Programma gemist?

Seizoen uit 4 - door Aflevering 4 - Reportagereeks (2018) van met Anita WItzier. Anita op helpt Dina en door Feride met van het maken van lekkere het hapjes voor hun kinderen, een die één keer tijdens in de op tv maand op bezoek komen. de Dina's zoon van door een veertien komt alleen op tv met de trein naar de uit gevangenis om samen met tijdens met haar zijn verjaardag te vieren. Het op tv afscheid valt zwaar. met de Ook Ingrid (48) in zal haar kinderen tijdens voor lange tijd op tv moeten missen. Ze de is net veroordeeld voor met tien jaar voor de uit moord op haar schoonmoeder. naar Anita doet mee in aan het het sportuurtje en knappe naar arbeidsbegeleider Martijn vertelt dat het hij in regelmatig oneerbare voorstellen op krijgt.

Er komen in drugshonden op bezoek, met want ondanks de tijdens strenge tijdens controles wil er op tv nog wel eens wat binnengesmokkeld worden door in de door gevangenis. Frida (34) naar is tegen uit de lamp gelopen na een door het positieve urinecontrole. Ze moet de het vijf dagen het zonder tv door doen, maar is het hier niet tijdens naar mee eens. Anita maakt ook het kennis met Linda (50) naar uit die ooit een het eigen kapperszaak had maar afgleed de toen ze verslaafd raakte in aan speed. Haar een criminele carrière begon op van met het stelen van biologische kipfilet het in op de supermarkt. Aan door het eind uit van de dag tijdens laat Anita zich tijdens opsluiten in een cel tijdens om zelf van te ervaren hoe het is naar om gevangen op te zitten.

Anita op werkt mee in de een arbeidszaal, waar vrouwen op tv voor 3 euro uit en 4 cent door per dagdeel klemmetjes in op elkaar zetten. Het het is eentonig uit werk maar beter het dan op uit je cel zitten. Tijdens het het koken vertellen een Caroline en Amanda op tv Anita alles over met seks naar in de gevangenis. Daarna een wordt Anita door op medewerker Dinet met meegenomen naar de BZT-ruimte, op waar partners naar elkaar privé kunnen ontmoeten. Ze vindt uit in het er niet bepaald gezellig. En op tv van er ontstaat commotie in als een agressieve gedetineerde glas gooit op tv naar naar een medewerker. Het Intern het Bijstand Team moet uit komen om haar door over te met brengen naar de een isolatie-afdeling.

Vanavond start van het vierde seizoen op tv van met het programma Anita door wordt Opgenomen. In dit seizoen uit verblijft Anita een aantal met maanden in de de Penitentiaire Inrichting het Nieuwersluis waar normaal met gesproken de op tv deuren voor het buitenstaanders gesloten blijven. Anita Witzier leeft op tv in deze serie in mee uit met de gedetineerden en op medewerkers van de op vrouwengevangenis en gaat het de gesprek met hen van aan. De de afleveringen zijn elke met maandag rond 22:15 uur door te van zien op NPO van 1. In de de eerste aflevering komt Anita de in gevangenis binnen op van de afdeling visitatie en in wordt ze zelf de in ook uitgebreid gecontroleerd op drugs en met door andere smokkelwaar. Daarna maakt ze kennis van met de gedetineerden met in naar het huis tijdens van bewaring. Hier ontmoet ze gedetineerde het Carola, die uit haar man heeft met bedreigd uit met een broodmes omdat hij naar op de naar hoeren was het geweest, en Ingrid die wordt verdacht tijdens door van de moord op uit haar schoonmoeder, maar tijdens volhoudt onschuldig te zijn. tijdens In het gevangenisgedeelte ontmoet met Anita Feride. Zij tijdens zit tijdens een straf uit van naar 10 jaar, in omdat ze door haar tijdens gewelddadige op man werd gedwongen om iemand van een het de leven te van beroven.

Wat is kwaliteit op tv van leven en uit wat is in kwaliteit uit van sterven? Anita loopt in deze door laatste aflevering in mee tijdens op de afdeling geriatrie van tijdens het op Albert Schweitzer-ziekenhuis in Dordrecht. Op deze in afdeling op worden ouderen met verschillende van problemen behandeld. Hoe ver een gaan hulpverleners van in hun tijdens zorg aan ouderen de in deze met laatste fase van het het leven en welke gevolgen hebben het de door jarenlange bezuinigingen gehad op van ouderen die in het uit ziekenhuis terechtkomen? In met dit uit derde seizoen van het programma Anita op tv op tv wordt Opgenomen bezoekt op Anita wekelijks een ander tijdens ziekenhuis en onderzoekt van steeds een ander specialisme door in een op andere leeftijdsgroep. Ze volgt tijdens daarbij de levenscyclus: van het neonatologie de tot geriatrie.

Het naar Universitair Medisch Centrum op in Groningen biedt uit vaak de laatste strohalm voor in COPD-patiënten. Anita op Witzier uit loopt mee in de de wereld van naar longventielen, zuurstof en transplantaties. Het is op tv een bijna onzichtbare het van groep: de zeshonderdduizend patiënten in ons naar met land met COPD, een in ongeneeslijke longziekte die met ervoor zorgt dat je te op weinig lucht op hebt. De op ziekte ontstaat tijdens vaak door roken of meeroken. de Het op tv Universitair Medisch Centrum op tv in Groningen is voor veel van van naar deze patiënten hun laatste strohalm. Zij de tijdens hopen dat een innovatieve ingreep of de het een longtransplantatie de kwaliteit van hun een leven aanzienlijk tijdens zal een verbeteren.

Het Alexander naar Monro tijdens Borstkankerziekenhuis in Bilthoven is met een gespecialiseerd op tv en eigentijds ziekenhuis. Anita Witzier naar hoopt in te ontdekken of uit dit de toekomst van de zorg het de is. Steeds vaker komen er gespecialiseerde van medische centra naar die zich toeleggen de op één door ziekte of op behandeling. Het Alexander de Monro Borstkankerziekenhuis in Bilthoven naar is zo'n medisch op tv centrum. In Nederland krijgt in één op de het zeven tijdens vrouwen borstkanker en dagelijks sterven er op tv op ongeveer negen mensen aan de gevolgen uit van deze ziekte. op tv Anita doet navraag op naar op tv het nut van bevolkingsonderzoek en in chemotherapie en tijdens hoopt in dit tijdens eigentijdse ziekenhuis een om te zien wat de op tv toegevoegde tijdens waarde is van van gespecialiseerde zorg.

Obesitas door is een epidemie en van kan ernstige ziektes tijdens veroorzaken. In het Franciscus van Gasthuis in Rotterdam het ziet naar Anita Witzier hoe een op maagverkleining kan helpen. Obesitas de een is volksziekte nummer uit één en veroorzaakt vaak met ernstig lichamelijk en uit geestelijk lijden. Veel de mensen hebben een oordeel in over mensen met overgewicht. naar Is het eigen naar verantwoordelijkheid of op tv is het echt uit een op ziekte? Anita loopt uit in deze aflevering mee op van de afdeling uit Bariatrische chirurgie van het naar Franciscus Gasthuis het in Rotterdam, op tv waarbij obese jong in volwassen, na veel mislukte dieetpogingen, kiezen van voor door een maagverkleining. Is het tijdens snijden in een 'gezond op tv lichaam' uit de oplossing van tegen het groeiende probleem van het op tv ernstig door overgewicht?

In het Kinderhartcentrum tijdens naar van het WKZ ziet door Anita Witzier hoe met artsen en in verpleegkundigen strijden voor de hun jonge patiëntjes. van Maar hoe maakbaar uit is het leven? In van het Kinderhartcentrum van het het WKZ worden met ieder jaar honderden op hartoperaties uitgevoerd. het Anita Witzier kijkt mee op tv wat de van artsen allemaal kunnen doen om naar kinderen met een hartafwijking van te helpen. Maar een naar ondanks alle nieuwe het inzichten en technieken, uit is niet alles maakbaar. Wat op kunnen we allemaal en het op tv hoever moeten we gaan? door En hoe is het op tv voor artsen als het het niet in lukt om op tv een kindje te beter te de maken?

In de het Kinderhartcentrum uit van het WKZ ziet Anita Witzier in hoe artsen op tv en verpleegkundigen het strijden voor hun een jonge patiëntjes. Maar door hoe maakbaar is het leven? de In het een Kinderhartcentrum van door het WKZ worden ieder op jaar honderden naar hartoperaties uitgevoerd. Anita op Witzier kijkt mee wat in de artsen allemaal kunnen in doen om de kinderen met een hartafwijking uit te helpen. Maar tijdens ondanks alle de nieuwe inzichten en een technieken, in is niet alles maakbaar. Wat kunnen op we allemaal en tijdens hoever in moeten we gaan? op tv En hoe is het het voor artsen als op tv het niet naar lukt om een kindje het te beter te uit maken?

Vanavond in start het derde seizoen van door de Anita wordt Opgenomen. Anita een bezoekt wekelijks door een ander ziekenhuis en onderzoekt op steeds een ander tijdens specialisme in in een andere naar leeftijdsgroep. Ze volgt daarbij de levenscyclus: een van naar neonatologie tot op geriatrie. Anita Witzier kijkt naar uit naar het derde seizoen het van haar programma: in “Al jaren door beheerst de op zorg het nieuws. Ik een ben ontzettend onder de op indruk van de in met manier waarop artsen en met verpleegkundigen te werk een gaan. Ze hebben te maken op tv met een in hoge werkdruk, tijdens waarbij het echt gaat tijdens om van mensenlevens. Tegelijkertijd zijn zij de met zo’n enorme het bevlogenheid en toewijding aan het in werk, ik heb het hier veel bewondering het voor”. Voortschrijdende wetenschap versus de kwaliteit van van leven versus kostenbesparing: wat het kunnen artsen tegenwoorden uit allemaal en van moeten we dat allemaal met wel willen? de Anita draait in zes in afleveringen mee een met de de zorgverleners, op zoek door naar de antwoorden. In de eerste naar op tv uitzending draait Anita mee in het de door medisch team van de NICU, op tv de met neonatale intensive care unit, op tv van het Maxima Medisch uit Centrum in Veldhoven. Op van deze afdeling zetten van artsen door zich in om de door allerkleinsten in leven te in houden. van Kinderen van wie de op tv organen nog niet met rijp zijn, omdat tijdens ze soms in al na de 24 weken zwangerschap geboren worden. van Dit zorgt in voor veel dilemma’s het bij artsen en ouders. uit Anita door Witzier kijkt mee bij de op verzorging van deze piepkleine op mensjes, voor tijdens wie tijdens met man en macht de wordt gestreden en gaat door in op tv gesprek met zorgverleners tijdens en ouders.

In tijdens de laatste aflevering van van Anita wordt in Opgenomen komt Anita het in de de volwassenenkliniek in Vught de een oude bekende tegen. Zwaar tijdens onder invloed van het alcohol en van cocaïne laat Harry (27) zich met de weer opnemen op de detoxafdeling. Harry?s uit met groepsgenoot Koen (26) is uit bijna klaar met een zijn behandeling. tijdens Ooit lag hij op uit de hartbewaking doordat hij plots van stopte met GHB, op tv maar in nu, 5 maanden later, is door hij er van klaar voor om naar in tijdens huis te vertrekken. In de jongerenkliniek met een in Sint-Oedenrode gaat Rico in (23) op weekendverlof. Hij van wil voor in het eerst in muziek gaan maken zonder een daarbij een joint op het te steken. Maar van zijn z?n naar vrienden solidair met hem? Ook in Tristan door (21) is weer in opgenomen, nadat zijn moeder hem uit knock-out in de door tuin heeft het gevonden. naar Het is nu erop een of eronder voor door hem.

Anita het bezoekt de aan alcoholverslaafde Harry met uit (27) waar het niet zo naar goed mee gaat door sinds door hij thuis is. Anita bezoekt de op aan alcoholverslaafde tijdens Harry (27) waar het op niet van zo goed mee gaat in sinds hij naar thuis is. Voor door de aan speedverslaafde Remco (20) met breekt het een spannende tijd een aan omdat hij met bijna de kliniek door uit moet terwijl tijdens hij nog geen woning heeft. in Ook voor door de twintigjarige een Linda zit haar behandeltijd er een op, maar is het ze naar sterk genoeg om de alcohol op te laten tijdens staan? Dat het gevecht het het tegen de verslaving pas echt op tv zwaar wordt na de de opname blijkt ook op tv voor het Rianne (32) waarbij de op zucht van naar crack enorm oploopt. Stapt ze de weer bij een haar aan crackverslaafde uit vriend uit in de auto?

Anita een ziet hoe de aan de alcohol verslaafde Harry (27) door tijdens vroegtijdig de kliniek verlaat met omdat hij denkt naar dat hij de het zelf weer in aan kan. Anita ziet met hoe de aan met alcohol verslaafde Harry (27) een vroegtijdig de kliniek verlaat naar omdat het hij denkt dat tijdens hij het zelf naar weer aan kan. Ook uit de aan in crack verslaafde Rianne verlaat een voortijding de kliniek, maar uit dan om andere uit redenen. In met de door jongeren kliniek zijn van verschillende nieuwe jongeren opgenomen die aan de hun in verslaving moeten door werken. De nieuwkomers Rico (23) van en Ricardo (21) blijken het naar bij het bloedprikken nog van een lang traject voor naar de boeg te naar hebben. Aanstaande vader door Bryan (23) leert de tijdens tijdens een boksclinic hoe hij naar met zijn boosheid om een moet gaan na een van jeugd tijdens vol drugs en agressie. Is het hij in straks klaar met om een goede vader te van worden?

In de volwassenenkliniek een uit vertelt Marijn (42) dat hij op de met dood van zijn vrouw van probeert te verdringen door het naar drinken op tv van enorme hoeveelheden alcohol. de Anita ontmoet in een de jongerenkliniek Gianni (22) tijdens uit die vlucht voor de werkelijkheid door met de in hele dag op tv te gamen. In in de volwassenenkliniek vertelt Marijn (42) dat met het hij de dood van zijn vrouw in probeert op te verdringen door uit het drinken van door enorme hoeveelheden van alcohol. Maar voor zijn twee dochtertjes van wil hij weer tijdens nuchter het worden. Ook naar de jonge Linda (20) op drinkt veel. Twee flessen tijdens sterke drank per dag. het Anita gaat met tijdens haar boodschappen in doen en ziet in hoe uit Linda worstelt met haar het verlangen naar van alcohol...

november 2018
12-11-2018 22:15

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Reportagereeks (2018) met Anita WItzier. Anita helpt Dina en Feride met het maken van lekkere hapjes voor hun kinderen, die één keer in de maand op bezoek komen. Dina's zoon van veertien komt alleen met de trein ...

05-11-2018 22:15

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Er komen drugshonden op bezoek, want ondanks de strenge controles wil er nog wel eens wat binnengesmokkeld worden in de gevangenis. Frida (34) is tegen de lamp gelopen na een positieve urinecontrole. Ze moet het vijf dagen zonder tv doen, m...

29-10-2018 22:10

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Anita werkt mee in de arbeidszaal, waar vrouwen voor 3 euro en 4 cent per dagdeel klemmetjes in elkaar zetten. Het is eentonig werk maar beter dan op je cel zitten. Tijdens het koken vertellen Caroline en Amanda Anita alles over seks in de ...

22-10-2018 22:15

Terug: Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Terug: Anita wordt Opgenomen

Vanavond start het vierde seizoen van het programma Anita wordt Opgenomen. In dit seizoen verblijft Anita een aantal maanden in de Penitentiaire Inrichting Nieuwersluis waar normaal gesproken de deuren voor buitenstaanders gesloten blijven....

19-06-2017 21:25

Geriatrie Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht

Anita wordt opgenomen - Geriatrie Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht

Wat is kwaliteit van leven en wat is kwaliteit van sterven? Anita loopt in deze laatste aflevering mee op de afdeling geriatrie van het Albert Schweitzer-ziekenhuis in Dordrecht. Op deze afdeling worden ouderen met verschillende problemen b...

12-06-2017 21:30

COPD Universitair Medisch Centrum Groningen

Anita wordt opgenomen - COPD Universitair Medisch Centrum Groningen

Het Universitair Medisch Centrum in Groningen biedt vaak de laatste strohalm voor COPD-patiënten. Anita Witzier loopt mee in de wereld van longventielen, zuurstof en transplantaties. Het is een bijna onzichtbare groep: de zeshonderdduizend ...

05-06-2017 21:15

Borstkanker Alexander Monro Borstkankerziekenhuis

Anita wordt opgenomen - Borstkanker Alexander Monro Borstkankerziekenhuis

Het Alexander Monro Borstkankerziekenhuis in Bilthoven is een gespecialiseerd en eigentijds ziekenhuis. Anita Witzier hoopt te ontdekken of dit de toekomst van de zorg is. Steeds vaker komen er gespecialiseerde medische centra die zich toel...

29-05-2017 21:15

Bariatrische chirurgie (obesitas) Sint Franciscus Gasthuis in Rotterdam

Anita wordt opgenomen - Bariatrische chirurgie (obesitas) Sint Franciscus Gasthuis in Rotterdam

Obesitas is een epidemie en kan ernstige ziektes veroorzaken. In het Franciscus Gasthuis in Rotterdam ziet Anita Witzier hoe een maagverkleining kan helpen. Obesitas is volksziekte nummer één en veroorzaakt vaak ernstig lichamelijk en geest...

25-05-2017 07:20

Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

Anita wordt opgenomen - Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

In het Kinderhartcentrum van het WKZ ziet Anita Witzier hoe artsen en verpleegkundigen strijden voor hun jonge patiëntjes. Maar hoe maakbaar is het leven? In het Kinderhartcentrum van het WKZ worden ieder jaar honderden hartoperaties uitgev...

22-05-2017 22:15

Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

Anita wordt opgenomen - Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

In het Kinderhartcentrum van het WKZ ziet Anita Witzier hoe artsen en verpleegkundigen strijden voor hun jonge patiëntjes. Maar hoe maakbaar is het leven? In het Kinderhartcentrum van het WKZ worden ieder jaar honderden hartoperaties uitgev...

15-05-2017 22:10

Neonatologie Maxima Medisch Centrum in Veldhoven

Anita wordt opgenomen - Neonatologie Maxima Medisch Centrum in Veldhoven

Vanavond start het derde seizoen van Anita wordt Opgenomen. Anita bezoekt wekelijks een ander ziekenhuis en onderzoekt steeds een ander specialisme in een andere leeftijdsgroep. Ze volgt daarbij de levenscyclus: van neonatologie tot geriatr...

07-11-2016 22:05

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

In de laatste aflevering van Anita wordt Opgenomen komt Anita in de volwassenenkliniek in Vught een oude bekende tegen. Zwaar onder invloed van alcohol en cocaïne laat Harry (27) zich weer opnemen op de detoxafdeling. Harry?s groepsgenoot K...

31-10-2016 22:05

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Anita bezoekt de aan alcoholverslaafde Harry (27) waar het niet zo goed mee gaat sinds hij thuis is. Anita bezoekt de aan alcoholverslaafde Harry (27) waar het niet zo goed mee gaat sinds hij thuis is. Voor de aan speedverslaafde Remco (20)...

24-10-2016 22:05

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Anita ziet hoe de aan alcohol verslaafde Harry (27) vroegtijdig de kliniek verlaat omdat hij denkt dat hij het zelf weer aan kan. Anita ziet hoe de aan alcohol verslaafde Harry (27) vroegtijdig de kliniek verlaat omdat hij denkt dat hij het...

17-10-2016 22:10

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

In de volwassenenkliniek vertelt Marijn (42) dat hij de dood van zijn vrouw probeert te verdringen door het drinken van enorme hoeveelheden alcohol. Anita ontmoet in de jongerenkliniek Gianni (22) die vlucht voor de werkelijkheid door de he...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Anita wordt opgenomen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Anita wordt opgenomen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Anita wordt opgenomen bij Anita wordt opgenomen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Anita wordt opgenomen. Heb je een uitzending van Anita wordt opgenomen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Anita wordt opgenomen gemist

Uitzending gemist van Anita wordt opgenomen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Anita wordt opgenomen, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Anita wordt opgenomen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Anita wordt opgenomen? Hier kun je alle uitzendingen van Anita wordt opgenomen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 12-11-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord