Programma gemist?

Vanavond tijdens is de uit laatste aflevering van het vierde seizoen in van Anita het wordt Opgenomen te zien. de naar Anita Witzier verblijft dit op seizoen een aantal maanden in door de tijdens Penitentiaire Inrichting Nieuwersluis waar normaal het de gesproken de deuren voor buitenstaanders op gesloten blijven. met Ze leeft in uit deze serie mee met de op op gedetineerden en medewerkers in van de vrouwengevangenis en op tv gaat het gesprek met uit hen aan. In naar deze laatste aflevering maakt Anita met uit kennis met Zahra die een baby met tijdens van 9 maanden bij zich met heeft in haar een cel. Binnenkort mag de tijdens baby het niet meer bij uit haar wonen, de maar zal familie de zorg een op zich van moeten nemen. met Directeur Harry legt uit waarom dat uit nodig een is. Aangezien het door weekend is in de gevangenis uit mogen uit de langgestrafte gedetineerden kijken een of ze nog in kunnen fietsen. Ze een mogen één keer op tv per uit jaar een paar rondjes met maken op de op luchtplaats. Daarnaast naar spreekt Anita met naar José (43). José mag binnenkort van voor het tijdens eerst met verlof na uit 9 op tv jaar cel. Ze kijkt er naar op tv door uit maar vindt het ook spannend. naar Zou de buitenwereld een heel een erg veranderd op tv zijn? En gaat van ze de gevangenispoezen niet heel erg op tv met missen?

Anita van spreekt met Ingrid (48). Ingrids in tienerkinderen komen op met bezoek. Nu allebei in hun ouders gevangenzitten een moeten in ze snel volwassen worden. Later naar is Anita het te gast op het het van verjaardagsfeestje van Dina (42). Zij door viert haar verjaardag de samen met haar vaste op tv club langgestrafte van vriendinnen. met Elk nieuw jaar in de gevangenis door is een moeilijk met moment en de uit dames zoeken in steun bij een elkaar. Medewerker Peter door en gedetineerde Noura (24) spelen de samen gitaar. Dat tijdens een vinden veel mensen gek, maar Peter naar niet. Hij kent uit het op tv leed dat achter van de celdeur uit schuilgaat.

Anita op helpt Dina en het Feride met het het maken van lekkere hapjes voor de hun kinderen, tijdens die één keer de in de maand op de bezoek in komen. Dina's het zoon van veertien uit komt alleen met de trein naar naar de gevangenis om op tv samen een met haar naar zijn verjaardag te vieren. Het afscheid de valt zwaar. van Ook Ingrid op (48) zal haar kinderen voor de lange tijd tijdens moeten missen. Ze is door net veroordeeld voor met tien een jaar voor de moord op het haar schoonmoeder. Anita op tv doet mee met aan het sportuurtje een en knappe van arbeidsbegeleider Martijn vertelt dat met hij regelmatig op oneerbare voorstellen een krijgt.

Er komen drugshonden naar op op bezoek, want ondanks de strenge met controles door wil er nog wel uit eens wat binnengesmokkeld in worden in de tijdens gevangenis. Frida (34) is op van tegen de lamp gelopen na een naar positieve het urinecontrole. Ze moet het naar vijf dagen de zonder tv het doen, maar is het hier niet door mee eens. Anita het maakt ook kennis in met Linda (50) uit die ooit een een eigen kapperszaak naar had maar afgleed het toen ze verslaafd met raakte aan speed. uit Haar criminele de carrière begon met het op stelen van biologische kipfilet door in de supermarkt. de naar Aan het eind van van de dag het laat Anita zich van opsluiten in een cel om zelf van te ervaren hoe op tv het is om door gevangen te op tv zitten.

Anita de werkt mee door in de arbeidszaal, waar vrouwen voor op tv 3 euro met en 4 cent uit per op dagdeel klemmetjes in elkaar op zetten. Het is een eentonig werk maar beter dan de op je de cel zitten. van Tijdens het koken vertellen Caroline op tv en in Amanda Anita alles over op tv seks in de gevangenis. de Daarna wordt Anita in door medewerker Dinet op tv meegenomen naar uit de BZT-ruimte, waar een partners elkaar privé door kunnen tijdens ontmoeten. Ze vindt de het er niet op tv bepaald gezellig. En er ontstaat in commotie als een een agressieve in gedetineerde glas gooit naar een uit medewerker. uit Het Intern Bijstand Team moet komen met om door haar over te brengen in naar de met isolatie-afdeling.

Vanavond start een het vierde seizoen uit van het van programma Anita wordt Opgenomen. op tv In dit tijdens seizoen verblijft naar Anita een aantal het maanden in de Penitentiaire op Inrichting Nieuwersluis waar normaal de gesproken naar de deuren voor door buitenstaanders gesloten blijven. Anita de Witzier leeft van in deze serie uit mee met de gedetineerden in en medewerkers op van de vrouwengevangenis en gaat met het door gesprek met hen aan. van De afleveringen zijn elke maandag het rond 22:15 uur tijdens te met zien op NPO 1. In in de door eerste aflevering komt Anita uit de gevangenis binnen op het de afdeling visitatie door en wordt ze door zelf ook uitgebreid in gecontroleerd op de drugs en andere smokkelwaar. uit Daarna maakt naar ze kennis met de door gedetineerden op tv in het huis van naar bewaring. Hier ontmoet ze gedetineerde uit Carola, tijdens die haar man heeft de bedreigd met een broodmes naar omdat een hij naar de van hoeren was geweest, van en Ingrid tijdens die wordt verdacht van de in moord op haar door schoonmoeder, maar in volhoudt onschuldig te zijn. In met het gevangenisgedeelte ontmoet het Anita door Feride. Zij op zit een straf uit van 10 van jaar, omdat een ze door in haar gewelddadige man een werd gedwongen om op iemand van het een leven te van beroven.

Wat is kwaliteit tijdens van het leven en wat is kwaliteit op het van sterven? Anita loopt in deze in door laatste aflevering mee op de afdeling op geriatrie van het een Albert Schweitzer-ziekenhuis in op tv Dordrecht. het Op deze door afdeling worden ouderen met verschillende problemen van behandeld. Hoe ver een gaan hulpverleners in in hun zorg het aan ouderen in deze in laatste fase van met in het leven en welke gevolgen hebben naar de jarenlange bezuinigingen de gehad op ouderen op die in het tijdens ziekenhuis terechtkomen? In dit op derde van seizoen van door het programma Anita wordt Opgenomen door bezoekt Anita op wekelijks een ander van ziekenhuis en onderzoekt steeds tijdens een ander een specialisme in het een andere leeftijdsgroep. Ze met volgt daarbij de levenscyclus: naar van neonatologie tot op geriatrie.

Het Universitair door Medisch in Centrum in Groningen biedt vaak op de laatste strohalm de voor COPD-patiënten. Anita uit Witzier loopt mee het in het de wereld van longventielen, zuurstof uit en transplantaties. Het tijdens is een bijna naar onzichtbare groep: uit de zeshonderdduizend van patiënten in ons land met COPD, de een ongeneeslijke longziekte in van die ervoor zorgt het dat je te weinig een lucht hebt. op tv De ziekte ontstaat vaak door uit roken of meeroken. Het van Universitair van Medisch Centrum in Groningen is door voor het veel van deze patiënten naar hun van laatste strohalm. Zij hopen dat de een innovatieve de ingreep of een longtransplantatie de naar kwaliteit van met hun leven aanzienlijk zal de de verbeteren.

Het Alexander van Monro Borstkankerziekenhuis in in Bilthoven is met een gespecialiseerd een en eigentijds ziekenhuis. Anita Witzier hoopt van te in ontdekken of van dit de toekomst van de op zorg is. het Steeds vaker komen er tijdens gespecialiseerde medische centra door die uit zich toeleggen op één ziekte uit of behandeling. Het Alexander de Monro Borstkankerziekenhuis tijdens in Bilthoven is zo'n een tijdens medisch centrum. In tijdens Nederland krijgt één het op de zeven vrouwen tijdens borstkanker en dagelijks sterven met er in ongeveer negen mensen aan de door gevolgen van deze ziekte. door Anita doet met navraag naar op tv het nut door van bevolkingsonderzoek en chemotherapie en hoopt door in in dit eigentijdse uit ziekenhuis om te zien tijdens wat de toegevoegde waarde is op uit van gespecialiseerde zorg.

Obesitas is een het van epidemie en kan ernstige ziektes van veroorzaken. In met het Franciscus Gasthuis naar in Rotterdam ziet tijdens Anita Witzier hoe een maagverkleining een kan helpen. Obesitas met op is volksziekte nummer in één en veroorzaakt de vaak ernstig lichamelijk en geestelijk de lijden. Veel een mensen hebben een oordeel over van mensen met overgewicht. het met Is het eigen verantwoordelijkheid of is met het echt een de ziekte? het Anita loopt in deze met aflevering op mee op de afdeling Bariatrische van chirurgie uit van het Franciscus een Gasthuis in Rotterdam, waarbij obese tijdens jong volwassen, na het veel mislukte dieetpogingen, kiezen de voor een een maagverkleining. Is tijdens het snijden in een 'gezond door op lichaam' de oplossing tegen het een groeiende probleem van in het door ernstig overgewicht?

In het een Kinderhartcentrum van het op tv WKZ in ziet Anita Witzier van hoe artsen en op verpleegkundigen strijden voor hun op jonge patiëntjes. Maar hoe een maakbaar is het naar leven? In het op tv Kinderhartcentrum van tijdens het WKZ worden ieder jaar de honderden hartoperaties naar uitgevoerd. tijdens Anita Witzier kijkt mee tijdens wat de artsen naar allemaal kunnen doen de om kinderen op met een hartafwijking te helpen. van Maar ondanks het alle nieuwe inzichten en met technieken, in is niet alles het maakbaar. Wat kunnen we allemaal door en hoever moeten op we gaan? op tv En hoe een is het voor artsen als de het niet de lukt om een kindje te tijdens beter te tijdens maken?

In het Kinderhartcentrum tijdens van door het WKZ op tv ziet Anita Witzier hoe op artsen en verpleegkundigen strijden door voor hun jonge patiëntjes. door Maar op tv hoe maakbaar is het leven? het In door het Kinderhartcentrum van het op WKZ worden ieder op jaar honderden hartoperaties tijdens uitgevoerd. Anita door Witzier kijkt mee wat de op artsen allemaal kunnen door doen om kinderen in uit met een hartafwijking tijdens te helpen. Maar ondanks alle nieuwe van inzichten en in technieken, is niet alles met maakbaar. Wat tijdens kunnen we allemaal en in hoever moeten we uit gaan? van En hoe is het voor de artsen als door het door niet lukt om een kindje te met beter te uit maken?

Vanavond door start het derde seizoen naar van Anita wordt het Opgenomen. Anita bezoekt in wekelijks naar een ander ziekenhuis en onderzoekt steeds een een ander het specialisme in een andere naar leeftijdsgroep. Ze volgt door daarbij de levenscyclus: door van de neonatologie tot geriatrie. Anita door Witzier kijkt uit een naar het derde met seizoen de van haar programma: “Al jaren beheerst het de zorg in het nieuws. door Ik ben ontzettend onder met de indruk van tijdens de manier waarop artsen naar en verpleegkundigen het te werk gaan. Ze op tv hebben te in maken met uit een hoge op tv werkdruk, waarbij het echt gaat door om mensenlevens. Tegelijkertijd door zijn zij op met zo’n in enorme bevlogenheid en toewijding aan het met werk, in ik heb hier een veel bewondering voor”. Voortschrijdende naar wetenschap versus kwaliteit tijdens van leven versus kostenbesparing: uit wat het kunnen artsen tegenwoorden naar allemaal en moeten we dat van allemaal de wel willen? Anita draait in zes op tv tijdens afleveringen mee met naar de zorgverleners, op zoek door naar de antwoorden. In naar de eerste op uitzending draait Anita mee in in het medisch team het van de de NICU, de neonatale intensive care het unit, van naar het Maxima op tv Medisch Centrum een in Veldhoven. Op deze naar afdeling zetten het artsen zich in om op tv de allerkleinsten in leven te op houden. naar Kinderen van wie de door organen nog niet de rijp naar zijn, omdat ze soms in al na 24 weken de zwangerschap geboren worden. het Dit zorgt een voor veel dilemma’s uit bij artsen tijdens en ouders. Anita met Witzier kijkt mee bij een de verzorging tijdens van deze piepkleine mensjes, met voor wie met man en het macht wordt het gestreden en gaat door in gesprek tijdens met zorgverleners een en ouders.

In uit de laatste aflevering uit van Anita wordt Opgenomen komt door Anita in de naar het volwassenenkliniek in Vught een oude het bekende tegen. Zwaar op onder invloed van met alcohol en cocaïne tijdens laat met Harry (27) zich weer opnemen door op de detoxafdeling. Harry?s naar groepsgenoot Koen uit (26) het is bijna klaar met zijn behandeling. van door Ooit lag hij de op de hartbewaking doordat hij de plots stopte met GHB, een van maar nu, 5 maanden uit later, is een hij er klaar voor om naar het een huis te vertrekken. In de op jongerenkliniek de in Sint-Oedenrode gaat op tv Rico (23) op tijdens weekendverlof. Hij wil voor van het eerst muziek gaan door maken het zonder daarbij een joint het op te steken. Maar het zijn tijdens z?n vrienden solidair met hem? met Ook Tristan in (21) is het weer opgenomen, nadat met zijn moeder hem knock-out de in de tuin heeft gevonden. de Het is het nu op tv erop of eronder voor met hem.

Anita bezoekt de de aan de alcoholverslaafde Harry (27) waar door het niet zo goed op tv mee uit gaat sinds naar hij thuis is. Anita bezoekt de het op tv aan alcoholverslaafde Harry (27) de waar het niet naar zo goed mee het gaat sinds hij thuis is. uit Voor op tv de aan speedverslaafde tijdens Remco (20) van breekt een spannende tijd aan van omdat door hij bijna de kliniek naar uit moet terwijl hij een nog geen woning heeft. door tijdens Ook voor de met twintigjarige Linda zit naar haar behandeltijd er op op, maar is ze met sterk genoeg om de alcohol met te van laten staan? de Dat het gevecht de tegen de verslaving een pas echt zwaar wordt een na de opname blijkt een ook voor Rianne (32) uit waarbij het de zucht naar op tv crack enorm oploopt. Stapt van ze van weer bij haar aan in crackverslaafde vriend in de tijdens auto?

maart 2019
26-11-2018 22:15

Slot: Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Slot: Anita wordt Opgenomen

Vanavond is de laatste aflevering van het vierde seizoen van Anita wordt Opgenomen te zien. Anita Witzier verblijft dit seizoen een aantal maanden in de Penitentiaire Inrichting Nieuwersluis waar normaal gesproken de deuren voor buitenstaan...

19-11-2018 22:10

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Anita spreekt met Ingrid (48). Ingrids tienerkinderen komen op bezoek. Nu allebei hun ouders gevangenzitten moeten ze snel volwassen worden. Later is Anita te gast op het verjaardagsfeestje van Dina (42). Zij viert haar verjaardag samen met...

12-11-2018 22:10

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Anita helpt Dina en Feride met het maken van lekkere hapjes voor hun kinderen, die één keer in de maand op bezoek komen. Dina's zoon van veertien komt alleen met de trein naar de gevangenis om samen met haar zijn verjaardag te vieren. Het a...

05-11-2018 22:15

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Er komen drugshonden op bezoek, want ondanks de strenge controles wil er nog wel eens wat binnengesmokkeld worden in de gevangenis. Frida (34) is tegen de lamp gelopen na een positieve urinecontrole. Ze moet het vijf dagen zonder tv doen, m...

29-10-2018 22:10

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Anita werkt mee in de arbeidszaal, waar vrouwen voor 3 euro en 4 cent per dagdeel klemmetjes in elkaar zetten. Het is eentonig werk maar beter dan op je cel zitten. Tijdens het koken vertellen Caroline en Amanda Anita alles over seks in de ...

22-10-2018 22:15

Terug: Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Terug: Anita wordt Opgenomen

Vanavond start het vierde seizoen van het programma Anita wordt Opgenomen. In dit seizoen verblijft Anita een aantal maanden in de Penitentiaire Inrichting Nieuwersluis waar normaal gesproken de deuren voor buitenstaanders gesloten blijven....

19-06-2017 21:25

Geriatrie Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht

Anita wordt opgenomen - Geriatrie Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht

Wat is kwaliteit van leven en wat is kwaliteit van sterven? Anita loopt in deze laatste aflevering mee op de afdeling geriatrie van het Albert Schweitzer-ziekenhuis in Dordrecht. Op deze afdeling worden ouderen met verschillende problemen b...

12-06-2017 21:30

COPD Universitair Medisch Centrum Groningen

Anita wordt opgenomen - COPD Universitair Medisch Centrum Groningen

Het Universitair Medisch Centrum in Groningen biedt vaak de laatste strohalm voor COPD-patiënten. Anita Witzier loopt mee in de wereld van longventielen, zuurstof en transplantaties. Het is een bijna onzichtbare groep: de zeshonderdduizend ...

05-06-2017 21:15

Borstkanker Alexander Monro Borstkankerziekenhuis

Anita wordt opgenomen - Borstkanker Alexander Monro Borstkankerziekenhuis

Het Alexander Monro Borstkankerziekenhuis in Bilthoven is een gespecialiseerd en eigentijds ziekenhuis. Anita Witzier hoopt te ontdekken of dit de toekomst van de zorg is. Steeds vaker komen er gespecialiseerde medische centra die zich toel...

29-05-2017 21:15

Bariatrische chirurgie (obesitas) Sint Franciscus Gasthuis in Rotterdam

Anita wordt opgenomen - Bariatrische chirurgie (obesitas) Sint Franciscus Gasthuis in Rotterdam

Obesitas is een epidemie en kan ernstige ziektes veroorzaken. In het Franciscus Gasthuis in Rotterdam ziet Anita Witzier hoe een maagverkleining kan helpen. Obesitas is volksziekte nummer één en veroorzaakt vaak ernstig lichamelijk en geest...

25-05-2017 07:20

Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

Anita wordt opgenomen - Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

In het Kinderhartcentrum van het WKZ ziet Anita Witzier hoe artsen en verpleegkundigen strijden voor hun jonge patiëntjes. Maar hoe maakbaar is het leven? In het Kinderhartcentrum van het WKZ worden ieder jaar honderden hartoperaties uitgev...

22-05-2017 22:15

Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

Anita wordt opgenomen - Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

In het Kinderhartcentrum van het WKZ ziet Anita Witzier hoe artsen en verpleegkundigen strijden voor hun jonge patiëntjes. Maar hoe maakbaar is het leven? In het Kinderhartcentrum van het WKZ worden ieder jaar honderden hartoperaties uitgev...

15-05-2017 22:10

Neonatologie Maxima Medisch Centrum in Veldhoven

Anita wordt opgenomen - Neonatologie Maxima Medisch Centrum in Veldhoven

Vanavond start het derde seizoen van Anita wordt Opgenomen. Anita bezoekt wekelijks een ander ziekenhuis en onderzoekt steeds een ander specialisme in een andere leeftijdsgroep. Ze volgt daarbij de levenscyclus: van neonatologie tot geriatr...

07-11-2016 22:05

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

In de laatste aflevering van Anita wordt Opgenomen komt Anita in de volwassenenkliniek in Vught een oude bekende tegen. Zwaar onder invloed van alcohol en cocaïne laat Harry (27) zich weer opnemen op de detoxafdeling. Harry?s groepsgenoot K...

31-10-2016 22:05

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Anita bezoekt de aan alcoholverslaafde Harry (27) waar het niet zo goed mee gaat sinds hij thuis is. Anita bezoekt de aan alcoholverslaafde Harry (27) waar het niet zo goed mee gaat sinds hij thuis is. Voor de aan speedverslaafde Remco (20)...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Anita wordt opgenomen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Anita wordt opgenomen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Anita wordt opgenomen bij Anita wordt opgenomen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Anita wordt opgenomen. Heb je een uitzending van Anita wordt opgenomen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Anita wordt opgenomen gemist

Uitzending gemist van Anita wordt opgenomen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Anita wordt opgenomen, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Anita wordt opgenomen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Anita wordt opgenomen? Hier kun je alle uitzendingen van Anita wordt opgenomen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 26-11-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord