Programma gemist?

Vanavond is de een naar laatste aflevering van het vierde in seizoen van van Anita wordt Opgenomen te zien. van van Anita Witzier verblijft dit de seizoen een door aantal maanden in de op tv Penitentiaire Inrichting Nieuwersluis waar met normaal gesproken de tijdens deuren voor op tv buitenstaanders gesloten door blijven. Ze leeft in deze serie van mee met de de gedetineerden en op medewerkers van de het vrouwengevangenis en een gaat het gesprek met op hen aan. In deze laatste met aflevering maakt tijdens Anita naar kennis met Zahra een die een baby van 9 op tv maanden bij een zich heeft door in haar cel. van Binnenkort mag de baby niet meer met de bij haar wonen, maar zal het familie de zorg op op zich moeten nemen. het in Directeur Harry legt uit uit waarom dat nodig is. uit Aangezien naar het weekend is in de gevangenis naar mogen van de langgestrafte gedetineerden met kijken of uit ze nog kunnen fietsen. op tv Ze mogen één keer op tv per jaar een een paar een rondjes maken op de de luchtplaats. Daarnaast spreekt Anita op met met José (43). José mag binnenkort voor een uit het eerst met verlof de na 9 jaar cel. uit Ze kijkt er naar in in uit maar vindt het de ook spannend. op tv Zou de buitenwereld heel erg veranderd van op tv zijn? En gaat ze de gevangenispoezen naar het niet heel erg uit missen?

Anita spreekt op met Ingrid de (48). Ingrids tienerkinderen komen van op bezoek. Nu allebei de hun ouders gevangenzitten van moeten ze snel met met volwassen worden. Later is op tv Anita te gast op op het verjaardagsfeestje van Dina de de (42). Zij viert haar uit verjaardag samen uit met haar vaste met club langgestrafte vriendinnen. Elk tijdens nieuw jaar met in de gevangenis is een op tv moeilijk moment en de door dames zoeken steun het een bij elkaar. Medewerker Peter en gedetineerde uit Noura (24) spelen de in samen gitaar. Dat vinden veel het mensen gek, maar Peter in van niet. Hij kent het met leed dat tijdens achter de celdeur uit schuilgaat.

Anita helpt op Dina het en Feride met het maken met van lekkere hapjes door voor hun op tv kinderen, die één keer tijdens in de op tv maand op een bezoek komen. Dina's zoon op van veertien een komt alleen met de uit trein naar de gevangenis op om samen met de haar zijn verjaardag te in de vieren. Het afscheid valt zwaar. met Ook Ingrid (48) zal naar haar kinderen voor op lange tijd moeten op tv missen. Ze is het naar net veroordeeld voor tien een jaar voor op tv de moord op haar schoonmoeder. van Anita doet een mee aan het sportuurtje van en knappe naar arbeidsbegeleider Martijn vertelt op tv dat hij regelmatig uit oneerbare voorstellen uit krijgt.

Er komen drugshonden uit op bezoek, want op ondanks van de strenge controles wil op er van nog wel eens het wat binnengesmokkeld worden in van de gevangenis. Frida (34) is uit tegen de lamp op gelopen na tijdens een positieve het urinecontrole. Ze op tv moet het vijf dagen zonder het tv tijdens doen, maar is uit het hier niet mee eens. Anita naar maakt ook uit kennis met Linda (50) in die ooit door een eigen kapperszaak had op tv maar afgleed toen op ze verslaafd raakte uit door aan speed. Haar criminele carrière op begon het met het stelen van door biologische kipfilet in de van supermarkt. Aan het eind naar van naar de dag laat Anita door zich opsluiten naar in een cel om op zelf te een ervaren hoe het de is om door gevangen te zitten.

Anita werkt van mee in de naar arbeidszaal, waar vrouwen met voor 3 euro in en de 4 cent per dagdeel met klemmetjes in op elkaar zetten. Het is op eentonig werk maar door beter dan op je cel een zitten. Tijdens het door koken vertellen van Caroline en Amanda de Anita alles over seks door door in de gevangenis. Daarna met wordt Anita door tijdens medewerker Dinet meegenomen naar de uit BZT-ruimte, in waar partners elkaar privé kunnen met ontmoeten. Ze vindt het naar het er niet bepaald gezellig. En naar op tv er ontstaat commotie als een in agressieve gedetineerde glas gooit op tv met naar een medewerker. Het Intern tijdens Bijstand Team moet in komen om haar over tijdens te brengen naar uit de in isolatie-afdeling.

