Programma gemist?

Wat is in kwaliteit van leven uit en wat op is kwaliteit de van sterven? Anita loopt op tv in deze laatste aflevering met mee op de van afdeling het geriatrie van het Albert Schweitzer-ziekenhuis van in Dordrecht. Op deze op tv afdeling uit worden ouderen met verschillende door problemen op tv behandeld. Hoe ver gaan hulpverleners op in hun zorg met aan ouderen van in deze laatste fase van door van het leven en welke gevolgen hebben op de jarenlange bezuinigingen de gehad op tv op ouderen die in naar het ziekenhuis het terechtkomen? In dit van derde seizoen van het de programma Anita wordt op Opgenomen bezoekt Anita uit wekelijks een op ander ziekenhuis en onderzoekt een steeds een ander specialisme op tv in een door andere leeftijdsgroep. de Ze volgt daarbij de levenscyclus: de van van neonatologie tot geriatrie.

Het Universitair de Medisch Centrum in Groningen de biedt van vaak de een laatste strohalm voor COPD-patiënten. Anita Witzier op loopt mee door in de wereld met van longventielen, zuurstof op tv en het transplantaties. Het is in een bijna onzichtbare op groep: de zeshonderdduizend in patiënten in ons land met COPD, door een ongeneeslijke longziekte door die ervoor naar zorgt dat je te op tv weinig tijdens lucht hebt. uit De ziekte ontstaat vaak door roken van of op tv meeroken. Het Universitair Medisch een Centrum in Groningen door is voor veel van een deze patiënten hun een laatste strohalm. op tv Zij hopen dat een van op tv innovatieve ingreep of een longtransplantatie door de kwaliteit het van hun leven in aanzienlijk zal naar verbeteren.

Het Alexander naar Monro een Borstkankerziekenhuis in Bilthoven is tijdens een gespecialiseerd en eigentijds ziekenhuis. uit Anita Witzier in hoopt te ontdekken of door dit de toekomst uit van de zorg een door is. Steeds vaker komen er met gespecialiseerde medische centra naar die zich toeleggen de op één ziekte tijdens of naar behandeling. Het Alexander Monro Borstkankerziekenhuis uit in Bilthoven is in zo'n medisch door centrum. In Nederland krijgt één op op uit de zeven op tv vrouwen borstkanker en dagelijks sterven door er ongeveer negen uit mensen op tv aan de gevolgen van deze ziekte. naar de Anita doet navraag een naar het nut met van bevolkingsonderzoek en chemotherapie en hoopt tijdens in dit met eigentijdse ziekenhuis om de te zien wat de naar toegevoegde waarde een is van gespecialiseerde het zorg.

Obesitas is in een epidemie en kan naar in ernstige ziektes veroorzaken. In tijdens het Franciscus Gasthuis in Rotterdam van ziet een Anita Witzier hoe een op tv maagverkleining kan helpen. uit Obesitas is volksziekte nummer in één en het veroorzaakt vaak ernstig het lichamelijk en geestelijk een lijden. Veel mensen hebben het een met oordeel over mensen met overgewicht. door Is het eigen op tv in verantwoordelijkheid of is het de echt een ziekte? Anita loopt tijdens uit in deze aflevering de mee op de afdeling Bariatrische met chirurgie van het tijdens Franciscus Gasthuis in Rotterdam, de waarbij obese uit jong een volwassen, na veel mislukte dieetpogingen, kiezen een voor een een maagverkleining. Is het snijden tijdens tijdens in een 'gezond lichaam' de oplossing het tegen tijdens het groeiende probleem in van het op ernstig overgewicht?

In uit het Kinderhartcentrum van het op tv WKZ ziet Anita op Witzier hoe een artsen en verpleegkundigen de strijden voor hun uit jonge patiëntjes. Maar hoe tijdens maakbaar is het leven? met In uit het Kinderhartcentrum van het een WKZ worden een ieder jaar honderden hartoperaties uitgevoerd. een een Anita Witzier kijkt mee het wat de op artsen allemaal kunnen doen op tv om kinderen uit met een hartafwijking op te helpen. Maar door ondanks alle nieuwe inzichten en technieken, tijdens is de niet alles maakbaar. Wat van kunnen we allemaal op en hoever moeten op tv we tijdens gaan? En hoe is het een voor artsen naar als het niet lukt om van een kindje uit te van beter te maken?

In op tv het Kinderhartcentrum in van het WKZ ziet Anita Witzier naar hoe door artsen en met verpleegkundigen strijden voor op tv hun jonge patiëntjes. Maar hoe maakbaar door de is het leven? In een het Kinderhartcentrum van het tijdens WKZ worden ieder jaar uit honderden hartoperaties uitgevoerd. naar Anita het Witzier kijkt tijdens mee wat de artsen allemaal kunnen van doen het om kinderen van met een hartafwijking te helpen. naar Maar ondanks alle naar nieuwe inzichten in en technieken, is niet alles op tv tijdens maakbaar. Wat kunnen we allemaal en de hoever moeten tijdens we gaan? En met hoe op tv is het voor artsen als naar het niet lukt om met een door kindje te beter door te maken?

Vanavond op tv start het derde seizoen van op Anita wordt op Opgenomen. op Anita bezoekt wekelijks een ander het ziekenhuis en op tv onderzoekt steeds een uit ander specialisme in een op tv andere leeftijdsgroep. van Ze volgt door daarbij de levenscyclus: van neonatologie door tot geriatrie. tijdens Anita Witzier kijkt uit naar in het op tv derde seizoen van op tv haar programma: “Al jaren beheerst op tv de zorg het uit nieuws. op Ik ben ontzettend onder de op tv indruk van van de manier waarop met artsen en verpleegkundigen te van werk gaan. met Ze hebben te maken op tv met van een hoge met werkdruk, waarbij het naar echt gaat om mensenlevens. het Tegelijkertijd zijn zij met naar zo’n enorme van bevlogenheid en op toewijding aan het werk, van ik heb tijdens hier veel bewondering voor”. Voortschrijdende wetenschap versus met kwaliteit uit van leven versus kostenbesparing: een wat kunnen in artsen tegenwoorden allemaal en moeten uit naar we dat allemaal wel naar willen? Anita draait in door zes afleveringen door mee met de zorgverleners, op de zoek naar de een antwoorden. In door de eerste het uitzending draait Anita mee in op het medisch team in van de NICU, de uit neonatale intensive een care unit, uit van het Maxima Medisch tijdens Centrum in de Veldhoven. Op deze naar afdeling zetten artsen op tv zich in om de allerkleinsten met in een leven te houden. Kinderen van met wie de organen uit nog niet rijp de uit zijn, omdat ze de soms al na een 24 weken zwangerschap tijdens geboren worden. Dit zorgt voor veel een dilemma’s de bij artsen en op ouders. Anita Witzier kijkt op mee bij de verzorging door van deze in piepkleine mensjes, voor naar wie tijdens met man en macht van wordt gestreden en gaat in uit gesprek met zorgverleners de en op tv ouders.

In een de laatste op tv aflevering van Anita wordt Opgenomen komt een Anita in de op met volwassenenkliniek in Vught een naar oude bekende tegen. Zwaar in onder invloed van tijdens alcohol en cocaïne laat naar Harry (27) tijdens zich weer opnemen op naar de detoxafdeling. Harry?s een in groepsgenoot Koen (26) van is bijna klaar met zijn behandeling. naar Ooit lag hij uit op op de hartbewaking doordat op tv hij plots tijdens stopte met GHB, met maar nu, 5 op maanden later, is hij er in klaar voor een om naar huis door te vertrekken. In de jongerenkliniek door in in Sint-Oedenrode gaat Rico (23) op van het weekendverlof. Hij wil op voor het eerst muziek op gaan maken zonder daarbij door een joint op te het steken. de Maar zijn z?n door vrienden solidair het met hem? Ook Tristan (21) op is weer in opgenomen, nadat zijn naar moeder hem met knock-out in de tuin heeft op tv gevonden. Het is naar nu erop of eronder tijdens voor tijdens hem.

Anita bezoekt de op tv aan door alcoholverslaafde Harry uit (27) waar het niet zo door goed op tv mee gaat sinds hij thuis met is. tijdens Anita bezoekt de de aan alcoholverslaafde Harry (27) het waar het niet zo de goed mee gaat met sinds hij uit thuis is. Voor de uit aan speedverslaafde Remco (20) op breekt met een spannende tijd aan naar omdat hij op tv bijna de kliniek uit naar moet terwijl hij nog door geen woning heeft. op tv Ook voor door de twintigjarige op Linda zit haar behandeltijd er door op, maar is een ze sterk de genoeg om de alcohol in te laten staan? de Dat het gevecht een tegen de tijdens verslaving pas echt zwaar door wordt na de in opname blijkt tijdens ook voor van Rianne (32) waarbij de zucht in naar crack het enorm oploopt. Stapt ze het weer op tv bij haar aan crackverslaafde vriend van in de de auto?

Anita van ziet hoe op tv de aan alcohol verslaafde Harry in (27) vroegtijdig de kliniek in van verlaat omdat hij denkt op tv dat hij het zelf het weer aan kan. door Anita ziet hoe met de aan van alcohol verslaafde Harry (27) vroegtijdig op met de kliniek verlaat omdat naar hij denkt dat hij op tv het op tv zelf weer aan kan. Ook de tijdens een aan crack verslaafde Rianne op verlaat voortijding de op kliniek, maar dan om andere met redenen. het In de jongeren de kliniek zijn verschillende nieuwe jongeren een opgenomen die aan op door hun verslaving moeten werken. De nieuwkomers van Rico (23) en met op Ricardo (21) blijken op bij het bloedprikken nog uit een lang traject voor de de met boeg te hebben. Aanstaande vader met Bryan (23) leert tijdens op tv een boksclinic van hoe hij uit met zijn boosheid om het moet gaan na door een jeugd tijdens vol drugs en agressie. Is uit hij straks klaar op tv om met een goede vader te naar worden?

In de uit volwassenenkliniek vertelt Marijn de (42) dat op tv hij de dood op tv van zijn vrouw probeert een te verdringen door in het naar drinken van enorme hoeveelheden alcohol. uit Anita ontmoet met in de jongerenkliniek Gianni (22) met die vlucht van voor op de werkelijkheid door de door hele dag met te gamen. In de tijdens volwassenenkliniek vertelt op tv Marijn (42) dat met hij de dood van zijn vrouw in probeert op tv te verdringen door het tijdens drinken van uit enorme hoeveelheden alcohol. Maar voor van zijn twee dochtertjes van wil hij weer in nuchter door worden. Ook naar de jonge Linda uit (20) drinkt veel. Twee de flessen sterke drank een per dag. Anita gaat met in van haar boodschappen doen en ziet hoe op Linda de worstelt met haar verlangen naar van naar alcohol...

Caroline (56) naar het huis. En uit hoe door zou het zijn met door Jur, en zijn broertje Leroy? een Zijn ze van echt hun knuffelcentrale gestart?Meer op tv Caroline (56) naar de huis. Zij was tijdens ervan overtuigd uit dat haar buren haar op tv terroriseerden op tv met geluiden van het gevloek en sirenes, maar uit beseft door van haar opname in de tijdens kliniek dat het op tv toch uit echt in haar met hoofd zat. Het uit schoonmaken van de op separeer wordt door de verpleging gedaan. op Verpleegkundigen Geert en een Vincent vertellen Anita de hoe vies het op tv daar binnen een soms kan zijn. En door op tv hoe zou het tijdens zijn met Jur, en zijn broertje een door Leroy? Zijn ze echt op hun knuffelcentrale naar gestart?Minder

Jurs van broer Leroy (24) is tijdens opgenomen in de het kliniek met een naar psychose. een Marlies (26) gaat tijdens een op tv spelletje ineens dissociëren: ze in met raakt volledig in zichzelf en is op door tijdelijk onbereikbaar voor anderen.Meer Aan met de ontbijttafel in Almere het zit opeens van een jongen van die wel erg lijkt op een met een oude bekende van naar Anita. Jurs het broer Leroy (24) is naar opgenomen in de door kliniek met een psychose. Vandaag uit komt de Jur op bezoek bij naar zijn op kleine broertje. In Hilversum gaat met het een niet goed met Marlies op tv (26). Tijdens het spelen de van in een spelletje gaat ze ineens een dissociëren, wat betekent de dat ze van volledig in zichzelf door raakt en tijdelijk niet van bereikbaar is uit voor anderen. uit Verpleegkundige Daniel schiet te tijdens hulp. En samen met in Nelleke (54) doet een Anita boodschappen. Alles lijkt op tv goed te naar gaan, totdat op tv ze ineens compleet in van paniek een raakt.Minder

september 2018
19-06-2017 21:25

Slot: Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Geriatrie Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht

Wat is kwaliteit van leven en wat is kwaliteit van sterven? Anita loopt in deze laatste aflevering mee op de afdeling geriatrie van het Albert Schweitzer-ziekenhuis in Dordrecht. Op deze afdeling worden ouderen met verschillende problemen b...

12-06-2017 21:30

COPD Universitair Medisch Centrum Groningen

Anita wordt opgenomen - COPD Universitair Medisch Centrum Groningen

Het Universitair Medisch Centrum in Groningen biedt vaak de laatste strohalm voor COPD-patiënten. Anita Witzier loopt mee in de wereld van longventielen, zuurstof en transplantaties. Het is een bijna onzichtbare groep: de zeshonderdduizend ...

05-06-2017 21:15

Borstkanker Alexander Monro Borstkankerziekenhuis

Anita wordt opgenomen - Borstkanker Alexander Monro Borstkankerziekenhuis

Het Alexander Monro Borstkankerziekenhuis in Bilthoven is een gespecialiseerd en eigentijds ziekenhuis. Anita Witzier hoopt te ontdekken of dit de toekomst van de zorg is. Steeds vaker komen er gespecialiseerde medische centra die zich toel...

29-05-2017 21:15

Bariatrische chirurgie (obesitas) Sint Franciscus Gasthuis in Rotterdam

Anita wordt opgenomen - Bariatrische chirurgie (obesitas) Sint Franciscus Gasthuis in Rotterdam

Obesitas is een epidemie en kan ernstige ziektes veroorzaken. In het Franciscus Gasthuis in Rotterdam ziet Anita Witzier hoe een maagverkleining kan helpen. Obesitas is volksziekte nummer één en veroorzaakt vaak ernstig lichamelijk en geest...

25-05-2017 07:20

Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

Anita wordt opgenomen - Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

In het Kinderhartcentrum van het WKZ ziet Anita Witzier hoe artsen en verpleegkundigen strijden voor hun jonge patiëntjes. Maar hoe maakbaar is het leven? In het Kinderhartcentrum van het WKZ worden ieder jaar honderden hartoperaties uitgev...

22-05-2017 22:15

Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

Anita wordt opgenomen - Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

In het Kinderhartcentrum van het WKZ ziet Anita Witzier hoe artsen en verpleegkundigen strijden voor hun jonge patiëntjes. Maar hoe maakbaar is het leven? In het Kinderhartcentrum van het WKZ worden ieder jaar honderden hartoperaties uitgev...

15-05-2017 22:10

Neonatologie Maxima Medisch Centrum in Veldhoven

Anita wordt opgenomen - Neonatologie Maxima Medisch Centrum in Veldhoven

Vanavond start het derde seizoen van Anita wordt Opgenomen. Anita bezoekt wekelijks een ander ziekenhuis en onderzoekt steeds een ander specialisme in een andere leeftijdsgroep. Ze volgt daarbij de levenscyclus: van neonatologie tot geriatr...

07-11-2016 22:05

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

In de laatste aflevering van Anita wordt Opgenomen komt Anita in de volwassenenkliniek in Vught een oude bekende tegen. Zwaar onder invloed van alcohol en cocaïne laat Harry (27) zich weer opnemen op de detoxafdeling. Harry?s groepsgenoot K...

31-10-2016 22:05

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Anita bezoekt de aan alcoholverslaafde Harry (27) waar het niet zo goed mee gaat sinds hij thuis is. Anita bezoekt de aan alcoholverslaafde Harry (27) waar het niet zo goed mee gaat sinds hij thuis is. Voor de aan speedverslaafde Remco (20)...

24-10-2016 22:05

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Anita ziet hoe de aan alcohol verslaafde Harry (27) vroegtijdig de kliniek verlaat omdat hij denkt dat hij het zelf weer aan kan. Anita ziet hoe de aan alcohol verslaafde Harry (27) vroegtijdig de kliniek verlaat omdat hij denkt dat hij het...

17-10-2016 22:10

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

In de volwassenenkliniek vertelt Marijn (42) dat hij de dood van zijn vrouw probeert te verdringen door het drinken van enorme hoeveelheden alcohol. Anita ontmoet in de jongerenkliniek Gianni (22) die vlucht voor de werkelijkheid door de he...

10-10-2016 22:10

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Uitzending gemist van Anita wordt opgenomen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Anita wordt opgenomen, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Anita wordt opgenomen gemist? Kijk deze dan hier terug!

03-10-2016 22:05

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Uitzending gemist van Anita wordt opgenomen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Anita wordt opgenomen, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Anita wordt opgenomen gemist? Kijk deze dan hier terug!

23-03-2015 22:08

Anita wordt opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt opgenomen

Caroline (56) naar huis. En hoe zou het zijn met Jur, en zijn broertje Leroy? Zijn ze echt hun knuffelcentrale gestart?Meer Caroline (56) naar huis. Zij was ervan overtuigd dat haar buren haar terroriseerden met geluiden van gevloek en sire...

16-03-2015 22:09

Anita wordt opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt opgenomen

Jurs broer Leroy (24) is opgenomen in de kliniek met een psychose. Marlies (26) gaat tijdens een spelletje ineens dissociëren: ze raakt volledig in zichzelf en is tijdelijk onbereikbaar voor anderen.Meer Aan de ontbijttafel in Almere zit op...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Anita wordt opgenomen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Anita wordt opgenomen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Anita wordt opgenomen bij Anita wordt opgenomen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Anita wordt opgenomen. Heb je een uitzending van Anita wordt opgenomen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Anita wordt opgenomen gemist

Uitzending gemist van Anita wordt opgenomen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Anita wordt opgenomen, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Anita wordt opgenomen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Anita wordt opgenomen? Hier kun je alle uitzendingen van Anita wordt opgenomen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 19-06-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord