Programma gemist?

Vanavond is tijdens de laatste door aflevering van het vierde seizoen uit tijdens van Anita wordt Opgenomen te uit zien. Anita Witzier van verblijft door dit seizoen een aantal maanden in van de Penitentiaire in Inrichting Nieuwersluis waar normaal uit de gesproken de deuren op tv voor buitenstaanders gesloten blijven. Ze leeft uit in deze het serie mee op met de gedetineerden uit en medewerkers van de vrouwengevangenis in en gaat het tijdens gesprek met hen uit door aan. In deze laatste aflevering maakt Anita van kennis tijdens met Zahra die een uit baby van 9 van maanden bij zich met heeft naar in haar cel. Binnenkort mag uit de baby met niet meer bij op haar wonen, uit maar zal familie de zorg de op zich in moeten nemen. Directeur Harry uit legt in uit waarom dat nodig is. tijdens Aangezien op het weekend is naar in de gevangenis mogen een de langgestrafte gedetineerden kijken of op tv ze nog kunnen tijdens fietsen. tijdens Ze mogen één keer per een jaar een door paar rondjes in maken op de luchtplaats. uit Daarnaast spreekt Anita met uit José (43). door José mag binnenkort voor met het eerst in met verlof na 9 een jaar cel. met Ze kijkt er door naar uit met maar vindt het ook spannend. door tijdens Zou de buitenwereld heel erg door veranderd zijn? En gaat de naar ze de gevangenispoezen uit niet heel erg door missen?

Anita spreekt met op tv Ingrid (48). met Ingrids tienerkinderen komen het op bezoek. Nu allebei de hun ouders gevangenzitten de moeten ze snel tijdens volwassen worden. Later uit is Anita te van gast op het door verjaardagsfeestje van tijdens Dina (42). Zij viert door haar naar verjaardag samen het met haar vaste club langgestrafte tijdens vriendinnen. Elk nieuw op tv jaar in de naar gevangenis een is een moeilijk moment en met de dames zoeken door steun bij elkaar. de Medewerker Peter en op gedetineerde naar Noura (24) spelen samen gitaar. Dat de vinden naar veel mensen gek, maar op Peter het niet. Hij kent het leed op tv dat tijdens achter de celdeur van schuilgaat.

Anita uit helpt Dina het en Feride met het naar maken van door lekkere hapjes voor hun een kinderen, die één keer in in de maand op tv op bezoek met komen. Dina's zoon door van veertien komt op tv alleen met de trein naar in naar de gevangenis om samen door met haar zijn het verjaardag te vieren. uit Het afscheid valt zwaar. met Ook Ingrid (48) de zal met haar kinderen voor naar lange tijd moeten missen. Ze uit is net veroordeeld een voor tien jaar door voor het de moord op een haar schoonmoeder. Anita naar doet mee aan het sportuurtje en op knappe arbeidsbegeleider op Martijn vertelt dat hij in door regelmatig oneerbare voorstellen op tv krijgt.

Er komen de drugshonden het op bezoek, want ondanks op tv de strenge uit controles wil er het nog wel eens met wat binnengesmokkeld worden in de gevangenis. door Frida van (34) is tegen door de lamp een gelopen na een het positieve urinecontrole. Ze moet het vijf op tv het dagen zonder tv de doen, maar is op tv het hier niet mee eens. Anita met maakt ook kennis een van met Linda (50) die een ooit een eigen uit kapperszaak had maar met afgleed toen ze verslaafd raakte de aan speed. door Haar op criminele carrière begon met tijdens het stelen van biologische kipfilet tijdens in de supermarkt. naar Aan het eind naar van de dag op laat Anita zich met op opsluiten in een cel met om zelf op tv te ervaren hoe het door is om gevangen met te zitten.

Anita met werkt mee in op de arbeidszaal, waar van vrouwen voor 3 euro van en 4 in cent per met dagdeel klemmetjes in elkaar zetten. Het op is eentonig tijdens werk maar beter van dan op je cel van zitten. de Tijdens het koken naar vertellen Caroline en door Amanda Anita alles over het seks in de van gevangenis. Daarna het wordt Anita door de medewerker Dinet meegenomen naar de met BZT-ruimte, op tv waar partners door elkaar privé kunnen ontmoeten. Ze vindt het het er de niet bepaald in gezellig. En er ontstaat commotie uit naar als een agressieve gedetineerde op glas gooit naar een door medewerker. Het Intern Bijstand op tv Team moet komen de om haar in over te op tv brengen naar de een isolatie-afdeling.

Vanavond op start het vierde van seizoen van op tv het programma Anita wordt tijdens Opgenomen. In dit een seizoen verblijft Anita een aantal naar maanden in het de Penitentiaire Inrichting Nieuwersluis een de waar normaal gesproken de een deuren voor met buitenstaanders gesloten blijven. Anita Witzier het leeft in van deze serie mee met de op gedetineerden en het medewerkers van de vrouwengevangenis van in en gaat het door gesprek met hen aan. De afleveringen naar in zijn elke maandag naar rond 22:15 uur te zien een op NPO 1. In de de eerste aflevering komt van Anita uit de gevangenis binnen op door de het afdeling visitatie en wordt ze de zelf de ook uitgebreid gecontroleerd op drugs tijdens en andere smokkelwaar. uit Daarna maakt de ze kennis met de het gedetineerden in het huis door van bewaring. Hier uit ontmoet ze van gedetineerde Carola, die een haar man in heeft bedreigd met een door broodmes omdat uit hij naar de hoeren op tv was geweest, tijdens en Ingrid die naar wordt verdacht op van de moord op haar op tv schoonmoeder, tijdens maar volhoudt onschuldig op tv te zijn. In het gevangenisgedeelte een ontmoet Anita Feride. Zij door zit uit een straf de uit van 10 jaar, op omdat ze door van haar gewelddadige door man werd gedwongen om iemand van het door het leven te op beroven.

Wat op is kwaliteit van leven uit en wat is kwaliteit op een van sterven? Anita loopt in deze met tijdens laatste aflevering mee op de tijdens afdeling geriatrie van door het Albert in Schweitzer-ziekenhuis in een Dordrecht. Op deze afdeling worden ouderen met met het verschillende problemen behandeld. Hoe op tv ver gaan hulpverleners tijdens in op tv hun zorg aan uit ouderen in deze laatste tijdens fase van tijdens het leven en welke op gevolgen hebben de tijdens jarenlange bezuinigingen gehad op ouderen uit van die in het ziekenhuis terechtkomen? In op dit de derde seizoen van het naar programma Anita wordt Opgenomen bezoekt door Anita op tv wekelijks een van ander ziekenhuis en op tv onderzoekt steeds een uit ander specialisme in een in andere leeftijdsgroep. Ze volgt van daarbij de levenscyclus: in van met neonatologie tot geriatrie.

Het op tv Universitair Medisch Centrum in de Groningen in biedt vaak de laatste een strohalm voor COPD-patiënten. op tv Anita Witzier loopt mee in naar de wereld van op tv naar longventielen, zuurstof en transplantaties. Het tijdens is tijdens een bijna onzichtbare groep: de zeshonderdduizend in door patiënten in ons de land met COPD, een tijdens ongeneeslijke longziekte naar die ervoor zorgt dat door je te weinig lucht het hebt. De ziekte ontstaat uit vaak tijdens door roken of in meeroken. Het op Universitair Medisch Centrum in naar Groningen is voor veel van het naar deze patiënten hun tijdens laatste strohalm. Zij hopen dat naar een innovatieve een ingreep of een longtransplantatie de een kwaliteit van in hun leven aanzienlijk zal op de verbeteren.

Het op tv Alexander Monro Borstkankerziekenhuis in Bilthoven op op tv is een gespecialiseerd en eigentijds ziekenhuis. van in Anita Witzier hoopt te door ontdekken of dit met de toekomst van uit de zorg is. Steeds vaker naar komen met er gespecialiseerde op medische centra die in zich toeleggen op één ziekte in of behandeling. Het de Alexander Monro Borstkankerziekenhuis uit in de Bilthoven is zo'n medisch centrum. In de Nederland krijgt één met op de het zeven vrouwen borstkanker en uit dagelijks op sterven er ongeveer negen het mensen aan de gevolgen een van deze ziekte. een Anita doet uit navraag naar naar het nut uit van bevolkingsonderzoek en op tv chemotherapie en hoopt in tijdens dit eigentijdse ziekenhuis om op te in zien wat de toegevoegde waarde is door van gespecialiseerde het zorg.

Obesitas op tv is een epidemie tijdens en kan ernstige ziektes met veroorzaken. met In het Franciscus Gasthuis in een Rotterdam ziet Anita in Witzier hoe een maagverkleining in kan helpen. Obesitas het op is volksziekte nummer één en veroorzaakt van vaak ernstig lichamelijk de en geestelijk een lijden. Veel mensen een hebben een oordeel op tv over op mensen met overgewicht. Is het met eigen door verantwoordelijkheid of is het de echt een ziekte? Anita in loopt de in deze aflevering mee op de in afdeling uit Bariatrische chirurgie van het Franciscus een het Gasthuis in Rotterdam, waarbij obese jong in door volwassen, na veel mislukte dieetpogingen, met kiezen uit voor een maagverkleining. Is het het snijden in tijdens een 'gezond lichaam' de het oplossing tegen een het groeiende de probleem van het ernstig met overgewicht?

In het in Kinderhartcentrum van het de WKZ ziet Anita Witzier een van hoe artsen en verpleegkundigen strijden voor van hun naar jonge patiëntjes. Maar hoe maakbaar in is tijdens het leven? In op tv het Kinderhartcentrum van het WKZ op de worden ieder jaar honderden hartoperaties uitgevoerd. op door Anita Witzier kijkt door mee wat de artsen allemaal uit kunnen doen naar om kinderen met door een hartafwijking tijdens te helpen. Maar ondanks op alle nieuwe inzichten en technieken, tijdens is niet van alles maakbaar. Wat kunnen van we allemaal en het hoever moeten we het gaan? En hoe de is tijdens het voor artsen op tv als het niet in lukt om een kindje te op beter op te maken?

In het op tv Kinderhartcentrum met van het WKZ ziet Anita Witzier de hoe artsen de en verpleegkundigen strijden voor met hun jonge uit patiëntjes. de Maar hoe maakbaar is het leven? tijdens In het van Kinderhartcentrum van het WKZ op tv worden ieder jaar van op tv honderden hartoperaties uitgevoerd. Anita in Witzier kijkt mee wat een de artsen allemaal de kunnen doen om het kinderen met een met hartafwijking te tijdens helpen. Maar ondanks met alle nieuwe inzichten naar en technieken, is op niet alles maakbaar. Wat kunnen met we allemaal en op tijdens hoever moeten we gaan? En hoe op tv is het voor een de artsen als het het niet lukt om een op tv kindje te door beter te maken?

Vanavond tijdens start het door derde seizoen van een Anita wordt Opgenomen. Anita bezoekt wekelijks uit door een ander ziekenhuis en onderzoekt steeds het een een ander specialisme in tijdens een andere leeftijdsgroep. Ze door volgt met daarbij de levenscyclus: van op tv neonatologie tot geriatrie. Anita Witzier door kijkt uit het naar tijdens het derde seizoen van haar programma: door “Al jaren op tv beheerst de zorg een het nieuws. de Ik ben ontzettend onder op de indruk van de tijdens manier op tv waarop artsen en verpleegkundigen naar te werk een gaan. Ze tijdens hebben te maken met een door hoge werkdruk, waarbij het het echt gaat van om mensenlevens. Tegelijkertijd tijdens zijn zij op tv met zo’n op tv enorme bevlogenheid en toewijding het aan het werk, ik door heb op tv hier veel bewondering voor”. Voortschrijdende het wetenschap versus kwaliteit van van leven versus op tv kostenbesparing: wat kunnen artsen uit tegenwoorden in allemaal en moeten we dat allemaal met in wel willen? Anita draait in tijdens zes de afleveringen mee met een de zorgverleners, op tijdens zoek naar de tijdens antwoorden. In de eerste uitzending draait Anita het naar mee in het medisch uit team van de uit NICU, de neonatale intensive care van op unit, van het Maxima Medisch het Centrum in Veldhoven. op Op deze afdeling de zetten artsen in zich in van om de allerkleinsten in leven op tv te naar houden. Kinderen van wie op tv de organen op nog niet rijp zijn, tijdens omdat ze soms op tv al na 24 op weken zwangerschap geboren door worden. Dit zorgt voor uit veel dilemma’s bij tijdens artsen en ouders. Anita een Witzier kijkt op mee bij de op tv verzorging van deze piepkleine op mensjes, voor uit wie op met man en macht wordt gestreden van het en gaat in gesprek in met zorgverleners en op tv ouders.

In met de laatste aflevering van Anita op tv wordt de Opgenomen komt Anita op tv in de volwassenenkliniek in door Vught een oude op bekende tegen. Zwaar onder door invloed van alcohol uit en cocaïne laat door Harry in (27) zich weer opnemen uit op de detoxafdeling. tijdens Harry?s groepsgenoot Koen (26) met is bijna het klaar met zijn behandeling. de Ooit lag tijdens hij uit op de hartbewaking uit doordat hij plots stopte door met GHB, maar op tv nu, 5 tijdens maanden later, is hij de er klaar voor tijdens om naar een huis te vertrekken. In de jongerenkliniek op tv in van Sint-Oedenrode gaat Rico (23) op op weekendverlof. Hij op tv wil voor het eerst op tv op muziek gaan maken zonder daarbij een door de joint op te steken. het Maar zijn z?n vrienden op solidair met een hem? Ook Tristan (21) op is weer opgenomen, van nadat zijn moeder in hem met knock-out in de tuin een heeft gevonden. Het is de nu erop of eronder de tijdens voor hem.

Anita tijdens bezoekt de aan de alcoholverslaafde Harry (27) waar het op niet zo goed naar mee gaat de sinds hij thuis is. de Anita bezoekt de tijdens aan alcoholverslaafde op Harry (27) waar het door niet zo goed door mee naar gaat sinds met hij thuis is. in Voor de aan speedverslaafde Remco uit (20) breekt een op spannende tijd aan naar omdat hij bijna uit de de kliniek uit moet in terwijl hij nog geen woning naar heeft. Ook in voor de twintigjarige Linda door zit haar behandeltijd de er op, maar is naar ze door sterk genoeg om de op alcohol te laten het staan? tijdens Dat het gevecht tegen de verslaving tijdens pas echt door zwaar wordt na de de opname blijkt een ook voor op tv Rianne (32) waarbij de uit zucht naar crack een enorm van oploopt. Stapt ze weer in bij haar aan naar crackverslaafde vriend in het de auto?

juni 2020
26-11-2018 22:15

Slot: Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Slot: Anita wordt Opgenomen

Vanavond is de laatste aflevering van het vierde seizoen van Anita wordt Opgenomen te zien. Anita Witzier verblijft dit seizoen een aantal maanden in de Penitentiaire Inrichting Nieuwersluis waar normaal gesproken de deuren voor buitenstaan...

19-11-2018 22:10

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Anita spreekt met Ingrid (48). Ingrids tienerkinderen komen op bezoek. Nu allebei hun ouders gevangenzitten moeten ze snel volwassen worden. Later is Anita te gast op het verjaardagsfeestje van Dina (42). Zij viert haar verjaardag samen met...

12-11-2018 22:10

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Anita helpt Dina en Feride met het maken van lekkere hapjes voor hun kinderen, die één keer in de maand op bezoek komen. Dina's zoon van veertien komt alleen met de trein naar de gevangenis om samen met haar zijn verjaardag te vieren. Het a...

05-11-2018 22:15

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Er komen drugshonden op bezoek, want ondanks de strenge controles wil er nog wel eens wat binnengesmokkeld worden in de gevangenis. Frida (34) is tegen de lamp gelopen na een positieve urinecontrole. Ze moet het vijf dagen zonder tv doen, m...

29-10-2018 22:10

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Anita werkt mee in de arbeidszaal, waar vrouwen voor 3 euro en 4 cent per dagdeel klemmetjes in elkaar zetten. Het is eentonig werk maar beter dan op je cel zitten. Tijdens het koken vertellen Caroline en Amanda Anita alles over seks in de ...

22-10-2018 22:15

Terug: Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Terug: Anita wordt Opgenomen

Vanavond start het vierde seizoen van het programma Anita wordt Opgenomen. In dit seizoen verblijft Anita een aantal maanden in de Penitentiaire Inrichting Nieuwersluis waar normaal gesproken de deuren voor buitenstaanders gesloten blijven....

19-06-2017 21:25

Geriatrie Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht

Anita wordt opgenomen - Geriatrie Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht

Wat is kwaliteit van leven en wat is kwaliteit van sterven? Anita loopt in deze laatste aflevering mee op de afdeling geriatrie van het Albert Schweitzer-ziekenhuis in Dordrecht. Op deze afdeling worden ouderen met verschillende problemen b...

12-06-2017 21:30

COPD Universitair Medisch Centrum Groningen

Anita wordt opgenomen - COPD Universitair Medisch Centrum Groningen

Het Universitair Medisch Centrum in Groningen biedt vaak de laatste strohalm voor COPD-patiënten. Anita Witzier loopt mee in de wereld van longventielen, zuurstof en transplantaties. Het is een bijna onzichtbare groep: de zeshonderdduizend ...

05-06-2017 21:15

Borstkanker Alexander Monro Borstkankerziekenhuis

Anita wordt opgenomen - Borstkanker Alexander Monro Borstkankerziekenhuis

Het Alexander Monro Borstkankerziekenhuis in Bilthoven is een gespecialiseerd en eigentijds ziekenhuis. Anita Witzier hoopt te ontdekken of dit de toekomst van de zorg is. Steeds vaker komen er gespecialiseerde medische centra die zich toel...

29-05-2017 21:15

Bariatrische chirurgie (obesitas) Sint Franciscus Gasthuis in Rotterdam

Anita wordt opgenomen - Bariatrische chirurgie (obesitas) Sint Franciscus Gasthuis in Rotterdam

Obesitas is een epidemie en kan ernstige ziektes veroorzaken. In het Franciscus Gasthuis in Rotterdam ziet Anita Witzier hoe een maagverkleining kan helpen. Obesitas is volksziekte nummer één en veroorzaakt vaak ernstig lichamelijk en geest...

25-05-2017 07:20

Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

Anita wordt opgenomen - Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

In het Kinderhartcentrum van het WKZ ziet Anita Witzier hoe artsen en verpleegkundigen strijden voor hun jonge patiëntjes. Maar hoe maakbaar is het leven? In het Kinderhartcentrum van het WKZ worden ieder jaar honderden hartoperaties uitgev...

22-05-2017 22:15

Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

Anita wordt opgenomen - Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

In het Kinderhartcentrum van het WKZ ziet Anita Witzier hoe artsen en verpleegkundigen strijden voor hun jonge patiëntjes. Maar hoe maakbaar is het leven? In het Kinderhartcentrum van het WKZ worden ieder jaar honderden hartoperaties uitgev...

15-05-2017 22:10

Neonatologie Maxima Medisch Centrum in Veldhoven

Anita wordt opgenomen - Neonatologie Maxima Medisch Centrum in Veldhoven

Vanavond start het derde seizoen van Anita wordt Opgenomen. Anita bezoekt wekelijks een ander ziekenhuis en onderzoekt steeds een ander specialisme in een andere leeftijdsgroep. Ze volgt daarbij de levenscyclus: van neonatologie tot geriatr...

07-11-2016 22:05

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

In de laatste aflevering van Anita wordt Opgenomen komt Anita in de volwassenenkliniek in Vught een oude bekende tegen. Zwaar onder invloed van alcohol en cocaïne laat Harry (27) zich weer opnemen op de detoxafdeling. Harry?s groepsgenoot K...

31-10-2016 22:05

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Anita bezoekt de aan alcoholverslaafde Harry (27) waar het niet zo goed mee gaat sinds hij thuis is. Anita bezoekt de aan alcoholverslaafde Harry (27) waar het niet zo goed mee gaat sinds hij thuis is. Voor de aan speedverslaafde Remco (20)...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Anita wordt opgenomen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Anita wordt opgenomen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Anita wordt opgenomen bij Anita wordt opgenomen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Anita wordt opgenomen. Heb je een uitzending van Anita wordt opgenomen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Anita wordt opgenomen gemist

Uitzending gemist van Anita wordt opgenomen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Anita wordt opgenomen, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Anita wordt opgenomen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Anita wordt opgenomen? Hier kun je alle uitzendingen van Anita wordt opgenomen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 26-11-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!