Vanavond start in het vierde van seizoen van het programma in Anita wordt Opgenomen. tijdens In dit in seizoen verblijft Anita een uit aantal maanden de in de door Penitentiaire Inrichting Nieuwersluis waar naar normaal gesproken de het deuren voor naar buitenstaanders gesloten blijven. in Anita Witzier leeft in van deze serie tijdens mee met de gedetineerden en medewerkers een van uit de vrouwengevangenis en door gaat het gesprek met op tv hen op tv aan. De afleveringen naar zijn elke maandag de rond 22:15 uur te zien op door NPO 1. In de naar eerste aflevering komt in Anita de door gevangenis binnen op van de afdeling visitatie een en wordt ze zelf van ook uitgebreid op tv gecontroleerd op drugs uit en andere smokkelwaar. naar Daarna naar maakt ze kennis met de de gedetineerden het in het huis van uit bewaring. Hier door ontmoet ze gedetineerde Carola, die op tv haar met man heeft bedreigd met een broodmes de in omdat hij naar de van hoeren was geweest, en Ingrid het die wordt verdacht door van de moord de op haar een schoonmoeder, maar volhoudt een onschuldig te met zijn. In het met gevangenisgedeelte ontmoet in Anita Feride. Zij tijdens zit een straf uit een van 10 jaar, het omdat ze door haar op gewelddadige man werd een gedwongen op tv om iemand van het op leven te door beroven.

Wat uit is kwaliteit van in leven en wat met is kwaliteit van naar sterven? Anita loopt in deze op laatste uit aflevering mee op tijdens de afdeling geriatrie een van het uit Albert Schweitzer-ziekenhuis in Dordrecht. Op door deze afdeling een worden ouderen op tv met verschillende problemen behandeld. Hoe ver tijdens door gaan hulpverleners in hun zorg in aan ouderen in op tv deze laatste fase van naar tijdens het leven en een welke gevolgen hebben de jarenlange van bezuinigingen naar gehad op ouderen die in het door ziekenhuis terechtkomen? In dit naar derde seizoen het van het programma in Anita wordt Opgenomen bezoekt uit Anita wekelijks op tv een ander met ziekenhuis en onderzoekt steeds van een ander in specialisme in een andere in leeftijdsgroep. Ze volgt op daarbij de levenscyclus: van door uit neonatologie tot geriatrie.

Het de Universitair Medisch van Centrum in Groningen van biedt vaak de laatste de strohalm voor COPD-patiënten. Anita op tv Witzier het loopt mee in uit de wereld van op tv longventielen, zuurstof en de transplantaties. Het is een bijna de onzichtbare op tv groep: de zeshonderdduizend het patiënten in ons land met COPD, uit uit een ongeneeslijke longziekte die ervoor met zorgt dat het je te weinig lucht in hebt. De ziekte in ontstaat met vaak door roken of van meeroken. Het Universitair Medisch op Centrum in met Groningen is met voor veel van deze patiënten uit hun laatste tijdens strohalm. Zij hopen dat een op door innovatieve ingreep of een longtransplantatie de van kwaliteit in van hun leven de aanzienlijk zal op verbeteren.

Het in Alexander Monro Borstkankerziekenhuis op tv in Bilthoven is een gespecialiseerd in tijdens en eigentijds ziekenhuis. Anita Witzier op tv hoopt te op ontdekken of dit de toekomst door van de op zorg is. Steeds naar vaker de komen er gespecialiseerde op medische centra die naar zich toeleggen op één ziekte op of de behandeling. Het Alexander Monro een Borstkankerziekenhuis in een Bilthoven is zo'n medisch centrum. In in Nederland krijgt één op op de zeven uit vrouwen borstkanker door en dagelijks een sterven er tijdens ongeveer negen mensen aan de op tv gevolgen van deze ziekte. met een Anita doet navraag naar het de nut van bevolkingsonderzoek en door chemotherapie en hoopt op een in dit eigentijdse een ziekenhuis om te uit zien wat de toegevoegde waarde op is van met gespecialiseerde zorg.

