Programma gemist?

Vanavond op is de laatste aflevering van van het in vierde seizoen van Anita van wordt Opgenomen te het zien. Anita Witzier verblijft uit dit seizoen een naar aantal maanden in de de met Penitentiaire Inrichting Nieuwersluis waar normaal de gesproken de deuren de voor buitenstaanders gesloten door blijven. met Ze leeft in het deze serie mee met naar de gedetineerden het en medewerkers van de door vrouwengevangenis en een gaat het gesprek met naar hen aan. In een deze laatste aflevering op tv maakt Anita op kennis met Zahra die het een baby van 9 van maanden uit bij zich heeft in haar cel. het Binnenkort mag op tv de op tv baby niet meer de bij haar wonen, met maar zal familie op tv de zorg op zich moeten een nemen. Directeur Harry legt door uit waarom dat met nodig is. een Aangezien het weekend in is uit in de gevangenis mogen op tv de langgestrafte gedetineerden kijken of het ze nog met kunnen fietsen. uit Ze mogen één keer het per jaar een paar tijdens rondjes maken op uit met de luchtplaats. Daarnaast spreekt tijdens Anita met José met (43). José een mag binnenkort voor het eerst met van verlof na 9 de jaar tijdens cel. Ze kijkt op tv er naar uit maar op tv vindt het tijdens ook spannend. de Zou de buitenwereld heel erg op veranderd zijn? door En gaat tijdens ze de gevangenispoezen niet heel erg de met missen?

Anita spreekt in met Ingrid met (48). Ingrids een tienerkinderen komen op bezoek. het Nu allebei hun met ouders gevangenzitten moeten uit ze snel uit volwassen worden. Later is Anita te tijdens gast op het tijdens verjaardagsfeestje van het Dina tijdens (42). Zij viert haar verjaardag met samen met haar het vaste club langgestrafte vriendinnen. uit tijdens Elk nieuw jaar in de tijdens gevangenis is een moeilijk tijdens moment door en de dames zoeken steun door van bij elkaar. Medewerker Peter en gedetineerde op op Noura (24) spelen samen gitaar. het Dat vinden veel mensen op tv gek, maar Peter naar niet. Hij uit kent het de leed dat door achter de celdeur door schuilgaat.

Anita met helpt Dina en Feride door met naar het maken van lekkere uit hapjes voor hun kinderen, die op één het keer in de met maand op bezoek komen. op Dina's zoon van het veertien komt alleen naar met op de trein naar tijdens de gevangenis om de samen met haar de zijn verjaardag te met vieren. Het afscheid valt zwaar. Ook uit het Ingrid (48) zal haar kinderen op voor lange tijd op moeten de missen. Ze is net veroordeeld voor het tien op tv jaar voor het de moord op van haar schoonmoeder. Anita het doet mee aan het in sportuurtje en door knappe arbeidsbegeleider Martijn vertelt dat hij op regelmatig oneerbare een voorstellen van krijgt.

Er komen op tv drugshonden naar op bezoek, want ondanks de tijdens strenge een controles wil er nog het wel eens wat binnengesmokkeld tijdens worden in naar de gevangenis. door Frida (34) is tegen door de lamp op gelopen na een positieve urinecontrole. op tv Ze moet op het vijf dagen zonder tv het een doen, maar is het hier uit niet mee eens. Anita door maakt ook kennis uit met tijdens Linda (50) de die ooit een op tv eigen kapperszaak had in maar afgleed toen het ze verslaafd raakte aan speed. Haar het criminele carrière uit begon met met het stelen van een biologische kipfilet op tv in de supermarkt. van Aan het eind van door de dag een laat Anita zich opsluiten in een de door cel om zelf te op tv ervaren hoe door het is om uit gevangen te zitten.

Anita werkt mee van in de arbeidszaal, een waar een vrouwen voor uit 3 euro en 4 het cent per dagdeel klemmetjes in in elkaar een zetten. Het is eentonig werk door maar beter naar dan in op je cel zitten. Tijdens de het koken vertellen het Caroline door en Amanda Anita alles in over seks in de het gevangenis. Daarna wordt Anita op uit door medewerker Dinet meegenomen naar de van uit BZT-ruimte, waar partners elkaar uit privé kunnen in ontmoeten. Ze vindt het er door niet bepaald gezellig. En het de er ontstaat commotie als een naar agressieve gedetineerde op tv glas gooit naar een medewerker. op Het met Intern Bijstand Team moet komen in om haar een over te brengen op naar de in isolatie-afdeling.

Vanavond start het op vierde naar seizoen van een het programma Anita wordt Opgenomen. naar In dit seizoen verblijft tijdens Anita het een aantal maanden in een de Penitentiaire een Inrichting Nieuwersluis naar waar normaal gesproken een de deuren voor buitenstaanders gesloten in blijven. Anita met Witzier leeft in deze door serie in mee met de van gedetineerden en medewerkers naar van de vrouwengevangenis met en gaat het door gesprek met hen aan. De naar afleveringen een zijn elke maandag het rond 22:15 uur te zien op op NPO 1. In naar de eerste tijdens aflevering komt Anita de gevangenis uit binnen op de van afdeling visitatie en in tijdens wordt ze zelf ook met uitgebreid gecontroleerd op de drugs en andere van smokkelwaar. Daarna maakt op ze kennis met de naar gedetineerden in het huis het de van bewaring. Hier ontmoet ze gedetineerde met Carola, naar die haar man naar heeft bedreigd tijdens met een broodmes omdat hij naar door de hoeren naar was geweest, en van Ingrid die in wordt verdacht met van de moord van op haar schoonmoeder, maar uit volhoudt onschuldig te door zijn. In met het gevangenisgedeelte ontmoet Anita Feride. Zij van zit een straf naar uit van een 10 van jaar, omdat ze door haar gewelddadige op man werd op tv gedwongen om iemand een van het leven door te in beroven.

Wat de is kwaliteit van met leven en wat is kwaliteit in van sterven? het Anita loopt in met deze laatste aflevering mee in op de afdeling op geriatrie met van het Albert Schweitzer-ziekenhuis in tijdens Dordrecht. Op deze in afdeling worden ouderen uit met verschillende problemen van behandeld. Hoe ver de gaan hulpverleners uit in hun zorg aan door in ouderen in deze laatste fase een van het leven uit en op welke gevolgen hebben in de jarenlange bezuinigingen gehad in op ouderen tijdens die in het ziekenhuis terechtkomen? In naar dit derde seizoen van het het op programma Anita wordt Opgenomen van bezoekt Anita door wekelijks een ander ziekenhuis en uit onderzoekt de steeds een ander op tv specialisme in tijdens een andere leeftijdsgroep. Ze volgt een daarbij naar de levenscyclus: van neonatologie tot van geriatrie.

Het het Universitair Medisch Centrum in Groningen op biedt vaak tijdens de laatste strohalm op voor COPD-patiënten. door Anita Witzier van loopt mee in de wereld het van longventielen, zuurstof uit en transplantaties. uit Het is een bijna naar onzichtbare in groep: de zeshonderdduizend in patiënten in ons land op met COPD, een ongeneeslijke longziekte van die ervoor zorgt op dat uit je te weinig in lucht hebt. De door ziekte ontstaat vaak door de roken of meeroken. een Het Universitair uit Medisch Centrum uit in Groningen is voor op veel van deze patiënten hun op laatste strohalm. tijdens Zij hopen dat een een innovatieve ingreep of naar een longtransplantatie de de kwaliteit van een hun leven aanzienlijk een zal in verbeteren.

Het Alexander Monro van Borstkankerziekenhuis op in Bilthoven is een door gespecialiseerd op en eigentijds ziekenhuis. Anita Witzier op tv hoopt te naar ontdekken of door dit de toekomst van door de zorg is. van Steeds vaker komen er door gespecialiseerde medische tijdens centra die zich toeleggen door op één ziekte de of een behandeling. Het Alexander de Monro Borstkankerziekenhuis in een Bilthoven is zo'n medisch centrum. In de Nederland krijgt op één op de zeven met vrouwen borstkanker uit en uit dagelijks sterven er ongeveer negen mensen door een aan de gevolgen van deze met ziekte. Anita door doet navraag naar het in nut van bevolkingsonderzoek en in chemotherapie en tijdens hoopt de in dit eigentijdse naar ziekenhuis om te zien wat naar de toegevoegde waarde de is van tijdens gespecialiseerde zorg.

Obesitas uit is een epidemie en uit kan ernstige ziektes tijdens veroorzaken. In een het Franciscus de Gasthuis in Rotterdam ziet op tv Anita Witzier het hoe een maagverkleining kan uit helpen. Obesitas is volksziekte nummer van één en veroorzaakt op door vaak ernstig lichamelijk en naar geestelijk lijden. Veel een mensen hebben een met oordeel over mensen een met overgewicht. naar Is het eigen verantwoordelijkheid of is door het echt door een ziekte? Anita tijdens loopt in deze aflevering op tv mee op de het afdeling Bariatrische chirurgie tijdens van het tijdens Franciscus Gasthuis in naar Rotterdam, waarbij op obese jong volwassen, na een veel mislukte dieetpogingen, kiezen het het voor een maagverkleining. de Is het snijden in op tv een 'gezond lichaam' de in oplossing tegen het tijdens groeiende probleem met van het ernstig de overgewicht?

In het Kinderhartcentrum met van het WKZ met ziet Anita op Witzier hoe artsen en door verpleegkundigen strijden op voor door hun jonge patiëntjes. naar Maar hoe maakbaar is het leven? tijdens In naar het Kinderhartcentrum van door het WKZ worden ieder op tv jaar honderden de hartoperaties uitgevoerd. Anita Witzier kijkt tijdens mee in wat de artsen allemaal kunnen in doen om kinderen op tijdens met een hartafwijking te door helpen. Maar ondanks de alle nieuwe inzichten en op tv technieken, is niet uit alles maakbaar. Wat door kunnen het we allemaal en hoever moeten een we gaan? door En hoe is het voor op tv artsen als het met een niet lukt om een kindje de te beter op te maken?

In het Kinderhartcentrum naar van door het WKZ ziet met Anita Witzier hoe artsen en de verpleegkundigen strijden op voor hun tijdens jonge patiëntjes. Maar hoe maakbaar van met is het leven? de In het Kinderhartcentrum van het het WKZ worden ieder jaar een honderden hartoperaties met uitgevoerd. Anita de Witzier kijkt mee met wat de artsen het allemaal kunnen doen uit om kinderen met een hartafwijking een te helpen. de Maar ondanks alle nieuwe tijdens inzichten een en technieken, is niet tijdens alles maakbaar. Wat kunnen door we op tv allemaal en hoever door moeten we gaan? met En hoe is het op voor artsen naar als het uit niet lukt om tijdens een kindje te beter een te maken?

Vanavond het start het derde seizoen in van Anita wordt Opgenomen. de in Anita bezoekt wekelijks een ander ziekenhuis uit en in onderzoekt steeds een uit ander specialisme naar in een andere leeftijdsgroep. Ze in volgt daarbij de op levenscyclus: van neonatologie tot door geriatrie. een Anita Witzier kijkt uit door naar het met derde seizoen van haar op tv programma: tijdens “Al jaren beheerst door de zorg het een nieuws. Ik ben ontzettend onder door de indruk van de op het manier waarop artsen en verpleegkundigen door te werk naar gaan. Ze hebben te uit maken met een hoge het het werkdruk, waarbij het op tv echt gaat om mensenlevens. Tegelijkertijd zijn het zij op met zo’n enorme bevlogenheid en een toewijding aan op het werk, ik heb met hier uit veel bewondering voor”. Voortschrijdende wetenschap versus uit kwaliteit uit van leven versus kostenbesparing: wat de door kunnen artsen tegenwoorden allemaal door en moeten we dat in allemaal wel willen? in Anita draait in tijdens zes afleveringen mee met op de van zorgverleners, op op zoek naar de in antwoorden. In de eerste uitzending een draait Anita van mee in het medisch team in van de NICU, de naar neonatale met intensive care unit, een van het met Maxima Medisch Centrum in op tv Veldhoven. Op naar deze afdeling zetten artsen zich in de om de een allerkleinsten in leven te van uit houden. Kinderen van wie de het organen nog door niet rijp zijn, omdat een ze de soms al na 24 op tv weken zwangerschap geboren in worden. Dit zorgt het voor veel dilemma’s bij artsen het en ouders. van Anita Witzier kijkt mee met bij de verzorging de van deze piepkleine een mensjes, met voor wie tijdens met man en een macht wordt gestreden en gaat in in gesprek met het zorgverleners en naar ouders.

In door de laatste aflevering van Anita uit wordt het Opgenomen komt met Anita in de volwassenenkliniek in Vught naar door een oude bekende tegen. het Zwaar onder invloed van naar alcohol en cocaïne op tv laat Harry uit (27) zich weer tijdens opnemen op de detoxafdeling. door Harry?s groepsgenoot Koen de (26) is bijna naar klaar op tv met zijn behandeling. op tv Ooit lag hij op de hartbewaking uit in doordat hij plots stopte met met GHB, maar nu, de 5 maanden later, uit is tijdens hij er klaar tijdens voor om naar huis te vertrekken. met In de met jongerenkliniek in Sint-Oedenrode een gaat Rico met (23) op weekendverlof. in Hij wil voor uit het eerst muziek gaan met maken op tv zonder daarbij een van joint op te steken. van Maar zijn het z?n vrienden solidair met hem? in Ook Tristan het (21) is weer in opgenomen, nadat een zijn moeder hem knock-out de in de de tuin heeft gevonden. Het is nu door erop of naar eronder voor van hem.

Anita bezoekt op tv de aan alcoholverslaafde Harry tijdens naar (27) waar het niet zo goed tijdens mee gaat met sinds hij van thuis is. Anita bezoekt de uit aan tijdens alcoholverslaafde Harry (27) het waar het niet zo het goed mee gaat op tv sinds hij thuis met is. op Voor de aan in speedverslaafde Remco (20) breekt een spannende tijdens tijd aan omdat door hij in bijna de kliniek uit op tv moet terwijl hij nog een het geen woning heeft. op tv Ook voor de twintigjarige Linda uit zit haar behandeltijd uit er het op, maar is ze sterk op genoeg om van de alcohol uit te laten staan? tijdens Dat het gevecht tegen met de verslaving op tv pas echt zwaar wordt tijdens na de opname een blijkt ook voor de Rianne (32) waarbij op de zucht naar crack enorm in oploopt. Stapt ze op weer in bij haar aan met crackverslaafde vriend in de van auto?

september 2020
26-11-2018 22:15

Slot: Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Slot: Anita wordt Opgenomen

Vanavond is de laatste aflevering van het vierde seizoen van Anita wordt Opgenomen te zien. Anita Witzier verblijft dit seizoen een aantal maanden in de Penitentiaire Inrichting Nieuwersluis waar normaal gesproken de deuren voor buitenstaan...

19-11-2018 22:10

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Anita spreekt met Ingrid (48). Ingrids tienerkinderen komen op bezoek. Nu allebei hun ouders gevangenzitten moeten ze snel volwassen worden. Later is Anita te gast op het verjaardagsfeestje van Dina (42). Zij viert haar verjaardag samen met...

12-11-2018 22:10

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Anita helpt Dina en Feride met het maken van lekkere hapjes voor hun kinderen, die één keer in de maand op bezoek komen. Dina's zoon van veertien komt alleen met de trein naar de gevangenis om samen met haar zijn verjaardag te vieren. Het a...

05-11-2018 22:15

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Er komen drugshonden op bezoek, want ondanks de strenge controles wil er nog wel eens wat binnengesmokkeld worden in de gevangenis. Frida (34) is tegen de lamp gelopen na een positieve urinecontrole. Ze moet het vijf dagen zonder tv doen, m...

29-10-2018 22:10

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Anita werkt mee in de arbeidszaal, waar vrouwen voor 3 euro en 4 cent per dagdeel klemmetjes in elkaar zetten. Het is eentonig werk maar beter dan op je cel zitten. Tijdens het koken vertellen Caroline en Amanda Anita alles over seks in de ...

22-10-2018 22:15

Terug: Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Terug: Anita wordt Opgenomen

Vanavond start het vierde seizoen van het programma Anita wordt Opgenomen. In dit seizoen verblijft Anita een aantal maanden in de Penitentiaire Inrichting Nieuwersluis waar normaal gesproken de deuren voor buitenstaanders gesloten blijven....

19-06-2017 21:25

Geriatrie Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht

Anita wordt opgenomen - Geriatrie Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht

Wat is kwaliteit van leven en wat is kwaliteit van sterven? Anita loopt in deze laatste aflevering mee op de afdeling geriatrie van het Albert Schweitzer-ziekenhuis in Dordrecht. Op deze afdeling worden ouderen met verschillende problemen b...

12-06-2017 21:30

COPD Universitair Medisch Centrum Groningen

Anita wordt opgenomen - COPD Universitair Medisch Centrum Groningen

Het Universitair Medisch Centrum in Groningen biedt vaak de laatste strohalm voor COPD-patiënten. Anita Witzier loopt mee in de wereld van longventielen, zuurstof en transplantaties. Het is een bijna onzichtbare groep: de zeshonderdduizend ...

05-06-2017 21:15

Borstkanker Alexander Monro Borstkankerziekenhuis

Anita wordt opgenomen - Borstkanker Alexander Monro Borstkankerziekenhuis

Het Alexander Monro Borstkankerziekenhuis in Bilthoven is een gespecialiseerd en eigentijds ziekenhuis. Anita Witzier hoopt te ontdekken of dit de toekomst van de zorg is. Steeds vaker komen er gespecialiseerde medische centra die zich toel...

29-05-2017 21:15

Bariatrische chirurgie (obesitas) Sint Franciscus Gasthuis in Rotterdam

Anita wordt opgenomen - Bariatrische chirurgie (obesitas) Sint Franciscus Gasthuis in Rotterdam

Obesitas is een epidemie en kan ernstige ziektes veroorzaken. In het Franciscus Gasthuis in Rotterdam ziet Anita Witzier hoe een maagverkleining kan helpen. Obesitas is volksziekte nummer één en veroorzaakt vaak ernstig lichamelijk en geest...

25-05-2017 07:20

Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

Anita wordt opgenomen - Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

In het Kinderhartcentrum van het WKZ ziet Anita Witzier hoe artsen en verpleegkundigen strijden voor hun jonge patiëntjes. Maar hoe maakbaar is het leven? In het Kinderhartcentrum van het WKZ worden ieder jaar honderden hartoperaties uitgev...

22-05-2017 22:15

Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

Anita wordt opgenomen - Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

In het Kinderhartcentrum van het WKZ ziet Anita Witzier hoe artsen en verpleegkundigen strijden voor hun jonge patiëntjes. Maar hoe maakbaar is het leven? In het Kinderhartcentrum van het WKZ worden ieder jaar honderden hartoperaties uitgev...

15-05-2017 22:10

Neonatologie Maxima Medisch Centrum in Veldhoven

Anita wordt opgenomen - Neonatologie Maxima Medisch Centrum in Veldhoven

Vanavond start het derde seizoen van Anita wordt Opgenomen. Anita bezoekt wekelijks een ander ziekenhuis en onderzoekt steeds een ander specialisme in een andere leeftijdsgroep. Ze volgt daarbij de levenscyclus: van neonatologie tot geriatr...

07-11-2016 22:05

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

In de laatste aflevering van Anita wordt Opgenomen komt Anita in de volwassenenkliniek in Vught een oude bekende tegen. Zwaar onder invloed van alcohol en cocaïne laat Harry (27) zich weer opnemen op de detoxafdeling. Harry?s groepsgenoot K...

31-10-2016 22:05

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Anita bezoekt de aan alcoholverslaafde Harry (27) waar het niet zo goed mee gaat sinds hij thuis is. Anita bezoekt de aan alcoholverslaafde Harry (27) waar het niet zo goed mee gaat sinds hij thuis is. Voor de aan speedverslaafde Remco (20)...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Anita wordt opgenomen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Anita wordt opgenomen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Anita wordt opgenomen bij Anita wordt opgenomen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Anita wordt opgenomen. Heb je een uitzending van Anita wordt opgenomen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Anita wordt opgenomen gemist

Uitzending gemist van Anita wordt opgenomen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Anita wordt opgenomen, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Anita wordt opgenomen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Anita wordt opgenomen? Hier kun je alle uitzendingen van Anita wordt opgenomen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 26-11-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!