeten. Ze het vindt het er niet het bepaald gezellig. En uit op er ontstaat commotie als op een agressieve gedetineerde glas het gooit naar van een medewerker. Het Intern Bijstand uit Team moet van komen om haar over tijdens te brengen naar door de de isolatie-afdeling.

Vanavond van start het met vierde seizoen van het programma in Anita het wordt Opgenomen. In dit seizoen verblijft tijdens Anita een aantal tijdens maanden in van de Penitentiaire Inrichting tijdens Nieuwersluis waar normaal een gesproken de deuren voor met buitenstaanders gesloten blijven. het uit Anita Witzier leeft op tv in deze serie een mee met de gedetineerden en medewerkers naar van de vrouwengevangenis met en gaat van het gesprek met met hen aan. De op afleveringen zijn elke maandag uit rond 22:15 uur tijdens te zien tijdens op NPO 1. In uit de eerste naar aflevering komt in Anita de gevangenis binnen op de tijdens afdeling visitatie in en wordt ze zelf de door ook uitgebreid gecontroleerd naar op drugs en op tv andere smokkelwaar. Daarna maakt van ze kennis met een de gedetineerden in een het huis van op bewaring. Hier ontmoet ze door gedetineerde Carola, die uit haar man heeft tijdens bedreigd met een broodmes op tv omdat hij naar uit de hoeren in was geweest, naar en Ingrid op die wordt verdacht van de de moord op met haar schoonmoeder, maar op volhoudt onschuldig te door zijn. In op tv het gevangenisgedeelte ontmoet Anita tijdens Feride. Zij zit een naar straf het uit van 10 op jaar, omdat ze door haar van gewelddadige man in werd gedwongen het om iemand van het leven te op naar beroven.

Wat door is kwaliteit van tijdens leven en wat is kwaliteit van van sterven? een Anita loopt in tijdens deze laatste aflevering door mee op de een afdeling geriatrie van het op tv Albert Schweitzer-ziekenhuis in door Dordrecht. Op deze door afdeling worden met ouderen met verschillende uit problemen behandeld. Hoe ver met met gaan hulpverleners in hun op tv zorg aan ouderen een in deze laatste fase van de het leven en een welke gevolgen op hebben de jarenlange naar bezuinigingen gehad naar op ouderen die met in het een ziekenhuis terechtkomen? In dit de derde seizoen van het uit programma Anita de wordt Opgenomen bezoekt door Anita wekelijks een ander naar ziekenhuis en onderzoekt steeds van een ander uit specialisme in een andere leeftijdsgroep. met Ze volgt door daarbij de levenscyclus: van van neonatologie tot een geriatrie.

Het uit Universitair Medisch Centrum van in Groningen op biedt vaak de laatste strohalm voor op naar COPD-patiënten. Anita Witzier loopt mee in van de van wereld van longventielen, zuurstof en met transplantaties. de Het is op tv een bijna onzichtbare groep: de met zeshonderdduizend naar patiënten in ons land met het COPD, een op ongeneeslijke longziekte naar die ervoor zorgt dat je te met weinig uit lucht hebt. De ziekte ontstaat de vaak door uit roken of meeroken. door Het op tv Universitair Medisch Centrum in de Groningen is voor een veel van deze naar patiënten hun een laatste strohalm. Zij hopen dat de een innovatieve ingreep met of een op tv longtransplantatie de kwaliteit tijdens van hun leven aanzienlijk zal het het verbeteren.

Het Alexander Monro het op tv Borstkankerziekenhuis in Bilthoven is de een gespecialiseerd en naar eigentijds ziekenhuis. Anita Witzier het hoopt te ontdekken of tijdens dit de een toekomst van door de zorg is. Steeds naar vaker met komen er gespecialiseerde tijdens medische centra die zich door toeleggen op één ziekte naar of behandeling. Het Alexander in Monro Borstkankerziekenhuis met in Bilthoven is zo'n het medisch op centrum. In Nederland krijgt de één op tijdens de zeven vrouwen op borstkanker en dagelijks sterven er het ongeveer uit negen mensen aan de op tv gevolgen op tv van deze ziekte. tijdens Anita doet navraag naar het nut het van bevolkingsonderzoek door en de chemotherapie en hoopt in dit tijdens eigentijdse ziekenhuis om uit te zien door wat de toegevoegde waarde is naar van gespecialiseerde uit zorg.

Obesitas een is een epidemie met en kan ernstige naar ziektes veroorzaken. In het Franciscus tijdens Gasthuis in tijdens Rotterdam ziet Anita Witzier op hoe een maagverkleining op tv kan helpen. de Obesitas is door volksziekte nummer één en tijdens veroorzaakt vaak ernstig lichamelijk naar en geestelijk lijden. door Veel mensen hebben uit een het oordeel over mensen op met overgewicht. Is de het eigen verantwoordelijkheid of op tv is het het echt een ziekte? Anita in loopt in op tv deze aflevering mee op de op tv door afdeling Bariatrische chirurgie door van het Franciscus een Gasthuis in Rotterdam, het waarbij obese jong volwassen, na veel op tv mislukte dieetpogingen, door kiezen voor een maagverkleining. op tv Is het op tv snijden in in een 'gezond lichaam' de de oplossing tegen het groeiende op tv door probleem van het ernstig het overgewicht?

In het een Kinderhartcentrum van het het WKZ ziet Anita Witzier een door hoe artsen en verpleegkundigen strijden voor met hun jonge patiëntjes. op een Maar hoe maakbaar is met het leven? de In het Kinderhartcentrum van door het WKZ worden ieder jaar het honderden hartoperaties uitgevoerd. van Anita op Witzier kijkt mee wat de op artsen op tv allemaal kunnen doen een om kinderen naar met een hartafwijking naar te helpen. Maar ondanks door alle nieuwe inzichten en op tv technieken, is niet alles tijdens maakbaar. Wat het kunnen we allemaal uit en hoever op moeten we gaan? En op hoe is een het voor artsen als het in niet uit lukt om een op kindje te beter naar te maken?

In tijdens het Kinderhartcentrum op tv van het WKZ ziet Anita Witzier het hoe door artsen en verpleegkundigen van strijden voor hun jonge patiëntjes. op met Maar hoe maakbaar op is het leven? In naar het Kinderhartcentrum van door het WKZ worden ieder naar jaar honderden hartoperaties tijdens uitgevoerd. op tv Anita Witzier kijkt mee door wat de van artsen allemaal kunnen doen tijdens om kinderen een met een hartafwijking te helpen. Maar een ondanks alle in nieuwe inzichten en van technieken, naar is niet alles maakbaar. Wat naar kunnen we allemaal op en hoever moeten we op tv gaan? naar En hoe is uit het voor artsen als het in niet lukt om van een kindje naar te beter uit te maken?

Vanavond start het van derde het seizoen van Anita wordt Opgenomen. naar door Anita bezoekt wekelijks een ander met ziekenhuis en het onderzoekt steeds een ander in specialisme in een op andere op leeftijdsgroep. Ze volgt daarbij de levenscyclus: van van in neonatologie tot een geriatrie. Anita Witzier tijdens kijkt uit naar met het derde seizoen door van haar programma: “Al jaren in beheerst de zorg het een nieuws. op Ik ben ontzettend van onder de indruk uit van de uit manier waarop artsen en met verpleegkundigen te werk gaan. door Ze hebben te maken in met met een hoge werkdruk, waarbij het een echt de gaat om op tv mensenlevens. Tegelijkertijd zijn zij het met zo’n enorme het bevlogenheid en toewijding aan op tv het werk, ik met heb hier veel een bewondering het voor”. Voortschrijdende wetenschap versus in kwaliteit van leven versus kostenbesparing: naar wat kunnen artsen tegenwoorden op allemaal en in moeten van we dat allemaal wel de willen? Anita draait in uit zes afleveringen de mee met de zorgverleners, op naar zoek naar met de antwoorden. In de van eerste uitzending draait tijdens Anita tijdens mee in het medisch team op van de NICU, in de op neonatale intensive care unit, van het het Maxima Medisch door Centrum door in Veldhoven. Op deze de afdeling zetten artsen zich in op om de allerkleinsten uit in leven op tv te houden. tijdens Kinderen van wie uit de organen nog op niet rijp zijn, omdat op ze met soms al na 24 op tv weken zwangerschap geboren worden. met Dit zorgt in voor veel dilemma’s op bij artsen en ouders. Anita op tv Witzier kijkt op tv mee bij uit de verzorging van deze uit piepkleine mensjes, voor een wie in met man en macht wordt tijdens gestreden en gaat een in uit gesprek met zorgverleners en naar ouders.

In de laatste op aflevering van in Anita wordt Opgenomen komt op tijdens Anita in de van volwassenenkliniek in Vught een oude uit bekende tegen. tijdens Zwaar onder invloed op van alcohol en een cocaïne laat Harry (27) zich de weer opnemen op in naar de detoxafdeling. Harry?s groepsgenoot Koen (26) de is het bijna klaar met zijn behandeling. door Ooit lag hij van op de hartbewaking door doordat hij de plots met stopte met GHB, maar nu, op tv 5 maanden later, van is hij naar er klaar voor om naar uit huis te vertrekken. van in In de jongerenkliniek in Sint-Oedenrode een gaat Rico (23) naar op weekendverlof. Hij het wil voor het eerst naar op tv muziek gaan maken zonder daarbij een de joint op uit te steken. Maar zijn op z?n vrienden solidair het met het hem? Ook Tristan (21) met is uit weer opgenomen, nadat zijn het moeder hem de knock-out in de tuin heeft gevonden. tijdens Het door is nu erop of de eronder voor naar hem.

Anita bezoekt door de aan alcoholverslaafde Harry in (27) een waar het door niet zo goed mee gaat sinds uit hij thuis het is. Anita bezoekt tijdens de aan uit alcoholverslaafde Harry op (27) waar het in niet zo goed mee gaat in sinds hij thuis op is. Voor de aan op speedverslaafde Remco (20) in breekt in een spannende tijd aan van omdat hij bijna de een door kliniek uit moet terwijl hij nog een een geen woning heeft. Ook voor tijdens de twintigjarige Linda een zit in haar behandeltijd er op, maar is het ze sterk door genoeg om de een alcohol te in laten staan? Dat het gevecht op tv tegen de de verslaving pas echt zwaar op tv wordt na met de door opname blijkt ook voor Rianne het (32) door waarbij de zucht naar crack in enorm oploopt. Stapt een ze op weer bij haar aan crackverslaafde door vriend in de een auto?

januari 2021
26-11-2018 22:15

Slot: Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Slot: Anita wordt Opgenomen

Vanavond is de laatste aflevering van het vierde seizoen van Anita wordt Opgenomen te zien. Anita Witzier verblijft dit seizoen een aantal maanden in de Penitentiaire Inrichting Nieuwersluis waar normaal gesproken de deuren voor buitenstaan...

19-11-2018 22:10

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Anita spreekt met Ingrid (48). Ingrids tienerkinderen komen op bezoek. Nu allebei hun ouders gevangenzitten moeten ze snel volwassen worden. Later is Anita te gast op het verjaardagsfeestje van Dina (42). Zij viert haar verjaardag samen met...

12-11-2018 22:10

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Anita helpt Dina en Feride met het maken van lekkere hapjes voor hun kinderen, die één keer in de maand op bezoek komen. Dina's zoon van veertien komt alleen met de trein naar de gevangenis om samen met haar zijn verjaardag te vieren. Het a...

05-11-2018 22:15

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Er komen drugshonden op bezoek, want ondanks de strenge controles wil er nog wel eens wat binnengesmokkeld worden in de gevangenis. Frida (34) is tegen de lamp gelopen na een positieve urinecontrole. Ze moet het vijf dagen zonder tv doen, m...

29-10-2018 22:10

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Anita werkt mee in de arbeidszaal, waar vrouwen voor 3 euro en 4 cent per dagdeel klemmetjes in elkaar zetten. Het is eentonig werk maar beter dan op je cel zitten. Tijdens het koken vertellen Caroline en Amanda Anita alles over seks in de ...

22-10-2018 22:15

Terug: Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Terug: Anita wordt Opgenomen

Vanavond start het vierde seizoen van het programma Anita wordt Opgenomen. In dit seizoen verblijft Anita een aantal maanden in de Penitentiaire Inrichting Nieuwersluis waar normaal gesproken de deuren voor buitenstaanders gesloten blijven....

19-06-2017 21:25

Geriatrie Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht

Anita wordt opgenomen - Geriatrie Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht

Wat is kwaliteit van leven en wat is kwaliteit van sterven? Anita loopt in deze laatste aflevering mee op de afdeling geriatrie van het Albert Schweitzer-ziekenhuis in Dordrecht. Op deze afdeling worden ouderen met verschillende problemen b...

12-06-2017 21:30

COPD Universitair Medisch Centrum Groningen

Anita wordt opgenomen - COPD Universitair Medisch Centrum Groningen

Het Universitair Medisch Centrum in Groningen biedt vaak de laatste strohalm voor COPD-patiënten. Anita Witzier loopt mee in de wereld van longventielen, zuurstof en transplantaties. Het is een bijna onzichtbare groep: de zeshonderdduizend ...

05-06-2017 21:15

Borstkanker Alexander Monro Borstkankerziekenhuis

Anita wordt opgenomen - Borstkanker Alexander Monro Borstkankerziekenhuis

Het Alexander Monro Borstkankerziekenhuis in Bilthoven is een gespecialiseerd en eigentijds ziekenhuis. Anita Witzier hoopt te ontdekken of dit de toekomst van de zorg is. Steeds vaker komen er gespecialiseerde medische centra die zich toel...

29-05-2017 21:15

Bariatrische chirurgie (obesitas) Sint Franciscus Gasthuis in Rotterdam

Anita wordt opgenomen - Bariatrische chirurgie (obesitas) Sint Franciscus Gasthuis in Rotterdam

Obesitas is een epidemie en kan ernstige ziektes veroorzaken. In het Franciscus Gasthuis in Rotterdam ziet Anita Witzier hoe een maagverkleining kan helpen. Obesitas is volksziekte nummer één en veroorzaakt vaak ernstig lichamelijk en geest...

25-05-2017 07:20

Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

Anita wordt opgenomen - Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

In het Kinderhartcentrum van het WKZ ziet Anita Witzier hoe artsen en verpleegkundigen strijden voor hun jonge patiëntjes. Maar hoe maakbaar is het leven? In het Kinderhartcentrum van het WKZ worden ieder jaar honderden hartoperaties uitgev...

22-05-2017 22:15

Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

Anita wordt opgenomen - Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

In het Kinderhartcentrum van het WKZ ziet Anita Witzier hoe artsen en verpleegkundigen strijden voor hun jonge patiëntjes. Maar hoe maakbaar is het leven? In het Kinderhartcentrum van het WKZ worden ieder jaar honderden hartoperaties uitgev...

15-05-2017 22:10

Neonatologie Maxima Medisch Centrum in Veldhoven

Anita wordt opgenomen - Neonatologie Maxima Medisch Centrum in Veldhoven

Vanavond start het derde seizoen van Anita wordt Opgenomen. Anita bezoekt wekelijks een ander ziekenhuis en onderzoekt steeds een ander specialisme in een andere leeftijdsgroep. Ze volgt daarbij de levenscyclus: van neonatologie tot geriatr...

07-11-2016 22:05

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

In de laatste aflevering van Anita wordt Opgenomen komt Anita in de volwassenenkliniek in Vught een oude bekende tegen. Zwaar onder invloed van alcohol en cocaïne laat Harry (27) zich weer opnemen op de detoxafdeling. Harry?s groepsgenoot K...

31-10-2016 22:05

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Anita bezoekt de aan alcoholverslaafde Harry (27) waar het niet zo goed mee gaat sinds hij thuis is. Anita bezoekt de aan alcoholverslaafde Harry (27) waar het niet zo goed mee gaat sinds hij thuis is. Voor de aan speedverslaafde Remco (20)...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Anita wordt opgenomen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Anita wordt opgenomen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Anita wordt opgenomen bij Anita wordt opgenomen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Anita wordt opgenomen. Heb je een uitzending van Anita wordt opgenomen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Anita wordt opgenomen gemist

Uitzending gemist van Anita wordt opgenomen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Anita wordt opgenomen, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Anita wordt opgenomen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Anita wordt opgenomen? Hier kun je alle uitzendingen van Anita wordt opgenomen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 26-11-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!