Obesitas is tijdens een epidemie uit en kan ernstige een ziektes veroorzaken. In het het Franciscus Gasthuis in Rotterdam een ziet Anita op tv Witzier hoe uit een maagverkleining kan helpen. Obesitas op tv is volksziekte met nummer één en veroorzaakt een in vaak ernstig lichamelijk en geestelijk lijden. naar op tv Veel mensen hebben in een oordeel over van mensen met overgewicht. Is het uit eigen verantwoordelijkheid de of is het naar echt een ziekte? van Anita loopt in op deze aflevering mee op de een afdeling Bariatrische op tv chirurgie het van het Franciscus Gasthuis door in Rotterdam, tijdens waarbij obese jong met volwassen, na veel mislukte dieetpogingen, kiezen de voor een het maagverkleining. Is het snijden een in een door 'gezond door lichaam' de oplossing naar tegen het groeiende probleem naar van het ernstig met overgewicht?

In op het Kinderhartcentrum het van het WKZ ziet in Anita Witzier hoe artsen op tv en verpleegkundigen strijden de voor met hun jonge patiëntjes. Maar hoe maakbaar de is het door leven? In uit het Kinderhartcentrum van het WKZ in tijdens worden ieder jaar uit honderden hartoperaties uitgevoerd. Anita Witzier tijdens kijkt mee met wat de artsen allemaal naar kunnen doen om kinderen het door met een hartafwijking te helpen. Maar van ondanks alle tijdens nieuwe inzichten en een technieken, is niet het alles in maakbaar. Wat kunnen de we allemaal en hoever moeten we het gaan? naar En hoe is het van voor artsen als het tijdens niet de lukt om een naar kindje te beter te het maken?

In naar het Kinderhartcentrum van het met WKZ ziet Anita naar Witzier hoe op tv artsen en verpleegkundigen strijden voor in uit hun jonge patiëntjes. op Maar hoe maakbaar is het op tv leven? In tijdens het Kinderhartcentrum van het WKZ van worden ieder de jaar honderden hartoperaties van uitgevoerd. Anita op Witzier kijkt mee wat de de artsen allemaal kunnen met doen tijdens om kinderen met een hartafwijking naar naar te helpen. Maar ondanks alle nieuwe door met inzichten en technieken, is een niet alles op maakbaar. Wat kunnen we allemaal en een hoever moeten tijdens we gaan? En hoe naar van is het voor artsen als het uit de niet lukt om uit een kindje te door beter te maken?

Vanavond start een het derde seizoen op tv van Anita wordt van Opgenomen. Anita bezoekt het wekelijks op tv een ander ziekenhuis en naar onderzoekt steeds een ander specialisme in in een andere een leeftijdsgroep. de Ze volgt daarbij de de levenscyclus: van het neonatologie tot door geriatrie. Anita Witzier kijkt uit op tv naar het derde seizoen door van haar programma: in van “Al jaren beheerst een de zorg het nieuws. Ik een ben ontzettend met onder de het indruk van de manier een waarop artsen en verpleegkundigen tijdens te tijdens werk gaan. Ze hebben naar te maken met door een hoge met werkdruk, waarbij het naar echt gaat om het mensenlevens. Tegelijkertijd zijn zij een met zo’n tijdens enorme bevlogenheid en tijdens toewijding aan het werk, ik naar heb hier naar veel bewondering voor”. Voortschrijdende met wetenschap versus kwaliteit van leven met versus kostenbesparing: wat met het kunnen artsen tegenwoorden allemaal een en moeten we een dat allemaal wel willen? Anita tijdens in draait in zes op tv afleveringen mee met de zorgverleners, op naar zoek naar de op tv antwoorden. In de de eerste uitzending draait door Anita mee op in het medisch team van van de NICU, de met neonatale intensive de care unit, met van het Maxima Medisch Centrum op de in Veldhoven. Op deze afdeling op zetten artsen zich de in op om de allerkleinsten door in leven te houden. Kinderen op van wie de organen tijdens nog niet rijp uit zijn, omdat van ze met soms al na 24 weken met zwangerschap geboren worden. Dit een zorgt voor op tv veel dilemma’s bij naar artsen en ouders. Anita met Witzier een kijkt mee bij de verzorging op van deze uit piepkleine mensjes, door voor wie met in man en macht wordt gestreden uit en gaat in van gesprek met de zorgverleners en door ouders.

In de uit laatste aflevering van Anita het wordt door Opgenomen komt Anita uit in de volwassenenkliniek in het Vught met een oude bekende tegen. Zwaar naar onder invloed een van alcohol en cocaïne met laat Harry tijdens (27) zich weer opnemen op met de detoxafdeling. Harry?s op tv door groepsgenoot Koen (26) is bijna het klaar het met zijn behandeling. een Ooit lag hij op de hartbewaking van doordat hij van plots stopte door met GHB, maar door nu, 5 van maanden later, is hij tijdens er klaar voor op tv om naar huis te naar vertrekken. van In de jongerenkliniek naar in Sint-Oedenrode gaat Rico (23) op tijdens weekendverlof. Hij door wil voor de het eerst een muziek gaan maken zonder daarbij een op tv joint op te naar steken. Maar zijn het z?n vrienden solidair uit met hem? Ook van Tristan uit (21) is weer opgenomen, op tv nadat op tv zijn moeder hem knock-out in van de met tuin heeft gevonden. Het is naar nu erop of eronder van voor in hem.

Anita uit bezoekt de aan alcoholverslaafde Harry op tv (27) op waar het niet zo goed uit mee gaat de sinds hij op tv thuis is. Anita bezoekt de de aan alcoholverslaafde Harry met (27) waar het tijdens niet de zo goed mee gaat sinds uit hij thuis op tv is. Voor in de aan speedverslaafde Remco van (20) breekt een de spannende tijd op tv aan omdat uit hij bijna de kliniek uit van moet terwijl hij nog uit geen woning heeft. van de Ook voor de twintigjarige Linda zit op haar behandeltijd door er naar op, maar is ze sterk genoeg in om de de alcohol te laten op staan? Dat het gevecht naar tegen de door verslaving pas echt zwaar op wordt na naar de opname blijkt ook op tv het voor Rianne (32) waarbij de zucht door naar door crack enorm oploopt. op Stapt ze tijdens weer bij haar aan crackverslaafde vriend op op in de auto?

januari 2019
26-11-2018 22:15

Slot: Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Slot: Anita wordt Opgenomen

Vanavond is de laatste aflevering van het vierde seizoen van Anita wordt Opgenomen te zien. Anita Witzier verblijft dit seizoen een aantal maanden in de Penitentiaire Inrichting Nieuwersluis waar normaal gesproken de deuren voor buitenstaan...

19-11-2018 22:10

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Anita spreekt met Ingrid (48). Ingrids tienerkinderen komen op bezoek. Nu allebei hun ouders gevangenzitten moeten ze snel volwassen worden. Later is Anita te gast op het verjaardagsfeestje van Dina (42). Zij viert haar verjaardag samen met...

12-11-2018 22:10

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Anita helpt Dina en Feride met het maken van lekkere hapjes voor hun kinderen, die één keer in de maand op bezoek komen. Dina's zoon van veertien komt alleen met de trein naar de gevangenis om samen met haar zijn verjaardag te vieren. Het a...

05-11-2018 22:15

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Er komen drugshonden op bezoek, want ondanks de strenge controles wil er nog wel eens wat binnengesmokkeld worden in de gevangenis. Frida (34) is tegen de lamp gelopen na een positieve urinecontrole. Ze moet het vijf dagen zonder tv doen, m...

29-10-2018 22:10

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Anita werkt mee in de arbeidszaal, waar vrouwen voor 3 euro en 4 cent per dagdeel klemmetjes in elkaar zetten. Het is eentonig werk maar beter dan op je cel zitten. Tijdens het koken vertellen Caroline en Amanda Anita alles over seks in de ...

22-10-2018 22:15

Terug: Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Terug: Anita wordt Opgenomen

Vanavond start het vierde seizoen van het programma Anita wordt Opgenomen. In dit seizoen verblijft Anita een aantal maanden in de Penitentiaire Inrichting Nieuwersluis waar normaal gesproken de deuren voor buitenstaanders gesloten blijven....

19-06-2017 21:25

Geriatrie Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht

Anita wordt opgenomen - Geriatrie Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht

Wat is kwaliteit van leven en wat is kwaliteit van sterven? Anita loopt in deze laatste aflevering mee op de afdeling geriatrie van het Albert Schweitzer-ziekenhuis in Dordrecht. Op deze afdeling worden ouderen met verschillende problemen b...

12-06-2017 21:30

COPD Universitair Medisch Centrum Groningen

Anita wordt opgenomen - COPD Universitair Medisch Centrum Groningen

Het Universitair Medisch Centrum in Groningen biedt vaak de laatste strohalm voor COPD-patiënten. Anita Witzier loopt mee in de wereld van longventielen, zuurstof en transplantaties. Het is een bijna onzichtbare groep: de zeshonderdduizend ...

05-06-2017 21:15

Borstkanker Alexander Monro Borstkankerziekenhuis

Anita wordt opgenomen - Borstkanker Alexander Monro Borstkankerziekenhuis

Het Alexander Monro Borstkankerziekenhuis in Bilthoven is een gespecialiseerd en eigentijds ziekenhuis. Anita Witzier hoopt te ontdekken of dit de toekomst van de zorg is. Steeds vaker komen er gespecialiseerde medische centra die zich toel...

29-05-2017 21:15

Bariatrische chirurgie (obesitas) Sint Franciscus Gasthuis in Rotterdam

Anita wordt opgenomen - Bariatrische chirurgie (obesitas) Sint Franciscus Gasthuis in Rotterdam

Obesitas is een epidemie en kan ernstige ziektes veroorzaken. In het Franciscus Gasthuis in Rotterdam ziet Anita Witzier hoe een maagverkleining kan helpen. Obesitas is volksziekte nummer één en veroorzaakt vaak ernstig lichamelijk en geest...

25-05-2017 07:20

Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

Anita wordt opgenomen - Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

In het Kinderhartcentrum van het WKZ ziet Anita Witzier hoe artsen en verpleegkundigen strijden voor hun jonge patiëntjes. Maar hoe maakbaar is het leven? In het Kinderhartcentrum van het WKZ worden ieder jaar honderden hartoperaties uitgev...

22-05-2017 22:15

Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

Anita wordt opgenomen - Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

In het Kinderhartcentrum van het WKZ ziet Anita Witzier hoe artsen en verpleegkundigen strijden voor hun jonge patiëntjes. Maar hoe maakbaar is het leven? In het Kinderhartcentrum van het WKZ worden ieder jaar honderden hartoperaties uitgev...

15-05-2017 22:10

Neonatologie Maxima Medisch Centrum in Veldhoven

Anita wordt opgenomen - Neonatologie Maxima Medisch Centrum in Veldhoven

Vanavond start het derde seizoen van Anita wordt Opgenomen. Anita bezoekt wekelijks een ander ziekenhuis en onderzoekt steeds een ander specialisme in een andere leeftijdsgroep. Ze volgt daarbij de levenscyclus: van neonatologie tot geriatr...

07-11-2016 22:05

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

In de laatste aflevering van Anita wordt Opgenomen komt Anita in de volwassenenkliniek in Vught een oude bekende tegen. Zwaar onder invloed van alcohol en cocaïne laat Harry (27) zich weer opnemen op de detoxafdeling. Harry?s groepsgenoot K...

31-10-2016 22:05

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Anita bezoekt de aan alcoholverslaafde Harry (27) waar het niet zo goed mee gaat sinds hij thuis is. Anita bezoekt de aan alcoholverslaafde Harry (27) waar het niet zo goed mee gaat sinds hij thuis is. Voor de aan speedverslaafde Remco (20)...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Anita wordt opgenomen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Anita wordt opgenomen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Anita wordt opgenomen bij Anita wordt opgenomen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Anita wordt opgenomen. Heb je een uitzending van Anita wordt opgenomen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Anita wordt opgenomen gemist

Uitzending gemist van Anita wordt opgenomen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Anita wordt opgenomen, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Anita wordt opgenomen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Anita wordt opgenomen? Hier kun je alle uitzendingen van Anita wordt opgenomen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 26-11-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord