Programma gemist?

Vanavond is van de het laatste aflevering van het vierde het seizoen van de Anita wordt Opgenomen te tijdens zien. Anita op tv Witzier verblijft dit seizoen door een aantal maanden door in de Penitentiaire van Inrichting Nieuwersluis waar normaal naar gesproken de de deuren voor buitenstaanders door gesloten blijven. Ze leeft de in deze serie een in mee met de gedetineerden en medewerkers het de van de vrouwengevangenis tijdens en gaat het tijdens gesprek met hen op tv aan. In deze laatste aflevering maakt Anita op kennis met van Zahra die de een baby van van 9 maanden bij op zich heeft in naar haar cel. Binnenkort mag de uit tijdens baby niet meer bij met haar wonen, maar op tv zal familie de van zorg op zich moeten nemen. de Directeur Harry legt de uit naar waarom dat nodig is. naar Aangezien uit het weekend is in in de gevangenis mogen de langgestrafte de op tv gedetineerden kijken of op ze nog kunnen fietsen. Ze mogen het één keer per naar uit jaar een paar rondjes maken op van een de luchtplaats. Daarnaast spreekt Anita naar met José het (43). José mag binnenkort voor van in het eerst met verlof na op tv 9 jaar op tv cel. Ze kijkt een er naar uit op tv maar vindt het ook spannend. het Zou de naar buitenwereld heel erg veranderd op tv zijn? van En gaat met ze de gevangenispoezen niet heel erg naar met missen?

Anita uit spreekt met Ingrid (48). Ingrids tijdens tienerkinderen komen naar op bezoek. Nu in allebei hun ouders naar gevangenzitten het moeten ze snel volwassen worden. Later met is Anita te van gast uit op het tijdens verjaardagsfeestje van Dina uit (42). Zij viert haar verjaardag met samen met haar uit vaste club langgestrafte tijdens vriendinnen. Elk nieuw van jaar in de gevangenis tijdens is uit een moeilijk moment en het de van dames zoeken steun op bij elkaar. Medewerker Peter en op tv gedetineerde Noura tijdens (24) spelen samen gitaar. het Dat vinden veel door mensen gek, van maar Peter naar niet. Hij kent het leed met dat achter de celdeur tijdens het schuilgaat.

Anita helpt Dina het en naar Feride met het maken van een op lekkere hapjes voor hun kinderen, die tijdens één keer in naar de maand op naar bezoek komen. Dina's het zoon de van veertien komt op tv alleen met het de trein naar de gevangenis om de samen met haar in uit zijn verjaardag te met vieren. Het afscheid uit valt zwaar. Ook Ingrid (48) van zal haar kinderen voor op tv lange tijd moeten tijdens missen. Ze een is net tijdens veroordeeld voor met tien jaar voor de moord het op met haar schoonmoeder. Anita doet mee aan uit het sportuurtje en op door knappe arbeidsbegeleider Martijn vertelt dat een hij met regelmatig oneerbare voorstellen naar krijgt.

Er komen in drugshonden op bezoek, in want ondanks de op tv strenge controles wil de er nog wel eens in wat binnengesmokkeld worden op in de het gevangenis. Frida (34) uit is tijdens tegen de lamp gelopen tijdens na een positieve urinecontrole. uit Ze uit moet het vijf op tv dagen zonder tv doen, tijdens maar is door het hier niet mee op tv eens. Anita maakt uit ook kennis met door Linda (50) die ooit tijdens een in eigen kapperszaak had maar afgleed toen de ze verslaafd raakte door aan uit speed. Haar criminele carrière begon op met met het stelen op tv van biologische kipfilet in uit de supermarkt. het Aan het eind met van de dag laat Anita zich van opsluiten in een van cel in om zelf door te ervaren hoe tijdens het is om van gevangen te zitten.

Anita door werkt mee uit in de arbeidszaal, op tv waar vrouwen voor 3 euro en in 4 naar cent per met dagdeel klemmetjes in elkaar zetten. Het de in is eentonig werk maar op beter dan in op je cel zitten. Tijdens het het koken de vertellen Caroline en een Amanda Anita alles over seks op tv de in de gevangenis. Daarna wordt Anita de door de medewerker Dinet meegenomen naar op de BZT-ruimte, waar partners uit elkaar het privé kunnen de ontmoeten. Ze vindt het op er niet bepaald gezellig. En in er ontstaat op commotie als een agressieve tijdens gedetineerde op glas gooit naar een een medewerker. Het Intern tijdens Bijstand Team tijdens moet komen om haar naar over naar te brengen naar de op tv isolatie-afdeling.

Vanavond start een het vierde seizoen van van het het programma Anita wordt Opgenomen. het In dit seizoen verblijft de Anita een in aantal uit maanden in de Penitentiaire Inrichting met Nieuwersluis waar in normaal gesproken met de deuren voor buitenstaanders gesloten de blijven. Anita Witzier leeft van op tv in deze serie mee met de met gedetineerden op tv en medewerkers tijdens van de vrouwengevangenis en op tv gaat het gesprek met hen in aan. op De afleveringen zijn elke maandag naar rond naar 22:15 uur te uit zien op NPO 1. In in de tijdens eerste aflevering komt Anita door de gevangenis binnen op door de afdeling visitatie en het wordt uit ze zelf op tv ook uitgebreid gecontroleerd op drugs met en andere smokkelwaar. Daarna door maakt door ze kennis met de de gedetineerden in het door huis van in bewaring. Hier door ontmoet ze gedetineerde Carola, die met haar man op heeft bedreigd met een broodmes de omdat hij naar naar de naar hoeren was geweest, en Ingrid van die de wordt verdacht van de op moord door op haar schoonmoeder, maar tijdens volhoudt onschuldig te zijn. een In het gevangenisgedeelte ontmoet een Anita in Feride. Zij door zit een straf van uit van 10 jaar, omdat ze op door haar de gewelddadige man van werd gedwongen om iemand van het door het leven te de beroven.

Wat is de kwaliteit van leven naar en wat is de kwaliteit van uit sterven? Anita loopt op tv in deze uit laatste aflevering mee op door de afdeling geriatrie van het de Albert Schweitzer-ziekenhuis door in Dordrecht. Op deze in afdeling op tv worden ouderen met verschillende op tv problemen behandeld. een Hoe ver gaan een hulpverleners in hun zorg aan op ouderen op tv in deze laatste in fase van het leven naar en naar welke gevolgen hebben de jarenlange naar bezuinigingen een gehad op ouderen die in het door ziekenhuis terechtkomen? In op tv dit derde het seizoen van het op tv programma Anita wordt de Opgenomen bezoekt Anita wekelijks een het in ander ziekenhuis en onderzoekt met steeds een ander van specialisme in een op andere leeftijdsgroep. Ze volgt in daarbij de levenscyclus: van met neonatologie uit tot geriatrie.

Het Universitair Medisch de Centrum in Groningen uit van biedt vaak de de laatste strohalm voor een COPD-patiënten. Anita Witzier loopt mee een in de wereld tijdens van longventielen, op tv zuurstof en transplantaties. op tv Het is een bijna onzichtbare van groep: de zeshonderdduizend op tv patiënten naar in ons land met COPD, de uit een ongeneeslijke longziekte die uit ervoor zorgt op tv dat je te een weinig lucht hebt. De in ziekte ontstaat uit vaak door roken het of meeroken. Het Universitair op tv Medisch Centrum in de Groningen is voor met veel van het deze patiënten hun laatste strohalm. Zij de hopen dat een het uit innovatieve ingreep of een longtransplantatie de het kwaliteit het van hun leven een aanzienlijk zal met verbeteren.

Het Alexander met Monro in Borstkankerziekenhuis in Bilthoven is naar een gespecialiseerd door en eigentijds ziekenhuis. Anita Witzier hoopt met op tv te ontdekken of uit dit de toekomst tijdens van de zorg is. Steeds naar vaker komen er gespecialiseerde tijdens medische centra in die zich toeleggen de op de één ziekte of behandeling. op Het Alexander door Monro Borstkankerziekenhuis in Bilthoven is zo'n met medisch centrum. een In met Nederland krijgt één op de zeven van vrouwen borstkanker en in de dagelijks sterven er ongeveer door negen mensen de aan de gevolgen van deze naar ziekte. Anita doet navraag in het naar het nut van tijdens bevolkingsonderzoek en chemotherapie en hoopt het in dit eigentijdse de uit ziekenhuis om te de zien wat de toegevoegde waarde het is op tv van gespecialiseerde zorg.

Obesitas is op tv een epidemie naar en kan het ernstige ziektes veroorzaken. In het van Franciscus Gasthuis een in Rotterdam ziet Anita Witzier naar hoe een een maagverkleining uit kan helpen. Obesitas is volksziekte op nummer het één en veroorzaakt in vaak ernstig lichamelijk en op geestelijk lijden. met Veel mensen hebben een het oordeel over mensen tijdens met overgewicht. Is het eigen het uit verantwoordelijkheid of is het echt een van ziekte? Anita met loopt in in deze aflevering mee op van de door afdeling Bariatrische chirurgie van op tv het Franciscus naar Gasthuis in Rotterdam, waarbij obese jong uit volwassen, na van veel mislukte dieetpogingen, de kiezen voor een op tv maagverkleining. Is het snijden met in met een 'gezond lichaam' de oplossing van de tegen het groeiende probleem van met het ernstig door overgewicht?

In de het Kinderhartcentrum door van het WKZ ziet Anita Witzier van hoe door artsen en verpleegkundigen het strijden voor hun naar jonge patiëntjes. Maar hoe maakbaar in is naar het leven? In op het Kinderhartcentrum van het WKZ het de worden ieder jaar honderden hartoperaties uitgevoerd. tijdens Anita Witzier kijkt van mee wat de van artsen allemaal van kunnen doen om in kinderen met met een hartafwijking te in helpen. Maar ondanks alle door nieuwe inzichten en technieken, het is niet alles op tv maakbaar. Wat kunnen de we allemaal en een hoever moeten op tv we gaan? het En hoe is door het voor artsen tijdens als het niet lukt naar om een kindje in te beter te de maken?

In het Kinderhartcentrum van met van het WKZ ziet Anita een Witzier hoe artsen door en verpleegkundigen in strijden voor hun in jonge patiëntjes. Maar hoe maakbaar de is tijdens het leven? In het Kinderhartcentrum uit op van het WKZ worden ieder in jaar honderden hartoperaties tijdens uitgevoerd. op Anita Witzier kijkt mee tijdens wat de artsen op allemaal kunnen doen om kinderen in met een hartafwijking door te helpen. op Maar ondanks alle van nieuwe inzichten en van technieken, is niet uit alles maakbaar. Wat door kunnen we in allemaal en hoever moeten we het in gaan? En hoe is het voor door op artsen als het op tv niet lukt om met een kindje te beter te een maken?

Vanavond start van het derde seizoen van van op tv Anita wordt Opgenomen. Anita tijdens bezoekt wekelijks uit een ander ziekenhuis in en onderzoekt steeds een uit ander specialisme in een andere tijdens op tv leeftijdsgroep. Ze volgt de daarbij de levenscyclus: met van neonatologie tot tijdens geriatrie. Anita Witzier kijkt uit naar de het derde tijdens seizoen naar van haar programma: “Al jaren op beheerst de zorg het op tv nieuws. Ik ben met tijdens ontzettend onder de een indruk van de manier naar waarop artsen tijdens en verpleegkundigen te werk gaan. Ze op hebben van te maken de met een hoge werkdruk, waarbij het van echt op gaat om mensenlevens. in Tegelijkertijd zijn zij met zo’n in enorme bevlogenheid de en toewijding op tv aan het naar werk, ik heb hier uit veel bewondering een voor”. Voortschrijdende wetenschap versus kwaliteit uit van leven versus kostenbesparing: door wat op tv kunnen artsen tegenwoorden allemaal de en moeten we dat van allemaal wel willen? Anita de draait in door zes afleveringen het mee met het de zorgverleners, op naar zoek naar de de antwoorden. In de eerste op tv uitzending draait Anita mee in het het medisch een team van de het NICU, de neonatale door intensive care unit, van van het Maxima Medisch uit Centrum in Veldhoven. Op uit deze de afdeling zetten de artsen zich in met om de allerkleinsten tijdens in leven te de houden. Kinderen van het wie de organen nog niet rijp een zijn, uit omdat ze soms al na het 24 weken zwangerschap het een geboren worden. Dit tijdens zorgt voor veel dilemma’s bij artsen op op tv en ouders. Anita Witzier kijkt in mee bij een de verzorging van tijdens deze piepkleine mensjes, voor in wie tijdens met man en macht wordt gestreden op tv en op tv gaat in het gesprek met zorgverleners en op ouders.

In van de laatste aflevering van uit Anita wordt van Opgenomen komt Anita in de op tv volwassenenkliniek op tv in Vught een oude naar bekende tegen. Zwaar onder op met invloed van alcohol en cocaïne met laat uit Harry (27) zich weer opnemen op door de op detoxafdeling. Harry?s groepsgenoot Koen een (26) is bijna klaar tijdens met uit zijn behandeling. Ooit lag tijdens hij een op de hartbewaking naar doordat hij plots stopte met GHB, van tijdens maar nu, 5 de maanden later, is het hij er klaar voor om naar in huis op te vertrekken. In de een jongerenkliniek met in Sint-Oedenrode gaat met Rico (23) op weekendverlof. door Hij wil voor de het eerst muziek gaan een maken zonder daarbij een op tv joint op te in steken. tijdens Maar zijn z?n vrienden uit solidair met hem? tijdens Ook Tristan een (21) is op weer opgenomen, nadat zijn moeder hem de naar knock-out in de tuin heeft gevonden. de op tv Het is nu erop het of eronder voor een hem.

Anita bezoekt uit de met aan alcoholverslaafde Harry (27) het waar het niet op tv zo goed mee naar gaat sinds hij thuis is. op tv Anita een bezoekt de aan alcoholverslaafde Harry tijdens uit (27) waar het niet naar zo goed mee op gaat sinds hij van thuis is. Voor de uit aan de speedverslaafde Remco (20) breekt uit een spannende tijd aan omdat uit hij tijdens bijna de kliniek uit moet door terwijl hij het nog geen woning uit heeft. Ook voor een de twintigjarige Linda zit tijdens op haar behandeltijd er op, in maar is ze van sterk genoeg om de alcohol in op te laten staan? Dat tijdens het gevecht tegen de de verslaving pas echt tijdens zwaar wordt na op tv de opname naar blijkt ook tijdens voor Rianne (32) waarbij van de zucht naar crack enorm naar oploopt. Stapt ze met uit weer bij haar op tv aan crackverslaafde vriend in de op tv auto?

mei 2021
26-11-2018 22:15

Slot: Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Slot: Anita wordt Opgenomen

Vanavond is de laatste aflevering van het vierde seizoen van Anita wordt Opgenomen te zien. Anita Witzier verblijft dit seizoen een aantal maanden in de Penitentiaire Inrichting Nieuwersluis waar normaal gesproken de deuren voor buitenstaan...

19-11-2018 22:10

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Anita spreekt met Ingrid (48). Ingrids tienerkinderen komen op bezoek. Nu allebei hun ouders gevangenzitten moeten ze snel volwassen worden. Later is Anita te gast op het verjaardagsfeestje van Dina (42). Zij viert haar verjaardag samen met...

12-11-2018 22:10

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Anita helpt Dina en Feride met het maken van lekkere hapjes voor hun kinderen, die één keer in de maand op bezoek komen. Dina's zoon van veertien komt alleen met de trein naar de gevangenis om samen met haar zijn verjaardag te vieren. Het a...

05-11-2018 22:15

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Er komen drugshonden op bezoek, want ondanks de strenge controles wil er nog wel eens wat binnengesmokkeld worden in de gevangenis. Frida (34) is tegen de lamp gelopen na een positieve urinecontrole. Ze moet het vijf dagen zonder tv doen, m...

29-10-2018 22:10

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Anita werkt mee in de arbeidszaal, waar vrouwen voor 3 euro en 4 cent per dagdeel klemmetjes in elkaar zetten. Het is eentonig werk maar beter dan op je cel zitten. Tijdens het koken vertellen Caroline en Amanda Anita alles over seks in de ...

22-10-2018 22:15

Terug: Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Terug: Anita wordt Opgenomen

Vanavond start het vierde seizoen van het programma Anita wordt Opgenomen. In dit seizoen verblijft Anita een aantal maanden in de Penitentiaire Inrichting Nieuwersluis waar normaal gesproken de deuren voor buitenstaanders gesloten blijven....

19-06-2017 21:25

Geriatrie Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht

Anita wordt opgenomen - Geriatrie Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht

Wat is kwaliteit van leven en wat is kwaliteit van sterven? Anita loopt in deze laatste aflevering mee op de afdeling geriatrie van het Albert Schweitzer-ziekenhuis in Dordrecht. Op deze afdeling worden ouderen met verschillende problemen b...

12-06-2017 21:30

COPD Universitair Medisch Centrum Groningen

Anita wordt opgenomen - COPD Universitair Medisch Centrum Groningen

Het Universitair Medisch Centrum in Groningen biedt vaak de laatste strohalm voor COPD-patiënten. Anita Witzier loopt mee in de wereld van longventielen, zuurstof en transplantaties. Het is een bijna onzichtbare groep: de zeshonderdduizend ...

05-06-2017 21:15

Borstkanker Alexander Monro Borstkankerziekenhuis

Anita wordt opgenomen - Borstkanker Alexander Monro Borstkankerziekenhuis

Het Alexander Monro Borstkankerziekenhuis in Bilthoven is een gespecialiseerd en eigentijds ziekenhuis. Anita Witzier hoopt te ontdekken of dit de toekomst van de zorg is. Steeds vaker komen er gespecialiseerde medische centra die zich toel...

29-05-2017 21:15

Bariatrische chirurgie (obesitas) Sint Franciscus Gasthuis in Rotterdam

Anita wordt opgenomen - Bariatrische chirurgie (obesitas) Sint Franciscus Gasthuis in Rotterdam

Obesitas is een epidemie en kan ernstige ziektes veroorzaken. In het Franciscus Gasthuis in Rotterdam ziet Anita Witzier hoe een maagverkleining kan helpen. Obesitas is volksziekte nummer één en veroorzaakt vaak ernstig lichamelijk en geest...

25-05-2017 07:20

Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

Anita wordt opgenomen - Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

In het Kinderhartcentrum van het WKZ ziet Anita Witzier hoe artsen en verpleegkundigen strijden voor hun jonge patiëntjes. Maar hoe maakbaar is het leven? In het Kinderhartcentrum van het WKZ worden ieder jaar honderden hartoperaties uitgev...

22-05-2017 22:15

Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

Anita wordt opgenomen - Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

In het Kinderhartcentrum van het WKZ ziet Anita Witzier hoe artsen en verpleegkundigen strijden voor hun jonge patiëntjes. Maar hoe maakbaar is het leven? In het Kinderhartcentrum van het WKZ worden ieder jaar honderden hartoperaties uitgev...

15-05-2017 22:10

Neonatologie Maxima Medisch Centrum in Veldhoven

Anita wordt opgenomen - Neonatologie Maxima Medisch Centrum in Veldhoven

Vanavond start het derde seizoen van Anita wordt Opgenomen. Anita bezoekt wekelijks een ander ziekenhuis en onderzoekt steeds een ander specialisme in een andere leeftijdsgroep. Ze volgt daarbij de levenscyclus: van neonatologie tot geriatr...

07-11-2016 22:05

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

In de laatste aflevering van Anita wordt Opgenomen komt Anita in de volwassenenkliniek in Vught een oude bekende tegen. Zwaar onder invloed van alcohol en cocaïne laat Harry (27) zich weer opnemen op de detoxafdeling. Harry?s groepsgenoot K...

31-10-2016 22:05

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Anita bezoekt de aan alcoholverslaafde Harry (27) waar het niet zo goed mee gaat sinds hij thuis is. Anita bezoekt de aan alcoholverslaafde Harry (27) waar het niet zo goed mee gaat sinds hij thuis is. Voor de aan speedverslaafde Remco (20)...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Anita wordt opgenomen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Anita wordt opgenomen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Anita wordt opgenomen bij Anita wordt opgenomen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Anita wordt opgenomen. Heb je een uitzending van Anita wordt opgenomen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Anita wordt opgenomen gemist

Uitzending gemist van Anita wordt opgenomen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Anita wordt opgenomen, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Anita wordt opgenomen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Anita wordt opgenomen? Hier kun je alle uitzendingen van Anita wordt opgenomen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 26-11-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!